Αποστολέας Θέμα: Visa Ταϊλανδού πολίτη για Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 244749 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apost2

• *
Απ: Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 13, 2008, 01:26:31 πμ »
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Θέλω να ρωτήσω κάτι... σε πρόσφατο ταξίδι μου (για επαγγελματικό λόγο) στην Bangkok γνώρισα κάποιες κοπέλες οι οποίες πραγματικά έχουν γυρίσει ολόκληρη την Ευρώπη. Τουρισμό απλό, χωρίς κάποιος να τους κάνει πρόσκληση. Βέβαια δουλεύουν κανονικά, έχουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Με την λογική αυτή, αν προσκαλέσω εγώ πχ μια κοπέλα που επίσης δουλεύει, έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που ακριβώς κολλάει η διαδικασία? Επίσης, τα χαρτιά κλπ μπορούν να γίνουν απο την πρεσβεία της Ταυλάνδης στην Αθήνα ή πρέπει απαραιτήτως να γίνουν στην Ελληνική πρεσβεία στη Bangkok ?

Αποσυνδεδεμένος Louis de Funès

• Φύλο: Άντρας
  • TIT - This is Thailand
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 13, 2008, 05:06:26 πμ »
Δεν προβλεπεται η βιζα να κολλησει πουθενα γιατι....απαντησες μονος σου --> εχουν δουλειες και κατα συνεπεια ολα τα απαραιτητα εγγραφα.
Δεν πολυκαταλαβα τι χαρτια εννοεις αλλα τη βιζα μπορει να τη δωσει μονο το ελληνικο προξενειο στην Μπανγκοκ.

Αποσυνδεδεμένος kostaspap

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 18, 2009, 21:50:51 μμ »
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΤΖΗ.ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ??..ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ??

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 03:38:33 πμ »
Η Ελλάδα δεν έχει πρεσβεία στην Καμπότζη.Αρμόδια πρεσβεία για να ενημερωθείς είναι η πρεσβεία μας στην ΒΚΚ

Αποσυνδεδεμένος kostaspap

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 23:35:17 μμ »
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΚΚ?..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ?

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:20:44 πμ »
Πάρε τους ένα τηλέφωνο να ρωτησεις.

Αποσυνδεδεμένος thairg

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 30, 2009, 16:44:31 μμ »
καλησπέρα σε όλους.τελικά κατάφερα να κάνω την διαδικασία και να πάρο visa για το tilak μου όχι όσο ήθελα αλλα ένταξη δεν βαριέσαι όλα καλά θα ήθελα να μου πει κανεις αν ξέρι πως μπορώ να πάρο επιπλέον παραμονή.ευχάριστο

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.43 Chrome 1.0.154.43
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 30, 2009, 20:12:59 μμ »
καλησπέρα σε όλους.τελικά κατάφερα να κάνω την διαδικασία και να πάρο visa για το tilak μου όχι όσο ήθελα αλλα ένταξη δεν βαριέσαι όλα καλά θα ήθελα να μου πει κανεις αν ξέρι πως μπορώ να πάρο επιπλέον παραμονή.ευχάριστο

μπορείς να μας πεις περισσότερα? δηλαδή πόσες ημέρες πήρες? ως τουρίστρια έρχεται ή ως σύζυγος?
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 30, 2009, 20:20:03 μμ »
μαλλον ως τουριστρια ερχετε γιατι το παλικαρι αναφερετε σε κοπελες που εχουν δουλεια αρα και τα νομιμα εγγραφα για να παρουν βιζα.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 31, 2009, 03:16:02 πμ »
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις.Είτε μηνιαία είτε τρίμηνη βίζα.

Αποσυνδεδεμένος thairg

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 31, 2009, 10:35:48 πμ »
για τουρισμό πήραμε visa ένα μηνα

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 31, 2009, 12:50:39 μμ »
για τουρισμό πήραμε visa ένα μηνα

Καλως να ερθει η κοπελα . Και εγω το 1999 εφερα την τοτε κοπελα μου και σημερινη γυναικα μου, με βιζα 15 ημερων ! Αλλα ειχα περασει τα πανδεινα απο τους φοβερους γραφειοκρατες της πρεσβειας. Τωρα βεβαια υπαρχει καινουργιο προσωπικο και μαλλον θα εχει αλλαξει και η νοοτροπια.

Το βασικο ειναι η κοπελλα να δουλευει και να εχει καποια χρηματα στη τραπεζα. Οσο αναφορα την επεκταση της βιζας θα πρεπει να πας στο αλλοδαπων της περιοχης σου. Στο Πειραια που μενω π.χ στεγαζεται στο κτιριο της ασφαλειας Πειραια και για να κανεις επεκταση βιζας , κοστιζει 500 €.

Αποσυνδεδεμένος spessartite

• *
  • Browser:
    • www.cosmogem.blogspot.com
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 31, 2009, 18:09:58 μμ »
Πιστεύω παιδιά πως γίνεται να έρθει και με έναν διαφορετικό τρόπο για να γλιτώσετε και όλα τα παραπάνω και να μην σας σπάσουν τα @@ :)
Αν κάποιος εχει μια επιχείριση στην Ελλάδα που χρειάζεται και καλά κάποιον αλλοδαπό εργάτη για μια συγκεκριμένη δουλειά που εχει εξειδίκευση
μπορει να τον φέρι στην Ελλάδα και καλά για τις ανάγκες τις επιχείρησής του χωρείς κανένα εμπόδιο και αρκετό πολύ εύκολα δεν χρειάζεται να τον ασφάλιση για όσο καιρό θα είναι εδώ αφού υποτίθεται οτι ειναι εξειδικευμένος για κάτι και ειναι ασφαλισμένος στην χώρα προέλευσής του κατι που νομίζω κάνουν ολες οι offshore επιχείρησης στην Ελλαδα με την εισαγωγή αλλοδαπού προσωπικού για τις ανάγκες τους εδώ ειναι αρκετά εύκολη και πολύ απλή διαδικασία και μπορει να παραμείνει για οσο καιρώ θέλει και καλα η εταιρία για τις ανάγκες τις εδώ χωρίς επεκτάσεις βίζας και κερατιάτικα ευρό στο κράτος

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 14:53:56 μμ »
Πιστεύω παιδιά πως γίνεται να έρθει και με έναν διαφορετικό τρόπο για να γλιτώσετε και όλα τα παραπάνω και να μην σας σπάσουν τα @@ :)
Αν κάποιος εχει μια επιχείριση στην Ελλάδα που χρειάζεται και καλά κάποιον αλλοδαπό εργάτη για μια συγκεκριμένη δουλειά που εχει εξειδίκευση
μπορει να τον φέρι στην Ελλάδα και καλά για τις ανάγκες τις επιχείρησής του χωρείς κανένα εμπόδιο και αρκετό πολύ εύκολα δεν χρειάζεται να τον ασφάλιση για όσο καιρό θα είναι εδώ αφού υποτίθεται οτι ειναι εξειδικευμένος για κάτι και ειναι ασφαλισμένος στην χώρα προέλευσής του κατι που νομίζω κάνουν ολες οι offshore επιχείρησης στην Ελλαδα με την εισαγωγή αλλοδαπού προσωπικού για τις ανάγκες τους εδώ ειναι αρκετά εύκολη και πολύ απλή διαδικασία και μπορει να παραμείνει για οσο καιρώ θέλει και καλα η εταιρία για τις ανάγκες τις εδώ χωρίς επεκτάσεις βίζας και κερατιάτικα ευρό στο κράτος

Μπορει να απαντηση καπoιος στο παραπανω μηνυμα γιατι ακουγετε ενδιαφερον αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2009, 13:31:49 μμ από Jello Biafra »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 21:37:12 μμ »

Αυτο που λες ισχυει απο οτι ενημερωθηκα και γω, σαν τουριστικος πρακτορας μπορω να ζητησω απο τον ΕΟΤ να μου χορηγηση οχι μονο αδεια παραμονης αλλα και αδεια εργασιας , αν ισχυριστω δηλαδη οτι εχω η θελω να εχω τουριστικες και επαγγελματικες συναλλαγες με την Ταυλανδη και χρειαζομαι μια κοπέλα απο κει να την φερω εδω. Απλα θα πρεπει να μπει κανονικα στα χαρτια της εταιρειας, τωρα αν θελεις να ερθει για 2-3 μηνες δεν την δηλωνεις πουθενα και μετα την στελνεις πισω.
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!