Αποστολέας Θέμα: Προτασεις διαμονης  (Αναγνώστηκε 35963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Thailander

  • ***
  • Μηνύματα: 503
  • Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.6 Firefox 2.0.0.6
Προτασεις διαμονης
« στις: Δεκέμβριος 09, 2008, 02:21:52 πμ »
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Μπανγκοκ ειναι ισως η ασιατικη πρωτευουσα με τη μεγαλυτερη ποικιλια και την καλυτερη ποιοτητα οικονομικων καταλυματων, γεγονος που αποτελει εναν απο τους λογους για τους οποιους ειναι τοσο δημοφιλης στους ταξιδιωτες που αποφευγουν τον οργανωμενο τουρισμο. Λογω της μεγαλης προσφορας, καλο θα ηταν να ξεκινησετε περιοριζοντας την αναζητηση σας σε συγκεκριμενα μερη της πολης οπου θα προτιμουσατε να μεινετε - στις πολυτελεις συνοικιες των μεγαλοεπιχειρηματιων Th Sukhumvit και Th Silom, το γκετο των περιηγητων Th Khao San αλλα και την περιοχη γυρω απο το Banglamphu, την κεντρικη περιοχη της Siam Square, τη ζωντανη Chinatown η την περιοχη που προτιμουν οι μεγαλυτεροι ταξιδιωτες, τη Soi Ngam Duphli, κοντα στο Th Phra Ram IV. Το Banglamphu και η Chinatown (κοντα στο σταθμο Hualamphong) ειναι οι φθηνοτερες συνοικιες για διαμονη και φαγητο. Η περιοχη της Siam Square ειναι κεντρικη και εξυπηρετειται και απο τις δυο γραμμες του Skytrain΄ κλιματιζομενοι διαδρομοι απο τους σταθμους του Skytrain, που οδηγουν στα πολυσυχναστα εμπορικα κεντρα της περιοχης, παραπεμπουν σε ενα μελλον οπου το να περπατα κανεις κατω απο τον ανοιχτο ουρανο θα ειναι μια ξεπερασμενη συνηθεια. Οι πολυβουες περιοχες Th Sukhumvit και Th Silom-Surawong συγκεντρωνουν τις περισσοτερες επιχειρησεις και δεν προσφερουν καμια οικονομικη επιλογη για διαμονη. To Sukhumvit, με πολυαριθμα go-go bars τεινει να προσελκυει ολο και περισσοτερο τους τουριστες εκεινους που αναζητουν την ερωτικη περιπετεια.

BANGLAMPHU
Αν τα οικονομικα σας ειναι καπως περιορισμενα, προτιμηστε τον κατεξοχην προορισμο οσων αναζητουν φτηνες διακοπες, το Th Khao, στην περιοχη του Banglamphu. Εκει μπορειτε να φτασετε με τα απλα λεωφορεια αριθ. 3, 15, 30, 39, 44, 47, 53, 59 και 79, αλλα και με τα κλιματιζομενα αριθ. 511 και 512. Το λεωφορειο του αεροδρομιου (διαδρομη Α-2) σταματα επισης εκει κοντα. Το Skytrain δεν φτανει μεχρι το Banglamphu, αλλα ο νεος σταθμος του υπογειου σιδηροδρομου ειναι πολυ εξυπηρετικος για την περιοχη. Ο καλυτερος τροπος για να φτασετε στο Banglamphu χρησιμοποιωντας το Skytrain ειναι να παρετε καποιο τρενο της γραμμης Silom μεχρι το νοτιοδυτικο τερμα στο Saphan Taksin, κι επειτα να επιβιβαστειτε στο πλοιο Chao Praya River Express με κατευθυνση προς τα βορεια και να κατεβειτε στο Tha Banglamphu. Οι τιμες στο Banglamphu ειναι οι χαμηλοτερες στην Μπανγκοκ και, παρολο που ορισμενα μερη για διαμονη ειναι στο οριο του ανεκτου, πολλα αλλα αξιζουν πραγματικα τα λεφτα τους (αν ειστε διατεθειμενοι να πληρωσετε λιγο περισσοτερο).
Στα φτηνοτερα καταλυματα, τα δωματια ειναι μικρα και οι τοιχοι μεταξυ τους πολυ λεπτοι. Αν υπαρχουν παραθυρα, συνηθως βλεπουν σε εσωτερικους διαδρομους. Ανεβαινοντας στην τιμη, τα δωματια γινονται καπως μεγαλυτερα, με καλυτερη ηχομονωση και κλιματισμο. Σε πολλους ξενωνες υπαρχουν και μικρες καφετεριες που σερβιρουν και φαγητο. Οι ξενωνες που βρισκονται κατα μηκος της Th Khao San μοιαζουν σαν μοντερνα σπιρτοκουτα, ενω εκεινοι που βρισκονται στους πιο ησυχους δρομους του Banglamphu στεγαζονται τις περισσοτερες φορες σε παλια κτιρια, με ιδιαιτερη ατμοσφαιρα. Ακομη, υπαρχει μια ολοκληρη γενια απο πολυωροφα ξενοδοχεια, τα περισσοτερα απο τα οποια εχουν χαμηλες τιμες.
 
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 10, 2008, 22:13:18 μμ από Thailander »


ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος Thailander

  • ***
  • Μηνύματα: 503
  • Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.6 Firefox 2.0.0.6
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 10, 2008, 02:39:08 πμ »
ΠΕΡΙΟΧΗ KHAO SAN
- Prakorp's House & Restaurant. Απλα δωματια με καφετερια στην εισοδο.
- Grand Guest House
- Lek Guest House
- Lucky Beer & Guest House
- Chada Guest House. Διαθετει μικρες καθαρες κρυπτες.
- Classic Inn. Εχει αξιοπρεπη δωματια με πολυτελειες οπως ζεστο νερο και τηλεοραση.
- CH I Guest House. Διαθετει δωματια με ολες τις βασικες ευκολιες.
- Khao San Palace Hotel (139 Khao San Palace Inn΄ Th Khao San). Βρισκεται μεσα σε αυλη, ειναι φιλοξενο και καπως πιο αναβαθμισμενο απο τα προηγουμενα. Ειναι καλοδιατηρημενο, διαθετει δωματια με κλιματισμο, τηλεοραση και ζεστο νερο.
- Nith Charoen Hotel
- Nana Plaza Inn. Ειναι μια μεγαλη επιχειρηση, που περιλαμβανει ενα δημοφιλες εστιατοριο sushi, και δωματια με κλιματισμο και ζεστο νερο.
- D&D Inn. Αναλογες πολυτελειες ιδιες με το Nana Plaza Inn.
- Siam Oriental (190 Th Khao San). Εχει δωματια διαφορων κατηγοριων και μεγεθων, διαθετει και ανελκυστηρα.
- J & Joe. Ειναι ενα παλιο συγκροτημα κτιριων, συνηθως γεματο και με αρκετο θορυβο.
- New Joe. Ειναι ενα μοντερνο καταλυμα, με καφε στην αυλη. Σε πολλα δωματια μπορουν να μεινουν εως τεσσερα ατομα΄ επισης, υπαρχει δυνατοτητα προσβασης στο διαδικτυο και αποστολης φαξ.
- Barn Thai Guest House. Διαθετει μια μικροσκοπικη αυλη, και αποτελει καλη επιλογη για οσους ταξιδευουν μονοι΄ ειναι καθαρο και η μπροστινη του εισοδος κλειδωνει τα μεσανυχτα.
- Khao San Privacy Guest House. Αξιοπρεπη δωματια αλλα με τουρκικες τουαλετες.
- Ranee's Guest House. Προσφερει ποικιλια χορτοφαγικων πιατων.
- 7 Holder. Φιλοξενει κυριως γιαπωνεζους τουριστες και διαθετει Ιντερνετ καφε.
- Au-Thong Restaurant & Guest House (au_thong@hotmail.com, 78 Th Rambutri). Εχει λιγα απλα δωματια, εστιατοριο στον μπροστινο κηπο και ειναι μια πρωτοτυπη νοτα για τα δεδομενα των ξενωνων της κατηγοριας.
- Tuptim Bed & Breakfast (info@tuptimb-b.com, 82 Th Rambutri). Μοιαζει με το προηγουμενο, αλλα η εμφαση ειναι περισσοτερο στα δωματια και λιγοτερο στο φαγητο. Κλιματιζομενα δωματια με ζεστο νερο΄ υπαρχουν και τετρακλινα δωματια.

ΠΕΡΙΟΧΗ BANGLAMPHU
- Sawasdee House (147 Soi Rambutri). Ειναι ενα χαρουμενα διακοσμημενο πολυωροφο ξενοδοχειο που διαθετει πολυσυχναστο εστιατοριο και μπαρ στο ισογειο. Τα μονοκλινα δωματια ειναι πολυ μικρα, ενω τα δικλινα ειναι αρκετα πιο ευρυχωρα.
- Merry V Guest House (Soi Rambutri). Ειναι δημοφιλες και φιλοξενο.
- My House. Εχει ενα ευχαριστο καθιστικο και αξιοπρεπη δωματια.
- Bella Bella House. Ειναι ενα πενταοροφο κτιριο, με σκεπαστη ταρατσα, ισως ενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του.
- Chai's House. Ειναι ενα οικογενειακο ξενοδοχειο ησυχο και ασφαλες, και, στην μπροστινη μερια, διαθετει κοινοχρηστο καθιστικο.
- New Siam Guest House. Ειναι ενα τετραωροφο ξενοδοχειο με ησυχα και καθαρα δωματια.Φαινεται καλα οργανωμενο και με πολυ πελατια.
- Peachy Guest House. Προσφερει πληθωρα επιλογων. Τα δωματια που βλεπουν στο δρομο εχουν πολυ θορυβο.
- New Merry V. Εχει ανετα δωματια με ζεστο νερο.
- Central Guest House (Trok Bowonrangsi). Εχει δωματια λιτα και καθαρα.
- Srinthip. Ενα παλιο σπιτι με ανεκτα δωματια.
- Sweety Guest House. Εχει μικρα μονοκλινα δωματια χωρις παραθυρο, μεγαλυτερα δικλινα και δωματια με κλιματισμο. Διαθετει και ταρατσα για το απλωμα των ρουχων.
- Prasuri Guest House. Ησυχα και καθαρα δωματια και μια τραπεζαρια γεματη με ταιλανδους φοιτητες που κανουν διαλειμμα για φαγητο.
- PS Guest House (Th Phra Sumen). Αναλαφρα επιπλωμενα και ευαερα δωματια. Στο ισογειο υπαρχει εστιατοριο, ενω στον πανω οροφο βρισκεται ενα μικρο καθιστικο με θεα στο καναλι.
- Gipsy Guest House. Στριφογυριστες σκαλες σε μικροσκοπικους διαδρομους και κακοφωτισμενα δωματια. Μια εσωτερικη αυλη ειναι το μονο μερος με λιγο περισσοτερο φως και θεα προς το γειτονικο καναλι. Τα δωματια που βρισκονται στην πλευρα του καναλιου διαθετουν παραθυρο.
- Villa Guest House. Ειναι ενα σπιτι με δεκα δωματια και σοβαρη επιπλωση, σε ενα καταπρασινο περιβαλλον΄ ειναι ιδανικο για μοναχικους ταξιδιωτες και συνηθως εχει πολυ πελατια.
- Clean & Calm Guest House. Προσελκυει κυριως αφρικανους ταξιδιωτες.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ THEWET & ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
Προκειτε για μια καταπρασινη περιοχη, την περιοδο των βροχων ομως υπαρχει κινδυνος πλημμυρων. Τα λεωφορεια αριθμ. 3, 16, 30, 31, 32, 33, 53, 64 και 90 και το κλιματιζομενο αριθμ. 506 σταματουν στην περιοχη. Το κλιματιζομενο λεωφορειο αριθμ. 510 απο το αεροδρομιο περνα επισης απο εκει κοντα.
- Tavee Guest House, Sawasdee Guest House, 85 Backpacker's Lodge. Ειναι ολα καλοδιατηρημενα και αρκετα ησυχα.
- Shanti Lodge. Διαθετει κομψα δωματια.
- Taewez Guest House. Eιναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο στην κατηγορια του, με εξυπηρετικο προσωπικο, ευρυχωρη καφετερια με δυνατοτητα προσβασης στο διαδικτυο και απλα δωματια.
- Bangkok International Youth Hostel (bangkok@tyha.org, 25/2 Th Phitsanulok). Εχει δωματια με ατομικο μπανιο και ζεστο νερο. Στο ισογειο υπαρχει καφετερια.

ΠΕΡΙΟΧΗ SOI NGAM DUPHLI
Αρκετα βρομικη και θορυβωδης περιοχη χωρις ιδιαιτερα φθηνα καταλυματα. Βρισκονται κοντα πολλες πρεσβιες. Τα λεωφορεια αριθμ. 13, 14, 74, 109, 115 και 116 και το κλιματιζομενο αριθμ. 507 περνουν απο την περιοχη. Ο πλησιεστερος σταθμος Skytrain ειναι το Sala Daeng, στη Th Silom.
- ETC Guest House. Ειναι ενα πολυωροφο κτιριο, στο ισογειο του οποιου υπαρχει ταξιδιωτικο πρακτορειο. Τα δωματια ειναι μικρα και στην τιμη περιλαμβανεται πρωινο με δημητριακα, φρουτα, τοστ και καφε η τσαι.
- Tungmahamek Privacy Hotel. Εχει ευρυχωρα δωματια.
- Sala Thai Daily Mansion. Εχει τεραστια καθαρα δωματια. Το καθιστικο με την τηλεοραση στον 3ο οροφο προσφερεται για ευχαριστες συναντησεις΄ υπαρχει και δροσερη ταρατσα.
- Charlie House
- PS Guesthouse. Καλη οικονομικη επιλογη.

Post Merge: Δεκέμβριος 10, 2008, 10:06:43
ΠΕΡΙΟΧΗ CHINATOWN & ΣΤΑΘΜΟΣ HUALAMPHONG
Τα λεωφορεια αριθ. 53, 25 και 73 και τα κλιματιζομενα αριθ. 501 και 507 κινουνται στις βασικες αρτηριες της περιοχης. Η πλησιεστερη αποβαθρα ειναι η Tha Ratchawong. Στην περιοχη του Hualamphong προσεξτε πολυ τα πορτοφολια και τις τσεπες σας. Εδω βρισκεται η αφροκρεμα των <<κλεφτων με το ξυραφακι>>, μια και οι επιβατες των τρενων ειναι ευκολα θηραματα.
- New Empire Hotel (572 Th Yaowarat). Τα δωματια ειναι κλιματιζομενα και εχουν ζεστο νερο, ενω υπαρχουν και πιο ακριβα. Τα εξωτερικα δωματια με παραθυρο εχουν αρκετο θορυβο, αλλα η περιοχη ειναι εξαιρετικη. Ειναι το αγαπημενο ξενοδοχειο των Κινεζων.
- Burapha Hotel (Th Mahachai & Th Charoen Krung). Ειναι λιγο καλυτερο απο το Empire.
- River View Guest House (riverview@mailcity.com, 768 Soi Phanurangsi, Th Songwat). Τα δωματια ειναι μεγαλα και εχουν ανεμιστηρα η κλιματισμο, και ζεστο νερο΄ οπως υπονοει και το ονομα του, πολλα δωματια εχουν θεα στο ποταμι΄ η θεα απο το εστιατοριο του 8ου οροφου ειναι μοναδικη.
- River City Guest House (11/4-5 Soi 24, Th Charoen Krung). Aξιοπρεπη δωματια με μπανιερα και ζεστο νερο, τηλεοραση, ψυγειο και τηλεφωνο. Στο ισογειο θα βρειτε ενα κινεζικο εστιατοριο.
- Sri Hualamphong Hotel (445 Th Rong Muang). Παλιο ατμοσφαιρικο ξενοδοχειο, με μια μεγαλοπρεπη σκαλα και καθιστικο στην ταρατσα.
- Stasion Hotel. Κοντα στην εισοδο του σιδηροδρομικου σταθμου.
- Krung Kasem Srikung Hotel (1860 Th Krung Kasem). Ειναι λιγο ακριβοτερο αλλα ειναι πιο ησυχο και πιο ασφαλες. Τα αρκετα ευρυχωρα δωματια ειναι καθαρα και διαθετουν κλιματισμο και ζεστο νερο. Στο ισογειο υπαρχει μια μικρη καφετερια.

ΠΕΡΙΟΧΗ SIAM SQUARE & PRATUNAM
Kεντρικη περιοχη η οποια συνδεεται με αλλα σημεια της πολης μεσω του Skytrain και των πλωτων ταξι Khlong Saen Saep.
- Muangphol Mansion (Soi Kasem San 1 & Th Phra Ram I). Ειναι ενα οκταωροφο κτιριο αρκετα δημοφιλες.
- Pranee Building. Mοιαζει περισσοτερο με διαμερισμα και προσφερει τη δυνατοτητα μακροχρονιας παραμονης με εκπτωση.
- White Lodge (36/8 Soi Kasem San 1). Προσφερει καθαρα αλλα μαλλον μικρα δωματια΄ αυτα που βρισκονται στον 1ο οροφο βγαινουν κατευθειαν σε εναν θορυβωδη διαδρομο. Μπροστα υπαρχει ενα ευχαριστο υπαιθριο καφε.
- Wendy House. Ειναι τριωροφο και διαθετει μικρα αλλα καθαρα δωματια με κλιματισμο, ζεστο νερο και τηλεοραση.
- Bed & Breakfast Inn. Εχει μικρα δωματια με κλιματισμο, στην τιμη των οποιων περιλαμβανεται και ευρωπαικο πρωινο.

ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σε αυτου του ειδους τα ξενοδοχεια νιωθεις περισσοτερο οτι βρισκεσαι στην Ταιλανδη παρα αν μεινεις σε καποιο ξενοδοχειο πολυτελειας. Σε πολλα ξενοδοχεια αυτης της κατηγοριας μπορειτε να κλεισετε δωματιο και μεσω διαδικτυου η ταξιδιωτικων πρακτορειων.

ΠΕΡΙΟΧΗ BANGLAMPHU
- Viengtai Hotel (www.viengtai.co.th, 42 Th Rambutri). Ηταν το πιο πολυσυχναστο ξενοδοχειο στο Banglamphu πριν <<ανακαλυφθει>> το Th Khao San. Στη διαρκεια της τελευταιας δεκαετιας, το Viengtai εχει ανακαινισθει πολλες φορες και σημερα ανηκει πλεον οριστικα στα ξενοδοχεια μεσαιας κατηγοριας΄ προσελκυει πολλες οικογενειες Ταιλανδων. Στην εξαωροφη παλια πτερυγα, υπαρχουν στανταρ δωματια, ενω στην εννια οροφων ανακαινισμενη πτερυγα υπαρχουν πολυτελη δωματια΄ το πρωινο περιλαμβανεται στην τιμη. Στον 3ο οροφο υπαρχει και πισινα.
- Pra Arthit Mansion (22 Th Phra Athit). Δυτικου τυπου δωματια, με ανετα κρεβατια.
- Buddy Lodge (265 Th Khao San). To ξενοδοχειο αυτο, στα ορια μεταξυ μεσαιας κατηγοριας και πολυτελους, εχει κομψα δωματια με παραδοσιακα ταιλανδεζικα σχεδια και ευκολιες οπως τηλεοραση, τηλεφωνο και ψυγειο.
- Royal Hotel (Th Ratchadamnoen Klang & Th Atsadang). Ειναι απο τα παλιοτερα στην πολη. Το 24ωρο καφε Royal ειναι αγαπημενο σημειο συναντησης και διαθετει λαχταριστο μπουφε για πρωινο. Στις τιμες περιλαμβανονται φοροι και υπηρεσιες. Το ξενοδοχειο ειναι κοντα στο Μνημειο της Δημοκρατιας και αλλα σημαντικα αξιοθεατα, αλλα στην περιοχη υπαρχει τετοιο κυκλοφοριακο χαος ωστε η μετακινηση με τα ποδια ενεχει θανασιμους κινδυνους. Οι περισσοτεροι οδηγοι ταξι ξερουν αυτο το ξενοδοχειο ως <<Ratanakosin>> και οχι ως Royal.
- Thai Hotel (78 Th Prachatipatai).

ΠΕΡΙΟΧΗ CHINATOWN & PHAHURAT
- Chinatown Hotel (www.chinatownhotel.co.th, 526 Th Yaowarat). Καλη επιλογη με προσιτες τιμες.
- Miramar Hotel (777 Th Mahachai). Ομοιο με το παραπανω.
- White Orchid Hotel (409-421 Th Yaowarat). Προσφερει πολυ ευχαριστη διαμονη στους επισκεπτες του.

ΠΕΡΙΟΧΗ SOI NGAM DUPHLI
- Malaysia Hotel (malaysia@ksc15.th.com, 54 Soi Ngam Duphli). Ηταν καποτε το πιο διασημο οικονομικο ξενοδοχειο της Μπανγκοκ. Σημερα διαθετει 120 δωματια με κλιματισμο και ζεστο νερο, μερικα απο τα οποια εχουν επισης τηλεοραση και ψυγειο. Στις τιμες περιλαμβανονται και οι φοροι. Το εξαωροφο αυτο ξενοδοχειο διαθετει μικρη πισινα, η οποια μπορει να χρησιμοποιηθει και απο μη ενοικους. Απο τη δεκαετια του 1970 το Malaysia εκανε προσπαθειες ωστε να ξεφυγει απο την κατηγορια των οικονομικων ξενοδοχειων΄ για ενα διαστημα φαινεται πως απευθυνοταν αποκλειστικα στους ανδρες επισκεπτες που αναζητουσαν την ερωτικη περιπετεια, αν και κατι τετοιο δεν ηταν εμφανες στη διαρκεια της ημερας΄ φαινεται πως τα εκτροπα συμβαινουν μετα τη δυση του ηλιου.
- Pinnacle Hotel (pinhl@loxinfo.co.th, 17 Soi Ngam Duphli, Th Phra Ram IV). Ειναι εντυπωσιακα ομορφο για τα δεδομενα της περιοχης και διαθετει ευχαριστο καθιστικο΄ στις τιμες περιλαμβανεται και πρωινο. Ακομη εδω θα βρειτε γυμναστηριο με σαουνα, χαμαμ και τζακουζι στην ταρατσα.
- Charlie House (1034/36-37 Soi Saphan Khu, Th Phra Ram IV). Ειναι ενα μικρο ξενοδοχειο για μη καπνιστες΄ τα δωματια ειναι στρωμενα με μοκετα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 10, 2008, 22:06:44 μμ από Thailander »
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος Thailander

  • ***
  • Μηνύματα: 503
  • Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.6 Firefox 2.0.0.6
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 03:08:37 πμ »
ΠΕΡΙΟΧΗ THANON SILOM
- YWCA Hostel (www.ywcabangkok.com, 13 Th Sathon Tai). Περιλαμβανει και πρωινο στις τιμες του.
- New Fuji (299-310 Th Surawong). Ειναι μια κλασικη επιλογη στην κατηγορια του. Υπαρχει 24ωρο μπαρ και εστιατοριο.
- Silom Village Inn (silom-village-inn@thai.com, 286 Th Silom). Αποτελει τμημα του Silom Village Trade Centre. Οι επισκεπτες μπορουν να πιουν ενα ποτο στο υπαιθριο κιοσκι, παρακολουθωντας τηλεοραση η χαζευοντας τους περαστικους. Ολα τα δωματια εχουν τις βασικες ευκολιες.
- Intown Residence (1086/6 Th Charoen Krung). Eιναι ενα καθαρο μοντερνο ξενοδοχειο΄ τα δωματια εχουν τηλεοραση, κλιματισμο και τηλεφωνο, και στις τιμες περιλαμβανεται και πρωινο. Εδω θα βρειτε μια καλη καφετερια και ενα ταιλανδο-κινεζικο εστιατοριο.

ΠΕΡΙΟΧΗ SIAM SQUARE & PRATUNAM
- Jim's Lodge (jimslodje@yahoo.com, 125/7 SoiRuam Rudi). Διαθετει καθαρα δωματια με τηλεοραση, ψυγειο, κλιματισμο και μοκετα σε ενα εξαωροφο κτιριο.
- Siam Orchid Inn (csiam_orchidinn@hotmail.com). Περιλαμβανεται πρωινο.
- Opera Hotel (16 Soi Somprasong 1/Soi 11 Phetburi, Th Phetburi). Ειναι ησυχο και διαθετει κλιματιζομενα δικλινα, πισινα και καφετερια.
- Florida Hotel (43 Phayathai Square, Th Phayathai). Eχει μεινει απο την εποχη του πολεμου του Βιετναμ.
- Century Park Hotel (century@samart.co.th, 9 Th Ratchaprarop). Ειναι ενα δημοφιλες, ημιπολυτελες ξενοδοχειο.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ DON MUANG
- Don Muang Mansion (118/7 Th Soranakom, Don Muang). Εχει μικρα κλιματιζομενα δωματια.
- Comfort Suites Airport (88/117 Viphavadi Rangsit Hwy). Προσφερει αρκετα αν μπορειτε να πληρωσετε λιγο περισσοτερο. Τα μεγαλα δωματια εχουν ολες τις ευκολιες (δορυφορικη τηλεοραση, κλιματισμο). Υπαρχει λεωφορειο προς/απο το παλιο αεροδρομιο. Μοναδικο μειον ο θορυβος απο τα αεροπλανα.
- We-Train International House (we-train@linethai.co.th, www.we-train.linethai.co.th, 501/1 Mu 3, Th Dechatungkha, Sikan, Don Muang). Ειναι ενα καλα οργανωμενο μερος, οπου μπορειτε να μεινετε καπως πιο οικονομικα. Στις τιμες προσθεστε τη συνηθισμενη χρεωση του 10%, αλλα οχι φορο, μια και ανηκει σε ενα μη κερδοσκοπικο συλλογο γυναικων (καλοδεχουμενοι και οι ανδρες επισκεπτες). Εδω θα βρειτε πισινα, μασαζ, πλυντηριο, καφετερια και σαλονι ομορφιας. Ενα βασικο μειονεκτημα ειναι η αποσταση τους απο το παλιο αεροδρομιο.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Ορισμενα ξενοδοχεια πολυτελειας προσφερουν εκπτωση εως 60% αν κανετε κρατηση μεσω διαδικτυου. Οι πελατες της Thai Airways International (THAI) δικαιουνται εκπτωση σε ορισμενα ξενοδοχεια.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
- Oriental Hotel (www.madarin-oriental.com, 48 Th Oriental). Ειναι ενα απο τα διασημοτερα ξενοδοχεια της Ασιας - στην ιδια κατηγορια με το Raffles της Σιγκαπουρης η το Peninsula του Χονγκ Κονγκ. Το ηλικιας 130 ετων αυτο ξενοδοχειο θεωρειται ως ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια του κοσμου και το ακριβοτερο στη Μπανγκοκ. Αν μεινετε εδω μια φορα, το προσωπικο θα θυμαται το ονομα σας, τι σας αρεσει να τρωτε για πρωινο, ακομη και το ειδος των λουλουδιων που προτιματε για το δωματιο σας. Πολλες σουιτες εχουν παρει το ονομα τους απο διασημοτητες που εμειναν εδω και εχουν δεκαπλασια τιμη απο τα κανονικα δωματια. Αξιζει τον κοπο να μπειτε στο ξενοδοχειο, αν μη τι αλλο για να δειτε τη μεγαλοπρεπη εισοδο (δεν επιτρεπονται σορτς, μπλουζακια χωρις μανικι η σανδαλια). Ακομη κι αν δε μεινετε μπορειτε να πιειτε ενα ποτο στο μπαρ που βρισκεται στον τελευταιο οροφο.
- Shangri-La Hotel (www.shangri-la.com, 89 Soi Wat Suan Phlu, Th Charoen Krung). Αλλο ενα πολυτιμο κοσμημα διπλα στο ποταμι. Οι ευκολιες και οι υπηρεσιες που προσφερονται εδω ειναι πολυ υψηλου επιπεδου. Οι κοινοι χωροι ειναι λιγοτερο επισημοι και πιο φιλοξενοι απο εκεινους του Oriental, και αποτελουν σημεια συναντησης ακομη και για μη ενοικους. Μια επιπλεον εξυπηρετηση για τους ενοικους ειναι το ελικοπτερο που μπορει, μεσα σε 15 λεπτα, να σας μεταφερει απο το Διεθνες Αεροδρομιο της Μπανγκοκ στην ταρατσα του ξενοδοχειου (οχι λιγοτερο απο τρια ατομα΄ για τρια επιπλεον ατομα υπαρχει εξτρα χρεωση για τον καθενα).
- Μarriott Royal Garden Riverside Hotel (marriottrgr@minornet.com, 257/1-3 Th Charoen Nakhon). Το καλογουστο αυτο ξενοδοχειο αξιζει κυριως για την ηρεμη του ατμοσφαιρα και τους ευρυχωρους, ανετους κοινους χωρους του. Εδω θα βρειτε μια μεγαλη πισινα, καταπρασινους κηπους, δυο γηπεδα τενις και ενα κεντρο αθλησης και υγειας υψηλοτατου επιπεδου.
- Royal Orchid Sheraton (www.sheraton.com/royalorchid, 2 Soi Captain Bush). Eιναι γνωστο για το αψογο και γρηγορο σερβις του.
- Royal River (670/805 Th Charan Sanitwong, Thonburi). Ερχονται πολλα τουριστικα γκρουπ.
- Peninsula Hotel (pbk@peninsula.com, 333 Th Charoen Nakhon). Ειναι ενα πολυτελες ξενοδοχειο στη δυτικη οχθη του ποταμου. Ενα λεωφορειο του ξενοδοχειου μεταφερει τους επισκεπτες προς/απο διαφορα σημεια του ποταμου.

ΠΕΡΙΟΧΗ SIAM SQUARE & PRATUNAM
- Regent Bangkok (155 Th Ratchadamri). Ειναι ενα χλιδατο ξενοδοχειο που συμφωνα με πολλους ξεπερνα το Oriental σε ποιοτητα. Αυτο ισχυει πραγματι για τους επιχειρηματιες λογω της κεντρικης του τοποθεσιας και του ειδικου χωρου για επιχειρηματιες που διαθετει το ξενοδοχειο΄ τα τοπικα τηλεφωνηματα ειναι δωρεαν στο Regent, μαλλον το μοναδικο πολυτελες ξενοδοχειο στην πολη που προσφερει αυτη τη δυνατοτητα. Επισης διαθετει ενα <<γραφειο σε ροδες>>, δηλαδη ενα υπερσυγχρονο οχημα με υπολογιστες, κινητα τηλεφωνα, τηλεομοιοτυπικο μηχανημα, τηλεοραση, βιντεο και περιστρεφομενες δερματινες καρεκλες για μικρες συνεδριασεις καθ' οδον.
- Grand Hyatt Erawan (Th Ratchadamri & Th Ploenchit). Ενα απο τα πολυτελεστερα ξενοδοχεια της πολης. Στο εσωτερικο του θα βρειτε μια εντυπωσιακη συλλογη συγχρονων ταιλανδεζικων εργων τεχνης. Η ατμοσφαιρα υψηλου γουστου υπογραμμιζεται απο τη θεα των δωματιων στο πισω μερος του ξενοδοχειου, που περιλαμβανει το ποδηλατοδρομιο του πολυτελους Bangkok Royal Sports Club. Aπο αποψη τοποθεσιας και εγγυτητας σε μαγαζια και μεσα μαζικης μεταφορας, συναγωνιζεται το Regent Bangkok και το Novotel Bangkok στη Siam Square.
- Novotel Bangkok on Siam Square (Soi 6, Siam Square). Ειναι αλλο ενα ξενοδοχειο με πολυ βολικη τοποθεσια για δουλεια η διασκεδαση. Λιγα βηματα απο την κεντρικη εμπορικη περιοχη της Μπανγκοκ αλλα και απο το σταθμο του Skytrain Siam, το Novotel εχει πληρη εξοπλισμο για επιχειρηματιες, φουρνο, πισινα και πολλα εστιατορια.
- Le Meridien President Hotel (information@lemeridien-bangkok.com, 971 Th Ploenchit). Διαθετει 758 δωματια και σουιτες. Στις ανεσεις περιλαμβανονται δυο πισινες, ενα κεντρο αθλησης, ενα κεντρο για επιχειρηματιες, ενα βιβλιοπωλειο, ενα καπνοπωλειο και 10 εστιατορια και μπαρ.
- Le Royal Meridien. Ο πιο μοντερνος αδερφος του παραπανω.
- Siam City Hotel (www.siamhotels.com, 477 Th Si Ayuthaya). Δεν ανηκει σε καποια αλυσιδα ξενοδοχειων. Ειναι μεγαλο, καλοδιατηρημενο και τα δωματια διαθετουν ολες τις ανεσεις. Τα εστιατορια εδω θεωρουνται πολυ καλα απο τους ντοπιους επιχειρηματιες.
- Holiday Mansion Hotel (hmtel@ksc.th.com, 53 Th Withayu). Ενα απλο αλλα προσεγμενο ξενοδοχειο. Τα δωματια του ειναι ευρυχωρα και διαθετουν ολες τις ανεσεις, συν πρωινο. Επισης υπαρχει πισινα, επιχειρηματικο κεντρο και καφετερια που ειναι ανοικτη 24 ωρες. Απεχει μολις τρια λεπτα με τα ποδια απο το σταθμο του Skytrain.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΑΝΟΝ SILOM
-Banyan Tree (www.banyantree.com, Th Sathon Tai). Ειναι ενα εξαιρετικα μοντερνο ξενοδοχειο με σουιτες για επιχειρηματιες, τεραστια δωματια με διαφορετικους χωρους για τον υπνο και τη δουλεια, τηλεφωνα με δυο γραμμες και δυο συσκευες τηλεορασης, συν ολες τις υπολοιπες ευκολιες που περιμενει κανεις απο ενα ξενοδοχειο της κατηγοριας του. Τα γυμναστηρια και το spa -τα μεγαλυτερα σε ξενοδοχειο της Μπανγκοκ- καταλαμβανουν τεσσερις οροφους.
-  Montien (bangkok@montien.com, 54 Th Surawong). Χαρακτηριστικο ταιλανδεζικο ξενοδοχειο με σημαντικη εκπτωση αν κανετε κρατηση μεσω διαδικτυου.
- Dusit Thani (www.dusit.com, 946 Th Phra Ram IV). Μεγαλοπρεπες με σημαντικη εκπτωση στις κρατησεις μεσω διαδικτυου.
- Narai (www.narai.com, 222 Th Silom). Πολλες ανεσεις και προσιτες τιμες.
- Holiday Inn Crowne Plaza (www.crowneplaza.com, 981 Th Silom). Περιπου ιδιο με το παραπανω.
- Swiss Lodge (www.swisslodge.com, 3 Th Convent). Εχει μονο 57 δωματια, κι ετσι το προσωπικο μπορει να δωσει μεγαλυτερη προσοχη στη λεπτομερια΄ κρυες πετσετες σας περιμενουν στην εισοδο του ξενοδοχειου καθε φορα που ερχεστε απ' εξω. Τα ηχομονωμενα παραθυρα αποτελουν ενα ακομη πλεονεκτημα.
- Trinity Silom Hotel (150 Soi 5, Th Silom). Ενα ακομη ξενοδοχειο πολυτελειας.
- Tower Inn (www. towerinnbangkok.com, 533 Th Silom). Eιναι ενα πολυωροφο ξενοδοχειο με μεγαλα, ανακαινισμενα δωματια, το οποιο προτιμουν πολλοι επιχειρηματιες που επισκεπτονται την πολη. Το ξενοδοχειο διαθετει ακομη πισινα, γυμναστηριο και εστιατοριο.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ DON MUANG
- Amari Airport Hotel (airport@amari.com). Συνδεεται με το παλιο αεροδρομιο μεσω ενος κλιματιζομενου διαδρομου, ειναι, οπως καταλαβαινετε, το ξενοδοχειο που βρισκεται πιο κοντα στο αεροδρομιο Don Muang. Το Amari διαθετει δωματια για μη-καπνιστες, εναν οροφο μονο για γυναικες, δωματια για ατομα με ειδικες αναγκες, κι εναν οροφο για επιχειρηματιες, με τεραστιες σουιτες και 24ωρο σερβις. Σπανια γινονται εκπτωσεις, μια και τα δωματια εδω εχουν μεγαλη ζητηση.
- Αsia Airport Hotel. Διαθετει ανετα δωματια. Υπαρχει λεωφορειο για τη μεταφορα σας απο/προς το αεροδρομιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 11, 2008, 22:42:35 μμ από Thailander »
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος gogua

  • Warned
  • *
  • Μηνύματα: 9
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 26, 2009, 02:21:01 πμ »
Ρε παιδια.η περιοχη  Ratchada στο Μπανκογκ ειναι κεντρο?βρηκα ενα πολυ καλο ξενοδοχειο κ λεει πως ειναι στο κεντρο της Ratchada

Αποσυνδεδεμένος Louis de Funès

  • ***
  • Μηνύματα: 322
  • Φύλο: Άντρας
  • TIT - This is Thailand
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 26, 2009, 05:12:35 πμ »
Ρε παιδια.η περιοχη  Ratchada στο Μπανκογκ ειναι κεντρο?βρηκα ενα πολυ καλο ξενοδοχειο κ λεει πως ειναι στο κεντρο της Ratchada
Δεν ειναι κεντρο αλλα δεν ειναι και πολυ μακρια. Εχει και σταθμους μετρο εκει. Που ακριβως θα εισαι?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
    • Thailand
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 26, 2009, 06:33:53 πμ »
Να υποθέσω οτι λες το Grand Mercure???

Αποσυνδεδεμένος vagelism

  • @
  • *
  • Μηνύματα: 6
  • OS:
  • Linux (Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron) Linux (Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron)
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 19, 2009, 08:01:43 πμ »
Καλησπέρα σε όλη την Λίστα.

Μόλις γύρισα από Ταϊλάνδη , πέρασα πολύ καλά.
Και μια που το ταξίδι μου σε αυτή την χώρα άρχισε μέσω του φόρουμ σε αναζήτηση διαμονής και πολλών άλλων οφείλω να καταθέσω κάποιες εμπειρίες μου για μελλοντική χρήση από τα μέλη του φόρουμ.
Λοιπόν στη Bangkok έμεινα στο ξενοδοχείο Viengtai Hotel .
Γενικά είναι αρκετά καλό ξενοδοχείο , όμως φροντίστε να έχετε αποδεικτικό της κράτησής σας όταν φτάσετε εκεί, όταν μετά από 5 μέρες διαμνής στο Krabi γύρισα στο ξενοδοχείο , και ενώ είχα κάνει κράτηση πρίν κάνω check out δεν έβρισκαν την κράτηση μου και παραλίγο να ψάχνω δωμάτιο για μια ήμερα. . .
Η αναφερόμενη πισίνα είναι μικρή και την βλέπει ελάχιστες ώρες ο ήλιος.
Δεν μου άρεσε που το internet το χρεώνουν ξεχωριστά , σε μιά εποχή που είναι δωρεάν παντού...
Το πρωινό τους είναι πλούσιο και το εστιατόριο έχει πολύ καλή κουζίνα ακόμα και για τους μή λάτρεις της ταϊλανδέζικης κουζίνας , όπου θα βρουν πολλά ευρωπαϊκά πιάτα.
Τέλος αν θέλετε ησυχία θα πρέπει να διαλέξτε ένα δωμάτιο το οποίο να μην κοιτάει στον δρόμο μια που είναι πολυσύχναστος και μέχρι αργά το βράδυ έχει φασαρία.
Αυτά για την διαμονή στο Viengtai Hotel.



Αποσυνδεδεμένος kiva

  • ***
  • Μηνύματα: 268
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απ: Προτασεις διαμονης
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 05, 2009, 13:35:31 μμ »
Με πρώτη επιλογή την χαμηλή τιμή τους .                                                                                                                                                              
 100 Baht per Night and Over  
 

 List of Bangkok Hotels   
 
ATLANTA
78 Soi 2, Sukhumvit Road
Tel: (02) 2526069,2521650,6568121-4conditioned
Fax: (662) 2552151    rooms 59    price 300-600
(F.A)
BANGKOK NOORIE
178/7 Soi Wutthiphan, Ratchaparop Road
Tel: (02) 2523340,2510723-4,2514439
Fax: (662) 2542766    rooms 30    price 200-350
(F,A)
CLASSIC INN
120/51-54 Ratchaprarop Road,
Tel: (02) 2080491-7
Fax: (662) 2080497    rooms 40    price 300-700
(A)
KHAOSAN PALACE
139 Khaosan Road, Banglampu
Tel: (02) 2820578,2813272    rooms 84    price 250-650
(F,A)
NITH CHAROEN
183 Khaosan Road, Banglampu
Tel: (02) 2819872,2815201    rooms 23    price 160-320
(F,A)
PRIVACY
31 Soi Ngam Dupli Rama IV Road
Tel: (02) 2868811,2862339    rooms -    price 350
(A)
STAR
36/1 Soi Kasemsan 1, Rama I Road,
Tel: (02) 2150020-1
Fax: (66 2) 2153381    rooms -    price  350-450
(A)
SWISS INN
1/28-29 Soi 11, (Soi Chaiyot)
Sukhumvit Road
Tel: (02) 2554523, 2536261
Fax: (66 2) 2536261    rooms -    price 350-450
(A)

 
(F) = fan in room
(A) = air conditioned room  
 
 
400 Baht per Night and Over
   
 
A ONE INN
13 -15 Soi Kasemsan 1
Tel: (02) 2164770,2153029
Fax: (662) 2164771    rooms 23    price )400
(A)
ASOKE PLACE
4/49 Soi 21 Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2583742,2583733
Fax: (66 2) 2584338    rooms 20    price 650-850
(A)
BANGKOK CITY GARDEN
121 Soi 10, Pradipat Road
Tel: (02) 2711159,2796285
Fax: (662) 2711159    rooms 29    price 400-800
(A)
BARON
544 Ratchadapisek Road
Tel: (02) 2464525-39,2480250
Fax: (662) 2467767    rooms -    price 600-650
(A)
BORAN HOUSE
487/48 Soi Wattanasin, Ratchaparop Road
Tel: (02) 2533639,2532252,6516385
Fax: (662) 2533639    rooms 30    price 850-950
(A)
BURAPA
160/14 Charoen Krung Road,
Tel (02) 2213545-9
Fax: (662) 2261723    rooms -    price 450-550
(A)
BUSINESS INN
155/4-5 Soi 11 Sukhumvit Road
Tel: (02) 2547981-4 2557155-8
Fax: (662) 2557159    rooms 70    price 500-1,200
(A)
CADENA PALACE
72/54 Soi Indramara 1/1, Sutthisan Road
Tel: (02) 2700514-8
Fax: (662) 2711359    rooms 145    price 1,000
(A)
CARLTON INN
22/2-4 Sukhumvit 21, Asoke Road
Tel: (02) 2580471-3
Fax: (662) 2583717    rooms 20    price 750
(A)
CHARLIE HOUSE
1034/36-37 Soi Saphan Khu,Rama IV Road
Tel: (02) 6798330-1,6798258-9
Fax: (662) 6797038    rooms 17    price 450-540
(A)
CHINA INN
19/27-28 Soi 19, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2557571-3
Fax: (66 2) 2541333    rooms -    price 650-750
(A)
CHINA TOWN
526 Yaowarat Road
Tel: (02) 2250203-26
Fax: (66 2) 2261295    rooms 80    price 700-1,200
(A)
CITY INN
888/37-39 Ploenchit Road
Tel: (02) 2521552, 2542070-1
Fax: (66 2) 2542078    rooms 30    price 843-1,053
(A)
COMFORT INN
153/11 Soi 11, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2519250, 2543559-60
Fax: (66 2) 2543562    rooms 40    price 810
(A)
CROWN
503 Soi 29, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2580318-9
Fax: (66 2) 2584438    rooms 63    price 400-450
(A)
CRYSTAL
65 Soi Nathong, Ratchadapisek Road
Tel: (02) 2746020, 2746441-8
Fax: (66 2) 2746449    rooms 92    price 777-5,650
(A)
DYNASTY INN
5/4-5 Soi 4, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2501397, 2521386, 2524522
Fax: (66 2) 2554111    rooms 55    price 850-950
(A)
EMBASSY
21 Pradipat Road, Soi 20
Tel: (02) 2798441 2792641-2
Fax: (66 2) 2783600    rooms 80    price 829-930
(A)
* EURASIA MUNGKORN WING
33/2 Soi Watthana Niwet 7, Sutthisan Road
Tel: (02) 2750060-77
Fax: (66 2) 2762221    rooms 204    price 800-2,500
(A)
FEDERAL A
27 Soi 11 Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2530175-6, 2534788-9
Fax: (66 2) 2535332    rooms 90    price 550-850
(A)
* FLORIDA
43 Phayathai Road,
Tel: (02) 2470990, 2470995, 2470103
Fax: (66 2) 2477419    rooms 107    price 700-800
(A)
FORTUNA
19 Soi 5, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2515121-6, 2532593
Fax: (66 2) 2536282    rooms 110    price 900-1 100
(A)
* GOLDEN DRAGON
20/21 Ngam Wong Wan Road, (10 kms. from Airport)
Tel: (02) 5890130-41
Fax: (66 2) 5898305    rooms 114    price 770-1,320
(A)
GOLDEN GATE
22/3 Soi 2, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2528126, 2515354
Fax: (66 2) 2539494    rooms 55    price 550
(A)
GOLDEN HORSE
5/1-2 Damrongrak Road
Tel: (02) 2801920-9
Fax: (66 2) 2803404    rooms 130    price 600-1,800
(A)
GOLDEN PALACE
15 Soi 1, Sukhumvit Road
Tel: (02) 2525115-6 2525169
Fax: (66 2) 2541538    rooms 65    price 480
(A)
GRACE
12 Soi 3, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2530651-79
Fax: (66 2) 2530680    rooms 542    price 766-1,507
(A)
GRAND INN
2/7-8 Soi 3, Sukhumvit Road
Tel: (02) 2549021-7
Fax: (66 2) 2549020    rooms 24    price 800-1,200
(A)
GRAND TOWER
23/1 Soi 55 Sukhumvit Road
Tel: (02) 2590380
Fax: (66 2) 3811030-1    rooms 100    price 829-973
(A)
HONEY
31 Soi 19 Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2530646-9, 2556795-6
Fax: (66 2) 2544716    rooms -     price 650-1,200
(A)
INN TOWN
40/6-7 Soi 3, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2535458-61
Fax: (66 2) 2533612    rooms 19    price 400-1,200
(A)
JASMIN
2082 New Phetchaburi Road
Tel (02) 3192421-8
Fax: (66 2) 3192430    rooms 72    price 800-900
(A)
KRUNG THAI
4 Soi Rang Nam, Phayathai Road
Tel: (02) 2453261, 2450347    rooms 77    price 400-500
(A)
LA RESIDENCE
173/8-9 Surawongse Road
Tel: (02) 2665400-1
Fax: (66 2) 2379322    rooms -    price 750-1,550
(A)
LEELA MANSION
365/15 Soi Phayanak, Phayathai Road
Tel (02) 2163210 2167213
Fax: (66 2) 2141149    rooms 16    price 600
(A)
* MALAYSIA
54 Soi Ngamdupli, Rama IV Road
Tel (02) 6797127-36
Fax: (66 2) 2871457-8    rooms 120    price 498-700
(A)
METRO
1902 New Phetchaburi Road,
Tel: (02) 3144741-3    rooms 80    price 450-550
(A)
* MIAMI
2 Soi 13, Sukhumvit Road
Tel (02) 2535611 -3 2530369
Fax: (66 2) 2531268    rooms 123    price 400-490
(A)
MIDDLE EAST SAHARA MANSION
21/22 Soi 3/1 Sukhumvit Road
Tel: (02) 2528575 2547790, 2527490
Fax: (66 2)2545101    rooms 160    price 450-1,200
(A)
MIRAMA
777 Mahachai Road
Tel: (02) 2224191-5, 2239775-8
Fax: (66 2) 2254994    rooms 156    price 779-1,813
(A)
* MORAKOT
2802 New Phetchaburi Road,
Tel: (02) 3140761-3, 3191461
Fax: (66 2) 3191465    rooms -    price 530-1,200
(A)
MY HOUSE
14 Soi 7 Phahon yothin Road
Tel: (02) 2781350-3, 2781355
Fax: (66 2) 2798026    rooms 109    price 480-700
(A)
* NANA
4 Soi 4, Sukhumvit Road
Tel: (02) 2550122, 2520121
Fax: (66 2) 2551769, 2558399    rooms 334    price 960-1,500
(A)
* NEW EMPIRE
572 Yaowarat Road
Tel: (02) 2346990-6
Fax: (66 2) 2346997    rooms 120    price 444-495
(A)
* NEW TROCADERO
343 Surawongse Road
Tel: (02) 2348920-8
Fax:(66 2) 2348929    rooms 130    price 770-2,416
(A)
NIAGARA
26 Soi Suksa Vitthaya, (Soi 9) Silom Road
Tel: (02) 2335783-4
Fax: (66 2) 2336563    rooms 96    price 550-600
(A)
NIRAN GRAND
81/1 Soi 103 Sukhumvit Road,(Soi Udomsuk)
Tel: (02) 3934850-7, 3610800
Fax: (66 2) 3987511    rooms 390    price 800-4,500
(A)
OPERA
16 Soi Somprasong 1, Phetchaburi Road
Tel: (02) 2524031-2 2557771, 2529754
Fax: (66 2) 2535360    rooms -    price 550-700
(A)
* PARLIAMENT
402 Wisutkasat Road, Bangkok 10200
Tel: (02) 2817411, 2817237, 2817026, 2825079    rooms 90    price 800-1 200
(A)
P.R. INN
4/4-5 Soi 3, Sukhumvit Road, (Soi Nana Nua)
Tel: (02) 2552476-9
Fax: (66 2) 2557480    rooms -    price 600-800
(A)
PRATUNAM PALACE
36/1-2 Phetchaburi Road, Bangkok
Tel: (02) 6537190-4
Fax: (66 2) 653-7195    rooms 50    price 600-1 000
(A)
PREMIER INN
9/1 Soi 20, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2610401-4
Fax: (66 2) 2610414    rooms -    price 720
(A)
PRESIDENT INN
155/14- 16 Soi 11, Su khumvit Road,
Tel: (02) 2554230-4
Fax: (66 2) 2554235    rooms -    price 600-700
(A)
* PRINCE
1537/1 New Phetchaburi Road
Tel: (02) 2516171-6
Fax: (66 2) 2513318    rooms -    price 660-1,320
(a)
* RAMADA
1169 Charoen Krung Road,
Tel: (02) 2348971-5
Fax: (66 2) 2371225    rooms 60    price 470-1,041
(A)
REGINA PALACE
1-9 Soi Soontornsiri, Ratchadapisek Road
Tel: (02) 2750088-95
Fax: (66 2) 2750099    rooms 310    price 980-3,530
(A)
RENO
40 Soi Kasemsan 1, Rama I Road
Tel: (02) 2150026-7
Fax: (66 2) 2153430    rooms -    price 550-990
(A)
RIO RESIDENCE
88/2-3 Nanglinchi Road,
Tel: (02) 2870041-9
Fax: (66 2) 2873190    rooms 78    price 790-1,760
(A)
* ROSE
118 Surawongse Road
Tel: (02) 2268268-72
Fax: (66 2) 2346381    rooms 99    price 776-895
(A)
* ROYAL
2 Ratchadamnoen Klang Avenue
Tel: (02) 2229111-26
Fax: (66 2) 2242083    rooms 297    price 960-2,970
(A)
ROYAL GARDEN HOME
63/1-4 Soi 3, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2535458-61
Fax: (66 2) 2533612    rooms 19    price 400-700
(A)
ROYAL PACIFIC PLAZA
335 Rama IX Road, Bangkapi
Tel: (02) 3199621-4, 3197650-1, 3197654
Fax: (66 2) 3197653    rooms 180    price 700
(A)
RUAMCHIT TRAVEL LODGE
11/1 Soi 10, Sukhumvit Road
Tel: (02) 2526403, 2510284
Fax: (66 2) 2551372    rooms 72    price 700-950
(A)
SATHON INN
37 Soi 9, Silom Road
Tel: (02) 2344124 2381655-8
Fax: (66 2) 2376668    rooms 96    price 896-2,460
(A)
* SIAM
1777 New Phetchaburi Road
Tel: (02) 2524967-8, 2525081
Fax: (66 2) 2546609    rooms -    price 880-1,060
(A)
STABLE LODGDE
39 Soi 8, Sukhumvit Road
Tel: (02) 2533410-1, 6530017, 6530019
Fax: (66 2) 2535125    rooms -    price 800- 1,000
(A)
STELLA PALACE
120/359 Ratchaparop Road
Tel: (02) 2518255-8, 2518800-1
Fax: (66 2)2555551    rooms 220    price 800-900
(A)
SUAN DUSIT PALACE
295 Ratchasima Road
Tel: (02) 2436891-8
Fax: (66 2) 2436899    rooms 40    price 500-900
(A)
SUDA PALACE
24 Sutthisan Road
Tel (02) 2700601-2 2700585-7
Fax: (66 2) 2700585    rooms 120    price 700-800
(A)
SUPER
49 Soi Ruamsirimit, Phahonyothin Road
Tel: (02) 2723496-7
Fax: (66 2) 2723491    rooms 190    price 400-630
(A)
SUKHUMVIT CROWN
7 Soi 6 Sukhumvit Road
Tel: (02) 2538401 2535872-14
Fax: (66 2) 2535675    rooms 150    price 540-590
(A)
SURIWONG
31/1 Surawongse Road
Tel: (02) 2668257-60
Fax: (66 2) 2668261    rooms-    price 640-810
(A)
SWAN
31 Custom House Lane, Charoen Krung Road
Tel: (02) 2371046    rooms -    price 540-760
(A)
THONBURI LODGE
190 Issaraphap Road
Tel: (02) 4720366
Fax: (66 2) 4666776    rooms -    price 500-1,200
(A)
TRANG
99/1 Wisutkasat Road
Tel: (02) 2812083
Fax: (66 2) 2803610    rooms 200    price 650-942
(A)
* VIANGTAI
42 Tani Road, Banglampu
Tel: (02) 2805392-9, 2805434-45
Fax: (66 2) 2818153    rooms -    price 900-2,000
(A)
WARIRAT PAVILLION
6/54 Soi Wat Thewasunthon, Ngamwongwan Road
Tel: (02) 5809625-6
Fax: (66 2) 5892817    rooms 30    price 888-2,200
(A)
WELCOME PALACE
30 Naret Road
Tel (02) 2345402-4
Fax: (66 2) 2373083, 2373030    rooms 400    price 700-1,554
(A)
WHITE INN
41 Soi 4, Sukhumvit Road,
Tel: (02) 2511662 2527090
Fax: (66 2) 2548865    rooms 11    price 750
(A)
* WORLD
1996 New Phetchaburi Road
Tel: (02) 3144340-6
Fax: (66 2) 3146939    rooms 100    price 400-500
(A)
WORLD INN
131/5-7 Soi 7-9 Sukhumvit Road
Tel: (02) 2557274-5, 2535391-2
Fax: (66 2) 2537728    rooms 50    price 650-800
(A)
Y.W.C.A.
13 Sathon Tai Road
Tel (02) 2861936, 2863310, 2862329
Fax: (66 2) 2873016    rooms 58    price 567-784
(A) http://www.bangkokmag.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 05, 2009, 13:41:26 μμ από kiva »
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος petroso

  • **
  • Μηνύματα: 96
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 26, 2009, 18:35:13 μμ »
Την Τρίτη το πρωί θα βρίσκομαι στην πρωτεύουσα, που να μείνω ρε παιδιά;
Εδώ και 15 μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη από το φόρουμ και όχι μόνο και όμως το βρίσκω πολύ δύσκολο.
Πολλές περιοχές, πολλά ξενοδοχεία, πολλά αξιοθέατα, χρειάζομαι μια βοήθεια, κάποιον φίλο να δώσει μια καθοδήγηση τέλος πάντων.
Με φαντάζομαι την Τρίτη το πρωί στο αεροδρόμιο και να λέω "και τώρα τι κάνουμε;".
Θα είμαι με έναν φίλο και λέμε να μείνουμε 2 με 3 μέρες και μετά να τραβήξουμε προς Παττάγια.
Κάποιοι φίλοι του φόρουμ γνωρίζουν καλά την Μπανγκόκ, θα μπορούσαν να δώσουν τα φώτα τους σε ερωτήματα όπως:
       
         Ποια θεωρούν ως καταλληλότερη περιοχή για μικρή παραμονή,
         Υπαρχει κάποιο ξενοδοχείο που προτείνουν, (οικονομικός προυπολογισμός)
         
αυτά νομίζω είναι αρκετή βοήθεια για μια καλή αρχή,
άλλες βοήθειες μπορούν να είναι όπως (Πως φεύγω από το αεροδρόμιο, ποια μνημεία είναι απαραίτητο να επισκευτώ και τέλος η νύχτα προς τα που να κατευθυνθώ; Επίσης ότι άλλο θεωρείται απαραίτητο να λάβω υπ' όψην για να γίνει ευχάριστη και ομαλή η παραμονή μου στην πρωτεύουσα. )
         

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4351
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 26, 2009, 18:51:29 μμ »
καλησπερα
1.απο το αεροδρομιο φευγεις με ταξι η λεωφορειο σχετικα διαβασε εδω http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,118.0.html

2.http://www.thai.gr/forum/index.php/board,30.0.html εδω θα βρεις πολλα πραγματα για να διαλεξεις εγω προσωπικα θα πηγαινα σε ναους,πλωτη αγορα,σιαμ ocean world και σιγουρα σε πολυκαταστημα.βεβαιως υπαρχουν και καταπληκτικα παρκα.

3.τη νυχτα θα προτεινα νανα.παιρνεις skytrain και πας.εκει ειναι ολα μαζεμενα μπαρ gogo οποτε θα περασεις καλα

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 26, 2009, 19:59:24 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Thailander

  • ***
  • Μηνύματα: 503
  • Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 26, 2009, 18:55:55 μμ »
Εχω κατσει και εγω τρεις μερες στην Μπανγκοκ. Προσωπικη αποψη ειναι να βρεις ενα φτηνο ξενοδοχειο στη Khao San, να επισκευτεις σηγουρα την πλωτη αγορα (Νταμνοεν Σαντουακ), και τα βασηλικα ανακτορα (Βατ Πρα Καεο), και αν προλαβεις μια πλωτη βολτα στα καναλια. Απο νυχτερινη ζωη, Patpong, Nana, Sirroco, και οτι αλλο προλαβεις.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος ios

  • **
  • Μηνύματα: 132
  • Φύλο: Γυναίκα
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 26, 2009, 19:23:47 μμ »
Κι εγώ προτείνω περιοχή Khao San. Πίσω από την Κhao San είναι ο δρόμος Soi Rambuttri. Εκεί έχει πολλά φτηνά guesthouses. Συνήθως δεν κάνουν κρατήσεις αλλά βρίσκεις εύκολα δωμάτιο εκτός και αν φτάσεις στις 05:00 τα ξημερώματα.
Ή πας με το λεωφορείο ΑΕ2 από το αεροδρόμιο, ή με ταξί (γύρω στα 500 μπατ). Συνεννοήσε με τον ταξιτζή να χρησιμοποιήσει οπωσδήποτε ταξίμετρο.

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

  • *****
  • Μηνύματα: 1158
  • Φύλο: Γυναίκα
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 26, 2009, 19:51:19 μμ »
Προτεινω ξενοδοχειο διπλα στο Bts για τις γρηγορες μετακινησεις...
στη shukumvit 15

για δες το s15 hotel http://www.s15hotel.com/
μια αλλη επιλογη  le fenix http://www.lefenix-sukhumvit.com/ που απεναντι ειναι το super club "Βed"

και ενα διπλα στην asok
http://www.thekeybangkok.com/

ειναι και τα 3 παρα πολυ καλα .......

απο ελευθερο χρονο...μια γρηγορη βολτα σε πολυκαταστηματα, πλωτη αγορα, παλατια...
σιγουρα για ενα ποτο(μοχιτο) στο Lebua Hotel- Sirocco, http://www.lebua.com/bangkok/index.html και μετα...αλητειες...

Αποσυνδεδεμένος petroso

  • **
  • Μηνύματα: 96
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 27, 2009, 11:51:12 πμ »
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την άμεση ανταπόκριση,
μήπως μπορεί κάποιος να μου πει η περιοχή Khao San πόση ώρα είναι με ταξί και πόσο κοστίζει από Nana, Patpong;

Αποσυνδεδεμένος jimi

  • ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • *****
  • Μηνύματα: 904
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Bangkok - Βοήθεια, που να μείνω;
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 01, 2009, 18:12:49 μμ »
η διαδρομη με ταξι ειναι 20 λεπτα και αυτο λογω της κινησης και τα χρηματα ειναι 90 με 100 μπατ.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ