0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και εκτος θεματος,στα 13 ταξιδια που εχω κανει με καταρ ,μου την εχουν ζητησει στα 12.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεται με την qatar ,εδω και 1-1,5 χρονο δημηουργη συνεχοσ προβληματα ,ολο και κατι,1 στουσ 3 επιβατεσ εχουν παραπονα μια με την καρτα μια με τα κιλα μια με τα εισητηρια ολο και κατι, απο τοτε δε που αποχωρησαν οι 3 κυριοτερεσ εταιριεσ ακριβηνε υπερβολικα, τα ναυλα τησ ιδια και ακριβοτερα με etihad-emirates πολυ καλιτερεσ εταιριεσ ,η turkish καλη αλλα μεγαλη παραμονη κων/πολη. εγω προσωπηκα παω με egypte air, μεγαλη σχετικα παραμονη στο κα¨ιρο 4.5 ωρεσ αλλα σχετικα πιο φτηνη περιπου 100 ευρ.στο αθηνα-βκκ-αθηνα ,καινουργια αεροπλανα,μεγαλεσ θεσεισ (βολυκα για ψυλουσ) και το κυριοτερο για εμενα εισητηρια με διαρκεια υσχιοσ 1 χρονου.Η qatar αξιζη μονο αν πασ πουκετ παει αθηνα πουκετ αθηνα με 2 ενδειαμεσουσ σταθμουσ βεβεωσ και αλαγη αεροπλανου στο qatar στο οικονομικο τησ δε πολυ μεγαλη παραμονη.Γιαυτο φιλε νυοπαντρε τσεκαρε και etihad και οπου αλλου σου κατση καλα και συγουρα.(καλωσ ηρθεσ στο κλαμπ των παντρεμενων με thai lady)
Kαι κάτι τελευταίο σχετικά με την ασφάλεια της κοπέλας για τους 3 πρώτους μήνες. Γνωρίζει κάποιο από τα παιδιά που παντρεύτηκε πρόσφατα πόσο κοστίζει? Είναι περίπου 3-3500 ΤΒΗ?
πριν ενάμιση χρόνο ήταν περίπου 3.000 μπατ. Με το εισητήριο τώρα αν κλείσεις μέσω ιντερνετ σε εταιρία που βγάζει εισητήρια μέσω ιντερνετ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί εσύ πληρώνεις αυτούς με πιστωτική κάρτα και αυτοί την αεροπορική εταιρία μετά.Υπάρχει και η λήση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαργιασμό
Αν θυμαμαι καλα ,με την βεβαιωση μπορει να παει μονο στη Ταιλανδη .Δυστυχως θα πρεπει να περιμενετε να βγει η αδεια παραμονης .Αυτο συνεβαινε πριν 2 χρονια τουλαχιστον . Παρε και την πρεσβεια του Βελγιου για σιγουρια ......