0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα στο φορουμ.θα ειμαι στο νησι για το παρτυ στις 4 σεπτεμβρη.εχει να προτεινει κανεις καποιο χοτελ που του αρεσε?σχετικα στο παρτυ,οχι στη αλλη ακρη του νησιου..οχι απο τα πολυ ακριβα.εχω βρει καποια απο το νετ αλλα εκτιμω πιο πολυ τις πληροφοριες απο εσας..ευχαριστω
Παράθεση από: mitsukos στις Αυγούστου 06, 2009, 20:32:50 μμκαλησπερα στο φορουμ.θα ειμαι στο νησι για το παρτυ στις 4 σεπτεμβρη.εχει να προτεινει κανεις καποιο χοτελ που του αρεσε?σχετικα στο παρτυ,οχι στη αλλη ακρη του νησιου..οχι απο τα πολυ ακριβα.εχω βρει καποια απο το νετ αλλα εκτιμω πιο πολυ τις πληροφοριες απο εσας..ευχαριστω Δες εδω..http://kohphangan.com/
Μην κλείνετε δωμάτια απο το internet , το έχουμε ξαναπεί ,η επιτόπια έρευνα είναι οτι το καλύτερο ,Σημαντικό είναι να μην πας στο Νησί την ίδια μέρα που είναι το Party ,γίνετε χαμός , πήγαινε 1 ημέρα πριν (και παραπάνω αν μπορείς) ! ! !Καλά να περάσεις ...
Παράθεση από: tas67 στις Αυγούστου 06, 2009, 21:33:09 μμΜην κλείνετε δωμάτια απο το internet , το έχουμε ξαναπεί ,η επιτόπια έρευνα είναι οτι το καλύτερο ,Σημαντικό είναι να μην πας στο Νησί την ίδια μέρα που είναι το Party ,γίνετε χαμός , πήγαινε 1 ημέρα πριν (και παραπάνω αν μπορείς) ! ! !Καλά να περάσεις ...Σέβομαι τις γνώσεις που έχεις απο τις εμπειρίες.Αλλά πολλα μέλη μέσα στο σιτε λένε να κλέισουμε απο νετ (για ΒΚΚ)γιατί θα ερθει φθηνότερα.Συγκεκριμενα έλεγαν ακόμα να κλέινουμε με του που βγαίνουμε απο το αεροδρόμιο(σε ένα νετ που βρίσκεται απέναντι) και να κρατάμε τον κωδικο γιατί κάνει 3 ώρες το συστημα να το φορτώσει
και εγω το λιγοτερο για 3 νυχτες θελω να παω.μπορει και 4.επισης εχω σκοπο να παω και κο ταο..το μονο που με απασχολει ειναι για το αν θα βρω να μεινω καπου σχετικα κοντα στο παρτυ γιατι εχω διαβασει οτι ο δρομος ειναι χαλια.βεβαια θα περασω και απο τον χρηστο στο κο σαμυι να δω αν μπορω να κλεισω διαμονη απο εκει.ελπιζω κατι να κανει,αλλιως ειδωμεν!