Αποστολέας Θέμα: Travel Festival: Το πρώτο ταξιδιωτικό-τουριστικό φεστιβάλ στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 2312 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 59.0 Firefox 59.0
    • Thailand
Ένα από τα μεγαλύτερα ταξίδια της ζωής σας θα πραγματοποιήσετε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου, χωρίς αποσκευές, αλλά με την καλύτερη παρέα.

14 έμπειροι ταξιδευτές θα σας προσφέρουν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία: το γύρο του κόσμου σε μόλις δύο ημέρες. Στο πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Το 1st Travel Fest στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία προσκαλώντας ανθρώπους που αγαπάνε τα ταξίδια, έμπειρους ταξιδευτές και επιχειρήσεις, σε μια διαδραστική σχέση, σε μια ανταλλαγή γνώσεων, μελλοντικών πλάνων και εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Ομάδες, σύνδεσμοι, επιχειρήσεις, gadgets, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο.

Ο γύρος της Αφρικής με μοτοσικλέτα, η εξερεύνηση της Ασίας με ποδήλατο και η κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ είναι ορισμένες από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες Έλληνες ταξιδευτές, μέσα από ιδιαίτερες παρουσιάσεις και άκρως ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό…

Ο Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης θα αποκαλύψει πως μπορούμε να οργανώσουμε ένα μεγάλο ταξίδι. Ο Κωστής Φαρμάκης θα αφυπνίσει τα ζευγάρια που παραιτούνται από τα ταξίδια όταν κάνουν το πρώτο παιδί, δείχνοντας τους το πόσο εύκολο είναι. Ο Γιώργος Τσάφος θα μας εισαγάγει στο μαγικό κόσμο της ταξιδιωτικής φωτογραφίας.

Ο Γιώργος και η Βασιλική, ή αλλιώς Yabatravellers, μας παίρνουν μαζί τους σε ένα οδοιπορικό στην χερσόνησο του Yucatan στο Μεξικό. Ο Αντώνης Συκάρης και ο Μάικ Ευμορφίδης θα μας ανεβάσουν στην κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ.

Ο Χρήστος Λάμπρης από την Trekking Hellas θα μας μεταφέρει την εμπειρία που είχε με την πρώτη ελληνική αποστολή στα παγωμένα εδάφη της Ανταρκτικής.

Ο Καμίλ Γκουνγκόρ, travel blogger με αναπηρία, θα μοιραστεί μαζί μας ενδιαφέρουσες εμπειρίες και αναμνήσεις από τα ταξίδια του.

Ο Αλέξιος Βανδώρος θα μας μυήσει στον «Αρχιτεκτονικό Τουρισμό».

Ο Αλέξανδρος Ζήλος, θα μας πάρει μαζί του σε ένα ταξίδι στην νοτιοανατολική Ασία (Ταϊλάνδη, Μιανμάρ, Λάος, Βιετνάμ), με το ποδήλατό του.

Ο Κώστας Κατσίγιαννης με μέσο την μοτοσικλέτα του και τα ίδια του τα πόδια (ορειβασία) θα μας ταξιδέψει στον παραμυθένιο κόσμο των Άλπεων.

Ο Ηλίας Βροχίδης μέσα από ένα τριετές ταξίδι σε 39 χώρες με τη μοτοσικλέτα του, θα καταρρίψει όλα τα στερεότυπα που μας έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια για την Αφρική.

Ο Αλέξανδρος Τσούτης περιπλανιέται στον πλανήτη με όχημα… μια φωτογραφική μηχανή. Οι εικόνες του, που έχουν φτάσει μέχρι το National Geographic, σίγουρα θα “ταξιδέψουν” κι εσάς.

Ο Γιώργος Κούκος θα μας μυήσει στην μοναδική εμπειρεία του περιοδεύοντα τουρισμού! Ταξιδεύοντας με ένα αυτοκινούμενο, η απόλαυση ξεκινάει με το που θα πάρει μπρος η μηχανή και πλέον η κάθε στιγμή θα αποτελεί και ανάμνηση.

Η Μαρία Κόφου θα μας πάρει μαζί της σε ένα ταξίδι με τρένο, στο οποίο θα διασχίσει το 1/3 του πλανήτη, διανύοντας περισσότερα από 8.000Km μέσα σε 6 ολόκληρες ημέρες Ευρώπη και Ασία!

Ο ταξιδευτής και διοργανωτής του TravelFest, Μάνος Λιανόπουλος, τονίζει πως στόχος είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε νέο ταξιδευτή. «Να ενώσει ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, ώστε να γεννηθούν νέες εμπειρίες, αλλά και να εμπνεύσει νέους ταξιδευτές, που θα δουν ότι τα πάντα είναι δυνατά».

Το 1st Travel Fest περιλαμβάνει όλα όσα θαυμάζεις, όλα όσα ονειρεύεσαι, όλα όσα χρειάζεσαι για να τολμήσεις τις μικρές και μεγάλες σου αποδράσεις.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του TravelFest.gr για περισσότερες πληροφορίες