Αποστολέας Θέμα: Iστορία του Phuket  (Αναγνώστηκε 5483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ผู้เข้าชม

  • Επισκέπτης
Iστορία του Phuket
« στις: Μάιος 22, 2008, 18:03:37 μμ »
Το μεγαλύτερο νησί στην Ταϊλάνδη, Phuket είναι ένας γοητευτικός προορισμός, τοποθετημένος περίπου 850 χλμ νότια του κεφαλαίου του έθνους, Μπανγκόκ, στη θάλασσα Andaman. Το Phuket κρατά τη διάκριση της ύπαρξης το μόνο νησί σε Phuket με την επαρχιακή θέση.

Μερικές φορές αναγνωρισμένο ως "μαργαριτάρι του νότου," Phuket καυχάται μιας μακροχρόνιας πλούσιας καθώς επίσης και ζωηρόχρωμης ιστορίας χρονολομένος από περισσότερο από 500 έτη πριν. Ένα περιπετειώδες τμήμα στην ιστορία Phuket είναι η μάχη Thalang, στην οποία οι βιρμανοί εισβολείς νικήθηκαν από τις δυνάμεις κάτω από τη διοίκηση δύο γυναικών.

Το Phuket είναι τώρα ταξινομημένο σε τρεις διοικητικές περιοχές: Amphoe Muang, Amphoe Kathu, και Amphoe Thalang. Το Al αν και Phuket έχει γίνει τώρα αναπτυγμένος κέντρο τουριστών, αυτό συντηρεί ακόμα την παλαιά παγκόσμια γοητεία του, και έρχεται με μια απίστευτη σειρά έλξης περιλαμβάνοντας επιβάλλοντας τους πανέμορφους όρμους και τους κόλπους, μακροχρόνιο τέντωμα των φοίνικας-πλαισιωμένων παραλιών, των μικροσκοπικών εκβολών, των όμορφων λιμνοθαλασσών, των πολύβλαστων πράσινων βουνών, των σπινθηρίζοντας καταρρακτών, και των ιστορικών μεγάρων απεικονίζοντας την ηνδο-πορτογαλική αρχιτεκτονική.

Ένα μεγάλο μέρος της δόξας του Phuket βρίσκεται στις όμορφες άσπρες αμμώδεις παραλίες του. Η πλειοψηφία των κορυφαίων παραλιών στις περιοχές όπως Kamala η παραλία - μια άριστη περιοχή για τη χαλάρωση, παραλία Patong - η πιό δονούμενοη μεταξύ των παραλιών στην περιοχή, και Karon η παραλία, τοποθετημένος νότος της παραλίας Patong, είναι τοποθετημένες στη δυτική ακτή.

Οι δημοφιλείς παραλίες στην περιοχή περιλαμβάνουν επίσης Kalim την παραλία, μια απομονωμένη παραλία που διαστίζεται με τις κοραλλιογενείς υφάλους και τους βράχους Παραλία Kata που αποτελείται από τις παραλίες Kata Noi και Kata Yai Nai Han παραλία, η οποία ευνοείται πολύ για την άσπρη κωνιώδη άμμο και τα κυανά μπλε ύδατά της Παραλία Rawai, μια παλιή παραλία τα της οποίας περίχωρα είναι κατ' οίκον σε Chao LE άνθρωποι και mai Khao παραλία, επίσης γνωστή ως παραλία αερολιμένων. Κάθε μια από τις παραλίες στην περιοχή είναι γοητευτική, και είναι ένα λιμάνι για να απολαύσει μια συνέχεια των αθλητικών δραστηριοτήτων ύδατος όπως η αλιεία, η κατάδυση, η κολύμβηση με αναπνευστήρα, η ναυσιπλοϊ'α, η κατάδυση σκαφάνδρων, και περισσότερο.

Εντούτοις, οι δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν σε Phuket δεν είναι περιορισμένες στις αθλητικές δραστηριότητες ύδατος. Παραδείγματος χάριν, εάν είστε ένα γκολφ φρικτό, οι άριστες επιλογές είναι για σας υπό μορφή Dino Park, μια σειρά μαθημάτων μίνι-γκολφ 18-τρυπών που βρίσκεται διαθέσιμες στην παραλία Karon η σειρά μαθημάτων γκολφ στο καπέλο Surin που χτίζεται κατά τη διάρκεια βασιλεύει του βασιλιά Rama VII και λέσχη γκολφ φοινικών κούτσουρων κοντά σε Amphoe Krathu. Εκτός αυτού, οι θαυμάσιες επιλογές είναι διαθέσιμες για να απολαύσουν τις δραστηριότητες όπως βουνών, η οδοιπορία, το bungy άλμα, οι περίπατοι φύσης, και η πεζοπορία.

Όταν έρχεται στην επίσκεψη, οι επιλογές είναι αληθινά διαφορετικές και ατελείωτες. Παραδείγματος χάριν, ένας γύρος στις ιστορικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης της παλαιάς πόλης της Κίνας, που συσκευάζεται με τη ζάλη των sino-Portuguese μεγάρων, θα ήταν μια αναζωογονώντας εμπειρία. Επιπλέον, για να έχει ένα τιτίβισμα στην ιστορία της περιοχής, ένας καλύτερος τρόπος θα ήταν επίσκεψη τα ενδιαφέροντα μουσεία στην περιοχή όπως το εθνικό μουσείο Thalang και το μουσείο της Shell θάλασσας Phuket.

Το Phuket παρέχει επίσης μια γιορτή της εθνικής καυχησιολογίας πάρκων έλξης στους άγριους εραστές ζωής και φύσης, όπως, Khao Phra Thaeo της μοναδικής χλωρίδας και της πανίδας Κήπος και Insectarium πεταλούδων, με χιλιάδες ποικίλα είδη πεταλούδων Ακρωτήριο Promthep, από όπου κάποιο μπορεί savor οι απίστευτες απόψεις του ηλιοβασιλέματος και θαλάσσιο βιολογικό ερευνητικό κέντρο, ένα ενυδρείο με ποικίλα σπάνια είδη ψαριών.

Μια επίσκεψη σε Phuket θα ήταν ελλιπής χωρίς λήψη ενός γύρου στις αρχαίες λάρνακές της συμπεριλαμβανομένου Wat Chalong - μια από τις μεγαλύτερες λάρνακες στην περιοχή Wat Phranangsang, που αφιερώνεται σε δύο ηρωϊ'δες που νίκησαν τους βιρμανούς εισβολείς στη μάχη Thalang και λουρί Wat Phra, το του οποίου κεντρικό τεμάχιο είναι μια μεγάλη κατά το ήμισυ θαμμένη εικόνα του Λόρδου Βούδας.

Η νυχτερινή ζωή σε Phuket είναι πραγματικά sedative, με τις εκατοντάδες των φραγμών girlie, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μπαρ, λέσχες disco, και πηγαίνω-πηγαίνει φραγμοί. Ομοίως, να δειπνήσουν οι επιλογές διαθέσιμες σε Phuket είναι ατελείωτες, αποτελούμενος από μια σειρά εστιατορίων που εξυπηρετούν όλα από τα άριστα ταϊλανδικά πιάτα στις πολυτελείς δυτικές κουζίνες ύφους. Επιπλέον, Phuket είναι ο παράδεισος ενός αγοραστή, με έναν μεγάλο αριθμό αγορών, καταστημάτων τμημάτων, στάβλων οδών, και ειδικών καταστημάτων, εκτός από μια μεγάλη νύχτα bazaar.

Προ πάντων, οι επιλογές στέγασης είναι εν αφθονία σε Phuket, κυμαινόμενος από τα παγκόσμιας ποιότητας ξενοδοχεία και τα θέρετρα ως τις κομψά τροπικά βίλες και τα μπανγκαλόου ύφους. Κανένα θέμα εσείς δεν ψάχνει τη στέγαση προϋπολογισμών ή μια με τις πολυτελείς θελκτικότητες, Phuket έχει τη στέγαση για να ταιριάξει κάθε προτίμηση και τσέπη. Με την εισαγωγή του Διαδικτύου, έχει γίνει τώρα αρκετά εύκολο να βρεθεί ένα ξενοδοχείο σε Phuket που πηγαίνει με τις απαιτήσεις σας. Πολλοί από τους παρέχουν τις επιλογές να κρατηθούν τα δωμάτια ξενοδοχείων και άλλες εγκαταστάσεις on-line.

Με αυτά τα αποτελέσματα της έλξης και μια αφθονία των επιλογών στέγασης, καταστήστε τις διακοπές σας σε Phuket αξιοσημείωτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 09, 2009, 15:21:13 μμ από thailandgr »



ผู้เข้าชม

  • Επισκέπτης
Απ: Iστορία του Phuket
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 22, 2008, 18:04:52 μμ »
<a href="http://www.youtube.com/v/wHopckCSKb4" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/wHopckCSKb4</a>
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 09, 2009, 15:21:23 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος PROEDROS69

  • *
  • Μηνύματα: 39
  • Φύλο: Άντρας
  • PROEDROS69
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
    • http://en.m.wikipedia.org/wiki/Pak_Chong_District