Αποστολέας Θέμα: Η Gulf Air ανακοινώνει νέο πρόγραμμα πτήσεων για Αθήνα  (Αναγνώστηκε 12939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 48.0 Firefox 48.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Η Gulf Air ανακοινώνει νέο πρόγραμμα πτήσεων για Αθήνα
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2016, 21:21:42 μμ »

Η Gulf Air εγκαινιάζει στις 2 Νοεμβρίου ένα νέο πρόγραμμα για δύο από τις εβδομαδιαίες της πτήσεις από και προς Αθήνα. Το πρόγραμμα εισάγει πρωινές πτήσεις.


Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο πρόγραμμα δρομολογίων για τις πτήσεις από και προς την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Εκτελώντας ήδη 4 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Μπαχρέιν και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Gulf Air εγκαινιάζει στις 2 Νοεμβρίου ένα νέο πρόγραμμα για δύο από τις εβδομαδιαίες της πτήσεις από και προς Αθήνα.
Το πρόγραμμα εισάγει πρωινές πτήσεις δίνοντας στους πελάτες την ευελιξία να επιλέξουν πιο άνετη ώρα ταξιδιού και σαφώς καλύτερη συνδεσιμότητα από τις χώρες του GCC (Συμβούλιο Συνεργασίας των Χωρών του Κόλπου), την Ινδική υποήπειρο και την Άπω Ανατολή.

Ο εμπορικός διευθυντής της Gulf Air Ahmed Janahi σχολίασε: “Η επιλογή μας να επαναφέρουμε τα δρομολόγια από και προς Αθήνα το καλοκαίρι του 2014 παρουσιάζει διαρκώς ισχυρότερη και αυξανόμενη ανάπτυξη. Η Αθήνα αποτελεί έναν βασικό ευρωπαϊκό προορισμό για το δίκτυο μας, ενώ διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότεροι επιβάτες της περιοχής επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών.
Το νέο πρόγραμμα πτήσεων προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία με την προσθήκη των πρωινών πτήσεων από Μπαχρέιν, ενώ σίγουρα θα διευκολύνει τη συνδεσιμότητα πτήσεων από άλλους προορισμούς του δικτύου μας”
.
 

Αριθμός πτήσης

Συχνότητα

Από

Ώρα αναχώρησης

Προς

Ώρα άφιξης

GF 0039

Δευτέρα, Πέμπτη

Μπαχρέιν

14:00

Αθήνα

17:55

GF 0040

Δευτέρα, Πέμπτη

Αθήνα

18:40

Μπαχρέιν

23:30

GF 0041

Τετάρτη, Παρασκευή

Μπαχρέιν

09:35

Αθήνα

13:30

GF 0042

Τετάρτη, Παρασκευή

Αθήνα

14:15

Μπαχρέιν

19:05

Οι εμφανιζόμενες ώρες είναι τοπικές


Η Gulf Air εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις Μπαχρέιν-Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
Η κράτηση εισιτηρίου για πτήσεις της Gulf Air διεξάγεται είτε ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου gulfair.com, είτε τηλεφωνικά στα τοπικά γραφεία της Gulf Air στον αριθμό +30 210 3220851, εναλλακτικά στο Διεθνές Τηλεφωνικό Κέντρο που λειτουργεί σε 24ωρη βάση στον αριθμό (+973) 17373737, ή μέσω εγκεκριμένων ταξιδιωτικών της πρακτόρων.




"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 55.0 Firefox 55.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Συμφωνία κοινού κωδικού μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 18, 2017, 10:45:13 πμ »
Η Gulf Air, εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, και η Aegean Airlines, συμφώνησαν συνεργασία κοινών κωδικών πτήσεων, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα δίκτυά τους στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να πετούν από το Μπαχρέιν, μέσω Αθήνας, από και προς τις ευρωπαϊκές πόλεις των Βρυξελλών και της Ρώμης ενώ οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη, το Μιλάνο και τη Βιέννη, μπορούν πλέον να πετάξουν με πτήσεις κοινού κωδικού, μέσω Αθήνας, προς το Μπαχρέιν με τη Gulf Air.

Ο Κος Ahmed Janahi, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Gulf Air, είπε: «Η δέσμευσή μας για ενίσχυση του δικτύου της Gulf Air, ισχυροποιείται μέσω αυτής της συμφωνίας κοινών κωδικών. Θα μας επιτρέψει να μεταφέρουμε τους επιβάτες μας σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, που βρίσκονταν πέραν του υπάρχοντος δικτύου μας. Παράλληλα, θα δώσει τη ξεχωριστή δυνατότητα σε επιβάτες από περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, να επισκεφτούν το Βασίλειο του Μπαχρέιν, βιώνοντας τα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε».

«Καλωσορίζουμε αυτή τη νέα συνεργασία με τη Gulf Air και πιστεύουμε ακράδαντα πως τα συνδυασμένα δίκτυα των δύο αερομεταφορέων, θα παρέχουν στους επισκέπτες μας νέες ταξιδιωτικές δυνατότητες, όχι μόνο ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μπαχρέιν αλλά και πέραν αυτών», δήλωσε ο Κος Τάσος Ραυτόπουλος, Διευθυντής Σχεδιασμού Δικτύου και Συμμαχιών της Aegean Airlines.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, πραγματοποιεί όλη τη χρονιά τέσσερις πτήσεις ανά εβδομάδα από/προς τη Μανάμα και την Αθήνα, επιπροσθέτως των διπλών ή και περισσοτέρων πτήσεων προς δέκα πόλεις από τον αραβικό κόσμο (GCC) και χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, επιτρέποντας στους επιβάτες να πραγματοποιήσουν εύκολα και βολικά το ταξίδι τους, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το Μπαχρέιν, πριν φτάσουν στους τελικούς τους προορισμούς εντός του δικτύου της Gulf Air.
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος mykonos

  • **
  • Μηνύματα: 63
  • OS:
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Chrome 60.0.3112.78 Chrome 60.0.3112.78
Απ: Συμφωνία κοινού κωδικού μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 19, 2017, 09:15:51 πμ »
Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, πραγματοποιεί όλη τη χρονιά τέσσερις πτήσεις ανά εβδομάδα από/προς τη Μανάμα και την Αθήνα, επιπροσθέτως των διπλών ή και περισσοτέρων πτήσεων προς δέκα πόλεις από τον αραβικό κόσμο (GCC) και χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, επιτρέποντας στους επιβάτες να πραγματοποιήσουν εύκολα και βολικά το ταξίδι τους, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το Μπαχρέιν, πριν φτάσουν στους τελικούς τους προορισμούς εντός του δικτύου της Gulf Air.

πολύ ευχάριστα νέα και ωφέλιμα για μας

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Firefox 88.0 Firefox 88.0
    • Thailand
Απ: Η Gulf Air ανακοινώνει νέο πρόγραμμα πτήσεων για Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 10, 2021, 13:36:46 μμ »


Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοινώνει την προσθήκη δύο καλοκαιρινών προορισμών στο παγκόσμιο δίκτυό της με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο στην Ελλάδα.

Τόσο η Σαντορίνη όσο και η Μύκονος θα εξυπηρετούνται από το νέο Airbus A320neo της αεροπορικής εταιρείας με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις το καθένα από τις 2 Ιουνίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου για τη Σαντορίνη και από τις 3 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου για τη Μύκονο.

Οι εποχιακές καλοκαιρινές διαδρομές προς τα ελληνικά νησιά θα ενισχύσουν το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας με δημοφιλείς προορισμούς που είναι αγαπημένοι σε πολλούς τουρίστες και οικογένειες στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, ειδικά καθώς η ζήτηση για ταξίδια αυξάνεται σταδιακά προς τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μειώνονται στην Ευρώπη.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, Captain Waleed AlAlawi, δήλωσε: «Έχουμε ερευνήσει και μελετήσει διάφορους προορισμούς για να προσθέσουμε στο εποχιακό καλοκαιρινό μας δίκτυο και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο ως τις νέες προσθήκες. Εξετάζοντας τις δυνατότητες και ακούγοντας τα σχόλια των πελατών μας, είμαστε σίγουροι ότι και τα δύο ελληνικά νησιά θα προσφέρουν την τέλεια εμπειρία στους νεόνυμφους, τους φίλους και τις οικογένειές τους για να περάσουν τις διακοπές τους. Θα πετάξουμε και στους δύο αυτούς προορισμούς για πρώτη φορά στην ιστορία της Gulf Air και θα είμαστε η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που πετά προς Σαντορίνη.

Το 2019 και σύμφωνα με τη στρατηγική της για να γίνει η αεροπορική εταιρεία επιλογής του πελάτη, η Gulf Air ανακοίνωσε το επιχειρηματικό μοντέλο boutique που θα ενίσχυε την εστίασή της στην εμπειρία προϊόντων και πελατών. Η Gulf Air διαφοροποιείται ως μια μπουτίκ αεροπορική εταιρεία που είναι μοναδική στον τρόπο λειτουργίας της σε σύγκριση με τις αεροπορικές εταιρείες που προσανατολίζονται περισσότερο στο μέγεθος. Αυτή η προσέγγιση θα δώσει στην αεροπορική εταιρεία ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μεταφράζεται επί του παρόντος κατά την ανανέωση του νέου στόλου της, της νέας προσφοράς κατηγορίας Falcon Gold, της αναβαθμισμένης εμπειρίας της οικονομικής θέσης, των νέων προορισμών και της παρουσίας της στο νέο τερματικό σταθμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν.

Η Gulf Air πετά προς και από το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Ριάντ, τη Τζέντα, το Νταμάμ, τη Μεδίνα, το Μουσκάτ, το Κάιρο, το Αμμάν, την Καζαμπλάνκα, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, την Αθήνα, την Μπανγκόκ, τη Μανίλα, τη Σιγκαπούρη, τη Ντάκα, το Κολόμπο, τις Μαλδίβες και αρκετούς προορισμούς στην Ινδία και το Πακιστάν.

Ως μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες που δεν σταμάτησαν ποτέ να πετούν το 2020, η Gulf Air συνεργάζεται συνεχώς με τις κυβερνητικές αρχές σε όλο το δίκτυό της για να συνεχίσει τις δραστηριότητές της καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ταξίδια. Η Gulf Air διαθέτει ένα ευέλικτο και ευέλικτο δίκτυο προσαρμόζοντας άμεσα τις κυβερνητικές οδηγίες και τις οδηγίες πολιτικής αεροπορίας και ανταποκρίνεται σε συνεχείς αλλαγές και ενημερώσεις.