0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω σε μερικα απο αυτα που λετε περι καιρου...Ναι...αν εισαι Μπανγκοκ δεν σε νοιαζει απολυτα αν βρεχει αλλα αν εχεις παει για να χαρεις ηλιο,θαλασσα και τα υπεροχα χρωματα της φυσης η βροχη και κυριως η συννεφια ειναιι κακος αντιπαλος.Δε μιλαω για τη βροχη το απογευμα ή το βραδυ αλλα τη μερα που θες να την εκμεταλλευτεις με το να βουτας και να βλεπεις τα πολυχρωμα ψαρια και τα κοραλια.Οι αντανακλασεις των πρασινων βραχων στη θαλασσα ειναι κατι μοναδικο...Επειδη εχω πετυχει βροχερο καιρο στο Πουκετ μπορω να πω οτι δεν το ευχαριστηθηκα γιατι τα νερα ηταν θολα και σκουρα, καμια σχεση με τα καταγαλανα δηλαδη και επισης οι φωτογραφιες μου βγηκαν καπως...καταθλιπτικες.Επιπλεον πως μπορεις να κανεις εκδρομες με high speed boats στα γυρω νησια οταν εχει αερα και βροχη?Για μενα ο καιρος δεν ειναι το τελευταιο θεμα οταν προκειται για διακοπες , ειδικα σε τετοια μακρινα μερη και οχι για κατι κοντινο.
Καμία πρόταση ιδέα για το που θα ήταν καλύτερα για εκείνη την περίοδο?Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Καλησπερα σε ολους...Ξερετε να μου πειτε τι καιρο να περιμενω τον Αυγουστο στο Πουκετ?