0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά καθως κοιτούσα για τιμές εισητηρίων για δρομολόγια εντός της εβδομάδας έπεσα πάνω σε μια τιμη 628 με royal jordian που την λές κάπως φθηνη σε σχεση με τις τιμές που πετούσαμε πριν 2-3 χρονια.Μπορείτε να μου πειτε την γνωμη σας για την royal jordian? αξιοπιστη? να κλείσω? αν και οι ωρες που έχει ως ανταποκριση δεν ειναι και οι ιδανικότερες για μένα.!Επίσης θα ήθελα να ρωτησω 2-3 πραγματάκιαΣαπούνακια στερεά μπορώ να βάλω στο σακίδιο η παίζει να μου τα πετάξουν ? προπερσι είχα βάλει κάποια υγρα τα οποια ηταν πάνω από 100ml και μου τα πέταξαν δεν ηξερα να μου πείς δεν ρώταγα ο χαζουλης! τωρα μιλάω για στερέα μπορώ να τα πάρω αφοβα? 2-3 θα ειναι.Επισης θα ήθελα να πάρω 1 πιστολάκι για τα μαλλια ειναι το μικρό μεγεθος οχι το μεγάλο, το παιρνω αφοβα η παιζει να μου πούνε τίποτα?Επίσης στις ανταποκρίσεις είδα οτι περιμένω στον γυρισμο προς αθήνα στο αεροδρόμιο από τις 4:15 το βράδυ μέχρι και της 12:30 το πρωί που φεύγει το αεροπλάνο για αθήνα, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καμια διαμονη σε ξενοδοχειο ή ουτε κατα διανοια? εννοω να στο προσφέρει η εταιρεια όχι να βρεις κάποιο να μείνεις το βράδυ από επιλογή σου.!!Αυτα θα εκτιμούσα κάθε απαντηση. : )
@ουτοπικος εγώ μιλάω για τον γυρισμο από bkk για αθηνα.Σε ευχαριστω πολύ ΜΑΙΚΟΑ με καλυψες στο επακτρο αδερφε, τελικα θα παρω αυριο τηλεφωνο για να κλεισω το εισητηριο αλλά και να ρωτήσω τα περι ξενοδοχείου κλπ.Επίσης εγω θα ήθελα να πάρω τον σάκο μου και ο σακίδιο πλατης σας καμπινα package μπορω να το κάνω έτσι? θυμαμαι οταν ειχα πετάξει με gulf δεν υπήρχε προβλημα αν και ο σάκος ζυγιζε κατω απο 20 κιλα, οπότε ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα.Σε ευχαριστω για αλλη μια φορά
@ουτοπικος εγώ μιλάω για τον γυρισμο από bkk για αθηνα.
Μαλιστα, το μεγαλό δεν παιζει έτσι ? απλά είμαι λίγο επιφυλακτικος μην γινει τιποτα και το χασω..!!Να σαι καλα
παιδιά βάζω στο site της royal jordanian αναχώρηση αθήνα και προορισμός bangkok πουθενά δεν τη βγάζει. τι κάνω λάθος? το είχα παθει και με την etihad αυτό.