ΓΕΝΙΚΑ > ΝΕΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Η επικαιρότητα σε βίντεο

(1/12) > >>

Oytopikos:
Άνδρες προσεύχονται ενώ κάθονται πάνω στη ράχη των ελεφάντων, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Ημέρας Ελέφαντα, στην αρχαία πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Ayutthaya.

Οι Ταϊλανδοί τιμούν τον ελέφαντα με προσφορές φρούτων και βουδιστικές τελετές σε όλη τη χώρα, αποτίνοντας φόρο τιμής στο εθνικό τους ζώο.

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, αυτά τα μεγαλοπρεπή ζώα ζούσαν δίπλα-δίπλα με τους ανθρώπους της Ταϊλάνδης.
Αποτελεί το εθνικό σύμβολο της χώρας και θεωρείται ιερό ζώο για του κατοίκους της χώρας αυτής.
Μάλιστα ο ελέφαντας συμβολίζει τα τρία κύρια θεσμικά όργανα στην Ταϊλάνδη: τη θρησκεία, το έθνος και τον βασιλιά.

Επιπλέον, οι ελέφαντες στην Ταϊλάνδη θεωρείται ως ένα σύμβολο της δύναμης και της ευημερίας.
Μέχρι το 1916 η σημαία της Ταϊλάνδης απεικόνιζε έναν λευκό ελέφαντα ενώ τώρα βρίσκεται στη σημαία του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης.

Oytopikos:

Δύο μοναχοί μπήκαν σε κατάστημα στην Ταϊλάνδη και… έκλεψαν ένα iPhone το οποίο έκρυψαν.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχεία Τσαμπόρν της Ταϊλάνδη με τους δύο μοναχούς να μπαίνουν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη δήθεν για να ζητήσουν ελεημοσύνη.
Επειδή το να ζητούν ελεημοσύνη μοναχοί είναι συνήθης πρακτική στη χώρα, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα δεν υποψιάστηκαν ότι οι δύο άνδρες ήταν και κλέφτες.
Έτσι ήσυχοι ανέβηκαν στον επάνω όροφο του καταστήματος προκειμένου να ενημερώσουν το αφεντικό τους για το αίτημα των δύο μοναχών.

   

Αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχναν οι δύο κλέφτες προκειμένου να αρπάξουν το iPhone.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πλέον προσφέρει αμοιβή για τον εντοπισμό των δύο μοναχών καθώς όπως δήλωσε σε αυτό το κινητό τηλέφωνο ήταν αποθηκευμένες όλες οι επαγγελματικές επαφές του.

usay

Oytopikos:

Πολύ κοντά στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του νεαρού κληρονόμου της αυτοκρατορίας της Red Bull είναι οι εισαγγελικές αρχές της Ταϊλάνδης.

Πριν από πέντε χρόνια, ο Βοραγιούθ Γιουβίντγια παρέσυρε και σκότωσε με τη Φερράρι που οδηγούσε έναν αστυνομικό στην Μπανγκόγκ.

Για όγδοη φορά ο πάμπλουτος κληρονόμος δεν εμφανίστηκε
προκειμένου να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου στη δίκη του που ξεκίνησε το 2016, επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η κατηγορία για υπερβολική ταχύτητα παραγράφηκε ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, ενώ η απερίσκεπτη οδήγηση επιφέρει μέγιστη ποινή κάθειρξης 10 ετών και λήγει σε 10 χρόνια αν δεν εκδικαστεί.

Το θέμα έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης της Ταϊλάνδης, αφού είναι γνωστό πως οι πλούσιοι λαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση από το σύστημα δικαιοσύνης.

thailandgr:
https://www.facebook.com/100006821820763/videos/1886327114937998/

Αυτό το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τον Τύπο και την Τοπική Αστυνομία για τον τρόπο που ταξιδεύουν οι ξένοι τουρίστες με μοτοσικλέτες.
Το βίντεο τραβήχτηκε στο Samui και δείχνει μια απίστευτη έλλειψη οδικής παιδείαςκαι βλακείας.
Αλλά για όποιον μένει εκεί , είναι μια ακόμα μέρα στο πιο επικίνδυνες οδούς στον κόσμο, τι σκεφτόταν αυτός ο νεαρός άνδρας για να μην φορέσει κράνος δεν έχουμε ιδέα.

Ίσως είναι η έλλειψη κανόνων στο δρόμο, ίσως παρακολουθώντας απλώς τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι περισσότερες μοτοσικλέτες στην Ταϊλάνδη και ακολουθείσε το παραδείγμα τους.
Ούτως ή άλλως δεν σκέφτηκε καθαρά.

https://www.youtube.com/watch?v=AN7UDSEkA50

Oytopikos:

Υπέρβαρος πίθηκος 26 κιλών εισήχθη σε… κέντρο αδυνατίσματος!


Ενας ευτραφής πίθηκος από την Ταϊλάνδη στέλνεται σε κέντρο αδυνατίσματος. Εφτασε στο διπλάσιο του φυσιολογικού βάρους για το είδος του, καταβροχθίζοντας τις λιχουδιές που του δίνουν οι τουρίστες. Τώρα, θα τον σώσει η πρωτεΐνη και τα λαχανικά

Πρόκειται για τον πίθηκο μακάκο με το παρατσούκλι «Θείος χοντρούλης», ο οποίος ζυγίζει παραπάνω από 26 κιλά τρώγοντας πεπόνια, μιλκσέικ, γλυκό καλαμπόκι, ζυμαρικά, τηγανητές πατάτες και χάμπουργκερ. Και πίνει σόδα, αντί για νερό.

Του τα προσφέρουν επισκέπτες σε μια πλωτή αγορά στην Μπανγκόκ και σε ένα πάρκο και εκείνος, από ό,τι φαίνεται, δεν λέει «όχι»

Αυτό έχει ως συνέπεια να αναπτύξει μία τεράστια κοιλιά -μια λιπαρή μάζα, για την ακρίβεια- η οποία έγινε ένα είδος καλοήθους όγκου, γεγονός που ανάγκασε τους υπαλλήλους της άγριας πανίδας της χώρας να βάλουν προειδοποιητικές πινακίδες στους δρόμους, ώστε οι τουρίστες να σταματήσουν να του δίνουν φαγητό.

Ο «Θείος» διασώθηκε και στάλθηκε για έναν έλεγχο της υγείας του. Μετά τα ανησυχητικά αποτελέσματα -υπάρχει κίνδυνος καρδιακής ανεπάρκειας και διαβήτη- ο πίθηκος εισήχθη σε κέντρο αδυνατίσματος για ζώα.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου εκεί έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και τώρα θέλουν να μειωθεί το βάρος του στα 8 κιλά. Αν επιτευχθεί, θα επιτρέψει στον μακάκο να ζήσει μία πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Αλλά θα πρέπει και οι τουρίστες να σταματήσουν να τον ταΐζουν.

Το διαιτολόγιό του περιλαμβάνει 400g άπαχη πρωτεΐνη, φρούτα και λαχανικά, δύο φορές την ημέρα.
 

Ο διαιτολόγος του τονίζει ότι ήταν αναμενόμενο να καταλήξει με τέτοια κοιλιά, κάνοντας τη συγκεκριμένη διατροφή. Μάλιστα, επισημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους εάν καταναλώνουν τέτοιες τροφές, κλείνοντας το μάτι στη Θεωρία της Εξέλιξης.

Ο Δαρβίνος θα ήταν περήφανος…

http://www.protagon.gr/epikairotita/44341413269-44341413269

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση