Αποστολέας Θέμα: Γιατι ρε γμτ ?  (Αναγνώστηκε 10993 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jim

  • **
  • Μηνύματα: 131
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 29, 2009, 19:09:35 μμ »
Παγίδα είναι.



Συγχώνευση : [time]Τετ 28 Ιαν 2009 15:58:15 GMT-2[/time]
Αν θέλετε να δήτε τα βίντεο που παραπέμπει ο jim παραπάνω, δήτε τα με τη σωστή σειρά, όχι με αυτή που τα παραθέτει: Αυτό που έχει ***τελευταίο***  δήτε το ***πρώτο***, αυτή είναι η αρχική σειρά και δεν ξέρω γιατί τα μπέρδεψε!

Συγχώνευση : [time]Τετ 28 Ιαν 2009 14:22:49 GMT-2[/time]
Ή αγάπη για τον ελληνισμό δεν είναι μίσος κατά των παπάδων. Ο ίδιος μάλιστα κατάγομαι από οικογένεια παπάδων, και οι πρόγονοί μου μάθαιναν γράμματα στο λαό τους, στα χρόνια της σκλαβιάς. Ούτε όμως αυτό σημαίνει ότι όλοι οι παπάδες ήταν/είναι ...φάροι φωτός!

Σημαίνει απλώς ότι ο ελληνισμός (η παιδεία) είναι τόσο διαπεραστικός και ελευθερωτικός ώστε ακόμη και τους αρχικούς διώκτες του, τους επολίτισε, τους έκανε ανθρώπους.

Ετσι, το "Βυζάντιο", η ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία, που ξεκίνησε με ένα δολοφόνο (του γιού και της γυναίκας του) αυτοκράτορα, τον Κωνσταντίνο, κα συνέχισε με το ίδιο αιματοβαμμένους γενοκτόνους κυριαρχους, έφτασε κατόπιν, προς το τέλος του, να έχει εξελληνιστή, να φωτισθή με τα ελληνικά γράμματα και να μεταδώσει και σε άλλους λαούς τον πολιτισμό που σώθηκε--εκείνο το λίγο έφτασε για το φωτισμό των Σλάβων, και την Αναγέννηση του πολιτισμού στην Ιταλία και τη Δύση!

"Βασιλείς των Ελλήνων" πια λέγανε δι' εαυτούς οι Παλαιολόγοι κ λοιποί...



Αγαπητε zeng και συμφορουμητες

Τα βιντεο οντως τα εβαλα λαθος χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος.
Οσο για τους παπαδες δεν νομιζω να ειπα κατι η να αφησα υπονοουμενο για αυτους.
Ετυχε τα βιντεο να ειναι εμπλεκομενοι δεν ηθελα να επικεντρωσω εκει την προσοχη σας αλλα σε αυτα που λεει και ο zeng.
Θελω να πιστευω οτι καταλαβατε μετα την διορθωση του ζενγκ για ποιο θεμα με ενδιεφερε.
Οσον για τους σκοτωμους ισως υπερβολικο σχολιο(να με συγχωρατε) αλλα ηταν κατι του στιλ
γιατι ρε γμτ-θα σε γα...κτλ,  και αφορουσε μονο το αρχικο θεμα με τις παραπανω καφριλες.
Αυτα.

Συγχώνευση : Ιανουάριος 29, 2009, 19:14:07 μμ
Α zeng σε παρακαλω να μου εξηγησεις για το (Παγιδα ειναι) για που το εννοουσες.
Αν ειναι για τα βιντεακια με ενδιαφερει παρα πολυ η αποψη σου.
Ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 29, 2009, 19:14:08 μμ από Jim »

Αποσυνδεδεμένος zeng26

  • ***
  • Μηνύματα: 226
  • ฉันเห็นด้วย
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 29, 2009, 22:09:50 μμ »
Γειά σου jim!

Kοίτα, μιλούσαμε για τα εγκλήματα των Ισραηλινών, και μετά το βιντεάκι φτάσαμε να ψαχνόμαστε μεταξύ μας!

Η γενοκτονία των Ελλήνων είναι ιστορικό γεγονός, αλλά δεν θα τα βάλουμε τώρα με τους παπάδες, διότι δεν είναι αυτοί οι παπάδες που μας φταίνε. Γι αυτό είπα ότι είναι παγίδα. Ε, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!

Στο γιου τιουμπ, βλέποντας τα βιντεο με την Προμηθέα, έδινε δίπλα άλλα "σχετικά" βίντεο, ανάμεσά τους ένα με τίτλο "ο αρχιραββίνος Χριστόδουλος"! Λοιπόν είναι γνωστό ότι στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ως αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος,  είχε προκαλέσει τη μήνι των εβραιοφρόνων διεθνών δημοσιογράφων, διότι είχε πή ότι στη χώρα μας οι Εβραίοι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, κάτι τέτοιο (μιλούσε για τις ταυτότητες). Μια θρασύτατη "κυρία" τότε, τον είχε καθυβρίσει, μέχρι φασίστα τον είχε αποκαλέσει, διότι τόλμησε να πεί την αλήθεια κόντρα στα καλλιεργούμενα από αυτούς ψέματα.

Ποιός νομίζεις λοιπόν ότι κυκλοφορεί και αυτό το ψέμα,περί "αρχιρραβίνου" κλπ;

Το κεφάλαιο της ελληνικής ορθοδοξίας δεν είναι για να το χαλάσουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 29, 2009, 22:11:29 μμ από zeng26 »

kachakohchang

  • Επισκέπτης
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 29, 2009, 23:57:59 μμ »
Aγαπητε Zeng
Σιγουρα οι Ισραηλινοι δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια που κυκλοφορουν στον πλανητη γη αλλα οι Ελληνες εχουμε πραγματικους εχθρους γυρω μας για
να ασχοληθουμε σοβαρα..Αλλωστε μια χωρα που δεν σεβεται η ιδια τον εαυτο της γιατι να την υπολογιζουν οι αλλοι? Η επικληση της Αρχαιας Ελλαδος
η του Βυζαντιου δεν ενδιαφερει κανενα στη συγχρονη εποχη. Μην ξεχνας οτι τα κροκοδειλια δακρυα των πονοψυχων Νεοελληναραδων για τους
καημενους τους Παλαιστινιους δεν ετρεξαν οταν ο Χασαπης των Μουσουλμανων Μλαντιτς ξεκανε 8000 αθωους στο βομβαρδισμο της Σρεμπρενιτσα.
Αρκουσε που ο Χασαπης ηταν Ορθοδοξος.
Μια χωρα-καρπαζοεισπρακτορας που δεν εχει τα κοτσια να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα στα 12 μιλια απο τα 6 κανοντας χρηση του ισχυοντος
Διεθνους Δικαιου γιατι τρεμει τη...συμμαχο Τουρκια δεν εχει δικαιωμα να εχει γνωμη για τις πραξεις των αλλων κρατων. Αυτοι που ξερουν γνωριζουν
οτι οδηγουμαστε σα χωρα σε Φιλανδοποιηση, σε μια μορφη προκεχωρημενου βιλαετιου του μεγαλου και ισχυρου γειτονα.
Τα χειροτερα για το Ελλαδισταν δεν εχουν ερθει ακομα..

Αποσυνδεδεμένος zeng26

  • ***
  • Μηνύματα: 226
  • ฉันเห็นด้วย
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 01:13:56 πμ »
 Ο Μλάντιτς, η φιλανδοποίηση κλπ που γράφεις είναι ένας αχταρμάς και δεν ξεμπερδεύονται για συζήτηση. Δεν είναι φυσιολογικό να επιχαίρει κανείς για τα δεινά της πατρίδας του.

Η αγανάκτηση όλων των ισορροπημένων ανθρώπων της γης για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων δεν είναι κροκοδείλια δάκρυα, όπως νομίζεις.
Δικαίωμά σου νά θεωρείς του ισραηλινούς ό,τι νομίζεις και δικαίωμά μου να λέω την αλήθεια όπως τη βιώνω.



Συγχώνευση : Ιανουάριος 30, 2009, 03:22:20 πμ
Και από πού κατάλαβες ότι εκφράζω εδώ όχι τη δική μου , αλλά τη γνώμη του "κράτους καρπαζοεισπράκτορα", όπως γράφεις, που "δεν έχει δικαίωμα να έχει γνώμη για τις πράξεις των άλλων κρατών"!

Υπάρχει ένας ραγιαδισμός στο γράμμα σου, και σαν να μου λες να σκύψω κι εγώ το κεφάλι, διότι  αυτό θεωρείς ότι είναι η ...πρέπουσα στάση!

Ευτυχώς, δεν...

Συγχώνευση : Ιανουάριος 30, 2009, 03:40:37 πμ
Οι Ελληνες έχουν αρχαιόθεν έντονη τη συνείδηση δικαιοσύνης. Δεν υποστήριξαν καμιά σφαγή, όπως ισχυρίζονται μερικοί, "διότι ο σφαγέας ήταν Ορθόδοξος"--άλλη μια ανόητη συκοφαντία!

Οι Ελληνες στάθηκαν δίπλα στους Γιουγκοσλαύους/Σέρβους διότι αυτή η συνείδηση  δικαιοσύνης τους υπαγορεύει να υποστηρίζουν το δίκαιο. Η Γιουγκοσλαβία διαμελίστηκε, βομβαρδίστηκε ανελέητα, οι λαοί της μετατοπίσθηκαν από ξένες δυνάμεις, όλες οι δυνάμεις του κακού ξέσπασαν πάνω της. Εμείς , είμαστε μαζί της όσο λίγο και αν είναι αυτό.

Είμαστε με το δίκιο, για να είμαστε σε ισορροπία, και σε αρμονία με τη φύση, με το σωστό και δίκαιο, για να είμαστε υγιείς και όχι άρρωστοι και ανισόρροποι.

Αν βρήτε το λόγο που έδωσε ο Γιώργος Σεφέρης όταν έλαβε το Νομπέλ, διαβάστε τον.

Εκεί λέει τι είναι η Ελλάδα, για όποιον ψάχνεται...

Συγχώνευση : Ιανουάριος 30, 2009, 01:47:34 πμ
Γιώργος Σεφέρης-Στοκχόλμη,10/12/1963.Ο Λόγος Του Κατά Την Απονομή Τού Βραβείου Νόμπελ
----------------------------------------------------------------------------------------------------

<<Τούτη την ώρα αισθάνομαι πως είμαι ο ίδιος μια αντίφαση. Αλήθεια, η Σουηδική Ακαδημία έκρινε πως η προσπάθειά μου σε μια γλώσσα περιλάλητη επί αιώνες, αλλά στην παρούσα μορφή της περιορισμένη, άξιζε αυτή την υψηλή διάκριση. Θέλησε να τιμήσει τη γλώσσα μου, και να - εκφράζω τώρα τις ευχαριστίες μου σε ξένη γλώσσα. Σας παρακαλώ να μου δώσετε τη συγγνώμη που ζητώ πρώτα-πρώτα από τον εαυτό μου.


Ανήκω σε μια χώρα μικρή. Ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τον αγώνα του λαού του, τη θάλασσα, και το φως του ήλιου. Είναι μικρός ο τόπος μας, αλλά η παράδοσή του είναι τεράστια και το πράγμα που μας χαρακτηρίζει είναι ότι μας παραδόθηκε χωρίς διακοπή. Η ελληνική γλώσσα δεν έπαψε ποτέ της να μιλιέται. Δέχτηκε τις αλλοιώσεις που δέχεται καθετί ζωντανό, αλλά δεν παρουσιάζει κανένα χάσμα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της παράδοσης είναι η αγάπη της για την ανθρωπιά· κανόνας της είναι η δικαιοσύνη. Στην αρχαία τραγωδία, την οργανωμένη με τόση ακρίβεια, ο άνθρωπος που ξεπερνά το μέτρο, πρέπει να τιμωρηθεί από τις Ερινύες. Ο ίδιος νόμος ισχύει και όταν ακόμα πρόκειται για φυσικά φαινόμενα: "Ήλιος ουχ υπερβήσεται μέτρα" λέει ο Ηράκλειτος, "ει δε μη, Ερινύες μιν Δίκης επίκουροι εξευρήσουσιν".


Συλλογίζομαι πως δεν αποκλείεται ολωσδιόλου να ωφεληθεί ένας σύγχρονος επιστήμων, αν στοχαστεί τούτο το απόφθεγμα του Ίωνα φιλοσόφου. Όσο για μένα συγκινούμαι παρατηρώντας πως η συνείδηση της δικαιοσύνης είχε τόσο πολύ διαποτίσει την ελληνική ψυχή, ώστε να γίνει κανόνας και του φυσικού κόσμου. Και ένας από τους διδασκάλους μου (εννοεί τον Μακρυγιάννη), των αρχών του περασμένου αιώνα, γράφει: "...θα χαθούμε γιατί αδικήσαμε..." Αυτός ο άνθρωπος ήταν αγράμματος· είχε μάθει να γράφει στα τριανταπέντε χρόνια της ηλικίας του. Αλλά στην Ελλάδα των ημερών μας, η προφορική παράδοση πηγαίνει μακριά στα περασμένα όσο και η γραπτή. Το ίδιο και η ποίηση. Είναι για μένα σημαντικό το γεγονός ότι η Σουηδία θέλησε να τιμήσει και τούτη την ποίηση και όλη την ποίηση γενικά, ακόμη και όταν αναβρύζει ανάμεσα σ’ ένα λαό περιορισμένο. Γιατί πιστεύω πως τούτος ο σύγχρονος κόσμος όπου ζούμε, ο τυραννισμένος από το φόβο και την ανησυχία, τη χρειάζεται την ποίηση. Η ποίηση έχει τις ρίζες της στην ανθρώπινη ανάσα, και τι θα γινόμασταν αν η πνοή μας λιγόστευε; Είναι μια πράξη εμπιστοσύνης κι ένας Θεός το ξέρει αν τα δεινά μας δεν τα χρωστάμε στη στέρηση εμπιστοσύνης.


Παρατήρησαν, τον περασμένο χρόνο γύρω από τούτο το τραπέζι, την πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης και στη λογοτεχνία· παρατήρησαν πως ανάμεσα σ’ ένα αρχαίο ελληνικό δράμα και ένα σημερινό, η διαφορά είναι λίγη. Ναι, η συμπεριφορά του ανθρώπου δε μοιάζει να έχει αλλάξει βασικά. Και πρέπει να προσθέσω πως νιώθει πάντα την ανάγκη ν’ ακούσει τούτη την ανθρώπινη φωνή που ονομάζουμε ποίηση. Αυτή τη φωνή που κινδυνεύει να σβήσει κάθε στιγμή από στέρηση αγάπης και ολοένα ξαναγεννιέται. Κυνηγημένη, ξέρει πού να βρει καταφύγιο· απαρνημένη, έχει το ένστικτο να πάει να ριζώσει στους πιο απροσδόκητους τόπους. Γι’ αυτή δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά μέρη του κόσμου. Το βασίλειό της είναι στις καρδιές όλων των ανθρώπων της γης. Έχει τη χάρη να αποφεύγει πάντα τη συνήθεια, αυτή τη βιομηχανία. Χρωστώ την ευγνωμοσύνη μου στη Σουηδική Ακαδημία που ένιωσε αυτά τα πράγματα· που ένιωσε πως οι γλώσσες, οι λεγόμενες περιορισμένης χρήσης, δεν πρέπει να καταντούν φράχτες όπου πνίγεται ο παλμός της ανθρώπινης καρδιάς· που έγινε ένας Άρειος Πάγος ικανός:


να κρίνει με αλήθεια επίσημη την άδικη μοίρα της ζωής,


για να θυμηθώ τον Σέλεϋ, τον εμπνευστή, καθώς μας λένε, του Αλφρέδου Νόμπελ, αυτού του ανθρώπου που μπόρεσε να εξαγοράσει την αναπόφευκτη βία με τη μεγαλοσύνη της καρδιάς του.


Σ’ αυτόν τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν’ αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου κι αν βρίσκεται.


Όταν, στο δρόμο της Θήβας, ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκρισή του ήταν: Ο Άνθρωπος. Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα. >>
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 30, 2009, 01:47:35 πμ από zeng26 »

kachakohchang

  • Επισκέπτης
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 08:23:57 πμ »
Aγαπητε Ζeng
Κατα πρωτον μην "αρπαζεσαι" δεν τσακωνομαστε, διαλογο κανουμε, ο καθενας εχει την γνωμη του
Κατα δευτερον, μιλας σαν τους Ισραηλινους, οπως γιαυτους δεν υπαρχει και δεν υπηρξε ποτε Παλαιστινιακη γη ετσι και για σενα δεν υπηρξε ποτε η Σφαγη
της Σρεμπρενιτσα υπο τον Ρατκο Μλαντιτς.
Κατα τριτον εκτος απο την Γιουγκοσλαβια/Σερβια(!) που λες υπηρξαν και αλλες εθνοτητες, Κροατες, Σλοβενοι, Μαυροβουνιοι.. Να σου υπενθυμισω οτι
ο Τιτο ΔΕΝ ηταν Σερβος.
Κατα τεταρτον καμμια διαθεση ραγιαδισμου,σε ενοχλει η πραγματικοτητα? εκτος αν συμμεριζεσαι την Σημιτειο λογικη περι "ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".
Πεμπτον και τελευταιο..Γνωριζεις με ποιο τροπο επιβαλλοταν "αρχαιοθεν" η Δικαιοσυνη στην Ελλαδα? π.χ απο την Αθηναικη Δημοκρατια εις τα υπολοιπα
πολεις-κρατη? Με τη δυναμη των οπλων..
Εκτος αν κι αυτα που μας κληροδοτησαν οι αρχαιοι ιστορικοι ειναι "ανοητες συκοφαντιες"..

Αποσυνδεδεμένος zeng26

  • ***
  • Μηνύματα: 226
  • ฉันเห็นด้วย
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 11:59:37 πμ »
Το θέμα ήταν και είναι οι σφαγές των Παλαιστινίων από τους ισραηλίτες, η γενοκτονία. Κάπως τυφλά αποκρούεις τα "κτυπήματα", μη φειδόμενος ούτε της κοινής μας πατρίδας, αρκέί να μετατοπισθή η συζήτηση οπουδήποτε αλλού...

Αλλη φορά θα τα πούμε και για τη δικαιοσύνη, για τον Μλάντιτς(!) και τι γράφουν οι ιστορικοί για την Ελλάδα.

Προς το παρόν διαμαρτυρόμαστε για τη σφαγή και τη γενοκτονία των αδελφών μας Παλαιστινίων από τους Εβραίους, και όσο και αν προσπαθεί ο φιλοεβραϊκός παράγων, η ανθρωπότης δεν ξεχνά αυτό το έγκλημα!

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 01, 2009, 20:09:17 μμ »





Ο ΟΒΑΜΑ στελνει και ευχες στα ..ΕΒΡΑΙΚΑ


Ο ΟΒΑΜΑ μιλαει στην πανισχυρη Αμερικανοεβραικη οργανωση AIPAC...οπου δηλωσε :
<<Σκέφτομαι την ιδέα του Ισραήλ και την πραγματικότητα του Ισραήλ την βρίσκω σημαντική γιά εμενα προσωπικά.
Επειδή μιλά στην ιστορία ξεριζώματός μου,μιλά στην αφρο-αμερικανική ιστορία της εξόδου....>>
ΚΑΙ
<< Όταν επισκέφτηκα την Ramallah, μαζί με μια ομάδα παλαιστινιων σπουδαστών, ενα από τα πράγματα που είπα σε εκείνους τους σπουδαστές ήταν: «Κοιτάξτε, είμαι συμπονετικός σε σας και τις ανάγκες σας....αλλά καταλαβετε αυτό:....η υποχρέωσή μου, η δέσμευσή μας, για την ασφάλεια του Ισραήλ είναι μη διαπραγματεύσιμη>>

Ο ΟΒΑΜΑ μιλαει σε αμερικανοεβραιους''κυνηγωντας τις Εβραικες ψηφους''
Διαβαστε το αρθρο απο το παρακατω link

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1021457/Barack-Obama-hunts-Jewish-vote---explaining-roots-blessed-name.html
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4351
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 01, 2009, 21:19:33 μμ »
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=253191

μια συνεντευξη στο βημα της κυριακης του Ριανταλ Μαλκι υπουργο των εξωτερικων της παλαιστινιακης αρχης.
Οι ισραηλινοι δεν αφηνουν να περασει σχεδον καμια βοηθεια ακομα και για τα πιο αναγκαια αγαθα οπως το νερο.
Τελικα ποιοι ειναι οι τρομοκρατες;

kachakohchang

  • Επισκέπτης
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 01, 2009, 22:05:17 μμ »
Το πιο μεγαλο κομματι της συνεντευξης αν προσεξεις αναφερεται στον ακηρυχτο πολεμο που εχει ξεσπασει αναμεσα σε Φαταχ και Χαμας για το 'μαρουλι" κοινως για την εξουσια. Κατι που σπανια αναφερεται απο τα ελληνικα Μ.Μ.Ε. τα οποια σου δινουν την εντυπωση οτι οι Παλαιστινιοι ειναι ενωμενοι. Στην πραγματικοτητα τους μεν τους υποστηριζουν οι Συριοι, τους δε οι Αιγυπτιοι, που δε γουσταρουν τους Συριους ενω στη γωνια περιμενουν οι Ιρανοι που
ελεγχουν τη Χεζμπολα που εδρευει στο Λιβανο και δε γουσταρει κανεναν απο τους προαναφερθεντες. Και μεσα σε ολα υπαρχει η Μοσαντ που εχει
φυτεψει πρακτορες παντου. Οι Εβραιοι εφαρμοζουν αριστα το  ¨"ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ".
Το πλεον τραγικο ειναι οτι οι Ισραηλινοι με τις φρικαλεοτητες που διαπρατουν τους δινουν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για να συμφιλιωθουν απεναντι στους
"Ναζι του 21ου αιωνα" αλλα οι Παλαιστινιοι αποδεικνυονται δυστυχως εξαιρετικα ανικανοι.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4351
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 01, 2009, 23:39:17 μμ »
τα πολιτικα της χωρας αυτης,οτι εχει μαλλον απομεινει,ειναι περιπλοκα.το θεμα ειναι τι θα γινει με τον εξωτερικο τους κινδυνο.απο εκει και περα το ποιος θα εχει την εξουσια οταν και αν καταφερουν να φτιαξουν το δικο τους κρατος δεν με απασχολει και πολυ.ο καθενας στο κρατος του μπορει να κανει οτι θελει.δεν μου πεφτει λογος.με νοιαζει οταν αυτο εχει αντικτυπο στους γυρω λαους.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

  • ***
  • Μηνύματα: 226
  • ฉันเห็นด้วย
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Γιατι ρε γμτ ?
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 00:10:06 πμ »
Για την προεκλογική επίσκεψη του Ομπάμα στην Ιερουσαλήμ, όπου και κατέθεσε στεφάνι στο εκεί ηρώον των Εβραίων, φορώντας την εβραϊκή γιαρμούλκα, το ξέραμε, όπως επίσης ότι πήγε και στους Παλαιστινίους, για λίγα λεπτά...

Ιδια φωτογραφία, καπελωτή με γιαρμούλκα, υπάρχει και του προέδρου Κλίντον. Φαίνεται ήταν ...μυημένοι νωρίτερα,  και πήγαν για να δηλώσουν και φανερά τις πεποιθήσεις τους εκεί...

Μακάρι ο νυν πρόεδρος να διατηρεί την ανεξαρτησία του πνεύματός του έναντι αυτού του λόμπυ, κάτω από την γιαρμούλκα! Μακάρι να αποδειχθή αυτό στην πράξη!Η επίσκεψη και η συμμόρφωση του πάντως δεν τον συνιστά για ρηξικέλευθο και περήφανο ηγέτη και ανανεωτή της αμερικανικής πολιτικής!

Νομίζω ότι ο πρόεδρος G W Bush δεν φωτογραφήθηκε ποτέ μ'αυτό το καπελλάκι, ίσως και να μην πήγε εκεί. Νομίζω προτιμούσε να στέλνει την υπουργό του.

"Εκ των καρπών τους κριθήσονται", που λέει και το ευαγγέλιο...