Αποστολέας Θέμα: Νέα για τον τουρισμό  (Αναγνώστηκε 115460 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #210 στις: Σεπτέμβριος 10, 2020, 13:30:41 μμ »
Yiannis πολύ ωραία όλα αυτά που μας γράφεις και μακάρι να γίνουν αλλά φιλικά κάνεις ένα λάθος.
Ξεχνάς ότι ο κοροϊδοιός Covid-19 ηρθε για να μας «τακτοποιήσει» όλα τα «κακώς κείμενα» από οικονομία ,κοινωνικά ,εργασιακά κλπ που οι πάντες το είχαν παρακάνει μέχρι και στα γεωπολιτικά που νόμιζε η κάθε μπανανία επειδή είναι εγγεγραμμένη με συμμετοχή στους Διεθνείς οργανισμούς θα έχει τα ίδια δικαιώματα και οικονομικές απολαβές των πολιτών τoυς με την top κορυφή προηγμένων Κρατών.
Αναφέρθηκες για τους μακροχρόνιους επισκέπτες ηλικιωμένους που πηγαίνουν τις διακοπές τους στην Asia Thailand ,Viet-nam,Cambodia,Laos κλπ πιθανά αλλά μέρη.
Πολλοί καλές αυτές οι ενέργειες των Τhais αλλά «έχωσαν» και μια άλλη υποχρεωτική οδηγία (έστειλα το link στο forum μια ημέρα που δεν μπορούσα να κάνω sign in) η οποία υποχρεώνει α.π.α.ν.τ.ε.ς να έχουν Ιδιωτική Ασφάλεια κορονοϊόυ  Covid-19 τουλάχιστον μέχρι €1,000,000 σε περιπτώσεις που τα «τινάξουν» για έξοδα αποστολής του «κιβωτίου» στις οικείες Χώρες τους.

Επιπροσθέτως αν θυμάμαι καλά γιατι το δημοσίευμα που έστειλα στο forum ηταν πριν από 10-ήμερο ανάφερε ότι ολοι οι «μακροχρόνιοι επισκέπτες» ηλικιωμένοι θα είναι υποχρεωτικό να διαμένουν λόγω καραντίνας σε ειδικά ενοικιασμένα οικήματα παρεχόμενα από την Thai και αν σκοπεύουν να μετακινηθούν σε άλλη Πόλη με μεταφορικά μέσα τότε υποχρεωτικά απαιτούνται πρόσφατα tests κορονοϊόυ  Covid-19 στα τοπικά Νοσοκομεία.
Δεδομένου ότι οι Χώρες - που καλά κάνουν οι Thais και καλώς ορίζουν – έχουν τέλεια Συστήματα Υγείας δεν χρειάζονται Ιδιωτικές πανάκριβες Ασφάλειες εκτός των ταξιδιών που τους παρέχονταν με μικρή συμμετοχή του και για ορισμένο μικρό διάστημα.
Αναφέρομαι στις Ιδιωτικές Ασφάλειες που το σταμάτησαν πέραν παραμονής ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος γιατι κυρίως Αμερικάνοι ,Βρετανοί σκηνοθετούσαν εισαγωγή από συνήθως ατυχήματα επαιρνν τις αποδείξεις εισαγωγής Ιατρού - νοσηλείας κυρίως Αsia και μετα πήγαιναν και πληρώνονταν όταν επέστρεφαν στις πατρίδες τους.
Τα σταμάτησαν οι ιδιες οι Ασφαλιστικές Εταιρείες γιατι θα βάραγαν κανόνι και εβαλαν οριο εντός τριημέρου από την νοσηλεία σε Νοσοκομείο ξένης Χώρας να ειδοποιούνται στην Χώρα τους προκειμένου να ενημερώσουν τους συμβεβλημένους πελάτες τους από την οικία Πρεσβεία της Χώρας επίσκεψης για να αποταθούν στα συμβεβλημένα με την Πρεσβεία «Υγειονομικά καταστήματα»………

Η Βρετανία είχε άριστο σύστημα υγείας αλλά μετα από το 2010 που πήγαν κυρίως Ευρωπαίοι μετανάστες να πάρουν την Βρετανική υπηκοότητα μετα από οκτώ 8 - χρόνια και ιθαγένεια μετα από 5-ετία διαλύοντας το Ν.H.S εκτινάσσοντας τις δαπάνες των Βρετανών αφού δεν πλήρωναν τα πρώτα χρόνια παραμονής τους.
Μιλάμε για τραγελαφικά δημοσιεύματα που βγήκαν στην δημοσιότητα και διαμαρτύρονταν έντονα οι Βρετανοί πολίτες που νοσηλεύονταν σε διαδρόμους των Νοσοκομείων όπως η άλλη Βρετανίδα με περίοδο κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα και την εξέτασαν στο κρεβάτι στον ….διάδρομο σε κοινή θέα.
Παραλείπω τις λαμογιές στις προμήθειες Ιατρονοσηλευτικού υλικού από αντλίες χημειοθεραπειών, κρεβάτια εναντικής κλπ. που οι ίδιοι οι Βρετανοί πολίτες αφενός έκαναν δωρεάν (αγοράζοντάς τα από το………ebay στο 1/3 της τιμής αγοράς του Βρετανικού Δημοσίου.
Νομίζω την υποχρεωτική Ιδιωτική Ασφάλεια την έχουν βάλει οι Thais σε όλους τους επισκέπτες αλλά φαντάζεσαι τώρα super power Χώρες Sweden ,Denmark με τους λαθρομετανάστες και Ευρωπαίους μετανάστες έχουν γίνει «Ελλάδα» στα συστήματα των κοινωνικών τους παροχών + εδώ και χρόνια έχουν βάλει προϋπόθεση την τοπική γλώσσα για την αγορά εργασίας προκειμένου να προστατευθούν από τους «μουσαφίρηδες» Αrabians, Indians,Bangladesh ,Africa + τους Eυρωπαίους μετανάστες.
Aναφέρομαι για top κορυφή super power Χώρες που μέχρι και η Δημόσια Παιδεία εχει γίνει «Ελλάδα» γιατί πάνε και εγγράφονται στα Σχολεία να πάρουν την golden visa Σκανδιναβού πολίτη τα βλαχαντερά «τρίτων Χωρών» περιλαμβανομένου και τους Ευρωπαίους μετανάστες.
Μην ακούτε τους υψηλούς μισθούς γιατί έχουν πανάκριβο κόστος ζωής που μέχρι και οδοκαθαριστής (ξένους βάζουν) αμείβεται στα €1,500/μήνα που είχε πάει φίλος μου και ειχε σχέση με μια Σουηδέζα και τον «έχωσε» τον πρώτο χρόνο να φαίνεται ότι πληρώνει Ασφάλεια κλπ για να πάρει πρώτη υπηκοότητα την Σουηδική και μετα την Ελληνική κλπ. (οι Γερμανοί έχουν μέχρι (5) υπηκοότητες)

Μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν κανένας δεν πάει διακοπές για ξεκούραση έστω και με πιθανότητα 1% να «μπλέξει» στα «παιχνίδια» του κορονοϊόυ  Covid-19 εφόσον οι «νυχτερίδες και αράχνες» που τον δημιούργησαν δεν αποφασίσουν χρονικά το τέλος.
Αν μας έλεγαν πρίν από 2-3 χρόνια ότι τα παρακάτω «συμβάντα» μπορούσαν να γίνονται στην προηγμένη Χώρα της Australia από το ένα μέρος στο άλλο λόγω lockdown τότε θα απαντάγαμε να πας σε τρελλογιατρό να σε κοιτάξει.
Όμως τα «πράγματα» είναι διαφορετικά «γίνονται» όπως μας αναφέρουν οι Mirrors.

Πηγή:
Dad-of-four dying in hospital will only be allowed to say goodbye to one child
Super-strict border controls between the neighbouring Australian states of Queensland and New South Wales mean only one of truck driver Mark Kean's four young children will be allowed to visit him in his final moments
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/dad-four-dying-hospital-only-22657056?utm_source=mirror_newsletter&utm_medium=email&utm_content=MirrorNews8&utm_campaign=daily_newsletter&ccid=677216 


 

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 10, 2020, 13:33:23 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

 • ****
 • Μηνύματα: 600
 • Φύλο: Άντρας
 • Yiannis... Ταξιδευειν…:)
 • OS:
 • Android 9 Android 9
 • Browser:
 • Chrome 83.0.4103.106 Chrome 83.0.4103.106
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #211 στις: Σεπτέμβριος 10, 2020, 14:10:32 μμ »
Τι μου λες βρε Παρη, εγω θελω να παω Ται, στεναχώρια μου για τα γεωπολιτικόοικονομικα του πλανητη.
Μπορεις να μου βρεις τροπο να πάω κατω να πάρω 10 χρονια παράταση ζωης;
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος android

 • ***
 • Μηνύματα: 226
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows 7 Windows 7
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.83 Chrome 85.0.4183.83
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #212 στις: Σεπτέμβριος 10, 2020, 15:17:06 μμ »
Αυτό που θέλεις, φίλε Γιάννη και που προφανώς θέλουν και οι λοιποί φίλοι εδώ, αποτελεί πόθο που εξαρτάται πλέον από τα γεωπολιτικά τους παιχνίδια, τα οποία εξηγεί εν μέρει ο φίλος Πάρης. Γι'αυτό ακριβώς κάθεται και τα γράφει.

Έχει χαθεί η ελευθερία σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής μας, πλέον. Και η ελευθερία στο φινάλε είναι κι αυτό που συζητάμε εδώ, το να μπορεί κάποιος να βρεθεί όπου θέλει, με ένα ταξίδι. Όλα αυτά επηρεάζονται αρνητικά πλέον, έρχονται αλλαγές που πραγματικά πριν κανα-δυο χρόνια ούτε καν φανταζόμασταν πως θα βιώσουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #213 στις: Σεπτέμβριος 10, 2020, 22:31:13 μμ »
Yiannis
Ευχομαι οτι ρώτησες ολοι μας με το καλό να το πάθουμε!!!!!!!
  ;) ;) ;)

Το πρώτο πάντως group Γάλλων τουριστών με ναυλωμένη πτήση εφθασε στο Phuket Inernational αλλα απο οτι κατάλαβα ηταν crashtest για τον κορονοϊό Covid-19 απο την Συγκυβέρνηση στην Thailand να δούν αν θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολο.
Η αφιξη κρατήθηκε στην αρχή μυστική για τον κόσμο για την επίσκεψή τους, ενώ ο διευθυντής του αεροδρομίου του νησιού είπε ότι προοριζόταν να δοκιμάσει τα πρωτόκολλα περιορισμού.
Τόσο το Υπουργείο Εξωτερικών όσο και η ειδική ομάδα COVID-19 ομολόγησαν την πρόσφατη επίσκεψη, αλλά δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή των Γάλλων τουριστών.
Ο διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου του PhuketThani Chuangchu δήλωσε χθες ότι εχουν ηδη αναχωρήσει οι Γάλοι για την Cambodia.
Επιπροσθέτως δήλωσε ότι οι άνδρες έμειναν δύο (2) εβδομάδες σε ένα ξενοδοχείο εγκεκριμένο από την κυβέρνηση και παρακολουθούνταν από τοπικούς αξιωματούχους υγείας και μια ομάδα ασφαλείας. Δεν ανέφερε εάν τους επιτράπει να φύγουν από το ξενοδοχείο που δεν ανακοινώθηκε ποιό ηταν, αλλά είπε ότι δεν υπήρχαν αναφορές για καποιο κρούσμα.

Πηγη:
Four French tourists allowed into Phuket as part of a trial reopening
https://www.thaipbsworld.com/four-french-tourists-allowed-into-phuket-as-part-of-a-trail-reopening/

Παρατήρηση δική μου ειναι αυτή η ειδηση με ξεπερνάει να εισαι Thailand και "καραντίνα" (δέκα φορές τουκ -τούκ κτυπάω ξύλο) :-\

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

 • ***
 • Μηνύματα: 378
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
 • Browser:
 • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #214 στις: Σεπτέμβριος 10, 2020, 23:03:12 μμ »
Το "Phuket Model" θα επαναπροσδιοριστεί, επεκταθεί σε όλη την Ταϊλάνδη

Από τη Μάγια Τέιλορ 10-09-2020
Ένα πολύ συζητημένο σχέδιο για να ανοίξει ξανά το Πουκέτ σε διεθνείς τουρίστες έχει οριστεί για επανάληψη και επέκταση. Το σχέδιο, παλαιότερα γνωστό ως "Phuket Model", προτείνεται να μετονομαστεί ξανά "Special Tourist Visa" και θα καλύπτει τώρα ολόκληρη την Ταϊλάνδη. (Παρατήρηση: στις αλλαγές του ονόματος κάθε πιθανού μοντέλου δεν τους φτάνει κανένας...). Όμως, στην τελευταία ενσάρκωσή του, το μοντέλο θα επιτρέψει τη συμμετοχή των τουριστών από «εγκεκριμένες χώρες». (Παρατήρηση: Συνειδητοποιώ ότι έχετε βαρεθεί να ακούτε για σχέδια...)

Προφανώς, το σχέδιο του Πουκέτ αντιμετώπισε κάποια αντιπολίτευση και μεγάλη σύγχυση, και έτσι, αξιωματούχοι αποφάσισαν την καλύτερη λύση σε όλα αυτά είναι να το επεκτείνουν σε εθνικό επίπεδο.

Ο Tossaporn Sirisamphan, από το Εθνικό Συμβούλιο Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, λέει ότι το σχέδιο θα κυκλοφορήσει τώρα σε ολόκληρη τη χώρα (δεν είναι σαφές εάν η «ολόκληρη χώρα» το θέλει ή θα συμμετάσχει στην απόφαση).

"Το μοντέλο του Πουκέτ προκάλεσε σύγχυση και αντιπολίτευση ... Επομένως, έχουμε προσαρμόσει το σχέδιο να επιτρέψουμε στους ξένους τουρίστες να ταξιδεύουν γενικά, καθώς ορισμένες από τις επαρχίες όπως η Μπανγκόκ έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται ξένους τουρίστες."

Πριν από αυτό, το σχέδιο είχε ως στόχο μόνο το Πουκέτ, ως πιλοτικό μοντέλο σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με τους τουρίστες να πρέπει να πραγματοποιήσουν επιπλέον 7 ημέρες καραντίνας πάνω από το υποχρεωτικό 14, εάν επιθυμούν να ταξιδέψουν πέρα ​​από την επαρχία. Αυτή η απαίτηση φαίνεται να έχει καταργηθεί, τουλάχιστον για σήμερα.(Παρατήρηση: για αύριο δεν ξέρουμε αφού αλλάζουν οποφάσεις στο λεπτό...)

Ο Tossaporn αναφέρει ότι το αναθεωρημένο σχέδιο έχει την υποστήριξη του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης, Prayut Chan-o-cha, προσθέτοντας ότι οι αλλοδαποί τουρίστες που γίνονται δεκτοί στο πλαίσιο του καθεστώτος θα υπόκεινται στους ίδιους υγειονομικούς περιορισμούς με τους επαναπατρισμένους υπηκόους της Ταϊλάνδης.

«Θα υποστούν τα ίδια μέτρα με τους Ταϊλανδούς που επιστρέφουν από το εξωτερικό. Αφού πέρασαν 14 ημέρες σε καραντίνα και έχουν απαλλαγεί από τον ιό, μπορούν να πάνε οπουδήποτε επιθυμούν. "

Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αποφασίσει από ποιες χώρες θα προέρχονται αυτοί οι πολυαναμενόμενοι τουρίστες, με τον Tossaporn να λέει ότι τα Υπουργεία Τουρισμού και Οικονομικών θα συνεργαστούν για να βρουν έναν κατάλογο χωρών που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης, Yuthasak Supasorn, λέει ότι το Βασίλειο πρέπει να αποδεχτεί την πιθανότητα νέων υποθέσεων Covid μόλις ανοίξουν τα σύνορα, επιμένοντας ότι ο αντίκτυπος μπορεί να ελαχιστοποιηθεί μέσω της σωστής διαχείρισης κινδύνων.

https://thethaiger.com/hot-news/tourism/phuket-model-to-be-re-named-expanded-to-all-of-thailand
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος YanniF

 • ***
 • Μηνύματα: 378
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
 • Browser:
 • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #215 στις: Σεπτέμβριος 15, 2020, 15:10:44 μμ »
Οι τουριστικές βίζες μακράς διαμονής στην Ταϊλάνδη ανακοινώθηκαν σήμερα - 90 ημέρες, ανανεώσιμες

Από το Thaiger 15-09-2020
"Οι επισκέπτες μεγάλης διάρκειας θα μπορούσαν να αρχίσουν να φθάνουν τον επόμενο μήνα."

Το ταϊλανδέζικο υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε ένα σχέδιο που επιτρέπει στους ξένους τουρίστες να έρθουν στην Ταϊλάνδη, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουν στην υποχρεωτική απομόνωση 14 ημερών και να παραμείνουν για τουλάχιστον 90 ημέρες. Το υπουργικό συμβούλιο ελπίζει ότι η νέα παρατεταμένη τουριστική βίζα θα είναι μέρος της επανεκκίνησης της τουριστικής και φιλοξενίας.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-o-cha ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει «ειδικές τουριστικές βίζες» για επισκέπτες που θα έπρεπε να έρθουν για τουλάχιστον 90 ημέρες. Η νέα ειδική τουριστική βίζα 90 ημερών θα μπορεί να παρατείνεται δύο φορές, για 90 ημέρες κάθε φορά. Οι επισκέπτες μεγάλης διάρκειας θα μπορούσαν να αρχίσουν να φθάνουν τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρωθυπουργών σήμερα. (Βασικές διατάξεις της σημερινής ανακοίνωσης παρακάτω)

«Η πιο σημαντική κατάσταση θα ήταν μια καραντίνα 14 ημερών.»

«Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν για τουρισμό ή υπηρεσίες υγείας και μπορούν να μείνουν σε εναλλακτικές κρατικές εγκαταστάσεις καραντίνας, σε συγκεκριμένες περιοχές ή σε νοσοκομεία που λειτουργούν ως εγκαταστάσεις καραντίνας. Το σύστημα δημόσιας υγείας μας είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και οι άνθρωποι μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό. "

Σε αυτό το στάδιο η ανακοίνωση έθεσε τόσες ερωτήσεις όσο απαντά. Θα μπορούν τα άτομα, που βρίσκονται στην Ταϊλάνδη με τουριστική βίζα που έχει λήξει (λόγω της αμνηστίας) να μπορούν να «μετακινηθούν» στη νέα βίζα ή θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα και να υποβάλουν εκ νέου αίτηση. Θα μπορούν οι άνθρωποι να «μετατρέψουν» τη νέα θεώρηση μακράς διαμονής σε άλλη θεώρηση από τη χώρα;

Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι η CCSA θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη θεώρηση τις επόμενες ημέρες.

Ο Traisulee Traisaranakul, αναπληρωτής εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αναφέρει ότι οι νέοι επισκέπτες μακράς διαρκείας θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδεικτικό πληρωμής για τη διαμονή των 90 ημερών + στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής για κρατήσεις ξενοδοχείων, μίσθωσης condo, επιβεβαιώσεων πτήσεων κ.λπ.

Η κυβέρνηση σημείωσε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανοίξει πλήρως τον τουρισμό αυτή τη στιγμή, καθώς πρέπει να είναι σε θέση να επεξεργαστεί τους εισερχόμενους επισκέπτες και να βρει εγκεκριμένες τοποθεσίες για να εξυπηρετήσει την καραντίνα των 14 ημερών. "Ο στόχος είναι να καλωσορίσουμε 100-300 επισκέπτες την εβδομάδα, ή έως 1.200 άτομα το μήνα, και δημιουργούν έσοδα περίπου 1 δισεκατομμύριο μπατ το μήνα. "

Δεν είναι επίσης γνωστό εάν η Ταϊλάνδη θα δεχτεί τουριστικούς επισκέπτες από κάθε χώρα ή απλώς προτιμώμενες χώρες «χαμηλού κινδύνου». Αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Ένας υπουργός υπαινίχθηκε ότι ενδέχεται να υπάρχει «εγκεκριμένος» κατάλογος όταν βγουν οι τελικές λεπτομέρειες.

Το Thaiger θα ενημερώσει τις λεπτομέρειες της νέας τουριστικής βίζας μακράς διαμονής μόλις γίνει διαθέσιμο.

Ακολουθούν οι βασικές δημοσιευμένες διατάξεις που εγκρίθηκαν σήμερα…

1. Ένας αλλοδαπός που επιθυμεί να ταξιδέψει για να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα (Ταξίδι μακράς διαμονής) στην Ταϊλάνδη.

2. Ένας αλλοδαπός που έχει αναγνωρίσει ότι είναι πρόθυμος να συμμορφωθεί με τα μέτρα δημόσιας υγείας της Ταϊλάνδης στην Ταϊλάνδη και συμφωνεί να διεξάγει κρατική καραντίνα σε μια εναλλακτική τοπική κρατική καραντίνα (ALSQ) για 14 ημέρες.

3. Ένας αλλοδαπός που παρέχει αποδεικτικά στοιχεία μακροχρόνιας διαμονής στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων αποδεικτικών στοιχείων πληρωμής για τη διαμονή σε ξενοδοχείο ή νοσοκομειακή στέγαση που παρέχει υπηρεσία Εναλλακτικής Κρατικής Καραντίνας (ASQ) στην Ταϊλάνδη και τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία…
• Απόδειξη πληρωμής για διαμονή σε ξενοδοχείο ή νοσοκομειακή στέγαση μετά την κρατική απομόνωση
• Αντίγραφο ιδιοκτησίας διαμερίσματος ή συγκυριαρχίας που ανήκει σε αλλοδαπούς ή μέλη της οικογένειας αλλοδαπών
• Αντίγραφο άδειας ενοικίασης ή πληρωμής κατάθεσης για αγορά διαμερίσματος, συγκυριαρχίας ή κατοικίας από αλλοδαπούς στην Ταϊλάνδη

https://thethaiger.com/hot-news/visa/long-stay-tourist-visas-to-thailand-announced-today-90-days-renewable
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #216 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 10:56:35 πμ »
Το Yπουργικό συμβούλιο συμφώνησε την Τρίτη να επιτρέψει σε ξένους τουρίστες που συμφωνούν παραμονή καραντίνας 14 ημερών και να παραμείνουν για τουλάχιστον (90) ημέρες, για να βοηθήσουν την οικονομιμία.
Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου ότι η Κυβέρνηση θα εκδώσει ειδικές τουριστικές βίζες για επισκέπτες μακράς διαρκείας. Η πιο σημαντική κατάσταση θα ειναι η καραντίνα 14 ημερών.

(το δεύτερο τμήμα της ανακοίνωσης ειναι.......επίμαχο)

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ερχονται για τουρισμό και τις υπηρεσίες υγείας και μπορούν να μείνουν σε εναλλακτικές κρατικές εγκαταστάσεις καραντίνας, σε συγκεκριμένες περιοχές ή σε νοσοκομεία που λειτουργούν ως εγκαταστάσεις καραντίνας ", είπε.
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης εκπρόσωπος Traisulee Traisaranakul δήλωσε ότι οι επισκέπτες μακράς διαρκείας θα πρέπει να παρουσιάσουν απόδειξη πληρωμής για την παραμονή μακράς διάρκειας τους στη χώρα οπως είναι πληρωμή για κράτησης ξενοδοχείου ή ενοικίασης δωματίου κλπ.

«Ο στόχος είναι να καλωσορίσουμε 100-300 επισκέπτες την εβδομάδα ή έως 1.200 άτομα το μήνα και να δημιουργήσουμε εισόδημα περίπου 1 δισεκατομμυρίου μπατ το μήνα»,

Πηγή:
Cabinet approves long-term tourist visas
https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1985839/cabinet-approves-long-term-tourist-visas
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

 • ****
 • Μηνύματα: 600
 • Φύλο: Άντρας
 • Yiannis... Ταξιδευειν…:)
 • OS:
 • Android 9 Android 9
 • Browser:
 • Chrome 83.0.4103.106 Chrome 83.0.4103.106
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #217 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 11:31:49 πμ »
Αν καποιος το χρησιμοποιήσει , ας ενημερωσει για την διαδικασια, κοστος κλπ.
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #218 στις: Σεπτέμβριος 16, 2020, 23:32:12 μμ »
Από το Word Tourism Organization οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά……93% ενώ κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους μειώθηκαν κατά 65%.
Είχαμε μια μείωση κατά 440 million διεθνών αφίξεων με κόστος US$ 460 billion.
Σε προηγούμενο report ο Word Tourism Organization μας ανέφερε ότι οι τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 72%.
Πηγή:
https://www.e-unwto.org/doi/epdf/10.18111/wtobarometereng.2020.18.1.5

Tέλος μας αναφέρει ότι το 53% των Χωρών των ταξιδιωτικών προορισμών ανέστειλαν τις μετακινήσεις πάντα με προληπτικά μέτρα κατα του κοροιδοιού covid-19 ενώ συνολικά η τουριστική κίνηση μειώθηκε κατά 70% το 2020.
Πηγή:(νέα αναφορά)
https://www.unwto.org/news/international-tourist-numbers-down-65-in-first-half-of-2020-unwto-reports

https://www.youtube.com/watch?v=FxMsDCe9rVg

Δεν αναφέρει ποιοι προορισμοί ανέστειλαν τα κατασταλτικά προληπτικά μέτρα κατά της πανδημίας του κοροιδοιού civid-19 όπως και η αναφορά στο τέλος ότι οι περιορισμοί θα αίρονται σταδιακά και πάντα με την …..πρόοδο ανακάλυψης του εμβολίου κατά του Covid-19.
To “καλό» μας το επιφυλάσσουν στο τέλος αναφέροντας……ότι η επιστροφή των διεθνών αφίξεων στα επίπεδα του του 2019 θα πάρει από 2 ½ μέχρι (4) χρόνια.
H φαρμακευτική AstraZeneca που η Πρόεδρος της E.U Commission γυναικολόγος Βέλγικης καταγωγής Mrs Ursula von der Layen υπέγραψε συμβόλαιο πάνω απο €400 εκατ για εμβόλια κοροιδοιού covid-19......ανέστελε "προσωρινά" την παραγωγή του εμβολίου.


 Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #219 στις: Σεπτέμβριος 19, 2020, 22:04:55 μμ »
Το άνοιγμα της χώρας σε ξένους επισκέπτες δεν θα αυξήσει τους κινδύνους τοπικής μετάδοσης κορονοϊόυ  Covid-19 εισαγόμενων λοιμώξεων, σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή του Γενικού Διευθυντή  Tanarak Plipat, του Τμήματος Ελέγχου Νόσων Department of Disease Control D.D.C.
Οι επισκέπτες θα υπόκεινται σε διαμονή σε κρατικές εγκαταστάσεις καραντίνας για διάρκεια 14 ημέρες.
Το Υπουργείο Τουρισμού Tourism Authority of Thailand (TAT) προβλέπει να προσέλθουν συνολικά 14,000 τουρίστες με αναμενόμενα Εσοδα ΤHB12,36.εκατομυρίων
O αναπληρωτής Eκπρόσωπος της Aστυνομίας Pol Col Kissana Phathanacharoen δήλωσε ότι ο Aρχηγός της Aστυνομίας Pol Gen Chakthip Chaijinda έχει εκδώσει εντολή στις Aστυνομικές μονάδες που συνδέονται με τον τουρισμό να συντονιστούν με άλλες υπηρεσίες στην προετοιμασία για την άφιξη ξένων τουριστών στο πλαίσιο του προγράμματος STV (Special Tourist Visa 90 ημερών ανανεώσιμων oπου η Visa υπόψιν διάβασα θα πληρώνεται στα TΗΒ 2,000 $64 και €54 τον μήνα)

Πηγή:
https://www.bangkokpost.com/business/1986591/reopening-to-foreigners-not-risky

Thailand's Special Tourist Visa (STV) For Long-Staying Visitors (Προσοχή η 90-ήμερη visa ανανεώσιμη ισχύει μέχρι την Δευτέρα 21-09-2020)

https://www.youtube.com/watch?v=sA2Q3SXVXWE

Ο Dr Chakrarat Pittayawonganon, διευθυντής του Γραφείου Στρατηγικής Ψυχικής Υγείας στο Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων (DDC), δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου χθες ότι οι ξένοι τουρίστες πρέπει να παρουσιάσουν απόδειξη αρνητικής δοκιμής Covid-19 όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από το ταξίδι.
Πρέπει επίσης να έχουν παραμείνει σε καραντίνα στη χώρα προέλευσής τους (Thailand) και να έχουν Aσφάλιση Yγείας για διεθνή ταξίδια και καθορισμένο ελάχιστο χρηματικό ποσό στον Tραπεζικό τους λογαριασμό, καθώς και αρχείο μη επισκέψεων σε πολυσύχναστα μέρη πριν από την αναχώρησή τους.
Κατά τη διάρκεια της εγχώριας καραντίνας τους, οι επισκέπτες πρέπει να έχουν δοκιμαστεί δύο φορές για το Covid-19 στην αρχή και στο τέλος της διαδικασίας.
Εάν και οι δύο εξετάσεις είναι αρνητικές για τον ιό, θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν στην Thailand.
(σημείωση δική μου εννοεί θα πρέπει να κάνουν tests κορονοϊόυ  στην Thailand covid-19 και αν είναι αρνητικά θα τους επιτρέπεται να μετακινηθούν σε άλλα μέρη του Βασιλείου).
Ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Υποστήριξης Υπηρεσιών Υγείας, Dr Thares Krasnairawiwong, δήλωσε ότι (735) τουρίστες ιατρικού τουρισμού από την China, τη Myanmar, το Oman, την Australia και την Cambodia έλαβαν θεραπεία στην Thailand αφού ολοκλήρωσαν μια καραντίνα (14) ημερών αποφέροντας Έσοδά ύψους ΤΗΒ(25) εκατομμυρίων .

Πηγη:
https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1988019/tourists-must-isolate-in-home-countries

Τέλος μια πολύ καλή κίνηση του Τhailand Tourism για τους τουρίστες να πληρώνουν την ίδια τιμή με τους Thais σε αρχαιολογικούς Χώρους ,Ανάκτορα,Μουσεία κλπ.

Tourism units put together exclusive travel deals for expats

https://www.youtube.com/watch?v=21Z5aMhmyt8

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 19, 2020, 22:13:48 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

 • ***
 • Μηνύματα: 378
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
 • Browser:
 • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #220 στις: Σεπτέμβριος 20, 2020, 14:41:24 μμ »
Ειδική τουριστική βίζα - τώρα αξιωματούχοι θέλουν να «καραντίνα» στην πατρίδα σου πριν έρθεις στην Ταϊλάνδη

Από το Thaiger 19-09-2020
Από τη μία πλευρά, η ταϊλανδέζικη κυβέρνηση παρουσιάζει το μεγάλο «σχέδιο» της για ειδική τουριστική βίζα, επιτρέποντας ελάχιστες διαμονές 90 ημερών, με δυνατότητα επέκτασης σε 270 ημέρες (σχεδόν 9 μήνες). Από την άλλη πλευρά, έχουν υποβάλει μια λίστα περιορισμών που, στην καλύτερη περίπτωση, θα περιορίσουν σοβαρά κάθε επιστροφή στον «κανονικό» τουρισμό στη χώρα.

Εκτός από την τοπική καραντίνα 14 ημερών κατά την άφιξή τους, με το κόστος τους, υπάρχει επίσης ένας μακρύς κατάλογος εγγράφων που πρέπει να υποβάλουν πριν μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη. Στη συνέχεια, υπάρχει ο περιορισμός του ταξιδιού στην Ταϊλάνδη μόνο με ναυλωμένες πτήσεις ή με ιδιωτικό τζετ. Και μόλις βγουν από την καραντίνα, οι επιλογές των τουριστών είναι αρκετά περιορισμένες προς το παρόν με τα συνηθισμένα τουριστικά σημεία των Πατάγια, Πουκέτ, Τσιάνγκ Μάι και Σαμούι να κλείνουν ως επί το πλείστον χωρίς περιηγήσεις σε λειτουργία και οι περισσότερες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό κλείνουν - ένα πραγματικό «κοτόπουλο και αυγό» για τους τουρίστες

Τώρα, σύμφωνα με μια έκθεση στο Bangkok Post, ο Δρ Chakrarat Pittayawonganon, διευθυντής στο Τμήμα Ελέγχου Νόσων, ισχυρίζεται ότι οι ξένοι τουρίστες θα πρέπει να παρουσιάσουν απόδειξη αρνητικής δοκιμής Covid-19 όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από το ταξίδι. Επιπλέον… «πρέπει επίσης να έχουν καραντίνα στη χώρα καταγωγής τους, να έχουν ασφάλιση υγείας για διεθνή ταξίδια και ένα καθορισμένο ελάχιστο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό». Είπε ότι θα χρειαστούν επίσης ένα ρεκόρ «να μην επισκέπτονται πολυσύχναστα μέρη πριν από την αναχώρησή τους».

Και κατά τη διάρκεια της εγχώριας καραντίνας, αυτοί οι «επισκέπτες πρέπει να έχουν δοκιμαστεί δύο φορές για το Covid-19 στην αρχή και στο τέλος της διαδικασίας».

Το Υπουργείο Ελέγχου Νόσων έχει επίσης πει, σε γενικές γραμμές, ότι θα επιτρέψει μόνο σε άτομα από χώρες «χαμηλού κινδύνου» να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη πρώτα, χωρίς να διευκρινίσει ή να παράσχει έναν κατάλογο για το ποιες θα ήταν αυτές οι χώρες.

Το υπουργείο αναφέρει ότι παρέχει επίσης ειδική εκπαίδευση για το ευρύ κοινό και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους «των οποίων οι θέσεις εργασίας τους φέρνουν σε επαφή με ξένους ταξιδιώτες», οπότε αυτοί οι τουρίστες STV μπορούν πιθανότατα να περιμένουν ένα επιπλέον ειδικό κοινωνικά απομακρυσμένο και καλυμμένο καλωσόρισμα.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Δημόσιας Υγείας αποκάλυψε ότι 2.270 ξένοι τουρίστες, από την Κίνα, τη Μιανμάρ, την Ιαπωνία και το Κουβέιτ, ήδη σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη σύμφωνα με τις διατάξεις της νέας ειδικής τουριστικής βίζας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, το ταϊλανδικό υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε να επιτρέψει σε ξένους τουρίστες που συμφωνούν με την υποχρεωτική απομόνωση 14 ημερών με ελάχιστη διαμονή 90 ημερών, με δυνατότητα επέκτασης δύο φορές έως το πολύ 270 ημερών. Η εξαιρετικά περιοριστική νέα θεώρηση, αν και τουλάχιστον μια αρχή, δεν έχει λάβει καλά.

https://thethaiger.com/news/national/special-tourist-visa-now-officials-want-you-to-quarantine-in-your-home-country-before-coming-to-thailand
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #221 στις: Σεπτέμβριος 27, 2020, 23:32:43 μμ »
Τα "δοκιμαστικά" test κορονοϊόυ  covid-19 θα ξεκινήσουν στο Phuket Τerminal X airport στις 24 Σεπτεμβρίου και η πλήρη λειτουργία εφαρμογής θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου με την  λειτουργική του ικανότητα εξυπηρέτησης υπολογίζεται σε 96 ανθρώπους κάθε φορά και τα αποτελέσματα ......μετα απο εξι (6) ωρες......

Πηγή:
Phuket Ready to Welcome Foreign Tourists
https://tna.mcot.net/english-news-548126
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

 • ***
 • Μηνύματα: 378
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
 • Browser:
 • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #222 στις: Σεπτέμβριος 28, 2020, 01:39:56 πμ »
https://thethaiger.com/coronavirus/iata-proposes-covid-testing-before-travelling-to-replace-quarantines-on-arrival

Επιτέλους...

Η IATA προτείνει δοκιμές Covid πριν ταξιδέψει για να αντικαταστήσει την καραντίνα κατά την άφιξη

Η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών προτείνει στους ταξιδιώτες να κάνουν ένα τεστ Covid πριν από την αναχώρηση για να αντικαταστήσουν τις υποχρεωτικές καραντίνες παγκοσμίως κατά την άφιξη. Η ώθηση έρχεται αφού ανακοινώσει ότι τα διεθνή ταξίδια μειώθηκαν κατά 92% φέτος λόγω της πανδημίας Covid-19. Καθώς πολλές χώρες επιβάλλουν υποχρεωτικές καραντίνες που μπορεί να είναι όχι μόνο ακριβές αλλά και έως και 14 ημέρες, η IATA καλεί όλες τις χώρες να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια απαίτηση δοκιμών πριν από την πτήση σε όλα τα αεροδρόμια.

Ο Alexandre de Juniac, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της IATA, λέει ότι οι δοκιμές Covid γίνονται ταχύτερες, φθηνότερες και ακριβέστερες, γι 'αυτό είναι επείγον να βοηθήσουμε να ξεκινήσουμε την παγκόσμια οικονομία καταργώντας υποχρεωτικές καραντίνες.

«Το κλειδί για την αποκατάσταση της ελευθερίας της διασυνοριακής κινητικότητας είναι η συστηματική δοκιμή COVID-19 για όλους τους ταξιδιώτες πριν από την αναχώρηση. Αυτό θα δώσει στις κυβερνήσεις την εμπιστοσύνη να ανοίξουν τα σύνορά τους χωρίς περίπλοκα μοντέλα κινδύνου που βλέπουν συνεχείς αλλαγές στους κανόνες που επιβάλλονται στα ταξίδια. Η δοκιμή όλων των επιβατών θα δώσει στους ανθρώπους την ελευθερία τους να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση. Και αυτό θα φέρει πίσω εκατομμύρια ανθρώπους στη δουλειά. "

Λέει ότι η κατάργηση τέτοιων απαιτήσεων καραντίνας για έθνη όπως ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο θα βοηθούσε επίσης αυτούς τους υπηκόους να εγκαταλείψουν τις χώρες τους με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι θα υπήρχαν ακριβείς δοκιμές. Η IATA ζήτησε επίσης σχόλια και αναφέρει ότι για τους ταξιδιώτες που ερωτήθηκαν, το 65% συμφωνεί ότι εάν ένα άτομο κάνει αρνητική δοκιμή για το Covid-19, τότε δεν θα πρέπει να υποβληθεί σε καραντίνα κατά την άφιξη. Το 84% συμφωνεί επίσης ότι, αντίθετα, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να υποχρεωθούν να δοκιμαστούν με το 88% ακόμη και να συμφωνήσουν ότι θα υποβληθούν σε δοκιμές ως μέρος της διαδικασίας ταξιδιού.

Πάνω από 5000 ταξιδιωτικές επιχειρήσεις σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν την πρόταση της IATA αφού υπέβαλαν ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ζητώντας από την ΕΕ να αναλάβει δράση. Ωστόσο, ο έλεγχος και ο εμβολιασμός 75 δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα μνημειώδες έργο, κάτι που μπορεί να χρειαστεί μήνες για να επινοήσει ένα εξορθολογισμένο σχέδιο για την εκτέλεση.


Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

 • ***
 • Μηνύματα: 522
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #223 στις: Σεπτέμβριος 28, 2020, 13:16:43 μμ »
Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι μας θυμίζει η ανάρτηση από την BP για τον τουριστικό τομέα της Thailand.

Tουρισμός αυτοκτονιας

Η Ταϊλάνδη αξίζει συγχαρητήρια για την ουσιαστική εξάλειψη του Covid 19 αλλά δυστυχώς, η κυβέρνηση έκανε το ίδιο και στον τουρισμό, (εξάλειψη) με τεράστιες μακροχρόνιες ζημίες στην οικονομία.
Οι περιοριστικοί κανόνες θεώρησης εισόδου θυμίζουν ότι η νοοτροπία του γραφείου μετανάστευσης γίνεται δύσκολη και άκαμπτη(εκτός αν φυσικά χρησιμοποιείτε κάποιον πράκτορα).
Γιατί να θέλει κανείς να έρθει εδώ για διακοπές;
Σύμφωνα με τα στοιχεία του γραφείου μετανάστευσης "Hotel urge open market" (τμήμα επιχειρήσεων, 3 Σεπτεμβρίου), οι μακροπρόθεσμοι ξένοι κάτοικοι των μεγάλων προορισμών μειώθηκαν κατά 43,5% σε 146.483 το 2019 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
Έτσι, κυνηγώντας τα καλά παιδιά και, αλλάζοντας τις απαιτήσεις μακράς διαμονής υποψιάζονταν ότι κάποιος Δυτικός  είναι εγκληματίας εγινε το κόλπο να αποδεκατιστούν μια πολύ σημαντική ομάδα ομογενών.
Φαίνεται ότι ο Covid πρόκειται να παραμείνει. Το γνωστό εμβόλιο σχεδόν σίγουρα δεν θα είναι απόλυτη λύση. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι και να τους αναλάβουμε.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιστροφής στην εργασία των μεταναστών φέρνοντας τον ιό όσο και μεταξύ των τουριστών. Η απομόνωση θα κοστίσει στην Ταϊλάνδη μια περιουσία.

Πηγή:
https://www.bangkokpost.com/opinion/postbag/1992615/tourism-suicide?cx_placement=underbox#cxrecs_s

Κατά τα αλλα από τα 40,000,000 τουρίστες το 2019 θα μας γίνουν 100,000 Special Tourist Visa η οποίοι είναι και αμφίβολο αν θα πάνε γιατί υποχρεωτική Ασφάλεια Υγείας εκάστου ανερχόμενη σε $100,000 είναι ανασταλτικός παράγων.
Yπογράφηκε η αναστολή των Visas εως 31 Οκτωβρίου και η ανα πάσα στιγμή επιβολή της  quarantines από την 7-κομματική Συγκυβέρνηση ενώ τα υπάρχοντα μέτρα έληγαν την Τετάρτη………!

Πηγή:
https://www.bangkokpost.com/business/1992943/emergency-decree-extension-new-visas-approved#cxrecs_s

Δεν δικαιολογείτε πια αυτή η υστερία για τον κορονοϊό covid-19 γιατι η πιο ασφαλής Χώρα αποδείχθηκε η Thai «μας» με 3,545 περιπτώσεις και μόλις 59 θανάτους.

Τα «πιστοποιητικά» κατά του κορονοϊόυ  covid-19 αμα θέλουν να ταξιδέψουν (με εκτύπωση) αποτελεσμάτων στοίχιζαν στην Frankfurt €175 και αποτελέσματα μετα από…….8-ωρο ενώ «παίζει» το χρονικό των αποτελεσμάτων στις τιμές όπως και αν ζητήσετε εκτύπωση να το δείξετε κατά την επιβίβαση στο Προσωπικό καμπίνας των α/φ.

Απλά το αναφέρω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση και στην Ελλάδα που τα media είναι στην «κατήχηση» κορονοϊόυ  covid-19 αμα πάτε για tests δεν θα σας το κάνουν αμα πρώτα δεν σας κάνουν άλλες εξετάσεις πυρετού ,πιεσόμετρα ,σφίξεις παλμών ,βήχα ,ζαλάδες κλπ.
Όλοι είναι «ντυμένοι» σαν UFO με μάσκες, φόρμες, πλαστική συμπληρωματική μάσκα κλπ. στο «κατηχητικό» κατά του κορονοϊόυ  covid-19 και αμα ζητήσετε tests αρχινάνε τα θερμόμετρα -πιεσόμετρα ,τραβάνε αίμα κλπ.
Οσο για εμβόλια ……μακριά οι τύποι είναι αδίστακτοι το 82% των ασθενών που εκαναν μια ουσία Azithromycin (antibiotic) μέσα σε 5-ημερο εβαλαν μπελάδες στο κεφάλι τους γιατι ανέπτυξαν καρδιακά.
Οι τύποι είναι αδίστακτοι και ανεύθυνοι!
(θέλω να δω αν Ιατροί και Νοσηλευτές τα κάνουν οι ιδιοι και στις οικογένειές τους και τα λαμόγια μιλάνε για fake news …..αλλων……..).

Πηγή:
https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2767245

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

 • ***
 • Μηνύματα: 378
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
 • Browser:
 • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Νέα για τον τουρισμό
« Απάντηση #224 στις: Σεπτέμβριος 29, 2020, 16:07:55 μμ »
Περισσότερες κατηγορίες αλλοδαπών θα λάβουν είσοδο στην Ταϊλάνδη

Από Maya Taylor 29-09-2020
«… Επιχειρηματίες με βίζα μη μεταναστευτική, αλλά χωρίς άδεια εργασίας μπορούν να εισέλθουν, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να δείξουν εξοικονόμηση τουλάχιστον 500.000 μπατ κατά τους προηγούμενους 6 μήνες.»

Η ταϊλανδέζικη κυβέρνηση επεκτείνει τις ομάδες ξένων που μπορούν να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη, μετά από συνεδρίαση του Κέντρου για τη Διοίκηση της Κατάστασης Covid-19 υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Prayut Chan-o-cha. Ο εκπρόσωπος της CCSA Taweesin Visanuyothin αναφέρει ότι στους αθλητές που συμμετέχουν σε τουρνουά που διεξάγονται στο Βασίλειο θα έχουν επίσης άδεια για είσοδο.

Είναι κατανοητό ότι η πρώτη ομάδα που θα φτάσει θα είναι ποδηλάτες που συμμετέχουν σε μια εκδήλωση ποδηλασίας βασιλικού μαραθωνίου, καθώς και παίκτες μπάντμιντον που έρχονται για μια παγκόσμια περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη τον Ιανουάριο του 2021.

Εκτός από τους αθλητές, η Nation Thailand αναφέρει ότι οι επιχειρηματίες με μη μεταναστευτική θεώρηση αλλά χωρίς άδεια εργασίας μπορούν να εισέλθουν, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να αποφέρουν εξοικονόμηση τουλάχιστον 500.000 μπατ τους προηγούμενους 6 μήνες.

Στη χθεσινή συνάντηση, η κυβέρνηση ενέκρινε επίσης την Ειδική Τουριστική Θεώρηση, με τον πρωθυπουργό να ζητά από αξιωματούχους του Υπουργείου Τουρισμού και Εξωτερικών να συμφωνήσουν ένα πλαίσιο και κατευθυντήριες γραμμές που θα έδιναν προτεραιότητα στα συμφέροντα της Ταϊλάνδης. Οι τουρίστες που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη, και χαίρονται να ανταποκριθούν στη γραφειοκρατία και το σχετικό κόστος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την πλησιέστερη πρεσβεία της Ταϊλάνδης για να ρωτήσουν σχετικά με το STV.

Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας Longstay της Ταϊλάνδης, που έχει συσταθεί ειδικά για να χειριστεί τις έρευνες σχετικά με το STV.

Η εταιρεία Thailand Longstay ιδρύθηκε το 2001 με την έγκριση της Ταϊλάνδης Βασιλικής Κυβέρνησης για την υποστήριξη του τουρισμού μακράς διαρκείας. Καθώς η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης είναι σημαντικός μέτοχος της εταιρείας, στοχεύουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε συνταξιούχους απόδημους για την προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας του Βασιλείου της Ταϊλάνδης.

Από την ίδρυση, η εταιρεία έχει υπογράψει πολλά ΜΣ με πολλούς κυβερνητικούς οργανισμούς όπως το Γραφείο Μετανάστευσης, η Τουριστική Αστυνομία και τα Αεροδρόμια της Ταϊλάνδης.

Ως εκ τούτου, ειδικευόμαστε στην πραγματοποίηση βίζας συνταξιοδότησης 1 έτους και θεώρησης STV για αλλοδαπούς και άλλα θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία μετανάστευσης της Ταϊλάνδης. Θα περάσουμε από τη γραφειοκρατική διαδικασία για τους πελάτες μας. Αυτή είναι η απόλυτη ευκολία που παρέχουμε.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι 150 εγκεκριμένοι αλλοδαποί αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ, από τις 8 Οκτωβρίου. Αυτά περιλαμβάνουν το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

https://thethaiger.com/coronavirus/more-categories-of-foreigners-to-be-granted-entry-to-thailand
Life is too short to be living somebody else's dream