Αποστολέας Θέμα: Γραφείο μετανάστευσης  (Αναγνώστηκε 4850 φορές)

ผู้เข้าชม

  • Επισκέπτης
Γραφείο μετανάστευσης
« στις: Ιούλιος 20, 2008, 23:17:15 μμ »
Ωρες λειτουργίας.
το  immigration office είναι συνήθως ανοιχτό από 7am να 8pm, σε καθημερινή βάση.

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Οι κάτοχοι ελληνικών (ευρωπαϊκών) διαβατηρίων μπορούν να πάρουν βίζα 30 ημερών κατά την άφιξή τους στο διεθνές αεροδρόμιο της Πνομ Πενχ ή το αεροδρόμιο του Siem Reap. Το διαβατήριό σας πρέπει να έχει ισχύ για 7 τουλάχιστον μήνες, να έχετε μαζί σας μια φωτογραφία ταυτότητας και 20 δολάρια Η.Π.Α. Βίζα μπορείτε να πάρετε επίσης και στα χερσαία σύνορα με την Ταϊλάνδη στο Poipet και στο Krong Koh Kong. Στα σύνορα αυτά μπορείτε να πληρώσετε και με Baht. Αν ερχόσαστε από το Βιετνάμ ή το Λάος πρέπει να έχετε ήδη τη βίζα για να περάσετε τα σύνορα. Βίζα μπορείτε να βγάλετε εύκολα στη Μπανγκόκ, στη Βιεντιάνε, στο Ανόι ή στο Χο Τσι Μινχ.



https://www.evisa.gov.kh/

Passport, Visa and Airport tax

A passport and visa are required. Tourists and business travelers may purchase a Cambodian visa valid for one month at the airports in Phnom Penh and Siem Reap. Both require a passport-sized photograph. A departure tax is charged on all domestic and international flights.
 
Airport Tax
From Phnom Penh International  - Airport in Phnom Penh
International Departure Tax US$25 per person and domestic US$6 per person

From Siem Reap International - Airport in Siem Reap
International Departure Tax US$25 and Domestic US$6 per person

The entry points to obtain Visa
Airports:

    * Phnom Penh International Airport
    * Siem Reap International Airport

Cambodia-Vietnam border:

    * Bavet International Check Point (Svay Rieng Province)
    * Kha Orm Sam Nor International Check Point (Kandal Province)
    * Koh Rohka International Check Point (Prey Veng Province)

Cambodia-Thailand border:

    * Cham Yeam International Check Point (Koh Kong Province)
    * Poi Pet International Check Point (Banteay Meanchey Province)
    * Osmach International Check Point (Odor Meanchey Province)

  Now available !!!
 
Application for Visas and Fee

    * It is required for the visa applicants to submit passport, application forms, a recent passport-style color photograph, and such other documents as determined by the status of stay.
    * Single entry visa fee for tourist:    US$ 20
    * Single entry visa fee for business:  US$ 25

Visa Type
Tourist & Business Visas:

    * Visitors from countries not under Visa Exemption Agreements must apply for a Tourists or business visa valid for one month at the points of entry.
    * Siem Reap International Airport

Visa K:

    * Visa K can be issued to a Cambodian national entering the Kingdom on a foreign passport. (The applicant has to provide well-documented evidence, such as proof that one's parents were Cambodian).

Visa Exemption:

    * The nationals of the Philippines and Malaysia do not need a tourist visa and many stay in Cambodia for 21 and 30 days respectively.

Visa extension
Tourist & Business Visas:

    * The tourist (T) and business (E) visas can be extended at the Immigration Department, National Police. The Diplomatic (A), Official (B) and Courtesy (C) visas can be extended at the Consular Department, Ministry of Foreign Affairs. A tourist visa can be extended only once for up to one month (single entry).

A business visa can be extended for:

    * One month (Single entry)
    * Three months (Multiple entry)
    * Six months (Multiple entry)
    * One year (Multiple entry)
    * Overstayers will be fined US$ 5 per day.

http://www.tourismcambodia.com/tripplanner/essential-information/visa-passport.htm



« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 28, 2017, 20:43:23 μμ από thailandgr »



ผู้เข้าชม

  • Επισκέπτης
Απ: γραφείο μετανάστευσης
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 22, 2008, 12:30:12 μμ »
 Πρεσβεία της Αυστραλίας:
 Τηλ: 213 470, Fax: 426 003

 Πρεσβεία της Βραζιλίας
 Τηλ: 211 457 - 458, Fax: 211 455 - 456

 Πρεσβεία της Βουλγαρίας:
Tel: 723 182/015 915 825, Fax: 426 491

 Πρεσβεία του Καναδά:
 Τηλ.: 426 001-1, Fax: 426 271

 Πρεσβεία της Κούβας:
Τηλ: 217 428

 Πρεσβεία της Γαλλίας:
 Τηλ: 430 020, Fax: 430 037

Πρεσβεία της Γερμανίας:
 Τηλ.: 216 381/216 193, Fax: 427 746

 Πρεσβεία της Ινδίας:
 Τηλ: 363 502 / 361 270, Fax: 364 489

Πρεσβεία της Ινδονησίας:
Τηλ.: 217 947/217 934/216 623, Fax: 216 129

 Πρεσβεία της Ιαπωνίας:
Τηλ: 217 161/217 164, Fax: 216 162

Πρεσβεία του Λάος:
 Τηλ: 426 441, Fax: 427 454

 Πρεσβεία της Μαλαισίας:
Τηλ.: 216 411/017 810 777, Fax: 216 004

 Πρεσβεία των Φιλιππίνων:
Τηλ: 428 591, Τηλ. / Fax: 428 048

 Πρεσβεία  Πολωνίας:
 Τηλ: 720 917/720 916, Fax: 720 918

Πρεσβεία της Ταϊλάνδης:
Τηλ: 363 869/363 870/363 871, Fax: 018 810 860

Πρεσβεία της Ρωσίας:
Τηλ: 210 931/215 082

Πρεσβεία της Σιγκαπούρης:
Τηλ: 360 855/360 856, Fax: 018 810 840

 Πρεσβεία  Μάλτας:
 Τηλ: 725 055 - 908, Fax: 724 855

 Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας:
 Τηλ: 426 848/015 839 680

 Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας:
 Τηλ: 720 920/720 921, Fax: 210 861

 Πρεσβεία της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ:
 Τηλ: 362 531, Fax: 427 385

 Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου:
Τηλ: 012 802 992/012 802 993, Fax: 427 125

 Πρεσβεία  Αμερικής:
Τηλ.: 216 436/216 438/216 804, Φαξ: 216437
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 09, 2009, 15:18:29 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος sunday_archi

  • *
  • Μηνύματα: 5
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: Γραφείο μετανάστευσης
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 18, 2009, 20:13:56 μμ »
Παιδια ξερει κανεις την βιζα για Καμποτζη την παιρνεις στο αεροδρομιο η πρεπει να κανεις καποια ενεργεια πριν φτασεις εκει? Ευχαριστω!


Παρακαλω να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες. Thai.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2009, 20:44:44 μμ από thailandgr »

kachakohchang

  • Επισκέπτης
Απ: Γραφείο μετανάστευσης
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 18, 2009, 20:31:31 μμ »
Παιδια ξερει κανεις την βιζα για Καμποτζη την παιρνεις στο αεροδρομιο η πρεπει να κανεις καποια ενεργεια πριν φτασεις εκει? Ευχαριστω!


Παρακαλω να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες. Thai.gr


Oλες τις πληροφοριες που ζητας θα τις βρεις εδω..


http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,162.0.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2009, 20:44:14 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 10743
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
    • Thailand
Απ: Γραφείο μετανάστευσης
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 18, 2009, 21:33:14 μμ »
Παιδια ξερει κανεις την βιζα για Καμποτζη την παιρνεις στο αεροδρομιο η πρεπει να κανεις καποια ενεργεια πριν φτασεις εκει? Ευχαριστω!


Παρακαλω να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες. Thai.gr

Υπάρχει και η βίζα απο το ιντερνετ , αλλά τουλαχιστον όταν πήγα εγώ δεν δούλευε.

http://www.mfaic.gov.kh/e-visa/vindex.aspx

Δες και αυτό , αν θες http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,2184.0.html

Αποσυνδεδεμένος lostromos

  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • *****
  • Μηνύματα: 4403
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Γραφείο μετανάστευσης
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 18, 2009, 22:11:36 μμ »


Υπάρχει και η βίζα απο το ιντερνετ , αλλά τουλαχιστον όταν πήγα εγώ δεν δούλευε.

http://www.mfaic.gov.kh/e-visa/vindex.aspx



νομιζω δεν δουλευει ακομα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2009, 22:15:00 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος sunday_archi

  • *
  • Μηνύματα: 5
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: Γραφείο μετανάστευσης
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 26, 2009, 19:55:39 μμ »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ!!!!!!!!!
ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ ΘΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ  ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mykonos

  • *
  • Μηνύματα: 23
  • OS:
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Chrome 62.0.3202.75 Chrome 62.0.3202.75
Visa to Cambodia for Tourist
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 28, 2017, 03:20:29 πμ »
ειναι η επισημη σελιδα ?

https://www.mfaic.gov.kh/e-visa/vindex.aspx
https://www.evisa.gov.kh/application_new



Tourist Visa
Enter Type   Single entry only
Fee   USD30+ USD6(processing charge)
Validity   3 months(starting from the date of issue)
Length of Stay   30 days (more)
Processing time   3 business days
Requirement   A passport validity of more than six months balance at time of entry, a recent passport-size photo in digital format (JPEG or PNG format), a valid credit card (Visa/MasterCard).
Visa Exemption   Laos, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam, Thailand, Indonesia, Brunei Darussalam, Myanmar


ΒΛΈΠΩ ΜΕΓΆΛΗ ΕΛΙΨΗ ΣΕ ΠΛΙΡΟΗΦΌΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΚΑΜΠΌΔΙΑ.
ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΌΜΟΡΦΑ ΤΑΞΊΔΙΑ ΝΑ ΈΧΕΤΕ

thai.gr

Visa to Cambodia for Tourist
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 28, 2017, 03:20:29 πμ »