thai.gr

ΔΙΑΦΟΡΑ => Σκέψεις - Προβληματισμοί -Επικαιρότητα => Διεθνή => Μήνυμα ξεκίνησε από: thailandgr στις Μάρτιος 07, 2009, 17:57:50 μμ

Τίτλος: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: thailandgr στις Μάρτιος 07, 2009, 17:57:50 μμ

Τελικα ποια ειναι τα ζωα ?

 ??? ??? ??? ???
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: thailandgr στις Μάρτιος 07, 2009, 21:25:06 μμ
Δειτε προσεκτικα το παραπανω video.
Σε μια εθνικη τα αμαξια σκοτωσαν ενα σκυλο .
Εμεινε πατημενος στην μεση της οδου .
Το ταιρι του με κίνδυνο να σκοτωθει , αμα δειτε το χτυπανε αρκετά αμαξια , καταφέρνει να "σειρει" εξω απο το δρομο την αγαπη του ..........
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: jimi στις Μάρτιος 08, 2009, 13:52:07 μμ
μπηκα απλα μεσα στο θεμα αλλα μονο που διαβασα την περιγραφη ανατριχιασα και δεν τολμησα καν να δω το βιντεακι λογω τιμης.Ανθρωπος ο οποιος ειναι αδιαφορος για τα ζωα η τα μισει,100% ασχετα τη παραμυθι πουλαει αποκλειεται να αγαπαει αλλον ανθρωπο.
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: teosep στις Μάρτιος 08, 2009, 18:07:39 μμ
ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ thailandgr ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: lekes στις Μάρτιος 08, 2009, 21:35:59 μμ
μπραβο ρε γιωργαρε-παραδειγμα προς μιμηση για...πολλους
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Markos στις Μάρτιος 12, 2009, 09:55:20 πμ
Αρκετοί μπορεί να το έχετε ξαναδεί, γιατί έχει κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια, αλλά προσωπικά πάντα με συγκινεί:

H ιστορία που θα δείτε είναι αληθινή. Ένα λιονταράκι που μεγάλωσε με οικογένεια και μετά το έστειλαν να ζήσει ελεύθερο στα βάθη της Αφρικής. Έγινε άγριο και ο ...αρχηγός στο βασίλειο του. Κάποια στιγμή οι πρώην ιδιοκτήτες του έψαξαν να το βρούν...

Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: ladybirdsstar στις Μάρτιος 12, 2009, 10:46:31 πμ
Τρομερα συγκινητικο  :'(
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Oytopikos στις Απρίλιος 23, 2009, 03:05:11 πμ
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάιος 07, 2009, 19:59:55 μμ
(http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=elephanthuntert985423.jpg&width=490)

Απίστευτη κυνικότητα επέδειξε μια Αμερικανίδα κυνηγός, η οποία σκότωσε με το τόξο της έναν ελέφαντα στη Ζιμπάμπουε, απλά και μόνο για να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε με ένα φίλο της.

Το στοίχημα αφορούσε στην αδυναμία της 39χρονης Αμερικανίδας Τερέσα Γρούνγουολντ-Χάγκερμαν να κατορθώσει να εκτοξεύσει το βαρύ βέλος που απαιτούνταν για την εξόντωση του ελέφαντα.

Τόσο προκλητική ήταν η 39χρονη που «ανέβασε» στο διαδίκτυο φωτογραφίες της από το «κατόρθωμά» της, στις οποίες φαίνεται η χαρά που την πλημμύρισε μετά τη δολοφονία του άτυχου ζώου.

Πομπώδης μάλιστα σχετικά με την πράξη της, σχολίασε σε blogs στο διαδίκτυο ότι δε θα μπορούσε με τίποτα να αφήσει ένα τέτοιο στοίχημα «αναπάντητο», ενώ έλαβε και σχόλια από άλλους ανώνυμους κυνηγούς που «εκθείαζαν» αυτό που έκανε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, σχεδίαζε επί 8 μήνες τον τρόπο με τον οποίο θα κατάφερνε να κερδίσει το στοίχημα.

Η 39χρονη ακολούθησε για αρκετή ώρα ένα κοπάδι 37 ελεφάντων, μέχρι να μπορέσει να πλησιάσει σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων το άτυχο ζώο και να του ρίξει τη θανατηφόρο βολή με το τόξο της.

Η τελευταία φορά που κάποιος άνθρωπος σκότωσε ελέφαντα με τόξο ήταν πριν από 60 χρόνια από έναν άντρα που λεγόταν Χάουαρντ Χιλ.

Το κυνήγι ελεφάντων δεν είναι παράνομο σε μερικές περιοχές της Αφρικής και πολλά ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν σχετικές εκδρομές για τους «φιλόδοξους» κυνηγούς.

Ζούγκλα
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: mourmoura στις Μάιος 08, 2009, 11:41:48 πμ
κατακριτέο.
περιμένουμε κάτι καλύτερο απο όντα που εξολοθρεύουν το ίδιο τους το είδος ;;;;;;;
"πλάκα" έχει  που και το νατιοναλ τζεοφράγικ είναι αμερικάνικο!!!!μαλλον η κυρία(;) δεν εχει σκάι να βλέπει τα ντοκυμαντερ του!!!!!
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Oytopikos στις Μάιος 09, 2009, 09:07:53 πμ
Η πιο διάσημη φάλαινα του κόσμου, ο «Γουίλι», που πρωταγωνίστησε στη συγκινητική ταινία «Ελευθερώστε το Γουίλι» (Free Willy), είχε τελικά μια μίζερη ζωή μέχρι το θάνατό της, που δεν ήταν ποτέ αληθινά ελεύθερη, παρά την απελευθέρωσή της από τον περιορισμένο χώρο του.

Επιστήμονες  του Ινστιτούτου Φυσικών Πόρων της Γροιλανδίας, στηριζόμενοι σε νέα μελέτη, επισημαίνουν ότι ήταν λάθος η απελευθέρωση της φάλαινας και οι απόπειρες των ζωολόγων να την κάνουν να ξαναζήσει μια «άγρια» ζωή.

Ο Γουίλι ποτέ δεν μπόρεσε να απεξαρτηθεί από τη φροντίδα των ανθρώπων και ποτέ δεν κατάφερε πραγματικά να επανενταχθεί στην κοινωνία των άγριων φαλαινών.

Οι επιστήμονες, όπως αναφέρουν σε μελέτη τους στο περιοδικό Marine Mammal Science, πιστεύουν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η φάλαινα να είχε μείνει στο περιφραγμένο καταφύγιό της σε ένα φιορδ της Νορβηγίας.

Ο «Γουίλι», που το «πραγματικό» όνομά του ήταν Κέικο, πέθανε το Δεκέμβριο του 2003 σε ηλικία 26 ετών. Παρά τις προσπάθειες των εκπαιδευτών του και των επιστημόνων να τον επανεντάξουν με τις άλλες φάλαινες στην Ισλανδία, κατά το τέλος της ζωής του, δυστυχώς ποτέ δεν μπόρεσε να αποκτήσει σχέσεις μαζί τους ή να βρει τροφή.

Οι μόνες φάλαινες που έχει αποδειχτεί ότι μπορούν να επιστρέψουν επιτυχώς στην άγρια ζωή μετά την παραμονή τους σε κάποιο ενυδρείο ή άλλο περιορισμένο χώρο, είναι νεαρής ηλικίας, που έχουν κρατηθεί σε αιχμαλωσία για μικρό μόνο χρονικό διάστημα.

Ο Κέικο γεννήθηκε στα ισλανδικά νερά, σε μια άγρια οικογένεια φαλαινών, και πιάστηκε από τους ανθρώπους το 1979 σε ηλικία δύο ετών.

Για μια δεκαετία έζησε σε μια μικρή δεξαμενή νερού σε ένα μεξικανικό πάρκο ψυχαγωγίας, απομονωμένος από άλλες φάλαινες, ώσπου το 1993 έγινε «σταρ», όταν πρωταγωνίστησε στο φιλμ «Ελευθερώστε το Γουίλι», όπου ένα αγόρι συνδέεται με τη φάλαινα και τελικά την ελευθερώνει.

Η επιτυχία της ταινίας προκάλεσε μια διεθνή καμπάνια διαμαρτυρίας με στόχο την απελευθέρωσή του. Υποχωρώντας στη διεθνή πίεση, οι ιδιοκτήτες του Κέικο τον μετέφεραν στην Ισλανδία και τον άφησαν ελεύθερο μαζί με τις άλλες άγριες όρκες.

Το 2002 οι επιστήμονες τού τοποθέτησαν συσκευές εντοπισμού, όμως αποδείχτηκε ότι ο Κέικο την περισσότερη ώρα βρισκόταν ακίνητος στην επιφάνεια της θάλασσας, απλώς κοιτώντας τις άλλες φάλαινες από απόσταση εκατοντάδων μέτρων, καθώς φαινόταν πως του έλλειπαν οι αναγκαίες «κοινωνικές» ικανότητες προσέγγισης των άλλων ζώων του είδους του. Μετά από λίγες μέρες, με τη θέλησή του επέστρεψε σε ένα καταφύγιο που είχαν στήσει οι επιστήμονες σε ένα κοντινό κόλπο.Ο έλεγχος του στομάχου του έδειξε ότι δεν είχε καν τραφεί όλο αυτό τον καιρό.



Αν και οδηγήθηκε ξανά στα ανοικτά νερά, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Μολονότι άρχισε να κάνει βουτιές σιγά-σιγά, οι συσκευές εντοπισμού έδειξαν ότι ενώ οι άλλες όρκες κινούνταν σε βάθος 50 έως 75 μέτρων, ο Κέικο ποτέ δεν βούτηξε κάτω από τα 25 μέτρα και συνήθως κινείτο σε βάθος μόλις τεσσάρων μέτρων. Πολύ συχνά προτιμούσε να πλησιάζει το σκάφος των επιστημόνων που τον παρακολουθούσαν, παρά να κάνει παρέα με τις άλλες όρκες.

Οι εκπαιδευτές του, φοβούμενοι ότι κόλλησε κάποια μόλυνση από την συχνή ανθρώπινη επαφή, τον μετέφεραν σε ένα προστατευμένο καταφύγιο στη Νορβηγία, όπου και πέθανε μετά από ένα χρόνο, μάλλον από πνευμονία.

Ζούγκλα
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: kiva στις Μάιος 14, 2009, 16:15:00 μμ
(http://img294.imageshack.us/img294/4868/dania1.jpg)(http://img299.imageshack.us/img299/7332/dania4.jpg)(http://img299.imageshack.us/img299/9132/dania10.jpg)                                           Αυτοί είναι οι δανοί πολιτισμένος λαός με κουλτούρα .
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: teosep στις Μάιος 26, 2009, 09:06:02 πμ
«Εκτέλεσαν» 5 σκυλιά με απαγχονισμό στη Σητεία

 

Σκηνές φρίκης αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός σε ελαιώνα της Σητείας στην Κρήτη, ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη. Μετά από τηλεφώνημα σε φιλοζωική οργάνωση της περιοχής, τα μέλη της ανακάλυψαν τέσσερα σκυλιά κρεμασμένα σε μία ελιά και ένα ακόμη κρεμασμένο σε απέναντι δέντρο.

Τα μέλη της οργάνωσης φωτογράφισαν και βιντεοσκόπησαν το αποτρόπαιο θέαμα, το οποίο «προσβάλλει το ανθρώπινο είδος», όπως καταγγέλλουν.

Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι τα σκυλιά κρεμάστηκαν από τους άνανδρους δράστες με τέτοιο τρόπο, ώστε να πατούν λίγο τα πόδια τους στο έδαφος, με αποτέλεσμα να πεθάνουν 8 ώρες αργότερα.

Χαρακτηριστικό της σκληρότητας του θεάματος είναι ότι το σχετικό βίντεο που είχε αναρτηθεί στο youtube «κατέβηκε» με παρέμβαση των διαχειριστών του.

Η φιλοζωϊκή οργάνωση απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες για τους δράστες να επικοινωνήσει μαζί της μέσω του Agroschannel ( http://www.agroschannel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1536:2009-05-23-13-08-26&catid=44:2009-02-22-08-58-03 ) που αποκάλυψε και τις φωτογραφίες.

Η Αστυνομία υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

(Πρωτη καταχώρηση 23 Μαϊου 2009, 18:55)
 


  
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: kachakohchang στις Μάιος 26, 2009, 09:23:53 πμ
Με την ευκαιρια που μου εδωσες teosep ειχα βρει εδω κ μερες

ενα ρεπορταζ για μια ακομα κτηνωδια που εξελισσετε σε τσιρκο..

δειτε παρακατω...


(http://christiannaloupa.files.wordpress.com/2009/04/adespota4.jpg)


Καστοριά, Ανατολή Ιωαννίνων, Κιλκίς… Τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας που έχουν αυτές τις ημέρες δύο κοινά: τις παραστάσεις τσίρκο και την ομαδική εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών! Σύμπτωση; Δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς τις υπέρογκες δαπάνες συντήρησης των άγριων ζώων που υποχρεώνονται να ζουν στη σκλαβιά ενός κλουβιού…

Οι περιβαλλοντικοί και οικολογικοί σύλλογοι από τις τρεις αυτές περιοχές καταγράφουν καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά εξαφάνισης αδέσποτων ζώων όχι μόνο από την ύπαιθρο, αλλά και μέσα από τα αστικά κέντρα. Και εκφράζουν με φρίκη και αποτροπιασμό την πεποίθηση ότι έχουν καταλήξει βορά των σαρκοφάγων στα τσίρκο που περιδιαβαίνουν σε όλη την Ελλάδα!

Μάλιστα, στο Κιλκίς ψιθυρίζεται έντονα ότι οι άνθρωποι του τσίρκο αγοράζουν προς 20 ευρώ το «κεφάλι» τα αδέσποτα και τα πετάνε ζωντανά στα θηρία, που τα κατασπαράζουν! Δεκάδες δυστυχισμένα σκυλιά και γάτες βρίσκουν τραγικό θάνατο ανάμεσα στα σαγόνια των λιονταριών, των τίγρεων και των λεοπαρδάλεων, γλιτώνοντας έτσι από ένα σημαντικό έξοδο τις επιχειρήσεις «θεάματος» στις οποίες ανήκουν τα υπό αιχμαλωσία ζώα!

Αν, μάλιστα, σκεφτεί κάποιος ότι μόνο ένα λιοντάρι χρειάζεται περί τα έξι με οκτώ κιλά κρέας την ημέρα (!) για να τραφεί σωστά, είναι εύκολο να αντιληφθεί πόσο θα κόστιζε ο εφοδιασμός αν γινόταν από κρεοπωλεία! Και, δυστυχώς, είναι πολλοί αυτοί -κυρίως άνεργοι Τσιγγάνοι- που δεν διστάζουν να θυσιάσουν τα άμοιρα ζώα προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους με χρήμα…


Αλλά και η αθέατη πλευρά του τσίρκο, με τα άγρια ζώα να έχουν απαχθεί από το φυσικό τους περιβάλλον, να στοιβάζονται αιχμάλωτα σε στενάχωρα κελιά κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής, χωρίς σωστή κτηνιατρική περίθαλψη, με ανεπαρκή διατροφή και να υφίστανται απάνθρωπα μαρτύρια με ξυλοδαρμούς και μαστιγώματα ώσπου να «μάθουν» να υπακούν, συναντά πλέον οργανωμένες αντιδράσεις.

Πρωτοπόρος στην κίνηση εναντίον των τσίρκο με ζώα είναι εδώ και δύο χρόνια ο «Αρκτούρος», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 40.000 υπογραφές πολιτών και ζητεί από τους γονείς να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν ένα θέαμα που είναι αποτέλεσμα βασανισμού ζώων… .
Στην προσπάθειά του αυτή βρίσκει συμμάχους αρκετούς δήμους. Πριν από ένα μήνα ο δήμος Ορεστιάδας απέρριψε την αίτηση λειτουργίας τσίρκο στην περιοχή του, ενώ στο Μαρούσι ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα αποφασίσει επίσημα την απαγόρευση λειτουργίας τσίρκο με ζώα εντός του δήμου.

Όμως στην Κοζάνη, παρά την υπόσχεση της δημοτικής αρχής ότι θα συνταχθεί με την πρακτική που έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες πολιτισμένες χώρες του κόσμου, το τσίρκο που επισκέφτηκε την πόλη λειτούργησε κανονικά, όπως και στο δήμο Ανατολής, παρά την προσπάθεια των Οικολόγων Πράσινων Ιωαννίνων. Το ίδιο συνέβη στα Γρεβενά, στην Αλεξανδρούπολη, στην Άρτα και στη Λάρισα.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, πάντως, ο καθʼ ύλην αρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους 184 σωματείων ότι σύντομα και η Ελλάδα θα περιλαμβάνεται στις χώρες που θα απαγορεύουν την επίσκεψη τσίρκο με ζώα.
πηγή

Γρεβενά : Τρέφουν τα ζώα του τσίρκου με αδέσποτα
Μια καλοστημένη επιχείρηση που στηρίζεται στην εκμετάλλευση άγριων ζώων. Πίσω όμως απο την όμορφη αυλαία κρύβεται το κέρδος.

Απλά εμπορεύματα στο βωμό της κατανάλωσης. Η σίτιση τους γίνεται πολλές φορές με αδέσποτα, “καθαρίζουν” έτσι άλλωστε και οι δρόμοι της πόλης από τους “κόπρους”...

http://www.espressonews.gr/
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: tas67 στις Μάιος 26, 2009, 13:56:24 μμ

Ελεος ρε παιδιά  ! ! ! !

Τελικά τι ασυδοσία είναι αυτή που επικρατεί  ? ? ?   >:(   >:(
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: lostromos στις Μάιος 26, 2009, 18:29:39 μμ
πριν δυο-τρεις εβδομαδες ειδα στην τηλεοραση για ενα γνωστο τσιρκο που εχει ερθει και στην ελλαδα.ο θηριοδαμστης πιαστηκε απο κμερα κινητου να βαραει εναν ελεφαντα γιατι απλα ο κακομοιρης ηθελε να φαει λιγο.πιστευω να ειναι σωστο αυτο που λενε για την μνημη των ελεφαντων και να ερθει η ωρα της εκδικησης του.
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: Doctortilac στις Μάιος 26, 2009, 18:34:52 μμ
Τα 5 στην ΕΛΛΑΔΑ σας  προκάλεσαν το ενδιαφέρον τα 50.000 στην Rosia δεν σας λένε τίποτα μονό και μονό για  το eurovision.
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: teosep στις Μάιος 26, 2009, 20:16:18 μμ
Φυσικα Νικο απλα δεν αναφερθηκε στο φορουμ και καλα εκανες και το εγραψες . Να μην φοβομαστε να κρινουμε την χωρα μας , γιατι θελουμε να γινει καλυτερη σε ολους τους τομεις . 

Σε ευχαριστω ομως που το ανεφερες.
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: Doctortilac στις Μάιος 26, 2009, 22:01:37 μμ
Το έχω αναφέρει εγώ στο urovision φίλε teosep.
Τίτλος: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ...
Αποστολή από: teosep στις Μάιος 26, 2009, 22:08:14 μμ
Το έχω αναφέρει εγώ στο urovision φίλε teosep.





Δεν το διαβασα .....
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Oytopikos στις Ιούλιος 08, 2010, 12:10:47 μμ
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Ivan στις Ιούλιος 08, 2010, 15:03:36 μμ
Ποσο συγκινητικο!
 εδω και χρονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι τα ζωα δεν εχουν συναισθηματα!
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: PATTAYA66 στις Ιούλιος 08, 2010, 15:42:02 μμ
τα ζώα έχουν πολύ πιο πολλά συναισθήματα από πόλους ανθρώπους και όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο αυτά που βλέπουμε καθημερινά τους διαψεύδουν πανηγυρικά
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Yiannis στις Ιούλιος 08, 2010, 19:54:03 μμ
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: Ivan στις Ιούλιος 08, 2010, 20:32:04 μμ
  Τα ''ζωα'' δινουν μαθηματα...
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: thailandgr στις Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:15:06 μμ
Δεν έχει τέλος η βία προς τα ζώα σε όλο τον κόσμο.
Μετά το περιστατικό στη Μεγάλη Βρετανία, όπου μια ηλικιωμένη πέταξε στα σκουπίδια μια γάτα σειρά έχει μια νεαρή κοπέλα από την Κροατία.
Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο παρουσιάζει μια κοπέλα να πετάει ζωντανά κουτάβια στα άγρια νερά του ποταμού.
Για άλλη μια φορά το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων και απευθύνουν έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια, ώστε να βρουν τα στοιχεία της.

Δείτε το βίντεο:

Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: kikawi στις Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:24:50 μμ
ευχομαι και ελπιζω μεσα απο την καρδια μου, οσοι κακοποιουν οποιοδηποτε ζωο και με οποιονδηποτε τροπο, να δυστυχησουν και η ζωη να τους φερθει με 100 φορες χειροτερο τροπο.
Να κακοποιηθουν με τον ιδιο τροπο!
Ευχομαι ολα τα κακα!!!
Γιατι ειμαι τερμα φιλοζωη και δεν ανεχομαι τετοιες συμπεριφορες...τραγικοι ανθρωποι...!δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που αισθανομαι για τους ανθρωπους που συμπεριφερονται ετσι στα ζωα!!απλα τους λυπαμαι και τους σιχαινομαι!
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: nostro στις Σεπτέμβριος 02, 2010, 16:01:41 μμ
- "Οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων διακρινονται απο την συμπεριφορα τους προς τα ζωα".

Δεν ειναι δυσκολο λοιπον να καταλαβουμε γιατι γενικοτερα παμε κατα διαολου.
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: thailandgr στις Οκτώβριος 14, 2010, 09:39:34 πμ
Απαραδεκτο - αδιανοητο - ντροπη - αισχος -  δειτε τι συνβαινει μετα το 4,20 λεπτο



Ακαταλληλο για θεαση απο παιδια



Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: teosep στις Οκτώβριος 14, 2010, 10:16:52 πμ
Hμουν που ημουν χαλια , τωρα αποκαμα ρε παιδια !
Τίτλος: Απ: Ποια ζώα ρε άνθρωποι ...
Αποστολή από: HOMIES στις Οκτώβριος 14, 2010, 15:28:33 μμ
πωωωωωωω μαυρισε η ψυχη μου. αλλωστε ειναι γνωστα τα σκηνικα αυτα. το θεμα δεν ειναι να τα κατακρινουμε αλλα να παρουμε μερος. εγω τουλαχιστον με καποιους φιλους οταν ερχεται τσιρκο στην πολη μας, μαζευομαστε εξω απο το τσιρκο και μοιραζουμε φυλλαδια, κολλαμε αφισες στο κεντρο της πολης κτλ. ειναι ενα πολυ απλο πραγμα και αποτελεσματικο. πλακα -πλακα εχει να εμφανιστει τσιρκο στην βεροια καμια 4 χρονια εκει που ερχοταν καθε 4μηνο.