Αποστολέας Θέμα: Βασικές πληροφορίες Trat  (Αναγνώστηκε 3306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4351
Βασικές πληροφορίες Trat
« στις: Σεπτέμβριος 06, 2008, 19:21:14 μμ »
Trat η επαρχία που τοποθετείται στα ανατολικά σύνορα της Ταϊλάνδης, 315 χιλιόμετρα από τη Μπανγκόκ. Η πόλη καταλαμβάνει την περιοχή 2.819 χιλιομέτρων . Στην επαρχία, υπάρχουν 5 περιοχές, δηλαδή Muang, Khao Saming, Laem Ngob, Klong Yai, BO Rai και 2 υπο--περιοχές Koh Kud και Koh Chang.

Η επαρχία είναι κοντά σε Chanta Buri και την Καμπότζη στο Βορρά και δίπλα στον κόλπο της Ταϊλάνδης στο νότο. Η ανατολή χωρίζεται από την Καμπότζη από Buntud Mount τη σειρά προς ανατολάς από τη μέση της επαρχίας. Ο ποταμός Weru χωρίζει τη δύση Trat από Chanthaburi.


Koh Chang είναι η ιδανική θέση για το πραγματικό υπόλοιπο δεδομένου ότι ο καιρός είναι εκεί πολύ άνετος με τη μέση θερμοκρασία όχι πάρα πολύ κρύα ή πάρα πολύ καυτή. Koh Chang επηρεάζεται από τις βορειοανατολικές και νοτιοδυτικές θύελλες. Αυτός προκαλεί τους περιορισμούς στη μεταφορά ύδατος στην ομάδα νησιών. Μεταξύ του Μαΐου και του Οκτωβρίου που είναι η περίοδος νοτιοδυτικών μουσώνων, η δυτική ακτή επισκέπτεται πάντα από τις θύελλες και έτσι, μη ασφαλής για τα πορθμεία. Μεταξύ του Νοεμβρίου μέχρι τον Απρίλιο είναι πολύ ασφαλής δεδομένου ότι υπάρχουν κάμποσες θύελλες. Οι περισσότερες από τις περιοχές Trat βρίσκονται στον κόλπο της Ταϊλάνδης. Αυτό καθιστά την επαρχία άφθονη με τους πόρους τουρισμού. Το Trat έχει τουλάχιστον 52 νησιά, ειδικά Koh Chang περιλαμβάνουν τη θάλασσα, τους καταρράκτες και το δάσος. Η επαρχία είναι επίσης η πηγή κόκκινου σαπφείρου, λεπτής κόλλας γαρίδων και γλυκού rakum, ένα είδος φοίνικα του γένους Zalacca με τη γλυκιά και όξινη γεύση.

Υποθέθηκε ότι ο τίτλος «Trat» ήταν μια δωροδοκία «Krat» που είναι το όνομα μιας αφθονίας δέντρων στην επαρχία Trat και χρησιμοποίησε στην παραγωγή σκουπών. Στην περίοδο Ayutthaya κατά τη διάρκεια βασιλεψτε του βασιλιά Naresuan, η πόλη κλήθηκε «Baan κτύπημα Pra. «Ενώ ο βασιλιάς Rama Β ήταν στο θρόνο, η ταϊλανδική κυβέρνηση έκανε αναπόφευκτα μια συνθήκη με τη Γαλλία που χορηγεί την περιοχή της τρέχουσας επαρχίας Trat στη δυτική χώρα για να Γαλλία θα απέσυρε τη δύναμή της από την επαρχία Chanthaburi. Αργότερα, στις 23 Μαρτίου 1906, ο βασιλιάς έπρεπε να χορηγήσει τις περιοχές, δηλαδή Pratabong, Siem συγκεντρώνει και Sri Sophon στη Γαλλία στην ανταλλαγή με Trat, τα νησιά και τις πόλεις στις σωστές όχθεις Mekong του ποταμού. Κατά συνέπεια, οι κάτοικοι Trat θεωρούν 23 Μαρτίου ως «ημέρα ανεξαρτησίας Trat» και οργανώνουν «Trat υπενθυμίζοντας την ημέρα " κάθε έτος. Ενίσχυσαν επίσης το βασιλιά Rama Β μνημείο στην αίθουσα πόλεων για να τιμήσουν την μνήμη της προσπάθειας του βασιλιά να κρατήσει Trat με την Ταϊλάνδη.

Στις 17 Ιανουαρίου 1941, κατά τη διάρκεια του πολέμου Indochina, χωρικά ύδατα της γαλλικής παραβιασμένα μοίρα Ταϊλάνδης. Ο ταϊλανδικός στολίσκος ήρθε να προστατεύσει το έδαφος. Κατά συνέπεια, ο πόλεμος που ήταν αργότερα γνωστός όπως «Koh Chang Η ναυτική μάχη " άρχισε. Το ταϊλανδικό στράτευμα κέρδισε και κατόρθωσε να διώξει τη γαλλική μοίρα. εντούτοις, η ταϊλανδική πλευρά έχασε τρία θωρηκτά, δηλαδή Songkhla, Chonburi και Thonburi καθώς επίσης και μερικοί ναυτικοί ανώτεροι υπάλληλοι. Επομένως, κατά την ημερομηνία κάθε έτους, ο ταϊλανδικός ναυτικός στρατός κρατά την ετήσια αξία-κάνοντας ημέρα που αφιερώνει σε εκείνοι που θυσίασαν τις ζωές τους στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τη χώρα.

[ Wat Saphan Hin ]
αναμένεται για να είναι τουλάχιστον 100 ετών αλλά κανένα στοιχείο που δείχνει όταν χτίστηκαν ακριβώς δεν έχει βρεθεί. Στη μέση της λίμνης είναι τοποθετημένη και παλαιά εκκλησία, ένα χιλιόμετρο ο ναός. Δύο γραμμές πετρών χρησιμοποιούνται στην επικοινωνία μεταξύ των δύο τραπεζών και της εκκλησίας.

[ Wat Buppharam ή Wat Plai Klong ]
είναι τοποθετημένος στο μουγκρητό 3 Tambon Wangkrachae, δύο χιλιόμετρα από την εσωτερική πόλη του Trat. Ο ναός χτίστηκε το 1652 κατά τη διάρκεια βασιλεύει του λουριού Prasart βασιλιάδων στην πρόσφατη περίοδο Ayutthaya. Τα σημεία τουριστών περιλαμβάνουν τις τέφρες του Βούδα, εικόνες του Βούδα των διαφορετικών μορφών και των ιστορικών περιοχών όπως το vihara, το καμπαναριό, ταϊλανδικό σπίτι ιερέων ύφους.

[ Laem Sok ]
χρησιμοποιήθηκε όπως η κατοικία Krom Luang Chumpornkhet Udomsak, ο πατέρας του ταϊλανδικού βασιλικού ναυτικού στρατού, κόκκινη άμμος μπορεί να βρεθεί εδώ κοντά την περιοχή και η περιοχή ενδιαφερόντων είναι χωριά των ψαράδων, δηλαδή Laem Hin και AO Cho. Έφεραν έναν ελέφαντα για να εξαγάγουν τον πόλο της λάρνακας αλλά δεν έπεσαν. Η λάρνακα ανακαινίστηκε αργότερα και υποβάλλεται τα σέβη από τους κατοίκους στην επαρχία επάνω στο παρόν.

[ Τοπικό LAN Παραλία Sai ]
είναι τοποθετημένος στο δρόμο trat-Klong Yai περίπου 5 χλμ από τα 31 του δικαιώματος της εθνικής οδού 318.

[ Καταρράκτης Hin Saphan ]
βρίσκεται στο δρόμο Trat - Klong Yai περίπου 2 χλμ από 31-32 του δικαιώματος της εθνικής οδού 318.

[ Ταϊλανδικής ένωσης Ερυθρών Σταυρών Khao Κέντρο του τοπικού LAN ]
τίθεται στο δρόμο trat-Klong Yai, Tambon Mai Roodabout50 χλμ στην εσωτερική πόλη μορφής trat. Το κέντρο καθιερώθηκε επ' ευκαιρία της 60ης επετείου του Majest της τη βασίλισσα το 1992. Στην περιοχή είναι τοποθετημένη αίθουσα Ratchakarun και το μουσείο στις οποίες η έκθεση που χαρακτηρίζει τα στοιχεία ιστορίας, τρόπου ζωής και οικογένειας των καμποτζιανών προσφύγων.

[ Η λάρνακα του πνεύματος πόλης φυλάκων ]
βρίσκεται στο δρόμο Luk Muang κοντά σε Wat Yothanimit, είναι διαφορετικός από τις άλλες λάρνακες. Η δομή χαρακτηρίζει κινεζικό shag. Υποτίθεται αυτού. Ο μεγάλος βασιλιάς Taksin ίδρυσε τη λάρνακα συγκεντρώνοντας το στρατό του για να εξαγοράσει την ανεξαρτησία της χώρας. Καταλαμβάνοντας Trat, ειπώθηκε ότι, τα γαλλικά στρατεύματα είδαν τους κατοίκους της επαρχίας υποβάλλουν τα σέβη στη λάρνακα καθημερινά.

[ Wat Yothanimit ]
ή «Wat BOT «ήταν η περιοχή για να διοργανώσει την τελετή sattaya Tue Nam Pra Pipat, ή η κρατική τελετή στις οποίες οι κυβερνητικοί ανώτεροι υπάλληλοι πρέπει να πιουν τον όρκο της υποταγής για να δηλώσουν ότι θα ήταν πιστοί στη χώρα, στο χρόνο όταν σύλλεξε ο βασιλιάς Taksin τους ανώτερους υπαλλήλους στρατού του εδώ αφότου ο βιρμανός στρατός έσπασε Ayutthaya από. Η κύρια περιοχή ενδιαφέροντος είναι η mural ζωγραφική στην παλαιότερη εκκλησία. «Εδρεύον Kampot» είναι τοποθετημένο στο δρόμο Luk Muang στη δημοτική περιοχή. Η περιοχή ήταν το σπίτι του κυβερνήτη στην περίοδο όταν κυβέρνησε το γαλλικό στράτευμα την επαρχία. Η οικοδόμηση τριών ορόφων χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική κατοίκων αποικίας. Το κτήριο χρησιμοποιήθηκε ως κυβερνητικό γραφείο αλλά σήμερα ήταν σε μια κατάσταση της πτώσης.






ΑΕΡΟΛΙΜΈΝΑΣ εναέριων διαδρόμων TRAT Μπανγκόκ


Όνομα: Αέρας της Μπανγκόκ Αερολιμένας Trat - VTBO
 
Συντεταγμένες: 12*16.5' Ν Χ 102*19.2' Ε
 
Συχνότητα: 122.9 appch πύργος/118.6
 
Τίτλος διαδρόμων: 05/23
 
Μήκος: 1800m (45m ευρέα)
 
Επιφάνεια: tarmac
 
Κλίση: κανένας
 
Ανύψωση: 61'
 
Παρεμποδίσεις: απροσδιόριστος
 
Δραστηριότητες: αμοιβή US$300 αερολιμένων. // αμοιβη προσγειωσης 100μπατ/τονος // αμοιβη σταθμευσης 100μπατ/τονος.Επιβεβαιώστε τις αμοιβές πρίν προσγειώνεται.
 
Στοιχεία επαφής: Ο κ. Sutas - τηλ.: 66-22655678 // governmentrelations@bangkokair.co.th // TDXKKPG@BANGKOKAIR.CO.TH
 
Άλλες συνδέσεις: Για τις πρόσθετες πληροφορίες: Αεροναυτική υπηρεσία πληροφοριών DOA, Tung Mahamek, Μπανγκόκ 10120, Ταϊλάνδη -- τηλ.: 02 256 0922 // 02 fax 286 0922 //: 02 287 4060 // AFTN: VTBAYOYX.



« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2008, 19:30:52 μμ από kyklades »