0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σε όλους.τελικά κατάφερα να κάνω την διαδικασία και να πάρο visa για το tilak μου όχι όσο ήθελα αλλα ένταξη δεν βαριέσαι όλα καλά θα ήθελα να μου πει κανεις αν ξέρι πως μπορώ να πάρο επιπλέον παραμονή.ευχάριστο
για τουρισμό πήραμε visa ένα μηνα
Πιστεύω παιδιά πως γίνεται να έρθει και με έναν διαφορετικό τρόπο για να γλιτώσετε και όλα τα παραπάνω και να μην σας σπάσουν τα @@ Αν κάποιος εχει μια επιχείριση στην Ελλάδα που χρειάζεται και καλά κάποιον αλλοδαπό εργάτη για μια συγκεκριμένη δουλειά που εχει εξειδίκευσημπορει να τον φέρι στην Ελλάδα και καλά για τις ανάγκες τις επιχείρησής του χωρείς κανένα εμπόδιο και αρκετό πολύ εύκολα δεν χρειάζεται να τον ασφάλιση για όσο καιρό θα είναι εδώ αφού υποτίθεται οτι ειναι εξειδικευμένος για κάτι και ειναι ασφαλισμένος στην χώρα προέλευσής του κατι που νομίζω κάνουν ολες οι offshore επιχείρησης στην Ελλαδα με την εισαγωγή αλλοδαπού προσωπικού για τις ανάγκες τους εδώ ειναι αρκετά εύκολη και πολύ απλή διαδικασία και μπορει να παραμείνει για οσο καιρώ θέλει και καλα η εταιρία για τις ανάγκες τις εδώ χωρίς επεκτάσεις βίζας και κερατιάτικα ευρό στο κράτος