ΓΕΝΙΚΑ > ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

!!! φοιτητης στην αλλολοδαπη

(1/1)

W3rtY88:
Καλησπέρα παιδιά !!!
Πριν ξεκινήσω το πστ μου θά ήθελα να συστηθώ...   Με λένε Μανώλη είμαι 21 έχω απολυθεί από τον Ε.Σ. και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσω "μόνιμα" σαν φοιτητής στην Ταϋλάνδη !!! Οι σχολές που με ενδιαφέρουν κατα κύριο λόγο είναι (ιατρική-εγκληματολογία-χημικός μηχανικός). Ο λόγος ή μάλλον ΟΙ λόγοι που σκέφτομαι την Ταϋλάνδη είναι ότι σαν παιδί ναυτικού και μητέρας Κροατισσας  έχω κάνει κάποια "ταξιδάκια" σε Φιλιππίνες, Ταϋλάνδη, Κροατία, Κύπρο(στρατίωτης) και άλλα μέρη και έχω πλέον ψιλοβαρεθεί την Ελλάδα και τους 300. !!! Ακούω ιδεές και προτάσεις !!!
Να σας πω ότι ήδη έχω εποικοινωνήσειμε την Ταϋλανδηκή πρεσβεία στην Αθήνα με έχουν βοηθήσει και αυτοί και από δευτέρα θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή και με την Ελληνική πρεσβεία στην Ταϋλάνδη !!! Αυτά απο εμένα !!! Χαρηκα που σας βρήκα


Ξεκινάω αυτό ποστ με σκοπό να ενημερωθώ για την φοιτητική ζωή "γενικότερα" στην Ταϋλάνδη !!! Όταν λέω φοιτητική ζωή εννοώ
1)Νοίκια, ΟΤΕ, ΔΕΗ (έξοδα γενικότερα)
2)Σχολές που έχουν διεθνή τμήματα (δηλαδή αγγλόφωνα τμήματα ή Αμερικάνικα-Αγγλικά οπότε θα είναι ήδη η διδακτιή γλώσσα στα αγγλικά !!!)
Οι σχολές που με ενδιαφέρουν κατα κύριο λόγο είναι (ιατρική-εγκληματολογία-χημικός μηχανικός).
Ο λόγος ή μάλλον ΟΙ λόγοι που σκέφτομαι την Ταϋλάνδη είναι ότι σαν παιδί ναυτικού(μπαμπάς) και με μητέρα από την Κροατία έχω κάνει κάποια "ταξιδάκια" σε Φιλιππίνες, Ταϋλάνδη, Κροατία, Κύπρο(στρατίωτης) και άλλα μέρη και έχω πλέον ψιλοβαρεθεί την Ελλάδα και τους 300. !!! Ακούω ιδεές και προτάσεις !!!
Να σας πω ότι ήδη έχω εποικοινωνήσει με την Ταϋλανδέζικη πρεσβεία στην Αθήνα με έχουν βοηθήσει και αυτοί και από δευτέρα θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή και με την Ελληνική πρεσβεία στην Ταϋλάνδη !!! Αυτά απο εμένα !!! Χαρηκα που σας βρήκα

nikos80:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι, θέλει ψάξιμο αρκετό πάντως όπως επίσης να έχεις υπόψιν σου οτι θα δυσκολευτείς με τη γλώσσα (εκτός και αν υπάρχουν Αγγλόφωνα πανεπιστήμια)

thailandgr:
Μακαρι να σου πανε ολα κατ' ευχην

Yonda18:
Σκέφτομαι και εγώ σοβαρά για σπουδές στη ταυλανδη.Για τον κύριο λόγο ότι ερωτεύτηκα μια ταυλανδη αλλα δη ξέρω κατά ποσο καλά είναι τα "ταυλανδικα" πανεπιστήμια κάποιος που θα ήθελε να με βοηθήσει? ευχάριστο








Σε παρακαλω να γραφεις με ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum
Το μήνυμα σου διορθώθηκε
Συγχώνευση : Οκτώβριος 26, 2009, 13:46:01 μμπαιδιά θέλω και εγώ να σπουδάσω στο πανεπιστήμιο της Tαϊλάνδης μπορώ να έχω και εγώ μια βοήθεια?

W3rtY88:
Άντε ρε παιδιά καμιά βοήθεια !!!  :P :P Εγώ πάντως έχω ήδη πάει στην πρεσβεία της Ταϊλάνδης και έχω πάρει κάποια στοιχεία και αύριο το πρωί θα τηλεφωνήσω στην Ελληνική πρεσβεία στην Ταϊλάνδης για κάποια μικροπράγματα !!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση