Αποστολέας Θέμα: Οικονομικά νέα  (Αναγνώστηκε 178036 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 21.0 Firefox 21.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #150 στις: Ιούνιος 24, 2013, 12:37:25 μμ »
mikelangelo
Την Τουρκία την "γνωρίζουμε" απο οσα μας λένε στην Ελλάδα δυστυχώς γιατί καμμία camera δεν εχει πάει να επισκεφθέι ενα απο τα "υποανάπτυκτα" 50 Πανεπιστήμια που εχει η Κωνσταντινούπολη και να γίνει μια πρόταση να δίδετε 4 ετής σπουδαστική visa σε Ελληνες μαθητές για να ολοκληρώσουν την Ακαδημαική τους εκπαίδευση στην Κωνσταντινούπολη.
Επαιζε bbc τα Πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης και ξεβολεύτηκαν αρκετοί καθηγητές με Πανεπιστημιακή εδρα στην Αθήνα.(το αν πατάνε στην Πανεπιστημιακή εδρα τους η αφήνουν τους επιμελητές να διδάξουν.....next hat αστο......).
Πηγαίνουν αλλού και αλλού και "ακομπάνε" εγγραφές 7.000 euros -9.000 euros γιατί πουθενά η εγγραφή  δεν ειναι τσάμπα.


Παγκόσμια ερευνα απο το cbre real estate αναδεικνύουν την Bangkok σαν φθηνότερη πόλη ενοικίασης επαγγελματικών ακινήτων στην Asia Pacific περιοχή.
Στην διεθνή κατάταξη οπου γίνετε σύγκριση ανάμεσα σε 127 πόλεις η Bangkok κατατάσσετε στην 115 θέση 12 θέσεις πίσω απο την Manila και 69 θέσεις χαμηλότερα απο την Jakarta.
H συνολική επιφάνεια των επαγγελματικών ακινήτων  σε τετρ.ανήλθε στα 8,1 εκατ. τετρ.
Αξιοσημείωτο ειναι οτι σύμφωνα με την αναφορά του cbre real estate τα 500.000 τετραγωνικά απο την αρχική τιμή των 8,1 εκατ. αναμένονται  να ολοκληρωθούν τα επόμενα 3 χρόνια σε διάφορες περιοχές που δεν αναφέρονται στην Bangkok.
Πάντως σύμφωνα με reportage της Bangkok Post για το ετος 2012 η Bangkok ειναι σταθερή στην ενοικίαση επαγγελματικών ακινήτων στα $28 το τετραγωνικό οπως και το ετος 2013.

Προσωπικά εντύπωση μου κάνει ο υπολογισμός ενοικίασης των επαγγελματικών ακινήτων που στον συνολικό αριθμό των προσφερόμενων τετραγωνικών προστίθεντε 500 χιλ. τετραγ. που την στγμή της μέτρησης δεν υπάρχουν αλλα θα γίνουν στο μέλλον (κοντινό/μακρινό).
Δεν θέλω να θίξω οποιον ασχολείτε με την αγορά real estate αλλά και ενας μαθητής δημοτικού καταλαβαίνει την διαφορά οταν αυξάνεις τον αριθμητή στο κλάσμα με τα τετραγωνικά προσθέτοντας ενα μελλοντικό ποσό που την στιγμή διενέργειας της μέτρησης ειναι ανύπαρκτο.
Οι ενδεικτικές τιμές του πίνακα υπολογίζονται ανά τετραγωνικό τον μήνα και με βάση την νομισματική μονάδα του baht 

Ενώ ολη η αναλυτική ερευνα απο το cbre real estate ειναι εδώ :
http://www.cbre.co.th/News/Article/Bangkok-Becomes-The-Cheapest-Office-Location-in-Asia-Pacific
Eνώ καλό θα ειναι να εχουμε και στα χέρια μας και μια δεύτερη ανάγνωση απο αλλον φορέα.
Για Asia Bangkok πηγαίνετε στην σελίδα 11 για ενοικιάσεις επαγγελματικών ακινήτων και στην σελίδα 12 για ενοικίαση κατοικιών. (αφορά ολη την Ασία).
http://www.lloydcooper.com/ignitionweb/data/ddm/270/C_W_GlobalForecast2013_14FINAL.pdf




Εδώ ειναι η βαθμολογία της Bangkok για το ετος 2012 οπου η βαθμολογία ηταν 115 συγκριτικά ανάμεσα σε 127 πόλεις παγκοσμίως ενώ ηταν ακόμη φθηνότερη μεταξύ των Asia-Pacific Κρατών.(αμετάβλητα τα στοιχεία το 2013)
Central Hong Kong  $253
Bangkok’s central business district $28
http://www.nationmultimedia.com/business/Bangkok-No-18-in-global-survey-of-office-rent-rise-30186901.html


Λάθος τα στοιχεία των τελευταίων γραμμών μετακινήθηκαν πιθανόν απο λάθος δικό μου.
Εδώ ειναι η βαθμολογία της Bangkok για το ετος 2012 οπου η βαθμολογία ηταν 115 συγκριτικά ανάμεσα σε 127 πόλεις παγκοσμίως ενώ ηταν ακόμη φθηνότερη μεταξύ των Asia-Pacific Κρατών.(αμετάβλητα τα στοιχεία το 2013)
Central Hong Kong  $253


Να μην ληφθούν υπόψη. και συγνώμη απο απαντες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2013, 13:47:30 μμ από thailandgr »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #151 στις: Ιούλιος 03, 2013, 22:26:10 μμ »
Το εχω ξαναγράψει ασυνήθηστο ρυθμό επιθέσεων και χρονικά δέχετε η Ταιλάνδη τελευταία κατά της διάρκειας της low season περιόδου (μολονότι οι τιμές των εισιτηρίων ειναι ανεπηρέαστες στα $800) οσο και διαχρονικά επι των οικονομικών θεμάτων μετα απο την ενεργειακή της αναβάθμιση και την διάνοιξη εμπορικών διαδρομών με την Euroland και τα Southeast countries.
Δεκαέξι χρόνια επέτειος απο την μεγάλη υποτίμηση οχι μόνο του Ταιλανδικού νομίσματος αλλά και ολων των Ασιατικών Κρατών οπου αμα ανατρέξουμε και στα δημοσιεύματα της περιόδου θα παρατηρήσουμε τις λέξεις prosperity etc.
http://www.nationmultimedia.com/business/Kingdom-a-long-way-from-1997-yet-more-shocks-may-l-30209498.html
Η πρώτη εχει να κάνει με την Ασιατική κρίση το 1990 οπου το baht ηταν στα $25,59
http://www.columbia.edu/cu/thai/html/financial_table1.html
Τα γεγονότα πρίν απο την κρίση που εκδηλώθηκε το 1996 στην Ταιλάνδη και κατα την διάρκεια εκείνης της περιόδου εδειχναν τεράστια εισροή foreign investments 41%.
http://www.columbia.edu/cu/thai/html/financial_table4.html
O Thai Minister of Finance Υπουργός Οικονομικών εχει κάνει πρόβλεψη οτι το Ταιλανδικό Α.Ε.Π θα ανέλθει στα 100 τρις baht ($3,23 τρις) την επόμενη επταετία απο το τωρινό επίπεδο των 13 τρις baht περιλαμβανομένου των ανακοινωθέντων  Κυβερνητικών  εργων υποδομών της χώρας.
Αλλα μια προσεκτική ματιά των ξένων επενδύσεων στην Ταιλανδική οικονομία οπως αναφέρετε απο δημοσιεύματα της Nation δείχνουν οτι η Ταιλανδική οικονομία ειναι ευάλωτη σε αλλο πιθανολογούμενο  shock.
Ως γνωστό η Federal Reserve οπως ανακοίνωσε θα σταματήσει να τυπώνει δολλάρια (βασικά ηλεκτρονικό μη απτό χρήμα) και να προβαίνει στην αγορά $85 δις Αμερικάνικων Ομολόγων κάθε μήνα.
Τα πρόσφατα στοιχεία για την Ταιλάνδη δείχνουν οτι τα ξένα κεφάλαια διακρατούν ενα ποσοστό 35% -38% των Ταιλανδικών assets  κάνοντας την Ταιλανδική οικονομία να ειναι ευάλωτη σε μια εκροή συναλλάγματος ενώ απο την αλλη διακρατούν το 60% των Ταιλανδικών Ομολόγων ενα ποσοστό στα 900 δις baht.
Στην αγορά του real estate τα ξένα κεφάλια εχουν αγοράσει το ενα τρίτο της γής.
http://www.nationmultimedia.com/business/Kingdom-a-long-way-from-1997-yet-more-shocks-may-l-30209498.html
Επιπλέον κατά την διάρκεια των προηγούμενων 3-4 μηνών σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Bank of Thailand παρατηρήθηκαν εκροές υψους $10 δις και να φθάνουν τα διακρατούμενα κεφάλαια εντός της χώρας στο υψος των $172 δις στις 21 Ιουνίου 2013.
Τα τωρινά επίσημα στοιχεία απο την Bank of Thailand
http://www.bot.or.th/English/Statistics/Standard/SDDS/Pages/sdds.aspx
Για αυτόν τον λόγο παρατηρήθηκαν και διακυμάνσεις στο Ταιλανδικό νόμισμα και απο bt 28,5 με το δολλάριο τον Απρίλιο να υποτιμάται στα bt 31,05 με το δολλάριο.
Στην συνέχεια τα στεγαστικά δάνεια στην Ταιλάνδη εχουν αυξηθεί δραματικά σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Dr. Prasam Trairatvorakul διοικητού την Bank of Thailand φθάνοντας τα 8,8 τρις baht η ισον με το 78% Α.Ε.Π.
Τέλος αν και το Ταιλανδικό ελλειμα ειναι μεγάλο οπως ανακοίνωσε η Bank of Thailand  απο τα τωρινά επίπεδα του 50% του Α.Ε.Π θα ανέλθει μελλοντικά  στο 70% Α.Ε.Π. με τον τεράστιο δανεισμό των εργων υποδομών που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.
http://www.nationmultimedia.com/business/Kingdom-a-long-way-from-1997-yet-more-shocks-may-l-30209498.html





Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #152 στις: Ιούλιος 12, 2013, 22:32:56 μμ »
Το δημοσίευμα ειναι απο το portal της Chiangrai Times και αφορά τις πιέσεις που ασκούν οι επιχειρηματικοί ομιλοι στην Ταιλανδική Κυβέρνηση για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων γιατί 2 χρόνια τώρα ειναι σταθερή.
(οι περισσότεροι επιχειρηματικοί Ομιλοι προέρχονται απο Αυστραλιακές επιχειρήσεις κολοσούς ενώ απο τον Οικονομικό τύπο που παρακολουθώ διαπιστώ νω οτι τα αιτήματά τους δεν αφορούν την στάση  της Ταιλάνδης.
Μετά απο το φρένο στην Κινεζικής ανάπτυξης  το τρέχον ετος και την ανατίμηση του renminbi  σημειώθηκε επιβράδυνση και στην οικονομία της Αυστραλίας οι οποίοι για να αντισταθμίσουν τις απώλειες αναγκάστηκαν να υποτιμήσουν το Αυστραλιακό $ κάνοντας τις εξαγωγές φθηνότερεςκαι τις εισαγωγές ακριβότερες).
Επόμενο ειναι η υποτίμηση του $ Αυστραλίας να εχει αντίκτυπο στις Αυστραλιακές επιχειρήσεις του εξωτερικού οι οποίες με την σειρά τους πιέζουν για μείωση της φορολογίας τους προφανώς λόγω  μη αποδοτικών (χασούρα) επενδύσεων που εχουν στην Κίνα.
H Chiangrai Times αναφέρει οτι το 2015 θα σταματήσει το  τρέχον σύστημα φορολογικών ελαφρύνσεων των ξένων επιχειρησεων με εδρα την Thailand  που βασιζόταν στην γεωγραφική τοποθεσία  κάθε επιχείρησης  ενώ απο την αλλη θα δοθεί προταιρεότητα  για μελλοντική μείωση της φορολογίας στην εξειδίκευση των επιμέρους επιχειρήσεων οπως προδιαγράφετε  απο τις Ταιλανδικές Αρχές.
Επισημαίνετε οτι η τρέχουσα φορολογία των επιχειρήσεων στην Thailand  ανέρχετε στο 20%, Singapore 17%,ενώ στις Vietnam, Malaysia and Indonesia στο 25% και στην Australia 30%.

Ο κατώτατος μισθός στην Thailand $US10,94 την ημέρα , διπλάσια των $5 Indonesia Myanmar,και αρκετά παραπάνω των Vietnam  $3 and Cambodia $2.
Οι υπόλοιποι ξένοι επιχειρηματικοί Ομιλοι με δραστηριότητα στην Αγροτική οικονομία ,βιοτεχνολογία και προγραμμάτων ζητούν ανάλογα κίνητρα οπως αναφέρετε στο portal της Chiangrai Times.
Tέλος  αναφέρετε σε δημοσίευμα που ειχαν επισημάνει και οι Economists πριν απο 2 μηνο περίπου  χαρακτηρίζοντας την  Thailand  σαν το Detroit of East.
http://www.economist.com/blogs/schumpeter/2013/04/thailands-booming-car-industry
Συγκεκριμένα γίνετε αναφορά οτι οι κατασκευαστικοί Ομιλοι αυτοκινήτων στην Thailand οπως η Toyota, Ford ,Mazda, Mitsubishi, Honda, Nissa, General Motors ειχαν ετήσια παραγωγή  που ανήλθε στα 2,7 εκατ. οχήματα  το 2012  η οποία ανερχόταν δεκα (10) φορές παραπάνω της ετήσιας Αυστραλιακής παραγωγής οχημάτων ενώ η Τhailand παραγωγή αναμένετε να αυξηθεί και να ανέλθει στα 3,1 εκατ. οχήματα εως το 2015.
 http://www.chiangraitimes.com/news/17542.html

Μια προσωπική παρατήρηση.
Αυτή η φρενίτιδα αγοράς  ακινήτων και οχημάτων στην Thailand οπως και ο δανεισμός τους θα πρέπει να σταματήσει γιατί οι δυτικοί Τραπεζίτες δίνουν σιγά –σιγά το σήμα για επικείμενη ανοδο των επιτοκίων και μερική αποχώρηση κεφαλαίων απο την Ασία και στήριξη  των Δυτικών οικονομιών .(Η Ελλάδα την πλήρωσε την νύφη) και επιπλέον ειχε κυκλοφορήσει αρχές του χρόνου το An Alternative World  απο το National Inteligence  Counsil της Αμερικής και ολα οσα βλέπουμε ειχαν προβλεφθεί.
Αλλωστε και η Bank of Thailand εχει κατεπανάληψη επισημάνει τους κινδύνους για τα Στεγαστικά δάνεια  οπως και δάνεια για την απόκτηση αυτοκινήτου ιδιαίτερα χαμηλής η μηδενικού επιτοκίου εκκινησης και σταδιακής μελλοντικής αυξησής τους.
Στην Ταιλάνδη οσοι εχουμε πάει βλέπουμε πολλές γυναίκες το οποίο σημαίνει οτι πολλές Ταιλανδικές οικογένειες προκειμένου να παντρέψουν  μελλοντικά τα παιδιά τους ειτε θα δανειστούν απο την υπερπροσφορά των δανείων που δίνουν οι Εμπορικές Τράπεζες  και η αγορά real estate ειτε θα αναγκαστούν να πουλήσουν τα χωράφια τους για να τα αποκαταστήσουν.(με ημεδαπούς ειτε αλλοδαπούς δεν εχει σημασία για την απόκτηση κατοικίας η αυτοκινήτου).
Μην βρεθούμε οσοι πηγαίνουμε μπροστα σε περιστατικά οπως ειδα στην λαική της γειτονιάς μου οπου το προηγούμενο Σαββατο πήγα να αγοράσω βερίκοκα απο εναν πάγκο και ακουσα μια Ασιάτισσα (ντράπηκα να την ρωτήσω  απο που ειναι) να λέει σε Ελληνίδα οτι δουλεύει σε χωράφια που τα εχει Γερμανός στον Αυλωνα –Αττικής.


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #153 στις: Ιούλιος 15, 2013, 22:24:08 μμ »
Ανακοίνωση  απο την Bank of Thailand –Hong Kong  για το cross border payment των Ασιατικών Κρατών μεταξύ τους σε real time  το οποίο ομως θα λάβει μέρος το δεύτερο εξάμηνο του 2014.
Διασύνδεση των Ασιατικών νομισμάτων μεταξύ τους και με το δολλάριο σε real time γιατί μην ξεχνάμε το 2015 εχουμε την ιδρυση της Ασιατικής Ενωσης μιας αγορά 600 εκατ. ανθρώπων μη περιλαμβανομένου Κίνας –Ιαπωνίας.
Μετα απο την υποτίμηση του δολλαρίου και τον νομισματικό πόλεμο οι Κεντρικές Τράπεζες θα λάβουν  μέτρα το δεύτερο εξάμηνο του 2014  για την αποφυγή του Νομισματικού κινδύνου σε real time.
Εδώ ειναι η επίσημη σημερινή ανακοίνωση απο την Bank of Thailand.
http://www.bot.or.th/Thai/PressAndSpeeches/Press/News2556/n3356e.pdf

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #154 στις: Ιούλιος 19, 2013, 23:43:17 μμ »
Οι Ταιλανδικές πωλήσεις αυτοκινήτων αναμένονατι να σημειώσουν πτώση 9,5% και να ανέλθουν 1,3 εκατ. εν αντιθέσει με τις record πωλήσεις που σημειώθηκαν το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος χρόνου οπως αναφέρει o Kyoichi πρόεδρος της Toyota Motor Corp στην  Thailand.
Στην press conference που εδωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Τoyota ε οτι αν και σημειώθηκαν 740.795 πωλήσεις αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2013 μια αυξηση που ανερχόταν 22,15 χρόνο με τον χρόνο η αγορά αυτοκινήτου αναμένετε να σημειώσει κάμση το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος ετους.
http://www.nationmultimedia.com/business/After-boom-auto-sales-settle-down-30210682.html
Στο εξαγγελθέν πρόγραμμα με τίτλο First Car Buyer η κυβέρνηση της Ταιλάνδης παρείχε εκπτωση φόρου Βt 100,000 ($3.217) το οποίο οδήγησε σε ενα boom την αυτοκινητοβιομηχανία με τον προηγούμενο χρόνο οι πωλήσεις αυτοκινήτων να ανήλθαν στα 1,4 εκατ. αυτοκίνητα.
Οπως αναφέρετε η αγορά αυτοκινήτου αναμένετε να σταθεροποιηθεί στις 1,2 εκατ. πωλήσεις τον χρόνο τα επόμενα χρόνια.
Το 2015  τα μέλη της Ασιατικής Ενωσης θα περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες οικονομίες στην περιοχή οπως οι  Indonesia, Thailand,Philippines,Vietnam,και απο μια αγορά παραγωγής αγαθών κάτω απο την asean οι πωλήσεις αναμένονατι πάλι να σημειώσουν αυξηση.
http://www.asean.org/asean/asean-member-states
Επίσης σημειώνετε οτι το 2016 οι αγοραστές αυτοκινήτου θα επισπεύσουν τις αγορές τους προτού ο νέος φόρος διοξειδίου εφαρμοστεί και ο οποίος θα επηρεάσει τις τιμές των αυτικινήτων και φορτηγών οπως αναφέρει η nation.
http://www.nationmultimedia.com/business/After-boom-auto-sales-settle-down-30210682.html
To νέο αυτοκίνητο vios της Toyota οπως αναφέρετε θα σημειωθούν εξαγωγές προς την Μέση Ανατολή και την Νότια Αμερική ενώ συνολικά θα γίνουν εξαγωγές σε 58 Κράτη.
 
.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #155 στις: Ιούλιος 26, 2013, 23:21:44 μμ »
Η βαθμολογία στην Παγκόσμια Κλίμακα Ανταγωνιστικότητας της Ταιλανδης βελτιώθηκε απο την 30 θέση στην 27 σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία Jyly 2013 της Bank of Thailand.
Η σχετική  ανακοίνωση  ειναι εδώ:
http://www.boi.go.th/tir/issue_content.php?issueid=103;page=276
1.   USA
2.   Switzerland
3.   Hong Kong
4.   Sweden
5.   Singapore
6.   Norway
Παραθέτω και την  αναλυτική βαθμολογία  απο ολα τα Κράτη.
http://www.imd.org/news/World-Competitiveness-2013.cfm
Winners: US, Singapore and Canada
In Europe, Switzerland, Sweden and Germany
Losers: Europe - The UK and France- In Southern Europe Italy, Spain, Portugal and Greece.
Latin America τα αποτελέσματα ανταγωνιστικότητας ηταν απογοητευτικά.

Σημείωση παράκληση:
Oσοι ειναι αλεργικοί η ασχετοι επι των οικονομικών να μην διαβάζουν τα post που γράφω γιατί κάπου ειδα διαμαρτυρίες απο «αγχωμένους» στο site που δεν τους χρωστάει τίποτα.
Η οποιαδήποτε κριτική ειναι δεκτή ειτε θετική ειτε αρνητική απο απαντες.


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
    • Thailand
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #156 στις: Αύγουστος 04, 2013, 18:01:20 μμ »
Σε δήλωση μέσω της σελίδας της, η Bitcoin αναφέρει ότι είχε μια παρουσίαση στην Τράπεζα της Ταϊλάνδης σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του νομίσματος στη χώρα.

Ωστόσο, στο τέλος της συνεδρίασης, τα ανώτερα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης Εξωτερικού Συναλλάγματος και το Τμήμα Πολιτικής ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης ελέγχου κεφαλαίων στην ισχύουσα νομοθεσία και το γεγονός ότι η Bitcoin διαπερνά πολλές οικονομικές πτυχές, αποφασίστηκε ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας στην Ταϊλάνδη είναι παράνομες.

Η απόφαση αναφέρει ότι είναι παράνομο να αγοράζουν και να πωλούν bitcoins, να αγοράζουν ή να πωλούν αγαθά ή υπηρεσίες με αντάλλαγμα bitcoins, να στείλουν bitcoins σε οποιονδήποτε εκτός Ταϊλάνδης ή να λάβουν bitcoins από κανέναν εκτός χώρας.

Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναστείλει την λειτουργία της έως τη στιγμή που θα ανανεωθούν οι νόμοι στην Ταϊλάνδη, ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτούς. Η Τράπεζα της Ταϊλάνδης ανέφερε ότι θα εξετάσει το περαιτέρω το θέμα, αλλά δεν έδωσε κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.


Πηγή: SecNews

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #157 στις: Αύγουστος 04, 2013, 23:39:10 μμ »
Η επίσημη ανακοίνωση για το ban του bitcoin in Thailand.
https://bitcoin.co.th/trading-suspended-due-to-bank-of-thailand-advisement/?bettertitle
Στην προμήθεια υποπτεύομαι θα χάλασε η δουλειά γιατί στο τέλος αναφέρει "θα το ξαναδούμε" αλλά και απο την αλλη μην
ξεχνάμε οτι γεωγραφικά αναφερόμαστε στην Ασία που πάντα ζητά χειροπιαστά πράγματα οχι αεριτζήδικα.
The Bank of Thailand has said they will further consider the issue, but did not give any specific timeline.
Προσωπική αποψη εκφράζω γιατί και στην χώρα μας ειχαμε το καθεστώς στην αγορά με τις επιταγές που ειμαστε το μοναδικό Κράτος που ειχαν διάρκεια μέχρι και ενα και δύο χρόνια γινόντουσταν δεκτές και εσκασε κανόνι δηλαδή κανονάρα.
Ιταλία αμα δίνεις επιταγή σε κάποιον την ιδια στιγμή -την ιδια στιγμή πάιρνει την Τράπεζα που εισαι αναφέρει τα στοχεία του ταυτότητα κλπ και ζητά να κρατηθεί μέχρι κάποια ωρα την επομένη.
Συνολική διάρκεια 3 ημέρες αν και ητανε μια εβδομάδα.
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

  • ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • ***
  • Μηνύματα: 1233
  • Φύλο: Άντρας
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #158 στις: Αύγουστος 05, 2013, 00:21:57 πμ »
.......... στην Ασία που πάντα ζητά χειροπιαστά πράγματα οχι αεριτζήδικα.

ΣΩΣΤΟΣ ΕΔΩ 100%
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling



"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #159 στις: Αύγουστος 12, 2013, 22:53:28 μμ »
Η Ταιλανδική Κυβέρνηση εγκρινε το νέο stimulus πακέτο που θα επιφέρει ανάπτυξη γενικότερα στην Νοτιοανατολική Ασία με στόχο την αυξηση κατά 1% του ρυθμού ανάπτυξης στην Ταιλάνδη.
Το νέο πλάνο οικονομικής πολιτικής εστιάζετε στην αυξηση της εγχώριας κατανάλωσης και των επενδύσεων  με απαραίτητη την επιτάχυνση των εκταμιεύσεων απο την Κυβέρνηση οπως και στην σταθεροποίηση των εξαγωγών μετα απο τα σημάδια για την επιβράδυνση της οικονομίας.
Το σταθεροποιητικό πακέτο θα βοηθήσει στην ανάκαμση της χώρας και στους ρυθμούς ανάπτυξης απο το  5% στο 4% οπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός κ. Kittiratt Na-Ranong.
http://www.bangkokpost.com/business/news/363387/stimulus-packages-backed
Η Bank of Thailand  στο ενημερωτικό δελτίο της τον προηγούμενο μείωσε  τις προβλέψεις της για την οικονομική ανάπτυξη στο 4,2% απο το 5,1% που ηταν αρχικά λόγω της  υποτονικής εγχώριας κατανάλωσης και της  ευθραυστης  παγκόσμιας ισορροπίας για ανακαμση.
Επίσης η  Bank of Thailand  μείωσε τις εκτιμήσεις για τις εξαγωγές στο 4% απο το 7,5% που ηταν οι προηγούμενες.
Σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα το Thailand outlook σύμφωνα με αναλύσεις απο την dbs Group Holdings in Singapore.εξαρτάται κυρίως  απο τρείς (3) παράγοντες 
Πρώτον απο την πρόοδο των εργων υποδομών.
Δεύτερον απο το momentum της εγχώριας κατανάλωσης.
Τρίτο απο την ανάκαμση των διεθνών αγορών.
Απο την αλλη η Goldman Sachs Group ανέφερε οτι η Ταιλάνδη πρέπει να αυξήσει τις δαπάνες των εργων υποδομών κατά 1% του αεπ και οτι θα χρειαστεί αλλα $105 δις εως το 2020.
Οι Κυβερνητικές δαπάνες αναμένονται να αυξηθούν κατά 2%-3% του αεπ δηλαδή 1% παραπάνω απο τα τωρινά επίπεδα ενώ η Goldman Sachs Group εκτιμά οτι τα τωρινά επίπεδα 4%-5%  ειναι αρκετά πίσω των Φιλιππίνων.
Επίσης η Goldman Sachs Group ανέφερε οτι η πολιτική σταθερότητα ειναι ζωτικής σημασίας για την εφαρμογή και την πρόοδο των εργων υποδομών.
Η χώρα εχει κακή προιστορία στην εφαρμογή των τεράστιων εργων υποδομών με την Κυβέρνηση να εχει δαπανήσει μόλις το εξήντα (60%) απο το συνολικό πακέτο κατά την διάρκεια της προηγούμενης οκταετίας σύμφωνα με την  Capital Economics - July 29. 
http://www.bangkokpost.com/business/news/363387/stimulus-packages-backed

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #160 στις: Αύγουστος 16, 2013, 23:17:37 μμ »
Μια πλήρης ανάλυση απο τον χρηματοοικονομικό οικο Credit –Swiss ερχετε να επισημάνει την σπουδαιότητα του «φιλόδοξου προγράμματος» οπως το αποκαλεί των εργων υποδομής στην Τhailand.
Mε την παγκόσμια οικονομική κρίση να κυριαρχεί χώρες οπως η us-Japan-Australia προχωρούν  στην διαπραγμάτευση μιας τεράστιας σημασίας «12 country free trade agreement»  μεταξύ τους η οποία αποκαλείτε Trans-Pacific Partnership.
Απο την αλλη οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας προχωρούν σε μια αλλη συμφωνία μεταξύ των Κρατών προκειμένου να αυξήσουν τις εμπορικές συναλλαγές τους.
Αλλά για να εχει επιτυχία το ολο επιχείρημα ειναι επιτακτική η  πρόοδος των εργων υποδομών των εμπλεκομένων Κρατών  και ειδικότερα  Thailand.
To πλάνο για την Ασιατική Ενωση το 2015 προχωρά σύμφωνα με τα σχέδια της Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) για την «single market system called the ASEAN Economic Community» μια αγοράς αντάξιας της Ευρωπαικής και της αυξησης των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δέκα (10) ισχυρότερων Ασιατικών οικονομιών.
Ακολουθεί μια σειρά επισημάνσεων απο τον χρηματοοικονομικό οικο Credit –Swiss που κρίνονατι ζωτικά για την επίτευξη των στόχων.
1. Trade with Neighboring Nations Vital
Για την Thailand την δεύτερη οικονομία στην Ενωση των Ασιατικών  Κρατών  μετά απο την Indonesian η πρόοδος των εργων υποδομών ειναι επιτακτική.
2. Higher Disposable Income
Με την Myanmar να εχει ανοίξει τα σύνορα της χώρας μετά απο 50 χρόνια Στρατιωτικής Δικτατορίας οι γειτονικές χώρες της Τhailand εχουν γίνει  ανταγωνιστικές αν και οι ηδη αναπτυγμένες χώρες οπως τα us-eu-States μαστίζονται λόγω και  πτώση της ζήτησης ομως  οι υπόλοιπες χώρες εχουν διαθέσιμα εισοδήματα για την αγορά ξένων προιόντων.
3. 20 Percent of GDP for Infrastructure Projects
Το Βασίλειο ηδη κινείτε στην προώθηση των βελτιώσεων των εργων υποδομών και πρόσφατα εχει εκπονήσει ενα αισιόδοξο πλάνο 5,5 τρις baht ( $179 δις) στο 20% του α.ε.π για νέους δρόμους και σιδηροδρομικά δύκτια κατά την διάρκεια των επτ’ά (7) προηγούμενων ετών.
4. Rail and Water Top of List
Σιδηροδρομικά και αντιπλημμυρικά εργα προχωρούν το φιλόδοξο πρόγραμμα των εργων υποδομών με την Ταιλανδική Κυβέρνηση να σχεδιάζει να προχωρήσει στον δανεισμό 2,2 τρις baht ($70 δις) για τις διασυνδέσεις  της Bangkok.
5. Neighboring Countries Lag Behind Thailand
Ειναι ανευ σημασίας ο αριθμός των οδικών και σιδηροδρομικών διασυνδέσεων αν οι γειτονικές χώρες δεν προχωρήσουν στην βελτίωση των δικών για να αυξηθούν οι Ταιλανδικές εξαγωγές.
Το status των σιδηροδρομικών διασυνδέσεων με την Myanmar –Laow –Cambodia διακυμαίνετε απο κακοτεχνίες μέχρι ανύπαρκτα.
6. Bullet Trains and Dams: Too Much, Too Soon?
Ενα απο τους στόχους του φιλόδοξου προγράμματος υποδομών ειναι η κατασκευή σιδηροδρομικού δυκτίου.
Σύμφωνα με την ανάλυση Credit –Swiss στην παραγματικότητα δεν θα προχωρήσει σύμφωνα με το σχεδιασθέν επταετές σχέδιο της Ταιλανδικής Κυβέρνησης ενώ παρακάτω επισημαίνετε οτι αντιμετωπίζει σημαντική risk καθυστερήσεων.

Προσωπική σημείωση:
Δεν ειναι πρόβλημα της Ταιλανδης γιατί οπως ηδη εχει αναφερθεί σε αλλα σχετικά reportage γίνετε σφαγή στην Myanmar μεταξύ των πολυεθνικών πετρελαικών εταιρειών για την αγορά των «οικοπέδων» εξόρυξης Liqiufied Natural Gas φυσικού αερίου. (τεράστια κοιτάσματα σε μια χώρα «φτωχή» που διαθέτει περίπου $1 για το σύστημα υγείας κάθε πολίτη).
Επιπλέον οι Αγγλοι που το reportage διπλωματικά τους αποακαλεί rich Burmese εχουν ηδη εδώ και καιρό εκτοξεύσει την αγορά ακινήτων στα επίπεδα Singapore + Manhattan ενώ απο την αλλη πάιρνουν τα χρήματά τους και τα επενδύουν για στήριξη του μαστιζόμενου  real estate του London.
Επιπλέον που προσωπικά ειναι το αλφα και το ωμέγα δεν εχει αναφερθεί ακόμα το νόμισμα δανειοδότησης των εμπλεκομένων Κρατών + το οτι η Γερμανία που την παρούσα περίοδο ειναι σε προεκλογική περίοδο ρευστοποιεί θέσεις που εχει γενικά στο εξωτερικό γιατί σύμφωνα και με το οικονομικό ινστιτούτο diw Berlin εχουν χασούρα απο το 2006 -2012  υψους 600 δις. (συνολικά απο το 1996 ανέρχετε 1 τρις euros).
http://www.diw.de/documents/publikationen/73/diw_01.c.425759.de/diw_econ_bull_2013-08-1.pdf

To σχετικό post απο την Credit –Swiss ειναι εδώ :
https://www.credit-suisse.com/ch/en/news-and-expertise/news/economy/asia-pacific.article.html/article/pwp/news-and-expertise/2013/08/en/thailand-s-grand-infrastructure-ambitions.html#box


(οι «αλεργικοί» και οι «κουρασμένοι» μια παράκληση να μην διαβάζουν τα post και δημιουργούν εντάσεις στο forum με αλλα μέλη ανευ λόγου + αιτίας γιατί το forum εχει πολλά θεματολόγια δεν ειναι μόνο το παρών.
Να ενημερώσω πάω τα μέλη που τους ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση στην Ταιλάνδη και πιθανόν να βοηθήσω να απεγκλωβιστούν απο τα παπαγαλιστάν των greek media.Νομίζω οτι εχουν το διακαίωμα απαντες εκτός των ¨κουρασμένων» + «αγχωμένων» που αυτόβουλα το αρνούνται).
Thanks

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος diamantis

  • ***
  • Μηνύματα: 534
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #161 στις: Αύγουστος 17, 2013, 12:05:49 μμ »
Πολλοί θα πουν μα τόσο μεγάλα και οικονομικής φύσεως άρθρα ''κουράζουν'' βεβαίως. Παίρνει 10 δευτερόλεπτα να γυρίσεις πίσω και να μην τα  διαβάσεις ενώ χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να κάθεσαι να γράφεις,χάνεις δηλαδή περισσότερο από το χρόνο σου.Προσωπικά μου αρέσει να μπαίνουν τα πάντα, αυτό βοηθά στον εμπλουτισμό γενικά με γνώσεις όλων μας.
Εμένα π.χ. όταν κατάλαβα πως η Πατάγια δεν είναι και τΟ καλύτερο μέρος να πας Χριστούγεννα για να αλλάξεις από Χειμώνα σε καλοκαίρι αφού η θάλασσα δεν είναι το ίδιο καλή όπως στο Πουκέτ δεν θα πάω ποτέ.Ομως πολύ καλά κάνουν και βάζουν ενημέρωση γιατί πως θα καταλάβαινα πως δεν είναι για τα δικά μου στάνταρ η θάλασσα και αν πήγαινα θα ήταν καταστοφή,ενώ για άλλους είναι παράδεισος.Αυτή είναι και η φυσιολογική λειτουργία των πάντων στη φύση η διαφορετικότητα.Θα ήταν φρικτό αν ξαφνικά όλοι έκαναν τα ίδια με εμένα,εφιάλτης....

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

  • ***
  • Μηνύματα: 244
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #162 στις: Αύγουστος 17, 2013, 18:44:54 μμ »
Oι Βρεττανοι εχουν τεραστια συμφεροντα στην Βιρμανια τα οποια ως ειθισται δεν θα "πουλησουν" κοψοχρονια.
Οι συντακτες του δημοσιευματος προφανως αγνοουν οτι ολοκληρο το συστημα υποδομων, οπως δρομοι, γεφυρες, λιμανια, δικτυο τρενων, δημοσια κτιρια και οτιδηποτε αλλο, εχει κατασκευαστει την περιοδο της Βρεττανικης Αυτοκρατοριας και αποσκοπουσε στο να μεταφερθουν στην Γηραια Αλβιωνα μερος μονο των κολοσσιαιων ενεργειακων αποθεματων της εποχης.
Πανω απο 12.000 Βρεττανοι αφησαν τα κοκκαλα τους στις πυκνες ζουγκλες αντιμετωποι με τον Ιαπωνικο στρατο και τελικα επανεκτησαν την χωρα μετα απο τριετες διαλειμμα (1942-1945).
Ακομα και σημερα, οτιδηποτε γινεται στον πλανητη και για οποιοδηποτε θεμα πρεπει να λαμβανει γνωση το Λονδινο, ασχετα του τι πιστευουν οι νεοι "παικτες", η συντριπτικη πλειοψηφια των οποιων υπηρξε αποικια του Ηνωμενου Βασιλειου και μιλανε κυριολεκτικα την ιδια γλωσσα.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #163 στις: Αύγουστος 17, 2013, 22:20:35 μμ »
Παράθεση στο ανωτέρω
Η πρόσφατη ιστορία της Βρετανικής κυβέρνησης συνασπισμού μας θυμίζει την ιστορία του ανηλίκου που προηγουμένως εχε σκοτώσει τους γονείς του και εκλιπαρεί τώρα τους δικαστές να τον λυπηθούν γιατί ειναι ορφανός.
Η σημερινή σταση και αποχώρηση της Μ Βρετανίας απο την Eurozone μας φέρνει μνήμες Copernican Revolution που θεωρούσε τον ηλιο και οχι την γή το κέντρο του ηλιοκεντρικού πλανητικού μας συστήματος και σύμφωνα με αυτήν θεωρούν οτι αντι να τρέχουμε να πιάσουμε τους στόχους της Europe η Europe θα πρέπει να ενωθεί με εμάς.
Σωστόν οταν το ταμείο ειναι plus γιατί οταν το ταμείο ειναι minus τότε θα αναγκαστείς η να κάνεις πολέμους για να κινηθεί η εγχώρια βιομηχανία σου η να υποθηκεύεις την ενέργεια που εχεις σε offshore εταιρείες ανα τον κόσμο για να μειωθεί ο λόγος  αεπ προς το χρέος σύμφωνα με την Μaastricht Treaty που την εχεις υπογράψει απο το 1992.
http://en.wikipedia.org/wiki/Copernican_Revolution
Οι Τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις «κάθονται» σε τρις μετρητών και εκείνο που λείπει ειναι οι παραγωγικές επενδύσεις και οχι οι ευκαιρίες επενδύσεων.
Με λίγα λόγια αμα ο Uncle Sam δεν δώσει το okay να αρχίσουν τα pump stimulus και να υποτιμηθεί το pound  να αρχίσουν οι επενδύσεις «την βάψανε».
Τo huge deficit reduction δεν λειτουργεί χωρίς τα stimulus και την αναγκαστική προσχώρηση στην Eurozone γιατί δεν θα υπάρχουν οι εγγυήσεις  των Τραπεζικών καταθέσεων.
http://www.prospectmagazine.co.uk/magazine/adam-posen-george-osborne/#.Ug_KFn_Vbv0

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #164 στις: Αύγουστος 20, 2013, 22:30:35 μμ »
Bad news from Thailand θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες για την Ταιλανδική οικονομία  οπου αναμένετε με την σειρά της να μπεί σε υφεση λόγω κάμσης της εγχώριας ζήτησης.
Απο την αλλη και η Κεντρική Τράπεζα αναμένετε να αναθεωρήσει τις προβλέψεις της εστιάζοντας και επισημαίνονατς τους κινδύνους απο τα Στεγαστικά δάνεια.
Οι νοτιοανατολικές Ασιατικές οικονομίες αναμένονατι να σημειώσουν επιβράδυνση -0,3% απο την πτώση που ειχε σημειωθεί -1,7% κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του ετους ενώ απο τους Reuters αναμένετε να κλείσουν στο τέλος του ετους με ανάπτυξη κατά 0,2%.
Ως γνωστόν η Τιαλανδική οικονομία που βασίζετε στην αυτοκινητοβιομηχανία ,ηλεκτρικών συσκευών και στις εξαγωγές ρυζιού εχει πάθει ζημιά απο την αδυναμία της παγκόσμιας ζήτησης και της ναθεωρημένης νομισματικής πολιτικής της Αμερικής για χαμηλό δολλάριο.
Η Αμερικάνικη αγορά εχει μερίδιο 10% στις εξαγωγές ενώ Κινα και οι υπόλοιπες Ασιατικές χώρες 48%.
http://www.bbc.co.uk/news/business-23751846
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie