Αποστολέας Θέμα: Ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη  (Αναγνώστηκε 50448 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis1069

• *
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
Ασφάλεια ταξιδιου
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 01:07:43 πμ »
Καλησπέρα
Μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει με τις ταξιδιωτικες ασφάλειες;
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
    • www.thai.gr
Απ: Ασφάλεια ταξιδιου
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 10:25:37 πμ »
Καλησπέρα
Μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει με τις ταξιδιωτικες ασφάλειες;
Ευχαριστώ

Το ξαναλεω και γινομαι κουραστικος. Εξερευνηστε το site

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=555.0

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:23:12 μμ »
λοιπον παιδια θα ετοιμασω ενα θεμα για την ταξιδιωτικη ασφαλεια αλλα και για τις ασφαλειες ζωης και καρτες νοσηλειας (σαν ασφαλιστης που ειμαι lol!) εαν καλυπτονται και πως στην ταυλανδη. sταy tuned! για τις καρτες νοσηλειας ξερω οτι καλυπτουν στην ευρωπη μεχρι καποιο ποσον (δεν αναφερω καποιο συγκεκριμενο γιατι καθε εταιρεια εχει δικο της budget).
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:25:13 μμ »
λοιπον παιδια θα ετοιμασω ενα θεμα για την ταξιδιωτικη ασφαλεια αλλα και για τις ασφαλειες ζωης και καρτες νοσηλειας (σαν ασφαλιστης που ειμαι lol!) εαν καλυπτονται και πως στην ταυλανδη. sταy tuned! για τις καρτες νοσηλειας ξερω οτι καλυπτουν στην ευρωπη μεχρι καποιο ποσον (δεν αναφερω καποιο συγκεκριμενο γιατι καθε εταιρεια εχει δικο της budget).

Αναμένουμε με ενδιαφερον  ;)

Αποσυνδεδεμένος no money no honey

• *
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 14:14:45 μμ »
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
LEISURE / BUSINESS TRAVEL INSURANCE CERTIFICATE
Αγαπητέ Ασφαλισμένε,

το Ταξιδιωτικό Ασφαλιστικό Πρόγραμμα που έχετε επιλέξει σας προστατεύει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, από τη στιγμή της αναχώρησής μέχρι και την επιστροφή σας, με τις καλύψεις, παροχές και τα αντίστοιχα ποσά που αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί.Αγαπητέ Ασφαλισμένε,

το Ταξιδιωτικό Ασφαλιστικό Πρόγραμμα που έχετε επιλέξει σας προστατεύει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, από τη στιγμή της αναχώρησής μέχρι και την επιστροφή σας, με τις καλύψεις, παροχές και τα αντίστοιχα ποσά που αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί.ΤΑΞΙΔΙ/ TRIP TO:   PHUKET ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / INSURANCE PERIOD: 19/03/2009 – 30/03/2009ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ/ ACCIDENTAL DEATH            €  30.000,00

ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ/ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ AΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
PERMANENT  ΤOTAL/PARTIAL DISABILITY DUE TO ACCIDENT         €  30.000,00

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ
MEDICAL EXPENSES DUE TO ACCIDENT IN/OUT OF HOSPITAL UP TO      €  30.000,00

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΝΤΟΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ
ΣΗΜ. H κάλυψη ισχύει ΜΟΝΟ εκτός χώρας μόνιμης κατοικίας ή υπηκοότητας
MEDICAL EXPENSES DUE TO SUDDEN SICKNESS IN HOSPITAL UP TO      €  30.000,00
NB. Coverage is valid ONLY outside country of permanent residence or citizenship
ΑΠΑΛΛΑΓΗ/DEDUCTIBLE                                                                                           €       100,00

ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΜΕΧΡΙ      
EMERGENCY EVACUATION UP TO                   €  10.000,00

ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΣΟΡΟΥ ΜΕΧΡΙ   
REPATRIATION OF REMAINS UP TO                   €    5.000,00

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η’ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ    €    1.000,00
Emergency Family Travel, up to                                                                  

ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ MEXΡΙ
TRIP INTERRUPTION UP TO                      €      300,00

ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΩΡΩΝ ΜΕΧΡΙ
FLIGHT DELAY (OVER 8 HOURS) UP TO                   €      300,00

ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΩΡΩΝ,  ΜΕΧΡΙ
LUGGAGE DELAY (OVER 8 HOURS) UP TO                 €      200,00

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΧΡΙ                                                    
THIRD PARTY LIABILITY UP TO                                                                                 €  20.000,00    

ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ
HIJACKING PER DAY, UP TO 30 DAYS                   €      300,00

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 07, 2009, 16:17:32 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 14:26:35 μμ »
Ποσο κοστισε αυτη η ασφαλεια ?
Ειχαν αντιπρόσωπο στην Τhai ?

Μπρρρρρρρρρ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΣΟΡΟΥ ΜΕΧΡΙ

REPATRIATION OF REMAINS UP TO                   €    5.000,00

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• *
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 14:41:42 μμ »
Αυτο ειπα και εγω Μπρρρρρρρρρ-  Άμεση ανταπόκριση / βοήθεια σε όλα τα μέρη του κόσμου μέσω ειδικής, δωρεάν τηλεφωνικής σύνδεσης, 365 μέρες το χρόνο σε 24ώρη βάση για όλους τους ασφαλισμένους.
Σε περίπτωση επέλευσης ασφαλισμένου κινδύνου, τα κατά τόπους στελέχη της ....... θα εξυπηρετούν με παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών που καλύπτονται από το παρόν ασφαλιστήριο συμβόλαιο, δηλ. Γενικές, Τεχνικές, Ιατρικές Πληροφορίες, Ιατρική Βοήθεια και Μεταφορές.
Η....... θα εγγυάται ή θα πληρώνει – κατά περίπτωση – τα ζητούμενα ποσά σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Ιατρούς, Μεταφορικές Εταιρίες κλπ., για λογαριασμό του Ασφαλισμένου.

Σε περίπτωση επέλευσης ενός από τους ασφαλισμένους κινδύνους, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την ....... (365 μέρες το χρόνο σε 24ώρη βάση) στην παρακάτω τηλεφωνική γραμμή:

ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ .......Διεθνής κωδικός (+) .........

Όταν καλείτε την ........., θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα σας, που ακριβώς βρίσκεστε, ότι είστε ασφαλισμένοι με το συμβόλαιο της .........στην Ελλάδα και στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας (τηλέφωνο, αρ. Δωματίου, κινητό κλπ.) καθώς και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.81 ευρω αν θυμαμε καλα.Από την ασφάλιση αυτή εξαιρούνται  ρητά οποιεσδήποτε απώλειες, τραυματισμοί, ατυχήματα, ζημιές και αστικές ευθύνες που  μπορεί να συμβούν και να οφείλονται άμεσα ή έμμεσα, σε ταξίδια ή παραμονή στις, προς ή μέσα από, τις παρακάτω χώρες και περιοχές : ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΟΥΒΑ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 17:32:49 μμ »
να ακουσουμε και την γνωμη του hommis σαν ασφαλιστης;Αυτος ολο και κατι παραπανω θα κατεχει να μας πει αν παιζει τιποτα ιδιαιτερο.

• *
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 21:02:53 μμ »
   Συνταξιδιοτη λοστρομο ειλικρινα δεν ξερω πως να εκλαβω την απαντηση αυτη,ελπιζω να μην ειναι απαξιοτικη.
   Οσο αφορα τις ασφαλειες αυτες ειχα ψαχτει λιγο (ειχα δει κακο ονειρο).και δυστηχως ο ασφαλιστης του αυτοκινητου μου, αν και πολυ καλος και φιλος, δεν μπορουσε να με βοηθησει,οι ασφαλιστικες εταιρειες που συνεργαζεται δεν κανουν τετοιου ειδους ασφαλειες.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:32:35 πμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 01:11:17 πμ »
παιδια θα ρωτησω την δευτερα - τριτη και θα σας πω μια γενικη ιδεα. αλλα θα κανω μια ευρενα και οτι νεωτερα εχω θα σας ενημερωσω απο την ασφαλιστικη αγορα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 11:33:18 πμ »
  Συνταξιδιοτη λοστρομο ειλικρινα δεν ξερω πως να εκλαβω την απαντηση αυτη,ελπιζω να μην ειναι απαξιοτικη.
   Οσο αφορα τις ασφαλειες αυτες ειχα ψαχτει λιγο (ειχα δει κακο ονειρο).και δυστηχως ο ασφαλιστης του αυτοκινητου μου, αν και πολυ καλος και φιλος, δεν μπορουσε να με βοηθησει,οι ασφαλιστικες εταιρειες που συνεργαζεται δεν κανουν τετοιου ειδους ασφαλειες.

οχι καθολου φιλε μου.απλα δεν ξερω και πολλα απο ασφαλειες.μπορει αυτο που ανεφερες να ειναι πολυ καλο προγραμμα αλλα σαν και εμενα εδω ισως υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν.απλα με τις ασφαλειες ειμαι επιφυλαχτηκος γιατι ξερω παντα οτι υπαρχουν μικρα γραμματα.το να κανει καποιος μια τετοια ασφαλεια και να τυχει να την χρειαστει κατω και τελικα να μην του δωσουν τιποτα εξαιτιας καποιων ψιλων γραμματων θα ειναι αδικο και πανω απο ολα εδω πρεπει να προστατευουμε τουλαχιστον τα μελη μας απο τετοιου ειδους κακοτοπιες.
 ειπα για τον hommis επειδη ειναι η δουλεια του και ισως ξερει κατι παραπανω.πολυ καλα εκανες και το ανεφερες και αν ειναι οντως κατι καλο γιατι καποιος που να θελει να ειναι προστατευμενος να μην την κανει.για αυτο υπαρχει και το φορουμ. ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος brainlaugh

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
    • LiquidNet
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 13:58:28 μμ »
Εγώ πάντως που έχω ασφάλεια με την interamerican, medisystem, μου κάλυψε σχεδόν όλα τα έξοδα εκτός κάτι μικροαμοιβές γιατρών.
Απλά είχα πάει στη bangkok στο Bumrungrad International Hospital, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα και μια μέρα νοσηλεία. Είχα επικοινωνήσει προηγουμένως με medisystem, πλήρωσα τα πάντα στο νοσοκομείο και μαζί με τις αποδείξεις μου δώσανε και κάτι έγγραφα για την ασφαλιστική.
Τους τα έδωσα, μαζί με το electronic ticket και μου κάλυψαν 550 ευρώ απο τα 700 που είχα περίπου πληρώσει. Απο ένα γνωστό που είχε πάει σε νοσοκομείο στο phuket η ασφαλιστική του ήθελε να επικυρώσει τα χαρτιά η πρεσβεία ή κάτι τέτοιο αν θυμάμμαι καλά.

Τώρα εγώ έχω την εξής ερώτηση για όποιον ξέρει. Η γυναίκα μου έρχεται Αθήνα 21/11 (σημαδιακή ημερομηνία), θα έχει πληρώσει για μια ασφάλεια που τι θέλει η πρεσβεία για 90 ημέρες. Ξέρει κανείς τι καλύπτει η ασφάλεια αυτή στην ελλάδα? Αν θυμάμαι καλά στοιχίζει γύρω στα 3000 baht.

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 14:55:12 μμ »
παιδια επειδη υπαρχουν πολλα μικρα γραμματα σε αυτες τς δουλειες , πολλες ερωτησεις στον ασφαΛΗΣΤΗΣ σας και μεγαλο διαβασμα στους γενικους και ειδικους ορυς του συμβολαιου

Συγχώνευση : Νοεμβρίου 09, 2009, 13:58:39 μμ
λοιπον παιδια ρωτησα. κοιταξτε τι γινεται... αλλο η ασφαλεια ζωης, αλλο η ταξιδιωτικη ασφαλεια, αλλο η καρτα νοσηλειας. αυτο που μας συμφερει και μας καλυπτει ειναι η ταξιδιωτικη ασφαλεια. τωρα η τιμες και οι καλυψεις διαφερουν εαν ειναι ατομικο το συμβολαιο ή ομαδικο (πχ να ασφαλιστουν πολλα ατομα για 6 μηνες ή για 1 χρονο), επισης το ποτε θα ταξιδεψουν αλλα και ποσες φορες. συγκεκριμενα μου ειπανε οτι οσες περισσοτερες ειναι οι φορες που θα ταξιδεψεις τοσο μικροτερο ειναι το κοστος.  Θελετε να ζητησω καποια προσφορα ατομικη και ομαδικη? παρακαλω ο συλλογος να απαντηση εαν υπαρχει προβλημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2009, 13:58:39 μμ από HOMIES »

Αποσυνδεδεμένος lostre

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 22:11:28 μμ »
εχω ασφαλεια eurolife ξερει καποιος να μου πει τι ενεργειες πρεπει να κανω για ταξιδιωτικη ασφαλεια?και αν μου συμβει κατι τι γινετε πληρωνω πρωτα και μετα περνω τα λεφτα πισω η δε πληρωνω τιποτα τα κανει ολα η ασφαλιστικη .εγω θα τιαξιδεψω 10/04/10-02/05/10

Αποσυνδεδεμένος stesak

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 4.1.249.1045 Chrome 4.1.249.1045
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 12, 2010, 02:16:00 πμ »
και εγώ ψάχνω για ταξιδιωτική ασφάλεια και μου ρθε ένα email από το http://www.securetravel.gr , το ξέρει κανείς; Είναι αξιόπιστο, γιατί βρήκα ασφάλεια για 13 ημέρες με 52 ευρώ.