Αποστολέας Θέμα: κορωνοϊός Covid-19  (Αναγνώστηκε 46213 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 398
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.141 Chrome 87.0.4280.141
Απ: κορωνοϊός Covid-19
« Απάντηση #345 στις: Σεπτέμβριος 28, 2021, 04:40:06 πμ »
Μείωση της υποχρεωτικής καραντίνας για εμβολιασμένους ταξιδιώτες

Το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε μείωση της υποχρεωτικής καραντίνας για εμβολιασμένους ταξιδιώτες από την Παρασκευή. Οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα αντιμετωπίσουν τώρα καραντίνα 7 ημερών αντί για 14. Οι αφίξεις χωρίς εμβόλιο ή όσοι δεν μπορούν να αποδείξουν την κατάσταση του εμβολιασμού τους, θα υπόκεινται σε μεγαλύτερη περίοδο καραντίνας μεταξύ 10 και 14 ημερών.

Η CCSA συμφώνησε επίσης να παρατείνει το διάταγμα έκτακτης ανάγκης μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και να μειώσει τη νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει αυτή τη στιγμή στην Μπανγκόκ και σε άλλες σκούρες κόκκινες επαρχίες. Σύμφωνα με αναφορά της Ταϊλανδικής PBS World, η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύει τώρα από τις 10 το βράδυ έως τις 4 το πρωί, μια ώρα μικρότερη από την τρέχουσα 9 το βράδυ έως τις 4 το πρωί. Το διάταγμα έκτακτης ανάγκης ισχύει από την εισαγωγή του τον Μάρτιο του 2020, και έχει παραταθεί αρκετές φορές από τότε.

Επιβεβαιώθηκε επίσης στη σημερινή συνάντηση της CCSA η επαναλειτουργία 10 επαρχιών από τον Νοέμβριο. Είναι οι Μπανγκόκ, Κράμπι, Πανγκ Νγκά, Πρατσούαπ Χίρι Χαν (Χουά Χιν και Νονγκ Γκάε), Φετσαμπούρι (Τσα-αμ), Τσον Μπούρι (Πατάγια, Μπανγκ Λάμουνγκ, Τζομ Τιέν, Μπανγκ Σάρε), Ρανόνγκ (Κο Φαγιάμ), Τσιάνγκ Μάι (Muang, Mae Rim, Mae Taeng και Doi Tao), Loei (Chiang Khan) και Buriram (Muang). Στην Μπανγκόκ και σε άλλες σκούρες κόκκινες επαρχίες, 10 τύποι επιχειρήσεων μπορούν να ανοίξουν ξανά από την Παρασκευή. Περιλαμβάνουν νηπιαγωγεία και εσωτερικά γυμναστήρια, ιαματικά λουτρά, αίθουσες τατουάζ και κινηματογράφους. Τα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα μπορούν τώρα να παραμείνουν ανοιχτά έως τις 9 το βράδυ. Τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα πρέπει να παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.
Life is too short to be living somebody else's dream