0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να τελειώνουμε ......Αλλος προτιμάει Singha και αλλος leo . (thai μπήρες) .Αλλος του αρέσει το Samui και αλλος το Phuket , γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .Και ξαναλέμε , και το samui και το Phuket είναι και τα δυο πανέμορφα ! ! ! ! !με τη δική τους νυχτερινή ζωή , με τα δικά τους "θέματα" ,με τις δικές τους εκδρομούλες , και τα δικά τους πανέμορφα μέρη και νησάκια για να επισκεφθείτε ! ! ! Μην προσπαθείτε σε μια εβδομάδα να εξερευνήστε τα πάντα και να δείτε οσο πιο πολλά μέρη γίνετε ,απολαύστε την , γευτείτε την , μυρίστε την .......... σιγά-σιγά .Λοιπόν φίλε μου ,ετοίμασε τις βαλιτσούλες σου , άρχισε να χαμογελάς απο τώρα ,και με την ευχή της Παναγιάς και του Βούδα , καλό σου ταξίδι .Δεν υπάρχει περίπτωση , όπου και να πας στην πανέμορφη αυτή χώρα , αχχχχ.... να μην περάσεις καλά .Το μοναδικότατο πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι .......... "η επιστροφή σου" .καλά να περάσεις ...
Η διασκέδαση του Σαμούι στην Σαουένγκ η οποία θεωρείται και η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή στο νησί από άποψη διασκέδασης δεν έχει σε καμιά περίπτωση σχέση με Πουκέτ και Πατάγια,
Να προσθέσω στα λεγόμενά σου (σχετικά με τις μπύρες και τα νησιά...) ότι ίσως γι' αυτό και εμείς που πίνουμε Chang Classic έχουμε προτίμηση στο Koh Chang!!!!!!!
α γεια σου οπως τα ειπες ειναι
να προσθεσω και εγω οτι αν καποιος ειναι στο σαμουι και θελει,μπορει να παει μια μονοημερη στο κο πανγκαν για το φουλ μουν παρτυ.αν βεβαια πετυχει την ημερομηνια.. http://www.fullmoon.phangan.info/
Παράθεση από: mitsukos στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 06:22:24 πμΕπειδή θα είμαι samui 20-26 Σεπτέμβη και από ότι είδα συμπτωματικά θα πέσω πάνω στην πανσέληνο . ΄΄εχει πάει κανείς στο full moon party ?? αξίζει τον κόπο να πάω.Αν ναι χρειάζετε να κλείσω δωμάτιο εκεί για μια βραδια
Γεια σας κι από εμένα. έχω ένα ερώτημα να θέσω: ρώτησα σήμερα την πράκτορά μου για Κο σαμούι αεροπορικά και μου είπε ότι το πιο φθηνό που μπορώ να βρω ειναι στα 950 ευρώ, ακόμα και όταν η Thai βάζει προσφορές. Ισχύει ή μπορώ να βρω κάτι πιο οικονομικό???Επίσης, μια σημείωση: έχω στείλει ουκ ολιγα mail στο Tropical Easy αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση...