Αποστολέας Θέμα: Immigration forms  (Αναγνώστηκε 1646 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8709
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος


"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

thai.gr

Immigration forms
« στις: Μάρτιος 14, 2009, 15:29:23 μμ »


Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 10577
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
    • Thailand
Απ: Immigration forms
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 17:56:49 μμ »
Τσαμπα αγχος Στέλιο


Μολις πας ιμιγκρετιον θα την δεις σε παραδειγμα συμπληρωμενη ...

Αργεις ακομη για εξτενσιον

thai.gr

Απ: Immigration forms
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 17:56:49 μμ »


Αποσυνδεδεμένος stelkon

  • ***
  • Μηνύματα: 420
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Immigration forms
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 18:35:07 μμ »
Τσαμπα αγχος Στέλιο


Μολις πας ιμιγκρετιον θα την δεις σε παραδειγμα συμπληρωμενη ...

Αργεις ακομη για εξτενσιον

....καλά θα μου τα φτιάξεις εσύ εμενα .:)...... καλο είναι να τα έχουμε αναλυτικά και εδώ για τους μη γνωρίζοντες καλή αγγλική γραφή ...;)

Εξαιρετικά χρήσιμες αυτές η πληροφορίες από τον Oytopikos .....
......
Λοιπόν ας πουμε ότι φτάνεις  στην χώρα με δίμηνη τουριστική βίζα.

Κατά την διαρκεια αυτή εσύ θέλεις να βγεις 5 μέρες Καμπότζη ...

Πριν βγεις πας στο κοντινοτερο σου γραφείο (Immigration) και κάνεις μια re-entry permit (single or multiple)

Με αυτό πετυχαίνεις το εξής.Όταν ξαναμπεις στην Ταϊλάνδη συνεχίζει και ισχύει η βίζα σου η τουριστική κανονικά.

Με λίγα λόγια αν δεν το κάνεις αυτό,θα πάρεις visa on arrival 15 or 30 μερες αναλόγως το μεταφορικό μέσο αφιξης...

Προσοχή τώρα όσο λείπεις έξω οι μέρες της βιζα συνεχίζουν να μετρανε κανονικά...

Δηλαδή αν εχεις 2 μήνες τουριστική και κάτσεις 30 μέρες Ταϊλάνδη και βγεις μετά για 5 ημέρες Καμπότζη (εχοντας κάνει  re-entry permit),όταν ξαναμπείς θα έχεις 25 ημέρες να σου απομένουν..................................
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2010, 16:27:49 μμ από Oytopikos »
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

thai.gr

Απ: Immigration forms
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 18:35:07 μμ »