Αποστολέας Θέμα: Απαραδεκτα δημοσιευματα  (Αναγνώστηκε 125661 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Απαραδεκτα δημοσιευματα
« Απάντηση #165 στις: Οκτώβριος 02, 2020, 13:35:20 μμ »
Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και επομένως οπου υπάρχει διαμαρτυρία .....υπαρχουν και λόγοι ενω αλλο ειναι αν οι λόγοι ειναι βάσιμοι η α-βάσιμοι.
 ;)Εσύ τι λές το ανωτέρω δημοσίευμα ειναι προς τιμην των Thais; ;)
Aπαγορεύεται διεθνώς εστω και να αγγίξει ο δάσκαλος μαθητή......αλλά δεν καταλαβαίνω αυτήν την νοοτροπία τους με τα μακριά μαλλιά γιατι φίλους που εχω στην AirAsia πιλότοι - φροντιστές ειναι κουρεμένοι γύρω στα αυτια και στον σβέρκο.
Οπως και οι σοβαρές εταιρείες κούρεμα ,ξύρισμα και οχι jeans τα ιδια Ενοπλες Δυνάμεις -Αστυνομία κλπ (εκτός Ελλαδα και Ε.U) τον αλλον τον ειδα Αθηνα Αστυνομικό ενοπλο της LGBT community με σκουλαρικι αστερακι στο αυτίι,tattoo ......και φυσικά κότσο τα μαλλιά με κοκκαλάκι πιασμένα και "βαδην" :D :D :D
Tέλος πάντων μην ασχολούμαστε με "τρίχες" ;) γιατι αλλου οντως ειναι τα προβλήματα στην εκπαιδευση στην Thailand ενω ο φίλος μου Ολλανδός που εργαζομουν πέρσυ Bangkok (αμα ανοιξουν θα παω πάλι ειδαλλως διαδυκτικά με ειδικό server) αλλά τον γιό του Oλλανδό σε Ιδιωτικό American college τον εχει κ.α.ί κουρεμένο κοντα τα μαλιιά αλλά κ.α.ι "ξούρα". (τελείωσε φέτος στην Bangkok).

Schools need reform, not haircuts
Πηγή:
https://www.bangkokpost.com/opinion/opinion/1946344/schools-need-reform-not-haircuts

Nα κάνω μια ερώτηση γιατι η συμπεριφορά των δασκάλων ειναι απο νομικής αποψης στην κόψη του ξυραφιού;
Φιλος δασκαλος στην περιοχή Αγιου Παντελεήμονα οπου το 90% ειναι ξένοι οι μαθητές και ειναι υποχρεωτική η μάσκα απο ολους.
Εκανε μάθημα και καθε 5-λεπτο τον διέκοπταν οι αλλοι μαθητές γιατι ενας πιτσιρικάς απο την Γεωργία εβγαζε την μασκα και οι αλλοι τον "καρφωναν".
Εσεις τι θα κάνατε; ;)
Δεν εχει το δικαιωμα να τον βγάλει εξω απο την ταξη (νομικά) γιατι πάλι Νομικά η φοίτηση μέχρι την Α Γυμνασίου ειναι υποχρεωτική........
Ηθραν αλλοι δασκαλοι και καθηγητες με την Διευθύντρια και παρακαλαγαν τον πιτσιρικά Γεωργιανό ηλικίας 9-10 χρόνων να ......βάλει την μασκα.
Φυσικά μαθημα δεν εγινε..........!
Χώρια οι αλλες κομπίνες με Αλβανάκια οπου φοιτούν ενα τριμηνο σε Ελληνικό σχολείο και μετα πηγαίνουν Αλβανία και επιστρέφουν τον αλλο χρόνο .......μια ταξη μεγαλύτερη απο αυτήν που θα πήγαιναν αν καθονταν στο Ελληνικό σχολείο.......





Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie