0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στο Phuket, και εγώ τα μαθαίνω από τις εφημερίδες. Σε γενικές γραμμές, σίγουρα δεν είναι αυτό που βλέπαμε στην Ελλάδα την εποχή της δικτατορίας. Αυτό που φαίνεται προς το παρόν είναι η απόφαση τους να βάλουν μία τάξη σε πολλά πράγματα, που στην τελική, υποβάθμιζαν τη χώρα.
Kαι στη δικη μας δικτατωρια αυτο εγινε
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στο Phuket, και εγώ τα μαθαίνω από τις εφημερίδες. Σε γενικές γραμμές, σίγουρα δεν είναι αυτό που βλέπαμε στην Ελλάδα την εποχή της δικτατορίας. Αυτό που φαίνεται προς το παρόν είναι η απόφαση τους να βάλουν μία τάξη σε πολλά πράγματα, που στην τελική, υποβάθμιζαν τη χώρα. Ετσι αλλάζουν πολλά δεδομένα. Δεδομένα με τις βίζες που αφορούν πάρα πολλούς ξένους. Εν όψη και του ASEAN βέβαια. Διότι από τον επόμενο χρόνο ο κάθε πολίτης χώρας του ASEAN θα μπορεί να έγκατασταθεί στη χώρα. Υπήρχε και ακόμα υπάρχει ένα χάος με τους ξένους που ζουν εδώ.Για την ασφάλεια! Προσωπικά δεν έχω αισθανθεί κάτι να με τρομάζει, τα πράγματα ήταν όπως πριν. Μάλλον η αστυνομία είναι περισσότερο τυπική στους ελέγχους της, ειδικά όταν στον έλεγχο παρευρίσκεται και στρατιωτικός. Κυνηγούν πολύ αυτούς που οδηγούν και μιλούν στα κινητά, κάτι που δεν γινόταν πριν.Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να ακυρώσετε τις διακοπές σας. Άλλωστε, αν δεν σας αρέσει εκεί που θα πάτε, εύκολα μπορέιτε να αλλάξετε τόπο.
Καλησπέρα, αυτό με την asean επειδή με ενδιαφέρει, μήπως έχεις κάποιο λινκ? Είχα την εντύπωση οτι μόνο οι βιζες καταργούνται και οχι τα όρια χρονικής παραμονήςΣχετικά με το θέμα εργασείας, θα μπορεί πχ να δουλέυει ταυλανδός/η υπήκοος σε σιγκαπούρη, μαλαισία πιο εύκολα? Ευχαριστώ
MIKEGR μεγάλωσα μέσα στη δικτατορία. Η Ελλάδα ήταν ένα απέραντο στρατόπεδο. Καμμία σχέση! Εν πάσει περιπτώσει τους μόνους στρατιώτες που έχω δει εδώ στη Bangkok είναι στη Sukhumvit στο Udom Suk, όπου υπάρχουν μόνιμα 4 φαντάροι στο δρόμο. Μερικές φορές στα μπλόκα της αστυνομίας υπάρχει και κάποιος στρατιωτικός!
JIMI το θέμα δεν ήταν αν είναι ο τουρισμός η μεγαλύτερη βιομηχανία στην Ταϋλάνδη αλλά οτι πολύ μεγάλο κομματι των εσόδων προέρχετε απο αυτον....Επεισης δεν καταλαβαινω για το οτι σε ξάφνιασε (όπως κατάλαβα) η ερώτηση μου περί ασφάλειας.Φίλε όταν εχεις μωρο πρεπει να είσαι πολύ προσεκτικός...πίστεψε με υπο αλλες συνθήκες δεν θα σε ρωτούσα αν είναι ασφαλές.πάω 10χρονια Ταϋλάνδη και είναι η πρωτη φορά που το σκέφτομαι.δεν θα ήθελα ούτε καν να διανοηθω οτι υπάρχει κίνδυνος για το παιδι μου....νομιζω οτι όλοι οι φιλοι με παιδία το ίδιο σκέφτονται....!Όπως σου είπα πάω 10 χρόνια πράγμα που σημαίνει οτι αγαπώ αυτον τον τόπο και γι'αυτο θα προσπαθήσω να κάνω και το παιδι μου να τον αγαπήσει άλλα μονο και το τονίζω μονο εαν είναι απόλυτα ασφαλές.