Αποστολέας Θέμα: κορωνοϊός Covid-19  (Αναγνώστηκε 96722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.111 Chrome 86.0.4240.111
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #120 στις: Οκτώβριος 31, 2020, 22:57:46 μμ »
Στου κουφού την πόρτα….πάρε την πόρτα και φύγε…..καθήστε και «χαϊδευτείτε» να μην ενοχληθούν οι ιδιοκτήτες ανηλίκων «κηδεμόνες» να τρώνε στην μαπα σπίτι τους τα τσογλάνια τους και «αυριο» ….βλέπουμε μωρέ……..
Έλα μωρε σιγά το πράγμα 500-600 ανήλικοι με κορώνα ανα 100,000 ….μπα είμαστε «ασφαλείς» δεν μπορούν να μεταδώσουν την «κορώνα»……..
Αντε και το «βρήκαμε» το εμβόλιο της κορώνας και αντε αρχίσανε οι «εγγραφές» για τα θύματα που θα το κάνουν «πρώτοι» ……να πάρουμε την «πρώτη» πιστοποίηση…..
Την database ρε «λεβέντες» με τα προσωπικά δεδομένα οσων εχουν κανει τα εμβόλια χιλιάδες ατομα με ονοματεπώνυμο ,ΑΜΚΑ, διευθύνσεις, ΑΦΜ κλπ ποιος θα μας προφυλάξει;
  ;) Τι είπατε «αυτά» δεν γίνονται και είμαστε ασφαλής;
;)
Eκτός και αν νομίζετε ότι το Yunanistan είναι καλύτερη και πιο προηγμένη Χώρα από την Finland οπου στις 21 Οκτωβρίου ένας ανώνυμος hacker άφησε ένα μήνυμα στα αγγλικά σε ένα Finnish Internet forum (Φινλανδικό φόρουμ) στο Διαδίκτυο ότι είχε τα ιατρικά αρχεία περίπου(40,000)  σαράντα χιλιάδων ασθενών στο μεγάλο κέντρο ψυχοθεραπείας του Vastaamo.
Το υλικό περιέχει τόσο αρχεία Διευθύνσεων όσο και Προσωπικούς Αριθμούς Ταυτοποίησης - ένα σημαντικό έγγραφο στη Φινλανδία που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα οικονομικών και διοικητικών συναλλαγών.
Πηγή: (δύο σελίδες reportage είναι για την digital euphoria)
HACKER ATTACK ON MEDICAL RECORDS:Thousands of people publicly exposed
BY JÜRI REINVERE
UPDATED ON 28.10.2020-22:17
https://www.faz.net/aktuell/feuilleton/debatten/finnland-hackerangriff-auf-psychotherapeutische-krankenakten-17022624.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE



H συνέχεια επι της οθόνης εν συντομία αμα βαριέστε και επαναπαύεστε ότι στο Yunanistan ειμαστε «ασφαλής»…… ;)
The next morning another hundred appeared on the network, and on Friday another hundred, so three hundred so far. The attention of the press and internet forums grew. Editors of various Finnish newspapers checked the files and determined: The material is serious. One author described in her column that she had to stop reading a file: The idea that everyone could read how a therapist ransacked a person's life made her sick
The hacker claimed that the persons in the files published so far were freely chosen. But high-ranking police officers and politicians were already among the first. On Friday morning, a ten gigabyte file was uploaded to the hacker's Tor page and deleted after an hour. Many who had been lurking on the net downloaded the file. Then all hell broke loose: on Saturday tens of thousands of patients at the therapy center received a blackmail letter by email, this time in Finnish, which gave them the opportunity to buy themselves out: for two hundred euros, payable in Bitcoins within a day, or for around five hundred euros, payable in two days. It was therefore clear: there is a lot more involved.



Ω ….ρε γλέντια που άρχισαν……..για την νεότερη Πρωθυπουργό του πλανήτη την Mrs. Sana Marin.
Prime Minister Sanna Marin ordered an emergency meeting of key ministries over the weekend. The police organized a press conference and confirmed that it was probably about "many thousands of people".

The authorities recommend not paying any hush money and instead filing criminal charges on the Internet.
 ;)The police portals immediately collapsed. ;)
The patients, many paralyzed by fear, desperately sought ways to do more. In Finland, you can use the personal identification number to order goods for dispatch, organize removals, set up a company, apply for immediate credit. In order to block every single one of these transaction options, you have to call seven to eight authorities, and for some of them you have to pay fees for the blocking - and all of this while many of the people affected have no strength or sufficient digital knowledge.

Αν στην οντως προηγμένη Χώρα Φιλανδία χρειάζεται ο πολίτης να ενημερώσει πάνω από οκτώ (8) Κρατικές Υπηρεσίες για τους λογαριασμούς του να απενεργοποιηθούν λόγω hackers …………καταλαβαίνετε τι εχει να γίνει στο Yunanistan την Ελλάδα που θα θέλουμε 400 κερατα…δες  και άλλους 800 καρεκλοκένταυρους να βριστούμε για να καταλάβουν ότι άμεσα να μας απενεργοποιήσουν από Εφορία, ΑΦΜ,ΑΜΚΑ .Τράπεζες……..

Eυστοχη η παρατήρηση ενός αναγνώστη σε ενα portal οτι αυτός δεν ειναι κορονοιός αλλά ο Mao Tse-Τung "μεταμφιεσμένος" γιατι του Δικοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα €20 δις καταθέσεις του εκαναν "φτερά" και δεν επεσαν στην αγορά .........και δεν .....ξέρουν που εχουν πάει.........!
Syria Republic and Afghanistan που δεν εχασε κανενας τα χρήματά του οι ασφαλέστερες Τράπεζες του πλανήτη αμα μας ζαλίσουν τον "γκιώνη" στην Thailand.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 31, 2020, 23:08:22 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #121 στις: Νοέμβριος 02, 2020, 02:50:02 πμ »
Οι αλλοδαποί που έχουν θετικά αποτελέσματα για το Covid-19 στην Ταϊλάνδη δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το σύστημα δημόσιας υγείας.

Η μάχη για να ανοίξουν εκ νέου τα σύνορα της Ταϊλάνδης διαμορφώνεται ως ένας τρισδιάστατος αγώνας δημοσίων σχέσεων μεταξύ οικονομικών γερακιών που είναι πρόθυμοι να ανοίξουν εκ νέου για να επανεκκινήσουν την τουριστική βιομηχανία της χώρας, μια κυβέρνηση και ιατρικούς αξιωματούχους που στηρίζονται στις δάφνες τους μετά τον περιορισμό του ιού και έναν κίνδυνο -μεγάλος πληθυσμός που, μετά από έρευνα, δείχνει ότι επιθυμεί να διατηρήσει τα σύνορα κλειστά.

Σε μια άλλη προσπάθεια για την ανακούφιση των ταϊλανδέζικων φόβων, ένας γιατρός στο τμήμα μολυσματικών ασθενειών δήλωσε ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός βρέθηκε να έχει μολυνθεί με το Covid-19, ενώ βρίσκεται σε εναλλακτική κρατική καραντίνα, θα μεταφερθεί σε συνεργαζόμενο νοσοκομείο στον ιδιωτικό τομέα, όχι σε Ταϊλανδικό δημοσιο νοσοκομειο.

Ο Δρ Opas Karnkawinpong έχει καταστήσει σαφές ότι οι αλλοδαποί θα πρέπει να πληρώσουν για τη θεραπεία και τη φαρμακευτική αγωγή τους.

«Δεν θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας της Ταϊλάνδης».

Ο Δρ Opas καθόρισε τα αυστηρά μέτρα στα οποία οι αλλοδαποί θα πρέπει να υποβάλουν πριν ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη. Εκτός από την προσπάθεια και το κόστος εύρεσης πτήσης αυτή τη στιγμή, για να λάβουν άδεια από την πρεσβεία της Ταϊλάνδης της χώρας τους, θα πρέπει να λάβουν πιστοποιητικά εισόδου και εισόδου, τεκμηρίωση χωρίς Covid, ασφάλιση υγείας και προκαταβολές για τις 14 ημέρες τους Εναλλακτική κρατική καραντίνα.

«Εάν μολυνθούν, θα πήγαιναν σε μια ειδική μονάδα απομόνωσης στο νοσοκομείο που συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο καραντίνας. Οι μη σοβαρές περιπτώσεις θα ήταν εκεί για 10 ημέρες, όσοι με σοβαρές καταστάσεις όπως οι πνευμονικές λοιμώξεις μπορεί να χρειαστεί να παραμείνουν για ένα μήνα. "

• Όσοι δεν έχουν συμπτώματα, αλλά που είχαν θετικά αποτελέσματα θα έπρεπε να παραμείνουν στο νοσοκομείο για δέκα ημέρες μετά το θετικό τους τεστ.

• Άλλοι θα έπρεπε να νοσηλευτούν για δέκα ημέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων και στη συνέχεια μια επιπλέον περίοδο 24 ωρών μετά την πλήρη μείωση των συμπτωμάτων.

• Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, η διάρκεια της νοσηλείας θα ήταν στη διακριτική ευχέρεια των γιατρών. Τα άτομα μπορούν να απομακρυνθούν μόνο μετά από ακτινογραφίες, έλεγχο θερμοκρασίας και ρυθμού αναπνοής ικανοποιημένων ιατρικών ομάδων.

Μία λίστα με διάφορα μέτρα αναφέρθηκε επίσης για τους ανθρώπους μετά το σπίτι τους από το νοσοκομείο. Αυτές περιλαμβάνουν συστάσεις για τη χρήση μάσκας, την κοινωνική απόσταση, το πλύσιμο των χεριών και των επιφανειών, τη χρήση ξεχωριστών σκευών για άλλους. Εάν αρρωστήσουν ξανά πρέπει να πάρουν ιδιωτική μεταφορά σε νοσοκομείο. Τα μέλη της οικογένειας συμβουλεύονται να παρακολουθούν στενά την υγεία τους.

https://thethaiger.com/coronavirus/foreigners-who-test-positive-for-c19-in-thailand-wont-be-able-to-use-the-public-health-system
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.111 Chrome 86.0.4240.111
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #122 στις: Νοέμβριος 02, 2020, 21:49:26 μμ »
Yannif
Αμφιβάλλω αν μέσα στους "αλλοδαπούς" κατατάσσονται και οι Chinese οι οποίοι παρεπιμπτόντως ξεκίνησαν και απογραφή πληθυσμού την Κυριακή 01-11-2020 που διενεργούν κάθε 10-ετία απο το 1990 με smartphones -smart devises  ......και διάρκεια απογαρφής.....τα δύο (2) χρόνια.
H απογραφή στην China αρχής γενομένης από το 1990 πραγματοποιείται κάθε δεκαετία (10) με την προηγούμενη απογραφή να καταγράφει μια αύξηση του πληθυσμού κατά 1,37 δις
Ασχετο με την κορώνα αλλά βάζω και link:

Πηγή:
China's 7th national population census aided by technology
https://english.cctv.com/2020/11/02/ARTIv93KyVeJEfWXVqQURFTR201102.shtml

...

Όταν το ιδιο το Κράτος θέλει να διασπείρει την «κορώνα» τότε τα πράγματα ξεφεύγουν και εναπόκεινται πλέον οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί για την προστασία μας.
Θεσσαλονίκη και Σέρρες από αύριο είναι σε hard lockdown state λόγω εκτόξευσης των κρουσμάτων κορώνας……..αλλά τα Σχολεία ……..θα μείνουν ανοικτά.
Ρε εισαστε με τα καλά σας ολοι οι ανευθυνοι καρεκλοκένταυροι πετάτε την "κορώνα" σας και οτι γίνει.Εχετε πάει στα σχολεία ,Λύκεια ,Γυμνάσια;
Το αλλο το παλληκαράκι απο την Σάμο που σκοτώθηκαν απο τον σεισμό ( θεός σχωρεστους) αλλά με την γκόμενα ηταν αγκαλιά και αμα πάτε να δείτε τα "ντουζένια" φιλιά ,αγκαλιές κλπ που γίνονται θα φρίξετε γιατι δεν τηρείται τουλάχιστον τα βασικά απο το Υγειονομικό πρωτόκολλο.
Αρκεί να γίνουμε "ευχάριστοι" αλλά καλύτερα "σήμερα" να με βρίζεται παρα "αυριο" να βρεθείται με διμοιρία γιατρών και νοσηλευτών να σας κάνουν σαν υδραυλική εγκατάσταση στις εντατικές.
Τις πλάκας ιός ειναι η "κορώνα" αλλά εισαστε ανεύθυνοι γιατι και πρίν απο την κορώνα επρεπε "καπου" να γράψουμε οτι στις τουαλέτες τουλάχιστον οταν πηγαίνεται να πλένετε τα ξερά σας.........!

Προς την Υπουργό Παιδείας Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη

Ο δάσκαλος μήπως είναι και …….γιατρός;
Τότε με ποιο δικαίωμα εχει την εξουσιοδότηση να καλεί τους μαθητές να βγάλουν την μάσκα σε κλειστό χώρο των τάξεων και φυσικά το ιδιο θα κάνει και εκείνος;
H ανευθυνότητά σας σε ολο το μεγαλείο και εύχομαι να κάνω λάθος να μην θρηνήσουμε κ.α.ν.έ.ν.α πιτσιρικά γιατι αφήνεται τα σχολεία επίτηδες ανοικτά προκειμένου οι ανήλικοι εν αγνοία τους να μεταδίδουν ο ενας στον άλλον την «κορώνα».
Σε ολη την Ευρωπαϊκή Ένωση έστω και σε μερικό partial lockdown τα σχολεία ειτε κλείνουν για λόγους προστασίας ειτε κρατάνε τις αποστάσεις οι μαθητές με 50% παρόντες στις αιθουσες και αντιμηκυτική  μοκέτα κλπ.



Προς την Υπουργό Παιδείας Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη

Είσαστε αναχρονιστικοί -ανέυθυνοι και κατά της εκπαίδευσης διότι αυτό που ξέρω να σας ενημερώσω είναι ότι:
Οι περισσότεροι μαθητές εκτόξευσαν την μάθησή τους κατά το πρώτο lockdown :
1.Aυτο-οργάνωση
2.Προσωπική ευθύνη
3.Aνεξάρτητη απόκτηση γνώσεων
4.Eμπειρία ζωής
5.Eνδιαφέρον για πολιτικές αποφάσεις και,
6.τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό,
ικανότητα ΙΤ τεχνολογίας.
Θα ψάξω και θα βρω και το Επίσημο Ιατρικό report από το Lancet να δείτε ότι τα σχολεία όπως και άλλες δραστηριότητες όταν έχεις αυξημένα κρούσματα κορώνας η μείωση του αριθμού αναπαραγωγής του Sars covid-19 είναι δυνατή μόνο με τα σχολεία κλειστά!



Πηγή:
https://www.ethnos.gr/ellada/131145_mask-break-pote-kanoyn-oi-mathites-dialeimma-maskas-sta-sholeia

Απόφαση για «διαλείμματα μάσκας» στα σχολεία | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 1/11/2020 | OPEN TV



« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 02, 2020, 22:06:49 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.111 Chrome 86.0.4240.111
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #123 στις: Νοέμβριος 02, 2020, 23:38:16 μμ »
Συγνώμη παιδες για το διπλότυπο post αλλά επειδή η "κορώνα" ειναι "σοβαρή" ;) ασθένεια και την προπαγάνδα οτι ολα ειναι fake news κλπ κάνω την ανάρτηση απο φίλο στην Αυστρία που τωρα μου το εστειλε.
(θα ειμαι εκτός Αθηνών απο αυριο και πιθανόν εξωτερικό για δουλειές)

Υπουργέ Παιδείας Νικολέτα Κεραμέως και Υφυπουργέ Σοφία Ζαχαράκη..........τα παράπονα και τις "αντιρρήσεις" στον "δήμαρχο" ......
Fake News και παραπληροφόρηση ρε λαμόγια ειναι και τα links ανευθυνοι καρεκλοκένταυροι.

Για take a look δεν ειναι απο τον φίτσουλα της γειτονιάς η μετάδοση του Sars covid-19



Πηγή:
Six times higher infection rate
Study: the number of unreported coronaviruses in children is significantly higher

https://www.rtl.de/cms/antikoerper-studie-corona-dunkelziffer-bei-kindern-deutlich-hoeher-4642332.html

Πηγή:
Corona risk in the classroom
How quickly aerosols can spread  ;) ;) ;)
https://zdfheute-stories-scroll.zdf.de/aerosole-klassenzimmer-corona/index.html

Πηγή:
A room, a bar and a classroom: how the coronavirus is spread through the air
https://english.elpais.com/society/2020-10-28/a-room-a-bar-and-a-class-how-the-coronavirus-is-spread-through-the-air.html?ssm=TW_CC

 :)Kαλή εβδομάδα σε ολους και ευχομαι καποιος να μας γλυτώσει απο αυτους τους καρεκλοκένταυρους -ανεύθυνους! ;)
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #124 στις: Νοέμβριος 05, 2020, 12:44:30 μμ »
The temporal association of introducing and lifting Non-Pharmaceutical Interventions with the time varying reproduction number (R) of Sars -CoV-2.
A modeling study across 131 countries


The Lancet
Infectious  disease

Μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις (NPIs) Non-Pharmaceutical interventions εφαρμόστηκαν από πολλές χώρες για τη μείωση της μετάδοσης σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.
Τα μεμονωμένα N.P.I, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των σχολείων, του κλεισίματος στο χώρο εργασίας, της απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, της απαγόρευσης συγκεντρώσεων άνω των δέκα ατόμων, των απαιτήσεων παραμονής στο σπίτι και των εσωτερικών ορίων κίνησης, σχετίζονται με μειωμένη μετάδοση μετάδοσης σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19 αλλά η επίδραση της εισαγωγής και η άρσης των N.P.I καθυστερεί κατά 1-3 εβδομάδες, με την καθυστέρηση να είναι αυξητική οταν αρθούν τα Non-Pharmaceutical interventions (NPIs)

Πηγή:
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30785-4/fulltext

Η μείωση του αριθμού αναπαραγωγής μετάδοσης σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.  είναι δυνατή μόνο με τα σχολεία κλειστά!
Όσο επιτρέπεται στους μαθητές να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον σε σχολεία χωρίς διαχωριστικό Plexiglas (δηλαδή, περνούν πολύ χρόνο χωρίς κενό ή φυσικό διαχωρισμό σε ένα δωμάτιο), το lockdown είναι ακατανόητο όταν υπάρχουν χιλιάδες σχολεία και χιλιάδες δάσκαλοι καθημερινά που ειναι σε επαφή με ανηλίκους.
Παρεμπιπτόντως δάσκαλοι ,δασκάλες, καθηγητές ,καθηγήτριες εχει γίνει υποχρεωτικό test αρνητικό και υποχρεωτικός εμβολιασμός όταν «κυκλοφορήσει» το εμβόλιο του συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19;


best image hosting website


Γι 'αυτό, παρακαλώ, κ Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη
Υπουργέ Παιδείας κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη


 Βεβαιωθείτε αμέσως ότι με τη τρέχουσα διάταξη οι μαθητές βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο μετάδοσης όπως και των δάσκαλων και μπορούν αμφότεροι να ξεκινήσουν την εξ αποστάσεως μάθηση αμέσως!
Τα μαθήματα face to face μπορούν προς το παρόν να είναι η «εναλλακτική λύση» μόνο εάν οι γονείς δεν έχουν άλλη επιλογή εις βάρος των στοιχειωδών υγειονομικών κανόνων.
Τα μαθήματα για την εξ αποστάσεως μάθηση με τη μορφή διαδικτυακών Platforms μάθησης και Ηλεκτρονικού Διδακτικού Υλικού έχουν καθοριστεί και επομένως είναι επιτακτική η εφαρμογή τους.

Οι περισσότεροι μαθητές εκτόξευσαν την μάθησή τους κατά το πρώτο lockdown.
1.Aυτο-οργάνωση
2.Προσωπική ευθύνη
3.Ανεξάρτητη απόκτηση γνώσεων
4.Εμπειρία ζωής
5.Ενδιαφέρον για πολιτικές αποφάσεις
6. και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ικανότητα ΙΤ τεχνολογίας. 


Τα τακτικά μαθήματα δεν θα το είχαν καταφέρει ποτέ.
Γνωρίζω επίσης ότι δεν αισθάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά ζούμε σε εξαιρετικούς καιρούς και απαιτείται δημιουργικότητα.






« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 05, 2020, 12:59:00 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #125 στις: Νοέμβριος 07, 2020, 20:09:22 μμ »
Ο Δήμαρχος Moscow Sergey Sobyanin υπέγραψε Νομοθετική Διάταξη για την επέκταση κατα αλλες δύο τουλάχιστον εβδομάδες ολων των οnline lessons στην Δικοικητική του περιφέρεια.
Οι μαθητές ολων των βαθμίδων περιλαμβανομένου ηλικίας 6-11 χρόνων ηδη ειναι σε online lesson διαδικτυακά μαθήματα για τρείς (3) εβδομάδες αλλά επειδή τα κρούσματα του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19 αυξήθηκαν στην Moscow υπέγραψε την επέκκτασή τους κατα ακόμη δύο (2) εβδομάδες.
Η σχετική ανακοίνωση βρίσκεται αναρτημένη στο portal του Δημάρχου Moscow Sergey Sobyanin!



Πρωθυπουργέ κ Κυριάκο Μητσοτάκη
Υπουργέ Παιδείας Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη


Ειναι εγκλημα να υπάρχουν εδω και καιρό Διοικητικές περιφέρειες Νομοί σε κόκκινη ζώνη coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα Covid-19 και ολα τα Δημοτικα Σχολεία και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς baby parkings να τα αφήνεται ανοικτά.



Πηγή:
Coronavirus. Extension of distance learning
Dear schoolchildren, teachers, mothers and fathers.....
https://www.sobyanin.ru/koronavirus-prodlenie-distantsionnogo-obucheniya

Moscow Metro Makes Masks Glamorous Again | The Moscow Times

https://www.youtube.com/watch?v=7ETFaUJ9AhI&feature=emb_logo&utm_source=The+Moscow+Times&utm_campaign=a5c158b4e1-EMAIL_CAMPAIGN_2020_09_17_09_23_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_dd76937a10-a5c158b4e1-419757929
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2020, 20:13:31 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #126 στις: Νοέμβριος 08, 2020, 22:54:33 μμ »
Προς τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτακη
Υπουργό Παιδείας και……θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη.


Δεν φοβάμαι τόσο τον ιδιο τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα του COVID-19 οσο την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζεται από το Κράτος.
Οσο καλά τα πήγε η Κυβέρνηση μέχρι και τον Ιούλιο άλλο τόσο «χαλάρωσαν» τα μέτρα και εξαπλώθηκε ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα του COVID-19.
Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται .......



1.Πάμε να αντιμετωπίσουμε την παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων μας ……με δόγμα στεριάς……..
2.Πάμε να αντιμετωπίσουμε την «corona» με «μέτρα» που μου θυμίζουν σαν να προσπαθούμε να αποτρέψουμε τον κλέφτη να μπουκάρει σπίτι μας κλείνοντας μόνο την μπροστινή «πόρτα» και «παράθυρο» του σπιτιού μας και αφήνοντας την «πίσω πόρτα» και μία μπαλκονόπορτα ανοικτή……
3.Σε λίγο θα μας πείτε ότι κανένα παιδί δεν κολλάει…..και γρίπη όταν τα 2/3 είναι γριπωμένα.

Lessons from the past and those forgotten ……..σκα…..εχει πια το τσερβέλο σας γιατί δεν παίρνετε παραδείγματα από την «κορώνα» Sars Cov1 με την επίσημη ονομασία Cov2 την περίοδο 2002-2004;
Πάλι από την China ειχε ξεκινήσει και οι Χώρες με αυξημένα κρούσματα Hong Kong -Canada etc πήραν άμεσα μέτρα lockdown και όχι ημι-μέτρα με σχολεία ανοικτά……..

Τώρα αν και έχουμε lockdown με ανοικτά τα Σχολεία  κ Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοίνωσες αύξηση των Vouchers (€266) + €534 = €800 Super State of Greece τρώνε από τα «έτοιμα» μην βρεθούν αύριο να λένε να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν το Χρέος .
Τα έφαγαν στα Vouchers Super State of Greece €800 + €534 δώρο Χριστούγεννα.

Ας κάνουν λοιπόν την «θυσία» τους και οι κηδεμόνες ιδιοκτήτες ανηλίκων και να «φορτωθούν» τα παιδιά τους για τον καλό όλων μας……..λεφτά «από τα έτοιμα» υπάρχουν.

Πρωθυπουργέ κ Κυριάκο Μητσοτακη
Υπουργέ Παιδείας και……θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη.

“Fake” news και παραπληροφόρηση είναι τα επίσημα ανακοινωθέντα για κρούσματα ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα του COVID-19 στην Γερμανία και Αυστρία.
(υπόψιν Γερμανία εχουν 16 Κρατίδια - Πρωθυπουργούς όπως και Αυστρία 9 Κρατίδια -Κυβερνήτες ενω τα κρούσματα είναι από την Upper Austria).



Πηγή:
Corona infections Significantly more cases among students
https://www.tagesschau.de/investigativ/schulen-infektionen-corona-101.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE



Πηγή:
UPPER AUSTRIA
"Of course we are feeling the increasing number of infections in schools too"

https://www.nachrichten.at/oberoesterreich/natuerlich-spueren-wir-die-steigenden-infektionszahlen-auch-in-den-schulen;art4,3319412

 ;) Με τα ημί-μετρα που εχετε πάρει μου θυμίζεται την νοοτροπία αυτών που πίνουν τους "κροκόδειλους" οτι ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα του COVID-19 αντιμετωπίζεται αν πίνετε alcohol! ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 08, 2020, 23:10:48 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #127 στις: Νοέμβριος 09, 2020, 23:03:43 μμ »
Πρωθυπουργέ κ Κυριάκο Μητσοτάκη
Υπουργέ Παιδείας κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη


Οι Συγκοινωνίες και τα Σχολεία δείχνουν τον ενοχο για την εκτόξευση των κρουσμάτων του coronavirus 2 (SARS-CoV-1), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.
Στο πρώτο lockdown τον Μάρτιο δεν ειχαμε τόσα κρούσματα και θανάτους Cororona Sars cov-1 του παράγοντα COVID-19 γιατί κλείσατε τα Σχολεία και Γηροκομεία………
Για την σημερινή αποτυχία στην Webex platform δεν φταίτε εσεις η αλήθεια να λέγεται διότι ειναι διαχρονική η "γκέλα" του "κρατους" αφενός που αφήνει τους "παρόχους" να "αγοράζουν" τις εταιρείες (μίσθωση οπτικών ινών απο Ο.Τ.Ε .......δηλαδή........Deutsche Telekom και ουσιαστικά αγοράζουν μόνο το Διοικητικό τμήμα των εταιρειών προκειμένου να "τσεπώσουν" τις ε.π.ι.δ.ο.τ.ή.σ.ε.ι.ς χωρις να κάνουν εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων οπως και των γραμμών.
Δευτερευόντως θα γίνω "δυσάρεστος" δεν φταίει το Υπουργείο Παιδείας αλλά "μυρίζομαι"ειναι "δουλειά" και μάλιστα βρωμοδουλειά της Intrakom του Sokratis Kokalis 'super star" του πατέρα του Ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Petros Kokalis που "φόρτωσε" σε ολο τον Κρατικό τομέα ολα τα "σαπάκια" της "αμαρτωλής" .......Siemens.
Εδω "κολλάνε" οι υπολογιστές στην επικοινωνία απο γραφείο σε γραφείο.......αλλά που μυαλό να μιλήσετε και να ξελασπώσετε απο τον "μουτζούρη"και να τον βάλετε στην θέση του τον.......προκάτοχο του Evangelos Marinakis....... ;) ;) ;)



Το ethnos.gr αποκαλύπτει έκρηξη κρουσμάτων στα παιδιά | Ώρα Ελλάδος 3/11/2020 | OPEN TV



Στα 709 κρούσματα σε μία εβδομάδα
Όμως η ανησυχία και οι φόβοι των ειδικών σχετίζονται με τους αριθμούς που δείχνουν ανεξέλεγκτη διασπορά του κορονοϊού σε μικρές ηλικίες.
Συγκριμένα μέσα σε 7 ημέρες από τις 27 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου εντοπίσθηκαν και κατεγράφησαν επισήμως από τον ΕΟΔΥ 709 κρούσματα σε παιδιά. Αριθμός εξαιρετικά υψηλός εάν σκεφτεί κανείς ότι από την πρώτη ημέρα της πανδημίας (24 Φεβρουαρίου) έχουν καταγραφεί σε παιδιά μέχρι 17 ετών συνολικά 3.088 κρούσματα, ενώ τα 709 ήταν μέσα στην τελευταία εβδομάδα.
Να σημειωθεί ότι συνολικά στη χώρα μας από τη αρχή της επιδημίας έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα 42.080 κρούσματα σε όλες τις ηλικίες, ενώ στα παιδιά αντιστοιχεί το 7,8%.
Συγκεκριμένα από 2.379 συνολικά κρούσματα σε παιδιά από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, έφθασαν μέσα σε επτά ημέρες τα 3.088. 
Ειδικότερα:
2 Νοεμβρίου - 3.088 (7.8%) παιδιά έως 17 ετών
1 Νοεμβρίου - 2.997 (7.8%) παιδιά έως 17 ετών
31 Οκτωβρίου - 2.855 (7.8%) παιδιά έως 17 ετών
30 Οκτωβρίου - 2.710 (7.7%) παιδιά έως 17 ετών
29 Οκτωβρίου - 2.585 (7.7%) παιδιά έως 17 ετών
28 Οκτωβρίου - 2.489 (7.7%) παιδιά έως 17 ετών
27 Οκτωβρίου - 2.379 (7.7%) παιδιά έως 17 ετών


Πηγή:
https://www.ethnos.gr/ygeia/131316_koronoios-ekrixi-kroysmaton-sta-paidia-erhontai-nees-odigies-gia-sholeia-kai-karantina

Oι μόνοι που δεν θέλουν τα διαδυκτικά μαθήματα ειναι οι ψηφοφόροι της αριστεράς οι δ.ά.σ.κ.α.λ.ο.ι για προφανείς λόγους θα μειωθούν οι προσλήψεις και οι ......ιδιοι θα πάνε στα V.o.u.c.h.e.r.s ....... ;)

Πρωθυπουργέ κ Κυριάκο Μητσοτάκη
Υπουργέ Παιδείας κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη


Σταματείστε και μειώστε τα Vouchers στα επίπεδα της Εθνικής Σύνταξης να μην καλομαθαίνουν να "τρώνε" απο τα "ετοιμα".......που "αυριο" θα πληρώσουμε ολοι μας υπό την μορφή "πράσινης ανάπτυξης" (......η φοράδα στο πράσινο αλώνι) ;)

Press Briefing: World Economic Outlook (WEO)
Πηγή:
https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/10/13/tr101320-transcript-of-october-2020-world-economic-outlook-press-briefing

Τα «χώνει» το I.M.F δεν αποκλείετε «συνδυαστικά» τα 19 Κράτη της Εurope Union να «μαζέψουν» απώλειες υψους $1 τρις δηλαδή……..10% Α.Ε.Π.
Πηγή:

Eurozone budget deficits rise almost tenfold to counter pandemic
https://www.ft.com/content/5579361f-5aac-4cd3-9e93-190fffdc0baf

Mε την E.C.B να μας αναφέρει ότι θα εχουμε μια πτώση 8% του Α.Ε.Π  στην E.U.
Πηγή:
https://www.ecb.europa.eu/pub/economic-bulletin/html/eb202006.en.html#toc2
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 09, 2020, 23:14:55 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #128 στις: Νοέμβριος 11, 2020, 23:03:21 μμ »
Προς τον Πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη
Προς την Υπουργό Παιδείας……και θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη


Οι Συγκοινωνίες και τα Σχολεία δείχνουν τον ενοχο για την εκτόξευση των κρουσμάτων του coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.
Κακά τα ψέματα η κατάσταση «ξέφυγε» όπου ναι μεν σωστά την Καλοκαιρινή περίοδο δεν επiβλήθηκε hard lockdown προκειμένου να δουλέψει ο τουρισμός και τα ξενοδοχεία με πληρότητα 30% αλλά τα τωρινά μέτρα του hard lockdown τουλάχιστον στα Σχολεία και εστίαση δυστυχώς έπρεπε να είχαν παρθεί 20-25 ημέρες νωρίτερα.
O coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα Covid-19 εξαπλώθηκε το Καλοκαίρι στην Μύκονο ,Σαντορίνη, Κύθνο, Σέριφο κλπ όπου πήγε διακοπές η νεολαία αφού «τσίμπησε» τα Vouchers  €534 κάθε μήνα που τρώνε από τα «έτοιμα».
Σήμερα ο Ανώτατος Δικαστής  Public Prosecutor Office of Cagliari, Sardinia, ανοιξε επίσημη ερευνα κατά του Ιταλικού Κράτους γιατι το Καλοκαίρι αφησαν ανοικτές τις disco,clubs,pubs και μεταδόθηκε αστραπιαία ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.
Δεν πήγαν …..ηλικιωμένοι……..και από θανάτους 220 περίπου τον Ιούλιο φθάσαμε σε 909 θανάτους και 63,321 συνολικά κρούσματα.

Σας τα γράφω εδώ και καιρό οι πιτσιρικάδες εν αγνοία τους είναι super spreaders coronavirus Cov1 του παράγοντα COVID-19 και μετα από εκτόξευση των θανάτων στην Θεσσαλονίκη αποφασίσατε τελικά να κλείσετε τα σχολεία αν και ο Νομός ηταν σε κόκκινη ζώνη ………
Τεράστιες οι ευθύνες …….ο Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχος είναι ακόμα στην θέση τους;



Οι πιτσιρικάδες μεταδίδουν τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19 ειτε από το σπίτι τους κολλάνε από μητέρα -πατέρα -γιαγιά -παππού κλπ και ειτε τον μεταφέρουν και κολλάνε αλλα παιδιά στα σχολεία και δασκάλους ειτε το αντίστροφο κολλάνε από το σχολείο από αλλα παιδιά, δασκάλους και τον «απλώνουν» μεταδίδουν σπίτι στην μητέρα -πατέρα -γιαγιά -παππού -θείους κλπ.
Εχω προσωπική άλλη αποψη για τον τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα COVID-19 ότι τα ελλείματα της Deutsche Bank τα «μετατρέψαμε» σε «κορώνα» αλλά στο παρών post περιορίζομαι στα προληπτικά μέτρα για την υγεία.

Μην πάμε να «γίνουμε Belgium” και ακόμα χειρότερα σαν την super power Sweden που είναι αδικαιολόγητοι με τα χιλιάδες κρούσματα και θανάτους μια πληθυσμιακά Χώρα σαν την Ελλάδα αλλά αδικαιολόγητοι γιατί σε έκταση είναι διπλάσια από την Ελλάδα το οποίον σημαίνει είναι αραιοκατοικημένη δεν είναι πυκνό κατοικημένη.
Tην πάτησε η Superpower Sweden γιατί άφησε τον κόσμο rempet asker χωρίς περιοριστικά μέτρα και lockdown και σήμερα όσοι την επικροτούν είναι αυτοί που θέλουν να μεταδοθεί ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα Covid-19.

Παρατηρείστε για την Austria South Tyrol ένα από τα εννέα (9) Federal που αποτελείτε η Austria και ο Κυβερνήτης Arno Kompatscher ανακοίνωσε άμεσα το κλείσιμο των Σχολείων λόγω εκτίναξης ημερήσιων κρουσμάτων του coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα Covid-19.



Επιπροσθέτως στις 28 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν και νέα μέτρα καταστολής εκτός του hard lockdown.
Σε άλλο portal διάβασα σήμερα ότι ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα Covid-19 αυξήθηκε εβδομαδιαία κατά……456% σε παιδια κατω των 6 χρόνων και κατά 416% σε παιδια εως 9 ετών ενώ σε ηλικίες 10-14 ετών αυξηση……1,200%  ενώ ηλικίες 35-39 ετών εκτοξεύθηκαν κατά 2,000% .


Αφήστε την «παπαρούνα» για κοινωνικοποίηση των παιδιών γιατί σήμερα έτσι όπως πάει αναγκαστικά θα βγουν θηρία.
Τι «κοινωνικοποίηση» αφού είναι με μάσκα ,απαγορεύετε να αγγίζει το ένα παιδάκι το άλλο ,αποστάσεις ,απαγορεύονται οι επισκέψεις σε άλλες αίθουσες ,στο σπίτι lockdown κλπ.
Μα μιλάμε σοβαρά σήμερα έχουμε τα πάντα με την τεχνολογία για remote learning εκτός της Webex platform το WhatsApp μπορούν οι δάσκαλοι και μεταξύ τους οι πιτσιρικάδες να μοιράζονται εύκολα αρχειοθετημένα μαθήματα.
Oι μόνοι που δεν θέλουν τα διαδικτυακά μαθήματα οnline lessons είναι οι ψηφοφόροι της αριστεράς οι δάσκαλοι, καθηγητές γιατι ξέρουν ότι θα «πάνε» στα Vouchers €800 και κατά τα άλλα διαμαρτύρονται …….οτι λίγα πληρωνόντουσταν τα λαμόγια.
Τα "απαραίτητα"μόνο κυρίες και κύριοι και την κρίση Coronavirus Covid-19 θα την επωμισθούν ολοι ενω επιπροσθέτως θα πρέπει σαν Κράτος να επιταχύνουμε τις μεταρρυθμίσεις και να μην τις επιβραδύνουμε.

Πηγή:
Second lockdown in South Tyrol from Saturday
The coronavirus crisis is worsening in South Tyrol. In Italy there is no region with similarly high infection rates.
A new lockdown from Saturday should counteract the increasing number of infections.
https://tirol.orf.at/stories/3075348/

 


« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2020, 23:21:42 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.193 Chrome 86.0.4240.193
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #129 στις: Νοέμβριος 13, 2020, 23:21:56 μμ »
Χωρίς κ.α.ν.ε.ν.α test coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19 σε παιδιά βγάλαμε ολοι τα ………….συμπεράσματά μας προκειμένου να γίνουμε «ευχάριστοι» στο λατρευτικό πλήθος που «πετάμε» Vouchers €800……..οτι τα παιδιά δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα COVID-19.
Το να αφήνεις τα παιδιά «κάπου» δεν είναι αγάπη για τα παιδιά.

Πηγή:
Have we misjudged the role of children in spreading COVID-19?
https://www.cmaj.ca/content/192/38/E1102



Nα κάνετε «γαργάρες» οσοι λέτε οτι αγαπάτε και μιλάτε για την υγεία των πιτσιρικάδων γιατι τουλάχιστον οι γαργάρες αντισηπτικων διαλυμάτων  σκοτώνουν τα «μικρόβια» φορτία του  coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα COVID-19.
Την "πάρτη" σας αγαπάτε και νομίζετε οτι τα παιδιά σας ειναι "βάρος" ενω τα "βαρύδια" ειστε εσείς και η ανευθυνότητά σας!
Πηγή:
Gargling and lozenges against corona
https://www.nachrichten.at/meine-welt/gesundheit/gurgeln-und-lutschtabletten-gegen-corona;art114,3290878

Πηγή:
Mouth rinses from the supermarket could lower the corona virus load
https://kurier.at/wissen/gesundheit/mundspuelungen-aus-dem-supermarkt-koennten-corona-viruslast-senken/400999814

Πηγή:
Mouthwash could reduce the risk of corona transmission
https://www.lungenaerzte-im-netz.de/news-archiv/meldung/article/mundspuelung-koennte-corona-uebertragungsrisiko-senken/


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #130 στις: Νοέμβριος 14, 2020, 00:57:40 πμ »
Πάρη
Σωστά τα λες για τα παιδιά και συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είναι μόνο τα παιδιά που διαδίδουν τον ιό αλλά και οι κηδεμόνες τους, οι οποίοι συνωστίζονται καθημερινά όταν τα πηγαίνουν και όταν τα παίρνουν από το σχολείο...πάρτυ κάνει ο ιός τις ώρες που ανοίγουν και κλείνουν τα σχολεία...
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.193 Chrome 86.0.4240.193
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #131 στις: Νοέμβριος 14, 2020, 22:27:45 μμ »
Η λύση για το σταμάτημα της επιδημίας ειναι να δείξουμε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σαν κοινωνία θέτοντας φραγμούς στις πολιτικές σκοπιμότητες των ψηφοφόρων της αριστεράς δασκάλων και καθηγητών.
Το ετος 2014 καταντήσαμε να εχουμε προσλάβει 140,000 δασκάλους -καθηγητές και επρεπε "καπου" να γράψουμε οτι ο αριθμός τους ξεπερνάει τον αριθμό των Ενόπλων Δυνάμεών μας........
Η «συνταγή» αν θέλουμε να σταματήσουμε τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2) παράγοντα Covid-19 ειναι να πράττουμε σαν να έχουμε coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.
Επιπροσθέτως θα ηθελα να ληφθούν και πρόσθετα μέτρα περιορισμού της πανδημίας οπως τα super markets  και τα gastro delivery να κλείνουν μια ωρα μετα την δύση του ηλίου.


Δεύτερη φορά ειπε Πρωθυπουργός να κάτσουμε στα σπίτια μας μην τα κακκαρώσουμε απο την πανδημία και πεσανε "να τον φάνε" οπως την πρώτη φορά που πετύχαμε αριστα αποτελέσματα.
Πολλή καλά εκανε και εκλεισε τα σχολεία και ουτε τίθετε θέμα "χαμένης χρονιάς" το "μήνυμα" των ψηφοφόρων της αριστεράς δάσκαλοι -καθηγητές γιατι οταν ενα παιδί αρρωστήσει για 1-2 μήνες τότε αυτο τι σημαίνει;
Χάνει την χρονιά του;
Oxi!
Kάθεται και διαβάζει το Καλοκαίρι και ξαναδίνει εξετάσεις.


Το ιδιο μπορει να γίνε και τώρα να κλείσουν τα σχολεία μέχρι τέλος Ιανουαρίου που θα βρίσκεται σε εξαρση η πανδημία και τα μαθήματα οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι -καθηγητές να τα κάνουν τον Ιούνιο -Ιούλιο καλοκαιρινούς μήνες που πληρώνονται και ασφαλίζονται κανονικά και "ξύνουν τα παπάκια τους" στις παραλίες ειτε εργάζονται παράνομα αφορολόγητα........
Ουτε υπέρβαση και παραβίαση εργατικής Νομοθεσίας γινεται αφου πληρώνονται και ασφαλίζονται 12 μήνες και "μας δουλεύουν" με 8-μήνες εργασία και τις αδειές τους να τις λάβουν τον Αυγουστο μήνα.

Εδώ ειναι η παρεξήγηση με τους ψηφοφόρους της αριστεράς οτι:
Tο σχολείο θεωρείται κυρίως ως ίδρυμα «παιδικής μέριμνας» και όχι ως εκπαιδευτικό ίδρυμα.


Μολονότι τα πρόσφατα reports από το Lancet μας λένε ότι ανήλικοι και ενήλικοι μολύνονται και μεταδίδουν εξίσου τον Coronavirus Sars cov2 του παράγοντα Covid-19.



Στην αρχή της πανδημίας είχαμε τους «αρνητές μάσκας» και τώρα έχουμε τους ψηφοφόρους της αριστεράς τους δάσκαλους -καθηγητές «αρνητές να κλείσουν τα σχολεία» γιατί θα πάνε …….στα Voucher €800…..και ξέχωρα ότι οι ίδιοι ανήκουν στις υψηλές ομάδες ρίσκου μετάδοσης της πανδημίας Coronavirus Sars cov2 του παράγοντα Covid-19.
Πηγή:
https://www.thelancet.com/journals/langlo/article/PIIS2214-109X(20)30387-9/fulltext

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2020, 22:32:19 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.193 Chrome 86.0.4240.193
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #132 στις: Νοέμβριος 15, 2020, 22:21:55 μμ »
Ο κόσμος το εχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.
Επαίνους από τον W.H.O τον Γενικό Διευθυντή Doctor Tedros Adhanom Ghebreyesus  στην Thailand για τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2),  του παράγοντα covid-19.
Από πέρυση τον Νοέμβριο εχει 60 θανάτους και 4,000 κρούσματα



Ο Γενικός Διευθυντής του W.H.O  Doctor Tedros Adhanom δήλωσε:
Οι αριθμοί της Thailand δεν ήταν από «λάθος ή ατύχημα» και απέρριψε επίσης την κριτική ορισμένων, κυρίως στο διαδίκτυο, ότι η χώρα δεν ήταν αρκετά δοκιμασμένη.
Οι κύριοι λόγοι για την επιτυχία της Thailand με την πανδημία, κυρίως:
Ένα εκατομμύριο ισχυρή εθελοντική δύναμη σε κάθε χωριό της χώρας που βοήθησε στον εντοπισμό περιπτώσεων και την επιβολή περιορισμών κατά την περίοδο lockdown νωρίτερα μέσα στο έτος.
Iσχυρές επενδύσεις σε νοσοκομεία στην ποιότητα και θεραπειών υγείας.
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα δοκιμών και ανίχνευσης και ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα lockdown για όσους επιστρέφουν στη χώρα.
Συνεπής συνεργασία με το κοινό με κυβερνητικά μέτρα υγείας και ευρεία εμπιστοσύνη των υπαλλήλων υγείας και του Κέντρου για τις χώρες Covid-19.

Πηγή:
World Health Organization gives lavish praise to Thailand at World Health Assembly event for controlling Covid-19
https://thepattayanews.com/2020/11/16/world-health-organization-gives-lavish-praise-to-thailand-at-world-health-assembly-event-for-controlling-covid-19/

Aν δεν απατώμαι (θα το ψάξω και θα το βρω) δύο Κράτη ο W.H.O έχει δώσει επαίνους.

1.Νew Zealand στην νεοεκλεγείσα για δεύτερη φορά με 43% Πρωθυπουργός Jacida Ardern η οποία μέσα σε προεκλογική περίοδο και κ.α.ν.έ.ν.α θάνατο και με μόλις 102 κρούσματα coronavirus 2 (SARS-CoV-2),  του παράγοντα covid-19 έκανε hard lockdown

2.H Thailand οπου οι φιλελέφτ αριστεροί ψηφοφόροι ακτιβιστές τα εχουν βάλει με διαδηλώσεις με ολο το Κοινοβούλιο και την Α.Ε τον Βασιλιά της Thailand.

Προς τον Πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη

Καταρχάς δεν υπάρχει scenario χωρίς απώλειες ειτε ανθρώπινης ζωής ειτε cash………..!
Η χώρα "κτύπησε" ηδη 1,106 θανάτους και συνολικά 74,205 κρούσματα coronavirus 2 (SARS-CoV-2),  του παράγοντα Covid-19.
Εδώ κ Πρωθυπουργέ υπάρχουν τεράστιες ευθύνες που αντιστρέφουν την παρα πολλή καλή αρχή που κάναμε σαν Χώρα.

Προχώρα και σταμάτα οπως σου γράψαμε τα κλείσε τα super markets - και τα gastro delivery να σταματάνε α.π.α.ν.τ.α μια ωρα μετα την δύση του ηλίου.
Ειναι απαράδεκτο το θέαμα η Χώρα να ειναι σε lockdown και απο την μια να βλέπεις χιλιάδες αυτοκίνητα και ανθρώπους στο δρόμο ενω τα "μηχανάκια" των super markets - gastro -delivery boys να σουλατσάρουν τους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ.
Διανείμουν τα προιόντα κατ' οίκον και βγάζουν την μάσκα οταν φθάσουν στον προορισμό παράδοσης οπου απο την αλλη οι ιδιοκτήτες των παραγγελιών ......δεν φοράνε μάσκα μέσα στα σπίτια τους και καταλαβαινετε ο "χαβαλες" που γίνεται........
Επίσης στα καναλια στην TV oι δημοσιογράφοι ειναι σε studio κλειστό χώρο με αλλα τουλάχιστον δέκα ατομα χωρίς μάσκα και δίνουν "οδηγίες" στις "ευπαθείς ομάδες"........για την υποχρεωση της μάσκας........και τα ιδια αφορούν τις δεσποινίδες και κυρίες στα πρωινάδικα και τους "μικρούς" 40 -45-άρηδες..

Η επιτυχία του lockdown πρώτα απο ολα θίγει την ιδια την Κυβέρνηση η οποία αν εξαιρέσουμε το "χαλάρωμα" το Καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβριο τα πήγε πολλή καλά.
«Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται»!
Ειναι κρίμα και λυπητερό να "κλοτσήσουμε και να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα!







« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2020, 22:33:02 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #133 στις: Νοέμβριος 17, 2020, 21:04:18 μμ »
Τα αποτελέσματα του μερικού κλειδώματος των τελευταίων δύο εβδομάδων ήταν μέχρι στιγμής λιγότερο από το αναμενόμενο.
Σε πολλά μέρη, η κινητικότητα έχει επιβραδυνθεί, αλλά κίνηση στην αγορά συνεχιζόταν και συνεχίζει να αυξάνει τον αριθμό των νέων λοιμώξεων.
Όσο λιγότερο αυστηροί είναι οι περιορισμοί, τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να μειωθεί ο αριθμός των λοιμώξεων.
Κακκά τα ψέματα ο πληθυσμός είχε προετοιμαστεί για τους «δύσκολους χειμερινούς μήνες» ενώ η ενδιάμεση ισορροπία που βρισκόμαστε περιλαμβάνει επίσης το γεγονός ότι ο αριθμός των λοιμώξεων είναι ακόμη πολύ υψηλός.
Παρά τις προσπάθειες, δεν έχει επιτευχθεί ακόμη μια αλλαγή προς το καλύτερο……..


Τα χάλια μας σαν αναπτυγμένες οντότητες Ενώσεων Πολιτειών δεν τα βλέπουμε αλλά «εστιάζουμε» όλο το «ενδιαφέρον» στις πολιτικές σκοπιμότητες των ψηφοφόρων της αριστεράς δασκάλων και καθηγητών και όλο το «συνάφι» των επαγγελμάτων για τα παιδιά.
Παιδίατροι, τρελλογιατροί ψυχολόγοι, δάσκαλοι ,καθηγητές, νηπιαγωγοί,παιδαγωγοί ,βρεφονηπιακοί κλπ όλα τα «μούτρα» έπεσαν «για το καλό» των πιτσιρικάδων.
H αχίλλειος φτέρνα του coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19 είναι τα σχολεία να σταματήσουμε την μετάδοση οπου σήμερα δεν υπάρχει πιτσιρικάς που να μην είχε η έχει coronavirus 2 (SARS-CoV-2) παράγοντα Covid-19.
Η οθόνη στα διαδικτυακά μαθήματα «κυρίες» και «κύριοι» είναι το ηλεκτρονικό τετράδιο κάθε μαθητή ενώ σκόπιμα αποκρύβετε τις καλύτερες γνώσεις στη χρήση των νέων τεχνολογιών και το εποικοδομητικά βίωμα στον κόσμο της σύγχρονης ψηφιακής εποχής.

Υπουργέ Παιδείας και.......θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη

Ειναι κρίμα -κρίμα -κρίμα στη υπόλοιπη Ευρώπη να υπάρχουν Ειδικές platforms διαδυκτιακών μαθημάτων online και video streaming με το μάθημα της ημέρας ασκήσεων μαθημάτων και μπορούν οι μαθητές να καλέσουν τον δάσκαλο για ραντεβού online μόνα τους τα παιδιά η ακόμα και όλη η τάξη.
Eίναι η λεγόμενη «νέα γενιά» δασκάλων -καθηγητών η ονομαζόμενη IT teachers streaming.
Δεν κοστίζουν πια και μια περιουσία .....ουτε €1 ανά μαθητή τον χρόνο εχουν τα παιδιά τους φίλοι στο εξωτερικό και ειναι απλά τ.έ.λ.ε.ι.α.
Σύνολο παιδιών του σχολείου 300 παιδιά και πληρώνουν €260 τον χ.ρ.ο.ν.ο.........
Αλλοι φίλοι που ειναι σε απομακρυσμένες περιοχές πληρώνουν ακριβότερα αλλά το κόστος κυμαίνεται απο το VPN με την εννοια της απόστασης τους.

Τα "λογάκια" τους που λένε οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι -καθηγητές και το "πακέτο" των επαγγελμάτων που ασχούνται για "το καλό των παιδιών" ;) αλλος φίλος στην Ιταλία στο Castro (νότιος Ιταλία κωμόπολη παραθαλάσια εχω παει) καθηγητής 31 χρόνων κόλλησε απο αλλη καθηγήτρια 30-xρονη του ιδιου σχολείου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα Covid-19 και ειναι σε quarantine.

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην Υγεία!


Από τον Π.Ο.Υ (W.H.O):

Προειδοποίησε ότι «οι χώρες που αφήνουν τον ιό ανεξέλεγκτο παίζουν με την φωτιά», καθώς θα υπάρξουν «περαιτέρω περιττοί θάνατοι και ταλαιπωρία», ενώ «ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που βιώνουν μακροχρόνιες επιπτώσεις του ιού» και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας ιδιαίτερα αντιμετωπίζουν «ακραία πίεση ψυχικής υγείας και περιπτώσεις που επιβαρύνουν σοβαρά τα συστήματα υγείας σε πάρα πολλές χώρες».



Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του Π.Ο.Υ (W.H.O)  από τις 2:59 μ.μ. Η CET (Κεντρική Ευρώπη Ώρα) τη Δευτέρα, τα περιφερειακά γραφεία του Οργανισμού στην Ευρώπη και την Αμερική είχαν καταγράψει αντίστοιχα 15.266.390 και 23.190.772 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19, συμπεριλαμβανομένων 344.459 και 679.201 θανάτων.
Οι δύο περιοχές U.S.A -E.U States συνδυαστικά έχουν καταγράψει πάνω από το 70% τοις εκατό των συνολικών επιβεβαιωμένων περιπτώσεων και πάνω από το 77% τοις εκατό όλων των θανάτων COVID-19 παγκοσμίως.
Πολλές χώρες στις δύο περιοχές ανέφεραν ημερήσιες αυξήσεις στη μόλυνση τις τελευταίες εβδομάδες.
"Δεν υπάρχει δικαιολογία για αδράνεια. Το μήνυμά μου είναι πολύ ξεκάθαρο:
Ενεργήστε γρήγορα, ενεργήστε τώρα, ενεργήστε αποφασιστικά", προέτρεψε ο Tedro.

Πηγή:
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019?gclid=Cj0KCQiAhs79BRD0ARIsAC6XpaUhd2_jaxyhz_Zby3rysR8nxsiV4RpqKN6CUvw1NFIvzlC-txOEdrUaAjiYEALw_wcB

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 17, 2020, 21:16:37 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος android

  • ***
  • Μηνύματα: 255
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #134 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 14:56:58 μμ »
Ο κόσμος το εχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.
Επαίνους από τον W.H.O τον Γενικό Διευθυντή Doctor Tedros Adhanom Ghebreyesus  στην Thailand για τον coronavirus 2 (SARS-CoV-2),  του παράγοντα covid-19.
Από πέρυση τον Νοέμβριο εχει 60 θανάτους και 4,000 κρούσματα

Δουλευόμαστε και μεταξύ μας, τελικά...

Αφού δεν γίνονται τα "τεστ", τί έπαινοι και βραβεία;
Για το "αόρατο"...; Αφού δεν υπάρχει καταγραφή, αφού δεν υπάρχουν "τεστ".
Τα οποία τεστ είναι ούτως ή άλλως αναξιόπιστα, οπότε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ σε τόσα εκατομμύρια πληθυσμού θα έβγαζαν τεράστια νούμερα "θετικών κρουσμάτων"... Όχι τέσσερις χιλιάδες...