Αποστολέας Θέμα: Tα νέα της Qatar airways  (Αναγνώστηκε 51213 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

  • ***
  • Μηνύματα: 533
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Android 6.0.1 Android 6.0.1
  • Browser:
  • Chrome 62.0.3202.84 Chrome 62.0.3202.84
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 15, 2017, 10:06:25 πμ »
Σαν τους πολιτικούς χάχα χα γιαυτό και είχε το εισιτήριο για Πουκετ στο δικό της σαιτ 1000 ευρω και χαμηλότερη τιμή για Δεκέμβριο 15-16 σε υψηλή περίοδο  στο φθηνότερο πρακτορείο 769  € όταν από Κωσταντινουπολη π.χ. ήταν στα 501€  τόσο μεγάλη σημασία έχει η Ελλάδα. ........να ναι καλα ευθυμισαμε και πάλι

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 59.0 Firefox 59.0
    • Thailand
Η Qatar Airways προσγειώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #61 στις: Μάρτιος 28, 2018, 17:31:08 μμ »



Η πρώτη πτήση της Qatar Airways στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, προσγειώθηκε χθες στο Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”. Το αεροσκάφος Airbus A320 καλωσορίστηκε με την καθιερωμένη αψίδα νερού, ενώ ακολούθησε ειδική τελετή υποδοχής για τους VIP καλεσμένους. Το νέο δρομολόγιο που θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα από τη Ντόχα στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο σταθμό της εταιρείας στην Ελλάδα, ξεκινά μόλις έναν μήνα πριν από την έναρξη πτήσεων προς τον τρίτο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, το πανέμορφο νησί της Μυκόνου.

Η VIP αντιπροσωπεία στην πτήση, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο του Qatar Airways Group, κυβερνήτη Jassim Al-Haroon, αντιπρόεδρο Επιχειρήσεων της Amiri Flight, συμπεριελάμβανε επίσης τον κ. Κωνσταντίνο Ορφανίδη, πρέσβη της Ελλάδας στο Κατάρ και καλωσορίστηκε από τον Abdulaziz Ali Al-Naama, πρέσβη του κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα, τον κ. Γιάννη Μπουτάρη, δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον κ. Γιώργο Βήλο, γενικό διευθυντή Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece.



Ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group, η αυτού Εξοχότητα Akbar Al Baker, δήλωσε σχετικά: “Το νέο δρομολόγιο της Qatar Airways στη Θεσσαλονίκη θα ενισχύσει τους δεσμούς του κράτους του Κατάρ και της Ελλάδας και θα εμβαθύνει τη φιλία και τη συνεργασία μεταξύ των δύο σπουδαίων χωρών. Η Θεσσαλονίκη, ο δεύτερος προορισμός μας στην Ελλάδα, αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό όλο τον χρόνο, προσφέροντας πρόσβαση σε μερικά από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Ελλάδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την τουριστική βιομηχανία της χώρας, δίνοντας σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να επισκεφτούν αυτήν την πανέμορφη πόλη”.

Ο Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, πρόσθεσε: “Με χαρά καλωσορίζω την Qatar Airways στο αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ της Θεσσαλονίκης και τις πρώτες προγραμματισμένες πτήσεις από και προς την Ντόχα. Η απόφαση της Qatar Airways, να συμπεριλάβει την Θεσσαλονίκη στο δίκτυο των προορισμών της, αποτελεί σαφή ένδειξη της προοπτικής ανάπτυξης του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’. Οι επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια  μπορούν πλέον  να επωφεληθούν από τις απευθείας πτήσεις που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το διεθνή κόμβο της Ντόχα και από εκεί προς το εκτενές δίκτυο της Qatar σε όλον τον κόσμο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την Qatar Airways και να την υποστηρίξουμε εξασφαλίζοντας την επιτυχία του νέου δρομολογίου”.

Η Qatar Airways λειτουργεί στην Αθήνα από τον Ιούνιο του 2005, ενώ το 2015 αύξησε τον αριθμό των δρομολογίων της στην ελληνική πρωτεύουσα από δύο σε τρεις πτήσεις την ημέρα, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση. Το δρομολόγιο της Αθήνας εκτελείται από ένα μείγμα υπερσύγχρονων αεροσκαφών που διαθέτει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου του Boeing 787 Dreamliner. Τον Ιανουάριο του 2018, η Qatar Airways ήταν επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία που πρώτη έφερε το Airbus A350 στην Αθήνα. Οι πρώτες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη αναμένεται να πραγματοποιηθούν με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η σταθερή αναπτυξιακή στρατηγική της Qatar Airways στην Ευρώπη συνεχίζεται, με την έναρξη πτήσεων στη Μυκόνου τον Μάιο. Η λειτουργία αυτών των δύο δρομολογίων στην Ελλάδα επιβεβαιώνει την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας για την τόνωση του τουρισμού στην Ελλάδα, ειδικά από περιοχές με έντονη παρουσία Ελλήνων όπως η Αυστραλία και η Μέση Ανατολή. Με την έναρξη του δρομολογίου προς Μύκονο, η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί συνολικά 58 δρομολόγια την εβδομάδα μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad και της Ελλάδας.



Επίσης, το νέο δρομολόγιο θα συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με το παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways, μέσω του υπερσύγχρονου κόμβου της Ντόχα, σε περισσότερους από 150 προορισμούς για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής όπως το Κατάρ, την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, τις Μαλδίβες, τη Σιγκαπούρη, τη Σρι Λάνκα, τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ. Το 2018-19, η Qatar Airways αναμένεται να προσθέσει στο δίκτυό της πολλούς ακόμα συναρπαστικούς νέους προορισμούς, όπως το Gatwick και το Cardiff στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λισσαβόνα στην Πορτογαλία, το Ταλίν στην Εσθονία, τη Βαλέτα στη Μάλτα, τα Cebu και Davao στις Φιλιππίνες, το Langkawi στη Μαλαισία, το Da Nang στο Βιετνάμ, το Μποντρούμ, την Αντάλια και το Χατάι της Τουρκίας, την Μύκονο στην Ελλάδα και τη Μάλαγα στην Ισπανία.

Πρόγραμμα δρομολογίων: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή

    Ντόχα (DOH) προς Θεσσαλονίκη (SKG), πτήση QR206 αναχώρηση: 07:40 άφιξη: 12:50
    Θεσσαλονίκη (SKG) προς Ντόχα (DOH), πτήση QR206 αναχώρηση: 13:50 άφιξη: 18:40






http://traveldailynews.gr/news/article/67009

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 61.0 Firefox 61.0
    • Thailand
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 21, 2018, 20:15:08 μμ »


Η Qatar Airways είναι ενθουσιασμένη με την απονομή τεσσάρων βραβείων στα 2018 Skytrax World Airline Awards.

Η αεροπορική εταιρεία διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά ως η «Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» κατά την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Langham Hotel στο Λονδίνο. Πρόκειται για την έκτη συνολικά φορά και την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία κερδίζει αυτή τη διάκριση. O κ. Akbar Al Baker, Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group παρέστη στην τελετή για να παραλάβει ο ίδιος τα βραβεία, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμαντ Badr Mohammed Al Meer.

Επιπρόσθετα, από τη διάκριση ως η «Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» από τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία έλαβε επίσης και το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή», σηματοδοτώντας την έβδομη φορά στη διοργάνωση που λαμβάνει αυτή τη διάκριση. Η Qatar Airways κέρδισε επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και το βραβείο για το «Καλύτερο First Class Airline Lounge» και το «Καλύτερη Business Class Θέση», που αποτελούν ακόμη μια αναγνώριση της Qsuite, της πρωτοποριακής Business Class εμπειρίας που προσφέρει η εταιρεία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η Qsuite, ένα κατοχυρωμένο προϊόν της Qatar Airways, προσφέρει εμπειρία Πρώτης Θέσης στη Διακεκριμένη καμπίνα. Η θέση διαθέτει το πρώτο διπλό κρεβάτι σε Business Class θέση στη βιομηχανία, ενώ προσφέρει ειδικές περσίδες που ανοιγοκλείνουν, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο, το πρώτο και μοναδικό που υπάρχει στη βιομηχανία. Η Qatar Airways παρουσίασε για πρώτη φορά την Qsuite στην έκθεση ITB Berlin το Μάρτιο του 2017 και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής σε όλο τον κόσμο, καθώς έθεσε νέα πρότυπα στην αγορά με αυτό το καινοτόμο προϊόν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, η Αυτού Εξοχότης κ. Akbar Al Baker, δήλωσε σχετικά: «Αυτά τα κορυφαία βραβεία δείχνουν πόσο μακριά έχει φτάσει η Qatar Airways σε μικρό χρονικό διάστημα. Μέσα σε μόλις 20 χρόνια, έχουμε αναδειχθεί από μια μικρή περιφερειακή εταιρεία σε μια παγκόσμια αεροπορική, με δέσμευση για καινοτομία και προσφορά των υψηλότερων δυνατών στάνταρ για τους επιβάτες μας. Η κατοχυρωμένη Qsuite αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία, καθώς αυτή η επαναστατική Διακεκριμένη Θέση συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς και να θέτει νέα ορόσημα για την αεροπορική βιομηχανία».

«Το να λάβουμε αυτές τι σημαντικές διακρίσεις, παρά το παράνομο εμπάργκο κατά της χώρας μας, αντανακλά τη δέσμευσή μας για αριστεία, καινοτομία και για τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε σε όλους μας τους επιβάτες άψογες υπηρεσίες εν πτήσει. Το γεγονός ότι στα βραβεία Skytrax ψηφίζουν οι ταξιδιώτες τα κάνει ακόμη πιο ουσιαστικά για εμάς και επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η πελατοκεντρική μας προσέγγιση συνεχίζει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης στους πιστούς μας πελάτες».

Αξίζει να σημειώθει, πως η Qatar Airways έλαβε, επίσης, μέρος στο Farnborough International Airshow 2018 όπου παρουσίασε έξι αεροσκάφη από τον βραβευμένο και αναπτυσσόμενο στόλο της. Κατά τη μέρα εγκαινίων της έκθεσης η Qatar Airways οριστικοποίησε επίσης συμφωνία αγοράς με την Boeing για πέντε Boeing 777-300ER Freighter, για το Cargo κομμάτι της εταιρείας. Ακόμα, την ημέρα των αεροπορικών επιδείξεων, το τμήμα των ιδιωτικών τζετ της Qatar Airways αποκάλυψε την πιο πρόσφατη προσθήκη της εταιρείας, το Gulfstream G500, που θα τεθεί σε χρήση αργότερα στο έτος.

Νωρίτερα στο έτος, η Qatar Airways ξεκίνησε νέα δρομολόγια για το αεροδρόμιο του Γκάτουικ στο Λονδίνο και το Κάρντιφ, ενισχύοντας τη θέση της Qatar Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ 95 πτήσεων την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων και έξι καθημερινών αναχωρήσεων από το αεροδρόμιο Χίθροου, 16 πτήσεων την εβδομάδα από το Γκάτουικ και το Μάνστεστερ και καθημερινές πτήσεις από το Κάρντιφ, το Μπέρμινγχαμ και το Εδιμβούργο.

Τέλος, μέσα στο επόμενο έτος η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί σε προορισμούς όπως το Ταλίν στην Εσθονία, τη Βαλέτα στη Μάλτα, το Τσεμπού και το Νταβάο στις Φιλιππίνες, το Λανγκάουι στη Μαλαισία και το Ντα Νανγκ στο Βιετνάμ.

airnews

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 63.0 Firefox 63.0
    • Thailand
Qatar Airways – Cyprus Airways
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 04, 2018, 07:56:30 πμ »
Η νέα συμφωνία μεταξύτων δύο εταιρειών επιτρέπει στους επιβάτες της Qatar Airways να ταξιδεύουν από τη Ντόχα σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways μέσω Λάρνακας και στους επιβάτες της Cyprus Airways να μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τη Λάρνακα προς Ντόχα, καθώς επίσης και σε περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways, δήλωσε ότι: «Η συνεργασία με την Qatar Airways αποτελεί πυλώνα της στρατηγικής μας για τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας, με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και να καθιερώσουμε την Κύπρο ως διαμετακομιστικό σταθμό”.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε ότι η Λάρνακα, αποτελεί ένα ξεχωριστό προορισμό στο δίκτυο ως ενδιάμεσος σταθμός στην Ανατολική Μεσόγειο και πρόσθεσε ότι: «H συνεργασία μας με τη Cyprus Airways θα παρέχει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας που ταξιδεύουν μέσω Ντόχας και Λάρνακας“.

Εχοντας γίνει πρόσφατα μέλος της ΙΑΤΑ, η Cyprus Airways έχει πλέον τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες αερογραμμές-μέλη, όπως συμφωνίες κοινού κωδικού (codeshare) και διασύνδεσης (interline), προσφέροντας στους επιβάτες της πρόσβαση σε ένα ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων.

airnews/

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Android 9 Android 9
  • Browser:
  • Firefox 68.0 Firefox 68.0
    • Thailand
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #64 στις: Μάιος 07, 2020, 14:07:04 μμ »
Επαναφέρει πτήσεις που είχε αναστείλει εξαιτίας των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων η Qatar Airways, με στόχο να προσφέρει μέχρι το τέλος του Ιουνίου ταξίδια σε 80 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, και 23 στην Ευρώπη, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Αθήνα.

Η σταδιακή επαναφορά των πτήσεων θα γίνει με έμφαση αρχικά στην ενίσχυση των συνδέσεων μεταξύ του κόμβου του αερομεταφορέας στη Ντόχα και άλλων διεθνών κόμβων των αεροπορικών εταιριών-συνεργατών της σε όλο τον κόσμο, με προορισμούς όπως το Λονδίνο, το Σικάγο, το Ντάλας και το Χονγκ Κονγκ ενώ θα ανοίξουν και πολλοί προορισμοί αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδίων όπως η Μαδρίτη και το Μουμπάι.

Προς το παρόν ο αερομεταφορέας πραγματοποιεί πτήσεις σε περισσότερους από 30 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τα τέλη Μαϊου, το πλάνο αύξηση των συνδέσεων περιλαμβάνει 50 προορισμούς συνολικά σε πόλεις όπως η Μανίλα, το Αμάν και το Ναϊρόμπι.

Οι προορισμοί στους οποίους προγραμματίζει η εταιρία να επαναφέρει πτήσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου είναι…

Αφρική | Addis Ababa (ADD), Cape Town (CPT), Johannesburg (JNB), Lagos (LOS), Nairobi (NBO), Tunis (TUN)

Αμερική | Chicago (ORD), Dallas (DFW), Sao Paulo (GRU), Montreal (YUL)

Ασία-Ειρηνικός | Guangzhou (CAN), Hong Kong (HKG), Seoul (ICN), Tokyo (NRT), Beijing (PEK), Shanghai (PVG), Bangkok (BKK), Jakarta (CGK), Kuala Lumpur (KUL), Manila (MNL), Singapore (SIN), Ahmedabad (AMD), Amritsar (ATQ), Bangalore (BLR), Mumbai (BOM), Calicut (CCJ), Kolkata (CCU), Colombo (CMB), Kochi (COK), Dhaka (DAC), New Delhi (DEL), Goa (GOI), Hyderabad (HYD), Kathmandu (KTM), Chennai (MAA), Male (MLE), Trivandrum (TRV), Islamabad (ISB), Karachi (KHI), Lahore (LHE), Melbourne (MEL), Perth (PER), Sydney (SYD)

Ευρώπη | Athens (ATH), Budapest (BUD), Moscow (DME), Istanbul (IST), Amsterdam (AMS), Stockholm (ARN), Barcelona (BCN), Brussels (BRU), Paris (CDG), Copenhagen (CPH), Dublin (DUB), Edinburgh (EDI), Rome (FCO), Frankfurt (FRA), London (LHR), Madrid (MAD), Manchester (MAN), Munich (MUC), Milan (MXP), Oslo (OSL), Berlin (TXL), Vienna (VIE), Zurich (ZRH)

Μ. Ανατολή | Amman (AMM), Beirut (BEY), Baghdad (BGW), Basra (BSR), Erbil (EBL), Teheran (IKA), Sulaymaniyah (ISU), Kuwait (KWI), Muscat (MCT), Mashad (MHD), Najaf (NJF), Sohar (OHS), Salalah (SLL), Shiraz (SYZ).

Tornosnews

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 05, 2020, 21:14:56 μμ »
Ανταμοιβή καθηγητών με 21.000 δωρεάν εισιτήρια

Παγκόσμια ημέρα δασκάλων και καθηγητών σήμερα και η Qatar airways διανέμει δωρεάν εισητήρια σε καθηγητές και δασκάλους για ....21,000 προορισμούς.

Ανακοίνωση

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δασκάλους σε όλο τον κόσμο για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση των μαθητών του κόσμου. Η δέσμευσή σας για παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης συνεχίζει να μας εμπνέει σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές.

Για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια πτήσης για 21.000 εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιήσουν φέτος ή για να προγραμματίσουμε διακοπές αξίζει το 2021. *

Ως δάσκαλος, θα λάβετε:
- Ένα δωρεάν εισιτήριο Economy Class σε οποιονδήποτε από τους προορισμούς μας σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τις αξέχαστες διακοπές.
- Έκπτωση 50% για μια μελλοντική πτήση με την Qatar Airways για χρήση για εσάς, έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας.

Κερδίστε 2.021 Qmiles: Εγγραφείτε σήμερα στο Privilege Club και κερδίστε 2.021 Qmiles, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε για ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών, όπως δωρεάν πτήσεις, αναβαθμίσεις καμπίνας, πρόσβαση στο σαλόνι και επιπλέον αποσκευές. Εγγραφείτε τώρα>

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στα κατάλληλα επαγγέλματα και βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα όταν ταξιδεύετε

Πτήση:
https://www.qatarairways.com/en-gr/offers/thank-you-teachers.html?cid=emgr13870

Σωστή η προσφορά αν και δεν ειμαι δάσκαλος -καθηγητής αλλά θα ηθελα να προσθέσω δύο παρατηρήσεις μου  στην Qatar air (την εχω κόψει πάω με Lufthansa)

1.Να επεκτείνετε τις προσφορές σας και στον υπόλοιπο κόσμο λόγω "corona" season αφαιρώντας απο τις τιμές εισητηρίων τις επιπλέον κρατήσεις που αυξάνουν την τιμή.(oxι mute στον υπόλοιπο κόσμο).

2.Στον Γενικό Διευθυντή στην Ελλάδα να κάνει μια ανάρτηση οταν ο δάσκαλος -καθηγητής (εκπαιδευτικός) ανοίγει τον υπολογιστή του και κάνει διαδικτυακό μάθημα να του εμφανίζεται η ανακοίνωσή σας.
Πάράδειγμα τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται απο την Webex application platform που συνδέονται με κωδικό οι μαθητές συνήθως 25 ατομα (τάξη) και ο εκπαιδευτικός κάνει οn camera μάθημα και αμα κάνει κανένας μαθητής φασαρία του τραβάει ενα mute να συνεχίσει το μάθημά του.
Βάζω και το link και μπορείτε να ρωτήσετε και το Υπουργείο Παιδείας ειναι η επίσημη plateform on line lessons.

 ;)(τίποτα προσωπικό με την εταιρεία που δεν την παίρνω εχω απλά Γερμανίδα φίλη στην Lufthansa και μου εχει εξηγήσει ορισμένα "θεματάκια" για τις "τιμές") :)
Tα καλά σχόλια για τους εκπαιδευτικούς που κάνετε απλά θα ηθελα να προσθέσω  ;)"ειναι καλά παιδιά" ενας φιλος μου καθηγητής κάνει καθε μερα μαθημα φροντιστήριο και "τσιμπάει" €50/hour καπου €250 -€300 / day.........and black money......... ;) ;) ;)

Πηγή:(on line lessons Webex application plateform)

https://www.webex.com/downloads.html
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2020, 21:24:44 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Firefox 87.0 Firefox 87.0
    • Thailand
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 26, 2021, 15:56:40 μμ »
Η Qatar Airways ξεκινάει τις απευθείας πτήσεις της από την Ντόχα προς τη Μύκονο από το Μάιο.

Η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το ελληνικό νησί με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και στη Μέση Ανατολή. Με αφορμή την επανεκκίνηση των δρομολογίων, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης σημείωσε ότι «Αισθάνομαι πολύ περήφανος που καλωσορίζω την Qatar Airways στη Μύκονο. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που το ελληνικό νησί, αυτός ο διεθνούς φήμης πολυτελής προορισμός, περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό του ανανεωμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας».

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την επιτυχή επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, υπό το σλόγκαν «All you want is Greece», καλώντας «τους φίλους της Qatar Airways, απ’ όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Μύκονο αλλά και την Ελλάδα γενικότερα».

Airnews