Αποστολέας Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  (Αναγνώστηκε 26781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kiva

  • ***
  • Μηνύματα: 268
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 15, 2009, 09:00:05 πμ »
Προς nikos80 Ξέρεις όσο και να σου φαίνεται περίεργο , ακόμη και εδώ υπάρχουν νόμοι                                                                                                                                                                                             Ηλεκτρονικό Έγκλημα: Κώδικες - Βασική Νομοθεσία
Ποινικός κώδικας                                                                                                                                         Αρθ. 362. Δυσφήμιση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.                                                                                                     
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2009, 12:39:16 μμ από kiva »
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

kachakohchang

  • Επισκέπτης
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 15, 2009, 09:20:34 πμ »
oytopike μερικοι ανθρωποι εχουν αδυναμια στο να πιστεψουν πως καποια θεματα εχουν ληξη..

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! !

Η μενεις κ επιχειρηματολογεις η επιλεγεις να φυγεις δινοντας σε πολλους τη δυνατοτητα να υποθεσουν οτι θελουν...

Αποσυνδεδεμένος lost

  • ***
  • Μηνύματα: 231
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.65 Chrome 1.0.154.65
    • Thailand - Ταϊλάνδη
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 15, 2009, 21:44:27 μμ »
Θα ήθελα να εκφράσω από την δική μου σκοπιά και την δική μου άποψη για τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν μέρος στο φόρουμ, επειδή παρακολουθώ ότι συνεχίζεται εν μέρει να ζητούνται εξηγήσεις για θέματα του παρελθόντος με αποτέλεσμα να προκαλεί μια δυσαρέσκεια στην λειτουργία της ιστοσελίδας και πιθανόν στα υπόλοιπα μέλη.

Είμαστε εδώ και εγώ βέβαια διότι μας αρέσει να ανταλλάσσουμε απόψεις για μια χώρα που όλοι αγαπήσαμε. Το αν γίνανε κάποια λάθη από την άποψη των διαχειριστών στον συντονισμό και στην σωστή διεκπεραίωση του φόρουμ είναι ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε που θα προσπαθούσε να συντονίσει μια τέτοια είδος συζήτηση.

Είναι άδικο από την δική μου σκοπιά να ζητώ εξηγήσεις για κάτι που επιδίωξαν οι διαχειριστές για το συμφέρον όλων μας αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα, πιθανόν λάθη που γίνανε ή βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις, σημασία έχει ότι τα λάθη υπάρχουν για να γίνονται και για να διδασκόμαστε από αυτά για την επόμενη φορά να μην ξαναγίνουν και να υπάρξει ένα αίσιο αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει τους πάντες. Άλλωστε δεν χρεώθηκε κανένας ούτε έχασε κάποιος χρήματα.

Για μένα σημασία έχει ότι σε σχέση με άλλα φόρουμ που απλά συζητάμε παρατήρησα ότι το thai.gr  προβαίνει σε κινήσεις δημιουργικές επιδιώκοντας κάτι παραπάνω από απλά μια συζήτηση όπως οι συναντήσεις μελών, η δημιουργία μη κερδοσκοπικού σωματείου κλπ. Αυτό βέβαια φαντάζομαι ότι ικανοποιεί ηθικά και τους περισσότερους που θα γνωρίσουν κάποιους συμπολίτες τους και θα μπορέσουν να δημιουργήσουν καινούργιες γνωριμίες, φιλίες και να ανταλλάξουν απόψεις.

Στο φόρουμ συμμετέχουν πολίτες απ΄όλη την Ελλάδα. Που αλλού θα έκανες γνωριμίες απ΄όλη την Ελλάδα ή πόσο όμορφο είναι να έχεις φίλους σε όλη την Ελλάδα που γράφτηκαν στο φόρουμ με ένα κοινό σκοπό με σένα την αγάπη του προς μια χώρα που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πλανήτη, σε γεωγραφική απόσταση 8.500 χιλιομέτρων και πολύ πιο φτωχότερη από την δικιά σου.

Πόσο όμορφο είναι να έχεις και από ένα φίλο σε όλη την Ελλάδα, στη Ξάνθη, στην Πάτρα, στην Λάρισα, στην Ρόδο, στη  Κέρκυρα, στην Δράμα, στα Ιωάννινα, στο Ηράκλειο της Κρήτης κλπ. με τον οποίο έχεις να ανταλλάξεις κάτι κοινό.
Που και πως θα τον γνώριζες?

Ποιος από εσάς σκέφτηκε να φτιάξει φόρουμ για την Ταϊλάνδη? Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι? Πόση επιτυχία ή αποτυχία θα έχει? Τι κέρδος θα έχει? Τι ευθύνες έχει?

Μην κατηγορούμε και ζητούμε εξηγήσεις. Θα ήταν προτιμότερο να προτείνουμε ιδέες, να εκφράζουμε απόψεις και να βρίσκουμε λύσεις, - επαναλαμβάνω ‘να βρίσκουμε λύσεις’ - σε προβλήματα που προκύπτουν όπως προέκυψαν.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε και διαβάσατε το παραπάνω κείμενο.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4351
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 15, 2009, 22:03:56 μμ »
πολυ σωστα τα λεει ο φιλος.δυστηχως πολλες φορες το να συντονιζεις μια ομαδα ανθρωπων η μια συζητηση με διαφορετικες ιδεες και αποψεις ειναι δυσκολο.πολλες φορες και εσυ σαν συντονιστης αθελα σου παιρνεις το μερος καποιου ενω πιστευω οτι ναι μεν ο καθενας εχει τις αποψεις του και μπορει να τις τεκμηριωσει αλλα ισως θα επρεπε να ειναι αυτος που θα καθοριζει το υφος μιας τετοιας συζητησης μακρια απο υποκειμενικα στοιχεια.ειναι δυσκολη η δημιουργια μιας σελιδας οποτε χρειαζεται και λιγο υπομονη στους ανθρωπους που την εφτιαξαν για τυχον λαθη και παραλειψεις.
 το σιγουρο ειναι οτι ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε την διαφορα.εγω παλι ειμαι αρκετα χαρουμενος που ηδη εχω γνωρισει αρκετα παιδια μεσα απο εδω και πιστευω να γνωρισω και αλλα απο αλλα μερη της ελλαδος που δυστηχως μπορω να ανταλλασω αποψεις μονο μεσα απο αυτο εδω το φορουμ.αν θα επρεπε να πω ενα ευχαριστω θα ηταν σε αυτα τα παιδια που ξοδευουν αρκετες ωρες για να κανουν το φορουμ καλυτερο.

Doctortilac

  • Επισκέπτης
Απ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 16, 2009, 00:01:21 πμ »
Τελικά δε μας είπε κανείς τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση της συμφωνίας........

Επίσης, ήταν συμφωνία που έγινε απο την καλή καρδιά των συντονιστών ή γιατί τους έταξε η Gulf τζάμπα εισιτήρια αν έφερναν Χ κόσμο.........????


Φίλε μου επιδει είσαι καινούργιος στο forum και σίγουρα μόλις έμαθες για τα εισιτήρια ξύπνησε η αγάπη της οικονομίας και βαριέσαι να διαβάσεις ποστ του παρελθόντος σου απαντώ σαν πρωτεργάτης της ιδέας και πρωτεργάτης της ολοκλήρωσης αυτής. Είμαστε συνονόματη και γνωρίζω ότι είμαστε πολύ ξυπνή και δεν σηκώνομαι μύγα στο σπαθί μας. Θέλω να ξέρεις ότι δεν απαντώ σε σένα μόνο αλλά σε πολλούς που δεν έχουνε τα κότσια σαν εσένα να πουν την σκέψη τους. Μου αρέσουν κάτι τύποι σαν εσένα που εκφράζονται. Στο παρελθών είχα γράψει πολύ αναλυτικά γιατί ακύρωσαν το συμβολαίων και ο ουτοπικός το έσβησε γιατί πλήγωνε τον τότε φίλο του ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Ένα να ξέρεις ότι πολύ μέσα σε ένα μήνα πήγαν στην ταιλανδι με έκπτωση 30% και όχι μόνο από ΑΘΗΝΑ αλλά από όλα τα μέρη της ΕΛΛΑΔΟΣ και είχαν το 30% και στης εσωτερικές πτήσεις. Η συμφωνία έγινε από βλακεία δικιά μου γιατί μετά εκτέθηκα με της βλακείες που κάνανε κάτι εξειπνει και θέλανε να πάρουνε το 30% από ταξιδιωτικά γραφεία. Πρέπει να ξέρεις ακόμα κανείς δεν σε πληρώνει δυο φορές σου προτείνει η δωρεάν εισιτήρια η έκπτωση διαλέγεις και παίρνεις και εγώ σαν κόπανος διάλεξα την έκπτωση στα μελλοι των 30% που όταν τα ταξιδιωτικά γραφεία παίρνουν 7% από κάθε εισιτήριο. Ξέρω σκέφτεσαι τη μα----ς που ήμουνα που δεν πήρα εγώ τα δωρεάν εισιτήρια και τα μελοι να πληρώνουν όχι ποιο ακριβά αλλά με την ίδια τιμή της αγοράς και εγώ να τσεπώνω τα δωρεάν εισιτήρια και μετά να τα πουλάω σε εσάς τους ίδιους. Φίλε Νικος80 σε καταλαβαίνω να σκέφτεσαι πόσο μα----ς είμαι. Και να είσαι σίγουρος αν είχα έστω και ένα μικρο κέρδος αυτί η συμφωνία δεν σταμάταγε ποτέ. Άλλα κανείς δεν μου έκανε καμιά πρόταση να βγάζω και εγώ κάτι και να μην ακυρωθεί η συμφωνία και όπως καταλαβαίνεις φίλε μου δεν με ενειαξε που ακυρώθηκε η συμφωνία. Και θα σου πω κάτι εμένα δεν με έπιανε η συμφωνία γιατί εγώ πετούσα πετώ και θα πετάω με έκπτωση αυτοί που έχασαν είναι τα μελοι και πληρώνουν τώρα τα εισιτήρια στην κανονική τους τιμή. Πιστεύω Νικος80 να σε κάλυψα και όχι μόνο εσένα και κάποιους άλλους που δεν είχαν την δυνάμει σαν εσένα να πουν την γνώμη τους.