Αποστολέας Θέμα: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια  (Αναγνώστηκε 18923 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2009, 18:41:05 μμ »
Στην αγγλικη τηλεόραση αρχισε να προβαλεται μια σειρα ,με το  ονομα  ‘Big Trouble in Thailand’.
Το 1ο επεισοδειο που παιχτηκε την δευτερα 7/11 πραγματευεται την "απατη" και έχει ήδη σημαντικές επιπτώσεις στην εικονα της χωρας.
Μία από τις ιστορίες στο πρώτο επεισόδιο ειναιγύρω από την "απάτη τζετ σκι", η οποία διεξάγεται στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια οπως λεει.
Βασικά, θα νοικιάσετε ένα τζετ σκι για τριάντα λεπτά και όταν έρθει ωρα να το πατε πίσω σας λένε ότι το  jet ski έχει υποστεί βλάβη και ότι θα πρέπει να πληρώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά ως αποζημίωση.
Οι τουρίστες απειλούνται συχνά με μαχαίρια και πιστόλια και είναι περιτριγυρισμένοι από ομαδες κακοποιων.
Πολλοί είπαν ότι η αστυνομία δεν τους βοηθήσε.



Το τηλεοπτικό συνεργείο κατάφερε να κανει ληψη πλανων  αυτής της απάτης στο πουκετ .
Ο ιδιοκτητης φενεται καθαρα με το όπλο του.



Εκφράζοντας τη λύπη της , γιατι πιθανώς  τώρα υπήρξε έντονη κατακραυγή για αυτήν την σκηνή ,  η αστυνομία αναγκάστηκε να ενεργήσει.
Ο κυβερνήτης του Πουκέτ δηλωσε  ότι συνελήφθη σήμερα ( ο ιδιοκτητης jet ski ) και ότι αυτός στερήθηκε την εξοδο με εγγύηση.
Η αστυνομία έδειξε επίσης το πρώτο επεισόδιο στα μέσα ενημέρωσης σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η τοπική εφημερίδα ανεφερε οτι ο προηγουμενος κυβερνήτης είχε υποσχεθεί οτι θα καταστειλει  τα φενομενα αυτα και να μειώσει τους αριθμούς των τζετ σκι .
Εκτός από τις απάτες,  είναι επίσης πολύ επικίνδυνα ( τα jet ski), αφού έχουν σκοτωθεί κολυμβητές στο παρελθόν.
Ωστόσο, αντί να μειωθουν , έχουν όντως αυξηθεί.
Αυτο δεν είναι περίεργο, γιατι κονομανε πολλα χρηματα από αυτές τις απάτες.
Μερικοί άνθρωποι έχουν ισχυρίστει επίσης ότι η αστυνομία δεν κανει τιποτα.

http://www.bravo.co.uk/shows/big-trouble-in-thailand/
http://www.bravo.co.uk/shows/big-trouble-in-thailand/quiz.php





σχετικα δειτε και εδω http://www.bangkokscams.com/scams-in-thailand/jet-ski-scam-in-kamala-beach-phuket.html


Αποσπασμα
<< When me and my friends got a jet ski out in Pattaya on our last two days there, our nightmare began. We gave the jet ski's back in after initially agreeing a price of 700 THB for 30 minutes each. What followed was a bill of 115,000 THB for "damage" we caused to the carbon fibre on the jet ski's, etc. We said no, and that's when things turned violent. Soon we were held captive at the beech and they started pulling knives out on us. They threatened to kill us at the beach if we did not pay. Eventually they let me go, it took 3 separate visits to the police station before an American volunteer came down to the beach, approximately 5 hours after the incident with my two friends held captive by around 12-15 angry Thai's.
We went to the police station and were threatened to be killed. Eventually we came to an agreement of 50,000 THB in fear for our lives. These guys continued with the death threats, hands in the pockets, etc. It was a horrible experience and it doesn't surprise me about these stories. We spent all our remaining money and took extra overdrafts out of the bank to pay these crooks. 10 hours later and finally we escaped Pattaya. They had been waiting outside our hotel after initially paying 33,000 THB with the agreement to pay 17,000 THB the day later. We paid the money three hours later after coming to an agreement with the bank, at 3 a.m. in the police station. We got back to the hotel, fled in a taxi to Bangkok (they had even bribed our receptionist with 1,000 THB to tell him if we left). I'm sure these guys are now very satisfied having pulled this scam off. >>
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 18, 2010, 19:22:18 μμ από thailandgr »


"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 12:06:22 μμ »
Big Trouble in Thailand: Thai Police Ganja ( καναβη ) 'Scam'



Εκτος απο τον ενοικιαστη jet ski , που προβληθηκε στο 1ο επεισοδιο  και είναι ήδη στη φυλακή μετα απο τον παταγο που εκανε το πρωτο μερος πραγματευοταν και το "hippy hang-out of Had Rin Beach " στο Koh Phangan για το περίφημο Full Moon Party.
Εδώ θα δείτε τον Μάρτιν εναν αγγλο του οποίου η φίλη Miche  συννεληφθει και μπηκε στην φυλακη για κατοχή Γκιαντζά (ινδικης καναβης )
Το ζευγάρι ξεκινησε  υποστηρίζοντας σθεναρά ότι δεν γνωρίζει τίποτε για τον  "καπνό" ......
Μετα ο Μάρτιν παραδέχεται ότι φιλη του κραταγε τα ναρκωτικά πανω της γι 'αυτόν(δικια του χρηση).
Ο Μάρτιν  ειπε «εγώ δεν ήξερα ότι θα κατέληγε ετσι αυτό» (συγκρίνοντας τους αυστηρούς νόμους της Ταϊλάνδης σχετικά με την κατοχή καννάβης με τήν ανάλογη στο UK).



Ναι, οι και δύο ήταν ηλίθιοι βαζοντας τον εαυτο τους σε αυτή την κατάσταση  , ιδίως όσον αφορά την παραλία Had Rin τις νύχτες του Full Moon μέρος που είναι συνώνυμες με τα παρτυ ναρκωτικών .
Καθώς οι περισσότεροι  Ταϊλάνδοι θα σας έλεγαν "Μην πάρετε ναρκωτικά στην Ταϊλάνδη" (αν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε τις συνέπειες).
Δυστυχώς, για τη βρετανιδα , δεν είχε μπει στον κόπο να λάβει σοβαρά υπόψη τις συμβουλές και η ίδια και αυτός απλώς καταλήξε με ανεπαρκή χρήματα για την "εγγύηση".
Τελικα είναι ή δεν είναι εγγύηση!;;
Ο ανδρας λεει οτι οι αστυνομικοι ζητησαν  65.000 bht  να καταβαλει για "εγγύηση" και αυτος  λέει "εγω θέλω μόνο να φύγουμε από εδώ, θα δώσω "εγγυηση" ".

Ενταξει το ζευγαρι μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα και να εκανε οτι εκανε , αλλά ποιο δικαίωμα η αστυνομια του Koh Phangan αξιωσε "εγγυηση" για να τους αφησει να φυγουν ?
Αυτο ειναι δουλεια του δικαστηρίου , αφότου ο ύποπτος παει  στο δικαστήριο μέσα στο μέγιστο των  3 ημέρων κρατησης αμέσως μετά από την αρχική σύλληψη.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ένας  προξένος πρεσβείας εξηγεί εξηγεί στους υπόπτους ότι η πληρωμή της εγγύησης πρέπει να καταβληθει μόνο στο όνομα του/της και κανένος άλλου δηλ.... εάν ενας αστυνομικος , ή ο φίλος ενος αστυνομου  παρει τα χρήματα νατα καταβαλει αντι για σας, δεν θα ξαναδειτε ποτε αυτα τα χρηματα

Εντούτοις, από καθαρα καλή τύχη, δεν πηγαν ποτέ στο δικαστήριο και ευχαριστημένοι  ακούσαν την αστυνομια να λεει οτι η υποθεση καταριφθηκε  λόγω έλλειψης στοιχείων (θυμηθείτε την υποθεση στο King Power Duty Free saga στον αερολιμένα της Μπανγκόκ μερικοί μήνες πριν )



Έτσι, είναι αυτό ένα απατη , ή όχι;
Κάποιος θα πει ότι ο καθένας που πληρώνει μια δωροδοκία σε οποιαδήποτε σπειρα απατεώνων  φαρμάκων είναι τόσο διεφθαρμένος όσο και αυτοι  – και υποθέτω ότι έχοει δικιο σε  ένα σημείο.
Κάποιος μπορεί επίσης να πει ότι (όπως ενάντια στο βρετανικό ζεύγος που πιάστικε πρόσφατα στο King Power) οι παραβάτες πρέπει να θεωρηθούν πραγματικά  τυχερόι για να να γλυτωσουν απο το δικαστικό σύστημα, χωρίς να δωσουν μιζα .
Κάποιος μπορεί ακόμη να πει  "αυτοί πρέπει να είναι ευγνώμων στην αστυνομία για τη απορίψη της υποθεσης , τα λεφτα επιασαν τοπο".

Έτσι, δεν είναι μια απατη τελικά;
Σε μερικές περιπτώσεις όπου οι σπειρες απατεώνων παίρνουν τα χρήματα παραβατών για εγγύηση εξ ονόματός τους, και τελικα τα βαζουν στην τσεπη ...... . είναι φυσικά ένα συνολικό scam.
Εξαλου είναι μια κοινή κατάσταση, και ιδιαίτερα στο koh Phangan.



Να λοιπον η απατη :
Η κατοχή του μικρης ποσοτητας  δεν είναι συνήθως ένα σοβαρό έγκλημα (σε αντίθεση με το δημοφιλή μύθο) και ο δράστης, μετά την προσφυγή στα δικαστήρια, συνήθως φύγει με ένα βασικό πρόστιμο και φυλάκιση με αναστολή (παραβάτες 1ης φοράς).
(Στην περίπτωση  κατοχής  πιο μεγαλων ποσοτητων ναρκωτικών, τη στιγμή που το δικαστήριο θα πρέπει να προετοιμάσει τη βασική δικη είναι 1-2 μήνες. Εκείνος / η θα πάρει τα χρήματα της εγγύησης πίσω ).
Αντ 'αυτού, ορισμένοι παραβάτες μάθαινουν μετά τη σύλληψή τους, ότι το κομμάτι των ναρκωτικων που βρεθηκαν πανω του ι ξαφνικά μεγαλωσε σε μέγεθος και να είναι 3 φορές βαρύτερο από ότι ήταν πριν από τη σύλληψη.
Ο παραβάτης ενθαρρύνεται έπειτα από τη συμβουλη ενός δικηγόρου ( φίλος της σπειρας) ότι μια μικρή κατοχή ενός Ganja για την προσωπική χρήση είναι, στην πραγματικότητα, ένα σοβαρό έγκλημα και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έναν μακροχρόνιο έγκλεισμο.
Ο παραβάτης τρελαίνετε  και συμφωνεί συχνά να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν και "να δωσει το χρημα " ο Martin heck η φίλη του στο μεγάλο πρόβλημα τους  αναφέρουν  65.000  – αυτό είναι πραγματικά μάλλον λιγότερο από το συνηθισμένο ποσό που επικρατει γύρω από koh Phangan, το οποίο ανέρχεται συχνά σε 100.000 μπατ .
Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε κάθε οδηγό για την  Ταϊλάνδη, στον τοίχο του κάθε τοίχο αερολιμένα και κατά μήκος κάθε προβλήτας στην είσοδο του Koh Phangan "Η παράνομη κατοχή ναρκωτικών απαγορεύεται".
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος dias

  • *
  • Μηνύματα: 8
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
Να μιλησουμε και για το ναρκωτικο γιαμπα!
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 10:36:31 πμ »
επισης υπαρχει προβλημα με το ναρκωτικο γιαμπα που παιρνουν και οι εργατες στα εργοστασια και στις κατασκευαστικες εταιρειες,για παραδειγμα οι μπογιατζηδες ,αλλα παιρνουν και οι κοπελλες των μπαρ για να δουλευουν περισσοτερο χωρις να κουραζονται και χωρις να χρειαζονται τροφη και υπνο, τουλαχιστον για δυο μερες.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
    • Thailand
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 10:53:19 πμ »
επισης υπαρχει προβλημα με το ναρκωτικο γιαμπα που παιρνουν και οι εργατες στα εργοστασια και στις κατασκευαστικες εταιρειες,για παραδειγμα οι μπογιατζηδες ,αλλα παιρνουν και οι κοπελλες των μπαρ για να δουλευουν περισσοτερο χωρις να κουραζονται και χωρις να χρειαζονται τροφη και υπνο, τουλαχιστον για δυο μερες.

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,9.msg222.html#msg222

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,9.msg223.html#msg223

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
    • Thailand
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 11:42:44 πμ »
Mόλις είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς , κατεβασμένο απο τόρεντς.

Περιέχει 6 παράλληλες ιστορίες , στο Πούκετ , Πανγκάν , Πατάγια.

 Τζετ σκι , γιαμπά , ξυλοδαρμένος φαλανγκ , αγγλίδα με γκαντζά , φάλανγκ με γιαμπά , φάλανγκ στην φυλακή του Πούκετ

Το μοντάζ είναι γρήγορο , κατηγορία reality show.

Προτείνω σε όλους να το δείτε , τα γεγονότα δεν φαινονται στημένα.

Η περιγραφή της πραγματικότητας είναι πάντα ενημερωτική....

Αποσυνδεδεμένος orbitech

  • **
  • Μηνύματα: 192
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 13:22:26 μμ »
Χμμ.. Ωραιο ακουγεται θα το δω..

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • *****
  • Μηνύματα: 4351
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 16:17:08 μμ »
αυτο με το ναρκωτικο γιαμπα ηταν προ ημερων θεμα σε ντοκυμαντερ στο καναλι σκαι.τωρα τελευταια πολυ βγαινουν στην τηλεοραση τα κακως κειμενα της ταιλανδης λες και πρεπει να πληρωσει για τον χαμενο τουρισμο των αλλων χωρων.

kachakohchang

  • Επισκέπτης
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 16:34:33 μμ »
O Σκαι νομιζω εχει να ασχοληθει με πολυ σοβαροτερα προβληματα απ' οτι το γιαμπα και η Ταυλανδη.

Τα ναρκωτικα ειναι παγκοσμια μαστιγα και πρεπει να ενημερωνεται ο κοσμος.

Προ μηνος περιπου ειχε ασχοληθει με το κολομβιανο και μεξικανικο καρτελ.

Αποσυνδεδεμένος tas67

  • *****
  • Μηνύματα: 1354
  • Φύλο: Άντρας
  • life is either a daring adventure or nothing
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 17:10:04 μμ »

Παιδιά ......μακρυά απο γιαμπα και τέτοιες ιστορίες ......

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στον κάθε "πονηρό" ,

και να μην υποτιμάτε ποτέ κανέναν και "καμιά" .   ;)

Αποσυνδεδεμένος blue10

  • *
  • Μηνύματα: 8
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 11:50:14 πμ »
παιδια πολυ κατατοπιστικα ολα.  αλλα οποιος παει για να περασει καλα και ησυχα δεν εχει προβλημα. απλα πρεπει να ξερει ο καθενας τι να αποφυγει.

Αποσυνδεδεμένος rita_98

  • *
  • Μηνύματα: 29
  • Φύλο: Γυναίκα
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 2.0.172.43 Chrome 2.0.172.43
    • myspace profile
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 14:18:51 μμ »
Μόλις χθες είδα και μια ταινία με τίτλο Brokedown Palace, αρκετά καλή.

"Δυο κορίτσια, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το κολέγιο ξεκινούν για ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη. Όμως, αυτό που προμηνύεται σαν μια ονειρεμένη τουριστική εμπειρία, θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε τρομακτικό εφιάλτη, όταν οι δυο έφηβες, κατηγορούμενες για λαθραία εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, θα καταδικασθούν σε 33 χρόνια φυλάκιση. Ένας εκπατρισμένος αμερικανός δικηγόρος θα τις βοηθήσει να ξετυλίξουν τον ιστό μιας ιστορίας, πίσω απ' την οποία κρύβονται πολιτικές συνωμοσίες."

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 22:25:35 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 15, 2009, 12:29:40 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
    • Thailand
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 23:01:31 μμ »
Δειτε και τι λεει ο παραγωγος της σειρας

Προσπαθεί να δικαιολογήσει την σκηνή με τα τζετ-σκι , διότι όντως φαίνεται <<στημένη>>

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια EPISODE 2
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 12:20:46 μμ »
EPISODE 2

torrent


Στο youtube ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 18, 2010, 19:23:00 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος ios

  • **
  • Μηνύματα: 132
  • Φύλο: Γυναίκα
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: ‘Big Trouble in Thailand’ = TV Show στην Αγγλια
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 15, 2009, 22:24:01 μμ »
Οι Ταυλανδικές αρχές ζητάνε να μην προβληθούν άλλα επεισόδια από τη σειρά Big Trouble in Thailand που συνολικά είναι 8 επεισοδίων.

http://phuketwan.com/tourism/anxious-officials-big-trouble-series-hold-11567/