0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φιλε ειχα προσπαθησει απο το σπιτι αλλα μου εδινε να επιλεξω θεση μονο στο ελλαδα κωνσταντινουπολη.στην 2η θεση δεν μου εδινε επιλογη.με εβγαζε κατευθειαν σε 2αδα διπλα σε αλλον και δεν αλλαζε με τιποτα.πηρα τηλεφωνο και τουρκια γιατι εδω εχουν αλλαξει γραφεια και τηλεφωνα και δεν τα εβρησκα και προσπαθουσα να το κανω με την βοηθεια τους αλλα η γραμμη ηταν χαλια.ακουγα 30 φωνες.δεν μπορουσε ουτε ο τουρκος να μου αλλαξει την θεση τηλεφωνικα αν καταλαβαινα τι ελεγε γιατι πραγματικα δυσκολευομουνα.ετσι πηγαμε νωρις στο αεροδρομιο.δεν πηγαμε στο check in αλλα στα γραφεια τους.εκει μας εκλεισαν τις θεσεις που θελαμε.μετα στο check in με ρωτησε ο υπαλληλος εχετε επιλεξει συγκεκριμενες θεσεις ε?και του λεω ναι.ωραια μου λεει σας τις δινω.εκει εγω εκανα το λαθος που δεν τσεκαρα αμεσως να δω τις θεσεις αλλα το ειδα μετα απο 20 λεπτα που χαζευαμε στο αεροδρομιο.ειχανε κανει καποιο λαθος αυτοι και κατι ειχαν ακυρωσει χωρις να παλι να πολυκαταλαβω γιατι δεν ελεγαν ξεκαθαρα τι ειχαν κανει.καποιος μεσα απο το συστμα ειχε ακυρωσει την μια θεση και δεν μπορουσαν να καταλαβουν ποιος.πλεον ομως δεν υπηρχαν θεσεις κολητες.ετσι πηραμε καποιες σχετικα κοντα και βεβαια πανω στο αεροπλανο κατσαμε μαζι.δυστηχως ομως ενω ειχαμε κλεισει θεσεις σε 2αδα βρηκαμε τελικα να κατσουμε σε 3αδα και ειχαμε μια κοπελα διπλα μας επι 9 ωρες η οποια εκτος του οτι ροχαλιζε ηταν απιστευτα νευρικη.επι 9 ωρες κουνιοτανε ασταματητα.για την επιστροφη λοστρομε μεσα στην εβδομαδα που ερχεται θα κλεισουμε θεσεις και ελπιζω να τα καταφερουμε αυτη τη φορα.εντυπωσεις θα γρασω σε αλλο thread.
πεταξα με turkish απο θεσσαλονικη.στην επιστροφη ειχα 8 ωρες αναμονη κ στα κεντρικα της turkish στην αθηνα μου ειπαν πως δικαιουμε ξενοδοχειο,αυτος ηταν κ ο λογος που την επελεξα.οταν εβγαλα εισητηριο ειχα κ κρατημενες θεσεις.δεν φαινοταν στο εισητηριο.πηρα τηλεφωνο κ μου ειπαν οτι ειναι περασμενο στο συστημα κ να μην ανησυχω.οταν ρωτησα για το ξενοδοχειο μου ειπαν πως θα παω στο tyrkish hotel desk,διπλα απο τα starbucks κ με το εισητηριο μου θα με πανε στο ξενοδοχειο.οταν πηγα λοιπον μου απαντησαν and what do you want now?με αγενεστατο τροπο κ οταν τους εξηγησα μου ειπαν οτι δωματιο δινουν μετα απο 10 ωρες αναμονη κ αν εχω προβλημα να παρω την turkish στην ελλαδα,μονο που ηταν 5 η ωρα το πρωι!τους εξηγησα με ευγενικο τροπο οτι ειναι το επισημο τους γραφειο στην ελλαδα κ αυτοι μου ειπαν που να ερθω,ο υπαλληλος πεταξε το εισητηριο μου στο γραφειο περιφρονητικα κ μου ειπε οτι αν μπω στην επισημη σελιδα της εταιρειας γραφει οτι ειναι μετα απο 10 ωρες.η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα ελεγξει γιατι ειχα μιλησει με τα κεντρικα της αθηνας.οταν πηρα στην αθηνα,μετα απο 5 ωρες βεβαια μου απαντησαν οτι αυτο τους ειχαν πει κ δεν μου ειπαν ουτε ενα συγνωμη.τα αεροπλανα δεν μπορω να πω οτι ειναι ευρυχωρα,το φαγητο ειναι οντως καλο αλλα οι αεροσυνοδοι ειναι ειναι κρυοι.στον γυρισμο επισης ενω ειχα κρατημενες θεσεις αλλα δεν τις εβρισκε στο συστημα,βεβαια εγω φταιω που δεν τις ειχα κ τυπωμενες κ δεν μπορουσα να βρω το δικιο μου.το αεροπλανο ερχοταν απο αλλο προορισμο κ ηταν γεματο.πρωτη φορα ταξιδευω απο ταυλανδη με εντελως γεματη πτηση,το τι ροχαλητο ακουσα δεν λεγεται,εριξα πολυ γελιο.οταν προσπαθησα να διαλεξω αγγλικη γλωσσα στις ταινιες ειδα οτι εμπαινε τουρκικη,το δοκιμασα κ σε αλλη αλλα παλι τα ιδια.φωναξα την αεροσυνοδο αλλα δεν μπορεσε να κανει τιποτα κ ειπε οτι θα το πει στον ανωτερο της.δεν εμφανιστηκε ποτε,τελικα βρηκα μια ταινια κ αφου τελειωσε μου ειπαν οι γυρω οτι ετσι ειναι σε ολο το αεροπλανο.καλη φαση,να μην μπορεις να κοιμηθεις,να εχεις πτηση 10 ωρες κ οι ταινιες που μπορεις να δεις να ειναι μονο στα τουρκικα.α!κ πληροφοριακα οσοι πετανε για θεσσαλονικη να ξερουνε οτι πλεον στο αεροδρομιο της παιζει τρελος ελεγχος εδω κ μια βδομαδα γιατι οι ρωσοι λεει φερνανε πολλα λαθραια.οποτε ουτε δευτερη κουτα τσιγαρα επιτρεπεται ,θα σας την κατασχεσουν,τους περνανε ολων τις αποσκευες απο ακτινες κ οποιος εχει ηλεκτρονικες συσκευες πληρωνει τελωνειο,λυπηθηκα την μπροστινη μου που τις ειπαν οτι θα πληρωσει για μια μπαταρια λαπτοπ!ελεος!