Αποστολέας Θέμα: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ  (Αναγνώστηκε 10450 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zografos

  • ***
  • Μηνύματα: 579
  • Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 06:54:29 πμ »
Δυο απο τα επισης "επιμαχα" αλλα κι'αν θελετε "εν μερει αδιευκρινιστα" θεματα που προκυπτουν για  μικτης προελευσης ζευγαρια στη Ταιλανδη ειναι τα της ΔΙΑΘΗΚΗΣ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.Με μεγαλη ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ αλλα εξισου μεγαλο ενδιαφερον,γραφωντας τα παρακατω,επιχειρω μια πρωτη προσεγγιση επι του θεματος βασιζομενος ως επι το πλειστον αυτη τη φορα σε νομικες οδηγιες αναρτημενες στο διαδυκτιο μεσω αγγλοφωνων δικηγορικων γραφειων που εδρευουν στη Ταιλανδη,αλλα και μεσω μαρτυριων ανθρωπων απο διαφορα FORUM που ειχαν παρομοιες εμπειρειες/απορειες...

Η ΔΙΑΘΗΚΗ λοιπον εχει νομικη ισχυ στην Ταϊλάνδη,εφοσον πραγματοποιείται σύμφωνα με νόμο της Ταϊλάνδης. Σ'αυτη τη περιπτωση είναι πάντα προτιμότερο να ζητήται συμβουλη δικηγόρου.
Για να εχει νομικη ισχυ μια διαθήκη,ο διαθετης (κληροδοτης) πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών και να έχει πλήρη διανοητική ικανότητα.Η διαθηκη μπορει ν' αλλάξει ανά πάσα στιγμή πριν από το θάνατο του διαθέτη.Εάν η διαθηκη εχει συνταχθει προ γαμου, και στη συνέχεια ο διαθετης παντρευτεί, η διαθηκη εξακολουθεί να ισχύει σύμφωνα με νόμο της Ταϊλάνδης
Η διαθηκη σαφως και θα διευκολυνε να εχει συνταχθει στην ταϊλανδέζικη περισσοτερο απο την αγγλική γλώσσα μιας κι'ετσι μπορεί να επιταχυνθεί η διοικητική διαδικασία. Τα Ταϊλανδεζικα δικαστήρια δέχονται διαθηκες που συντάσσονται στο εξωτερικό, αλλά πρέπει να μεταφραστουν επισημως στην Ταϊλάνδικη προτου να παρουσιάστουν σε ταϊλανδικό δικαστήριο.Η διαθηκη θα πρέπει να υπογράφεται από τον διαθέτη με την παρουσία δύο μαρτύρων
    Σύμφωνα με το νόμο της Ταϊλάνδης,επικυρωση της διαθήκης δεν υφισταται, εκτός αν ο μελλοντικος ιδιοκτήτης ενός περιουσιακού στοιχείου που πρόκειται να μεταφερθεί το απαιτεί ή υπάρχει διαφωνία σχετικά με τη θέληση ή τα δώρα που περιέχει η διαθηκη  
Ο χρόνος που χρειάζεται για να διατεθει μια διαθηκη ποικίλλει, ανάλογα με τη φύση των περιουσιακών στοιχείων και κατά πόσο υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά/διενεξη σχετικά με τη θέληση, ή τα δώρα που περιέχει. Αν ο εκτελεστής της διαθήκης ή οι δικαιούχοι είναι αλλοδαποί, θα βοηθουσε τα πράγματα να επιταχυνθουν και παλι με τη παρουσια καποιου δικηγορου
Δεν υπάρχει φόρος κληρονομιάς ή φορος θάνοντος στην Ταϊλάνδη. Αλλά εάν γη ή  κτίρια και ορισμένα άλλα στοιχεία της διαθηκης πρέπει να μεταφερθούν στους δικαιούχους, το DEPARTMENT OF LAND επεμβαινει και αναστελλει την εκτελεση της εαν υπαρχουν χρεη απο τελη και φορους κι'εως οτου αυτα να καταβληθουν
Η κηδεία του θανόντος ρυθμιζεται από το πρόσωπο που ορίζεται ως εκτελεστής στη διαθήκη ή άλλο πρόσωπο το οποίο ορίζεται ειδικά για να το πράξει. Έξοδα για την οργάνωση της κηδείας μπορεί να ζητηθουν, όπως αναφέρεται στο νόμο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Ισως να είναι προτιμότερο για καποιον να κάνει ξεχωριστές διαθήκες που θα εχουν εφαρμόγη η καθε μια στην χώρα στην οποία ο κληροδοτης κατεχει περιουσιακά στοιχεία
Διαθηκες μπορούν να γίνουν από το διαθέτη στο Επαρχιακό Γραφείο (Amphur για την επαρχια ή Khet για την ΒΚΚ) και το αρχείο μιας τέτοιας θα παραμείνει μυστικό και θα φυλαχθει κατα τη διάρκεια της ζωής του διαθέτη.
Οι διαθηκες μπορούν να τροποποιηθούν κάνοντας νεα και ακυρωνοντας τη παλια η προσθαφαιρωντας προσωπα & αντικειμενα  μ'έγγραφη πράξη
Καταπιστεύματα
Τα καταπιστεύματα δεν υπάρχουν στο νόμο της Ταϊλάνδης. Εάν ένας διαθέτης θέλει να κληροδοτησει την περιουσία του  σε ένα πρόσωπο κάτω των 20 (η ηλικία της ενηλικιωσης στον ταϊλανδέζικο νόμο) αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με το διορισμό "κηδεμόνα" για να κρατήσει την περιουσία του ανηλίκου μέχρι την ενηλικιωση του. Ο εκτελεστής της διαθήκης ή ο κηδεμόνας εχει ορισμένες αρμοδιότητες για τη διαχείριση των ακινήτων ή των επενδύσεων σε χρήματα.
Κληρονομία
Σε γενικές γραμμές, όλα τα είδη των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, τα καθήκοντα, και οι υποχρεώσεις μπορούν να περιλαμβάνονται στην κληρονομιά.
Συνήθως, ο δικαιούχος δικαιούται να λάβει όλα τα ακίνητα που έχουν κληροδοτήσει σύμφωνα με τη διαθήκη. Ωστόσο, υπάρχουν ειδικοί κανόνες που ισχύουν για τους αλλοδαπούς που μπορουν να κατέχουν γη, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Σ'ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Η ΟΧΙ ΠΡΟ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.Σε καποιες των περιπτωσεων το υπουργειο εχει συναινεσει στη κατοχη γης απ'αλλοδαπο χωρις ομως να μπορεσω ως τωρα να βρω SOLID FACTS γι'αυτο η κι'ακομα να καταλαβω με ποια κριτηρια συναινει η οχι το προαναφερθεν υπουργειο...αν στον αντιποδα το υπουργειο διαφωνησει περι ιδιοκτησιας,ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 1 ΕΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΙΛΑΝΔΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ (με τα εσοδα απο τη πωληση να μεταφερονται στο δικαιουχο)
Στην περίπτωση κληρονομιας διαμερισματος/ων, η ιδιοκτησία είναι μεταβιβάσιμη σε αλλοδαπό υπό την προϋπόθεση ότι ο συνολικός αριθμός των condos που θ'ανήκουν σε αλλοδαπούς στην συγκεκριμένη "ανάπτυξη" (συγκεκριμενο κτιριο) δεν υπερβαίνει το 49 τοις εκατό. Αν συμβαινει αυτο τότε θα πρέπει να πωληθει/ούν εντός ενός έτους ή να μεταφερθούν σε ταϊλανδέζο υπηκοο.
Εάν ένα άτομο πεθάνει χωρίς να έχει έγκυρη βούληση (ΔΙΑΘΗΚΗ), τότε η περιουσία διανέμεται με τους ακόλουθους τρόπους στους ακολουθους δικαιουχους:

Υπάρχουν έξι κατηγορίες των εκ του νόμου κληρονόμων. Αυτες είναι αμοιβαίως αποκλειόμενες, και το δικαίωμα ισχύει και κατά φθίνουσα σειρά:

  1)  Παιδιά
  2)  Γονείς
  3)  Αδελφοί και αδελφές
  4)  Ετεροθαλείς αδελφοι και αδελφές
  5)  Παππούδες και γιαγιάδες
  6)  Θείους και θείες,

   Μ'ενα εκ των σύζυγων εν ζωη ισχυουν τα κατωθι:

    Εάν ο θανών αφήνει σύζυγο και παιδιά, τότε ο σύζυγος παίρνει το 50 τοις εκατό και τα παιδιά λαμβάνουν το 50 τοις εκατό σε ίσα μερίδια.
    Εάν ο θανών πεθαίνει αφήνοντας σύζυγο και γονείς, τότε η σύζυγος παίρνει το 50 τοις εκατό και οι γονείς λαμβάνουν το 50 τοις εκατό σε ίσα μερίδια.
    Εάν ο θανών πεθαίνει αφήνοντας σύζυγο και αδέλφια εξ'αίματος, τότε ο σύζυγος παίρνει το 50 τοις εκατό και τα αδέλφια λαμβάνουν το 50 τοις εκατό σε ίσα μερίδια.
    Εάν ο θανών πεθαίνει αφήνοντας σύζυγο και κληρονόμους περιπτωσεων, 4,5 ή 6, τότε ο σύζυγος παίρνει τα δύο τρίτα της περιουσίας και οι εκ του νόμου               κληρονόμοι των κατηγορίων δικαιούνται να λάβουν το ένα τρίτο σε ίσα μερίδια.  
    Εάν δεν υπάρχουν αλλοι εκ του νόμου κληρονόμοι εν ζωη, ο επιζών σύζυγος παίρνει όλο το "μαλλι" ;D.

Όταν δεν υπάρχει εν ζωη σύζυγος:

Όταν ένα πρόσωπο αποβιώσει χωρίς να αφήσει εν ζωη σύζυγο, τότε διανεμεται το σύνολο της περιουσίας σε ίσα μερίδια στις κατηγοριες κληρονομων. Για παράδειγμα, αν ένα άτομο αποβιώσει και δεν εγκαταλείπει σύζυγο, αλλά τα παιδιά, τότε τα παιδιά να λάμβανουν ολόκληρη την περιουσία σε ίσα μερίδια. Εάν ένα άτομο αποβιώσει και δεν εγκαταλείπει σύζυγο ή τα παιδιά, αλλά "αφήνει" τους γονείς, οι γονείς λαμβάνουν το σύνολο ακινήτων σε ίσα μερίδια.
Αν ο αποβιώσας είναι ένας διευθυντής ή μέτοχος σε μια εταιρεία

Αν ο αποβιώσας ειναι κατοχος μετοχών, αυτά δεν μεταφέρονται αυτόματα στους δικαιούχους. Αυτό θα εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο που μπορεί να έχει τη διακριτική ευχέρεια να αρνηθεί την αίτηση μεταφοράς δυνάμει του καταστατικού της εταιρείας. Εάν η φύση της επιχείρησης περιορίζεται στο πλαίσιο της εξωτερικής Business Act, τότε η μεταφορά μπορεί να απορριφθεί αν έχει ως αποτέλεσμα οτι θα είναι ξένη η ιδιοκτησία πλεον των επιχειρήσεων υπερβαινοντας το 49 τοις εκατό στη συνέχεια. Στις περιπτώσεις αυτές, οι μετοχές πρέπει να πωληθουν ή να μεταφερθουν σε ταϊλανδό υπηκοο.

Ασχετως της νομικης προσεγγισης επι του θεματος που προσπαθησα να κανω ας εχουμε ολοι στο μυαλο μας πως ο γαμος και η οικογενεια δεν εχουν ως ουσια και βαση διαθηκες, κληροδοτηματα, και συμβολαια αλλα το σεβασμο,ενδιαφερον,κι'εμπιστοσυνη αλληλων... ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 17, 2011, 06:57:38 πμ από zografos »


IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος namtok

  • *****
  • Μηνύματα: 1412
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 07:49:01 πμ »
Πολύ χρήσιμα και κατατοπιστικά αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας! Σ'ευχαριστώ  :)
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος MARANGOS

  • *
  • Μηνύματα: 4
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 06:34:33 πμ »
ειμαι παντρεμενος με ταιλανδεζα και μενω μονιμα στην ταιλανδη.αγορασα ενα οικοπεδο και εχτισα ενα σπιτι,σε περιπτωση που πεθανει η γυναικα μου ΘΕΟς να φιλαει και δεν κανουμε διαθηκη ποιος κληρονομει το σπιτι? εαν καποιος γνωριζει ας με πληροφορησει παρακαλω,και συγνωμη για την γραμματικη μου
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 23, 2012, 20:43:14 μμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος gck1966

  • *
  • Μηνύματα: 2
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 11, 2012, 23:36:15 μμ »
Καταρχήν σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που έχεις παραθέσει παραπάνω θεωρώντας ότι δίνεις αρκετές κατευθύνσεις σχετικά με το θέμα. Χωρίς να θέλω να σε κουράσω, θα σου παραθέσω την περίπτωσή μου και θα σε παρακαλέσω να μου υποδείξεις, εφόσον γνωρίζεις, τι θα πρέπει να κάνω ή σε ποιόν θα πρέπει να απευθυνθώ...

Ο αδερφός μου ζούσε στην Ταϋλάνδη και καθόσον γνωρίζω είχε παντρευτεί Ταϋλανδή πιθανόν σε κάποιο δημαρχείο της χώρας. Ο γάμος δεν έιχε δηλωθεί στην Ελληνική Πρεσβεία αλλα ούτε και στην Ελλάδα στο αντίστοιχο Ληξιαρχείο και Δημαρχείο. Η σχέση του με την σύζυγό του δεν ήταν η καλύτερη μιας και τον τελευταίο χρόνο είχαν ουσιαστικά χωρίσει χωρίς όμως να έχει προβεί σε ακύρωση του γάμου. Επίσης να σημειωθεί ότι δεν είχε παιδιά με την σύζυγο ή οποία όμως έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Πριν ένα μήνα ο αδερφός μου απεβίωσε χωρίς να αφήσει διαθήκη είτε στην Ελλάδα είτε στην Ταϋλάνδη. Οι πλησιέστεροι συγγενείς που έχει, πέραν της συζύγου είναι οι γονείς του (πατέρας, μητέρα) και εγώ (αδερφός).

Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι οι ακόλουθες:
1) Η σύζυγός του δικαιούται κάτι από την περιουσία του στην Ελλάδα;
2) Αν ναι, ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να ειδοποιηθεί επισήμως;
3) Θα κληθεί να πληρώσει φόρο κληρονομιάς;
4) Τα παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο έχουν δικαίωμα στην περιουσία;
Επαναλαμβάνω ότι η περιουσία βρίσκεται μόνο στην Ελλάδα.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου.

Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος jimi

  • ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • *****
  • Μηνύματα: 904
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 12, 2012, 03:12:06 πμ »
Εσυ θέλεις η όχι να δικαιούται κάτι;Γιατί αν όχι δεν βλέπω το πως πρακτικά θα καταφέρει η ίδια αν και εφόσον γνωρίζει και ενδιαφέρεται να διεκδικήσει κάτι.Η πιθανότητα με την εικόνα που μας δίνεις είναι απειροελαχιστη.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

  • ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • ***
  • Μηνύματα: 1233
  • Φύλο: Άντρας
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 12, 2012, 07:48:45 πμ »
Καταρχήν σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που έχεις παραθέσει παραπάνω θεωρώντας ότι δίνεις αρκετές κατευθύνσεις σχετικά με το θέμα. Χωρίς να θέλω να σε κουράσω, θα σου παραθέσω την περίπτωσή μου και θα σε παρακαλέσω να μου υποδείξεις, εφόσον γνωρίζεις, τι θα πρέπει να κάνω ή σε ποιόν θα πρέπει να απευθυνθώ...

Ο αδερφός μου ζούσε στην Ταϋλάνδη και καθόσον γνωρίζω είχε παντρευτεί Ταϋλανδή πιθανόν σε κάποιο δημαρχείο της χώρας. Ο γάμος δεν έιχε δηλωθεί στην Ελληνική Πρεσβεία αλλα ούτε και στην Ελλάδα στο αντίστοιχο Ληξιαρχείο και Δημαρχείο. Η σχέση του με την σύζυγό του δεν ήταν η καλύτερη μιας και τον τελευταίο χρόνο είχαν ουσιαστικά χωρίσει χωρίς όμως να έχει προβεί σε ακύρωση του γάμου. Επίσης να σημειωθεί ότι δεν είχε παιδιά με την σύζυγο ή οποία όμως έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Πριν ένα μήνα ο αδερφός μου απεβίωσε χωρίς να αφήσει διαθήκη είτε στην Ελλάδα είτε στην Ταϋλάνδη. Οι πλησιέστεροι συγγενείς που έχει, πέραν της συζύγου είναι οι γονείς του (πατέρας, μητέρα) και εγώ (αδερφός).

Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι οι ακόλουθες:
1) Η σύζυγός του δικαιούται κάτι από την περιουσία του στην Ελλάδα;
2) Αν ναι, ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να ειδοποιηθεί επισήμως;
3) Θα κληθεί να πληρώσει φόρο κληρονομιάς;
4) Τα παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο έχουν δικαίωμα στην περιουσία;
Επαναλαμβάνω ότι η περιουσία βρίσκεται μόνο στην Ελλάδα.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου.

Γιώργος

Η απάντηση στο ερώτημα σου που είναι: "Εάν δικαιούται κάτι από την περιουσια του στην Ελλάδα" είναι: ΟΧΙ.
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling



"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος teosep

  • ****
  • Μηνύματα: 606
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.47 Chrome 20.0.1132.47
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 12, 2012, 10:17:16 πμ »
Aπο την στιγμη που ο γαμος δεν ειναι δηλωμενος στις Ελληνικες αρχες ,σημαινει οτι ουσιαστικα και γραφειοκρατικα δεν υφισταται ο γαμος αυτος . Κατα συνεπεια δεν υπαρχουν δικαιωματα της συζηγου .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

Αποσυνδεδεμένος gck1966

  • *
  • Μηνύματα: 2
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 12, 2012, 11:50:34 πμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Οσον αφορά την ερώτηση του jimi "Εσυ θέλεις η όχι να δικαιούται κάτι;" έχω να απαντήσω ότι δεν θα ήθελα να κληρονομήσει κάτι από την πατρική του περιουσία, την στιγμή που δεν ήταν πια μαζί και δεν του στάθηκε ούτε στις τελευταίες του στιγμές.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος sakisde

  • **
  • Μηνύματα: 120
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 12, 2012, 16:14:59 μμ »
για να γινει γαμος πρεπει να προσκομησει στο δημαρχειο της ταϋλανδης αδεια γαμου απο την πρεσβεια αλλιως γαμος δεν γινεται . νομιζω οτι θελει λιγο ψαξιμο για να εισαι σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
    • Thailand
Απ: ΔΙΑΘΗΚΗ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 12, 2012, 17:41:18 μμ »
Απλά δεν υπάρχει γάμος παιδιά , μην το κουράζουμε