ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ

Αποστολέας Θέμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ  (Αναγνώστηκε 823 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 10704
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 55.0 Firefox 55.0
    • Thailand
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ
« στις: Αύγουστος 13, 2017, 10:41:57 πμ »
 Η Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης δεν ευθύνεται για απώλεια διαβατηρίων η χρημάτων, καθυστέρηση έκδοσης θεώρησης λόγο ελλιπή στοιχείων η αποστολής διαβατηρίων τα οποία έχουν σταλεί η επιστρέφονται από/στην Πρεσβεία με εταιρία κούριερ.
Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα.

Από 13 Νοεμβρίου 2015 θα εκδίδεται νέου τύπου Τουριστικής Βίζας πολλαπλών εισόδων. Η ισχύει της βίζας θα είναι 6 μήνες που σημαίνει ότι μέσα στην αναφερόμενες ημερομηνίες μπορείτε να παραμείνετε 60 μέρες για κάθε είσοδο. Κόστος 150 Ευρώ

VISA ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

http://www.immigration.go.th

•TAIWAN
•UKRAINE
•REPUBLIC OF UZBEKISTANS
• THE REPUBLIC OF BULGARIA
•THE REPUBLIC OF MALTA
• FEDERAL DEMOCRATIC REPUBLIC OF ETHIOPIA
• THE KINGDOM OF SAUDI ARABIA
•THE PEOPLE'S REPUBLIC OF CHINA
• THE REPUBLIC OF CYPRUS
• THE REPUBLIC OF INDIA
• ROMANIA
• PRINCIPALITY OF ANDORRA
• THE REPUBLIC OF MALDIVES
• THE REPUBLIC OF MAURITIUS
• THE REPUBLIC OF KAZAKHSTAN
• THE KINGDOM OF BHUTAN
• THE REPUBLIC OF LATVIA
• THE REPUBLIC OF SAN MARINO
• THE REPUBLIC OF LITHUANIA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Αποθηκεύστε την Αίτηση για βίζα που έχουμε επισυνάψει, εκτυπώστε και συμπληρώστε την με κεφαλαία γράμματα, με μπλε η μαύρο στυλό. Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν. Μη ξεχάστε να υπογράψτε την αίτηση και να υπάρχει υπογραφή σας στο διαβατήριο για σύγκριση. Μέχρι 30 ημέρες δεν απαιτείται βίζα για Έλληνες Πολίτες

http://www.thaiembassy.org/athens/contents/files/organize-20140508-150647-847768.pdf

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. Το ίδιο το διαβατήριο σας το οποίο έχει διάρκεια 6 μήνες και πάνω από την ημερομηνία άφιξης στην Ταϊλάνδη
2. Μία αίτηση για βίζα
3. Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία προσώπου (εντός 6 μηνών)
4. Εκκαθαριστικό εφορίας η τραπεζικό λογαριασμό (μόνο για την 6μηνη βίζα πολλαπλών εισόδων)
5. Βεβαίωση του εργοδότη που απευθύνετε στη Πρεσβεία της Ταϊλάνδης η πιστοποιητικό γάμο, για γυναίκες μόνο, αν είναι παντρεμένη με Έλληνα πολίτη.
Για επιχειρηματίας αντίγραφο έναρξης επιχείρησης και επιστολή προς την πρεσβεία.
6. Φωτοτυπία πρώτης σελίδας διαβατηρίου με τα στοιχεία σας
7. Φωτοτυπία Άδειας Παραμονής (Για Αλλοδαπούς) η Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Κράτους Μέλους Ευρωπαϊκής Ένωσης η Κάρτα Ομογενούς.
8. Φωτοτυπία εισιτηρίου η ηλεκτρονικού εισιτηρίου με επιστροφή που αναγράφει τον αριθμό κράτησης και εισιτηρίου (ξεχωριστά για κάθε άτομο)

Ώρες Γραφείου 09.00 – 13.00

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΤΡΗΤΑ μέσα στο φάκελο με ευθύνη σας (λόγο των γεγονότων δεχόμαστε μόνο μετρητά)
30 Ευρώ για τουριστική visa 60 ημερών
Χρόνος 2-3 εργάσιμες ημέρες

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Για παντεμένους με Ταϊλανδό πολίτη τα ως άνω 1 - 6 συν τα ακόλουθα:


Φωτοτυπία ληξιαρχικής πράξεις γάμου από Ταϊλάνδη η Ληξιαρχείο
Φωτοτυπία διαβατηρίου Ταϊλανδής συζύγου και ταυτότητας Ταϊλάνδης
Επιστολή της συζήγου που αναφέρη ότι είναι ακόμα παντρεμένη
60 Ευρώ για Βίζα 90 ημερών

Για εργασία στην Ταϊλάνδη τα ως άνω 1 - 6 συν τα ακόλουθα (αρχική σελίδα):

Επιστολή του εργοδότη προς την Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στα Αγγλικά
Φωτοτυπία άδεια λειτουργίας επιχειρήσεις (επικυρωμένα)
Φωτοτυπία Ισολογισμό εταιρείας (επικυρωμένα)
Άδεια εργασίας από το Υπουργείο Εργασίας (WP3 FORM)
Αντίγραφο συμβολαίου
Όλα τα ως άνω πρέπει να είναι πρωτότυπα και όχι e-mail
60 Ευρώ

Για σπουδαστική Βίζα τα ως άνω 1 -6 συν τα ακόλουθα (αρχική σελίδα):

Επιστολή της σχολής προς την Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης

Επιστολή από Office of the Private Education Commission of Thailand (Υπουργείο Παιδείας)

Φωτοτυπία Άδειας σχολής (επικυρωμένη)
Φωτοτυπία ισολογισμό σχολής (επικυρωμένη)
Φωτοτυπία αποδοχής σας από την σχολή
60 Ευρώ για Βίζα 90 ημερών

Μπορείτε να καταθέσετε την αίτηση σας αυτοπρόσωπος η με εταιρία courier. Μόλις εγκριθεί η βίζα σας, μετά από 3 μέρες, είναι δικιά σας ευθύνη να επικοινωνήστε με την εταιρία courier για την παραλαβή των διαβατηρίων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ στην πρεσβεία για το αν έχει παραλειφθεί η για την εξέλιξη την βίζα σας, η πρεσβεία θα επικοινωνήσει αν υπάρχει πρόβλημα.



thai.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ
« στις: Αύγουστος 13, 2017, 10:41:57 πμ »