0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: niyoko στις Ιουλίου 10, 2009, 14:04:32 μμΠολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί) και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν. Χαιρομαι που ακουω και μια αποψη μιας ταιλανδεζας, θα πρεπει να συμφωνησω ομως οτι μιλωντας τοσο χυμα χωρις να ξερεις των καθενα μας προσωπικα μας προσβαλεις, εδω κανουμε δημοσιο διαλογο και δεν βγαζουμε τα ψυχολογικα μας τραυματα. Ετσι οπως τα λες ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προσωπικη κακη εμπειρια, αν ειναι να μιλησουμε για εμπειριες εχω να σου πω και γω πολλες για σας αλλα μην το παμε εκει. Ο γαμος δεν ειναι ''ασφαλεια ζωης'' αλλα προσωπικη αναγκη του καθε ανθρωπου. Βεβαιως και να σας παντρευτουμε, αλλα ουτε παντρευομαστε καθε μηνα ουτε σπερνουμε παιδια για την πλακα μας (εμεις τουλαχιστον), υπαρχουνε λογικα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησει το καθε λογικο ζευγαρι...
Πολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί) και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν.
Παράθεση από: niyoko στις Ιουλίου 10, 2009, 14:04:32 μμΠολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί) και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν. πολυ χυμα μας τας λες... δεν μπορεις να τους βαλεις ολους στο ιδιο καζανι. επισης για να παντρευτει καποιος μια κοπελα πρεπει πρωτα να την φερει εδω εστω και για ενα μηνα διακοπες. να δει πως ειναι, αν της αρεσει και αν τελικα ταιριαζουν. ειναι δυσκολο να κατεβαινεις συνεχεια ταυλανδη αν εχεις επαγγελματικες υποχρεωσεις.
Παράθεση από: CERASTES στις Ιουλίου 10, 2009, 14:39:56 μμΠαράθεση από: niyoko στις Ιουλίου 10, 2009, 14:04:32 μμΠολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί) και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν. Χαιρομαι που ακουω και μια αποψη μιας ταιλανδεζας, θα πρεπει να συμφωνησω ομως οτι μιλωντας τοσο χυμα χωρις να ξερεις των καθενα μας προσωπικα μας προσβαλεις, εδω κανουμε δημοσιο διαλογο και δεν βγαζουμε τα ψυχολογικα μας τραυματα. Ετσι οπως τα λες ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προσωπικη κακη εμπειρια, αν ειναι να μιλησουμε για εμπειριες εχω να σου πω και γω πολλες για σας αλλα μην το παμε εκει. Ο γαμος δεν ειναι ''ασφαλεια ζωης'' αλλα προσωπικη αναγκη του καθε ανθρωπου. Βεβαιως και να σας παντρευτουμε, αλλα ουτε παντρευομαστε καθε μηνα ουτε σπερνουμε παιδια για την πλακα μας (εμεις τουλαχιστον), υπαρχουνε λογικα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησει το καθε λογικο ζευγαρι... η αλήθεια πονά γιατί αν την αγαπάς γιατί να μην την παντρευτείς. Και το αν σπέρνεται παιδιά η όχι οι νόμοι σας το ξέρουν. Εμείς προς το παρόν δεν χουμε αυτούς τους νόμους. Σύντομα θα τους κάνουνε αλλά μέχρι τότε νάνε καλά οι falang. Και τα λογικά βήματα ποιο είναι σε εσάς στα λογικά ζευγάρια να μας φέρετε εδώ να κάνετε του κομματιού σας και μετά από εκεί που ήρθες. Τα διαζύγια βγήκαν για εσάς τους λογικούς.
Παράθεση από: niyoko στις Ιουλίου 10, 2009, 15:04:33 μμΠαράθεση από: CERASTES στις Ιουλίου 10, 2009, 14:39:56 μμΠαράθεση από: niyoko στις Ιουλίου 10, 2009, 14:04:32 μμΠολύ καλά κάνει το προξενείο και δεν δίνη βίζα και να το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο. Γιατί πάνε μερικοί στα μπαρ (άσχετο αν δεν έχει πολλά τα βρίσκουν αυτοί) και κάνουν τους λεφτάδες και θέλουν να φέρουν με μια εβδομάδας γνωριμία δήθεν για διακοπές άλλα αυτό που θέλουν είναι φιγούρα και τίποτα άλλο. Μετά της πετανε έξω από το σπίτι της κτυπάνε και πολλά ακόμα. Ο πρόξενος μου είπε από της 100 τουρίστριες που έχουν φέρει οι 99 μετάνιωσαν. Γι αυτό να μας παντρεύεστε για να έχουμε δικαιώματα. Και μια συμβουλή στην ταϊλανδή είναι κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν. Χαιρομαι που ακουω και μια αποψη μιας ταιλανδεζας, θα πρεπει να συμφωνησω ομως οτι μιλωντας τοσο χυμα χωρις να ξερεις των καθενα μας προσωπικα μας προσβαλεις, εδω κανουμε δημοσιο διαλογο και δεν βγαζουμε τα ψυχολογικα μας τραυματα. Ετσι οπως τα λες ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις προσωπικη κακη εμπειρια, αν ειναι να μιλησουμε για εμπειριες εχω να σου πω και γω πολλες για σας αλλα μην το παμε εκει. Ο γαμος δεν ειναι ''ασφαλεια ζωης'' αλλα προσωπικη αναγκη του καθε ανθρωπου. Βεβαιως και να σας παντρευτουμε, αλλα ουτε παντρευομαστε καθε μηνα ουτε σπερνουμε παιδια για την πλακα μας (εμεις τουλαχιστον), υπαρχουνε λογικα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησει το καθε λογικο ζευγαρι... η αλήθεια πονά γιατί αν την αγαπάς γιατί να μην την παντρευτείς. Και το αν σπέρνεται παιδιά η όχι οι νόμοι σας το ξέρουν. Εμείς προς το παρόν δεν χουμε αυτούς τους νόμους. Σύντομα θα τους κάνουνε αλλά μέχρι τότε νάνε καλά οι falang. Και τα λογικά βήματα ποιο είναι σε εσάς στα λογικά ζευγάρια να μας φέρετε εδώ να κάνετε του κομματιού σας και μετά από εκεί που ήρθες. Τα διαζύγια βγήκαν για εσάς τους λογικούς.Δεν ξερω αν πρεπει να το συνεχισω γιατι στο υφος σου φενεται οτι δεν κανεις κουβεντα αλλα επιθεση. Δεν με ενδιαφερουνε οι νομοι της χωρας μου οπως και πολλα αλλα στην χωρα μου αγαπητη niyoko, δεν θα κανω debate για πια χωρα ειναι καλυτερη, η αληθεια βεβαιως και ποναει οταν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα ομως, ΑΓΑΠΗ? τι ειναι αγαπη? για πες μου εσυ γιατι εγω δεν ξερω ακριβως? και απο την γνωριμια στην σχεση και απο κει στον γαμο πως πας ακριβως? υπαρχουνε καποια νοερα βηματα η απλα γνωριζεσαι γελατε περνατε καλα....παντρευεστε?
Μάλιστα θυμάμαι και κάποια εκπομπή της τατιάνας στεφανιδου στην τηλεόραση με έναν τύπο 60αρι που είχε παντρευτεί την εγγονή του και το παρουσίαζε σαν έρωτα.Η κακομοίρα η κοπέλα θυμάμαι οτι έκλαιγε όλη την ώρα στην εκπομπή. Γάμος είναι αυτός ή σκλαβιά ? Είναι δυνατόν να υπάρχει εκεί έρωτας ?Είναι καθαρή συναλλαγή και εκμετάλλευση .
δεν έχω επιθετικό ύφος αλλά απαντώ στα ερωτήματα σας και το κενουρειο ερώτημα είναι το πόσο καιρό θα πάρει από την γνωριμία στην σχέσει και από εκεί στον γάμο. Απάντηση εσείς θελλεται με μια εβδομάδα γνωριμίας να μας φέρεται εδώ και όχι εμείς. Πιστεύω να σου απάντησα στο ερώτημα σου. Και κανείς σας δεν αγαπά με μιας εβδομάδας η με δυο ταξίδια τον 10 ημερών. Τίποτα προσωπικό.
δεν υπαρχει περιπτωση να φερουμε κοπελα για διακοπες με το ζορι. απλα την ρωταμε αν θελει να ερθει. αν θελει καλως, αν οχι δεν πειραζει. και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν. και πρεπει πρωτα να ερθει για διακοπες για να δει αν της αρεσει η οχι. ετσι και'γω θα ειμαι σιγουρος για να προχωρησω και στο γαμο. ειμαι 31 χρονων και η κοπελα που ενδιαφερομε ειναι 26. και πιστευω οτι ειναι σε ηλικια να βρει ενα καλο παιδι που θα την παρει απο την μιζερεια και την φτωχεια της Πατταγια και να την φροντισει. αλλα για να γινει αυτο πρεπει και'γω να'μαι σιγουρος οτι δεν θα βαρεθει καποια στιγμη εδω στην Ελλαδα και θα θελει να φυγει πισω στην πατριδα της.
Παράθεση από: CERASTES στις Ιουλίου 10, 2009, 14:39:56 μμ[κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν.
[κάτι δικηγόροι Άγγλοι που δουλεύουν με ποσοστά και θα σας περούν και τα σώβρακα καλά να σας κάνουν.
Οφείλω να όμολογήσω πως έπεσα θύμα του κυρίου που γράφει με πολλά προφίλ εδώ μέσα... Πάντως η άποψη μου είναι αυτή που εξέθεσα πριν... Τώρα τα πολλά προφίλ ίσως είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους συντονιστές...