Αποστολέας Θέμα: VISA  (Αναγνώστηκε 108011 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 10592
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 55.0 Firefox 55.0
    • Thailand
Απ: VISA
« Απάντηση #435 στις: Οκτώβριος 08, 2017, 17:04:17 μμ »
Καλησπέρα :) Σε ένα μήνα περίπου φεύγω για Ταϊλάνδη. Οι πτήσεις μας είναι Σόφια-Μπανγκόνκ και επιστροφή Πουκέτ-Σόφια με Qatar airways (στάση στην Ντόχα). Η ερώτησή μου είναι η εξής. Όταν λέμε οτι πρέπει να δείξουμε εισιτήριο επιστροφής αρκεί η να δείξουμε την κράτησή μας το e-ticket δηλαδή; Και στο αποδεικτικό παραμονής δείχνουμε το voucher του ξενοδοχείου;
Ευχαριστώ πολύ :)

Αφου και τα 2 σκέλη του ταξιδιού ειναι με την Καταρ , δεν θα σας ζητηθει κανενα εισιτηριο επιστροφης

thai.gr

Απ: VISA
« Απάντηση #435 στις: Οκτώβριος 08, 2017, 17:04:17 μμ »


Αποσυνδεδεμένος irouli

  • *
  • Μηνύματα: 11
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Απ: VISA
« Απάντηση #436 στις: Οκτώβριος 09, 2017, 12:03:30 μμ »
Οχι εννοω κατα την αφιξη μας στο αεροδρομιο της Μπανγκονκ για να παρουμε την βιζα εισοδου

thai.gr

Απ: VISA
« Απάντηση #436 στις: Οκτώβριος 09, 2017, 12:03:30 μμ »


Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 10592
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 55.0 Firefox 55.0
    • Thailand
Απ: VISA
« Απάντηση #437 στις: Οκτώβριος 09, 2017, 15:28:22 μμ »
Οχι εννοω κατα την αφιξη μας στο αεροδρομιο της Μπανγκονκ για να παρουμε την βιζα εισοδου

δεν θα σας ζητηθει κατι τετοιο

Αποσυνδεδεμένος Ambassador

  • *
  • Μηνύματα: 18
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 63.0.3239.84 Chrome 63.0.3239.84
Απ: VISA
« Απάντηση #438 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 10:41:12 πμ »
θα ήθελα να σας συγχαρώ για το σαϊτ σας και λόγο πείρας να μου επιτρέψετε να προσθέσω και διορθώσω μερικές από της πληροφορίες που δίνετε.

Διεύθυνση Πρεσβείας –
Μαραθωνοδρόμου 25 - 15452 Παλαιό Ψυχικό
τηλ: 210-6710155 - 6749065 fax: 210-6749508
Ώρες λειτουργίας Προξενικού Τμήματος 09.00-13.00

Τα περισσότερα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζονται βίζα για την παραμονή τους μέχρι 30 ημέρες αλλά όχι όλα.
Τα νεώτερα μέλη όπως – Βουλγαρία – Κύπρος – Τσεχία – Εσθονία  και άλλα κράτη πρώην ανατολικού μπλοκ χρειάζονται βίζα. 


Βίζα:
Οι Ελληνες καθώς επίσης και όλοι οι πολίτες μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν χρειάζονται βίζα για την παραμονή τους μέχρι 30 ημέρες. Για την πέραν των 30 ημερών παραμονή τους απαιτείται βίζα του εκδίδει η Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Αθήνα, Μαραθονοδρόμων 28 Ν. Ψυχικό τηλ: 6710155 εσωτ. 1.
Τα διαβατήριά σας πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημέρα που θα φτάσετε στη χώρα της Ταϊλάνδης και να υπάρχει εισιτήριο επιστροφής.
Κατά την είσοδό σας στη χώρα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την ειδική κάρτα που θα παραλάβετε από το πλήρωμα του αεροπλάνου και θα την παραδώσετε μαζί με το διαβατήριό σας κατά τον έλεγχο. Η κάρτα αυτή θα σφραγιστεί και θα σας επιστραφεί, πρέπει να την διατηρείται σε καλή κατάσταση σε όλη την παραμονή σας στη χώρα και θα την παραδώσετε κατά την έξοδό σας από τη χώρα στην αρμόδια υπηρεσία ελέγχου.

Υγειονομικοί Κανόνες:
Δεν χρειάζεται εμβολιασμός κατά την επίσκεψή σας στην Ταϊλάνδη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ BANGKOK
Thai Wah Tower II, 21/159 South Sathorn Road
Bangkok 10120 - Thailand
Τηλ: 0066 2 6791462 fax: 0066 2 6791463

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ιδρύθηκε το 1982 από τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού με στόχο την προστασία και την ασφάλεια των τουριστών.
Ξενόγλωσσοι αστυνομικοί βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.
Η έδρα της είναι στη Bangkok στη διεύθυνση
Tourism Police Centre, Umicohouse Bld, Soi Lang Suan. Plohen Chit Rd
Τηλ: 0066 2 652 1721-6



Αποσυνδεδεμένος Ambassador

  • *
  • Μηνύματα: 18
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 63.0.3239.84 Chrome 63.0.3239.84
Απ: VISA
« Απάντηση #439 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 14:00:43 μμ »
Από 1 Ιανουαρίου 2018 η Πρεσβεία της Ταϊλάνδης θα δέχεται μόνο αιτήσεις για Βίζα εφόσον έχει προ συμπληρωθεί. Δηλαδή δεν θα μπορούνε να συμπληρώνουν αιτήσεις στην Πρεσβεία. 

thai.gr

Απ: VISA
« Απάντηση #439 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 14:00:43 μμ »