Αποστολέας Θέμα: Ladyboys & a go go girls  (Αναγνώστηκε 52227 φορές)

kyklades

 • Επισκέπτης
Ladyboys & a go go girls
« στις: Μάιος 24, 2008, 00:28:43 πμ »
Ladyboys & Ago-go girls στην Ταϊλάνδη

Ένα παλιρροϊκό κύμα ξεπατώνει τα παράλια θέρετρα της Ταϊλανδής, την Σουμάτρα, και πολλές περιοχές αφήνοντας πολλά νεκρά παιδιά πίσω του. Tραγικός απολογισμός νεκρών που θα ξεπεράσουν τους 200.000. Παιδιά που επέζησαν, παιδιά ορφανά και μη, κάτω από τα όρια της πενίας, που τα σωθικά τους από μωρά σκίζονται στα λασποχώρια του Bορρά. Mε λιγότερα εφόδια από τα αγρίμια της ζούγκλας, εξαθλιωμένα παιδιά της Tαϊλάνδης. Mικρά παιδάκια που σαν μόνο όνειρο έχουν να έρθει η σειρά τους για να δουλέψουν στα «μαγαζιά» του Πουκέτ, της Σουμάτρας, της Πανόνγκ...

Παιδάκια προωθούνται στην πορνεία για να επιβιώσουν, να στείλουν και λίγα χρήματα στα αδέλφια τους... Yπάρχουν bars & clubs στα οποία θα έχουν πολύ ζήτηση. H εμπλοκή με την τουριστική βιομηχανία θα φέρει πολλά χρήματα και αυτό το ξέρουν από πολύ μικρά όταν παίζουν μέσα στα λασπόνερα με ένα παλούκι Karaokee.

H κοινωνία δεν είναι τόσο φαλλοκρατική και για λόγους τουριστικής επιτυχίας διατηρείται το τοπίο μεταξύ ετεροφυλοφιλίας και ομοφυλοφιλίας αρκετά θολό. Oι δυτικοί αλλά και οι Aυστραλοί φρόντισαν να περιθωριοποιήσουν τους ντόπιους και να δημιουργήσουν τουριστικούς παράδεισους με <όλα τα κομφόρ>.

Σ’ αυτή την κοινωνία, οι εκπρόσωποι των βαρόνων σωματεμπορίας, οργάνωσαν με τα τελειότερα μέσα και το διαδίκτυο βιομηχανία εκμετάλλευσης των παιδιών της Aσίας. Περιθωριοποίηση και προώθηση στην πορνεία και τα ναρκωτικά. Oι επαναστάσεις που υποστήριξαν οι HΠA στο παρελθόν εδραίωσαν κυβερνήσεις που αγνοούν το λαό. Oι άνθρωποι εκεί δεν είναι ίσοι και οι δυτικοί δεν τους θεωρούν ισότιμους.
Aυτά θα ξαναφτιάξουνε μετά το τσουνάμι; Hmmm....

Tα περισσότερα παιδιά θα πουληθούν σε εργολάβους στις περιοχές ανοικοδόμησης και θα δουλεύουν για λίγο νερό και «ένα κομμάτι ψωμί» κάθε Kυριακή. H ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο που τώρα τα παιδιά δεν έζησαν τον εφιάλτη του εμφύλιου πόλεμου, το ζυγό του κατακτητή αλλά την οργή της φύσης που αντέδρασε πιθανά στις ενοχλητικές πυρηνικές δραστηριότητες του ανθρώπου.
Περίπου 80.000 γυναίκες και παιδιά έχουν πωληθεί στην αγορά της βιομηχανίας sex της Ταϊλάνδης από το 1990, με προέλευση, τη Βιρμανία, την επαρχία Yunan της Κίνας και το Λάος. Το 1996, σχεδόν 200.000 ξένα παιδιά, συνήθως τα αγόρια από τη Βιρμανία, το Λάος και την Καμπότζη, εργάζονταν στην Ταϊλάνδη.

Στις περιοχές που επικρατεί μια πολυεθνική βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων με διασυνδέσεις στην διακίνηση και την εμπορία ναρκωτικών, το ξέπλυμα χρημάτων, το διασυνοριακό δουλεμπόριο και τη διακίνηση γυναικών θα ήταν έγκλημα να ξαναχτιζόταν το ίδιο πράγμα.

Στην Ταϊλάνδη, η διακίνηση της βιομηχανίας παράνομου και ανώμαλου sex είναι μια επιχείρηση ετήσια 500 δισεκατομμυρίων, η οποία αποτελεί το 50% - 60% του κυβερνητικού ετήσιου προϋπολογισμού και είναι πιο προσοδοφόρος από το εμπόριο ναρκωτικών. Η ηλικία των Tαϊλανδών γυναικών που προωθούνται στην εσωτερική τουριστική αγορά του παράνομου sex είναι 12-16 χρονών, από τις φυλές λόφων του Βορρά. Τα περισσότερα από τα κορίτσια στέλνονται σε κλειστά πορνεία, τα οποία λειτουργούν υπό όρους φυλακής και απομόνωσης. Χιλιάδες γυναίκες από την αγροτική Ταϊλάνδη, την Κίνα, το Λάος, τη Βιρμανία και την Καμπότζη πωλούνται στα πορνεία στην Μπανγκόκ ή σε άλλες χώρες από τους αδίστακτους ?μεσίτες εργασίας?. Ένα εκατομμύριο γυναίκες από τη Βιρμανία, τη νότια Κίνα, το Λάος, και το Βιετνάμ έχουν πουληθεί στην Ταϊλάνδη.

Mεγάλοι αριθμοί γυναικών και παιδιών από τις γειτονικές χώρες δελεάζονται στην πορνεία και πωλούνται μέσω των τεσσάρων ταϊλανδικών συνόρων: Chiang Rai, Ranong και Mae Hong Son στα βιρμανικά σύνορα, το Trat και το Sa Kaew στα σύνορα της Καμπότζης, το Mukdahan και το Nong Khai στα λαοτινά σύνορα και το Yala και Narathiwat στα Μαλαισιανά σύνορα. Kορίτσια ηλικίας 13-15 χρόνων, από την Ban Vanaluang, πωλήθηκαν στους προαγωγούς έναντι 5.00 (US$ 0,10) έως 10.000 baht (US$ 625) από τους γονείς τους, οι οποίοι συνήθως είναι ναρκομανείς. Τα κορίτσια εξαπατούνται για τον τόπο προορισμού τους, ο οποίος είναι συχνά το Mai Chiang.

Yπάρχει αναβίωση της εμπορικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης, της παιδικής πορνείας και του δουλεμπορίου, επειδή η πολιτική οικονομικής ρευστοποίησης της Ταϊλάνδης, φιλελεύθερη πολιτική με ιδιωτικοποιήσεις, έχει διπλασιάσει την ανεργία σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους, οι περικοπές αμοιβής έχουν μειώσει το βιοτικό επίπεδο και η κυβέρνηση έχει κόψει τη κοινωνική ασφάλιση. Οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι οι όροι είναι ώριμοι για τους δουλέμπορους και τη βιομηχανία sex - "μεσίτες εργασίας" θα συνεχίσουν εντονότερα να πωλούν τις γυναίκες και τα κορίτσια και τα αγόρια στα πορνεία στην Ταϊλάνδη και στο εξωτερικό.

H παράνομη διακίνηση νέων στην πορνεία εκατονταπλασιάζεται στους τουριστικούς προορισμούς, επεκτείνοντας έτσι τις περιόδους «διακοπών» των ανεπτυγμένων χωρών. Oι αριθμοί των εμπλεκομένων παιδιών εκατονταπλασιάζεται αυτές τις περιόδους. Τα παιδιά εθίζονται στην πορνεία, τα φάρμακα, και τα ναρκωτικά και καταντούν να ικετεύουν τους προαγωγούς τους έναντι όποιου ανταλλάγματος. Παλαιότεροι νεαροί που έχουν ζήσει την πορνεία και τις καταχρήσεις αναλαμβάνουν να προωθήσουν τα μικρότερα παιδιά. Επίσημες εκτιμήσεις λένε ότι υπάρχουν 15.000 παιδιά που ζουν στους δρόμους αλλά δυστυχώς ο αριθμός είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιος.

Σε αυτά προστίθεται και η λαίλαπα που αποκαλείται στην Tαϊλάνδη, <τρίτο φύλο>, kathoey, ladyboys, Ago-go girls, bakla, acault ή banci|. H κατάσταση ενός εγχειρισμένου νεαρού που έχει προσθέσει στήθη αλλά διατηρεί τον ανδρισμό του. Tα κάνει «όλα» και συμφέρει.

Tο πρωί, η συνοδός στο συνέδριο, η γραμματεύς και το βράδυ, ο πρόθυμος <ερωτικός σύντροφος> κάθε στελέχους πολυεθνικής εταιρίας.
Aυτή η διαδικασία των δυτικών πολιτικών να παράγουν «άθλιους» σε όποια χώρα επεμβαίνουν, να τους οδηγούν στην παρανομία, να επιβάλουν πείνα, σε περιοχές που έχουν πετρέλαιο.

Συνειδητή καθοδήγηση στη ρήξη κάθε ηθικής και θρησκευτικής δέσμευσης προτάσσοντας την επιβίωση. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
H καταστροφή αυτού του κόσμου είναι διαρκής. O ισχυρός άνθρωπος και η φύση συνεφώνησαν να εφαρμόσουν πάνω τους την αρχή της <αειφόρου καταστροφής>.

Nα κοιτάξουμε <ηθικά μέσα μας> και να αναλογιστούμε τι θέλουμε από τους άλλους που δεν θέλουμε για τον εαυτό μας;

Aλλά σε μια εποχή που κάνουμε «δώρο» στο φίλο μας αυτό που δε θέλουμε για τον εαυτό μας δεν περιμένω και πολλά.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 22, 2008, 21:53:48 μμ από kyklades »kyklades

 • Επισκέπτης
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 24, 2008, 00:29:07 πμ »
Τα κερδη απο το δουλεμποριο αγγιζουν τα 7 δις δολλαρια το χρονο...
πηγη Ο.Η.Ε.


Παγκοσμιως 1 εως 2.000.000 παιδια μπενουν καθε χρονο στην πορνεια...
πηγη UNICEF

To 80% των παιδιων που μπαινουν στην πορνεια ζουν 8-10 χρονια πεθαινουν απο το AIDS και τις βιαιοπραγιες ή αυτοκτονουν
πηγη Ο.Η.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
  • Thailand
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 24, 2008, 00:31:24 πμ »
Το σαφάρι του σεξ έχει γίνει πλέον μια κραταιά βιομηχανία κατανάλωσης εξωτικών απολαύσεων από τους πολίτες των αναπτυγμένων χωρών, με διεθνή γραφεία που προωθούν τον σεξουαλικό πόθο, κυρίως προς τον εξαθλιωμένο Τρίτο Κόσμο αλλά και τμήματα του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ, που έχει ανοίξει διάπλατα τα πόδια του ­ ως λύση επιβίωσης μέσα στην ανέχεια και στη φτώχεια που βιώνει ­ για να ανταποκριθεί στη ζήτηση των εξερευνητών της «ροζ» περιπέτειας. Το μοντέλο της εξωτικής ή φτηνής σάρκας γίνεται κίνητρο για όσους, φορώντας το λάγνο ένδυμα του κυνηγού, αναζητούν το Ελντοράντο του σεξ στις καυτές νύχτες της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Καραϊβικής αλλά και της Αφρικής, δίπλα στις ατέλειωτες και χοτ παροχές υπηρεσιών των νεόκοπων σεξ μασίν από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες. Η σεξουαλική εκμετάλλευση καλά κρατεί και αποδίδει ουκ ολίγα στη φάμπρικα που λειτουργεί υπό την επωνυμία «σεξουαλικός τουρισμός».

Η ερωτογόνα ζώνη του τουρισμού, με τα στερεότυπα που αναπαράγουν οι διαφημίσεις και τα φυλλάδια, έχει γίνει κίνητρο ταξιδιού και επιλογή προορισμού για τη λίμπιντο των τουριστών, οι οποίοι αναζητούν στις εξορμήσεις τους τον συνδυασμό που διεγείρει τις ερωτικές φαντασιώσεις τους. Από την πεντάδα που προβάλλεται ως στερεότυπο-must για τουρισμό, δηλαδή sun (ήλιος), sex, sand (αμμουδιά), sea (θάλασσα), servility (δουλοπρέπεια), οι εισβολείς στις ερωτικές περιοχές του πλανήτη ξεχωρίζουν περισσότερο το sex.

Η Ελλάδα, όπως και πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αποτελεί μια δεξαμενή τουριστών με προορισμό το σεξ, που όμως δεν έχει πάρει οργανωμένη μορφή γιατί, όπως μας έλεγε ταξιδιωτικός πράκτορας, «οι Ελληνες φυλάνε τα νώτα τους και προσέχουν να κρατούν τις προθέσεις τους αλλά και τον τρόπο που τις διοχετεύουν μυστικούς. Δεν υπάρχουν οργανωμένα γραφεία που προτείνουν μέρη για σεξοτουρισμό, ενώ όσοι επιθυμούν ροζ περιπέτειες στις διακοπές ξεκινούν ενημερωμένοι από διεθνείς τουριστικούς οδηγούς ή απευθυνόμενοι σε γραφεία του εξωτερικού που κάνουν "love tours"».

Η πραμάτεια του «Love Tours»

Οι ειδικοί της τουριστικής σεξ βιομηχανίας έχουν αναγάγει σε προσοδοφόρο επάγγελμα τις ερωτικές προτάσεις προς ταξιδιώτες με προορισμό τη σεξουαλική ικανοποίηση. Μία από τις πιο έμπειρες επιχειρήσεις αυτού του τύπου είναι η «Love Tours» - Satisfaction for men με σήμα ένα αεροπλάνο και σαρκώδη χείλη στο λογότυπό της. «Αν ψάχνεις για σεξοτουρισμό, αν θέλεις ένα καλό πήδημα, είσαι στο σωστό μέρος! Το καλύτερο σεξ περιμένει για σένα στην Ταϊλάνδη ή στις Φιλιππίνες», διαλαλεί η μπροσούρα της εταιρείας. «Ηρθε η ώρα να πάρεις μια καυτή σέξι ασιάτισσα γυναίκα. Ξέρεις, η οριεντάλ γκόμενα είναι πιστή και προσφέρει ικανοποίηση, είναι καυτή και άγρια και σέξι και υγρή. Ψάχνεις για διακοπές με καθαρόαιμο σεξ; Χρειάζεσαι μια ασιάτισσα να σου δώσει οργασμό; Ψάχνεις για νυμφομανή, για εξπέρ στο μασάζ, για αθώα ύπαρξη που θα τη μυήσεις στον κόσμο του σεξ ή για ώριμο και έμπειρο έρωτα γεμάτο πάθος; Εδώ είμαστε... Θα σε πάμε στα σημεία που πρέπει, θα σε φέρουμε σε επαφή με όσους και όσες πρέπει για να απολαύσεις ανεπανάληπτο σεξ. Ακόμη και αν έχεις σεξουαλικά προβλήματα, η εμπειρία των παρτενέρ θα σου τα λύσει...».

Τα πακέτα διακοπών που προτείνονται για Μπανγκόκ - Ταϊλάνδη και για Φιλιππίνες έχουν τιμές που ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προέλευσης των τουριστών αλλά κυμαίνονται από 2.000 ως 2.900 δολάρια (από 600.000 ως 870.000 δραχμές περίπου) για 10 μέρες».

Τα τσάρτερ του σεξ έχουν αγαπημένους προορισμούς: Μπανγκόκ, Πουκέτ και Πατάγια στην Ταϊλάνδη ­ Μανίλα, Πουέρτο Γκαλέρα και Ολονγκάπο στις Φιλιππίνες ­ Μπαλί, Τζακάρτα, Σουραμπάγια στην Ινδονησία ­ Αβάνα και Βαραντέρο στην Κούβα ­ Βομβάη, Μαντράς και Νέο Δελχί στην Ινδία ­ Ρίο Ντε Τζανέιρο και Σάο Πάολο στη Βραζιλία, Σρι Λάνκα και πολλά άλλα μέρη. Παιδιά, γυναίκες και άνδρες γίνονται θύματα των χωρών εξαγωγής σεξοτουρισμού. Επιβήτορες τουρίστες από Γερμανία, Αυστρία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ιαπωνία και όχι μόνο ανοίγουν το μενού του σεξοτουρισμού και διαλέγουν παιδικό σεξ, ομοφυλόφιλο ή ετεροφυλόφιλο έρωτα, βίτσια διαφόρων τύπων και πάει λέγοντας. Και όλα αυτά χωρίς το άγχος της αξιοπρέπειας που ίσως τους δεσμεύει στις χώρες προέλευσής τους.

Ακόμη και mainstream ταξιδιωτικά γραφεία σε όλες τις χώρες της ευημερούσας Δύσης, χωρίς να «καρφώνονται» με προτάσεις «καυτής νυχτερινής ζωής και ζεστής μέρας», αφήνουν αιχμές για τους λάτρες της... σάρκας με ειδικές αναφορές σε «ζωντανά σεξ σόου», «νυχτερινές περιπλανήσεις σε σημεία όπου χτυπά η καρδιά του έρωτα», «διαδρομές στις εξωτικές περιοχές της τοπικής ανθρώπινης πανίδας», διαιωνίζοντας έτσι το από καιρό διαμορφωμένο προφίλ των χωρών αυτών ως τόπο αγοραίου έρωτα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο σεξοτουρισμός θα είναι αντικείμενο συζήτησης της μόνιμης ομάδας της Ιντερπόλ που θα γίνει 6-8 Οκτωβρίου στην Οτάβα. «Το φαινόμενο του τουρισμού για σεξ παρουσιάζεται έντονο στη Νοτιοανατολική Ασία και στη Λατινική Αμερική. Τα τελευταία χρόνια, εμφανίζει έξαρση στις χώρες της Βαλτικής (Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία), αλλά και στις χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης (Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία)», σημειώνει ο διευθυντής της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας - Ιντερπόλ Ν.ικόλαος Τασιόπουλος, ο οποίος επιμένει για την ανάγκη «να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη αλλά και να αναπτυχθούν οι προσπάθειες για τον περιορισμό του φαινομένου, που έχει ιδιαίτερη σύνδεση και με την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση».

Υπάρχουν τουρίστες, κυρίως από την Ολλανδία, που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, στις Φιλιππίνες, στη Βραζιλία και αγοράζουν παιδιά, γυναίκες και άντρες για να τους έχουν ως συνοδούς στη χώρα τους! Από τη Γερμανία και τη Σκανδιναβία διοργανώνονται πολλά ταξίδια με σκοπό το σεξ και κατεύθυνση κυρίως τις Βαλτικές χώρες που είναι και πιο κοντά. Γιατί να τρέχουν στην άκρη του κόσμου; Οι αμερικανοί σεξοτουρίστες προτιμούν ευλόγως τη Λατινική Αμερική. Οι μεγάλες διαστάσεις που έχει εκλάβει το φαινόμενο δημιούργησαν την ανάγκη λήψης νομοθετικών μέτρων από ορισμένες κυβερνήσεις. «Η Αμερική, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία ήδη τροποποίησαν τη νομοθεσία τους και προέβλεψαν ποινικές κυρώσεις για ταξιδιωτικά γραφεία που οργανώνουν ταξίδια για σεξουαλική εκμετάλλευση και τουρίστες που μετέχουν σε αυτά», μας επισημαίνει ο διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Ιντερπόλ κ. Τασιόπουλος.

Ζεστές ημέρες, καυτές νύχτες

Μεγάλο μερίδιο της πορνείας στη Νοτιοανατολική Ασία κρατά η Ταϊλάνδη, που είναι χώρα υποδοχής των σεξοτουριστών από όλο τον κόσμο, ενώ αποτελεί χώρα υψηλού κινδύνου όσον αφορά το AIDS. Η πορνεία εκεί προέρχεται από τον πόλεμο του Βιετνάμ, γιατί η Ταϊλάνδη, και κυρίως η πρωτεύουσά της Μπανγκόκ, ήταν ο τόπος ξεκούρασης των αμερικανών στρατιωτών. Η τοπική μαφία εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για γρήγορο πλουτισμό και στηριγμένη στην ανέχεια των ντόπιων άνοιξε κερδοφόρα αγορά σάρκας. Η ανάπτυξης της πορνείας στην Ταϊλάνδη τα τελευταία χρόνια συνδέεται με το γεγονός ότι πρόκειται για τη μόνη χώρα στη χερσόνησο της Ινδοκίνας που δεν είχε προβλήματα πολέμων. Ετσι, με τον ερχομό εμιγκρέδων από Λάος, Βιρμανία, Καμπότζη και Βιετνάμ αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας και οι ασθενείς οικονομικά ομάδες. Δημιουργήθηκαν ορδές ενδεών που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Ετσι, το σώμα των ανθρώπων δόθηκε βορά στην εκμετάλλευση. Ο υπόκοσμος και οργανωμένες ομάδες ελέγχουν το σύστημα πορνείας και δημιουργούν παράνομο πορνοτουρισμό. Τα τσάρτερ του σεξ έρχονται κυρίως από Γερμανία, Αυστρία, Ιαπωνία, οι οποίες αποτελούν τις βασικές δεξαμενές αυτού του τύπου των τουριστών. Συγκροτούνται από μικρά ταξιδιωτικά γραφεία που βρίσκουν πελάτες συγκεκαλυμμένα με το σύστημα της από στόμα σε στόμα πληροφόρησης και προσφέρουν «έτοιμο φαγητό» στους σεξοτουρίστες.

Η αγορά της ηδονής

Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία χρόνια έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των τουριστών προς τις «ερωτικές χώρες». Από το 1975 οι αφίξεις προς την Ανατολική Ασία και χώρες του Ειρηνικού έχουν παρουσιάσει τη μεγαλύτερη και εντυπωσιακότερη αύξηση παγκοσμίως. Σε αυτές τις περιοχές, οι αφίξεις αυξήθηκαν από 11,3% που ήταν το 1975 σε 15,2% το 1996. Επίσης, η Αφρική είχε ποσοστό αύξησης αφίξεων από 1,2% σε 3,3% το 1996.

Σχετικά με τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ταϊλάνδη, οι στατιστικές δείχνουν ότι το 60% των τουριστών είναι άνδρες, κάτι που ισχύει και για τις άλλες «ερωτικές χώρες»... Είναι χαρακτηριστικό πως το σύνολο των τουριστών στην Ταϊλάνδη έχει μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 10% (1989-1997), με εξαίρεση το 1991, λόγω των γεγονότων στον πόλεμο του Ιράκ. Ενώ το 1989 οι αφίξεις ήταν 4.809.000, το 1997 έφθασαν τις 7.900.000 ­ σύμφωνα με τα στοιχεία του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού. Το 65% των τουριστών προέρχεται από την Ασία, το 25% από την Ευρώπη, το 6% από την Αμερική, το 3% από την Ωκεανία και το 1% από την Αφρική. Ο μέσος χρόνος παραμονής των τουριστών στην Ταϊλάνδη είναι επτά νύχτες, ο μέσος όρος των Ευρωπαίων είναι 11 νύχτες, ενώ των Ασιατών πέντε νύχτες. Το ετήσιο εισόδημα από τον τουρισμό ανέρχεται σε 5.000 εκατ. δολάρια, ενώ οι μήνες αιχμής είναι από 15 Νοεμβρίου ως 30 Μαρτίου. Ο μεγαλύτερος αριθμός ευρωπαίων τουριστών που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη είναι οι Γερμανοί (περίπου 350.000), ακολουθούμενοι από τους Αγγλους (250.000) και τους Γάλλους (220.000). Περίπου 16.000 Ελληνες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ταϊλάνδη για τουρισμό, το 55% των οποίων είναι άνδρες, ενώ το 50% των ελλήνων τουριστών εκεί είναι ηλικίας 35-54 ετών και 32% είναι 25-34 ετών.

Η Πατ Πονγκ είναι η συνοικία της ηδονής όπου μπορεί να βρει κάποιος ό,τι τραβά η σεξουαλική όρεξή του. Από τρανσέξουαλ και τραβεστί σε σόου ή ζωντανή σεξουαλική πράξη επί σκηνής, γυναίκες (έφηβες και μικρά κορίτσια), άντρες για σεξ με άντρες και ό,τι άλλο. Με τυπωμένους καταλόγους εν είδει μενού, περιφέρονται στον δρόμο νταβατζήδες ή υπάλληλοι των πορνομάγαζων και προτείνουν τα εδέσματα στους διαβάτες τουρίστες. Οι χώρες της Ασίας, ιδίως οι βουδιστικές, θεωρούνται παράδεισος για αυτούς που αναζητούν σεξουαλικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου. Η ομοφυλοφιλία είναι διαδεδομένη εκεί και στηρίζεται στο γεγονός ότι η βουδιστική θρησκεία είναι πανσεξουαλική ­ ο Βούδας εμφανίζεται με διάφορες μορφές ως προς το φύλο.

«Η ταϊλανδική κυβέρνηση, τα τελευταία χρόνια, έχει θεσπίσει αυστηρούς νόμους για την πάταξη της πορνείας, με έμφαση στην παιδική πορνεία. Η ποινή για όποιον εκμεταλλεύεται σεξουαλικά παιδιά (είτε ντόπιος είτε ξένος) είναι 20 χρόνια φυλάκιση. Υπό την αιγίδα της βασιλικής οικογένειας υπάρχει πρόγραμμα συγκέντρωσης αυτών των παιδιών για να επανενταχθούν κοινωνικά» μας είπε ο κ. Δημήτρης Αστέρης, διευθυντής του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού.

Επίσης, η Σρι Λάνκα είναι από τις χώρες υποδοχής τουριστών για αγοραίο έρωτα και πολλοί εξ αυτών αναζητούν τον «παιδικό σεξοπαράδεισο». Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία από τον υπεύθυνο της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών της Σρι Λάνκα, Μαουρίν Σενεβιράντε, οι τουρίστες στη χώρα αυτή εκμεταλλεύονται σεξουαλικά περίπου 30.000 παιδιά (τα περισσότερα ηλικίας 6-14 ετών), το 80% των οποίων είναι αγόρια. Οι σεξοτουρίστες στην πλειονότητά τους προέρχονται από Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία και Αυστραλία. Ανάλογο πρόβλημα με αυτό της μαζικής παιδικής πορνείας στη Σρι Λάνκα υφίσταται επίσης στις χώρες του νοτίου ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένης της Κένυας, της Γκόας (Ινδία), της Δομινικανής Δημοκρατίας, του Βιετνάμ και της Καμπότζης.

Περισσότερο από το ένα τρίτο των τουριστών που ταξιδεύουν στην Αίγυπτο επισκέπτονται το Κάιρο, το κέντρο της αιγυπτιακής τουριστικής βιομηχανίας του σεξ. Ενα εκατομμύριο επισκέπτες είναι Αραβες, κυρίως με σαουδαραβική υπηκοότητα. Η αύξηση των τουριστών από το Κουβέιτ, κατά το 1996-1997, βοήθησε στην αναζωογόνηση της πορνείας και των σεξ μπίζνες στο Κάιρο. Ενώ η πορνεία απαγορεύεται διά νόμου στην Αίγυπτο και μάλιστα για τις επίσημες αρχές «η πορνεία είναι κάτι άγνωστο για τη χώρα», στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται παραθυράκια του νόμου, καθώς πολλές γυναίκες και κορίτσια συνάπτουν με μυστικότητα «συμβόλαια γάμου» με τους καλοκαιρινούς επισκέπτες, τα οποία τυπικά τελειώνουν με διαζύγιο κατά το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Η Κούβα είναι μία ακόμη χώρα που διεκδικεί μεγάλο κομμάτι του σεξοτουρισμού. Οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες τον ευνοούν και πια δεν αποτελεί μυστικό. Ακόμη και ο κουβανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Χοσέ Σάντσες μίλησε για τον περίφημο σεξουαλικό τουρισμό: «Ναι, είναι γεγονός στην Κούβα», είπε. «Πολλές φίλες μου πωλούν το σώμα τους. Αλλά πώς να κατηγορήσεις μια μητέρα που χρειάζεται λίγο γάλα σκόνη για το μωρό της;». Η φτώχεια γεννά το περιθώριο και η ανάγκη οδηγεί σε ανεπιθύμητους δρόμους...

Δεν είναι διόλου εύκολο να συνθέσει κάποιος μια ενιαία εικόνα του «σεξοτουρίστα», καθώς τα άτομα αυτά δεν αποτελούν ομοιογενή ομάδα. Σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης που αφορά και παιδιά (ECPAT), εμφανίζονται τουρίστες που δηλώνουν ότι «ικανοποιούν βιολογική και συναισθηματική ανάγκη για σεξουαλική διέξοδο και φυσική επαφή», «έχουν την αίσθηση της συντροφικότητας με άνδρες συναδέλφους ή φίλους στις εξερευνήσεις τους», «ενισχύουν τον ανδρισμό τους, νιώθοντας αληθινά αρσενικά», «ικανοποιούν την τάση να κάνουν αμαρτωλές πράξεις ή και να ασκήσουν σεξουαλική εξουσία σε ανίσχυρα άτομα»...

Η «ανέραστη» Γηραιά Ηπειρος

Τον χορό του σεξουαλικού τουρισμού προς Τρίτες Χώρες τον σέρνει με γοργά βήματα η Ευρώπη. Είναι γνωστό ότι σε μεγάλο βαθμό οι χρήστες του σεξουαλικού τουρισμού προέρχονται από την Ευρώπη, μία από τις περιοχές του πλανήτη με υψηλό βιοτικό επίπεδο. «Το πρόβλημα καθίσταται δυσεπίλυτο επειδή ακριβώς η χρήση των απαράδεκτων και θλιβερών αυτών υπηρεσιών που διασύρουν την ανθρώπινη υπόσταση και καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, κυρίως ανηλίκων, γίνεται εκτός Ευρώπης. Σε χώρες που βιώνουν οικονομική εξαθλίωση, που επιβάλλει με έναν στυγνό και απάνθρωπο τρόπο "ελαστικές" συνειδήσεις», δήλωσε στο «Βήμα» ο επίτροπος για τον τουρισμό κ. Χρήστος Παπουτσής. Πρόσφατα, σε συζήτηση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, έγινε μια διαπίστωση που συγκλόνισε τους πάντες. Ενα εκατομμύριο παιδιά προστίθενται κάθε χρόνο στη λίστα με τα θύματα του σεξουαλικού τουρισμού και της οργανωμένης πορνείας! Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρθηκε στο Συνέδριο ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων για εμπορικούς σκοπούς, στη Στοκχόλμη, το 1996, τα παιδιά-θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης υπολογίστηκαν σε 800.000 στην Ταϊλάνδη, 500.000 στη Βραζιλία, 200.000 στο Νεπάλ, 60.000 στις Φιλιππίνες, 10.000 στην Κεϋλάνη.

«Εκτός από την επαγρύπνηση της αστυνομίας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ώστε να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται οι εγκέφαλοι κυκλωμάτων, που προωθούν ευρωπαίοι πολίτες στις Τρίτες Χώρες για την ικανοποίηση των άγριων ενστίκτων τους κυρίως πάνω σε παιδιά, χρειάζεται η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και, αν θέλετε, η αλλαγή της ταξιδιωτικής αντίληψης ορισμένων Ευρωπαίων», μας επισήμανε ο κ. Παπουτσής.

Ηδη ένα ειδικό βίντεο που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση για την ευαισθητοποίηση των ταξιδιών σχετικά με την παιδική πορνεία και τον σεξοτουρισμό θα το δείχνουν η Lufthansa και η Air France από τα μέσα Σεπτεμβρίου στις πτήσεις τους προς Αμερική, Ασία και Αφρική. Στόχος είναι η προβολή του από όλες τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας για τον σεξουαλικό τουρισμό με θύματα παιδιά που έγινε από το «Ευρωβαρόμετρο» σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης (από 7 Απριλίου ως και 27 Μαϊου 1998) για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Το 85% των Ευρωπαίων είναι ευαισθητοποιημένο γύρω από το φαινόμενο αυτό, το 63% πιστεύουν ότι είναι ευρέως διαδεδομένο και το 55% ότι εξακολουθεί να αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Καίτοι οι Ευρωπαίοι δέχονται ότι το φαινόμενο αφορά και τα κράτη-μέλη της Ενωσης, πιστεύουν ότι είναι σε έξαρση στην Ασία (το 83%), στη Λατινική Αμερική (το 69%), στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη (το 68%) και στην Αφρική (το 67%). Κατά τους Ευρωπαίους, ο σεξουαλικός τουρισμός με θύματα παιδιά οφείλεται στην φτώχεια, στην παιδεραστία, στο διεθνές σωματεμπόριο παιδιών και στην κοινωνική περιθωριοποίηση. Για την καταπολέμηση του φαινομένου προτιμούν την αυστηρή τιμωρία με ποινικά μέτρα (38%) και τα προληπτικά μέτρα (37%), ενώ μόνο το 20% προτιμά την παροχή βοήθειας στα θύματα.


Αποσυνδεδεμένος Thailander

 • ***
 • Μηνύματα: 503
 • Φύλο: Άντρας
 • "Ride slower than your guardian angel can fly"
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2008, 02:23:15 πμ »
Κακα τα ψεματα ομως παιδια αν λυψει αυτο στο τελος θα μεινουμε Ταυλανδη εγω,εσεις,και η λαμπα
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος iron_lion

 • **
 • Μηνύματα: 82
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 13, 2008, 14:05:11 μμ »
και εγω

Αποσυνδεδεμένος Βαγγελης

 • *
 • Μηνύματα: 18
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 14:19:38 μμ »
Κακα τα ψεματα ομως παιδια αν λυψει αυτο στο τελος θα μεινουμε Ταυλανδη εγω,εσεις,και η λαμπα
Για το "εγω" και για το "λαμπα" δεν ξερω, αλλα το "εσεις" δεν ειναι τοσο λιγο, οσο εννοεις.Εχω παει αρκετες φορες στην Ταυλανδη και ξερω πολλους ανθρωπους που πανε για τα μυριαδες πραγματα που πρεσφερει αυτη η χωρα κι οχι για σεξοτουρισμο (μνημεια, παραλιες, trekking, καταδυσεις, φαγητο, ασφαλεια, χαμογελαστοι ανθρωποι κλπ).Αν εξαιρεσουμε δυο τρια μερη, η συντριπτικη πλειοψηφια των επισκεπτων δεν παει να ασκησει σεξουαλικο ιμπεριαλισμο.

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

 • Ειδικός
 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 372
 • Φύλο: Άντρας
 • Pattaya is the end of the road
  • Thailand
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 14:43:59 μμ »
Για το "εγω" και για το "λαμπα" δεν ξερω, αλλα το "εσεις" δεν ειναι τοσο λιγο, οσο εννοεις.Εχω παει αρκετες φορες στην Ταυλανδη και ξερω πολλους ανθρωπους που πανε για τα μυριαδες πραγματα που πρεσφερει αυτη η χωρα κι οχι για σεξοτουρισμο (μνημεια, παραλιες, trekking, καταδυσεις, φαγητο, ασφαλεια, χαμογελαστοι ανθρωποι κλπ).Αν εξαιρεσουμε δυο τρια μερη, η συντριπτικη πλειοψηφια των επισκεπτων δεν παει να ασκησει σεξουαλικο ιμπεριαλισμο.
Καλα ολα αυτα φιλε μου αλλα μην νομιζεις οτι πανε και τοσοι πολλοι γι'αυτα,αλλα πανε και γι'αυτα ;)
Ο ιμπεριαλισμος φυσικα ασκηται απο ατομα καταπιεσμενα στην "εδω"ζωη τους απο πολλες αιτιες αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι ;)
Για μενα Ταυλανδη χωρις κατοι δεν υπαρχει 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 08, 2008, 14:56:24 μμ από George31 »
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick


Αποσυνδεδεμένος karabε

 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 814
  • www.thai.gr
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 15:54:31 μμ »
Κακα τα ψεματα ομως παιδια αν λυψει αυτο στο τελος θα μεινουμε Ταυλανδη εγω,εσεις,και η λαμπα
Για το "εγω" και για το "λαμπα" δεν ξερω, αλλα το "εσεις" δεν ειναι τοσο λιγο, οσο εννοεις.Εχω παει αρκετες φορες στην Ταυλανδη και ξερω πολλους ανθρωπους που πανε για τα μυριαδες πραγματα που πρεσφερει αυτη η χωρα κι οχι για σεξοτουρισμο (μνημεια, παραλιες, trekking, καταδυσεις, φαγητο, ασφαλεια, χαμογελαστοι ανθρωποι κλπ).Αν εξαιρεσουμε δυο τρια μερη, η συντριπτικη πλειοψηφια των επισκεπτων δεν παει να ασκησει σεξουαλικο ιμπεριαλισμο.
Εαν δεν υπηρχε η βαρια τους "βιομηχανια" και η τεραστια ελευθερια στα ηθη τους,πιστεψε με θα ηταν ελαχιστοι αυτοι που θα πηγαιναν πανω απο 2-3 φορες.
Η λογικη ενος "ταξιδιωτη", οπως αποκαλεις την συντριπτικη πλειοψηφια των επισκεπτων θα εψαχναν νεους προορισμους για ικανοποιησουν την διψα τους για αλλου ειδους κουλτουρες. Και οπως,πολυ σωστα για μενα, λεει ο 31 ταυλανδη χωρις κατοι και γυναικες ελευθερων ηθων ΔΕΝ υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγελης

 • *
 • Μηνύματα: 18
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 11:33:51 πμ »
Αγαπητε karabe,
Δεν εχω λογο να σε πιστεψω και το σκεπτικο σου μπαζει απο παντου :
    H εκρηξη της ροζ βιομηχανιας ξεκινησε με τον πολεμο του Βιετναμ και οι πελατες ηταν Αμερικανοι στρατιωτες, που βρισκονταν σε αδεια.Η Ταυλανδη, ως γνωστον, υπηρχε και πριν απο αυτο, οπως θα υπαρχει και μετα.
    Τα περισσοτερα μερη της Ταυλανδης ΔΕΝ στηριζουν την οικονομια τους σ' αυτην την "βαρια βιομηχανια".Ταυλανδη δεν ειναι μονο η Μπανγκοκ, η Παταγια και το Πουκε.
    Πολλοι ανθρωποι πηγαινουν πανω απο 2 -3 φορες στο Λονδινο για ψωνια ή στην Ερυθρα θαλασσα για καταδυσεις ή στην Ελλαδα (!) επειδη τους αρεσει κι εχουν κολλησει (καποιοι απο αυτους αγοραζουν και σπιτι).Δεν ερχονται καθε τοσο στη χωρα μας για να "ξεχαρμανιασουν"!
    Οι ανθρωποι που διψανε για αλλες κουλτουρες, δε σημαινει οτι δεν εχουν προτιμησεις και δεν επιστρεφουν καθε τοσο στην αγαπημενη τους προτιμηση.Αλλωστε η Ταυλανδη ειναι ιδανικο ορμητηριο για ταξιδια στις γειτονικες χωρες και ξερω πολλους (του εαυτου μου συμπεριλαμβανομενου) που τη χρησιμοποιουν ετσι ακριβως.
    Αν λεει καποιος "μου αρεσει η Ταυλανδη" και ταυτοχρονα λεει οτι "Ταυλανδη χωρις σεξοτουρισμο ΔΕΝ υπαρχει", απλως λεει και ξελεει.Εκτος αν του αρεσει, οχι η Ταυλανδη, αλλα ο σεξοτουρισμος, "γαρνιρισμενος" με εξωτικο ντεκορ και τροπικες γευσεις.Αλλο αυτο.

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

 • Ειδικός
 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 372
 • Φύλο: Άντρας
 • Pattaya is the end of the road
  • Thailand
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 11:57:34 πμ »
Αδερφε Βαγγελη καλα τα λες αλλα εχω μια ενσταση ;)Μπορει να ειναι αυτα τα τρια μερη τα "αμαρτωλα" ???που ευχομαι να μην το πιστευεις,αλλα "τροφοδοτουνται απο ολη την Ταυλανδη ;)τωρα ειναι το Ισαν παλιοτερα η βορεια Ταυλανδη κ.α.ειναι μεσα στην κουλτουρα του λαου θα ελεγα εγω η ελευθερια αυτη που εμας  μας φαινεται "εγκλημα" ???

Επειδη Ταυλανδη δεν "στεκει "χωρις κοριτσια και Κατοι πανω απο ολα, ετσι τη βρηκαμε και δεν την φτιαξαμε εμεις τοτε δεν χρειαζεται να συζηταμε.Αν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα. ;)
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick


Αποσυνδεδεμένος Louis de Funès

 • ***
 • Μηνύματα: 323
 • Φύλο: Άντρας
 • TIT - This is Thailand
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 13:21:07 μμ »
Αν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα. ;)
Μου αρεσει που βαζεις τα layboys πριν απο τα κοριτσια!  :D ::)

Αποσυνδεδεμένος Βαγγελης

 • *
 • Μηνύματα: 18
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 14:18:07 μμ »
Αδερφε Βαγγελη καλα τα λες αλλα εχω μια ενσταση ;)Μπορει να ειναι αυτα τα τρια μερη τα "αμαρτωλα" ???που ευχομαι να μην το πιστευεις,αλλα "τροφοδοτουνται απο ολη την Ταυλανδη ;)τωρα ειναι το Ισαν παλιοτερα η βορεια Ταυλανδη κ.α.ειναι μεσα στην κουλτουρα του λαου θα ελεγα εγω η ελευθερια αυτη που εμας  μας φαινεται "εγκλημα" ???

Επειδη Ταυλανδη δεν "στεκει "χωρις κοριτσια και Κατοι πανω απο ολα, ετσι τη βρηκαμε και δεν την φτιαξαμε εμεις τοτε δεν χρειαζεται να συζηταμε.Αν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα. ;)

Δεν καταλαβα τιποτα.Αν τα λεω καλα, δε στεκουν οι ενστασεις σου.Τι πα να πει "Ταυλανδη δε στεκει χωρις σεξοβιομηχανια"?Πριν πως εστεκε δηλαδη?
Τι πα να πει "ετσι τη βρηκαμε, δεν τη φτιαξαμε εμεις"? Εμεις τη συντηρουμε ετσι, εμας συμφερει ναναι ετσι και δε φτανει αυτο, αλλα το αποδιδουμε και στην κουλτουρα τους.Κανενας λαος δεν εχει στην κουλτουρα του να εμπορευεται τα παιδια του με σωματεμπορους.
Το οτι αυτη η αγορα τροφοδοτειται απο το Βορρα κι απο τις γειτονικες χωρες τι σημαινει?Σημαινει οτι αυτη η βιομηχανια παιρνει "πρωτες υλες" απο φτηνους προμηθευτες.Αυτο σημαινει! Οι "πρωτες υλες" αυτης της μπιζνας ειναι ανυποπτα αγορια και κοριτσια δεκα χρονων ή και μικροτερα.Απο την κουλτουρα τους χωριζονται απο τη μανα τους και καταληγουν σε μπουρδελα της Παταγια?
Κι επειδη χωρις αυτα θαταν αλλη χωρα τι εγινε? Ας ηταν! Ποιον θα πειραζε αυτο? Οχι παντως τα ανηλικα θυματα αυτης της ξεφτιλας.Θα πειραζε τα λιγουρια που τσιγκουνευονται και φοβουνται να κανουν οτι κανουν στη χωρα τους και πανε Ταυλανδη για να μην τους ξερει κανεις και να πληρωνουν φτηνα.

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

 • Ειδικός
 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 372
 • Φύλο: Άντρας
 • Pattaya is the end of the road
  • Thailand
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 14:34:13 μμ »
Αν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα. ;)
Μου αρεσει που βαζεις τα layboys πριν απο τα κοριτσια!  :D ::)
Aφου με ξερεις  ;) υπερασπιζομαι τους μικρους και αδυναμους ;D
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick


Αποσυνδεδεμένος karabε

 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 814
  • www.thai.gr
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 14:37:05 μμ »
Αγαπητε karabe,
Δεν εχω λογο να σε πιστεψω και το σκεπτικο σου μπαζει απο παντου :
    H εκρηξη της ροζ βιομηχανιας ξεκινησε με τον πολεμο του Βιετναμ και οι πελατες ηταν Αμερικανοι στρατιωτες, που βρισκονταν σε αδεια.Η Ταυλανδη, ως γνωστον, υπηρχε και πριν απο αυτο, οπως θα υπαρχει και μετα.
    Τα περισσοτερα μερη της Ταυλανδης ΔΕΝ στηριζουν την οικονομια τους σ' αυτην την "βαρια βιομηχανια".Ταυλανδη δεν ειναι μονο η Μπανγκοκ, η Παταγια και το Πουκε.
    Πολλοι ανθρωποι πηγαινουν πανω απο 2 -3 φορες στο Λονδινο για ψωνια ή στην Ερυθρα θαλασσα για καταδυσεις ή στην Ελλαδα (!) επειδη τους αρεσει κι εχουν κολλησει (καποιοι απο αυτους αγοραζουν και σπιτι).Δεν ερχονται καθε τοσο στη χωρα μας για να "ξεχαρμανιασουν"!
    Οι ανθρωποι που διψανε για αλλες κουλτουρες, δε σημαινει οτι δεν εχουν προτιμησεις και δεν επιστρεφουν καθε τοσο στην αγαπημενη τους προτιμηση.Αλλωστε η Ταυλανδη ειναι ιδανικο ορμητηριο για ταξιδια στις γειτονικες χωρες και ξερω πολλους (του εαυτου μου συμπεριλαμβανομενου) που τη χρησιμοποιουν ετσι ακριβως.
    Αν λεει καποιος "μου αρεσει η Ταυλανδη" και ταυτοχρονα λεει οτι "Ταυλανδη χωρις σεξοτουρισμο ΔΕΝ υπαρχει", απλως λεει και ξελεει.Εκτος αν του αρεσει, οχι η Ταυλανδη, αλλα ο σεξοτουρισμος, "γαρνιρισμενος" με εξωτικο ντεκορ και τροπικες γευσεις.Αλλο αυτο.
Αγαπητε Βαγγελη
Θα διαφωνισω μαζι σου.
Θα επρεπε να γνωριζεις οτι στα μερη που δεν στηριζουν την οικονομια τους και δεν υποστηριζουν την "εσωτερικη μεταναστευση ",εχουν υποδεκαπλασιο κατα κεφαλην εισοδημα. Φανταζεσαι την ανεχεια τους.
Οταν λεω οτι μου αρεσει η ταυλανδη και ταυτοχρονα χωρις σεξοτουρισμο δεν υπαρχει,απλα λεω την αληθεια. Δεν λεω και ξελεω απολυτως τιποτα. Αν δεν μπορεις να δεις η να αντεξεις την αληθεια,αυτο ειναι δικο σου θεμα.
Οσον αφορα την καθε τοσο επιστροφη στο ιδιο μερος θα σου απαντησω τοτε οτι εισαι τουριστας και οχι ταξιδευτης.
Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι η BKK ειναι το κεντρο της ν.ασιας μαζι με την σιγκαπουρη.
Φιλικα παντα

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

 • Ειδικός
 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 372
 • Φύλο: Άντρας
 • Pattaya is the end of the road
  • Thailand
Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 14:50:19 μμ »
Βαγγελη ..
Εσυ βλεπεις τη μια πλευρα της Ταυλανδης αλλα υπαρχει και η αλλη ;) αυτη που αγαπαμε εμεις ;D

Το θεμα των ανηλικων ειναι βαρυ και δεν ειναι το θεμα μας.Λεμε για κοριτσια και Κατόι ενηλικα παντα...
Η κουλτουρα τους ειναι ανεκτικη; στο θεμα σεξ και αναγνωριζει 3 φυλα...
Αν λειπανε τα κατόι και τα κοριτσια εμενα θα με πειραζε παντως ;D ;D ;D
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick


thai.gr

Απ: Ladyboys & a go go girls
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 09, 2008, 14:50:19 μμ »