Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσματα απο μοναδικά βιβλία! Εμένα με ενθουσίασαν...εσάς?  (Αναγνώστηκε 11406 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bigamo

  • *
  • Μηνύματα: 36
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.75 Chrome 16.0.912.75
    • Greek & Filipino Community

Αυτό που έχεις είναι μια μικρή σωματική ατέλεια. Σχεδόν απαρατήρητη! Μεγενθυμένη χιλιάδες φορές από την φαντασία! Ξέρεις ποια είναι η συμβουλή μου? Δες το σημείο της ανωτερότητας σου!- προς τι να ζει ο άνθρωπος, Λώρα! Κοίταξε λιγάκι γύρω σου, τι βλέπεις? Έναν κόσμο γεμάτο με συνηθισμένους ανθρώπους! Όλοι τους γεννήθηκαν κι όλοι θα πεθάνουν! Ποιος από αυτούς διαθέτει ένα δέκατο θετικών σου στοιχείων? Ή των δικών μου! Ή οποιουδήποτε άλλου.-αλίμονο!Ο καθένας ξεχωρίζει σε κάτι. Κάτι από τα πολλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις σε ΤΙ.
ΤΕΝΕΣΙ ΟΥΙΛΙΑΜΣ Ο γυάλινος κόσμος  :-X

…ανθρώπινη υπόσταση δεν σημαίνει απλώς να είσαι ένα πλάσμα ξεχασμένο κι απρόσωπο, έρμαιο της ζωής, που η ευθυμία ή η μελαγχολία του εξαρτάται από αυτήν. Σημαίνει να αντικρίζεις το πεπρωμένο σου, όπως και τις τύχες τις ανθρωπότητας κατά πρόσωπο, να είσαι μια ύπαρξη στερεά , δηλαδή κάποιος που στέκεται στα πόδια του….το γεγονός πως καθοριζόμαστε από τους νόμους της ζωής, είναι μόνο η μία όψη της αλήθειας. Η άλλη είναι πως εμείς καθορίζουμε την ίδια μας τη μοίρα.
ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΒΙΝΣΒΑΝΓΚΕΡ
Σιγκμουντ Φρόιν: απομνημονεύματα μιας φιλίας.  :'(

Το αισιόδοξο είναι πως κάθε φορά που βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια δυσκολία, μολονότι εκείνη την στιγμή ίσως σκέφτεσαι ότι είναι ανυπέρβλητη και περνάς τα χειρότερα βασανιστήρια, ανακαλύπτεις πως μόλις της ξεπεράσεις, είσαι πια πολύ πιο ελεύθερος από πριν. Αν μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Αποκτάς δύναμη, κι εμπιστοσύνη από κάθε εμπειρία την οποία πραγματικά παύεις να βλέπεις με φόβο.
ΕΛΕΑΝΟΡ ΡΟΥΣΒΕΛΤ
Μαθαίνεις με το να ζεις  :o

Αν δεν μπορώ ποτέ να είμαι σαν τους άλλους, τότε θα είμαι τουλάχιστον ο εαυτός μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΚΡΙΣΤΙ ΜΠΡΑΟΥΝ
Το αριστερό μου πόδι  8)

Μου έμεινε να αντιληφθώ πως δεν χρειαζόταν να ντρέπομαι για τίποτα…άρχισα να βλέπω ότι αυτό που μετράει δεν είναι εκείνο που έχασα, αλλά ότι μου απέμεινε.
ΧΑΡΟΛΝΤ ΡΑΣΕΛ
Η νίκη στα χέρια μου  :-[