thai.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ => ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ => Μήνυμα ξεκίνησε από: thailandgr στις Νοέμβριος 13, 2009, 12:29:34 μμ

Τίτλος: Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
Αποστολή από: thailandgr στις Νοέμβριος 13, 2009, 12:29:34 μμ
Πολλοί φίλοι παραπονιούνται οτι μπαίνουν , βλέπουν ενα με δυο μηνύματα και φεύγουν.
Μετά όταν ξαναμπούν και πατήσουν στο "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη." (http://www.thai.gr/forum/index.php?action=unread) που ειναι πάνω πάνω δεν βλέπουν τα μηνύματα που δεν ειχαν διαβάσει , ενω υπάρχουν και φαίνεται απο το (http://www.thai.gr/forum/Themes/default/images/new_some.gif) στο καθε topik/section.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ειναι οτι το "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη." (http://www.thai.gr/forum/index.php?action=unread) μιλάει για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα από την τελευταία επίσκεψη.

Άρα υπάρχουν και αλλα που θα τα δειτε εαν μπαινοντας στα "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη." (http://www.thai.gr/forum/index.php?action=unread) πατήσετε και ζητήσετε να δειτε όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα. (  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα. (http://www.thai.gr/forum/index.php?action=unread;all;start=0) )  που εμανιζεται σαν επιλογη ..


(http://s22.postimg.org/ry9sa3mtd/Snap10.jpg) (http://postimage.org/)


Πιστεύω να βοήθησα !



Τίτλος: Απ: Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
Αποστολή από: Markos στις Νοέμβριος 13, 2009, 15:01:27 μμ
Να είσαι καλά!!!

Όντως βοήθησες...
Τίτλος: Απ: Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
Αποστολή από: lostromos στις Νοέμβριος 13, 2009, 19:06:09 μμ
μπραβο για την διορθωση νομιζω αν ο καθενας βλεπει κατι τετοια και τα αναφερει μπορουν να επιλυθουν προβληματα που ισως δεν τα εχουμε παρει χαμπαρει.ενα μπραβο και παλι γιατι ξερω οτι μερικα πραγματα θελουν δουλιτσα για να γινουν