Αποστολέας Θέμα: ασχετα απο Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 23439 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: ασχετα απο Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 23, 2009, 08:39:17 πμ »
Αποψεις? εχει????  ουτε  σφραγιδα εισοδου στην thailand δεν πρεπει να εχει .Αυτοι και καποιοι αλλοι που με 1-2 ταξιδια προσπαθουν να θεμελιωσουν αποψεις και να τις επιβαλουν  ειναι που με τρελαινουν. Για αυτο καποιες φορες δεν πολυ γραφω τι να γραψω   να τσακωνομαι  με τα παιδακια του καναπε που το μονο τους ταξιδι  στην thai ειναι  με το GOOLE EARTH . Ναι ρε Μανωλακη  9 φορες σε  13 μηνες  σου φτανουν  εαν υπολογισεις με 3000 μεσω  ορο το καθε ταξιδι 27.000.οι Σφραγιδες εισοδου  εξοδου  υπαρχουν για τους δυσπιστους. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν αντεχω
Συγχώνευση : [time]Σαβ 22 Αύγ 2009 09:09:03 GMT-2[/time]

27,000 μια περιουσία
Καλό και αυτό

μονο  σε 13 μηνες αληθεια ειναι λιγα  για σενα???
 ποσες φορες εχεις παει Μανωλακη αν εχεις παει θελω να δω που βασιζεις τις αποψεις σου
αααααα σε μια εβδομαδα ξανακατεβαινω  ελα παρεα μπας και μαθεις τιποτα  

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 05:51:48 GMT-2[/time]
Πιστεύω ότι το σαιτ είναι δημοκρατικό και όχι φασιστικό και
Εφόσον δεν βρίζουμε  και είμαστε κόσμιοι  δεν καταλαβαίνω γιατί να μην
Διαφωνούμε  και να αντιπαραθέτουμε

Επειδη βαρεθηκα τα παιδακια που μπαινουν σε ενα φορουμ και γραφουν οτι τους κατεβει ειρωνευωμενοι τους παντες  θα παρακαλουσα τους υπευθηνους να ζητουν  αποδειξεις  για την παρουσια καποιων στην Ταυλανδη   εφοσον  δεν ζητουν πληροφοριες αλλα εχουν αποψεις και  δινουν συμβουλες πολλες φορες  εις βαρος των μελων.  Εχω διαβασει σημεια και  τερατα  απο ανθρωπους που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν  οχι πατησει αλλα ουτε βαλει το ποδι τους στο αεροπλανο για την Ταυλανδη.οπως και την αναρτησει φωτογραφιων σαν προσωπικες κλεμενες απο αλλα φορουμ του εξωτερικου. και για τη ρολο παιζουν ορισμενοι   θα γραψω σε λιγο εξιστοροντας πραγματικο συμβαν απο την πατταγια
οι σφραγιδες εισοδου εξοδου  αποδεικνιουν πολλα

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 06:54:36 GMT-2[/time]
επισης δεν δεχομαι την λογοκρισια του προηγουμενου μηνηματος εφοσον δεχοσαστε  την υπαρξη αυτων των ατομων  στο φορουμ που δεν παρεχουν τιποτα παραμονο χλευαζουν τους υπολοιπους

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 08:14:11 GMT-2[/time]
manolis Ιούλιος 10, 2009, 22:14:13

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ  ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ
ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

manolis

χα χα χα και αυτο καλοοοοοο

manolis Αύγουστος 21, 2009, 23:08:13

(αυτοι που εχουν χαλασει μια περιουσια στο πηγαινε ελα)
χα χα χα χα χα

manolis

Εφόσον δεν βρίζουμε  και είμαστε κόσμιοι  δεν καταλαβαίνω γιατί να μην
Διαφωνούμε  και να αντιπαραθέτουμε

manolis

Απ: Orchid Resort - Ao Nang _Krabi
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 04, 2009, 01:55:24 »   Παράθεση Ευχαριστώ  

--------------------------------------------------------------------------------

Εγώ εμένα σε ένα ξενοδοχείο πολύ ωραίο και καθαρό
Χωρίς πισινά και πρωινό με 18 ευρώ
Σε έναν κάθετο δρόμο από την παραλιακή 100 μετρά από την θάλασσα
Δεν θυμάμαι το όνομα του αν το βρω θα στο πω να το δεις
Αλλά  άξιζε πολύ το δωμάτιο για τόσα λίγα χρήματα
Το βρήκα φτάνοντας εκεί
Δεν ψάχνω δωμάτιο από το ιντερνετ .
Προτιμώ  να το βλέπω και να το παζαρεύω  

manolis

Απ: Αγοράστε Σπίτι η γη στην Ταϊλάνδη
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 29, 2009, 01:45:20 »   Παράθεση Ευχαριστώ  

--------------------------------------------------------------------------------

Jimako
Αν αναφέρεσαι σε εμένα  ποτέ δεν μίλησα για σπίτι στο Λονδίνο
Αλλά αν θες για κατώγια μπορώ να σου εξηγήσω που θα βρεις
Και ειρωνεία oxi σε μένα

manolis

Απ: QATAR-προσφορά
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 15, 2009, 13:25:39 »   Παράθεση Ευχαριστώ  

το φαγητο χαλια οι ανταποκρισεις πολλες ωρες αναμονης
σερβις χαλια
και οι συνεπηβατες σου αραβες που βρομανε.
καλο ταξιδη με την καταρ  

μια μικρη  συλλογη χαρακτιριστικη της δημοκρατικοτητας του  συγκεκριμενου ατομου
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2009, 10:05:58 πμ από Oytopikos »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
    • Thailand
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 23, 2009, 10:04:13 πμ »
Το μηνυμα σου λογοκρίθηκε διότι ήταν αντίθετο με τους κανονισμούς του φόρουμ.

Δεν είμαστε αστυνομία να ζητάμε αποδείξεις και φωτοτυπίες διαβατηρίων , νομίζω δεν είναι λογικό.

Απο κει και πέρα όπως μπορείς να διαβάσεις έγινε παρατήρηση στον χρήστη MANOLIS , να ΄μην ειρωνεύεται και να ακολουθεί και αυτός τους κανονισμούς.

¨Απειρες φορές έχω γράψει οτι ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος.

Απο κει και πέρα οι αναγνώστες έχουν νου να κρίνουν τα γραφόμενά του καθενός μας.

Όταν υπάρχει πληροφορία που δεν ισχύει διασταυρωμένα , τότε ναι διαγράφεται  ;)

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 23, 2009, 10:16:33 πμ »
 Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα  κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την  επομένη μέρα  της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης   το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και  ο τρόπος του   με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν  τα ενδιαφέροντα  μας.
 Από το βράδυ της πρώτης μέρας   επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι  κάτι το μεμπτό  γούστα  είναι αυτά   μεγάλης ηλικίας  το γιατί το τονίζω  θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες  ήταν συνεχείς   και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες  και μάλιστα μισοφαγωμένες  ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η  χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο  ; πουθενά μέχρι εδώ
 Με  το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε  στη επιστροφή  και  έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε   στη είσοδο 4   για το καθιερωμένο τσιγαράκι  εγώ η κοπέλα που με συνόδευε  ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς  και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή.  
 Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα  αφού  ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους  φωτογραφίες από την  φωτογραφική του μηχανή  κοριτσιών  από τον δρόμο με  ρούχα του σχολείου από καταστήματα   και γενικά  όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά   περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την  γα..σα αυτήν  την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος  μπήκε μέσα  για να παραδώσει τις αποσκευές του   και εκείνη την ώρα  κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά  αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί  μόλις  η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά  τον πλησίασε  και  του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο.  Για την  συμβίωση του με την   ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του  δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της  άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.

Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για  την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
 Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο   γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος  για να κάνει το τσιγαράκι του  και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται  το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα  μια και έτυχε να κάθεται 2  θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος  και  άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για  τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το  κάνει για να διαφημιστεί
   Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε  και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί  ούτε  στο  Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 11:57:31 GMT-2[/time]
Oytopikos
Παράθεση

Δεν είμαστε αστυνομία να ζητάμε αποδείξεις και φωτοτυπίες διαβατηρίων , νομίζω δεν είναι λογικό.

Απο κει και πέρα όπως μπορείς να διαβάσεις έγινε παρατήρηση στον χρήστη MANOLIS , να ΄μην ειρωνεύεται και να ακολουθεί και αυτός τους κανονισμούς.

Απο κει και πέρα οι αναγνώστες έχουν νου να κρίνουν τα γραφόμενά του καθενός μας.

Όταν υπάρχει πληροφορία που δεν ισχύει διασταυρωμένα , τότε ναι διαγράφεται  

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Απαγορεύονται αυστηρώς ρατσιστικά σχόλια για οποιονδήποτε λαό ή για οποιαδήποτε τάξη ανθρώπων.

manolis

« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 15, 2009, 13:25:39 »   Παράθεση Ευχαριστώ  

σερβις χαλια
καλο ταξιδη με την καταρ  

αγαπητε φιλε Oytopike
χωρις διαθεση  αντιπαραθεσης απλως πιστευω οτι καταχρηση   κατα την γνωμη μου  της ανοχης  για το συγκεκριμενο ατομο   αλλωστε αυτα που εγω εγραψα και διεγραψες   ηταν λιγοτερο προσβλητικα   απο τα γραφωμενα του  κυριου αυτου ευχαριστω παντως
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2009, 16:21:46 μμ από Oytopikos »
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος manolis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 23, 2009, 20:14:10 μμ »
Αποψεις? εχει????  ουτε  σφραγιδα εισοδου στην thailand δεν πρεπει να εχει .Αυτοι και καποιοι αλλοι που με 1-2 ταξιδια προσπαθουν να θεμελιωσουν αποψεις και να τις επιβαλουν  ειναι που με τρελαινουν. Για αυτο καποιες φορες δεν πολυ γραφω τι να γραψω   να τσακωνομαι  με τα παιδακια του καναπε που το μονο τους ταξιδι  στην thai ειναι  με το GOOLE EARTH . Ναι ρε Μανωλακη  9 φορες σε  13 μηνες  σου φτανουν  εαν υπολογισεις με 3000 μεσω  ορο το καθε ταξιδι 27.000.οι Σφραγιδες εισοδου  εξοδου  υπαρχουν για τους δυσπιστους. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν αντεχω
Συγχώνευση : [time]Σαβ 22 Αύγ 2009 09:09:03 GMT-2[/time]

27,000 μια περιουσία
Καλό και αυτό

μονο  σε 13 μηνες αληθεια ειναι λιγα  για σενα???
 ποσες φορες εχεις παει Μανωλακη αν εχεις παει θελω να δω που βασιζεις τις αποψεις σου
αααααα σε μια εβδομαδα ξανακατεβαινω  ελα παρεα μπας και μαθεις τιποτα   

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 05:51:48 GMT-2[/time]
Εφόσον δεν βρίζουμε  και είμαστε κόσμιοι  δεν καταλαβαίνω γιατί να μην
Διαφωνούμε  και να αντιπαραθέτουμε

Επειδη βαρεθηκα τα παιδακια που μπαινουν σε ενα φορουμ και γραφουν οτι τους κατεβει ειρωνευωμενοι τους παντες  θα παρακαλουσα τους υπευθηνους να ζητουν  αποδειξεις  για την παρουσια καποιων στην Ταυλανδη   εφοσον  δεν ζητουν πληροφοριες αλλα εχουν αποψεις και  δινουν συμβουλες πολλες φορες  εις βαρος των μελων.  Εχω διαβασει σημεια και  τερατα  απο ανθρωπους που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν  οχι πατησει αλλα ουτε βαλει το ποδι τους στο αεροπλανο για την Ταυλανδη.οπως και την αναρτησει φωτογραφιων σαν προσωπικες κλεμενες απο αλλα φορουμ του εξωτερικου. και για τη ρολο παιζουν ορισμενοι   θα γραψω σε λιγο εξιστοροντας πραγματικο συμβαν απο την πατταγια
οι σφραγιδες εισοδου εξοδου  αποδεικνιουν πολλα

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 06:54:36 GMT-2[/time]
επισης δεν δεχομαι την λογοκρισια του προηγουμενου μηνηματος εφοσον δεχοσαστε  την υπαρξη αυτων των ατομων  στο φορουμ που δεν παρεχουν τιποτα παραμονο χλευαζουν τους υπολοιπους

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 08:14:11 GMT-2[/time]
manolis Ιούλιος 10, 2009, 22:14:13

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ  ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ
ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

manolis

χα χα χα χα χα

manolis

Εφόσον δεν βρίζουμε  και είμαστε κόσμιοι  δεν καταλαβαίνω γιατί να μην
Διαφωνούμε  και να αντιπαραθέτουμε

manolis

Απ: Orchid Resort - Ao Nang _Krabi
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 04, 2009, 01:55:24 »   Παράθεση Ευχαριστώ 

Εγώ εμένα σε ένα ξενοδοχείο πολύ ωραίο και καθαρό
Χωρίς πισινά και πρωινό με 18 ευρώ
Σε έναν κάθετο δρόμο από την παραλιακή 100 μετρά από την θάλασσα
Δεν θυμάμαι το όνομα του αν το βρω θα στο πω να το δεις
Αλλά  άξιζε πολύ το δωμάτιο για τόσα λίγα χρήματα
Το βρήκα φτάνοντας εκεί
Δεν ψάχνω δωμάτιο από το ιντερνετ .
Προτιμώ  να το βλέπω και να το παζαρεύω 

manolis

Απ: Αγοράστε Σπίτι η γη στην Ταϊλάνδη
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 29, 2009, 01:45:20 »   Παράθεση Ευχαριστώ 

Jimako
Αν αναφέρεσαι σε εμένα  ποτέ δεν μίλησα για σπίτι στο Λονδίνο
Αλλά αν θες για κατώγια μπορώ να σου εξηγήσω που θα βρεις
Και ειρωνεία oxi σε μένα

manolis

« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 15, 2009, 13:25:39 »   Παράθεση Ευχαριστώ 

σερβις χαλια
καλο ταξιδη με την καταρ 

μια μικρη  συλλογη χαρακτιριστικη της δημοκρατικοτητας του  συγκεκριμενου ατομου
Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα  κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την  επομένη μέρα  της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης   το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και  ο τρόπος του   με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν  τα ενδιαφέροντα  μας.
 Από το βράδυ της πρώτης μέρας   επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι  κάτι το μεμπτό  γούστα  είναι αυτά   μεγάλης ηλικίας  το γιατί το τονίζω  θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες  ήταν συνεχείς   και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες  και μάλιστα μισοφαγωμένες  ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η  χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο  ; πουθενά μέχρι εδώ
 Με  το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε  στη επιστροφή  και  έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε   στη είσοδο 4   για το καθιερωμένο τσιγαράκι  εγώ η κοπέλα που με συνόδευε  ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς  και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή. 
 Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα  αφού  ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους  φωτογραφίες από την  φωτογραφική του μηχανή  κοριτσιών  από τον δρόμο με  ρούχα του σχολείου από καταστήματα   και γενικά  όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά   περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την  γα..σα αυτήν  την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος  μπήκε μέσα  για να παραδώσει τις αποσκευές του   και εκείνη την ώρα  κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά  αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί  μόλις  η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά  τον πλησίασε  και  του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο.  Για την  συμβίωση του με την   ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του  δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της  άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.

Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για  την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
 Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο   γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος  για να κάνει το τσιγαράκι του  και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται  το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα  μια και έτυχε να κάθεται 2  θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος  και  άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για  τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το  κάνει για να διαφημιστεί
   Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε  και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί  ούτε  στο  Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν

Συγχώνευση : [time]Κυρ 23 Αύγ 2009 11:57:31 GMT-2[/time]
Oytopikos
Παράθεση

Όταν υπάρχει πληροφορία που δεν ισχύει διασταυρωμένα , τότε ναι διαγράφεται 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Απαγορεύονται αυστηρώς ρατσιστικά σχόλια για οποιονδήποτε λαό ή για οποιαδήποτε τάξη ανθρώπων.

manolis

« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 15, 2009, 13:25:39 »   Παράθεση Ευχαριστώ 

σερβις χαλια
καλο ταξιδη με την καταρ 

αγαπητε φιλε Oytopike
χωρις διαθεση  αντιπαραθεσης απλως πιστευω οτι καταχρηση   κατα την γνωμη μου  της ανοχης  για το συγκεκριμενο ατομο   αλλωστε αυτα που εγω εγραψα και διεγραψες   ηταν λιγοτερο προσβλητικα   απο τα γραφωμενα του  κυριου αυτου ευχαριστω παντως
φίλε kosa
είμαι αρκετά δημοκρατικός  και της άποψης μου δεν σε υποχρέωσε κανείς να της ακούσεις.
Της σφραγίδες κρατά τες να της δείχνεις στα παιδάκια
Να σε χειροκροτούν και να γουστάρεις ,να νιώθεις αρχηγός του χωριού.
Αν θέλουν οι συντονιστές μπορούν να με διαγράψουν

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 23, 2009, 20:58:09 μμ »
ρε παιδια δεν ειναι θεμα να διαγραψουμε κανεναν.ολοι εχουν τις αποψεις τους,και οταν μαλιστα λεγονται με επιχειρηματα ειτε με ωραιο τροπο δεν υπαρχει κανενα προβλημα.δεν ξερω γιατι το συνεχιζεται ενω θα επρεπε ηδη να το ειχατε τελειωσει.εξαλλου αν θελετε να μιλησετε υπαρχει το pm η ακομα και το τηλεφωνο για να λυσετε οποια παρεξηγηση.σιγουρο ειναι οτι το φορουμ δεν ειναι για κατι τετοιο.παρακαλω να τελειωσει εδω και να συμβαλετε ολοι σε ποσταρισματα που θα βοηθουν τα μελη να πληροφορουνται σωστα.πιστευω οτι και οι δυο μπορειτε να το κανετε.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 24, 2009, 06:10:54 πμ »
American bar το κατάντησαν κάποιοι το θέμα.

Τουλάχιστον σεβαστείτε τον τίτλο..

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 24, 2009, 15:34:30 μμ »
manolis
φίλε kosa
είμαι αρκετά δημοκρατικός  και της άποψης μου δεν σε υποχρέωσε κανείς να της ακούσεις.
Της σφραγίδες κρατά τες να της δείχνεις στα παιδάκια
Να σε χειροκροτούν και να γουστάρεις ,να νιώθεις αρχηγός του χωριού.
Αν θέλουν οι συντονιστές μπορούν να με διαγράψουν

Ποιες αποψεις απο ποτε ο χλευασμος  ειναι αποψη

lostromos
 ρε παιδια δεν ειναι θεμα να διαγραψουμε κανεναν.ολοι εχουν τις αποψεις τους,και οταν μαλιστα λεγονται με επιχειρηματα ειτε με ωραιο τροπο δεν υπαρχει κανενα προβλημα.δεν ξερω γιατι το συνεχιζεται ενω θα επρεπε ηδη να το ειχατε τελειωσει.εξαλλου αν θελετε να μιλησετε υπαρχει το pm η ακομα και το τηλεφωνο για να λυσετε οποια παρεξηγηση.σιγουρο ειναι οτι το φορουμ δεν ειναι για κατι τετοιο.παρακαλω να τελειωσει εδω και να συμβαλετε ολοι σε ποσταρισματα που θα βοηθουν τα μελη να πληροφορουνται σωστα.πιστευω οτι και οι δυο μπορειτε να το κανετε.

μηπως θα επρεπε να παρεμβετε ποιο νωρις για ποιες αποψεις μιλατε απο ποτε αυτο θεωρειτε αποψη

manolis

χα χα χα χα χα

εαν ηταν αποψεις θα προσπαθουσα με επιχειρηματα  να απαντησω σε αυτα τι πρεπει να κανω
 οπως βλεπετε εχω πολυ καιρο στο φορουμ αλλα λιγα μυνηματα γιατι γραφω μονο για αυτα που ξερω εαν δεν  ξερω σιωπω δεν χλευαζω
 το σταματω εδω  και οσο για τα παιδακια  και το ποιος το παιζει αρχηγος το αφηνω να το κρινουν  τα μελη

G.K. Ghesterton