thai.gr

ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ => ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΤΙΜΕΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ => Singapore Airlines => Μήνυμα ξεκίνησε από: Oytopikos στις Ιούλιος 09, 2010, 11:06:01 πμ

Τίτλος: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 09, 2010, 11:06:01 πμ
Ταξιδιωτικά αφιερώματα, αλλά και πληροφορίες για τα πιο in ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και τις πιο in εξόδους, είναι πλέον μόλις ένα κλικ  μακριά από το ευρύ επιβατικό κοινό, στη διεύθυνση www.silverkris.com.

“Μετά από διαδρομή 34 ετών, το SilverKris, το εν πτήσει περιοδικό της Singapore Airlines, έχει φτάσει πραγματικά πολύ μακριά. Όλα αυτά τα χρόνια, το περιοδικό έχει αλλάξει σημαντικά τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε σχεδιασμό προκειμένου να διατηρήσει αναλλοίωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του. Ως εκ τούτου, το λανσάρισμα της ηλεκτρονικής μορφής του περιοδικού ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη» αναφέρει ο κ. Nicholas Ionides, αντιπρόεδρος Δημοσίων Υποθέσεων της Singapore Airlines.

Πέραν από τις σταθερές στήλες όπως το "Discover" όπου μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για όχι και τόσο γνωστούς προορισμούς, το "Insider" που δίνει στους επισκέπτες πληροφορίες που προέρχονται από τους ντόπιους κατοίκους του εκάστοτε προορισμού, οι ταξιδιώτες μπορούν να εμπνευστούν και από παράγοντες διεθνούς φήμης όπως οι Tony Parsons και Pico Iyer, που παρουσιάζουν τις ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις και πολλά άλλα. Στο site μπορεί κανείς να βρει και ηλεκτρονικό αρχείο των προηγούμενων τευχών του SilverKris.

"Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τις νέες προοπτικές που μας παρέχει το silverkris.com και οι οποίες θα ενισχύσουν το περιοδικό. Οι αναγνώστες, παραδείγματος χάριν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το website ως πλατφόρμα για να μοιραστούν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες με άλλους", δήλωσε η αρχισυντάκτρια του περιοδικού SilverKris κα Dora Tay.

traveldailynews
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: lostromos στις Οκτώβριος 05, 2010, 21:01:12 μμ
Η αεροπορικη εταιρια της Σινγκαπουρηςανακοινωσε οτι απο του χρονου θα προσφερει στα ταξιδια της σε μεγαλες αποστασεις τηλεφωνικες κλησεις,μηνυματα και wifi internet.
Ετσι οι επιβατες θα μπορουν να πραγματοποιουν κλεησεις και να στελνουν sms απο το κινητο τους καθως και email απο τα smartphones.Ηδη υπαρχει σε αεροπλανα boeing 747-400 απο το 2005 και τωρα η εταιρια pioneer θα προσθεσει τα αναλογα συστηματα σε Α380,Α340-500 και boeing 777-300er.
Οι επιβατες θα πληρωνουν αναλογα με τις χρεωσεις του δικτυου τους ως roaming κλησεις ενω για αυτους που θελουν να χρησιμοποιησουν το internet θα κανουν εγγραφη πρωτα σε ενα πακετο για να ενεργοποιηθει το συστημα.
Ολα αυτα βεβαια για αρχη μονο στις θεσεις business.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: drifter στις Νοέμβριος 10, 2010, 19:50:29 μμ
Καθήλωσε τα Airbus A380 η Singapore Airlines
Μετά την υποχρεωτική καθήλωση των αεροσκαφών της Qantas τύπου Airbus A380, τώρα και η Singapore Airlines καθήλωσε τρία αεροσκάφη της του ίδιου τύπου για να αντικαταστήσει τους κινητήρες τους που είναι παραγωγή Rolls Royce.

H Singapore Airlines στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως το μέτρο είναι «προληπτικό».

Το ένα από τα τρία της αεροσκάφη που καθηλώθηκε είναι στη Μελβούρνη, το άλλο στο Σίδνει και το τρίτο στο Λονδίνο.
kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Taxidiwtis στις Μάιος 31, 2011, 13:11:56 μμ
Αεροπορική εταρεία χαμηλού κόστους από τη Singapore Airlines

Την πρόθεσή της να ιδρύσει μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που θα εξυπηρετεί δρομολόγια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ανακοίνωσε η Singapore Airlines.

Η νέα αεροπορική εταιρεία θα επιτρέψει στον Όμιλο SIA να εξυπηρετήσει μια νέα αγορά και να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη του επιβατικού κοινού για ταξίδια χαμηλού κόστους.

Η εταιρία αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργιά της μέσα σε ένα χρόνο. Η αεροπορική εταιρεία θα ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, εντούτοις θα λειτουργεί και θα διευθύνεται ανεξάρτητα.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Αρίσταρχος στις Μάιος 31, 2011, 16:26:47 μμ
Αεροπορική εταρεία χαμηλού κόστους από τη Singapore Airlines

Την πρόθεσή της να ιδρύσει μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που θα εξυπηρετεί δρομολόγια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ανακοίνωσε η Singapore Airlines.

Η νέα αεροπορική εταιρεία θα επιτρέψει στον Όμιλο SIA να εξυπηρετήσει μια νέα αγορά και να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη του επιβατικού κοινού για ταξίδια χαμηλού κόστους.

Η εταιρία αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργιά της μέσα σε ένα χρόνο. Η αεροπορική εταιρεία θα ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, εντούτοις θα λειτουργεί και θα διευθύνεται ανεξάρτητα.
Επίσης και η Silk air είναι θυγατρική εταιρεία της Singapore!
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Οκτώβριος 31, 2011, 16:32:34 μμ
Μετά από την προειδοποίηση για έκτακτες καιρικές συνθήκες και πλημμύρες στη περιοχή της Μπανγκόκ που εξέδωσε η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης. Η Singapore Airlines αποφάσισε την αναστολή των πτήσεων με κωδικό SQ 974 (Σιγκαπούρη-Μπανγκόκ) και SQ 977 (Μπανγκόκ-Σιγκαπούρη) στις 1, 2 και 3 Νοεμβρίου 2011.

Η Singapore Airlines έρθει σε επαφή με τους πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τις συγκεκριμένες πτήσεις και να τους μεταφέρει σε άλλες.

Δεδομένης της απρόβλεπτης φύσης της κατάστασης, η Singapore Airlines θα παραιτηθεί από οποιαδήποτε κυρώσεις για επιστροφή, για όσους επιβάτες έχουν εισιτήρια που εκδόθηκαν πριν από τις 12 Οκτωβρίου 2011, για την Μπανγκόκ μέχρι τις 10 του Νοέμβρη του 2011. Αυτό ισχύει και για τα εισιτήρια KrisFlyer.

Οι πελάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τα τοπικά γραφεία της Singapore.


travelling.gr
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Δεκέμβριος 08, 2011, 09:29:36 πμ
Η Singapore Airlines (SIA) υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την απόφαση της Αυστραλιανής Αρχής Ανταγωνισμού και Προστασίας του Καταναλωτή (ACCC) σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πρόταση ευρείας συμμαχίας μεταξύ της SIA και της Virgin Australia.

Η απόφαση της ACCC αποτελεί την τελική ρυθμιστική έγκριση που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει η συμμαχία μεταξύ των δυο αεροπορικών εταιριών.

Χάρη στη συμμαχία, οι επιβάτες των δυο εταιριών αναμένεται από το τέλος του έτους να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν ταξιδιωτικά μίλια στις πτήσεις της SIA και της Virgin Australia, ενώ πτήσεις με κοινό κωδικό αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η SIA και η Virgin Australia θα πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κωδικού στα διεθνή αλλά και στα εσωτερικά δρομολόγια, θα προσφέρουν κοινά προγράμματα και προνόμια στους frequent flyers καθώς και πρόσβαση στα ειδικά lounges, θα συντονίζουν  δρομολόγια μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αυστραλίας καθώς και προς άλλους προορισμούς διασφαλίζοντας απρόσκοπτες συνδέσεις, και τέλος θα οργανώνουν από κοινού προγράμματα πωλήσεων,  μάρκετινγκ και διανομής.

Η προέγκριση δόθηκε από την ACCC στις 13 Οκτωβρίου και στις 20 Οκτωβρίου η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε την έγκρισή της για τη συμμαχία.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάρτιος 27, 2012, 11:35:11 πμ
Eνα Α380 της εταιρίας που εκτελούσε δρομολόγιο για Φρανκφούρτη αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης ύστερα απο πρόβλημα στον εναν απο τους 4 κινητηρες.

Το αεροπλάνο ηταν στον αέρα για 3 ώρες περίπου.

http://www.relax.com.sg/relax/news/1029652/Singapore_Air_A380_turns_back_after_engine_problem.html
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: lostromos στις Μάρτιος 27, 2012, 18:00:45 μμ
[off-topic]τελικα αυτα τα 380 εχουν προβλημα με τους κινητηρες.[/off-topic]
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Απρίλιος 20, 2012, 19:36:55 μμ
Από τις 5 Ιουνίου 2012, η SilkAir, η περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Singapore Airlines, ξεκινά τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Ανόι. Μαζί με τις ημερήσιες πτήσεις της Singapore Airlines προς την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, οι δυο εταιρείες θα παρέχουν πλέον συνολικά 10 aller-retour πτήσεις εβδομαδιαίως. Η SilkAir θα πραγματοποιεί τα δρομολόγιά της κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ο αντιπρόεδρος Marketing της Singapore Airlines κ. Tan Chik Quee αναφέρει: “Η Singapore Airlines και η SilkAir είχαν πάντα ως στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας τους μέσα από την αξιοποίηση του κοινού δικτύου τους που περιλαμβάνει συνολικά 97 πόλεις σε 37 χώρες, όπως επίσης και την αύξηση των επιλογών για τη διαμετακόμιση των επιβατών τους. Κατά συνέπεια είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι νέες πτήσεις της SilkAir προς το Ανόι έρχονται να ενισχύσουν τις παρούσες πτήσεις της Singapore Airlines”.

Ο Chief Executive της SilkAir κ. Marvin Tan δήλωσε: “Το Ανόι είναι μια πραγματικά γραφική πόλη με ανεκτίμητο πολιτισμό και ιστορική κληρονομιά. Όντας πρωτεύουσα μιας αναπτυσσόμενης οικονομίας, όπως αυτής του Βιετνάμ, το Ανόι σημειώνει σημαντική εμπορική και οικονομική άνθηση. Η SilkAir ανυπομονεί να εξυπηρετήσει τους επιβάτες που επιλέγουν το Βιετνάμ είτε για ψυχαγωγικούς ή για επιχειρηματικούς σκοπούς”.

Το Ανόι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με ανάπτυξη στους τομείς του τουρισμού και της οικονομίας καθώς και του τραπεζικού τομέα. Πόλη άνω των 1.000 ετών, το Ανόι αποτελεί έναν προορισμό με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, εξέχουσα θέση στην οποία κατέχει η υπέροχη συλλογή μουσείων, ναών και μνημείων αρχιτεκτονικής γαλλικής επιρροής που υποδέχεται τους ταξιδιώτες.

Οι νέες πτήσεις υπόκεινται σε κυβερνητική έγκριση και τα χρονοδιαγράμματα των πτήσεων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των ctot (calculated take-off time).
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 04, 2012, 20:29:52 μμ
Η Singapore Airlines και η SilkAir αναβαθμίζουν το σύστημα κρατήσεών τους την Κυριακή 8 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, όλες οι πτήσεις της SIA και SilkAir θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ωστόσο, κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μέσω του singaporeair.com, silkair.com, των τηλεφωνικών κέντρων, κέντρων εξυπηρέτησης και ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και συναλλαγές για το KrisFlyer, αλλά και λειτουργίες online/κινητής τηλεφωνίας, όπως ειδοποιήσεις μέσω SMS, δε θα είναι διαθέσιμες από τις 18:00 τοπική ώρα Σιγκαπούρης (+ 5 ώρες από την Ελλάδα) της 7ης Ιουλίου 2012. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αναμένεται να επανέλθουν σταδιακά από τις 22:00 τοπική ώρα Σιγκαπούρης (+ 5 ώρες από την Ελλάδα) της 8ης Ιουλίου 2012.

Οι υπηρεσίες check-in μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και η υπηρεσία early check-in δε θα είναι διαθέσιμες για τις πτήσεις που θα αναχωρήσουν στις 8 και 9 Ιουλίου τοπική ώρα Σιγκαπούρης (+5 ώρες από την Ελλάδα). Οι πελάτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους στο αεροδρόμιο τυπωμένο ένα αντίγραφο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους για το check-in. Το check-in στα αεροδρόμια θα ξεκινήσει 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης για τις πτήσεις της SIA και 2 ώρες πριν την αναχώρηση των πτήσεων της SilkAir.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με την μετάβαση στο νέο σύστημα κρατήσεων μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση singaporeair.com, ή να παρακολουθήσετε τη Singapore Airlines στο Facebook (Facebook.com / SingaporeAir) ή το Twitter (Twitter.com / SingaporeAir).

Η Singapore Airlines ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης και ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόησή τους.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Σεπτέμβριος 20, 2012, 17:41:26 μμ
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Singapore Airlines παρουσιάζει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προωθητική ενέργεια ειδικών προσφορών. Η εκστρατεία “Μεγάλες Αποδράσεις” περιλαμβάνει ελκυστικές προσφορές για αναχωρήσεις από όλη την Ευρώπη προς 40 επιλεγμένους προορισμούς της Ν. Ασίας και Αυστραλίας.

Ο Paul Tan, αντιπρόεδρος Ευρώπης της Singapore Airlines, δηλώνει: “Εδώ και αρκετά χρόνια η Singapore Airlines διαθέτει ένα εκτενές ευρωπαϊκό δίκτυο. Με μια επιλογή 12 σημείων απόδρασης από την Ευρώπη, παρέχουμε απευθείας συνδέσεις προς ένα εντυπωσιακό αριθμό προορισμών της Ν. Ασίας και Αυστραλίας. Παράλληλα, πραγματοποιούμε απευθείας πτήσεις από επιλεγμένα σημεία προς την Αμερική. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την εκτενή μας παρουσία στην Ευρώπη με την πρώτη πανευρωπαϊκή προωθητική ενέργεια ειδικών προσφορών.

Πέραν από τις 12 πόλεις απόδρασης οι οποίες προσφέρουν απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines, οι ειδικές προσφορές αφορούν και σε ακόμα 21 σημεία αναχώρησης από την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων Αθήνα, Δουβλίνο, Βιέννη, Όσλο, Βρυξέλλες, Βαρσοβία, και Στοκχόλμη, από τις οποίες εξασφαλίζουμε το ναύλο διασύνδεσής τους”.

Οι επιβάτες της Αθήνας μπορούν να αξιοποιήσουν τις ειδικές προσφορές “Μεγάλες Αποδράσεις” για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2012 και θα αφορούν αναχωρήσεις πτήσεων από 1η Νοεμβρίου 2012 μέχρι και 20 Μαρτίου 2013 (εξαιρείται η περίοδος 11-29 Δεκεμβρίου 2012). Οι κρατήσεις για την πανευρωπαϊκή εκστρατεία θα πραγματοποιούνται μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 19, 2012, 16:22:21 μμ
Στο πλαίσιο της συμφωνίας της Singapore Airlines για πτήσεις κοινού κωδικού με την Aegean Airlines η SIA θα προσθέσει τα διακριτικά “SQ” στις πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας και Φρανκφούρτης, Λονδίνου, Μιλάνο και Μονάχου, καθώς και στις πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης και Φρανκφούρτης και Μονάχου. Αντίστοιχα, τα διακριτικά της  Aegean “A3” θα τοποθετηθούν στις πτήσεις της SIA μεταξύ Σιγκαπούρης και Φρανκφούρτης, Μιλάνου και Μονάχου, καθώς και στις πτήσεις μέσω Σιγκαπούρης προς Μελβούρνη και Σύδνεϋ. Οι πτήσεις κοινού κωδικού μετά την προσθήκη των διακριτικών της Aegean στις πτήσεις της SIA θα ξεκινήσουν μόλις εξασφαλιστούν οι προβλεπόμενες εγκρίσεις.

“Η νέα αυτή συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού με την Aegean Airlines, τον εταίρο μας στο πλαίσιο της Star Alliance, θα εξασφαλίσει για τους πελάτες μας άνετη σύνδεση με την Ελλάδα και θα διευρύνει το δίκτυό μας προς όφελος τόσο των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και εκείνων που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής”, δήλωσε ο εκτελών χρέη αντιπροέδρου του τομέα πωλήσεων και μάρκετινγκ της Singapore Airlines κ. Chin Yau Seng.

Ο διευθυντής Προγράμματος και Συμμαχιών της Aegean Airlines, κ. Τάσος Ραυτόπουλος, δήλωσε: “Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία μας με την Singapore Airlines, με την οποία μας συνδέουν πολλά όσον αφορά στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά και κοινής φιλοσοφίας στον τομέα εξυπηρέτησης. Η διεύρυνση του δικτύου που επιφέρει η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των συνεργασιών μας με τα υπόλοιπα μέλη της Star Alliance. Χάρη σε αυτήν τη νέα συνεργασία είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους Έλληνες επιβάτες μια σπουδαία ταξιδιωτική επιλογή προς τη Σιγκαπούρη, αλλά και μέσω αυτής σε όλες τις χώρες της νοτιανατολικής Ασίας και την Αυστραλία. Οι πτήσεις ανταπόκρισης μέσω Σιγκαπούρης, αυτού του σημαντικού κόμβου της νοτιοανατολικής Ασίας, θα διευκολύνει το τουριστικό ρεύμα από αυτές τις σημαντικές αγορές προς την Ελλάδα”.

Η έκδοση εισιτηρίων για πτήσεις κοινού κωδικού έχει ξεκινήσει και αφορά τις πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από 1ης Δεκεμβρίου 2012. Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τη διεύθυνση singaporeair.com για τυχόν αλλαγές στα προγράμματα των πτήσεων.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 03, 2013, 08:14:10 πμ
Στην ελληνική εταιρεία Asian Aviation ανέθεσε η Singapore Airlines την αποκλειστική αντιπροσωπεία των πωλήσεών της στην ελληνική αγορά (GSA/General Sales Agent). Η ανάθεση έγινε κατόπιν διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν εταιρείες της διεθνούς και ελληνικής αγοράς.

“Επί σειράς ετών, η Singapore Airlines αποτελεί την κορυφαία επιλογή των Ελλήνων ταξιδιωτών, ως η πλέον αξιόπιστη και ποιοτική αεροπορική εταιρεία, με ένα ευρύ δίκτυο προορισμών και άριστες ανταποκρίσεις προς την Ασία και την Αυστραλία”, δηλώνει ο επικεφαλής της Asian Aviation κ. Τάκης Δημητρίου. “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς από την 1η Ιουλίου 2013, η Asian Aviation φροντίζει για την εξυπηρέτηση του ελληνικού ταξιδιωτικού κοινού και των Ελλήνων της διασποράς της Αυστραλίας, που θα επιλέξουν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους με την ποιότητα και τις αρχές της πολυβραβευμένης Singapore Airlines”. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/55746#sthash.CwFnCCbE.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 13, 2013, 19:09:12 μμ
Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι, σύντομα, οι επιβάτες της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα γενιά του KrisWorld, του πιο προηγμένου συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει παγκοσμίως, στα νέα αεροσκάφη Boeing 777-300ERs που θα εισαχθούν στο στόλο της εταιρίας στους επόμενους μήνες.   

Το νέο σύστημα KrisWorld, βασισμένο σε πλατφόρμα της Panasonic Avionics, θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε οκτώ νέα αεροσκάφη B777-300ER που θα ξεκινήσουν πτήσεις το Σεπτέμβριο. Επίσης, θα εγκατασταθεί στα νέα Airbus A350, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για παράδοση στα επόμενα έτη, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που έχει υπογραφεί με την Panasonic Avionics το 2012. Τα συστήματα KrisWorld που ήδη λειτουργούν σε άλλα αεροσκάφη θα μπορούν επίσης να εκσυγχρονιστούν με το νέο σύστημα.

“Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε την εμπειρία ψυχαγωγίας στα αεροσκάφη μας. Τον προηγούμενο χρόνο εισαγάγαμε υπηρεσίες Internet και κινητής τηλεφωνίας. Με τη νέα γενιά του συστήματος KrisWorld προσφέρουμε προηγμένη τεχνολογία, βελτιωμένη εμπειρία χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και μία ευρεία γκάμα προσεκτικά επιλεγμένου περιεχομένου για να καλύψουμε τις προτιμήσεις των επιβατών μας και των νέων τάσεων ψυχαγωγίας”, δήλωσε ο Senior Vice President Product & Services, Mr. Tan Pee Teck.

Η Singapore Airlines θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα λανσάρει το σύστημα νέας γενιάς eX3 της Panasonic Avionics στα αεροσκάφη A350, καθώς επίσης και στα B777-300ER. Θα είναι επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει τη Σουίτα Παγκόσμιας Επικοινωνίας (Global Communications Suite) της Panasonic στα αεροσκάφη A350, με  δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet στις συσκευές των επιβατών και στα καθίσματα, καθώς και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο σύστημα KrisWorld περιλαμβάνει μεγαλύτερες οθόνες LCD και συσκευές χειρισμού με οθόνη αφής σε όλες τις θέσεις. Στην Πρώτη Θέση, οι οθόνες LCD μεγαλώνουν στις 24 ίντσες από 23, στη Θέση Business σε 18 από 15,4 και στην Οικονομική Θέση σε 11 από 10,6 ίντσες. Οι πελάτες της Οικονομικής Θέσης θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 λύσεις ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής.

Σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία σχεδιασμού Massive Interactive, η Singapore Airlines έχει άψογα ενσωματώσει τη λειτουργικότητα του χειριστήριου με οθόνη αφής στον κύριο σχεδιασμό ενός νέου, πρωτοποριακού περιβάλλοντος χρήστη του KrisWorld για να διασφαλίσει ότι η πλοήγηση στα μενού και τα προγράμματα είναι διαισθητική και φιλική στο χρήστη. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ταυτόχρονα μεταξύ ποικίλων επιλογών ψυχαγωγίας. Για παράδειγμα, μπορούν να παρακολουθήσουν ταινία, ενώ ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή χειρισμού για να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα ή για την πορεία του αεροσκάφους. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο για την πλοήγηση στο KrisWorld.

Αξίζουν να σημειωθούν και κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως το “Quick Search”, όπου ένα ελαφρύ χτύπημα του χειριστηρίου εμφανίζει μία λίστα με επιλογές ψυχαγωγίας. Επίσης, το Κέντρο Ειδοποιήσεων στο ταμπλό του KrisWorld περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη πτήση, μειώνοντας των αριθμό των ανακοινώσεων και διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα παρακολουθούν ανενόχλητοι ταινίες.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld παρέχει επίσης πιο εξατομικευμένη, προσωποποιημένη εμπειρία καθώς προσφέρει προτάσεις περιεχομένου βασισμένες στις προτιμήσεις των επιβατών. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να βαθμολογήσουν ταινίες και να δουν πως τις έχουν βαθμολογήσει οι συνεπιβάτες τους.

Το σύστημα νέας γενιάς KrisWorld συμπληρώνει την υπηρεσία In-Flight Connectivity της εταιρείας. Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία έχει εγκατασταθεί σε 21 αεροσκάφη. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους αναμένεται η εγκατάσταση της και στα υπόλοιπα αεροσκάφη Airbus A380-800 και B777-300ER της εταιρείας. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/55819#sthash.fEODBqfV.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 19, 2013, 17:22:17 μμ
Ένα νέο σημείο αναφοράς στη βιομηχανία αεροπορικών ταξιδίων θέτει η Singapore Airlines με την εισαγωγή καμπίνας επιβατών νέας γενιάς. Από το Σεπτέμβριο, οι επιβάτες επιλεγμένων πτήσεων μεταξύ Σιγκαπούρης και Λονδίνου θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καμπίνες νέας γενιάς στην Πρώτη Θέση, τη Διακεκριμένη και την Οικονομική Θέση. Τα νέα καθίσματα και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld προοδευτικά θα είναι διαθέσιμα και σε άλλους προορισμούς καθώς θα προστίθενται νέα αεροσκάφη.

Η επένδυση της Singapore Airlines ανέρχεται στα περίπου 150 εκατ. δολ. και αφορά στην εισαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών εν πτήσει νέας γενιάς αρχικά σε οκτώ αεροσκάφη Boeing 777-300ER. Το πρόγραμμα επενδύσεων θα επεκταθεί διαδοχικά με την παραλαβή των Airbus A350 που θα διαθέτουν την καμπίνα νέας γενιάς.

Η συγκεκριμένη επένδυση είναι αποτέλεσμα διετούς προσπάθειας σε συνεργασία με παγκοσμίως γνωστές εταιρίες σχεδιασμού. Για την Πρώτη Θέση η εταιρία συνεργάστηκε με την BMW Group DesignworksUSA, για τη Διακεκριμένη Θέση με την James Park Associates και για το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει με τη Massive Interactive.

“Η σημαντική επένδυση για υπηρεσίες και προϊόντα καμπίνας νέας γενιάς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για καινοτομία και πρωτοπορία, και αποτελεί ένδειξη της φιλοσοφίας μας για το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών”, δήλωσε ο κ. Mak Swee Wah, Executive Vice President Commercial της SIA.

“Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εργονομία, την άνεση και το σχεδιασμό, καθώς και στα ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής των επιβατών μας. Όταν ξεκινήσαμε το έργο αυτό στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία ‘A Great Way to Fly’ κάτι που πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει”.

Πρώτη Θέση
Η Πρώτη Θέση της Singapore Airlines προσφέρει στους επιβάτες μία μοντέρνα, φιλόξενη καμπίνα για ακόμη περισσότερη άνεση στον ιδιωτικό τους χώρο. Ως αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας για το θέμα της άνεσης των επιβατών, τα καθίσματα διαθέτουν νέο, εργονομικό σχεδιασμό, και θεωρούνται πλέον από τα πιο ευρύχωρα προϊόντα Πρώτης Θέσης σε αεροσκάφη, καθώς διαθέτουν 35 ίντσες πλάτος και, ως κρεβάτια, 80 με 82 ίντσες μήκος. Οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν χάρη στα νέα χαρακτηριστικά όπως τα εργονομικά μαξιλάρια, τα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, τα φουσκωτά κεφαλάρια για επιπλέον στήριξη και τα πρόσθετα στρώματα, ενώ τα νέα πλαϊνά χωρίσματα με καμπύλες προσφέρουν σαφή οριοθέτηση του προσωπικού χώρου και καλύτερη απομόνωση.

Αντικατοπτρίζοντας τη νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών, έχουν επίσης εισαχθεί χαρακτηριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Εκτός από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, που είναι κατάλληλος και για τη νύχτα, η θέση προσφέρει ενσωματωμένο φωτιστικό στο κάθισμα με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας που ξεχωρίζει τόσο για το σχεδιασμό του, όσο και για το κατάλληλο περιβάλλον που δημιουργεί διευκολύνοντας τον επιβάτη στην ανάγνωση.

Τη νέα εμπειρία της Πρώτης Θέσης συμπληρώνει το τελευταίας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld, με την 24 ιντσών οθόνη LCD και το χειριστήριο με οθόνη αφής. Τέλος, οι θύρες eXport και USB είναι διακριτικά τοποθετημένες σε δερμάτινη θήκη στο πλάι του καθίσματος, διασφαλίζοντας ότι οι προσωπικές συσκευές είναι δίπλα στον επιβάτη ακόμη κι όταν φορτίζονται, ενώ έχουν προστεθεί και θύρες HDMI προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης του KrisWorld ως media player.

Διακεκριμένη Θέση
Η νέα Διακεκριμένη Θέση συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, ικανοποιώντας τις ανάγκες των επιβατών της για ευελιξία, άνεση και απομόνωση. Η ζεστή και φιλόξενη καμπίνα φιλοξενεί καθίσματα με μεγαλύτερη κλίση στις 132 μοίρες, βελτιωμένο, εργονομικό μαξιλάρι, και φουσκωτά κεφαλάρια, ενώ μετατρέπεται στο μεγαλύτερο κρεβάτι φτάνοντας σε μήκος τις 78 ίντσες,  Τα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης διαθέτουν πλέον δύο νέες επιλογές θέσης - “Lazy Z” και “Sundeck” - για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο που οι επιβάτες προτιμούν να δουλέψουν ή να αναπαυθούν.

Απαντώντας στις ανάγκες των επιβατών για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, διατίθεται πλέον μία άνετη περιοχή στην πλαϊνή κονσόλα καθώς και χώρος για Φορητό υπολογιστή.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι η 18 ιντσών LCD οθόνη και το χειριστήριο με οθόνη αφής για μεγαλύτερη απόλαυση του KrisWorld, καθώς επίσης και ένα “business panel” με θέση τροφοδοσίας / πρίζα ενσωματωμένη στο κάθισμα και θύρες USB, eXport και HDMI. Όπως και στην Πρώτη Θέση, έτσι και στη Διακεκριμένη Θέση διατίθεται φωτισμός κατάλληλος για ανάγνωση και διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για την οθόνη LCD για επιπλέον άνεση.

Οικονομική Θέση
Η νέα Οικονομική Θέση της Singapore Airlines, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και υλικά, προσφέρει επιπλέον άνεση, αυξημένο προσωπικό χώρο και μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των επιβατών. Τα νέα καθίσματα, επενδυμένα με ανανεωμένα μοντέρνα υφάσματα, περιλαμβάνουν νέα μαξιλάρια πλάτης με πλευρική στήριξη για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ προσφέρουν ακόμη καλύτερη στήριξη του αυχένα χάρη στο εργονομικό προσκέφαλο, που μπορεί να ρυθμιστεί σε ακόμη περισσότερες θέσεις.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαύσουν το νέο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld στην ακόμη μεγαλύτερη 11 ιντσών οθόνη, χρησιμοποιώντας την έξυπνη οθόνη αφής και το χειριστήριο με οθόνη αφής. -


  http://traveldailynews.gr/news/article/55852#sthash.cpEa2yLK.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Σεπτέμβριος 10, 2013, 16:10:24 μμ
Η Singapore Airlines (SIA) εγκαινιάζει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με κεντρικό μήνυμα “The Lengths We Go To” (“Μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε”) η οποία προβάλει τη δέσμευση της εταιρείας να τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο όλων των δράσεών της, ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης.

Η διεθνής αυτή καμπάνια –που θα προβληθεί στην τηλεόραση, στον Τύπο και σε ψηφιακά μέσα- και εστιάζει στα όσα είναι διατεθειμένη να κάνει η αεροπορική εταιρεία, ώστε ο κάθε πελάτης της να νιώθει ξεχωριστός. Η καμπάνια στηρίζεται στα ευρήματα έρευνας παγκόσμιας εμβέλειας που ξεκίνησε πέρσι η SIA προκειμένου να εντοπίσει τις δράσεις Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας που θα την έκαναν να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες. Στην αξιολόγηση της εκστρατείας, την οποία διεξήγαγε το δημιουργικό τμήμα της TBWA, πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις με πελάτες διαφορετικών ηλικιών, εισοδήματος και φύλου.


Ο εκτελεστικός εμπορικός αντιπρόεδρος της Singapore Airlines κ. Mak Swee Wah, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της εκστρατείας: “Το να νιώθει ο επιβάτης μας σαν στο σπίτι του όταν πετάει με εμάς αποτελούσε πάντα ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας. Οι προτιμήσεις των πελατών μας τοποθετούνταν ανέκαθεν στο επίκεντρο των προσπαθειών μας κάθε φορά που επιμελούμασταν νέα προϊόντα παγκόσμιας εμβέλειας. Η νέα διαφημιστική καμπάνια έρχεται να επισφραγίσει αυτή μας τη δέσμευση”.

Επιτομή των προσπαθειών της Singapore Airlines να προσφέρει στους πελάτες την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία αποτελεί το “Κορίτσι της Singapore”, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα τρία σποτ.

“Τα σενάρια των διαφημιστικών σποτ αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να παράσχουμε εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας -το ‘Κορίτσι της Singapore’ συμβολίζει τις αξίες και τις δράσεις που αναλαμβάνουμε προκειμένου οι επιβάτες μας να νιώθουν σε κάθε πτήση σαν στο σπίτι τους. Οι αξίες που αντιπροσωπεύει -με κυρίαρχες την ευγένεια και τη φροντίδα για το συνάνθρωπο- είναι ιδιαίτερα επίκαιρες. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο γίνεται ακόμα πιο σημαντικό το να θέσουμε ως βασικό στοιχείο διαφοροποίησής μας την αριστεία στις υπηρεσίες μας”, προσέθεσε ο κ. Mak.

Τα γυρίσματα των τριών διαφημιστικών σποτ πραγματοποιήθηκαν στην τοποθεσία Fujian της Κίνας, Γλασκόβη της Σκωτίας και Βενετία της Ιταλίας, και ολοκληρώθηκαν με τη συνεργασία τοπικών τηλεοπτικών συνεργείων στα οποία συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι.

Το πρώτο διαφημιστικό σποτ συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η SIA προσαρμόζει τα ποιοτικά προϊόντα της στις ανάγκες των πελατών της. Για το σκηνικό επιλέχθηκε μία φυτεία τσαγιού κι ένα τεϊοποτείο στην πόλη Fujian από όπου η SIA προμηθεύεται το τσάι γιασεμί που προσφέρει.

Το δεύτερο διαφημιστικό συμβολίζει το πώς η SIA ενσωματώνει τις ανέσεις του σπιτιού μας στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο παγκόσμιου φήμης αλλά και παλαιότερο βυρσοδεψείο της Ευρώπης, το Andrew Muirhead & Son που βρίσκεται στη Γλασκόβη, το οποίο είναι και ο βασικός προμηθευτής δέρματος για τα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης της SIA.

Το τρίτο διαφημιστικό σποτ συμβολίζει την επιθυμία της SIA να εξασφαλίζει για τους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα από όλον τον κόσμο. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Βενετία και συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας (Venice Film Festival), του οποίου η SIA ήταν ο Επίσημος Αερομεταφορέας. Πέρα από τις εμπορικές ταινίες του Χόλυγουντ, το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld προσφέρει ταινίες σε πάνω από 10 γλώσσες, καθώς και μια συλλογή αναγνωρισμένων καλλιτεχνικών ταινιών για να καλύπτει τις ποικίλες προτιμήσεις των πελατών.  

Η διαφημιστική εκστρατεία της SIA  σηματοδοτεί και τη στροφή της εταιρίας στην επικοινωνία με τους επιβάτες της μέσω των ψηφιακών σημείων αφής (touch points). Μέρος αυτής της αλλαγής αποτελεί το νέο microsite που ενεργοποιήθηκε στο singaporeair.com το οποίο, πέρα από τα διαφημιστικά σποτ, περιέχει σκηνές από τα γυρίσματα, φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πώς η SIA κάνει πράξη τις υποσχέσεις της μέσα από τις προσφορές της.

Τέλος, το κανάλι της Αεροπορικής στο YouTube έχει ανανεωθεί και περιλαμβάνει διαδραστική πλοήγηση και βελτιωμένη οργάνωση περιεχομένου. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/56177#sthash.3jKS8uWj.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 13, 2013, 09:01:19 πμ
Αύξηση του ορίου αποσκευών κατα 10 κιλά , ανακοίνωσε η εταιρία.

Το όριο στην οικονομική θέση ανεβαίνει στα 30 κιλά.

Η νέα πολιτική θα εφαρμόζεται από τις 15/11

http://www.todayonline.com/singapore/singapore-airlines-increases-baggage-allowance
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: halfway inn στις Ιανουάριος 06, 2014, 08:04:35 πμ
SIA to cancel 19 flights as travellers avoid Bangkok

BANGKOK: -- Singapore Airlines will axe 19 flights to Bangkok in the coming weeks as political tensions in the Thai capital keep some travellers away.

Travel agents are also seeing fewer bookings as leisure travelers opt for less-troubled spots in Thailand like Phuket.

The slowdown has even affected Bangkok’s popularity as a destination for corporate travel, and meetings, incentives, conferences and exhibitions (Mice) events, they said.

SIA, which flies five times a day to Bangkok, will cancel about one in 10 flights between Jan 14 and Feb 25.

Affected customers will be put on other flights or given refunds if they choose to cancel their plans, airline spokesman Nicholas Ioanides told The Straits Times.


The Nation
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάιος 08, 2014, 19:56:18 μμ
Η Singapore Airlines υπέγραψε συμφωνία με τον Όμιλο της Formula One για την ανάληψη του ρόλου του επίσημου χορηγού του Grand Prix της Formula 1 Σιγκαπούρης.

Ως εκ τούτου, η φετινή διοργάνωση θα ονομαστεί “2014 Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix” και θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου στο Marina Bay Street Circuit, στο λιμάνι της Σιγκαπούρης.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε ο επίσημος χορηγός ενός από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες στο καλεντάρι της F1 και διπλά χαρούμενοι που το γεγονός αυτό θα συμπέσει του χρόνου με την επέτειο των 50στών γενεθλίων της Singapore”, δηλώνει ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong. “Η Singapore Airlines υποστήριζε ανέκαθεν την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού. Η συμμετοχή μας στο πρώτο νυχτερινό αγώνα της F1 παγκοσμίως, θα λειτουργήσει εις όφελος των κατοίκων της Σιγκαπούρης αλλά και των επισκεπτών της”.

Ο CEO του Ομίλου της Formula One, Bernie Ecclestone αναφέρει: “Είμαστε χαρούμενοι που η Singapore Airlines εντάσσεται στην οικογένεια της Formula 1 ως επίσημος χορηγός του εξαιρετικά δημοφιλούς Grand Prix της FORMULA 1 Σιγκαπούρης, του πρώτου νυχτερινού αγώνα F1 που καταδεικνύει τη διορατικότητα της Σιγκαπούρης, αξία που υπηρετεί πιστά και η Singapore Airlines”.

Από την πλευρά του ο κ. Ong Beng Seng της GP Pte Ltd Σιγκαπούρης, δηλώνει: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε Singapore Airlines ως επίσημο χορηγό του Grand Prix της Formula 1 Σιγκαπούρης. Δεδομένης της πρωτοφανούς παγκόσμιας εμβέλειας της εταιρικής εικόνας της, η συγκεκριμένη συνεργασία θα εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει εξαιρετικές ευκαιρίες για την προώθηση τόσο της Σιγκαπούρης όσο και της Formula 1 ανά τον κόσμο”.

http://traveldailynews.gr/news/article/57651#sthash.JTprHwKx.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Οκτώβριος 02, 2014, 17:05:46 μμ
Ο Oz Clarke αποτελέι πλέον το νεότερο μέλος της ομάδας κρασιού της Singapore Airlines. Το πάθός του Βρετανού για το κρασί πρωτοξεκίνησε όταν ακόμα ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τέθηκε επικεφαλής της ομάδας οινογευσίας. Μετά την αποφοίτησή του, ο Clarke έπαιξε στο Εθνικό Θέατρο και το Βασιλικό Θέατρο Shakespeare, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετά μιούζικαλ του West End μεταξύ των οποίων τα Sweeney Todd και Evita πριν αφιερωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη συγγραφή για τον οίνο. Οι γευστικές του ικανότητες του εξασφάλισαν παγκόσμια αναγνώριση ως ένας από τους οινογράφους με τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο.

Ο Clarke έχει διακριθεί στο χώρο, καθώς έχει αποκτήσει όλα τα σημαντικά βραβεία οινογράφων, μεταξύ των οποίων το  Glenfiddich (τρεις φορές), το André Simon, το Wine Guild (τρεις φορές), το Julia Child, το Lanson (πέντε φορές) και το James Beard. Πιο πρόσφατα, το βιβλίο του Bordeaux απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Συγγραφέων Κρασιού Louis Roederer ως το βιβλίο κρασιού της χρονιάς. Μεταξύ των bestsellers του περιλαμβάνονται οι εκδόσεις: Oz Clarke’s Encyclopedia of Grapes, Oz Clarke’s Introducing Wine, Let Me Tell You About Wine, Wine Atlas, New Classic Wines, his annual Pocket Wine Guide and 250 Best Wine Buying Guide, και Grapes & Wines (with Margaret Rand).

Ο Clarke υπήρξε παρουσιαστής της βρετανικής τηλεόρασης για 30 χρόνια και τα τελευταία χρόνια συμπαρουσιαστής με τον James May σε τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπου παρουσιάζει αμπελώνες της Γαλλίας, της Καλιφόρνιας και της Βρετανίας.

“Είμαστε ευτυχείς που έχουμε τον Oz στο Πάνελ Κρασιού της Singapore Airlines. Η φήμη του ως ιδιοφυΐα στον κόσμο του κρασιού είναι ενδεικτική της γνώσης και της επιρροής του στο χώρο” είπε ο ανώτερος αντιπρόεδρος Προϊόντων και Υπηρεσιών της Singapore
Airlines, κ. Tan Pee Teck.

Το Πάνελ Κρασιού της Singapore Airlines αναλαμβάνει να προτείνει τα κρασιά και τις σαμπάνιες που σερβίρονται στις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο, τα μέλη του Πάνελ δοκιμάζουν έως και 1.000 μπουκάλια κρασιού και σαμπάνιας σε “τυφλή” δοκιμή, με καλυμμένες δηλαδή τις ετικέτες. -


http://traveldailynews.gr/news/article/58581#sthash.vK4NLtyW.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 06, 2014, 17:16:01 μμ
Μέσω δύο μεγάλων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 50ών γενεθλίων της Singapore’s to 2015, η Singapore Airlines (SIA) συγκέντρωσε το ποσό των 2,5 εκατ. δολ.για το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Community Chest της Σιγκαπούρης. Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης προχώρησε και εκείνη σε αντίστοιχη κίνηση, προσφέροντας στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Care & Share Movement το αντίστοιχο ποσό με τη Singapore Airlines. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο που εξασφαλίστηκε για τη στήριξη των δυο μη κερδοσκοπικών οργανισμών ανήλθε στα 5 εκατ. δολ.

Το δίδυμο ποσό που προσέφερε η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης θα καλύψει τα έξοδα για την ενίσχυση των υποδομών των κοινωνικών υπηρεσιών προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες. 

Η φιλανθρωπική δράση περιλάμβανε ένα φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο και ένα φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου στην πίστα της Φόρμουλα 1 της Σιγκαπούρης παρουσία του Υπουργού Εργασίας κ. Tan Chuan-Jin. Ο φιλανθρωπικός αγώνας με κεντρικό θέμα τα αεροπλάνα και πάνω από 13.000 συμμετέχοντες περιλάμβανε έναν αγώνα δρόμου 10 χλμ., μια απλή διαδρομή 5 χλμ. και έναν παιδικό αγώνα, και συγκέντρωσε το ποσό του 1,22 εκατ. δολ. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/58792#sthash.9Spblswq.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάιος 29, 2015, 17:17:59 μμ
Με ένα καινούργιο διάκοσμο σε δυο Α380 αεροσκάφη της καλωσορίζει η Singapore Airlines την 50η επέτειο της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης.

Τα Α380 είναι τα μεγαλύτερα αεροσκάφη παγκοσμίως και ο νέος διάκοσμος που είναι εμπνευσμένος από τη σημαία της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης θα καλύπτει έκταση ύψους 10μ. και μήκους 47μ. Τα δύο αεροσκάφη θα διατηρήσουν το νέο διάκοσμο μέχρι και τα τέλη του 2015 για πτήσεις προς Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο, Μομπάι, Νέο Δελχί, Σανγκάη, Σύδνεϋ και Ζυρίχη. 

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει συλλεκτικές μινιατούρες των επετειακών αεροσκαφών για τους λάτρεις της αεροπορίας σε κλίμακα 1:200 που θα διατίθενται προς πώληση σε όλες τις πτήσεις της Singapore Airlines. 

Ο ειδικός διάκοσμος αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες της Singapore Airlines για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης καθώς μια ειδική 3ωρη φιλανθρωπική πτήση με A380 έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου για τα μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού Community Chest. Στην πτήση θα συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες με ειδικές ανάγκες, καθώς και μη προνομιούχες οικογένειες και ηλικιωμένοι που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

Παράλληλα, η εταιρεία προγραμματίζει για τις 25 Ιουλίου έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό με τίτλο “Μεγαλώνουμε με το Έθνος” που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της Singapore Airlines. Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ανώτατο όριο ηλικίας τα 30 χρόνια.

Καλλιτεχνικός διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί και για τα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Ο παιδικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί επιτόπου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Singapore Airlines το οποίο ανοίγει για πρώτη φορά στο δημόσιο κοινό.

Τέλος, στο πλαίσιο του εορτασμού, η Singapore Airlines έχει εξαγγείλει ειδικές προσφορές για τους επιβάτες της προκειμένου να ενθαρρύνει το ταξιδιωτικό κοινό να επισκεφθεί τη Σιγκαπούρη για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυσή της. Οι προσφορές αφορούν σε εκπτώσεις αλλά και κλήρωση 50 δωρεάν εισιτηρίων προς οποιοδήποτε προορισμό της ΝΑ Ασίας για τους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση για πτήση με Singapore Airlines ή SilkAir από 18 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2015.

Οι δράσεις για τον εορτασμό της 50ης επετείου της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά με ένα Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο και ένα Φιλανθρωπικό Gala χάρη στα οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 2,5 εκατ. δολ. που προσφέρθηκε στον οργανισμό Community Chest. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/60008#sthash.7MXKSn48.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούνιος 03, 2015, 17:57:26 μμ
Με αφορμή τον εορτασμό της έναρξης των θερινών δρομολογίων της στις 8 Ιουνίου 2015, η Singapore Airlines ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με την McArthurGlen, το Εκπτωτικό Χωριό που βρίσκεται στα Σπάτα, στην έξοδο 18 της Αττικής Οδού. Η συνεργασία των δυο εταιρειών θα ισχύσει για όλο το 2015 και θα εξασφαλίζει στους επιβάτες της Singapore Airlines επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% για τις αγορές τους από το Εκπτωτικό Χωριό.

Για να επωφεληθούν των προνομίων, οι επιβάτες θα πρέπει να προμηθεύονται το ειδικό κουπόνι στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών του Εκπτωτικού Χωριού, πριν τις αγορές τους επιδεικνύοντας είτε την κάρτα επιβίβασής τους, ή το ηλεκτρονικό εισιτήριό τους ή την κάρτα μέλους Krisflyer ή PPS της Singapore Airlines.



Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους επιβάτες που θα έχουν μαζί τους την κάρτα επιβίβασής τους με οποιαδήποτε ημερομηνία εντός του 2015, ή το ηλεκτρονικό αεροπορικό εισιτήριό τους που έχει εκδοθεί εντός του 2015 ή την έγκυρη κάρτα μέλους KrisFlyer ή PPS της Singapore Airlines.

“Αυτή η νέα συνεργασία προστίθεται στα πολλαπλά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Singapore Airlines στους επιβάτες της. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε το Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen στους συνεργάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι οι επιβάτες μας θα απολαύσουν τα ψώνια τους στους πιο πολυτελείς οίκους μόδας σε ακόμη πιο μειωμένες τιμές”, δηλώνει ο Jerry Seah, γενικός διευθυντής Ιταλίας και Ελλάδας της Singapore Airlines.


http://traveldailynews.gr/news/article/60028#sthash.nZZBU3Ai.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούνιος 09, 2015, 20:40:45 μμ
Η πρόκληση της ενίσχυσης της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας και η ανάπτυξη της κομβικής δυναμικής της, αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους του αεροδρομίου και επίκεντρο της κοινής προσπάθειας ΔΑΑ και αεροπορικών εταιρειών.

Το “TAG Athens” Project διαμορφώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την υλοποίηση αυτού του στόχου. Η ονομασία της προσπάθειας – που ξεκινά με συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την Singapore Airlines και την Aegean, αλλά στόχο έχει να επεκταθεί και στη συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρείες – προσκαλεί τον επιβάτη με το μήνυμα  “η Αθήνα σε “συνδέει” με τον κόσμο, “βάλε στον χάρτη σου την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό”.

Στόχος είναι η προσέλκυση επιβατών από τα Βαλκάνια, την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, οι οποίοι έχουν ως τελικό προορισμό τις περιοχές Ασίας/Ειρηνικού και Αφρικής, έτσι ώστε να επιλέξουν την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι τους.

Στην περίπτωση της Singapore οι ροές αυτές αντιστοιχούν σε περισσότερους από 300.000 επιβάτες σε ετήσια βάση, σημαντική –δυνητική για την Αθήνα- έμμεση κίνηση από τις περιοχές αυτές, με τελικούς προορισμούς το δίκτυο της Singapore στην Ασία και στην Αυστραλία.

Ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση της αξιοποίησης μιας τέτοιας προοπτικής, οι Singapore Airlines και Aegean Airlines (μέλη της Star Alliance) συνεργάζονται με το ΔΑΑ για το “TAG Athens”, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές δυνατότητες ενίσχυσης του δικτύου τους και της παρουσίας τους στην αγορά της Αθήνας μέσω μιας κοινής στοχευμένης προσπάθειας.


Από αριστερά, ο πρόεδρος και CEO της SKYSERV, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης και ο Director της Asian Aviation / Singapore Airlines, κ. Τάκης Δημητρίου.


Η συνέργεια αυτή αξιοποιεί αφενός το δίκτυο της Singapore στις περιοχές της Ασίας/Ειρηνικού και, αφετέρου, το δίκτυο της Aegean στα Βαλκάνια, την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, με τη δημιουργία από κοινού ενός ελκυστικού και τιμολογιακά ευέλικτου προϊόντος.

Η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος “TAG Athens”: “Εξετάζοντας πολύ μεθοδικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζει αυτήν τη στιγμή ο χάρτης των αερομεταφορών, αποφασίσαμε να προ(σ)καλέσουμε τους συνεργάτες μας και τους επιβάτες να “τοποθετήσουν τον προορισμό ‘Αθήνα’ ως ενδιάμεσο σταθμό στο χάρτη”: “TAG Athens! Tags you to the world!”

Έχοντας εντοπίσει και μελετήσει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες προσέλκυσης επιβατικής κίνησης από συγκεκριμένες περιοχές, ξεκινούμε την προσπάθειά μας με τους εξαιρετικούς συνεργάτες μας, Singapore Airlines και Aegean Airlines, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που αγκαλιάζουν με προσήλωση την κοινή αυτή προσδοκία και προσκαλούμε τους επιβάτες να εκμεταλλευτούν τις υπάρχουσες δυνατότητες και να βάλουν την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό στο χάρτη των αεροπορικών ταξιδιών τους”. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/60077#sthash.mQ5aZrF5.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούνιος 10, 2015, 17:58:35 μμ
Λάρνακα: Νέους δρόμους για τα ταξίδια από την Κύπρο προς την Άπω Ανατολή ανοίγουν Aegean και Singapore Airlines, που επιχειρούν να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για ταξίδια προς Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Ταϊλάνδη κτλ. με οικονομικές λύσεις και διαφορετικά δρομολόγια – μέσω Αθήνας αντί μέσω Μέσης Ανατολής.
 
Η Singapore Airlines –ο εθνικός αερομεταφορέας της Σιγκαπούρης, μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες 5 αστέρων καθώς και ο πρώτος πελάτης του Airbus A380, του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο– εγκαινίασε χθες απευθείας πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.
 
Στόχος είναι πέραν του επιβατηγού κοινού που εξυπηρετεί από και προς την Ελλάδα, είναι να συνεργαστεί με την Aegean και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ώστε να εξυπηρετήσει, με επίκεντρο το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την ευρύτερη περιφέρεια για πτήσεις προς την Ασία.
 
Μέχρι τώρα, για τους επιβάτες από τα Βαλκάνια –Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Αλβανία, Σερβία και Ελλάδα– η κύρια λύση για ταξίδια προς την Ασία ήταν μέσω Κωνσταντινούπολης ή μέσω μεγάλων αεροδρομίων της Δυτικής Ευρώπης.
 
Για την Κύπρο μέσω των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών της Μέσης Ανατολής και για τους Ισραηλινούς, τα πράγματα ήταν ακόμα πιο σύνθετα. Γι’ αυτό, η Singapore Airlines ρυθμίζει τις πτήσεις από και προς Αθήνα, τρεις φορές την εβδομάδα, ώστε να ευνοείται η μετεπιβίβαση χωρίς μεγάλη αναμονή, επιβατών που μεταφέρονται στο «Ελ. Βενιζέλος» από την Aegean, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται ανταγωνιστικό ναύλο για το σύνολο της διαδρομής.
 
Το γεγονός ότι πρόκειται για δύο αεροπορικές εταιρείες που συμμετέχουν στην ίδια διεθνή αεροπορική συμμαχία –την Star Alliance– διευρύνει τις ανταγωνιστικές παροχές προς τους επιβάτες.  Ταυτόχρονα, η εκπροσώπησή της στην Ελλάδα, μέσω της Asian Aviation, επεκτείνεται πιο έντονα και στην Κύπρο. Υψηλόβαθμα στελέχη της Singapore Airlines στην Ευρώπη και εκπρόσωποί της στην Ελλάδα αναμένεται ότι σύντομα θα επισκεφθούν την Κύπρο για να ενημερώσουν μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία κτλ. για τη νέα δυνατότητα που προσφέρεται.   

 http://www.philenews.com/el-gr/oikonomia-kypros/146/261289/nea-epilogi-apo-larnaka-gia-taxidia-pros-asia-kai-afstralia#sthash.zDXL1S7l.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: android στις Ιούνιος 10, 2015, 18:55:39 μμ
Η Singapore Airlines –ο εθνικός αερομεταφορέας της Σιγκαπούρης, μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες 5 αστέρων καθώς και ο πρώτος πελάτης του Airbus A380, του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο– εγκαινίασε χθες απευθείας πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.

Υπάρχει περίπτωση αυτή η εξέλιξη να ευνοήσει τους Έλληνες φίλους της Ταϋλάνδης, με κάποιο τρόπο;
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούνιος 11, 2015, 17:52:32 μμ
Τρεις απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προς την καρδιά της Ασίας -τη Σιγκαπούρη- και από εκεί προς 90 προορισμούς της Ασίας και Ωκεανίας πραγματοποιεί τη φετινή θερινή περίοδο η Singapore Airlines, μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες 5 αστέρων, καθώς και ο πρώτος πελάτης του Airbus A380, του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο.

Οι πτήσεις, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ η τρίτη πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο για το διάστημα 20 Ιουνίου έως και 15 Αυγούστου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας για πάνω από 40 χρόνια. Οι 3 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” προς την “καρδιά” της Ασίας έρχονται να προστεθούν στις 30 πτήσεις που ήδη πραγματοποιεί η εταιρία εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Επίσης, η εταιρεία πραγματοποιεί 18 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος “TAG Athens Project” που διαμορφώθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας  και την ανάπτυξη της κομβικής δυναμικής της, η Singapore Airlines και η Aegean Airlines ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με τη δημιουργία ενός ελκυστικού και τιμολογιακά ευέλικτου κοινού προϊόντος που περιλαμβάνει 7 πτήσεις από Βαλκάνια (Σόφια, Βουκουρέστι, Τίρανα, Βελιγράδι και Σκόπια), Κύπρο (Λάρνακα) και Ισραήλ (Τελ Αβίβ) προς την Αθήνα και στη συνέχεια προς τη Σιγκαπούρη.

”Η Singapore Airlines έχει ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική, Ανατολική και Νότια Ασία, αλλά και στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία” αναφέρει ο κ. Τάκης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου Εκπροσώπου της  Singapore Airlines σε  Ελλάδα και Κύπρο. “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς τη φετινή χρονιά ενισχύσαμε τη συνεργασία μας με την Aegean Airlines και το Ελευθέριος Βενιζέλος, εξυπηρετώντας ακόμα μεγαλύτερο κοινό από Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Βαλκάνια, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη διεθνή διασυνδεσιμότητα του Ελευθέριος Βενιζέλος Αθηνών”.

http://traveldailynews.gr/news/article/60095#sthash.FjR5Yi9B.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Σεπτέμβριος 10, 2015, 16:22:07 μμ
O Αερολιμένας Changi της Σιγκαπούρης εξασφάλισε γρήγορο check-in στους επιβάτες της Singapore Airlines και της θυγατρικής της SilkAir. Πρόκειται για το πιλοτικό πρόγραμμα FAST check-in που ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου 2015, βάση του οποίου οι επιβάτες που αναχωρούν από το Terminal 2 του Αερολιμένα Changi έχουν πλέον πρόσβαση σε μια εξαιρετικά γρήγορη και ευέλικτη εμπειρία check-in, χάρη στα 24 αυτόματα μηχανήματα check-in που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο, ενώ ακόμα 24 μηχανήματα αναμένεται να τοποθετηθούν και στο Terminal 3.

Για τους επιβάτες που διαθέτουν αποσκευές, το FAST check-in αποτελεί μια απλή διαδικασία, καθώς αρκεί απλώς να τυπώσουν στα αυτόματα μηχανήματα check-in την κάρτα επιβίβασης και τις ετικέτες για τις αποσκευές τους και στη συνέχεια να τις τοποθετήσουν στα σημεία παράδοσης αποσκευών Drop off baggage. Στο χώρο του FAST check-in υπάρχουν ενημερωτικά βίντεο, σημάνσεις καθώς και προσωπικό εδάφους για να καθοδηγήσουν τους επιβάτες σε αυτή τη διαδικασία.

Οι επιβάτες με χειραποσκευή εκτυπώνουν απλώς την κάρτα επιβίβασής τους στα αυτόματα μηχανήματα και στη συνέχεια μεταβαίνουν απευθείας στην πύλη αναχωρήσεων. Εναλλακτικά, οι επιβάτες που έχουν κάνει check-in online ή μέσω κινητού, μπορούν να παραβλέψουν τη διαδικασία των αυτόματων μηχανημάτων και να μεταβούν απευθείας στην πύλη αναχωρήσεων με τις κάρτες επιβίβασης που έχουν τυπώσει από το σπίτι τους ή που έχουν περάσει στα κινητά τους (η δυνατότητα αυτή προσφέρεται σε συγκεκριμένα δρομολόγια).

Σε αντίστοιχα προηγούμενα πιλοτικά προγράμματα του Ομίλου του Αερολιμένα Changi, το 97% των ερωτηθέντων επιβατών απάντησαν πως είναι ικανοποιημένοι από την εμπειρία του προγράμματος FAST check-in και πως θα την επέλεγαν ξανά. Η όλη διαδικασία FAST check-in, από την εκτύπωση της κάρτας επιβίβασης και της ετικέτας των αποσκευών μέχρι την τοποθέτηση των αποσκευών τους στα σημεία παράδοσης Drop off baggage, δε διαρκεί παρά ελάχιστα λεπτά.

Παράλληλα, με την εμπειρία ενός γρηγορότερου και πιο ευέλικτου check-in, η αυτοματοποίηση της διαδικασίας του check-in αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας της διαδικασίας του check-in των αεροπορικών εταιριών ευρύτερα, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη τους.


http://traveldailynews.gr/news/article/60638#sthash.bS7cQWcy.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Οκτώβριος 15, 2015, 18:32:24 μμ
Η Singapore Airlines υπέγραψε συμφωνία κατά την οποία θα είναι ο πρώτος πελάτης της νέας έκδοσης του Airbus Α350 Ultra-Long-Range (υπερ-μεγάλου-βεληνεκούς), του αεροσκάφους που θα επιτρέψει στην εταιρία την επανέναρξη των πτήσεων χωρίς ενδιάμεσο σταθμό μεταξύ της Σιγκαπούρης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

“Οι πελάτες μας μάς ζητούσαν επανειλημμένα να επαναφέρουμε τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και ΗΠΑ και είμαστε ικανοποιημένοι που η Airbus ήταν σε θέση να μας εξασφαλίσει το κατάλληλο αεροσκάφος που θα μας επέτρεπε να πραγματοποιήσουμε αυτό το αίτημα με έναν εμπορικά βιώσιμο τρόπο”, δήλωσε ο κ. Goh Choon Phong, CEO της Singapore Airlines.

Η Singapore Airlines έχει ήδη παραγγείλει 63 αεροσκάφη A350-900, ενώ με βάση τη νέα συμφωνία, επτά από αυτές θα αναβαθμιστούν σε παραγγελίες της νέας έκδοσης αεροσκαφών υπερ-μεγάλου-βεληνεκούς A350-900ULR.

Η συμφωνία υπογράφεται λίγο πριν παραλάβει η Singapore Airlines το πρώτο A350-900 (στις αρχές του 2016) και αποτελεί μέρος της πάγιας πολιτικής της να διατηρεί ένα νεαρό και υπερσύγχρονο στόλο.

Οι παραδόσεις των αεροσκαφών υπερ-μεγάλου-βεληνεκούς A350-900ULR έχουν προγραμματιστεί για το 2018 και θα επιτρέψουν την εκ νέου έναρξη των μεγαλύτερων απευθείας πτήσεων στον κόσμο μεταξύ Σιγκαπούρης - Λος Άντζελες και Σιγκαπούρης - Νέας Υόρκης.

http://traveldailynews.gr/news/article/60857#sthash.yd9Qvinm.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Οκτώβριος 29, 2015, 16:05:52 μμ
Πτήση cargo της Singapore Airlines ταξίδευε από την Αυστραλία στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με φορτίο πάνω από 2 χιλιάδες … πρόβατα και αναγκάστηκε να κάνει προσγείωση ανάγκης στο διεθνές αεροδρόμιο του Ngurah Rai, στο Badung του Μπαλί.

Η πτήση γινόταν από την Αυστραλία προς την Μαλαισία, όταν ο πιλότος αναγκάστηκε να εκτραπεί από την πορεία του και να προσγειωθεί εκτάκτως, λόγω της εμφάνισης καπνού μέσα στην καμπίνα.

Η προσγείωση έγινε κανονικά, και χωρίς κανένα πρόβλημα τόσο για το πλήρωμα όσο και για 2.186 πρόβατα.

Το τραγικό βέβαια στην υπόθεση είναι ότι τα πρόβατα μπορεί να γλίτωσαν από ένα αεροπορικό θάνατο, δεν θα καταφέρουν όμως να ξεφύγουν από την αναπόφευκτη σφαγή τους….


http://www.airnews.gr/2015/10/28/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%82-5/
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 18, 2015, 14:52:07 μμ
Η Singapore Airlines (SIA) και η Lufthansa υπέγραψαν συμφωνία ευρείας εταιρικής σχέσης η οποία θέλει τις δύο αεροπορικές εταιρείες να εκτελούν σε συνεργασία βασικά δρομολόγια μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Ευρώπης, καθώς και να διευρύνουν σημαντικά τις πτήσεις κοινού κωδικού αλλά και τη μεταξύ τους εμπορική συνεργασία.

Οι πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης - Φρανκφούρτης και Μονάχου, καθώς και οι πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης-Ζυρίχης, θα λειτουργούν στο πλαίσιο μιας συνεργασίας που θα βασίζεται σε κατανομή των εσόδων. Οι νέες πτήσεις της SIA μεταξύ Σιγκαπούρης-Ντίσελντορφ, που θα εγκαινιαστούν τον Ιούλιο του 2016, θα τελούν υπό αντίστοιχη μορφή συνεργασίας.

Οι δύο αεροπορικοί όμιλοι σκοπεύουν να συνεργαστούν και σε σημαντικές αγορές στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία, με συντονισμό των χρονοδιαγραμμάτων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν στους επιβάτες ακόμα πιο βολικές αεροπορικές συνδέσεις, κοινές προωθητικές ενέργειες, εναρμόνιση των  εταιρικών προγραμμάτων για ακόμα πιο αποτελεσματικές προτάσεις προς τους  εταιρικούς πελάτες, καθώς και διερεύνηση βελτίωσης των δεσμών των δυο εταιριών αναφορικά με τα προγράμματα των frequent flyers.

Πέραν από τη SIA και τη Lufthansa, η συμφωνία περιλαμβάνει τη SilkAir –τη θυγατρική της SIA- καθώς και τις θυγατρικές της Lufthansa, Austrian Airlines και Swiss.

Οι διευρυμένες σχέσεις κοινού κωδικού θα παρέχουν στους πελάτες της SIA εύκολη πρόσβαση από και προς προορισμούς της Αυστρίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ελβετίας μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου και της Ζυρίχης, με περισσότερα από 20 νέα δρομολόγια κοινού κωδικού.

Από την άλλη, η Lufthansa και η Swiss θα εξυπηρετούνται από το δίκτυο της SIA και της SilkAir με πτήσεις κοινού κωδικού σε δρομολόγια που εξυπηρετούν προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία και ΝΔ Ειρηνικό. Οι πτήσεις κοινού κωδικού αναμένεται να επεκταθούν σε περισσότερους προορισμούς στο μέλλον.

Μέρος των προγραμμάτων της σημαντικής αυτής συμφωνίας, όπως είναι οι νέες πτήσεις κοινού κωδικού, θα ξεκινήσουν τους προσεχείς μήνες. Άλλα μέρη της συμφωνίας που απαιτούν επιπλέον ρυθμιστικές εγκρίσεις αναμένεται να εφαρμοστούν σταδιακά εντός του 2016.

http://traveldailynews.gr/news/article/61050#sthash.2OhI5bTZ.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Φεβρουάριος 09, 2016, 08:04:01 πμ
Το πρώτο A350-900 της Singapore Airlines πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση, στους αιθέρες της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Το αεροσκάφος, με την νέα του εξωτερική εμφάνιση, τώρα θα μπει στην τελική φάση της παραγωγής του, συμπεριλαμβάνοντας περαιτέρω ελέγχους εδάφους και δοκιμαστικές πτήσεις, πριν  την παράδοση του στις επόμενες εβδομάδες.

Το νέο A350 XWB θα αποτελέσει τη “ραχοκοκαλιά” για το μέλλον της εταιρείας, όσο αφορά αεροσκάφη μεσαίου μεγέθους ατράκτου. Συνολικά, η εταιρεία έχει παραγγείλει 67 A350-900, τα οποία θα λειτουργούν σε μεγάλης διάρκειας πτήσεις, καθώς και σε επιλεγμένες περιφερειακές υπηρεσίες. Επτά από το αεροσκάφη που θα παραδοθούν, θα έχουν την ικανότητα να πραγματοποιούν πολύ μεγάλης διάρκειας πτήσεις (έως και 19 ώρες), επιτρέποντας τον αερομεταφορέα να κάνει απευθείας πτήσεις προς τις ΗΠΑ.

Το A350 XWB είναι τελευταίας γενιάς αεροσκάφος του κόσμου και το νεότερο μέλος της Airbus, που είναι πιο άνετο και αποδοτικό προϊόν ευρείας ατράκτου. Διαθέτει την πιο πρόσφατη αεροδυναμική σχεδίαση, άτρακτο και φτερά από ίνες άνθρακα, καθώς και νέους κινητήρες Rolls-Royce Trent XWB. Μαζί, όλες αυτές οι τελευταίες τεχνολογίες, μεταφράζονται σε απαράμιλλα επίπεδα της επιχειρησιακής απόδοσης, με 25% μείωση στην κατανάλωση καυσίμων και στις εκπομπές, καθώς έχουν και σημαντικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

Μέχρι σήμερα, η Airbus έχει καταγράψει συνολικά 777 παραγγελίες για το A350 XWB από 41 πελάτες από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ήδη έως ένα από τα πιο επιτυχημένα αεροσκάφη που υπήρξαν ποτέ. -

http://traveldailynews.gr/news/article/61535#sthash.UF33OWXH.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 08, 2016, 17:35:34 μμ
Singapore Airlines: Αύξηση 25,8% των λειτουργικών κερδών το α' εξάμηνο 2016

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ο στόλος αποτελείται συνολικά από 104 επιβατηγά αεροσκάφη (54 αεροσκάφη 777, 26 αεροσκάφη A330-300s, 19 αεροσκάφη A380-800s και πέντε A350-900s). Το δίκτυο της Singapοre Airlines αποτελείται από 61 προορισμούς σε 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης.


Τα οικονομικά αποτελέσματα για το α’ εξάμηνο του 2016 ανακοίνωσε ο Όμιλος Singapore Airlines, σύμφωνα με τα οποία καταγράφονται λειτουργικά κέρδη 302 εκατ. δολ.*, αύξηση 62 εκατ. δολ. (+25,8%) σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα έσοδα του Ομίλου μειώθηκαν κατά 273 εκατ. δολ. συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι στα 7,305 δοσ. δολ. (-3,6%). Τα έσοδα επιβατικών πτήσεων της μητρικής αεροπορικής εταιρείας υποχώρησαν στα 320 εκατ. δολ. (-6,4%), εξαιτίας της σταθερής καθοδικής πίεσης στις αποδόσεις. Αυτό αντισταθμίστηκε εν μέρει από την αύξηση στα έσοδα των επιβατικών πτήσεων της Scoot (+$88 εκατομμύρια), δεδομένης της ταχείας ανάπτυξής της. Τα έσοδα πτήσεων διακίνησης φορτίου (cargo) και ταχυδρομικών μεταφορών μειώθηκαν κατά 99 εκατ. δολ. (-9,6%), παρά τις αυξημένες εμπορευματικές μεταφορές, λόγω περαιτέρω επιδείνωσης στις αποδόσεις των μεταφορικών. 

Η μείωση των εσόδων των επιβατικών πτήσεων και των πτήσεων μεταφοράς φορτίου μετριάστηκε από την αύξηση των λοιπών εσόδων, σε μεγάλο βαθμό από την εκ των προτέρων αναγνώριση των εσόδων από αχρησιμοποίητα εισιτήρια, που εν μέρει προκύπτουν από την απουσία εσόδων που είχαν καταγραφεί πέρυσι λόγω της απελευθέρωσης θέσεων σε επτά αεροσκάφη που παραδόθηκαν.



 


Ανάπτυξη στόλου
Κατά το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, η μητρική αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε δύο αεροσκάφη A350-900s στο στόλο της και παρόπλισε ένα αεροσκάφος A330-300. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ο στόλος αποτελείται συνολικά από 104 επιβατηγά αεροσκάφη (54 αεροσκάφη 777, 26 αεροσκάφη A330-300s, 19 αεροσκάφη A380-800s και πέντε A350-900s), με μέσο όρο ηλικίας 7 ετών και 8 μηνών.

Προορισμοί
Κατά το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, η μητρική αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις προς Ντίσελντορφ και προς Ουέλινγκτον μέσω της Καμπέρα. Ακολούθησε στα τέλη Οκτωβρίου η έναρξη καθημερινών πτήσεων με A350-900 προς Σαν Φρανσίσκο, και των νέων δρομολογίων Μάντσεστερ - Χιούστον στο πλαίσιο της αναστολής των πτήσεων Μονάχου - Μάντσεστερ και Μόσχας - Χιούστον. Το Μόναχο και η Μόσχα εξυπηρετούνται πλέον με απευθείας πτήσεις. Οι υπηρεσίες προς το Σάο Πάολο (μέσω Βαρκελώνης) έχουν ανασταλεί, με την τελευταία πτήση να εκτελείται στις 20 Οκτωβρίου 2016. Το δίκτυο της Singapοre Airlines αποτελείται από 61 προορισμούς σε 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Northern Winter, θα προστεθούν περισσότερες υπηρεσίες προς Αδελαΐδα, Κράισττσερτς (Christchurch) και Καλκούτα για να καλύψουν τη ζήτηση. Επιπλέον, εποχικές πτήσεις προς Σαπόρο (Ιαπωνία) θα ξεκινήσουν από την 1η Δεκεμβρίου 2016 έως τις 5 Ιανουαρίου 2017.

Η SilkAir ξεκίνησε δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα προς την πρωτεύουσα του Λάος, Βιεντιάν (Vientiane) και την πόλη Λουάνγκ Πραμπάνγκ (Luang Prabang) από τις 31 Οκτωβρίου 2016. Η πόλη Φουτσόου (Fuzhou) στην ανατολική Κίνα θα προστεθεί στο δίκτυο από τις 21 Νοεμβρίου 2016, ανεβάζοντας τον αριθμό των προορισμών σε 52 σε 14 χώρες.

Η Scoot άρχισε να λειτουργεί δρομολόγια προς Σαπόρο (μέσω Ταϊπέι), Τζαϊπούρ (Jaipur) στην Ινδία και Νταλιάν (Dalian) μέσω Τσινγκτάο (Qingdao) στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2016. Η εταιρεία θα εγκαινιάσει το πρώτο ευρωπαϊκό δρομολόγιο μεγάλων αποστάσεων προς την Αθήνα από τις 20 Ιουνίου 2017, επεκτείνοντας το δίκτυο της σε 24 προορισμούς σε 10 χώρες.
 
Το δίκτυο της Tiger Airways εξυπηρετεί 40 προορισμούς σε 12 χώρες.

Συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των νέων δρομολογίων, εξυπηρετούνται 132 προορισμοί σε 36 χώρες.



* Όλα τα ποσά είναι σε δολάρια Σιγκαπούρης.

 http://traveldailynews.gr/news/article/63520#sthash.7o6O6g6C.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Δεκέμβριος 16, 2016, 10:47:00 πμ
Η Singapore Airlines προσθέτει τη Στοκχόλμη στο δίκτυο προορισμών της

Οι πτήσεις προς Στοκχόλμη θα ξεκινήσουν στις 30 Μαΐου 2017 και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A350-900 - τη νεότερη προσθήκη στο στόλο της SIA.


Η Στοκχόλμη θα αποτελέσει το δεύτερο προορισμό στο δίκτυο δρομολογίων της Singapore Airlines (SIA) προς Σκανδιναβικές χώρες, με την έναρξη πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας προς τη σουηδική πρωτεύουσα μέσω Μόσχας τον Μάιο.
 
Οι πτήσεις προς Στοκχόλμη, που υπόκεινται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις, θα ξεκινήσουν στις 30 Μαΐου 2017 και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A350-900 - τη νεότερη προσθήκη στο στόλο της SIA. Οι νέες πτήσεις θα λειτουργούν συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες πτήσεις της SIA προς Κοπεγχάγη στη Δανία, ενισχύοντας τη διασύνδεση μεταξύ Νοτιοανατολικής Ασίας και Βόρειας Ευρώπης.
 
Η SIA δρομολογεί σήμερα τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Σιγκαπούρη προς Μόσχα. Από τις 30 Μαΐου, η συχνότητα θα αυξηθεί σε πέντε και οι πτήσεις θα συνεχίζουν προς το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης.
 
Η Scandinavian Airlines, μέλος της Star Alliance, θα συμμετάσχει στις νέες πτήσεις κοινού κώδικα (codeshare). Οι νέες υπηρεσίες, με την επιφύλαξη της έγκρισης από τις αρχές ανταγωνισμού, θα εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινοπραξίας που υπέγραψαν οι δύο αεροπορικές εταιρείες το 2013 αναφορικά με τις πτήσεις μεταξύ Σκανδιναβίας και της Σιγκαπούρης.
 
”Αξιολογούμε τις υπηρεσίες προς τη Στοκχόλμη εδώ και αρκετά χρόνια και είμαστε ευτυχείς που πλέον μπορούμε να ξεκινήσουμε πτήσεις προς τη σουηδική πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας τα νεότερα αεροσκάφη στο στόλο μας, τα Airbus A350-900. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η συνεργασία μας με την Scandinavian Airlines δυναμώνει όλο και περισσότερο”, δήλωσε ο CEO της SIA, ο κ. Goh Choon Phong.
 
”Πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη του πώς μέσω συνεργασιών μπορούμε να προσφέρουμε από κοινού περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές για τους πελάτες μας, φέρνοντας τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Σκανδιναβία πιο κοντά, και παράλληλα απαντώντας στην αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια μεταξύ του νοτιοδυτικού Ειρηνικού και της Βόρειας Ευρώπης. Με τις νέες υπηρεσίες προς τη Στοκχόλμη που λειτουργούν συμπληρωματικά προς τις υπάρχουσες πτήσεις προς Κοπεγχάγη, οι πελάτες θα μπορούν πλέον να διαλέγουν μεταξύ δύο βολικών δυνατοτήτων για να εξερευνήσουν τις όλο και πιο δημοφιλείς σκανδιναβικές χώρες.“
 
”Ανυπομονούμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασίας μας με την Singapore Airlines ώστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μία νέα πτήση από τη Στοκχόλμη προς τη Σιγκαπούρη και από εκεί προς Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία”, δήλωσε ο CEO της Scandinavian Airlines, Rickard Gustafson.
 
Η Στοκχόλμη, η πιο πολυπληθής σκανδιναβική πόλη, αποτελεί μια συναρπαστική πρωτεύουσα που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και σε ταξιδιώτες αναψυχής όλων των ηλικιών. Από το πλημμυρισμένο με πολιτισμό Gamla Stan, ή την Παλιά Πόλη, έως τα μουσεία και το φυσικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν ποικίλες επιλογές για τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους.
 
Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τα τελευταίας γενιάς προϊόντα καμπίνας της Singapore Airlines για τα αεροσκάφη A350-900. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα ολοκαίνουρια καθίσματα στις θέσεις Business, Premium και Οικονομική, καθώς και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld. Τα αεροσκάφη διαθέτουν 253 θέσεις σε τρεις κατηγορίες, 42 στη θέση Business Class, 24 στη θέση Premium Economy Class και 187 στην Οικονομική Θέση.
 
Εισιτήρια για τις νέες πτήσεις προς Στοκχόλμη θα είναι σταδιακά διαθέσιμα από τα κανάλια κράτησης εισιτηρίων της SIA.

http://traveldailynews.gr/news/article/63815#sthash.SajeCSVT.dpuf
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 20, 2017, 14:30:34 μμ


Η Airbus έχει επιλεγεί από τη Singapore Airlines (SIA) για την παροχή υπηρεσιών εκσυγχρονισμού καμπίνας, για 14 αεροσκάφη A380.

Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, θα πραγματοποιηθεί στην SIA Engineering Company στη Σιγκαπούρη. Τα νέα προϊόντα της καμπίνας θα κάνουν ντεμπούτο σε πέντε νέα μοντέλα A380 που θα παραδοθούν φέτος και το επόμενο έτος.

Όπως αναφέρει η συμφωνία, οι υπηρεσίες της Airbus θα είναι υπεύθυνες για το Service Bulletin (SB) και την παράδοση των εξαρτημάτων κιβωτίων αεροσκαφών. Οι ομάδες της θα συμβάλουν επίσης με τις γνώσεις σχεδίασης A380 και την τεχνογνωσία τους, για να ενσωματώσουν τα προσαρμοσμένα εξαρτήματα καμπίνας της SIA στο ευρύχωρο εσωτερικό δίκλινο κατάστρωμα του A380. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2018, με τα 14 αεροσκάφη να έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν μέχρι το 2020.

Η νέα καμπίνα A380 της Singapore Airlines προσφέρει περισσότερο προσωπικό χώρο σε όλες τις κατηγορίες. Το αεροσκάφος θα φιλοξενήσει συνολικά 471 επιβάτες, με έξι ιδιωτικές σουίτες και 78 καθίσματα Business Class και 44 Premium Economy Class και 343 θέσεις οικονομικής θέσεις.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιλέξαμε τη Singapore Airlines για να ενσωματώσουμε τη νέα καμπίνα της A380, η οποία θα προσφέρει στους επιβάτες της τα καλύτερα και πιο πρόσφατα προϊόντα», δήλωσε ο Laurent Martinez, επικεφαλής των υπηρεσιών της Airbus. «Η εμπιστοσύνη της Singapore Airlines στις αναβαθμισμένες μας ικανότητες αποτελεί θετικό σημάδι για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, ιδίως στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή Ασίας-Ειρηνικού».

Η Airbus Global Market Forecast προβλέπει ότι τα επόμενα 20 χρόνια η αγορά υπηρεσιών αναβαθμίσεων εμπορικών αεροσκαφών θα ανέλθει σε 180 δισεκατομμύρια δολάρια, καθοδηγούμενη, εν μέρει, από τον υψηλό ανταγωνισμό μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών, που εκτιμούν ότι η «εμπειρία των επιβατών» αποτελεί παράγοντα διαφοροποίησης (άνεση, συνδεσιμότητα κ.λπ.) , όπως και οι αναβαθμίσεις συστημάτων. Ειδικότερα, το 38% αυτής της ζήτησης θα προέρχεται από την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

airnews
Τίτλος: Στη Singapore Airlines το πρώτο Boeing 787-10 παγκοσμίως
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάρτιος 28, 2018, 17:28:32 μμ
Η SIA είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που παραλαμβάνει τη νέα έκδοση του Boeing.

Το αεροσκάφος, το πρώτο από τα 49 αεροσκάφη 787-10 που έχει παραγγείλει η SIA με επιβεβαιωμένη παραγγελία, παραδόθηκε σε ειδική τελετή στο North Charleston (το βράδυ της 25ης Μαρτίου 2018 τοπική ώρα) στην οποία παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της SIA κ. Goh Choon Phong, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boeing Commercial Airplanes κ. Kevin McAllister, ο Διευθυντής Πελατών και Υπηρεσιών της πολιτικής αεροπορίας της Rolls-Royce κ. Dominic Horwood, περίπου τρεις χιλιάδες υπάλληλοι της Boeing, καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι επισκέπτες.

«Είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που παραλαμβάνει αυτό το εκπληκτικό αεροσκάφος και αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Το 787-10 είναι ένα θαυμάσιο αεροσκάφος, πραγματικά ένα έργο τέχνης που θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της συνολικής στρατηγικής μας ανάπτυξης, καθώς θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και να ενισχύσουμε τις δραστηριότητές μας», δήλωσε ο κ. Goh κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο κ. McAllister ανέφερε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς στη Boeing αλλά και για τους παγκόσμιους προμηθευτές μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παραδίδουμε το πρώτο 787-10 Dreamliner στη Singapore Airlines, έναν από τους κορυφαίους αερομεταφορείς παγκοσμίως. Η συνεργασία και η εμπιστοσύνη της Singapore Airlines, η οποία αντανακλάται στις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες αεροσκαφών Dreamliner, είναι εξαιρετική τιμή για εμάς».

Τα 787-10s της SIA θα χρησιμοποιηθούν για πτήσεις μέχρι και οκτώ ωρών. Η Οσάκα και το Περθ θα είναι οι πρώτοι προγραμματισμένοι προορισμοί που θα εξυπηρετηθούν με το νέο αεροσκάφος, από τον Μάιο του 2018. Μέχρι τότε, το αεροσκάφος θα πραγματοποιεί επιλεγμένα δρομολόγια στην Μπανγκόκ και Κουάλα Λουμπούρ στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των πληρωμάτων.

Κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά και με μήκος 68μ., το 787-108 αποτελεί τη μεγαλύτερη έκδοση της σειράς αεροσκαφών Dreamliner της Boeing. Με εξαιρετική λειτουργική απόδοση και προηγμένη τεχνολογία, η τελευταία προσθήκη στο στόλο της SIA έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ακόμα πιο ήρεμη εμπειρία καμπίνας. Οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες προτιμήσεις φωτισμού με μεγάλα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα παράθυρα, καθαρότερο αέρα και μια πιο αθόρυβη και ομαλή πτήση.

Η SIA είναι ο μεγαλύτερος πελάτης των 787-10. Η θυγατρική της και χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Scoot πετά ήδη με 787-8 και 787-9s, καθιστώντας την SIA τον πρώτο αεροπορικό όμιλο παγκοσμίως που διαθέτει και τις τρεις εκδόσεις της οικογένειας αεροσκαφών Dreamliner της Boeing.

Πέρα από την επιβεβαιωμένη παραγγελία των 49 αεροσκαφών 787-10s, η SIA έχει και μια επιβεβαιωμένη παραγγελία για 20 αεροσκάφη 777-9 της Boeing, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν από το οικονομικό έτος 2021/22.
airnews (http://www.airnews.gr/2018/03/28/%cf%83%cf%84%ce%b7-singapore-airlines-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-boeing-787-10-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%af%cf%89%cf%82/)

(http://preview.ibb.co/jj1Uun/Ribbon_Cutting_at_Boeing_South_Carolina_preview.jpg) (http://ibb.co/dTf00S)
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Απρίλιος 11, 2018, 15:41:56 μμ


Η Singapore Airlines (SIA) αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο στα φετινά Βραβεία TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2018 στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών.

Επιπλέον, διακρίθηκε και σε επτά ακόμα κατηγορίες του διεθνώς αναγνωρισμένου site κρατήσεων και ταξιδιωτικού προγραμματισμού.

Οι νικητές των Βραβείων Travellers’ Choice Awards για τις αεροπορικές εταιρείες επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών ταξιδιωτών ως προς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και αξίας που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρείες. Το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμό που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και την ποιότητα των αξιολογήσεων και της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι αεροπορικές εταιρείες σε διάστημα 12 μηνών.

«Είμαστε περήφανοι που μας απονεμήθηκε ο φετινός τίτλος της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο των φημισμένων βραβείων TripAdvisor Travellers’ Choice Awards. Η διάκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης των χιλιάδων εργαζομένων της SIA ανά τον κόσμο, το οποίο εστιάζει την προσοχή του καθημερινά στη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας της Singapore Airlines σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong.

«Το επιχειρηματικό μοντέλο της SIA βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: στην ηγετική θέση, την υπεροχή των υπηρεσιών, και τη διασυνδεσιμότητα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό και στους τρεις τομείς προκειμένου να διασφαλίσουμε κορυφαίες προσφορές που πληρούν και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και εν πτήσει», συμπλήρωσε.

Πέραν από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίες στον Κόσμο, η SIA έλαβε φέτος επτά ακόμα βραβεία στις κατηγορίες:

    Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας – ΑΣΙΑ
    Καλύτερης Διεθνούς Πρώτης Θέσης – ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
    Καλύτερης Οικονομικής Θέσης – ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
    Καλύτερης Διεθνούς Πρώτης Θέσης – ΑΣΙΑ
    Καλύτερης Οικονομικής Θέσης – ΑΣΙΑ
    Η Διακεκριμένη Θέση που επιλέγουν οι Ταξιδιώτες – ΑΣΙΑ
    Η Διακεκριμένη Οικονομική Θέση που επιλέγουν οι Ταξιδιώτες – ΑΣΙΑ

airnews (http://www.airnews.gr/2018/04/11/singapore-airlines-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84/)
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Απρίλιος 24, 2018, 17:29:43 μμ

Singapore Airlines: Πτήσεις με το Ultra Long Range A350 XWB!


Η έκδοση Ultra Long Range του A350 XWB, MSN 216, ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη πτήση.

Όπως ανακοινώνεται, η νέα έκδοση της οικογένειας A350 XWB με τις καλύτερες πωλήσεις, θα είναι σε θέση να πετάξει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εμπορικό αεροπλάνο και θα τεθεί σε λειτουργία με την Singapore Airlines, το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Το αεροσκάφος, που τροφοδοτείται από κινητήρες Rolls-Royce Trent XWB, έχει ξεκινήσει ένα σύντομο πρόγραμμα δοκιμαστικών πτήσεων για να πιστοποιήσει τις αλλαγές, σε σχέση με το πρότυπο A350-900, διευρύνοντας την ικανότητα εμβέλειας στα 9.700 ναυτικά μίλια.

Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν ένα τροποποιημένο σύστημα καυσίμου που αυξάνει την χωρητικότητα κατά 24.000 λίτρα, χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες δεξαμενές καυσίμου. Η δοκιμαστική φάση θα μετρήσει επίσης τις βελτιωμένες επιδόσεις των αεροδυναμικών βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων πτερυγίων.

Όπως επισημαίνεται, με μέγιστο βάρος απογείωσης (MTOW) 280 τόνων, το Ultra Long Range A350 XWB μπορεί να πετάξει πάνω από 20 ώρες χωρίς διακοπή, συνδυάζοντας υψηλότερα επίπεδα άνεσης επιβατών και πληρώματος με ασυναγώνιστες οικονομικές συνθήκες για τέτοιες αποστάσεις.

Συνολικά, η Singapore Airlines έχει παραγγείλει επτά αεροσκάφη Ultra Long Range A350-900, τα οποία θα χρησιμοποιήσει σε απευθείας πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης εμπορικής πτήσης στον κόσμο, ανάμεσα στη Σιγκαπούρη και τη Νέα Υόρκη.

Το A350 XWB είναι μια νέα οικογένεια αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων, μεγάλης ατράκτου, που διαμορφώνουν το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών.

Το A350 XWB διαθέτει τον πιο σύγχρονο αεροδυναμικό σχεδιασμό, την άτρακτο και τις φτερούγες από ανθρακονήματα, καθώς και νέους κινητήρες Rolls-Royce με οικονομία καυσίμου. Οι τεχνολογίες αυτές μεταφράζονται σε ασυναγώνιστα επίπεδα λειτουργικής αποδοτικότητας, με μείωση κατά 25% της καύσης και των εκπομπών καυσίμων και σημαντικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Το A350 XWB διαθέτει καμπίνα Airspace, που προσφέρει απόλυτη ευεξία κατά την πτήση, με την πιο ήσυχη καμπίνα διπλού διαδρόμου και νέα συστήματα αέρα.

Στα τέλη Μαρτίου 2018, η Airbus έχει καταγράψει συνολικά 854 σταθερές παραγγελίες για το A350 XWB, από 45 πελάτες παγκοσμίως, καθιστώντας το ήδη ένα από τα πιο επιτυχημένα αεροσκάφη ευρείας ζώνης.

Η Singapore Airlines είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της οικογένειας A350 XWB, έχοντας παραγγείλει συνολικά 67 μοντέλα A350-900, συμπεριλαμβανομένων των επτά μοντέλων Ultra Long Range. Ο μεταφορέας έχει ήδη παραλάβει 21 A350-900.

airnews (http://www.airnews.gr/2018/04/24/singapore-airlines-%cf%80%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-ultra-long-range-a350-xwb/)
(https://image.ibb.co/jspK8c/a30_600x300.jpg) (https://imgbb.com/)
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάιος 08, 2018, 18:37:37 μμ
Όσοι ταξιδεύουν με τη Singapore Airlines (SIA) μπορούν πλέον να ενημερώνονται για την πτήση τους από το σπίτι τους δίνοντας απλώς μια φωνητική εντολή. Η SIA είναι ο πρώτος αερομεταφορέας της ΝΑ Ασίας που παρέχει πληροφορίες για την πτήση μέσω του Google Home.

Συγκεκριμένα, χάρη στο Google Home – το ηχείο που συνεργάζεται με την πλατφόρμα του Google Assistant και παρέχει τη δυνατότητα φωνητικής εντολής- οι χρήστες μπορούν να ζητούν πληροφορίες για τις πτήσεις της Singapore Airlines και της SilkAir  μέσω φωνητικής εντολής. Οι πληροφορίες που παρέχονται αφορούν τις τρέχουσες αναχωρήσεις και αφίξεις, ημερομηνίες, δρομολόγια και αεροσταθμούς.

Ακόμη, η SIA πρόκειται να εμπλουτίσει σταδιακά το περιεχόμενο των πληροφοριών που θα παρέχονται μέσω του Google Home. Οι πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στο Google Home αποτελούν μια προέκταση του Kris, του beta chatbot της αεροπορικής εταιρίας, που εξυπηρετεί την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook και που τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Δεκέμβρη. Το beta chatbot Kris δημιουργήθηκε από στελέχη της εταιρίας και αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στο singaporeair.com το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Τέλος, συσκευές πρόσβασης στο Google Home θα είναι διαθέσιμες από την επόμενη εβδομάδα και στο KrisShop.com, το online κατάστημα της SIA.


airnews (http://www.airnews.gr/2018/05/08/singapore-airlines-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89/)
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούνιος 20, 2018, 16:33:59 μμ
Το Μπαλί θα είναι ο επόμενος προορισμός της Singapore Airlines που θα εξυπηρετείται με το νέo στόλο αεροσκαφών Boeing 787-10, με τις πτήσεις να ξεκινούν στις 2 Ιουλίου 2018.

Ειδικότερα, η ένταξη των Boeing 787-10 στις πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Μπαλί, την Denpasar, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Singapore Airlines να υποστηρίξει τον τουρισμό στην Ινδονησία, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία.

Σημειώνεται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ότι τα νέα Boeing 787-10 διαθέτουν τα νέα περιφερειακά προϊόντα καμπίνας της Singapore Airlines με 337 θέσεις σε δύο κατηγορίες με διάταξη 36 καθισμάτων στη Διακεκριμένη Θέση και 301 στην Οικονομική. Με εξαιρετική λειτουργική απόδοση και προηγμένη τεχνολογία, τα Boeing 787-10 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία καμπίνας για περιφερειακές πτήσεις.

Ακόμη, οι πτήσεις με τα Boeing 787-10 θα πραγματοποιούνται καθημερινά με τους κωδικούς SQ942 και SQ943. Η πτήση θα αναχωρεί καθημερινά από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης στις 09.05 (ώρα Σιγκαπούρης) και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai, στο Μπαλί στις 11.55 (ώρα Κεντρικής Ινδονησίας). Αντίστοιχα, η πτήση SQ943 θα αναχωρεί καθημερινά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai στο Μπαλί στις 13.05 (ώρα Κεντρικής Ινδονησίας) και θα φθάνει στο αεροδρόμιο Changi στις 15.45 (ώρα Σιγκαπούρης).

Τέλος, τα Boeing 787-10 αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του στόλου της Singapore Airlines μέσα στην επόμενη δεκαετία. Εκτός από την επιβεβαιωμένη παραγγελία των 49 Boeing 787-10, η SIA έχει και επιβεβαιωμένη παραγγελία για 20 Boeing 777-9, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν από το οικονομικό έτος 2021/22.

airnews (http://www.airnews.gr/2018/06/20/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b5%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84/)
Τίτλος: Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο 2018 Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 18, 2018, 20:15:12 μμ


Ως «Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» αναδείχθηκε η Singapore Airlines (SIA) στο φετινό παγκόσμιο θεσμό των βραβείων Skytrax για τις αεροπορικές εταιρίες, ενώ της απέδωσαν ακόμα τρεις σημαντικούς τίτλους: της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον κόσμο», της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στην Ασία», και του «Καλύτερου Καθίσματος στην κατηγορία της Πρώτης Θέσης» για το 2018.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η τέταρτη χρονιά που η Singapore Airlines αναδεικνύεται «Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο». Η κατάταξη προέκυψε από έρευνα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες οι οποίοι αξιολόγησαν πάνω από 335 αεροπορικές εταιρίες στο διάστημα των δέκα μηνών που μεσολάβησε από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.

«Αφιερώνω το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο στους 26.000 εργαζομένους του Ομίλου της Singapore Airlines, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διασφαλίσουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας» αναφέρει ο CEO της Singapore Airlines κ. Goh Choon Phong, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

«Αυτή η διάκριση θα λειτουργήσει ως ένα ακόμα κίνητρο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας στους τρεις πυλώνες που θεμελιώνουν την μπράντα μας: κορυφαίο προϊόν, αριστεία στον τομέα των υπηρεσιών, και συνδεσιμότητα».

airnews
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Σεπτέμβριος 05, 2018, 19:42:36 μμ


Η Singapore Airlines από τον Οκτώβριο έχει επαναφέρει στο πρόγραμμα τη μεγαλύτερη πτήση του κόσμου. Με διάρκεια 18 ώρες και 45 λεπτά nonstop, για τη πτήση από το Newark Liberty International Airport στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης Changi, η αεροπορική εταιρεία συνεργάστηκε με διάφορους ειδικούς διατροφολόγους, ώστε να δημιουργήσει ένα υγιεινό μενού μόνο για την πτήση αυτή σύμφωνα με το cnn.gr.

Ειδικότερα, η Singapore Airlines συνεργάστηκε με τους σεφ και διατροφολόγους του Canyon Ranch για ένα μενού που θα κρατήσει όλους τους επιβάτες αρκετά ενυδατωμένους σε αναλογία με τις πολλές ώρες που θα είναι καθισμένοι στις θέσεις τους.

Ακόμη, το μενού αυτό συμπεριλαμβάνει κάποια ορεκτικά όπως, γαρίδες ceviche με πορτοκάλι, αγγούρι, grapefruit, κόλιανδρο και πιπεριές, ένα κυρίως πιάτο, όπως βιολογικό κοτόπουλο με παπαρδέλες από κολοκύθι, τομάτα, vinaigrette λεμόνι, παρμεζάνα και βασιλικό, το οποίο πιάτο δεν περιέχει γλουτένη.

Όμως, από το μενού αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και το εξαιρετικό επιδόρπιο ενός κέικ λεμονιού με blueberry topping, καθώς κι ένα πρωινό αβγών benedict συνοδεία ενός English muffin, chive cream cheese, και σολομού. Διαφορετικά, θα υπάρχει και η επιλογή ομελέτας από οργανικά αβγά με μια hollandaise sauce από γιαούρτι.

airnews (http://www.airnews.gr/2018/09/05/%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c/)
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Σεπτέμβριος 30, 2018, 10:32:26 πμ


H Singapore Airlines (SIA) παρέλαβε πρώτη παγκοσμίως το αεροσκάφος A350-900ULR της Airbus.

Πρόκειται για το πρώτο από τα επτά A350-900ULRs με επιβεβαιωμένη παραγγελία της SIA, το οποίο θα πετάξει στις 11 Οκτωβρίου 2018 στη μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ της Σιγκαπούρης και του Newark Liberty International Airport.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η SIA είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που παραλαμβάνει το A350-900ULR, το οποίο μπορεί να πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις άνω των 20 ωρών ή αντίστοιχα να διανύει αδιάλειπτα 9.700 ναυτικά μίλια. Η πτήση μεταξύ Σιγκαπούρης και Ν. Υόρκης θα διαρκεί έως 18 ώρες και 45 λεπτά, καλύπτοντας μια απόσταση 9.000nm (16.700χλμ). Το αεροσκάφος διαθέτει 67 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 94 στην Premium Οικονομική.

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή τόσο για τη Singapore Airlines όσο και για την Airbus, όχι μόνο επειδή ενισχύσαμε για ακόμα μια φορά τη συνεργασία μας, αλλά γιατί χάρη σε αυτό το τεχνολογικά προηγμένο αεροσκάφος δημιουργούμε νέα δεδομένα στις απευθείας πτήσεις μεγάλων αποστάσεων» αναφέρει ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το A350-900ULR έχει σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρει στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανο, διαθέτει μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag. Η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.

Το πρώτο A350-900ULR θα πραγματοποιήσει το νέο δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Ν.Υόρκη, ενώ το επόμενο αεροσκάφος θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Los Angeles από τις 2 Νοεμβρίου 2018 και θα χρησιμοποιηθεί για να αυξηθεί και η συχνότητα των δρομολογίων Σιγκαπούρη- San Francisco. Έως το τέλος του 2018, η SIA θα συνδέει τη Σιγκαπούρη με τις ΗΠΑ με 27 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις.

Τέλος, μετά την παραλαβή του πρώτου A350-900ULR, ο στόλος της Singapore Airlines θα περιλαμβάνει 22 αεροσκάφη A350-900, με 45 ακόμα σε παραγγελία συμπεριλαμβανομένων και των έξι αεροσκαφών εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας (ULR).


airnews (http://www.airnews.gr/2018/09/28/singapore-airlines-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%af%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-a350-900ulr-%cf%84%ce%b7/)
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Οκτώβριος 15, 2018, 17:37:43 μμ

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον κόσμο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής καταγράφηκε πια στην ιστορία και είναι γεγονός.

Με το ταξίδι των 16.700 χιλιομέτρων, που μεταφράζεται σε 17 ώρες και 25 λεπτά πτήσης, η Singapore Airlines έκανε νέο ρεκόρ.Ο Ρίτσαρντ Κουέστ ταξίδεψε με το ολοκαίνουργιο Airbus A350 και κατέγραψε ώρα προς ώρα το πρωτοποριακό ταξίδι από Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη,που αναμένεται να διαμορφώσει το μέλλον των αερομεταφορών. To βίντεο, το έχει επιμεληθεί το cnn.gr
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάρτιος 03, 2021, 12:20:17 μμ
Aπό τις 4 Μαρτίου 2021, η Singapore Airlines θα δρομολογήσει αεροσκάφη Boeing 737-800 NG σε πτήσεις προς το Πουκέτ (Ταϊλάνδη) προσφέροντας στους επιβάτες απρόσκοπτη εμπειρία στο δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης της SilkAir με τη μητρική εταιρεία.

Περισσότερα δρομολόγια της SilkAir θα ενσωματωθούν σταδιακά καθώς εννέα αεροσκάφη 737-800 NG εντάσσονται στο στόλο της SIA. Αυτό θα επιτρέψει επίσης στη Singapore Airlines να χρησιμοποιήσει το αεροσκάφος σε δρομολόγια εντός του δικτύου της, ξεκινώντας από το Μπρουνέι αυτόν το μήνα2. Η συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το οικονομικό έτος 2021/22.

Το 737-800 NG της SIA θα έχει 12 θέσεις στην Business Class και 150 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Οι επιβάτες τοπικών δρομολογίων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες εν πτήσει της Singapore Airlines όπως τη διεθνούς επιπέδου εξυπηρέτηση από το πλήρωμα καμπίνας της Singapore Airlines, τις ενισχυμένες επιλογές φαγητού και ποτού και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήση Kris World μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

«Η εισαγωγή του αεροσκάφους 737-800 NG θα προσφέρει πιο άνετη και απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες στα περιφερειακά μας δρομολόγια. Η συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines μας επιτρέπει επίσης να είμαστε ευέλικτοι όσο αφορά τη χρήση των αεροσκαφών και υποστηρίζει τη στρατηγική ανάπτυξης του στόλου και του δικτύου μας» λέει ο Goh Choon Phong, Διευθύνων Σύμβουλος της Singapore Airlines.

Airnews
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάρτιος 09, 2021, 15:02:06 μμ
Η Singapore Airlines θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που θα δοκιμάσει πιλοτικά την εφαρμογή Travel Pass της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) για το ψηφιακό διαβατήριο υγείας, ξεκινώντας με επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Σιγκαπούρη στο Λονδίνο από τις 15 έως τις 28 Μαρτίου 2021.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν πλήρη έλεγχο του τρόπου κοινοποίησης των προσωπικών τους στοιχείων, καθώς τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά στο κινητό τηλέφωνο και όχι σε κάποια κεντρική βάση δεδομένων.
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούνιος 30, 2021, 20:44:07 μμ
Τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές την ώρα της πτήσης τους έχουν από τις 28 Ιουνίου 2021 οι επιβάτες της Singapore Airlines. Πρόκειται για την πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που δίνει στους επιβάτες πρόσβαση σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου εν πτήσει.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε επιλεγμένα αεροσκάφη Airbus A350 και θα διατεθεί σταδιακά σε όλο το δίκτυο της SIA .

Οι επιβάτες της Singapore Airlines θα μπορούν να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές αγορές τους ενόσω απολαμβάνουν την πτήση τους. Η υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών περιλαμβάνει μια γκάμα 4.000 προϊόντων όπως είδη σπιτιού, προϊόντα για παιδιά, αρώματα, προϊόντα ομορφιάς, ηλεκτρονικά είδη, ποτά, καθώς και προϊόντα με το σήμα της Singapore Airlines. Εάν οι επιβάτες επιλέξουν να παραλάβουν την παραγγελία τους στην επόμενη πτήση τους με την Singapore Airlines, οι τιμές θα είναι αφορολόγητες. Επίσης, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το σπίτι τους ως τόπο παράδοσης της παραγγελίας.



Η υπηρεσία θα προσφέρεται μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου KrisShop και θα είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld.

Για να προσφέρει αυτήν την καινούργια εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών κατά την πτήση, η Singapore Airlines και το KrisShop συνεργάζονται με τις εταιρείες AirFree, Thales και Panasonic Avionics. Χρησιμοποιείται μια πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας αέρος-εδάφους, η οποία συνδέει το KrisShop απευθείας με το σύστημα ψυχαγωγίας του αεροσκάφους και επιτρέπει ζωντανές ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και την εξουσιοδότηση πιστωτικών καρτών.

«Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μέλλον για τις αγορές και η ενσωμάτωση αυτής της δυνατότητας στο σύστημα ψυχαγωγίας της Singapore Airlines κατά την πτήση είναι μια πρωτοπορία για την αεροπορική βιομηχανία. Η υπηρεσία αποτελεί μέρος της ακλόνητης δέσμευσης της Singapore Airlines για καινοτομία και για εξασφάλιση μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας για τους επιβάτες» είπε ο κ. Yeoh Phee Teik, Αντιπρόεδρος Ταξιδιωτικής Εμπειρίας της Singapore Airlines

Airnews
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: Oytopikos στις Νοέμβριος 24, 2022, 07:17:00 πμ
 Η Singapore Airlines θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων και θα φθάσει ή θα υπερβεί τα προ της πανδημίας επίπεδα σε πολλούς προορισμούς στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία έως το Μάρτιο του 2024.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, το Μπουσάν και η Σεούλ στη Νότια Κορέα, η Φουκουόκα, η Ναγκόγια και η Οσάκα στην Ιαπωνία, το Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ, η Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, το Σιέμ Ριπ στην Καμπότζη και η Ταϊπέι στην Ταϊβάν της Κίνας.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις πτήσεις με Airbus A380 προς την Αυστραλία κατά τη θερινή περίοδο λειτουργίας στο Βόρειο Ημισφαίριο (26 Μαρτίου έως 29 Οκτωβρίου 2023), υποστηρίζοντας την ισχυρή προβλεπόμενη ζήτηση προς αυτούς τους προορισμούς. Ως εκ τούτου, η Μελβούρνη θα αποκτήσει ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο A380 και το Σύδνεϋ ένα δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο A380.

Αναφορικά με την Ευρώπη, η Singapore Airlines θα επιστρέψει, έχει επανέλθει ή έχει υπερβεί τα επίπεδα συχνότητας πτήσεων πριν από την πανδημία στους ακόλουθους προορισμούς: Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Παρίσι, Ρώμη και Ζυρίχη.

Από τις 15 Μαΐου 2023, θα πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Φρανκφούρτη-Νέα Υόρκη (JFK) με το Boeing 777-300ER, αντί του Airbus A380. Τα αεροσκάφη 777-300ER της Singapore Airlines προσφέρουν καμπίνες Πρώτης Θέσης, οι οποίες περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των προϊόντων και ανέσεων παγκόσμιας κλάσης της αεροπορικής εταιρείας.

Επίσης, η Singapore Airlines παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και, ως εκ τούτου, η Αεροπορική θα διαθέτει υψηλότερη χωρητικότητα θέσεων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε σύγκριση με τα προ της πανδημίας επίπεδα.

«Με το βλέμμα στραμμένο προς το 2023, βλέπουμε μεγαλύτερη ζήτηση για πτήσεις προς προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία, τμήματα της Ανατολικής Ασίας και την Αυστραλία. Καθώς η Singapore Airlines αποκαθιστά το δίκτυό της σε αυτές τις περιοχές στα προ της πανδημίας επίπεδα, οι πελάτες της έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές πτήσεων για τις διακοπές τους» αναφέρει ο Τάκης Δημητρίου, επικεφαλής της Asian Aviation, του επίσημου αντιπροσώπου της Singapore Airlines σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: deepblue στις Νοέμβριος 28, 2022, 09:05:25 πμ
Ποιες είναι οι πιο φθηνές αεροπορικές εταιρείες αυτή την στιγμή?
Τίτλος: Απ: Tα νέα της Singapore Airlines
Αποστολή από: diamantis στις Νοέμβριος 29, 2022, 09:06:10 πμ
Αυτη την εποχή,  έχουν  πάει πολύ ψηλά οι τιμές, μόνο αν βάλουμε συνεχώς ειδοποιήσεις από κάποιες εφαρμογές όπως  π.χ. το skyscanner και θα βλέπουμε συνεχώς τις τιμές