ΓΕΝΙΚΑ > Προσωπικές εμπειρίες

Κάτι που πρέπει να προσέχουν οι καπνιστές

(1/8) > >>

trelamenos:
Όταν πηγαίνουμε στην Ταϋλάνδη πρέπει να προσέξουμε την ποσότητα των τσιγάρων που θα έχουμε μαζί μας. Έχουμε το ελεύθερο ΜΟΝΟ μία κούτα ο καθένας μας να έχει μαζί του, σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλετε πρόστιμο από τον έλεγχο του αεροδρομίου και το πρόστιμο που επιβάλλετε πλησιάζει τα 200 ευρώ ανά κούτα. Γι αυτό μεγάλη προσοχή στο πόσες κούτες τσιγάρων μεταφέρουμε μαζί μας. Άλλο θέμα που απασχολεί εμάς τους καπνιστές είναι το πέταγμα της γόπας όταν τελειώσει. ΞΕΧΑΣΤΕ την συνήθεια που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, προχωράμε και πετάμε την γόπα. Αν εντοπιστείς από υπάλληλο της αστυνομίας ξανά πρόστιμο και αυτό είναι αρκετά μεγάλο (βλέπεις αυτοί προσέχουν την καθαριότητα της χώρας τους) και εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται. Γι αυτό μεγάλη προσοχή στην ποσότητα που παίρνουμε από την Ελλάδα, αλλά και το που σβήνουμε τα τσιγάρα μας.

Louis de Funès:

--- Παράθεση από: trelos21 στις Ιούνιος 07, 2008, 12:01:28 μμ --- Άλλο θέμα που απασχολεί εμάς τους καπνιστές είναι το πέταγμα της γόπας όταν τελειώσει. ΞΕΧΑΣΤΕ την συνήθεια που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, προχωράμε και πετάμε την γόπα. Αν εντοπιστείς από υπάλληλο της αστυνομίας ξανά πρόστιμο και αυτό είναι αρκετά μεγάλο (βλέπεις αυτοί προσέχουν την καθαριότητα της χώρας τους) και εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το προστιμο ειναι 2000Β και οντως αν σε δει αστυνομικος μαλλον δε θα σου τη χαρισει. Να πω ομως οτι σα νομος ειναι γελοιος οπως και πολλοι αλλοι απαρχειωμενοι νομοι, μου φαινεται αστειο να μιλαμε για επιβολη προστιμου για μια απλη γοπα οταν ολοκληροι δρομοι στην Ταυλανδη εχουν καταντησει χωματερες απο την αδιαφορια των κατοικων και των αρμοδιων. Να μιλουσαμε για Σιγκαπουρη οπου ολα ειναι στην εντελεια θα το καταλαβαινα αλλα στην Ταυλανδη η δημοσια καθαριοτητα σιγουρα δεν ειναι ψηλα στην πρωτεραιοτητα των ανθρωπων. Ενα ακομη παραδειγμα κραυγαλεων αντιφασεων στην Ταυλανδη.  :o

iron_lion:
2 οψεις ενος νομισματος!

iron_lion:
τελικα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα.καπνιζα στον δρομο (δεν συνισταται με τοση ζεστη και υγρασια) και πετουσα διακριτικα την γοπα.

CERASTES:

--- Παράθεση από: trelamenos στις Ιούνιος 07, 2008, 12:01:28 μμ ---Όταν πηγαίνουμε στην Ταϋλάνδη πρέπει να προσέξουμε την ποσότητα των τσιγάρων που θα έχουμε μαζί μας. Έχουμε το ελεύθερο ΜΟΝΟ μία κούτα ο καθένας μας να έχει μαζί του, σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλετε πρόστιμο από τον έλεγχο του αεροδρομίου και το πρόστιμο που επιβάλλετε πλησιάζει τα 200 ευρώ ανά κούτα. Γι αυτό μεγάλη προσοχή στο πόσες κούτες τσιγάρων μεταφέρουμε μαζί μας. Άλλο θέμα που απασχολεί εμάς τους καπνιστές είναι το πέταγμα της γόπας όταν τελειώσει. ΞΕΧΑΣΤΕ την συνήθεια που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, προχωράμε και πετάμε την γόπα. Αν εντοπιστείς από υπάλληλο της αστυνομίας ξανά πρόστιμο και αυτό είναι αρκετά μεγάλο (βλέπεις αυτοί προσέχουν την καθαριότητα της χώρας τους) και εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται. Γι αυτό μεγάλη προσοχή στην ποσότητα που παίρνουμε από την Ελλάδα, αλλά και το που σβήνουμε τα τσιγάρα μας.

--- Τέλος παράθεσης ---


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΠΝΟ? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση