ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ > ΤΑΙΛΑΝΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Οδηγοί εκμάθησης γραφής των συμφώνων.

(1/1)

namtok:
Σήμερα ολοκλήρωσα τους οδηγούς, που έφτιαχνα εδώ και αρκετό καιρό. Οι οδηγοί είναι σελίδες Α4 όπου μπορεί κανείς να γράψει πάνω στο γράμμα, αποκτώντας έτσι την ευχέρεια να μάθει πως να γράφει το συγκεκριμένο γράμμα. Παραθέτω ένα υπόδειγμα, για να πάρετε μία ιδέα περί τίνος πρόκειται.



 Αν το βρίσκετε χρήσιμο μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο με όλα τα σύμφωνα, λείπουν 2-3 , τα οποία μάλλον έχουν καταργηθεί. Το μέγεθος του αρχείου είναι 120 mb.
www.thaihouse.gr/Thai_consonants.rar

lostromos:
η παρακατω διευθυνση ειναι ενα βιβλιοπωλειο στην ταιλανδη απο οπου ειχα προμηθευτει τους οδηγους οπως τους εχει φτιαξει ο ναμτοκ,εκει μπορειτε να βρειτε 3 βιβλια τετοια,το πρωτο με ολα τα γραμματα,το δευτερο με μηνες,χρωματα και απλες λεξεις και το τριτο με εκφρασεις και μικρες ιστοριες.
εχετε την δυνατοτητα να αγορασετε και τα τρια μαζι οπως εκανα εγω.θα δειτε την τιμη η οποια ειναι πολυ μικρη για το καθενα ξεχωριστα και αν θυμαμε καλα μου τα ειχαν στειλει στον υπολογιστη σε μορφη pdf και απλα μετα τα εκτυπωσα εγω.
εχω αγορασει και αλλα απο το συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο και δεν θα εχετε προβλημα,ολα μου σταλθηκαν στο σπιτι.

http://www.buythaibooks.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=269&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=64

thomasbkk:
Μακαρι να ταν τοσο ευκολο..:-(

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση