Αποστολέας Θέμα: Ταϊλανδέζικη υπηκοότητα  (Αναγνώστηκε 182 φορές)

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • **
  • Μηνύματα: 90
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.3 iOS 10.3.3
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Ταϊλανδέζικη υπηκοότητα
« στις: Μάρτιος 13, 2019, 15:00:33 μμ »
Ταϊλανδικό πολίτευμα
Απόκτηση της υπηκοότητας της Ταϊλάνδης

Η απόκτηση της ιθαγένειας της Ταϊλάνδης είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που διαρκεί πάνω από 5 χρόνια. Η ιθαγένεια της Ταϊλάνδης σας επιτρέπει να αγοράσετε ακίνητα, να έχετε οποιαδήποτε επιχείρηση και να υποβάλλετε αίτηση για οποιαδήποτε εργασία. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ιθαγένεια της Ταϊλάνδης εάν εργάζεστε στην Ταϊλάνδη ή είστε παντρεμένοι με έναν σύζυγο της Ταϊλάνδης και / ή έχετε ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ταϊλάνδη.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει επίσης να πληρείτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις για να υποβάλετε αίτηση για ιθαγένεια της Ταϊλάνδης:

1. Πρέπει να έχετε ζήσει συνεχώς στην Ταϊλάνδη, για τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν την υποβολή αίτησης.
2. Να είστε μόνιμος κάτοικος.
3. Να είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι.
4. Να συμπεριφέρεστε καλά και να έχετε καλό ιστορικό (ποινικό μητρώο, πολιτικό υπόβαθρο, μη εμπλοκή με παράνομα ναρκωτικά και, στην περίπτωση των βιετναμέζων αιτούντων, έλεγχος της προσωπικής συμπεριφοράς).
5. Να γνωρίζετε τη γλώσσα της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας, ακρόασης και κατανόησης.
6. Να είστε σε θέση να τραγουδήσετε το Εθνικό Ύμνο Sanserm Phra Baramee και να περάσετε μια συνέντευξη στην Ταϊλάνδη που διεξάγεται από κυβερνητικούς αξιωματικούς.
Οι πολίτες των δυτικών χωρών (π.χ. ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Γαλλία, Ελλάδα) μπορούν να έχουν διπλή υπηκοότητα στις περισσότερες περιπτώσεις (π.χ. ταϊλανδική ιθαγένεια και αρχική ιθαγένεια).

Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας για την ιθαγένεια της Ταϊλάνδης, θα υπάρξει πολλή αναμονή. Θα σας ζητηθεί να εμφανιστείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών για μια δοκιμασία γλώσσας της Ταϊλάνδης. Εάν περάσετε τη δοκιμασία, θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε στο υπουργείο της Ταϊλάνδης και να τραγουδήσετε τον Εθνικό Ύμνο της Ταϊλάνδης και το τραγούδι του βασιλιά Phra Baramee. Μετά θα δώσετε συνέντευξη ενώ οι Ταϊλανδοί υπάλληλοι επισκέπτονται το σπίτι σας για να βεβαιωθούν ότι τα στοιχεία που υποβάλατε στην αίτηση υποψηφιότητάς σας είναι σωστά.

Μεταξύ των άλλων απαιτήσεων, θα πρέπει να ορκιστείτε και να εμφανιστείτε στο τοπικό σας αστυνομικό τμήμα ντυμένοι καλά και κρατώντας ένα κερί, λουλούδια και θυμίαμα. Θα πρέπει να ορκιστείτε υπακοή στο βασιλιά και στη χώρα της Ταϊλάνδης. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το τέλος, καθώς θα πρέπει να περιμένετε για μια επιβεβαίωση από το Υπουργείο Εσωτερικών ότι η υπηκοότητά σας από την Ταϊλάνδη έχει απονεμηθεί.


Life is too short to be living somebody else's dream

thai.gr

Ταϊλανδέζικη υπηκοότητα
« στις: Μάρτιος 13, 2019, 15:00:33 μμ »