Ασχετο με τα παραπάνω αλλα χρειάζομαι μια συμβουλη απο εμπειρους. Γνωρισα μια ταιλανδη απο το ιντερνετ και εχω παει κατω για να τη δω , εγω ειμαι 28 και αυτην 23. Της προτεινα να ερθει εδω μονιμα και μου ειπε πως οι γονεις της δεν την αφηνουν να ερθει αν δεν παντρευτουμε... Τους εχω γνωρισει τους γονεις της με πηγε στο χωριο της, καλοι ανθρωποι φαινονται. Την ρωτησα εισαι σιγουρη αν παντρευτουμε οτι θα σου αρεσει στην ελλαδα χωρις να την δεις πρωτα και μου ειπε: το χωριο μου το ειδες? και την πιστευω. Δεν μου εκρυψε πως για να την φερω εδω και να παντρευτουμε θελει 8 χιλιαρικα βατ το μηνα να στελνει επειδη θα αφησει τη δουλεια της. Λογικο μου ακουγεται και δεν ειναι πολλα καθως οικονομικα ειμαι καλα. Εδω να πω πως δεν μου εχει ζητησει τιποτα μεχρι στιγμης ουτε απο το ιντερνετ ουτε κατω που ημουν αν και την τραβουσα στα μαγαζια. Υποπτο αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Ενα μαγιο γιατι δεν ειχε και 1-2 βερμουδες με το ζορι.. Οτι δουλευει ειναι στανταρ γιατι την επαιρνα καθε μερα απο την δουλεια της καθως και μιλουσαμε με καμερα απο κει πριν παμε στο νησι. Το εχει κανεις απο εδω το βημα γαμου με ταιλανδη και βγηκε καλη κοπελα και εχουν παει ολα καλα? Γιατι το σκεφτομαι σοβαρα.
μιλαγαμε 3 μηνες online ολη μερα σχεδον και 2 εβδομαδες που την ειδα κατω. Το σχεδιο που ειχαμε μολις εφυγα χθες ηταν να καναπαω τελη ιουλιου για περισοτερο χρονο αυτη την φορα αλλα απο την εμπειρια μου φαινεται καλη κοπελα και σκεφτηκα γιατι να χανω χρονο και να την φερω εδω και της το προτεινα.
Παράθεση από: NickTh στις Ιούνιος 04, 2010, 11:49:57 πμμιλαγαμε 3 μηνες online ολη μερα σχεδον και 2 εβδομαδες που την ειδα κατω. Το σχεδιο που ειχαμε μολις εφυγα χθες ηταν να καναπαω τελη ιουλιου για περισοτερο χρονο αυτη την φορα αλλα απο την εμπειρια μου φαινεται καλη κοπελα και σκεφτηκα γιατι να χανω χρονο και να την φερω εδω και της το προτεινα.Άρα με λίγα λόγια θες να ρισκάρεις , με μια γυναίκα που γνωρίζεις ουσιαστικά μόνο 15 ημέρες.Δεν είσαι ούτε ο πρώτος , ούτε ο τελευταίος.Για να την φέρεις εδώ θα πρέπει να την παντρευτείς , αφού αυτό σου ζητάει πρώτον και δεύτερον πολύ πιθανόν δεν θα τηρεί τις προυποθέσεις για θεώρηση εισόδου στην χώρα χωρίς γάμο.Ακολούθησε λοιπόν αυτό που σου λέει η καρδιά σου.Πολλοί λένε ότι όλα αυτά είναι μια ζαριά.Καλή τύχη εύχομαι
συγκεντρώσουuuuuuu............
Βαλε μια φοτο της κοπελλας για να μην και την εχουν ''χορηγησει'' καμια 500αρια, πρωτα και μετα το σκεφτεσαι το γαμο.