Αποστολέας Θέμα: ασχετα απο Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 23447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

niyoko

• Επισκέπτης
ασχετα απο Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« στις: Ιουλίου 10, 2009, 15:04:33 μμ »
Πολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί)  και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου  είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει  οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι  που δουλεύουν  με ποσοστά  και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν.

Χαιρομαι που ακουω και μια αποψη μιας ταιλανδεζας, θα πρεπει να συμφωνησω ομως οτι μιλωντας τοσο χυμα χωρις να ξερεις των καθενα μας προσωπικα μας προσβαλεις, εδω κανουμε δημοσιο διαλογο και δεν βγαζουμε τα ψυχολογικα μας τραυματα. Ετσι οπως τα λες ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προσωπικη κακη εμπειρια, αν ειναι να μιλησουμε για εμπειριες εχω να σου πω και γω πολλες για σας αλλα μην το παμε εκει.  Ο γαμος δεν ειναι ''ασφαλεια ζωης'' αλλα προσωπικη αναγκη του καθε ανθρωπου. Βεβαιως και να σας παντρευτουμε, αλλα ουτε παντρευομαστε καθε μηνα ουτε σπερνουμε παιδια για την πλακα μας (εμεις τουλαχιστον), υπαρχουνε λογικα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησει το καθε λογικο ζευγαρι...

η αλήθεια πονά γιατί αν την αγαπάς γιατί να μην την παντρευτείς. Και το αν σπέρνεται παιδιά η όχι  οι νόμοι σας το ξέρουν. Εμείς προς το παρόν δεν χουμε αυτούς τους νόμους. Σύντομα θα τους κάνουνε αλλά μέχρι τότε νάνε καλά οι falang. Και τα λογικά βήματα ποιο είναι σε εσάς στα λογικά ζευγάρια να μας φέρετε εδώ να κάνετε του κομματιού σας και μετά από εκεί που ήρθες. Τα διαζύγια βγήκαν για εσάς τους λογικούς.

Συγχώνευση : Ιουλίου 10, 2009, 15:15:13 μμ
Πολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί)  και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου  είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει  οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι  που δουλεύουν  με ποσοστά  και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν.

πολυ χυμα μας τας λες... δεν μπορεις να τους βαλεις ολους στο ιδιο καζανι. επισης για να παντρευτει καποιος μια κοπελα πρεπει πρωτα να την φερει εδω εστω και για ενα μηνα διακοπες. να δει πως ειναι, αν της αρεσει και αν τελικα ταιριαζουν.
ειναι δυσκολο να κατεβαινεις συνεχεια ταυλανδη αν εχεις επαγγελματικες υποχρεωσεις.

και τα λεφτά που θα χάνει όσο εσύ κάνεις του κομματιού σου ποιος θα της τα πληρώνει, την οικογένεια της την σκέφτηκες.  Και σε ένα μήνα διακοπές δεν καταλαβαίνει κανείς αν σου αρέσει σε ένα κράτος για να μείνεις η όχι. και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Η λύσει είναι μια την παντρεύεσαι παίρνει την βίζα σε 5 μέρες την φέρνεις εδώ την συντηρείς αυτήν και την οικογένεια της ( που τώρα είναι και δικιά σου ) και είσαστε ευχαριστημένοι και οι δυο. Αν δεν συμφωνείτε χωρίζετε παίρνει τα απαραίτητα ( όπως η Ελληνίδα ) και φεύγει φορτωμένη. Χωρείς γάμο ποτέ βίζα. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 10, 2009, 15:15:13 μμ από niyoko »

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: ασχετα απο Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 10, 2009, 15:21:01 μμ »

Χαιρομαι που ακουω και μια αποψη μιας ταιλανδεζας, θα πρεπει να συμφωνησω ομως οτι μιλωντας τοσο χυμα χωρις να ξερεις των καθενα μας προσωπικα μας προσβαλεις, εδω κανουμε δημοσιο διαλογο και δεν βγαζουμε τα ψυχολογικα μας τραυματα. Ετσι οπως τα λες ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προσωπικη κακη εμπειρια, αν ειναι να μιλησουμε για εμπειριες εχω να σου πω και γω πολλες για σας αλλα μην το παμε εκει.  Ο γαμος δεν ειναι ''ασφαλεια ζωης'' αλλα προσωπικη αναγκη του καθε ανθρωπου. Βεβαιως και να σας παντρευτουμε, αλλα ουτε παντρευομαστε καθε μηνα ουτε σπερνουμε παιδια για την πλακα μας (εμεις τουλαχιστον), υπαρχουνε λογικα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησει το καθε λογικο ζευγαρι...

η αλήθεια πονά γιατί αν την αγαπάς γιατί να μην την παντρευτείς. Και το αν σπέρνεται παιδιά η όχι  οι νόμοι σας το ξέρουν. Εμείς προς το παρόν δεν χουμε αυτούς τους νόμους. Σύντομα θα τους κάνουνε αλλά μέχρι τότε νάνε καλά οι falang. Και τα λογικά βήματα ποιο είναι σε εσάς στα λογικά ζευγάρια να μας φέρετε εδώ να κάνετε του κομματιού σας και μετά από εκεί που ήρθες. Τα διαζύγια βγήκαν για εσάς τους λογικούς.

Δεν ξερω αν πρεπει να το συνεχισω γιατι στο υφος σου φενεται οτι δεν κανεις κουβεντα αλλα επιθεση. Δεν με ενδιαφερουνε οι νομοι της χωρας μου οπως και πολλα αλλα στην χωρα μου αγαπητη niyoko, δεν θα κανω debate για πια χωρα ειναι καλυτερη, η αληθεια βεβαιως και ποναει οταν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα ομως, ΑΓΑΠΗ? τι ειναι αγαπη? για πες μου εσυ γιατι εγω δεν ξερω ακριβως?  και απο την γνωριμια στην σχεση και απο κει στον γαμο πως πας ακριβως? υπαρχουνε καποια νοερα βηματα η απλα γνωριζεσαι γελατε περνατε καλα....παντρευεστε?
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

niyoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 10, 2009, 15:42:08 μμ »

Δεν ξερω αν πρεπει να το συνεχισω γιατι στο υφος σου φενεται οτι δεν κανεις κουβεντα αλλα επιθεση. Δεν με ενδιαφερουνε οι νομοι της χωρας μου οπως και πολλα αλλα στην χωρα μου αγαπητη niyoko, δεν θα κανω debate για πια χωρα ειναι καλυτερη, η αληθεια βεβαιως και ποναει οταν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα ομως, ΑΓΑΠΗ? τι ειναι αγαπη? για πες μου εσυ γιατι εγω δεν ξερω ακριβως?  και απο την γνωριμια στην σχεση και απο κει στον γαμο πως πας ακριβως? υπαρχουνε καποια νοερα βηματα η απλα γνωριζεσαι γελατε περνατε καλα....παντρευεστε?

δεν έχω επιθετικό ύφος αλλά απαντώ στα ερωτήματα σας και το κενουρειο ερώτημα είναι το πόσο καιρό θα πάρει από την γνωριμία στην σχέσει και από εκεί στον γάμο. Απάντηση εσείς θελλεται με μια εβδομάδα γνωριμίας να μας φέρεται εδώ και όχι εμείς. Πιστεύω να σου απάντησα στο ερώτημα σου. Και κανείς σας δεν αγαπά με μιας εβδομάδας η με δυο ταξίδια τον 10 ημερών. Τίποτα προσωπικό.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 10, 2009, 18:01:51 μμ »
Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου... Και αν θα δείς και σε προηγούμενα μηνύματα βλέπω καχύποπτα και ο ίδιος τους 9 από τους 10 Έλληνες που διαβαίνουν το κατώφλι της Πρεσβείας μας στην Ταϊλάνδη για να ζητήσουν visa για τις "αγαπημένες" τους... Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις οι οποίες απλά υπάρχουν για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα! Και για να μην δημιουργώ εντυπώσεις ανήκω και εγώ σε αυτούς που έχουν ανάλογη αρνητική εμπειρία... Τώρα αν θεωρώ πως η κοπέλα αδικήθηκε ή όχι είναι άλλο θέμα!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

maria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 10, 2009, 18:27:05 μμ »
Γεια μετά από καιρό .
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ?
Γιατί να φταίνε οι "Ελληναρες" και οχι οι Ταυλανδεζες ?
Βλέπεις κάτι πράγματα που σε κανουν έξω φρενών.
Παππούδες να έχουν παντρευτεί - αγοράσει κοπέλες από την ταυλανδη σαν τα κρύα νερά και να τις περιφέρουν σαν συζύγους τους και προσωπικές τους υπηρέτριες .
Μάλιστα θυμάμαι και κάποια εκπομπή της τατιάνας στεφανιδου στην τηλεόραση με έναν τύπο 60αρι που είχε παντρευτεί την εγγονή του και το παρουσίαζε σαν έρωτα.
Η κακομοίρα η κοπέλα θυμάμαι οτι έκλαιγε όλη την ώρα στην εκπομπή.
Γάμος είναι αυτός ή σκλαβιά ?
Είναι δυνατόν να υπάρχει εκεί έρωτας ?
Είναι καθαρή συναλλαγή  και εκμετάλλευση .
Δηλαδή είναι σωστό , απευθύνομαι σε εσένα niyoko , να μην μπορούν να έρθουν στην χώρα μας κοπέλες , μετά απο πρόσκληση και με εχέγγυα για την παραμονή - διαβίωσή , αλλά να έρχονται οι σύγχρονες σκλάβες που πουλάνε την αξιοπρέπεια τους και το σώμα τους για να ζήσουν την εκεί οικογένειά τους ?
Πιο τίμιοι είναι αυτοί που καλούν μια κοπέλα να έρθει να τους επισκεφτεί έστω για διακοπές , αλλά "τρώνε πόρτα" απο τα σαΐνια τους καρεκλοκένταυρος δημοσίους υπαλλήλους με τους παχυλούς μισθούς του εξωτερικού .
Οικογενειακός φίλος και συντοπίτης μου τράβηξε του Χριστού τα πάθη για να καταφέρει να λάβει βίζα η τωρινή γυναίκα του , τότε ήταν απλά η κοπελιά του που ήθελε να την φέρει για να δει εάν της αρέσει και μπορεί να ζήση εδώ . 
Είπαμε τελικά στην Ελλάδα όλα λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά .

Φιλικά  Μαρία Χ.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 10, 2009, 18:38:50 μμ »
Μάλιστα θυμάμαι και κάποια εκπομπή της τατιάνας στεφανιδου στην τηλεόραση με έναν τύπο 60αρι που είχε παντρευτεί την εγγονή του και το παρουσίαζε σαν έρωτα.
Είναι καθαρή συναλλαγή  και εκμετάλλευση .

Αν δεν εχει παιξει αλλη εκπομπη με αντιστοιχο γεγονος o ''τυπος'' που μιλας μαρια ειναι μελος του forum νομιζω θα μπορουσε να απαντησει ο ιδιος.

Συγχώνευση : [time]Παρ 10 Ιούλ 2009 17:46:28 GMT-2[/time]
Παράθεση
δεν έχω επιθετικό ύφος αλλά απαντώ στα ερωτήματα σας και το κενουρειο ερώτημα είναι το πόσο καιρό θα πάρει από την γνωριμία στην σχέσει και από εκεί στον γάμο. Απάντηση εσείς θελλεται με μια εβδομάδα γνωριμίας να μας φέρεται εδώ και όχι εμείς. Πιστεύω να σου απάντησα στο ερώτημα σου. Και κανείς σας δεν αγαπά με μιας εβδομάδας η με δυο ταξίδια τον 10 ημερών. Τίποτα προσωπικό.

Ποσο καιρο δεν ξερω γιατι σου ειπα δεν ειναι εμπορικη συμφωνια και δεν υπαρχει καποιο business plan εκτος αν πας εκει για να βρεις γυναικα αυτο σημαινει οτι εισαι ετοιμος και συναισθηματικα και οικονομικα. Ενα ειναι σιγουρο οτι αν πραγματικα αγαπιεστε θα ειστε μαζι....αλλα υπαρχουνε και αλλα πολλα στην μεση που δεν υπολογιζεις...

αυτα απο μενα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 10, 2009, 18:52:29 μμ από CERASTES »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 10, 2009, 19:04:49 μμ »
δεν υπαρχει περιπτωση να φερουμε κοπελα για διακοπες με το ζορι. απλα την ρωταμε αν θελει να ερθει. αν θελει καλως, αν οχι δεν πειραζει. και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν. και πρεπει πρωτα να ερθει για διακοπες για να δει αν της αρεσει η οχι. ετσι και'γω θα ειμαι σιγουρος για να προχωρησω και στο γαμο. ειμαι 31 χρονων και η κοπελα που ενδιαφερομε ειναι 26. και πιστευω οτι ειναι σε ηλικια να βρει ενα καλο παιδι που θα την παρει απο την μιζερεια και την φτωχεια της Πατταγια και να την φροντισει. αλλα για να γινει αυτο πρεπει και'γω να'μαι σιγουρος οτι δεν θα βαρεθει καποια στιγμη εδω στην Ελλαδα και θα θελει να φυγει πισω στην πατριδα της.

niyoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 10, 2009, 19:27:33 μμ »
για σου Μαρία. Σου απαντώ ένα ένα.
Πρώτων. ( Γιατί να φταίνε οι "Ελληναρες" και οχι οι Ταυλανδεζες ?) Γιατί πάνε οι Ελληναρες και της βρίσκουν και όχι οι ταϊλανδέζες.
Δεύτερον. ( Βλέπεις κάτι πράγματα που σε κανουν έξω φρενών.
Παππούδες να έχουν παντρευτεί - αγοράσει κοπέλες από την ταυλανδη σαν τα κρύα νερά και να τις περιφέρουν σαν συζύγους τους και προσωπικές τους υπηρέτριες.) Και εγώ δεν συμφωνώ αλλά που σε πείραξε τώρα αυτό που πρι 30- 40 χρόνια και εσείς εδώ κάνατε το ίδιο με τους αμερικανους η μήπως το ξέχασες και αν ίσε μικρή και δεν το ξέρεις ρώτα και τους ποιο μεγάλους. Παντρεύατε με γέρους κοριτσακια για να πάτε αμερικη και αυστραλια συγνώμη αν πονάει αλλά είναι η αλήθεια.
Τρίτον ( Μάλιστα θυμάμαι και κάποια εκπομπή της τατιάνας στεφανιδου στην τηλεόραση με έναν τύπο 60αρι που είχε παντρευτεί την εγγονή του και το παρουσίαζε σαν έρωτα.
Είναι καθαρή συναλλαγή  και εκμετάλλευση .) Αυτός ο 60 είναι μόνο 53 χρόνον. Και αυτή η κοπέλα ει μαι εγώ και δεν εκλεγα για που παντρεύτηκα αλλά γιατί πρώτη φορά εβγενα σε στουδιο και με τα φώτα τον κόσμο τρόμαξα γι αυτο εκλεγα. Και αν είναι δυνατόν να υπάρχει έρωτας σε πληροφορώ ότι υπάρχει και πολύς μάλιστα γιατί με παντρεύτηκε και με έφερε με το κεφάλι ψηλά, όσο κρατήσει ο γάμος. Και μια έξτρα πληροφόρηση  είμαι η δέκατη τετάρτη γυναίκα του.
Τέταρτον ( Δηλαδή είναι σωστό , απευθύνομαι σε εσένα niyoko , να μην μπορούν να έρθουν στην χώρα μας κοπέλες , μετά απο πρόσκληση και με εχέγγυα για την παραμονή - διαβίωσή , αλλά να έρχονται οι σύγχρονες σκλάβες που πουλάνε την αξιοπρέπεια τους και το σώμα τους για να ζήσουν την εκεί οικογένειά τους ?) Μου κάνεις απευθείας ερώτηση και θα πάρεις απευθείας απαντήσει. Αυτές που αξίζει να έρθουν και πληρούν όλα τα της segen έρχονται να ίσε σίγουρη. Τώρα το όσο για την προσκλησει άστο αυτό είναι ένα παραμύθι που το έχουν κάνει καραμέλα οι Ελληναρες. Όλοι νομίζουν ότι να κάνουν ένα χαρτί του νόμου 105 έχουν κάνει και προσκλησει. Μήπως γνωρίζεις ότι ο νόμος του segen λέει πώς οποίος διποτε τουρίστας σε έδαφος segen πρέπει να έχει αποταμιευμένα για την κάθε μέρα 100 ευρό και αν κάποιος εγγυηθεί να είναι 50 ευρό. Που σημαίνει βίζα τον 3 μηνών 9500 ευρό η περίπου 5000 ευρό. Αυτά τα λεφτά δεν τα έχουν οι περισσότεροι στον δικό τους λογαριασμό. και όσο (για της σύγχρονες σκλάβες που πουλάνε την αξιοπρέπεια τους και το σώμα τους για να ζήσουν την εκεί οικογένειά τους ) τα μαθήματα τα πήραμε από της ελληνηδες. Όπως σου γράφω ποιο πάνω.
και πεμτον. ( Είπαμε τελικά στην Ελλάδα όλα λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. ) το αν εσείς έχετε προβλήματα εμείς δεν φταίμε. Και αφτί που είναι με τους παχουλούς μισθούς όπως λες εσάς προστατευθούν και όχι εμάς. Πάντοτε φιλικά Niyoko.

Συγχώνευση : [time]Παρ 10 Ιούλ 2009 17:30:50 GMT-2[/time]
CERASTES Αυτά τα πολλά που δεν υπολογίζεις αν τα ξέρεις πεστα για να τα αναλύσουμε.

Συγχώνευση : [time]Παρ 10 Ιούλ 2009 18:32:51 GMT-2[/time]
δεν υπαρχει περιπτωση να φερουμε κοπελα για διακοπες με το ζορι. απλα την ρωταμε αν θελει να ερθει. αν θελει καλως, αν οχι δεν πειραζει. και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν. και πρεπει πρωτα να ερθει για διακοπες για να δει αν της αρεσει η οχι. ετσι και'γω θα ειμαι σιγουρος για να προχωρησω και στο γαμο. ειμαι 31 χρονων και η κοπελα που ενδιαφερομε ειναι 26. και πιστευω οτι ειναι σε ηλικια να βρει ενα καλο παιδι που θα την παρει απο την μιζερεια και την φτωχεια της Πατταγια και να την φροντισει. αλλα για να γινει αυτο πρεπει και'γω να'μαι σιγουρος οτι δεν θα βαρεθει καποια στιγμη εδω στην Ελλαδα και θα θελει να φυγει πισω στην πατριδα της.

όλοι και όλες θέλουν να ταξιδέψουν αν βρουν τον καταληλο για τα έξοδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2009, 13:28:52 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 10, 2009, 20:07:36 μμ »
εχει στο λογαριασμο της πανω απο 2000ευρω. την καλεσα για ενα μηνα αρα 1500ευρω χρειαζετε. το εισητηριο θα το πληρωσω εγω, εκτος αν θελησει να το πληρωσουμε μαζι γιατι μου ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα να πληρωσει.
επισης εχει ξαναπαρει βιζα για Γερμανια και γυρισε και αλλα κρατη χωρις κανενα προβλημα.
οποτε για να εχει ξαναπαρει βιζα σημαινει οτι εχει τις καταλληλες προυποθεσεις. το μονο που με προβληματιζει ειναι η δουλεια της. τωρα αν την κοψουν γι'αυτο το λογο... τι να πω... που μαλλον για εκει το βλεπω. :(

maria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 10, 2009, 20:25:53 μμ »
Αγαπητή nyioko αρχικά ζητώ συγνώμη για το εαν σε προσέβαλα με το θέμα της εκπομπής , αλλά ξέρω και δεν ξέρω εάν το ξέρεις , και εσύ ότι αυτά που είπες σε εκείνη την εκπομπή δεν μεταφράστηκαν αυτούσια .
Υπήρξε μεγάλη αλλοίωση του όλου νοήματος .
Τουλάχιστον αυτό μου εξήγησε η γυναίκα του φίλου που όπως σου είπα είναι ταυλανδή  που είδαμε μαζί την εκπομπή .
Και εδώ βλέπω μια άλλη διαφορετική στάση από εκείνη που θυμάμαι .
Λες λοιπόν :

--Γιατί πάνε οι Ελληναρες και της βρίσκουν και όχι οι ταϊλανδέζες.--
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς ακριβώς με αυτό γιατί δεν μπορώ να το κατανοήσω .
Αναγκάζει κανείς δια της βίας την όποια κοπέλα να ακολούθηση κάποιον στην χώρα μας ?

--Και εγώ δεν συμφωνώ αλλά που σε πείραξε τώρα αυτό που πρι 30- 40 χρόνια και εσείς εδώ κάνατε το ίδιο με τους αμερικανους η μήπως το ξέχασες και αν ίσε μικρή και δεν το ξέρεις ρώτα και τους ποιο μεγάλους. Παντρεύατε με γέρους κοριτσακια για να πάτε αμερικη και αυστραλια συγνώμη αν πονάει αλλά είναι η αλήθεια.--
Αυτά γίνονταν , εάν γίνονταν ,στα "χρόνια της χολέρας" πιστεύω να συμφωνείς μαζί μου ότι ο άνθρωπος πρέπει να προχωρά μπροστά και δημιουργεί πολιτισμό .
Δείγμα πολιτισμού είναι και η εξάλειψη τέτοιων φαινομένων .
Και εάν γίνεται αυτό τώρα δεν πρέπει να τιμά τον λαό σου .

--Αυτός ο 60 είναι μόνο 53 χρόνον. Και αυτή η κοπέλα ει μαι εγώ και δεν εκλεγα για που παντρεύτηκα αλλά γιατί πρώτη φορά εβγενα σε στουδιο και με τα φώτα τον κόσμο τρόμαξα γι αυτο εκλεγα. Και αν είναι δυνατόν να υπάρχει έρωτας σε πληροφορώ ότι υπάρχει και πολύς μάλιστα γιατί με παντρεύτηκε και με έφερε με το κεφάλι ψηλά, όσο κρατήσει ο γάμος. Και μια έξτρα πληροφόρηση  είμαι η δέκατη τετάρτη γυναίκα του.--

Πράγματι δεν του φαινόταν για 53 αλλά και πάλι δεν σου πέφτει λιγάκι μεγάλος ?
Για την άποψή μου για τα λεγόμενα στην εκπομπή σου εξήγησα πιο πάνω .
Λες ότι υπάρχει "πολύς" έρωτας αλλά αυτομάτως μετά αυτοδιαψεύδεσαι λέγοντας επί λέξη  "όσο κρατήσει ο γάμος".
Αυτό θεωρώ ότι και εν κατακλείδι το συμπέρασμα σε όλα τα λεγόμενά σου .
Όσο για το ότι είσαι η 14η σύζυγος , εάν είναι ποτέ δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα , τι να σου πω ?

--Μου κάνεις απευθείας ερώτηση και θα πάρεις απευθείας απαντήσει. Αυτές που αξίζει να έρθουν και πληρούν όλα τα της segen έρχονται να ίσε σίγουρη. Τώρα το όσο για την προσκλησει άστο αυτό είναι ένα παραμύθι που το έχουν κάνει καραμέλα οι Ελληναρες. Όλοι νομίζουν ότι να κάνουν ένα χαρτί του νόμου 105 έχουν κάνει και προσκλησει. Μήπως γνωρίζεις ότι ο νόμος του segen λέει πώς οποίος διποτε τουρίστας σε έδαφος segen πρέπει να έχει αποταμιευμένα για την κάθε μέρα 100 ευρό και αν κάποιος εγγυηθεί να είναι 50 ευρό. Που σημαίνει βίζα τον 3 μηνών 9500 ευρό η περίπου 5000 ευρό. Αυτά τα λεφτά δεν τα έχουν οι περισσότεροι στον δικό τους λογαριασμό. και όσο (για της σύγχρονες σκλάβες που πουλάνε την αξιοπρέπεια τους και το σώμα τους για να ζήσουν την εκεί οικογένειά τους ) τα μαθήματα τα πήραμε από της ελληνηδες. Όπως σου γράφω ποιο πάνω.--
Κάτσε να καταλάβω κάτι :
Υπονοείς ότι πρέπει να σκοτώσουμε τους φτωχούς εργαζόμενους .
Όπου φτωχός και η μοίρα του λοιπόν , γιατί από ότι έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω με τις αποδοχές της ταιλάνδης δεν είναι εφικτό να καλύψεις τις απαιτήσεις Σένγκεν  .
Δεν μπορεί μια φτωχή κοπέλα που δεν πληρεί τους όρους Σένγκεν   ( Νόμος 3386/2005 «περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής εντάξεως υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια» (ΦΕΚ 212/τ.Α/23.08.2005, σελ. 3329) από μονή της να βοηθηθεί και να περάσει έστω και ένα μήνα στην άχαρη ζωή της καλά ?
Εσύ τι εργασία είχες στην χώρα σου και μπόρεσες να καλύψεις τις απαιτήσεις Σένγκεν ?

--το αν εσείς έχετε προβλήματα εμείς δεν φταίμε. Και αφτί που είναι με τους παχουλούς μισθούς όπως λες εσάς προστατευθούν και όχι εμάς.--
Ουδείς αλάθητος ....

Φιλικά  Μαρία Χ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 10, 2009, 20:29:00 μμ από maria »

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 10, 2009, 20:29:14 μμ »

Παίδες είναι ενα τεράστιο θέμα που δεν κουβεντιάζεται με δυο γραμμές ......

Βασικός κανόνας που πιστεύω είναι ....."ποιος παίρνει ποιον".......

Καθώς επίσης  "ΠΡΟΣΟΧΗ"  ! ! ! ! !

Το έχω ξαναπεί ..... πολλοί γύρισαν πίσω στις πατρίδες τους  ''ξεβράκωτοι" .

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 10, 2009, 20:49:24 μμ »

Αν είμαι κι εγώ ..... συγνώμη ,

τα ξαναλέμε μετά.......... να μας πεις τις εμπειρίες σου .....

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 10, 2009, 21:02:49 μμ »
Οφείλω να όμολογήσω πως έπεσα θύμα του κυρίου που γράφει με πολλά προφίλ εδώ μέσα... Πάντως η άποψη μου είναι αυτή που εξέθεσα πριν... Τώρα τα πολλά προφίλ ίσως είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους συντονιστές...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.7 Mac OS X 10.5.7
  • Browser:
  • Safari 4.0.1 Safari 4.0.1
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 10, 2009, 21:15:49 μμ »
θελω πολυ να παρω μερος στη συζητηση αλλα καλο θα ηταν να ξερω και με ποιον μιλαω , συγγνωμη που ειμαι off topic , αν θελετε μπορειτε να το διαγραψετε

παντως χαιρομαι που η εκφραση "μας πηραν τα σωβρακα" υπαρχει και στην Ταυλανδη

[κάτι δικηγόροι Άγγλοι  που δουλεύουν  με ποσοστά  και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν.

niyoko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 10, 2009, 21:28:43 μμ »
εφόσον θέλεις να σου συστειθω ονομάζομαι Niyoko Kiousis και είμαι γυναίκα του doctortilac. Και για κάποια φίλοι το προβλημα της segen το ξεπέρασα γιατί παντρεύτηκα. Και είμαι μέλος από 17/6/2008 έκλεισα χρόνο και πρέπει να το γιορτάσουμε.

Συγχώνευση : Ιουλίου 10, 2009, 21:52:47 μμ
Οφείλω να όμολογήσω πως έπεσα θύμα του κυρίου που γράφει με πολλά προφίλ εδώ μέσα... Πάντως η άποψη μου είναι αυτή που εξέθεσα πριν... Τώρα τα πολλά προφίλ ίσως είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους συντονιστές...

Δεν έπεσες θύμα του mil mascara. Είμαι και εγώ μέλος σαν και σένα και έχω κάθε δικαίωμα να πω την γνώμη μου. Αν ο σύζυγος μου συμφωνεί η διαφωνεί ρωτήστε τον.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 10, 2009, 21:52:47 μμ από niyoko »