Αποστολέας Θέμα: ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  (Αναγνώστηκε 31982 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος administrator

  • Διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4065
  • Φύλο: Άντρας
    • www.thai.gr
ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
« στις: Μάιος 21, 2008, 22:42:03 μμ »
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ





- Οι παρακάτω κανονισμοί δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφραση των απόψεων τους.
  Αντίθετα, έχουν σκοπό να διατηρήσουν το αναγκαίο επίπεδο, ώστε να είναι δυνατή η ανταλλαγή απόψεων μέσα σε σωστά πλαίσια.

- To http://www.thai.gr/forum/ δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται και των διαφημιστικών κειμένων ή banner.
  Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν το αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των ανθρώπων και των συντελεστών του http://www.thai.gr/forum/ ή άλλων χρηστών.
  Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του http://www.thai.gr/forum/ και να εκφράσει τα παράπονα του.
  Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, αν και η τακτική αυτή δεν υιοθετείται από το http://www.thai.gr/forum/ και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη.

- Απαγορεύεται η οποιαδήποτε έκφραση  ασέβειας στον Βασιλιά της Ταϊλάνδης ή σε κάποιο άλλο μέλος της Βασιλικής οικογένειας, ζώντα ή νεκρό, ούτε να επικρίνουμε τη μοναρχία ως θεσμό.Επίσης απαγορεύεται η αναφορά στον Βασιλιά ή σε μέλη της Βασιλικής οικογένειας σε θέματα που έχουν να κάνουν με πολιτικά ζητήματα. .Η παραβίαση αυτού του κανόνα θα οδηγήσει σε άμεση απαγόρευση εισόδου στον χρήστη.

- Απαγορεύεται η χρήση του google μεταφραστή η παρόμοιων γιατί απλά δεν βγαίνει άκρη.Με λίγα λόγια επειδή δεν υπάρχει σύνταξη σωστή, όποιος το διαβάζει δεν βγάζει νόημα.
  Δηλαδή όποιος μεταφράζει αυτόματα κάτι και το ποστάρει θα πρέπει να το έχει συμμαζέψει και να βγαίνει νόημα χωρίς κόπο

- Απαγορεύονται τα αμετάφραστα κείμενα , επιτρέπονται μόνο στο international section

- Ένα μέλος έχει την δυνατότητα να διαγράφει κάποιο ποστ του μόνο εάν αυτό δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ

- Απαγορεύονται τα greeklish , η γλώσσα του forum είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ , και για αυτό το λόγο υπάρχει και το κατάλληλο εργαλείο : http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,647.0.html

- Απαγορεύεται η μόνιμη χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων καθώς και η συνεχής χρήση μεγάλης γραμματοσειράς .
  
- Προσπαθούμε να ερευνήσουμε το φόρουμ και κατόπιν και μόνο ανοίγουμε κάποιο θέμα

- Απαγορεύονται αυστηρώς ρατσιστικά σχόλια για οποιονδήποτε λαό ή για οποιαδήποτε τάξη ανθρώπων.

- Απαγορεύεται να μεταφέρουμε κείμενα copy paste,διπλες απαντήσεις από αλλα forum χωρίς να ακολουθήσουμε τις παρακάτω ενέργειες.
  Προσπαθούμε να τα εντάξουμε ή αναφέρουμε την πηγή μας αυτούσια και χωρίς μετάφραση - επεξήγηση ή απλά αναφορά της πηγής

- Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright, παράνομου λογισμικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.

- Απαγορεύονται τα links προς ανταγωνιστικά site

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.
  Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

- Δεν επιτρέπονται οι συστάσεις μελών του forum , με άκομψο τρόπο προς άλλα μέλη , σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum.
  Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι moderators του http://www.thai.gr/forum/ , οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων.
  Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του, και βάση των κανονισμών λειτουργίας.

- Απαγορεύεται ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, που θίγει και προκαλεί άλλους οπως πχ : καλλιτέχνες , δημόσια πρόσωπα , πολιτικούς κλπ.

- Απαγορεύεται η αναδημοσίευση προσωπικών μηνυματων χωρίς την εγκριση του αποστολέα ή του διαχειριστή

- Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.

- Να είστε φιλικοί με τους άλλους. Βοηθήστε όσο μπορείτε και μην βρίζετε.
  Αλλιώς θα υποστείτε απαγόρευση της εισόδου σας στο forum. Αν γυρίσετε χρησιμοποιώντας άλλο όνομα χρήστη θα διαγραφείτε χωρίς προειδοποίηση.

- Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ.

- Απαγορεύεται η οποιαδήποτε προβολή (διαφήμιση)   επιχείρησης (εμπορικής, που παρέχει δηλαδή προϊόντα ή υπηρεσίες επι πληρωμή), οπουδήποτε στο φόρουμ χωρίς την έγκριση των διαχειριστών.
  Τέτοια ενέργεια θα έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση αυτού του post/συνδέσμου και την προειδοποίηση/τιμωρία του μέλους.


-Οι διαχειριστές του forum θα επιτρέπουν τα ποστ καθώς και την παροχή διαφημιστικού χώρου ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ώστε και αυτοί με την σειρά τους να είναι σύμφωνοι ως προς το ταϊλανδικό δίκαιο.Η ενδιαφερόμενη επιχείρηση θα πρέπει να αποστείλει την Business license καθώς και το τελευταίο Update που θα αποδεικνύει την κάλυψη των φορολογικών της υποχρεώσεων.

- Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης.

- Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό    
  τους.

- Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν http://www.thai.gr/forum/ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.
  Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).
  Το http://www.thai.gr/forum/ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

- Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του.
  Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός.
  Τέλος, φροντίστε ώστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο θέμα - section !

- Οι Administrators και οι αντίστοιχοι Moderators των περιοχών του Forum, έχουν την προσωπική τους ευθύνη και ευχέρια, για την εφαρμογή των παραπάνω Κανόνων.

- Η συμμετοχή στο http://www.thai.gr/forum/ προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.
  Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ό,τι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.

- Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail.
  Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει τη διαγραφή των χρήστη από το forum χωρίς προειδοποίηση.

- Είμαστε μέλη μίας κοινότητας εδώ, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και διαφορετικές γνώμες.
  Δεν θα είναι πάντα εύκολο να καταλάβετε και να εκτιμήσετε κάποιες απόψεις, αλλά προσπαθήστε και μάθετε από αυτές ή έστω να τις ακούσετε δίχως να θίξετε τον άλλον.

Σεβόμενοι ο ένας τον άλλον θα περάσουμε μερικές ευχάριστες ώρες εδώ μαζί.


Αυτοί οι κανόνες θα ανασυντάσσονται και θα διαμορφώνονται συνεχώς, γι αυτό τον λόγο συνεχίστε να ελέγχετε αυτό το θέμα τακτικά.


Κανόνες για τις φωτογραφίες στα μηνύματα του forum:

    *Επειδή το φόρουμ είναι σχεδιασμένο για συζητήσεις και όχι για photo-gallery, καταλαβαίνετε πως επειδή οι φωτογραφίες σαν αρχεία είναι συνήθως μεγάλες σε μέγεθος, είναι δύσκολο το "κατέβασμά" τους στον υπολογιστή κάθε μέλους ακόμα και αν έχει γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ.
Για αυτό δεν επιτρέπεται να εμφανίζονται  φωτογραφίες με μέγεθος μεγαλύτερο απο 800χ600 px  και οσο το δυνατόν μικρότερο dpi , αρα και συνολικά μικρο μέγεθος σε kb .


Κανόνες για την υπογραφή στο forum:

    * Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την 'υπογραφή' του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum.
      Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 255 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν links προς το προσωπικό σας site.
      Απαγορεύονται τα links σε εμπορικά sites, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.

    * Απαγορεύονται οι διαφημίσεις από οποιονδήποτε sponsor που πληρώνει λεφτά για το κάθε click/lead π.χ. Casinos, free iPods κ.λπ.
       Μόνο προσωπικές home-pages μπορούν να αναφερθούν στην υπογραφή, όσο αυτές δεν είναι ανταγωνιστικές με το δικό μας forum.

    * Τα μέγιστα images που μπορείτε να έχετε στην υπογραφή είναι 3, δηλαδή 3 φορές το IΜG-Tag (δεν μετράνε smilies)

    * Το κάθε image δεν πρέπει να είναι πιο μεγάλο από 300 pixels (hight) αλλά όλη η υπογραφή δεν πρέπει να είναι πιο μεγάλη από 500 pixels.

    * Απαγορεύονται κάθε είδους images που πηγαίνουν ενάντια στους κανόνες του forum, όπως ρατσιστικές, πορνογραφικές και προσβλητικές εικόνες.

    * Όποια υπογραφή δεν είναι συμβατή με τους προαναφερόμενους κανόνες θα σβηστεί δίχως προειδοποίηση από το team.
       Αν ανεβάσει ξανά ο χρήστης την ίδια υπογραφή ή πάει ενάντια στους κανόνες θα αποκλειστεί από το forum.


- Η συμμετοχή στο forum του thai.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.
  Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ότι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.



  * Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.
      Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες.
      Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες.





Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 05, 2015, 20:18:50 μμ από thailandgr »


Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα - Lao-Tzu
Ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένας τόπος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα. – Henry Miller - Henry Miller