Αποστολέας Θέμα: κορωνοϊός Covid-19  (Αναγνώστηκε 95366 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #135 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 22:51:51 μμ »
Android
Καλό δεν ειναι εστω το "δούλεμα" οπως εγραψες; ;)
Την αγάπη μας  ;),την καψούρα μας ;) την "δευτερη"πατρίδα μας  :) εξυμνούμε ενω επιπροσθέτως ο W.H.O (Π.Ο.Υ) η Thailand ειναι η δέυτερη Χώρα που δινει επίσημα τα ευσημα οπως και το οτι η Thailand κατατάσσετε πρώτη στην Asia σε Υγειονομική περιθαλψη υπηρεσίες και εκτη (6) στην κατάταξη σε ολο τον πλανήτη.
Δώσε βάση παρακάτω φίλε να δείς οτι τα ιδια Συγχαρητήρια εδωσε ο W.H.O και στην Νew Zealand.

Προς τον Πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη

Αφήστε το πολιτικό κόστος και τις φανφάρες των αριστερών ψηφοφόρων δασκάλων και καθηγητών κλπ στην άκρη.
Κανένας δεν θα σας κατηγορήσει για τα μέτρα της κορώνας» παρά μόνο για προφανείς λόγους η «αντιπολίτευση» ενώ κακά τα ψέματα ο κόσμος θα σας αγκαλιάσει και να το γράψω πιο απλά όσες περισσότερες «γκρίνιες» ακούσετε τόσα «αύριο» θα είναι τα εύσημα ότι «καλά κάνατε».
Δεν υπάρχει και ούτε μπορεί να υπάρξει «χαμένη χρονιά» γιατί τα μαθήματα μπορούν α.ν.ε.τ.α να αρχίσουν τον Ιούνιο και Ιούλιο όπου οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι -καθηγητές πληρώνονται και ασφαλίζονται 12 μήνες και εργάζονται 4 -μήνες………αν αφαιρεθεί το 3-μηνο του καλοκαιριού σύν άλλος ένας μήνας Χριστούγεννα -Πάσχα….

H ευθύνη του Κράτους έγκειται στο κατά πόσο είναι ηθικό και νομικά εφικτό να προσλαμβάνει Δημόσιους υπαλλήλους όπου ενώ πληρώνονται και ασφαλίζονται για 12 -μήνες στην πραγματικότητα εργάζονται ……οκτώ (8) μήνες και ειτε είναι τον υπόλοιπο χρόνο στην μαύρη αφορολόγητη εργασία ……..ειτε «πάμε παραλία»……..thanks to idiots who pay me …….



Παίρνω παράδειγμα το καλύτερο Κράτος του πλανήτη την New Zealand και την πετυχημένη για δεύτερη φορά εκλεγείσα με 43% Πρωθυπουργό Jacida Ardern oπου από τον Μάρτιο με μόλις (102) κρούσματα και κ.α.ν.ε.ν.α θάνατο και σε προεκλογική περίοδο προχώρησε την καλοκαιρινή περίοδο σε καθολικό hard lockdown.

H Πρωθυπουργός Jacida Ardern με την επιθετική της πολιτική κατά του coronavirus 2 (SARS-CoV-2),  του παράγοντα covid-19 πήρε τα εύσημα από την Διεθνή κοινότητα και τον W.H.O.
Τα δύο μεγαλύτερα οφέλη της επιδίωξης μιας στρατηγικής εξάλειψης του Coronavirus Sars covid-19 είναι η μείωση των θανάτων και των κρουσμάτων ενώ το αντίθετο είναι ότι θα  είμαστε κολλημένοι με τον ιό «κολλώντας»  ανάμεσα στον μετριασμό και την καταστολή.
Μια είναι η «συνταγή» αν θέλουμε να σταματήσουμε τον Coronavirus Sars covid-19 να ενεργούμε σαν να έχουμε coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19.
Πηγη:
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31097-7/fulltext

Τα σχολεία να τα αφήσετε κλειστά για ένα δίμηνο λόγω έξαρσης της πανδημίας coronavirus 2 (SARS-CoV-2) του παράγοντα Covid-19 ενώ η επαναφορά στις τάξεις να γίνει σταδιακά με 25% συμμετοχή τον πρώτο μήνα και 50% συμμετοχή τον δεύτερο κλπ ανάλογα την πορεία της πανδημίας.
H αχίλλειος φτέρνα του coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του αιτιολογικού παράγοντα του COVID-19 είναι τα σχολεία να σταματήσουμε την μετάδοση οπου σήμερα δεν υπάρχει πιτσιρικάς που να μην είχε η έχει coronavirus 2 (SARS-CoV-2) παράγοντα Covid-19.
Το ότι ευτυχώς δεν απεβιώνει δεν μου λέει τίποτα είναι το ίδιο όπως τόσες χιλιάδες πολίτες που κόλλησαν και δεν κόλλησαν  coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα Covid-19 και δεν απεβίωσαν.

1.Προσωπική η εκτίμηση πάμε για ένα Παγκόσμιο νόμισμα όπως και για την Ισπανική γρίπη ……….δεν ηταν «ισπανική» αλλά από προερχόμενη από την Athens Georgia (U.S.A)

2.Δυστυχώς Πρωθυπουργέ κ Κυριάκο Μητσοτάκη ο coronavirus 2 (SARS-CoV-2), του παράγοντα Covid-19 αυξήθηκε το Καλοκάιρι και μετέπειτα απο τα Red Bull και Votka που αγόραζε η νεολαία απο τα περίπτερα και πήγαιναν και επιναν στις πλατείες μεταδίδοντας την 'κορώνα" μεταξύ τους.
Τα περίπτερα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 300,000 τα οποία παρέμειναν ανοικτά και τα εχουν "βάλει στο μάτι" για καθολική αγορά οι Germans......!


« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 18, 2020, 23:01:08 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος android

  • ***
  • Μηνύματα: 254
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #136 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 00:05:47 πμ »
Συμφωνώ στα της εκπαίδευσης, στο φινάλε και μαθήματα να μην γίνουν, ούτε τώρα ούτε το καλοκαίρι, και μια χρονιά να πάει χαμένη διδακτικά για τα παιδιά, δεν έγινε και τίποτα... Υποτίθεται "πολεμάμε μια πανδημία"...

Συμφωνώ και στο ότι καλό είναι να λαμβάνει εύσημα και επαίνους η Ταϋλάνδη, πλην όμως στην πράξη η ανεργία και η φτώχεια πλέον μαστίζει το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας της. Γι'αυτό έγραψα ότι "δουλεύομαστε" στην ουσία. Δεν πεθαίνουν λόγω ενός ιού, αλλά πεθαίνουν κι αυτοκτονούν -και μεθάνε και σκοτώνονται στο δρόμο κάθε μέρα- λόγω ανέχειας.
Από τον τουρισμό έτρωγαν τόσες δεκαετίες πολλές περιοχές και γενικότερα οικογένειες, στη χώρα. Το ότι έχουν βιομηχανία ανώτερη της Ελλάδας (στο δικό τους ΑΕΠ ο τουρισμός είναι περίπου το 10% ενώ σε εμάς σχεδόν το 20%), δεν σημαίνει ότι το τόσο εκτενές "λουκέτο" του δικού τους τουρισμού θα τους επηρεάσει λιγότερο από εμάς, κάθε άλλο... Πολύ περισσότερο τους επηρεάζει. Σε βάθος χρόνου, ειδικότερα, μιλάμε για πρωτοφανέστατη οικονομική καταστροφή.

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #137 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 12:05:18 μμ »
Στο ΑΕΠ της Ταιλάνδης ο τουρισμός είναι περίπου 11% με τα επίσημα στοιχεία, αλλά δεν υπολογίζονται τα "μαύρα" που είναι πάρα πολλά... Σκεφτείτε πόσα χρήματα δίνουμε όταν πάμε στο Βασίλειο για τα οποία δεν παίρνουμε απόδειξη. Όμως στηρίζουμε μεγάλο μέρος του πληθυσμού εκεί που ασχολούνται με τον τουρισμό. Επιπλέον, στηρίζουμε και τις οικογένειες αυτών οι οποίες βρίσκονται στα χωριά (πχ αδέλφια άνεργα και γονείς χωρίς σύνταξη)... Συμπέρασμα: Η Ταιλάνδη θα είναι από τις χώρες που θα πληρώσει ακριβά την πανδημία από την πλήρη απουσία τουρισμού, ιδιαίτερα αν δεν ανοίξει τα σύνορα της κατά την υψηλή περίοδο.
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #138 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 23:47:13 μμ »
Αndroid
Δηλαδή «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»;
Συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη !



Πηγή:
https://tradingeconomics.com/thailand/gdp

Xώρια ότι το Α.Ε.Π στην Ελλάδα σύμφωνα και με τον Διοικητή Τράπεζα Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα θα μειωθεί λόγω Covid-19 δηλαδή με αλλα λόγια το Χρέος θα εκτοξευθεί και από το 220% Α.Ε.Π σήμερα θα πάει στα ουράνια μετα την φρενίτιδα αγοράς πανάκριβων εξοπλιστικών πάνω από $15 δις που κάναμε και έπεται συνέχεια στα εξοπλιστικά…..
Δρομολογείται η αγορά των πρώτων F-35 με ταχύτατες διαδικασίες, αναβαθμίζονται τα F-16, ενώ ήδη έχει υπάρξει συμφωνία για την αγορά των γαλλικών Rafale.
Αυτοί δεν είναι απλοί εξοπλισμοί.
Είναι μια νέα χρεοκοπία που έρχεται………!

Και η Ελλάδα που ήδη παραπαίει οικονομικά λόγω πανδημίας , που το δημόσιο χρέος τινάζεται πάλι σε δυσθεώρητα ύψη, που η οικονομία δεν παράγει, που εδώ και χρόνια αδυνατεί να ομαλοποιηθεί εξαιτίας της χρεοκοπίας του 2010, σύρεται πάλι πίσω από τις επιθυμίες των ΗΠΑ για να διαθέσει αρκετά δισεκατομμύρια, στερώντας τα από την ανάπτυξη της χώρας.
Δεν είναι η απουσία οπλικών συστημάτων που οδήγησε στην ταπεινωτική στάση έναντι μας εναντι της Τουρκίας αλλά είναι η η απουσία σχεδιασμένης πολιτικής και διπλωματίας που όπως πάντα συμβαίνει, οδηγεί σε νέα κούρσα εξοπλισμών.
Και μετά ο λαός καλείται να εφαρμόσει μνημόνια.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις «μαθήματα να μην γίνονται» διαφωνώ φίλε κατακάθετα.
Γιατι να μην γίνονται;
Να ευχαριστήσουμε την τεχνολογία σήμερα διότι έχουμε όλα τα «εργαλεία» για την νέα γενιά της ΙΤ διδασκαλίας τα διαδικτυακά μαθήματα online streaming lessons.
Tην μόνη ευθύνη που ρίχνω στην Υπουργό Παιδείας και……θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη (είναι χρόνιο το πρόβλημα) αλλά που πήγαν τα χρήματα τόσα χρόνια για τα e-readings στην εκπαίδευση;
Επιβάλλετε να εκσυγχρονίσουμε και να ψηφιοποιήσουμε το Εκπαιδευτικό μας  σύστημα με επαγγελματικό τρόπο και σαν Κράτος να θέσουμε φραγμούς στις πολιτικές σκοπιμότητες και στα μικροσυμφέροντα των επαγγελμάτων «για το παιδί».



Δεν καταλαβαίνω την επιμονή των ψηφοφόρων της αριστεράς να μην έχουν τα παιδιά την δική τους πρόσβαση στην νέα τεχνολογία για παρακολούθηση streaming online lessons.
Toν Coronavirus Covid-19 περιμένατε για να πράξετε τα αυτονόητα;
Αυτά τα Checks της Πολιτείας στην εκπαίδευση θα έπρεπε να γίνονται κάθε μήνα με την έννοια τρείς (3) εβδομάδες σχολείο και μια (1) εβδομάδα streaming lessons διαδικτυακά.
Φέτος προσλάβαμε τον Μάρτιο ένα (1) μήνα πρίν τον Coronavirus Covid-19 γύρω στους 14,000 α.ν.α.π.λ.η.ρ.ω.τ.έ.ς δασκάλους οι οποίοι βασει Νόμου α.π.α.γ.ο.ρ.έ.υ.ο.ν.τ.α.ι να κάνουν μάθημα…….δηλαδή τους προσλάβαμε για να «ξύνουν το …..ξυστό».
Το μηνιαίο κόστος των α.ν.α.π.λ.η.ρ.ω.τ..ώ.ν δασκάλων κοστίζει €14,000,000 και θα πληρώνονται μέχρι τέλους του 2020 που είναι η πρόσληψή τους………
Δεν ……  «προχωράω»……ξέρετε τι πρέπει να κάνετε «λεφτά υπάρχουν» για τα παιδιά…….και όχι για τους μαντραχαλάδες που ξύνουν τα παπάκια τους……
Στην Austria πολλά παιδιά παρακολουθούν από πέρσι streaming online lessons διαδικτυακά και το κόστος δεν είναι πια και μια περιουσία γιατί πιο πολλά πληρώνουν οι κηδεμόνες ιδιοκτήτες ανηλίκων για σοκολάτες και την «σαβούρα» στα μπακάλικα παρά για την εκπαίδευση των παιδιών τους.
Δίνω παραδείγματα με 500 ανήλικους έχουν κόστος €700 ενώ σε άλλη platform  200 μαθητές πληρώνουν €400 κλπ.
Είναι και άλλες platforms streaming lessons για online μαθημάτων όπως και αναρτήσεων βιβλίων να διαβάζουν οι μαθητές και αναρτήσεων εβδομαδιαίας ύλης κλπ.
Πηγή:
https://edu.google.com/products/chromebooks/

To να προσπαθούν οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι και καθηγητές να «βαφτίζουν» κάθε άλλη αντίθετη άποψη μεταξύ «άσπρου» και «μαύρου» ανάλογα των «δικών τους συμφερόντων» και την κάθε καλή προσπάθεια βελτίωσης της εκπαίδευσης ανηλίκων είναι ανευ σημασίας.


Yπουργέ Παιδείας και……θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη

Welcome to the digital school portal
https://www.pods.gv.at/willkommen/

To μόνο «πρόβλημα» κόστους που αντιλαμβάνομαι είναι ότι οι streaming platforms χρεώνουν (€2 -€4 ) ολον τον χρόνο κάθε μαθητή γιατι τα σχολεία Ιούνιο -Ιούλιο -Αύγουστο ειναι κλειστα και οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι και καθηγητές πληρώνοντα και .....ασφαλίζονται.
Συνοπτικά αλλον ένα (1) μήνα Χριστούγεννα -Πάσχα είναι κλειστά………και οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι -καθηγητές -παιδαγωγοί -βρεφονηπιακοί κλπ πληρώνονται για να ……..κάαααααθονται……………..και ακόμα χειρότερα να εργάζονται στην αφορολόγητη μαύρη εργασία……..

Επίσημο portal από την Austria του Υπουργείου Παιδείας να πάρετε τηλέφωνο τους συναδέλφους σας Υπουργέ Παιδείας και…….θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη να σας ενημερώσουν.

Πηγή:
https://foxeducation.com/schoolfox/

Επιβάλλετε να εκσυγχρονίσουμε και να ψηφιοποιήσουμε το Εκπαιδευτικό μας  σύστημα με επαγγελματικό τρόπο και σαν Κράτος να θέσουμε φραγμούς στις πολιτικές σκοπιμότητες και στα μικροσυμφέροντα των επαγγελμάτων «για το παιδί».





« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 19, 2020, 23:54:22 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος android

  • ***
  • Μηνύματα: 254
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #139 στις: Νοέμβριος 20, 2020, 13:24:21 μμ »
Αndroid
Δηλαδή «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»;
Συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη !


Εάν αυτό κατάλαβες, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο.

Εάν έχεις την εντύπωση ότι την Ταϋλάνδη δεν θα την αγγίξει ο οικονομικός Αρμαγεδδώνας που σύντομα έρχεται, αλλά μόνο στην Ελλάδα θα πεινάσουμε, επειδή παραγγείλαμε κι άλλα εξοπλιστικά, λες και τόσες δεκαετίες δεν σπαταλώνται εκαντοτάδες δις για αυτά, προφανώς και κάπου κάνεις λάθος. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την ανάλυση για τα ΑΕΠ σε ένα θέμα που αφορά έναν ιό, τέλος πάντων.

Στα της εκπαίδευσης -ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ- και περί αριστεράς και δεξιάς που επιμένεις, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, πρόκεται ξεκάθαρα για ένα σύστημα-κλαυσίγελο. Γνωρίζω από πολλά συγγενικά μου πρόσωπα ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές ούτε καν ανοίγουν την κάμερά τους, ενώ ορισμένοι ακούγονται σαν να παραδίδουν "μάθημα" ξαπλωμένοι, πολλές φορές. Για ποιά "τηλεκπαίδευση" μιλάμε, στην Ελλάδα; Πολλά παιδάκια προσπαθούν να συμμετάσχουν με κινητά και τάμπλετ της περασμένης πενταετίας. Το webex κάθε μισή ώρα τους αποσυνδέει, και κάθονται να κοιτάνε τις οθόνες, μέχρι τη "δευτέρα παρουσία". Με λίγα λόγια, όχι απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ, αλλά και πάλι δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #140 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 22:31:41 μμ »
Φθηνό φαίνεται να είναι το εμβόλιο του Coronavirus Sars Cov2 του παράγοντα Covid-19 για την Thailand από την Astrazeneca.

26,000,000 δόσεις εμβολίου = 6,000,000,000 Thaibaht = 230,7 Τhaibaht το εμβόλιο 
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε ότι το Υπουργείο Υγείας εχει υπογράψει Memorandum of Understanding (MoU) με την Astrazeneca το οποίον περιλαμβάνει την παραγωγή του εμβολίου της Astrazeneca στην Thailand στην περιοχή  Pathum Thani.
Ο αριθμός των εμβολίων της πρώτης δόσης θα αφορά τον εμβολιασμό του 20% του πληθυσμού ήτοι 13 εκατ. πολίτες.
Oι εκταμιεύσεις θα γίνουν σε δύο δόσεις :
1. Ποσόν 2.379 billion baht από το National Vaccine Institute
2.Ποσόν 3.59 billion baht to the Disease Control Department
Αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία πόσες δόσεις θα είναι…………………… ;)

Πηγή:
https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2021231/b6bn-covid-vaccine-budget

https://www.astrazeneca.com/country-sites/thailand.html
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2020, 22:48:40 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 83.0 Firefox 83.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #141 στις: Νοέμβριος 23, 2020, 21:47:28 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2020, 21:49:30 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #142 στις: Νοέμβριος 23, 2020, 23:38:45 μμ »
Μετα από lockdown ενός μηνός στην Βρετανία νέα αυστηρότερα μέτρα ξεκινησαν από σήμερα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που τελειώνει το μηνιαίο lockdown λόγω πανδημίας.
Οι διαβαθμίσεις του lockdown θα είναι (1) –(2) – (3) αλλά τα περιοριστικά μέτρα που ειχαν επιβληθεί στο προηγούμενο State lockdown 1-2 -3 θα είναι αυστηρότερα και περισσότερα αυτήν την φορά.
O Πρωθυπουργός Boris στην ομιλία του στο Κοινοβούλιο ανάφερε ότι ολη η επιστημονική αφρόκρεμα θα είναι στις επάλξεις μέχρι την Ανοιξη οπου τα lockdowns θα είναι περιττά.
Δική μου παρατήρηση είναι ότι πολλές «σάλτσες» μας λέει ο Boris για strict lockdown αλλά αφήνει ανοικτά τα γυμναστήρια,beauty salons,και τις εκκλησίες.
Τα pubs ,clubs ,restaurants ανοικτά 22:00 -23:00 τελευταία «γουλιά» και μετα «δρόμο»….
Πολλές «σάλτσες» παρα πολλές «σάλτσες» αλλά ο Coronavirus Sars Cov2 του παράγοντα Covid-19 όπως αναφέρει και ο Π.Ο.Υ (W.H.O) μας αναφέρει πεντακάθαρα για τρίτο κύμα της πανδημίας Coronavirus Sars Cov2 του παράγοντα Covid-19 στις αρχές του 2021 ειδικά στην Europa που δεν έχει τις υποδομές όπως αποδείχθηκε………………!
Μεγάλα «καρφιά» έριξε για την Switzerland που άνοιξε τα χιονοδρομικά με υποχρέωση μάσκας στα σκι αναφέροντας ότι «μπορεί να φτάσει σε «πολύ υψηλό επίπεδο ασθενειών και θανάτων»……………….

Πηγή:
https://www.mirror.co.uk/news/politics/breaking-boris-johnson-unveils-new-23055046
Πηγή:
WHO COVID Envoy Fears Third Wave, Calls Europe Response 'Incomplete'
https://www.tasnimnews.com/en/news/2020/11/22/2394762/who-covid-envoy-fears-third-wave-calls-europe-response-incomplete

Εντύπωση μου έχει κάνει ο πόλεμος των φαρμακευτικών με την Astrazeneca να αναφέρει 70% αποτελεσματικότητα του εμβολίου της …….για την ανάπτυξη του coronavirus Sars Cov2 του παράγοντα Covid-19.
H Αμερικάνικη Pfizer and Moderna, έδωσαν αποτελεσματικότητα 95%......και κατά «σύμπτωση» το εμβόλιο ανακοινώθηκε μετα τις Αμερικάνικες εκλογές.
Όλα αυτά για μια ασθένεια μόλις 10 μηνών……..όταν το παρελθόν μας έχει δείξει τις αναστολές και ανακλήσεις φαρμάκων άλλων χρόνιων ασθενειών.

Προς την Υπουργό Παιδείας και……θρησκευμάτων κ.κ Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη

1.Αναβαθμέιστε τον Server του Υπουργείου Παιδείας (υπολογίζω ουτε €50,000) και βάλτε μέσα ολες τις streaming online lessons για διαδικτυακά μαθήματα.

2.Θα σας κατηγορήσουν ότι βάλατε την βάση για την Ιδιωτική εκπαίδευση (προσωπικά καλά κάνατε) γιατι υπάρχουν και τα donkeys φοιτητές κλπ που ενώ «φαίνονται» οτι παρακολουθούν online τον καθηγητή αυτοι θέτουν camera off.
«Αράζουν» στον καναπέ η κρεβάτι και αστον τον «μα» να κάνει μάθημα και «αύριο» θα μας φταίει το internet……..
Οι ψηφοφόροι της αριστεράς δάσκαλοι -καθηγητές αντιδρούν γιατί θα χάσουν τα «προνόμια» 4-μήνες τον χρόνο να μην εργάζονται και να δουλεύουν μαύρη εργασία ενώ παράλληλα πληρώνονται και ασφαλίζονται στο Δημόσιο…….

3.Ο Πρωθυπουργός κ Κυριάκος Mητσοτάκης ανακοίνωσε μαμούθ πρόγραμμα εξοπλιστικών Rafale -Φρεγάτες Π.Ν €15 δις + F35 α/φ +πανάκριβο νέο Εκπαιδευτικό α/φ για την Σχολή Ικάρων. (Καλαμάτα)
Λεφτά υπάρχουν……………..€15 δις …………!
Τρελά νούμερα €295,000,000 για ανταλλακτικά ελικοπτέρων
€234,000,000 για ανταλλακτικά Mirage-2000eg και άλλα τόσα για Mirage-2000-5
Nα δούμε «αυριο» πως θα «καθαρίσει» η Ελλάδα να πείσετε τους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα ότι η Ελλάδα ……δεν ειχε Rafale μολις σας βομβάρδιζαν οι «σύμμαχοι»…….
Θα κατηγορηθεί η Ελλάδα για αυτό……και από την Γαλλία που θα θελει να ξεκαθαρίσει την θεση της με την τρομοκρατία ……θυμηθείτε το…….![/color


4.Να διαθέσετε tablets στους πιτσιρικάδες από 5-6 χρόνων όπως κάνουν και οι Αυστριακοί με συμμετοχή 25% των κηδεμόνων ιδιοκτητών ανηλίκων και εάν είναι κάτω από το αφορολόγητο όριο εννοείται δωρεάν και φυσικά…….ανευ Φ.Π.Α σε απαντες………..
Για e-learning ουτε €80 δεν αξίζει το κάθε tablet ενώ για μαζική παραγγελία μιλάμε για αστεία νούμερα……..
Πηγή:
VIENNA. From the next school year onwards, all fifth grade students should either receive mobile devices such as notebooks or tablets at a very reduced price or free of charge
https://www.nachrichten.at/politik/innenpolitik/digitalisierung-gratis-laptops-ab-schuljahr-202122;art385,3324035

Ειδάλλως μέσα στον Covid-19 θα κλαίμε τα μάυρα μας τα χάλια.
Κοιτάξτε θέαμα αιθουσα δασκάλων στην Γερμανία
Πηγη:
https://www.stimmt.de/storage/image/5/6/8/4/344865_full-width-header_1qkQJB_gBSJQE.jpg
Aπο Ιαπωνία αίθουσα δασκάλων Teachers' room at Onizuka Middle School
Πηγή:
https://de.wikipedia.org/wiki/Lehrerzimmer#/media/Datei:Japanese-Teacher's-Room.jpg

5.Mην ακούτε κανένα και προχωρήστε στις Μεταρρυθμίσεις στην Streaming online Lessons με νέο Server στο Υπουργείο.
Τα δίκτυα μας είναι πολλή καλά διότι εγώ πρόπερση έκανα μάθημα 3 -ώρες την ημέρα Αγγλικά σε μια φίλη Τραπεζικό από την Thailand Chiang Rai και οι videocalls ήταν άψογες.
Μέχρι και το πλαστικό ποτήρι μου του cafe άκουγε στο Chiang Rai……!

Λεφτά υπάρχουν…………!
Αμα δεν μπορείτε να βρείτε τότε βάλτε τους ψηφοφόρους της αριστεράς δάσκαλους -καθηγητές να κάνουν μια 5-νθήμερη απεργία που πληρώνουν την ασφάλειά τους …..αλλά μόλις είναι να συνταξιοδοτηθούν …..ο χρόνος εργασίας επιμηκύνεται και την……ξαναπληρώνουν.     
Συμφέρει η απεργία…….πρωτίστως το Κράτος!
Τον εργαζόμενο δεν τον συμφέρει αλλά με τα μνιαλά των ψηφοφόρων της αριστεράς δασκάλων -καθηγητών…….τρία πουλάκια κάθονταν……!


 
 
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2020, 23:46:18 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 81.0 Firefox 81.0
    • Thailand
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #143 στις: Νοέμβριος 27, 2020, 17:48:09 μμ »
Σε αυτό το τόπικ γραφουμε ενημερώσεις , σχετικά με την επιδημία covid-19 που αφορούν την Ταϊλάνδη

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #144 στις: Νοέμβριος 27, 2020, 18:53:31 μμ »
Oytopikos

Πιο νωρίς τα λένε αυτα τα πράγματα ρε παιδια αν και η "κορώνα" δεν αφορά μόνο την Thailand αλλά ολον τον κόσμο ενω οι αναρτήσεις μου ειναι απο ξένα portal που υπάρχει διαμάχη για το επιμαχο θέμα της διαδασκαλίας streaming online με πάνω απο 4,000 απαντήσεις ανα reportage.
Δυστυχώς δεν μπορώ απο τον λογαριασμό μου να κάτσω να τα σβήσω να "ελαφρύνω" το thread αλλά οποιος συντονιστής μπορεί ας κάνει delete απο μένα μηδεν παρεξηγηση απλά για ενημέρωση τα εβαζα οπως αλλοι ανοιξαν θέματα για τις Αικατερίνες ,Μανώληδες κλπ.(γενικό εποχικό θεμα)
Ζητάω και συγνώμη πάντως.
Μάλλον "αλλο" ειναι το θέμα....θα αποταθούμε εξωτερικό να ερθουν τα mandate στους "κυρίους" και τις "κυρίες" στην εκπαίδευση ανηλίκων!
Εχουν τεράστιες ευθύνες απαντες!
Ολα "εδω" πληρώνονται!
Καλό Σαββατοκύριακο!
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #145 στις: Νοέμβριος 28, 2020, 00:38:41 πμ »
Ο πρώην γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO) εξέδωσε προειδοποίηση κατά του τόσο γρήγορου ανοίγματος των συνόρων της Ταϊλάνδης

Ο Supachai Panitchpakdi λέει ότι το Covid-19 εξακολουθεί να αποτελεί απειλή, επισημαίνοντας άλλες χώρες που εμφανίζονται παγιδευμένες σε έναν κύκλο περιορισμών και κλειδώματος. Είπε ότι ο κύκλος σε πολλές δυτικές χώρες δεν βλάπτει μόνο τις οικονομίες τους, αλλά επίσης οδηγεί σε περισσότερες μολύνσεις και θανάτους και παρατείνει το χρόνο έως ότου οι πληγείσες χώρες μπορούν να επανεκκινήσουν τις οικονομίες τους. Προειδοποιεί ότι το γρήγορο άνοιγμα των συνόρων της Ταϊλάνδης θα μπορούσε να έχει μακροπρόθεσμες αρνητικές επιπτώσεις για το Βασίλειο.

Στην Ταϊλάνδη υπάρχει μια πολωμένη άποψη ως προς το εάν η Ταϊλάνδη πρέπει να ανοίξει εκ νέου τα σύνορά της ή όχι. Οι διαδοχικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο πληθυσμός της Ταϊλάνδης είναι γενικά καχύποπτος να ανοίξει πάλι πολύ σύντομα, ειδικά τη στιγμή που τμήματα του υπόλοιπου κόσμου προσπαθούν να περιορίσουν τα ποσοστά μόλυνσης. Από την άλλη πλευρά, η βιομηχανία τουρισμού και φιλοξενίας της Ταϊλάνδης έχει αποδεκατιστεί με εκατομμύρια άνεργους.
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #146 στις: Νοέμβριος 28, 2020, 22:39:01 μμ »
Υannif
Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια!
Αντι ο W.H.O να βάλει κ….χερο στην ανευθυνότητα των Swedish μια Χώρα αραιοκατοικημένη και πληθυσμιακά σαν την Ελλάδα με πάνω από 7,000 θανάτους ,πηγαίνουν και κάνουν «παρατηρήσεις» να μην ανοίξουν τα σύνορα στην Thailand μια Χώρα πληθυσμιακά 70 εκατ και με μόλις 59-60 θανάτους …..!
Πηγή:
Σουηδία: Μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα| newmoney
https://www.newmoney.gr/roh/bloomberg/souidia-miothike-to-prosdokimo-zois-gia-proti-fora-edo-ke-enan-eona/

Υπόψιν η Thailand ήταν η πρώτη Χώρα έξω από την China που αναφέρθηκε ο Coronavirus Sars CoV2 του παράγοντα Covid-19 στις 13 Ιανουαρίου 2019.
Πειθαρχία των Thais πολιτών στην τήρηση του Υγειονομικού πρωτόκολλου όπως και curfew περιοριστικά μέτρα μετακινήσεων και ……………….κλειστά τα σχολεία…………..
Oταν: 672.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών πέθαναν από πνευμονία το 2019
Πηγή:
https://www.ygeianews.gr/astheneies/35446/672-000-paidia-kato-ton-pente-eton-pethanan-apo-pneymonia-to-2019/

Αντι ο W.H.O να δίνει τα εύσημα συνέχεια στην Thailand -Finish που έχουν μικρά ποσοστά θανάτων αυτοί πηγαίνουν και κάνουν «δηλώσεις» μόνο για την Thailand να μην ανοίξουν τα σύνορα……..γιατί ρε «λεβέντες» οι Swedish -Finish -Denmark κλειστά σύνορα είχαν;
Εγώ αναμένω να επιβραβευτεί η Thailand και επίσημα για την συνολική και υπεύθυνη στάση της Επτακομματικής (7) Συγκυβέρνησης όπως και οι πολίτες.
Τα χρήματα που δίνει η Thailand κάθε χρόνο στον W.H.O είναι πολύ λιγότερα από το Yunanistan ενώ έχει το καλύτερο σύστημα Υγειονομικής περίθαλψης στην Asia και το έκτο (6) καλύτερο στον πλανήτη.
Αν μπορέσω αύριο θα κάνω επίσημη ανάρτηση από μεγάλης επισκεψιμότητας site που είναι Ύμνος στο great success story της Thailand για τον Coronavirus Sars CoV2 του παράγοντα Covid-19.
Σπάνε το κεφάλι τους να καταλάβουν πως είναι δυνατόν μια Χώρα με το υψηλότερο Χρέος στην Asia τα πήγε τόσο πολύ καλά στον Coronavirus Sars CoV2 του παράγοντα Covid-19.
To great success story της Thailand στον Coronavirus Sars CoV2 του παράγοντα Covid-19 το βαφτίζουμε «ασυμπτωματικότητα».

( κάποιος στο forum ειχε αναρτήσει την photo από την Thai μας …………….βρε πως αλλάζουν οι καιροί παιδιά…….η Thailand παίρνει και αλλα Συγχαρητήρια από την ανάρτηση που θα κάνω αύριο -μεθαύριο …….με την ιδια photo ……)

Προς τον Πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη
Προς την Υπουργό Παιδείας και…….θρησκευμάτων κ.κ. Νικολέτα Κεραμέως και Σοφία Ζαχαράκη


Sincerely ………….Wai from Thais
Students at Sawasdee Wittaya Primary School learning about washing hands after schools reopened this month



Eκτιμώ ότι το κορωνοεμβολιο ;) θα κυκλοφορήσει μαζικά μετα τον Μάρτιο 2021 και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού Mr Prayut Chan-o-cha αλλά και από «κινήσεις» που ειδα στο bitcoin $20,000 και τώρα είναι στα $17,000 μεταφορές κεφαλαίων….
Τέλος εγω που δεν είμαι γιατρός δεν βλέπω καμία πανδημία στα «νούμερα» με τα στατιστικά στην Ελλάδα αναφορικά με πέρση.
Πέρση σαν Ελλάδα είχα 123,000 νεκρούς και τώρα συνολικά ανέρχονται περίπου 100,000 νεκρούς διαφόρων αιτιών.


Αν θα «διπλώσουν» κλπ. τα «νούμερα» Παγκοσμίως εξαρτάται από την ανευθυνότητα και τους κάκιστους επικοινωνιολόγους που έχουν οι τοπικές Κυβερνήσεις οι οποίες κακά τα ψέματα ομολογουμένως δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον κόσμο για το κορωνοεμβόλιο.
Θα κυκλοφορήσουν ευρέως τα P.C.R tests Coronavirus Sars CoV2 του παράγοντα Covid-19 και ο κόσμος θα εμπιστεύεται πιο πολύ τα tests από το να κάνει χρήση του κορωνοεμβόλιου που δεν ξέρουμε τι παρενέργειες σίγουρα θα έχει γιατί δεν έχει δοκιμαστεί για χρόνια σε πολλούς ανθρώπους όπως αλλά φάρμακα.
Τα αποτελέσματα των tests είναι για τα σκουπίδια μην κοροιδεύουμε τον εαυτό μας γιατί «τώρα» το κάνω και είμαι okay και μετα όταν βγω εξω από την πόρτα μου μπορεί να κολλήσω «κορώνα» και να ζώ σην καρακοσμάρα μου ότι είμαι άτρωτος και δεν κόλλησα «κορώνα» ενώ επιπροσθέτως θα μολύνω και άλλους  με την δικαιολογία «μην ανησυχείτε» κλπ. έκανα το tests.
Παραλείπω ότι όλα τα tests έχουν το «στατιστικό λάθος» ότι μπορεί να έχω μολυνθεί από «κορώνα» και να μην έχω όπως και το αντίστροφο.

Προσωπική συζήτηση που είχα χθές στην γειτονιά μου με «κάποιον» Διευθυντή τεράστιου Νοσοκομείου λοιμωξιολόγο για το κορωνοεμβόλιο είναι ότι 100% προκαλεί μετα από χρόνια σκλήρυνση κατά πλάκας ……
Προσωπικά πάλι αναφέρομαι δ.ε.ν θα το κάνω και αν ζητήσουν πιστοποιητικά θα βρώ κάποια τρύπα να με έχουν «γραμμένο» στην database ότι το έκανα να ταξιδεύω κλπ.
Τα media δεν με πείθουν ακόμα και τον Πρωθυπουργό -Υπουργούς να δείξουν ότι κάνουν το κορωνοεμβόλιο γιατι το «εργο» το έχουμε ξαναδεί όπως με την γουρουνόγριπη που είχαν δείξει οι «δημοσιογράφοι» την Ξενογιανακοπουλου με τον Αβραμόπουλο ότι έκαναν εμβόλιο και στην ουσία από κύκλους γιατρών και νοσηλευτών μάθαμε ότι έκαναν ενέσιμη βιταμίνη Β12.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #147 στις: Νοέμβριος 30, 2020, 20:11:11 μμ »
Μια 26-χρονη Thai και μια φίλη της 23-χρονη ειναι τα νέα κρούσματα στην Thailand τα οποια επιβεβαιώθηκαν στο Chiang Rai.
Οι δύο γυναίκες εργάζονταν σε bar στην γειτονική Myanmar και πέρασαν οδικώς τα σύνορα χ.ω.ρ.ί.ς να τεθούν σε quarantine με Van αυτοκίνητο που τις μετέφερε ενω οπως ανέφεραν η μια ηταν ηδη αδιάθετη στην Myanmar και .........δεν τον ανέφερε κατα την εισοδό της στο Βασίλειο.
Πηγή:
TIMELINE: One more Thai woman confirmed with Covid-19 in Chiang Rai, three cases in total now connected to illegal Myanmar crossing
https://thepattayanews.com/2020/11/30/timeline-one-more-thai-woman-confirmed-with-covid-19-in-chiang-rai-three-cases-in-total-now-connected-to-illegal-myanmar-crossing/

Υγειονομικό διαβατήριο: Μόνο με απόδειξη εμβολιασμού θα μπορούν να ταξιδεύουν οι πολίτες

Τουλάχιστον 5 αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν ένα ψηφιακό πάσο για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο που θα αποδεικνύει ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σκέψεις να εφαρμοστεί και σε χώρους δουλειάς, θέατρα, ξενοδοχεία και αλλού.
Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θεωρείται αδύνατον να κάνουν υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς καθώς αυτό μπορεί να προσκρούσει στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Πηγή:
https://www.newsit.gr/kosmos/ygeionomiko-diavatirio-mono-me-apodeiksi-emvoliasmou-tha-mporoun-na-taksideyoun-oi-polites/3171942/

Παρατήρηση:
Όπου και αν είμαστε όπου και αν σκοπεύουμε να πάμε στις επερχόμενες γιορτές θα πρέπει να  επισημανθεί μια διαφορά μεταξύ του τι είναι τα βακτήρια και τις είναι οι ιοί.
Δυστυχώς κ.α.ν.έ.ν.α.ς δεν το έχει επισημάνει στον κόσμο να προφυλάσσετε γιατί οι μάσκες προστατεύουν από τα βακτήρια και Ο.Χ.Ι από τους ιούς.
Βλέπουμε ανθρώπους στον δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ να μιλάνε και να κρατούν απόσταση το πολύ μισό μέτρο, ειδικά όταν μιλούν μεταξύ τους και αυτό το κάνουν «σίγουροι» λόγω των μασκών, επειδή πιστεύουν ότι προστατεύονται ούτως ή άλλως.
Παρατηρούμε οι δοκιμαστές των tests να φοράνε ένα είδος διαστημικής στολής γιατί ξέρουν οι μάσκες προστατεύουν από βακτήρια και όχι από ιούς οι οποίοι μπορούν να διεισδύσουν και μέσα στα μάτια…..
Τα βακτήρια είναι μονοκύτταροι, ζωντανοί οργανισμοί εχοντας κυτταρικό τοίχωμα και όλα τα απαραίτητα συστατικά να επιβιώσουν και να αναπαραχθούν, αν και μερικά μπορεί να αντλήσουν ενέργεια από άλλες πηγές.
Οι ιοί δεν θεωρούνται «ζωντανοί» επειδή απαιτούν ένα κύτταρο ξενιστή για να επιβιώσει μακροπρόθεσμα, για ενέργεια και για αναπαραγωγή. Οι ιοί αποτελούνται από ένα μόνο κομμάτι γενετικού υλικού και ένα πρωτεϊνικό κέλυφος που ονομάζεται καψίδιο.
Επιζούν και αναπαράγονται με «πειρατεία» ενός κυττάρου ξενιστή και χρησιμοποιώντας τα ριβοσώματά του για να δημιουργήσουν νέες ιικές πρωτεΐνες.
Λιγότερο από 1% των βακτηρίων προκαλούν ασθένεια. Τα περισσότερα είναι ευεργετικά για την καλή υγεία και την υγεία των οικοσυστημάτων της Γης.
Οι περισσότεροι ιοί προκαλούν ασθένεια………………….. ενώ ο εμβολιασμός είναι ο πρωταρχικός τρόπος πρόληψης των ιογενών λοιμώξεων……..
Πηγή:
What's the difference between Bacteria and Viruses?
https://www.drugs.com/medical-answers/difference-between-bacteria-virus-3503840/


« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 30, 2020, 20:15:06 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #148 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 23:24:35 μμ »
Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο ... κι "εμείς" κρυφό καμάρι!

The safest destinations post-COVID
The 5 safest destinations are all in East Asia:



 ;) ;) ;) Thailand rated safest tourist destination in the world in terms of Covid-19 in data drilldown by Lingo Ninja  ;) ;) ;)

Πηγή:
https://www.lingo-ninja.com/a/CovidTourism2021



Songkran SummerFest 2015 at Route 66 Club RCA Bangkok

https://www.youtube.com/watch?v=ckbWvP7GGFU
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος babinosD

  • *
  • Μηνύματα: 6
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.88 Chrome 87.0.4280.88
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #149 στις: Δεκέμβριος 03, 2020, 17:35:02 μμ »
Η Ταϊλάνδη θα ξεκινήσει τους εμβολιασμούς Covid-19 τον Μάιο του 2021

Ένα πιθανό τέλος της πανδημίας είναι ορατό. Η Ταϊλάνδη θα ξεκινήσει εμβολιασμούς Covid-19 τον Μάιο του 2021, σύμφωνα με το Υπουργείο Ελέγχου Νόσων. Το τμήμα δημοσίευσε ένα σχέδιο για τη χορήγηση του εμβολίου που παράγεται από τον φαρμακευτικό γίγαντα AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η Ταϊλάνδη υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία 6 δισεκατομμυρίων μπατ για να αγοράσει 26 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου που θα ήταν αρκετές για τον εμβολιασμό 13 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η εταιρεία Siam Bioscience παρατάχθηκε για να λάβει τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την παραγωγή του εμβολίου στην Ταϊλάνδη. Η Siam Bioscience έχει την ικανότητα να παράγει 180 εκατομμύρια έως 200 εκατομμύρια δόσεις ετησίως, αρκετές για διανομή σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία.

Τα κέντρα εμβολιασμού προγραμματίζονται να δημιουργηθούν σε περισσότερες από 10.000 επαρχίες που θα αποτρέψουν τον υπερπληθυσμό στα νοσοκομεία. Το ιατρικό προσωπικό, τα μικρά παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι ευάλωτες ομάδες θα είναι πρώτοι στη σειρά για τις ενέσεις. Οι εμβολιασμοί θα είναι δωρεάν σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις, ενώ ιδιωτικά νοσοκομεία μπορούν να αγοράσουν τη δική τους προμήθεια, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της DDC Opas Karnkawinpong.

Ο Opas λέει ότι το εμβόλιο θα υποβληθεί σε ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Ταϊλάνδης καθώς και από το Υπουργείο Ιατρικών Επιστημών του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας πριν από τη χορήγηση.

ΠΗΓΗ: Έθνος Ταϊλάνδη
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 03, 2020, 17:37:27 μμ από babinosD »