Αποστολέας Θέμα: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη  (Αναγνώστηκε 66161 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« στις: Αύγουστος 15, 2010, 22:12:21 μμ »
Αριστες εγκαταστάσεις Εμπορικού Κέντρου με Αριστο Επίπεδο Ασφαλείας και παρα πολλύ καλές τιμές επωνύμων και no name ρουχων κλπ.
Εγώ ημουν τυχερός και πέτυχα Εκπτώσεις (πραγματικές εκπτώσεις 70% και οταν οι ξένοι λένε 70% ειναι πραγματικό.
Τα brand name προιόντα ειναι αυθεντικά και οχι μαιμού διότι αυτό διώκεται πρωτα απο ολα απο τις ιδιες της εταιρείες.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ενδεικτικές τιμές παπούτσια ALL STAR -CONVERCE 18 ευρώ (900 baht)- Naytica 16 Ευρώ ειτε μπλούζες ειτε παντελόνια -BENETTON -LEWIS-PIERE GAURDIEN- κλπ ολα αυτα 15 εως 18 ευρώ.
Στα ρολόγια κοσμήματα κλπ δεν εχει διαφορές με την Ελλάδα στις τιμές αλλά γενικά απο οτι μου ειπαν γινονται εκπτώσεις ανάλογα με την εποχη για ρούχα -ειδη σπιτιού κλπ.
Το ....μόνο μειονέκτημα...για τον βιαστικό...επισκέπτη ειναι αδύνατον να πας στο SIAM PARAGON για λίγη ωρα.Ξεχάστε το...
Η μεταβαση γίνεται με το SKY TRAIN εναέριο μετρό με παμφθηνο εισητήριο ....και πρόστιμο ....για τον...οικολόγο ...κια θεριακλή που θα θλήσει να ανοίξει παραθυρα ( 40 ΕΥΡΩ αλλωστε στο λένε και οι πινακίδες στα ..παράθυρα) .
Το δε σύστημα κλιματισμού ειναι ΑΡΙΣΤΟ και ,,,,κάτι ακόμα που στην χώρα μας οι παπαγάλοι δημοσιογράφοι αρνούνται να θίξουν (μολονότι τους το εχω επισημάνει).
Το SKY TRAIN h BTS οπως το λένε (διότι υπάρχει και το UNDERGROUND υπόγειος) επανέρχομαι λοιπόν το SKY TRAIN οι εγκαταστασεις του εναέριου ΜΕΤΡΟ οπως λέγεται ειναι οτι εχουν στησει κολώνες κατα μηκος των main street της  Bangkok
οπως η Sukhumvit κλπ και πανω κυριολεκτικά τρέχουν οι συρμοί του ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΜΕΤΡΟ της Bangkok σε μερικά σημεια υπάρχουν και τρια πατώματα γαι να τρέχουν τα τραίνα σε διάφορες κατευθύνσεις προορισμούς στα περίχωρα της Bangkok.
Πραγματικά αριστες εγκαταστάσεις και στους σταθμούς του SIAM PARAGON -MBK PLAZZA κλπ οι σταθμοί ειναι στον πρώτο οροφο οπως λέμε των MALL.
Κάτι ακόμα η  για την ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ. Τα εισητήρια εκδίδονται απο τους σταθμούς με ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΙΛΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SECURITY φοράνε τισ ασπρες κοκκινες η κοκκινες μαύρες στολές.
Η ακύρωση των εισητηρίων γίνεται στην εισοδο οπου υπάρχουν δεξια και αριστερά μηχανήματα με ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ.  Αμα εχεις ξεχάσει να ακυρώσης το εισητήριο κτυπάει ALARM και ερχεται το SECURITY με την στολή και το δικωχο να στο....υπενθυμήση.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΤΥΠΑΕΙ ΣΕΙΡΗΝΑ ALARM ΚΑΙ ΤΟ SECURITY ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.....
Πως γίνεται τώρα η ακύρωση των εισητηριων. Στα ακυρωτικα μηχανηματα υπαρχουν οι σταθμοι και στα ΑΓΓΛΙΚΑ.
Παράδειγμα πηγαινω στο SIAM PARAGON  και παταω ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ 3-4-5 κλπ μπορεί δυο σταθμοι να εχουν το ιδιο νούμερο 2-3-4 κλπ τωρα στα ακυρωτικά μηχανήματα ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ προσοχή στην ακυρωση να πατησετε το σωστό νούμερο διότι ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ALARM ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
Δεν θα σας σκοτώσουν βεβαια αλλά σιγουρα θα γίνεται ρεζίλι για κυριολεκτικά παμφθηνο εισητηριο αφου τα SECURITY Θα καταλάβουν οτι εισαστε δυτικοί και ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ -ΤΑΥΛΑΝΔΕΣ θα σας πάνε στα...ταμεία.
Κατι ακόμα και λυπάμε που δεν τραβηξα φωτογραφίες να δειξω. Οταν ο συρμός ερχεται στον σταθμό του ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΜΕΤΡΟ που λεγεται SKY TRAIN BTS τα βαγόνια σταματάνε σε προκαθορισμέμη θέση στις αποβάθρες του σταθμού.
Εκει λοιπόν που σταματάνε υπάρχουν ΤΟΞΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ και οχι οπως στην Ελλάδα που ....γίνεται το...αλα να δεις οταν ερχεται ο συρμός και ολοι υποτίθετε βιάζονται να βγούν...αλλά και να εισέλθουν.  ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.....ΒΟΗΘΕΙΑ
Τ'ωρα για το SIAM PARAGON h ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ και γινομαι πιό συγκεκριμένος.
Κατα την ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ SECURITY CHECK POINT ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ - ΟΠΛΑ που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
Αυτο ειναι καλό για τον επισκέπτη διοτι αμέσως καταλαβαίνεις οτι ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ καθώς επισης στους ορόφους του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥς ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.
Εγώ προσωπικα εγινα μάρτυρας του κάτωθι περιστατικού με ΤΑΥΛΑΝΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.
Κατα την εισοδο του ΤΑΥΛΑΝΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ALARM CHECK POINT SECURITY του ελεγχου εισοδου.
Το SECURITY αμέσως στην κυριολεξία ηταν αλλωστε στο γραφειο στην εισοδο με ...καμμιά δεκαριά αλλους εκανε ελεγχο ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.
Λοιπόν ....του ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ SECURITY CHECK POINT.
Επειδή ημουνα με Ταυλανδλη τραπεζικό και συνεπώς κατάλαβε τον διάλογο μεταξύ τους Ο ΤΑΥΛΑΝΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SECURITY ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ MALL SECURITY ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.   ΑΚΟΥΕΙ ....ΚΑΝΕΙΣ ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Το ιδιο συνάντησα και στην Patong /Phuket και πραγματικα λυπάμαι που ολοι μιλούν γαι....την Bangla road και δεν δινουν σημασια για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ οταν κατα την εισοδο στα μεγάλα CLUB περνάς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ οχι μόνο σαν δυτικός τουρίστας αλλά και η Ταυλανδή κανουν ελεγχο στη τσάντα με φακο για οπλα κλπ.
Το ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΓΩ ΧΑΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ.
Αν και ο χωρος που γραφουμε ειναι ταξειδιωτικός λιγη κριτική δεν βλαπτει
Ολοι θίγουν το θέμα της ανηλικης πορνείας στην Ταυλάνδη που για οποιον εχει πάει τα τελευτάια χρόνια ειναι ανύπαρκτο η υποκινειται απο την τοπικη ΜΑΦΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Αλλά παρακαλώ τον οποινδήποτε να μου δωσει μια απάντηση.
Ειχα παραγγείλει απο Ελληνικο SITE εναν σκληρο δισκο μάρκας SEAGATE 1TB χωρητικότηατας και χθές εφθασε στα χέραια μου. Ξερετε λοιπόν τι ελεγε στο BACKPALNE / THIS PRODUCT IS MADE IN THAILAND.
Κλείνοντας ασ παει κάποιος στο PANTIP PLAZZA MALL που ειναι αν δεν απατώμαι ενας σταθμός πριν απο το SIAM PARAGON κιαι ειναι για αγορές υπολογιστών και ηλεκτρονικών. Θα μείνετε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΤΑΥΛΑΝΔΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ καθώς την επιμονή και υπομονή αλλάζουν στους διαδρόμους του Εμπορικού τους Επεξεργαστές με κολλήσεις που τα κάνουν αυτόματα μηχανήματα στις δυτικές κοινωνίες των ...ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ των ...επιδοτησεων παρανομων χρηματοδοτησεων επιχειρηματιών ..αεριτζήδων κλπ  Παρατηρείστε πως αλλάζουν απο οθόνες εως....στα laptop και στις motherboard κατι που στην χώρα μας τα πετάνε γιατι τους συμφέρει να τα χρυσοπληρώνουμε καινούργια...ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
Ο Ελληνας στέλνει....τον κανακάρη του....και την ...κορούλα του στας Ευρώπας αυτά που η Ταυλανδική κοινωνία τα εχει ως αυτονόητα στην τεχνολογία και στο τέλος εφοδιαζουν τα...καμάρια τους με κινητά ...και ακίνητα για να εχουν και κάτι...
Παιδες η Ταυλάνδη αλλάζει δυστυχώς για εμάς και θα ημαστε τυχεροί αμα δουλέωει το ολο σύστημα ακόμα λίγο καιρό ετσι και ....δεν δούμε πάλι αυτά που οι πάντες γινανε θεατές.
Στα ξένα ειδησεογραφικα πρακτορεία REUTER κλπ διαβάζω οτι ακόμα και στην Κινα οι αυξήσεις μισθών κυμαίνονται 30%-40% τον χρόνο και μια Ασιατική χώρα οπως η Ταυλάνδη δεν βλέπω να μείνει για πολλύ ακόμα ετσι οπως ξέρουμε.
Μην μιλάμε μόνο για την Κιτσα και την Λιτσα της Ταυλανδης ασ κοιτάξουμε και λίγο πιο περα δεν βλαπτει η σύγκριση διότι δυστυχώς οπως βλέπω σε λίγο αυτοί θα μιλάνε για εμας και θα γελάνε υποτιμητικά για τους Ελληνες με αυτά που πάθανε στην οικονομια της χώρας τους κατι...ανάλογα οπως γελάγαμε εμείς με την Αργεντινή οταν και αυτοί ηταν ...σίγουροι και υπερήφανοι που εκλεισαν το Αργεντινό PESSO  1 PESSO = 1 USA DOLLAR κια ηταν σίγουροι για αυτην την ισοτιμία.
Ετσι και ...εμεις (κλεισαμε) 1 ΓGreek Euro = 1 German Euro = 1 Austria Euro ...= 1 Lettonia Euro  .... κλπ και ημασταν ....περήφανοι γαι αυτην την ισοτιμία και τώρα .....γελάνε κάποιοι αλλοι οπως γελάγαμε εμείς για κάποιυς αλλους λιγα χρόνια πριν .
Tα πράγματα δυστυχώς δεν ειναι ετσι ....οπως νομίζουμε ( μας συμφέρει) γιατι ο κόσμος αλλάζει και η πραγματικότητα καθημερινά το επιβεβαιώνει απο αυτα που ειδαμε καθώς και απο αυτά που επονται.
Ενα προιόν υψηλής τεχνολογιάς που παράγγειλα και εφθασε στα χερια μου (σκληρός δίσκος) εγραφε MADE IN THAILAND και δυστυχώς για εμάς δεν εγραφε made in Greece(Hellas). Γιατι?
Το ιδιο θα δει και οποιος παραγγείλει μπαμπρίζ αυτοκινήτων Ι απωνικών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΈΣ ΜΗΧΑΝΕΣ NIKON - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  και χιλιάδες αλλα ειδη ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ .ΚΙΝΗΤΑ -ETHERNET Συσκευές κλπ.
Προς το παρόν επειδή αυτά ειναι ψιλά γράμματα για.....τους γνωστούς ρεαλιστές Ελληναράδες ασ  προβάλλει κάποιος μια φωτογραφία απο σταθμούς του SKY TRAIN BTS BANGKOK καθώς και του UNDERGROUNT υπόγειου μετρό στα μηχανήματα ελέγχου των επιβατών (ακύρωσης εισητηρίων) καθώς και τα κιτρινα τοξα εισόδου-εξοδου των επιβατών για αποβίβαση και επιβίβαση στα βαγόνια του μετρό και να μάθουμε να μην μπαινουμε ...οπως μπαίνουμε μπουλούκι σπρώχνοντας ο εμας τον αλλον αδαφορώντας αν ειναι παιδί η γυναίκα.
                                    ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
     ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ


« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 18, 2010, 10:17:10 πμ από Oytopikos »


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος zografos

  • ***
  • Μηνύματα: 579
  • Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ΤΑ ΠΙΟ (HOT)....ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ υποανάπτυκτη και φρικτή ΤΑΥΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 16, 2010, 02:15:26 πμ »
Απ'οτι καταλαβα δε πρεπει να χασω με τιποτα επισκεψη στο BTS και να φωτογραφησω τα αυτοματα κοκκινα τριγωνα του...
παρη εισαι σαφεστατος και ουσιαστικοτατος στις αφηγησεις σου , δε χορταινω να σε διαβαζω!! εισαι δημοσιογραφος μηπως?
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ΤΑ ΠΙΟ (HOT)....ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ υποανάπτυκτη και φρικτή ΤΑΥΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 17, 2010, 15:08:32 μμ »
Μία απάντηση στον φίλο που ρώτησε αμα ειμαι δημοσιογράφος. ΟΧΙ
Τώρα γιά τα κόκκινα τρίγωνα στους σταθμούς του εναέριου μετρό του BTS SKY TRAIN της Bangkok ειναι μία λεπτομέρεια στην ολη υπόθεση ειτε καλοπροαίρετα ειτε κακκοπροαίρετα υπονοούμενη γιά τους......ρεαλιστές Ελληναράδες που φοβούνται την σύγκριση.
Εχω πάει διακοπές στην Bangkok και στο Phuket/Patong για εναμιση μήνα ,προσοχή Patong beach οχι Phuket town διότι δεν εχει τίποτα το αξιόλογο η πόλη του Phuket.
Τώρα πραγματικά λυπάμαι και δεν γελάω με τους φίλους μου που τους ακούω να πηγαίνουν διακοπές στα νησιά και να χρυσοπληρώνουν την διαμονή τους με κατελάχιστο 70 ευρώ και πάνω τα ξενοδοχεία με διατροφή  απο τον σουβλατζή της πλατείας και τώρα για να μπερδεψουν λίγο τα πράγματα για τους αφελείς τα αποκαλούν STUDIO APARTMENT κλπ.
Οι παλιοί μπορούν να γράψουν με ..70 ευρώ την μέρα που θα μένεις στην Ταυλάνδη ,τα φρέσκα ψάρια και γαρίδες καραβίδες και φρέσκους χυμούς που θα τρώς και θα πίνεις(τα παιρνεις με απόχη απο μικρές στέρνες η ενυδρεία ζωντανά και μπροστά σου τα φτιάχνουν ..εκτός αμα ...εισαι οικολόγος.....κλπ
Εγώ τώρα αυτήν την περίοδο ειμαι στο searching για να κλείσω ξενοδοχείο στην περιοχή που θέλω της Bangkok και Patong deluxe κλπ για ενα 20 ημερο τον Οκτώβριο και αλλο ενα 20 ημερο τον Φεβρουάριο πάντα με εναν ακόμα οχι ποιο πολλούς.
Τιμές αφήστε μην ρωτάτε απο 8 euro το απλό δωμάτιο μεχρι το....αστρονομικό ποσό των 20-25-30 euro το deluxe με θέα θάλασσα ,πισίνα με φωτισμό το χρώμα της αρεσκείας μας, μπαλκόνια κλπ.Συμφωνώ οτι υπάρχουν και ακριβότερες τιμές με Jacuzzi υδρομασαζ κυκλικά ,πολυγωνικά στον 50 στο οροφο ενος High Hotel με φάτσα κάρτα που λέμε ολη την Βangkok κρύσταλλα ασφαλειας τριγύρω με αιθέρια ελαια κλπ αλλά στην Ταυλάνδη πηγαίνουμε για τις αιθέριες υπάρξεις και οχι για υδρομασαζ και αιθέρια ελαια.
Το μόνο πρόβλημα που με εχει εκνευρίση λίγο...ειναι γιατι οι φίλοι μας απο το Λονδίνο/Ηeathrow να πετάνε για Bangkok με 430 ευρω oxi pound και εμείς απο Αθήνα ...δεν σου λένε τα golden boy/girl των αεροπορικών εταιρειών ακριβά αλλά χρησιμοποιούν την διπλωματική διάλεκτο ανάλογα απο την εποχή και....εγκαίρως (φυσικά γιαυτούς).Tα διανυθέμτα μίλια του ταξειδίου ειναι πιο πολλά απο Heathrow και κατευθείαν παρακαλώ πτήση οχι transit με ενδιάμεσο σταθμό. (1-2 ωρες)
Μην ειμαστε εγωιστές και να δούμε τα πράγματα οπως ειναι και ας αφήσουμε τα αυτόματα κοκκινα τρίγωνα του σταθμού του μετρό της Bangkok διότι ευκολα κακκοπροαίρετα απο.....τους γνωστούς ρεαλιστές παρεξηγούνται διότι οπως βλέπω ......τρώμε κοκκινη κάρτα σαν Ελληνες απο τους πάντες ανα τον κόσμο.
Πολλοί εχουν πάει Ταυλάνδη αλλά λιγοι την εχουν γυρίσει απο την κοσμοπολίτικη πλευρά της Bangkok εως την....Bangla.Μάλιστα αρκετοί για να μην πω ολοι δεν...εχουν ιδέα για τo SIAM PARAGON MALL, MBK MALL ουτε και για τα ενυδρεία  και ομως αμα τους ακούσεις ....εχω παει λένε Ταυλάνδη.
Παράδειγμα στο ισόγειο του Siam Paragon Mall ειναι ολα τα Καφεστιατόρια και τα supermarket γνωστή Carefοur. Στα Haagen Daz παράγγειλα 2FREDUCCINO σε γίγας παρακαλώ ποτήρια και τρία γλυκά  πλήρωσα 3,5 ευρώ συνολικά σε ενα περιβάλλον πραγματικό ονειρο με κήπους ενυδρεία-μουσική και πανω απο ολα security.
Παραλείπω να αναφέρω για τις Ταυλανδικές σπεσιαλιτέ φαγητά ειτε καυτερά ειτε οχι που στην χώρα μας τα χρυσοπληρώνουμε γαι να τα δοκιμάσουμε σε ενα περιβάλλον εστιατορίων με 5 μετρα ενυδρεία –κηπους κλπ / 2 -3 ευρώ κοστος.
Ο τρόπος πληρωμής αμα το επισκεφθείται ειναι οτι υπάρχει ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ για ολα τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία και ανάλογα λες στον ταμεία το φαγητό που θέλεις.Τώρα αμα ειναι στα Ταυλανδικά η δύσκολα να τα προφέρεται ειναι αριθμημένα μπροστα σε κάθε εστιατόριο και εσείς λέτε το νούμερο φαγητού που επιθυμείται και πηγαινεται δίνεται την αποδειξη στον ΣΕΦ και μπροστά σας το παρασκευάζουν.Στο τέλος της ημέρας ο καθε εστιάτορας με τις αποδείξεις του κανει λογαριασμό αν και ο υπολογιστής απο το κεντρικό ταμείο ειναι on line με το καθε εστιατόριο/ζαχαροπλαστείο.
Αμα πάτε με γυναίκα ειτε σύζυγο ειτε αραβωνιαστικιά (οχι διαφωνώ δεν ειναι λάθος η επιλογή αυτή διότι στην Κaron beach - Kata beach πλημμυρίζουν τα ξενοδοχεία απο ζευγάρια Γερμανών και Αυστριακών –Ελβετών που ερχονται με τις οικογενειές τους ) και κάνουν το παραδοσιακό Thai massage καθημερινά μαζί και παράλληλα μαθαίνει η γυναίκα πως να συμπεριφέρεται στον ανδρα της ενώ παράλληλα πηγαίνουν για το ....παραδοσιακό lifting προσώπου ,περιποιήσεις,οξυγονοθεραπεία, οζονοθεραπεία  κλπ που γίνονται απο επαγγελματίες ιατρικό προσωπικό σε πεντακάθαρο περιβάλλον με κλιματισμό για 2 ωρες πληρώνοντας το αστρονομικό ποσό.... των 20 ευρω.Αυτά τα βρίσκει κανείς και στο τεράστιο Patong Mall αλλά και στα αναρίθμητα της Bangkok.
Οι ...φίλοι που ποστάρουν συνέχεια....δίνοντας πληροφορίες  για τις Ταυλανδές μήπως.....μας αποπλανήσουν......μην...την πατήσουμε.....τι τάχα να προσέξουμε και...την ...υποτιθέμενη ανήλικη πορνεία στήν .....φρικτή Ταυλάνδη που οι ιδιοι ψάχνονται να βρούν στην Ταυλάνδη αυτά που γράφω και που θα γράψω με τις τιμές......κομπλάρει το χεράκι τους να τα γράψουν για να ενημερωθούν και αλλοι ταξιδιώτες και να εξοικονομήσουν χρήματα η......μήπως ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.
Το τεράστιο PATONG MALL εκτάσεως 5-6 γήπέδων με την εσωτερική πανοραμική λίμνη με το πλοίο αρχαία τριήρι και τα 5 μετρα συντριβάνια τριγύρω στο .....φρικτό Phuket/Patong Mall  και τα αναρίθμητα της Bangkok δεν .....ετυχε κανείς να τα δεί και να ενμερώσει τους υπολοίπους? Μεσα εκει ειναι αυτές οι επιχειρήσεις που γράφω με super modern διακόσμηση και Ταυλανδούς – Ιάπωνες ιατρούς η μήπως θέλουν να βλέπουμε .....την φρικτή Ταυλάνδη και αφηγούνται πράγματα που θα ηθελαν και δεν μπόρεσαν για δικούς τους λόγους να κάνουν?
Παιδιά σταματάω εδώ γιατί το site ειναι αριστο για οποιον θέλει να παει και δεν γράφω για τιμές ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ LASER ΜΑΤΙΩΝ -αλλαγές γιαλιών οπτικών με super lenses,φακούς επαφής κλπ –κλπ γιατί το πακέτο που θα εξοικονομήσει κάποιος πηγαίνοντας Ταυλάνδη για τέτοια ειναι αρκετό γαι 2-3 ταξείδια ακόμα και....θα πέσει λογοκρισία απο τους......γνωστούς ρεαλιστές επαγγελματίες που ζημιώνονται ( ενω εμείς αμα πηγαίνουμε στα μαγαζάκια /κεντρα τα λένε τα δικά τους με......προσφορές 2000 euros χωρίς απόδειξη  για εξετάσεις και επεμβάσεις LASER ....ωφελούμαστε)
Οσο για αλλες.......εξωφρενικές τιμές απο την ....φρικτή Ταυλάνδη
Βαρκάδα για 1 ωρα οπου θέλετε 10 euro Patong beach (500 baht)
Η ....πολυτελής (στην Ελλάδα) ξαπλώστρα παραλίας με ομπρέλα ...2,5 euro οι δύο
Ενοικίαση μηχανάκι ημερησίως 3 euro –Αυτοκίνητο 8-15 euro (προσοχή –προσοχή διότι οδηγούν με το Αγγλικο σύστημα στους δρόμους αν και θα το συνηθίσεται)
Εκδρομές με spead boat στα PHI-PHI island , James Bond island, Samui  κλπ 30 euro
Super Market υπάρχει η αλυσίδα κατα χιλιάδες στην κυριολεξία των 7- eleven
Τιμές σε euro cents  1LT νερό 15 cents, αναψυκρικά ,φρέσκοι χυμοί 50 cents /lt κλπ
To μόνο που ειναι ακριβό στα 7-eleven 1 ευρω ειναι η ..σοκολάτα μεγάλη ενω τα σαντουιτς τονος και τα διαίτης κλπ πάμφθηνα.
Παιδες κλείνοντας επειδή ξέρω θα σχολιάσουν οι....ρεαλιστές επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου γαιτί ......χαλάω και αλλους να πάνε στην ...φρικτή Ταυλάνδη και οχι στα δικά μας (τους) τουριστικά μερη  στην Ελλάδα για να τους γδάρουνε στην κυριολεξία ανοίξτε μεριδα στο  www.skype.com /sign in κλπ η στο windows live messenger με το mali σας και κάντε sign in σε οποιο site για hotel /flights βρισκετε και θα τρελαθείτε με τις προσφορές που θα σας ερχονται καθημερινά απο το εξωτερικό.
Στο εξωτερικό οι πραγματικές προσφορές τρέχουν μόνο στην χώρα μας τρέχουν οι αφελείς μην χάσουν την ευκαιρεία (για ποιόν αραγε) και κλείνουν δωμάτια κλπ.
Μην το δείτε....πατριωτικά και πάτε Ελλάδα γαιτί θα την πληρώσετε ακριβά.
Καταρχάς επειδή εχω μείνει 3 χρόνια Σαντορίνη ολες τις μεγάλες Ξενοδοχιακές μονάδες τις εχουν Ελληνες ημεδαποί που ζούν Αγγλία και τώρα τελευταία εχουν πάει και Dubai κλπ. Ανοίγουν λοιπόν τις τουριστικές μονάδες ενα μήνα πριν το Πάσχα και κλείνουν τον Σεπτέμβριο αφού εχουν κάνει τις πραγματικές προσφορές στις χώρες τους και στα τοπικά περιοδικά, TV και ερχονται Ελλάδα (πατρίδα) και...γδέρνουν τους αφελείς που θα περάσουν γαι διαμονή στούς......καταξιωμένους Ελληνες εξωτερικού.
Φετος πηγε φίλος μου 10 ημέρες Κρήτη και ενω απο το τηλέφωνο του ξενοδοχείου του εδωσαν τιμή 1200 euro ( Ταυλάνδη που εισαι...) τελικα .....εκλεισε μέσω Αγγλιας με 700 euro και οταν τους το ειπε απο το τηλέφωνο οι ιδιοι του πρότειναν να το κλείση απο το site.( ......το παίζουν και...φιλότιμοι....να τον πραστατέψουν )
Εν ανάγκη μην πηγαινετε Ταυλάνδη ως δυνατοί Ευρωπαίοι με το ευρώ αλλά ακολουθείστε τις οδηγίες μου διότι οντως το πολιτισμικό σόκ που παθαίνει κάποιος που επισκέπτετε την Ταυλάνδη/Ασία για πρώτη φορά ειναι αρκετό και βρίσκουν κενό οι γνωστοί... ρεαλιστές του κλάδου που να τρέχεις τώρα, εχω εναν δικό μου,φίλο κλπ δεν ξέρεις εκει τι να προσέξης το ενα το αλλο κλπ..μόνο τον κακκό μας εαυτό δεν λενε
(Καταρχάς πηγαίνουμε αεροπορικώς ,τρώμε τσάμπα στο αεροσκάφος και κοιμώμαστε ενω οταν φθάσουμε Ταυλάνδη / Bangkok-Phuket-Patong ξενοδοχείο με απαραίτητο Foot massage 3-5 euro/ωρα –Μπάνιο και υπνο /ξάπλα 2 ωρες οχι παραπάνω για να είμαστε ετοιμοι το βράδυ για night patrol περιπολία).
Is it clear paides? Any questions ?
Και να υπάρχουν παραχωρώ την θέση μου να σας τις εξηγήσουν στην πανέμορφη Ταυλάνδη με .....τα αστέρια της.
Λοιπόν ειπαμε  sign in σε ολα τα  hotel και  flights site του google και ανα διαστήματα
τσεκάρουμε τα mail μας και πάνω απο ολα μιλάμε στο skype/live messenger
Αμα τα Αγγλικά μας ειναι...στο ετσι και ετσι...κανένα πρόβλημα. Πρώτα γραφουμε σε ενα χαρτί τον διάλογο στα...Ελληνικά και επειτα στα Αγγλικά.Νάστε σίγουροι οτι οι αλλοι θα σας καταλάβουν αλλωστε για ενημέρωση τιμών παίρνετε και μήνα.
Εγώ την Ελλάδα την εχω κόψει μερικα χρόνια τώρα και δεν ζημιώθηκα και το ιδιο ευχομαι και για τον καθένα το μόνο που εχετε να αφήσετε πίσω πηγαίνοντας Ταυλάνδη ειναι ο κακκός μας εαυτός για να ξαναπάμε και να ξαναπάμε με Ασφάλεια.
            ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
( ΟΙ τιμές που εγραψα ειναι ......προιστορικές το διάστημα 4-2-2010 εως 20-4-2010)




 
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος PATTAYA66

  • **
  • Μηνύματα: 149
  • Φύλο: Άντρας
  • ประเทศไทย
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ΤΑ ΠΙΟ (HOT)....ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ υποανάπτυκτη και φρικτή ΤΑΥΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 17, 2010, 18:08:37 μμ »
τέλειο το post σου φιλε πάλι καλά που υπάρχουν άτομα που λένε τα πράγματα όπως είναι γιατί όλοι νομίζουν ότι εμείς εδώ στην δήθεν ευρώπη είμαστε υπέρ ανεπτυγμένοι και ότι εκεί είναι υποανάπτυκτοι και όμως συμβαίνει το αντίθετο!
h thai einai mia porta ama den eisai etimos na tin anixeis diploklidosetin kai vale kai pola louketa asfalias an eisai etimos kai tin anixeis den exei epistrofi.......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sakis_larisa

  • **
  • Μηνύματα: 156
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ΤΑ ΠΙΟ (HOT)....ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ υποανάπτυκτη και φρικτή ΤΑΥΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 17, 2010, 23:16:51 μμ »
... Πάρη το θέμα εξετάσεις - επεμβάσεις με laser στα μάτια με ενδιαφέρει λόγω μυωπίας ... Αν μπορείς να αναφερθείς με λεπτομέρειες για τα κέντρα που γνωρίζεις και ίσως τιμές, θα με υποχρέωνες ...

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

  • ***
  • Μηνύματα: 559
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 18, 2010, 13:41:41 μμ »
Σεβαστή η άποψή σου περί Ταϋλάνδης αλλά καλό θα ήταν να μας πεις και κάτι πάραπάνω από τα τριγωνάκια του BTS, το Paragon το ΜΒΚ... προφανώς κατα τα λεγόμενά σου την Ταϊλάνδη την γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που μένουν κλεισμένοι στα "τουριστικά κουτιά"... Εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στην πανέμορφη αυτή χώρα, έχουν κοιμηθεί σε ξύλινα σπιτάκια δίχως ρεύμα αλλά μάλλον δεν έχουν πάει στην Ταϊλανδη... οπότε δεν δικαιούνται να μιλάνε...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος kosa

  • ****
  • Μηνύματα: 871
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.126 Chrome 5.0.375.126
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 18, 2010, 14:13:40 μμ »
Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με κανένα και ο καθένας μπορεί να μεταφέρει την άποψη του εδω .Άλλωστε ο καθένας βλέπει  την χώρα με τα δικά του μάτια  και σύμφωνα  με αυτά που τον ενδιαφέρουν και τον συγκινούν.   Aλλοι  προτιμούν να μένουν στις τουριστικές περιοχές και τα  μεγάλα τουριστικά  κέντρα ,άλλοι   εξαφανίζονται και γίνονται  ένα με τον ντόπιο πληθυσμός στις φτωχογειτονιές του Ισσάν.  Άλλοι    κάνουν   κλειστές διακοπές   στα όρια της  Walking street.  Όλοι μπορούν  να μεταφέρουν απόψεις αρκεί να έχουν σαν γνώμονα ότι  το  κύριο ενδιαφέρον  αυτού του φόρουμ είναι βασικά η Ταϊλάνδη σαν χώρα .
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

  • ***
  • Μηνύματα: 254
  • Happiness is the absence of fear and greed
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.126 Chrome 5.0.375.126
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 18, 2010, 19:06:16 μμ »
... Πάρη το θέμα εξετάσεις - επεμβάσεις με laser στα μάτια με ενδιαφέρει λόγω μυωπίας ... Αν μπορείς να αναφερθείς με λεπτομέρειες για τα κέντρα που γνωρίζεις και ίσως τιμές, θα με υποχρέωνες ...
   το  καλυτερο  που  εχω  βρει!   εχω  ερθει  σε  επαφη  μαζι  τους  γιατι  εχω  πολυσυνθετα  θεματα  με  τα  ματια  μου,   στειλτους   μαιλ  ειναι  πολυ  εξυπηρετικοι!   ακριβοι  δεν  ειναι  σιγουρα,  και  για  τα  μηχανηματα  που  εχουν  εγω τους  βρηκα  φτηνους  σε  σχεση  με  την  ελλαδα  www.lasikthai.com  το   FemtoLASIK (carl  zeiss)  που  εχουν  πριν  2  χρονια  δεν  υπηρχε στην  αθηνα (δεν  ξερω  αν  υπαρχει  τωρα)    επισης  καλοι (και  φτηνοι)  http://www.bangkokhospital.com/index.php?p=en/in_Lasik_Treatment_bgh&lang=EN        συγκρινε   τιμες  και  μηχανηματα  που  χρησιμοποιουνται  παντως  και  με  ελλαδα  (αν  και  απιθανο, ποτε δεν  ξερεις)
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: NAI, αλλα σαν την Ελλαδα..
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 23, 2010, 12:30:20 μμ »
THAILAND JANUARY - FEBRUARY  2010
ΠΟΣΤΑΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BANGKOK -PΗUΘΚΕΤ








« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 23, 2010, 12:35:56 μμ από Oytopikos »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος soula

  • *
  • Μηνύματα: 26
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 23, 2010, 14:39:27 μμ »
Τι μου θύμησες τώρα με τις φωτογραφίες......Εχω κ εγώ πολλές αλλα δεν ξερώ πως τις ανεβάζετε. Ηρθαμε πριν μια εβδομάδα απο Ταυλάνδη κ πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας. Τα όσα διάβαζα στο φόρουμ μήνες πριν πάμε επιβεβαιώθηκαν με το παραπάνω. Οταν είσαι εκεί, είσαι πραγματικά αλλού!!! Ολα είναι αλλιώτικα, μα όλα. Και τόσο όμορφα. Δεν θα περιγράψω τίποτα γιατί πρέπει να πας κ να το ζήσεις.Αν δεν ήταν τόσο μακρινο και πολυέξοδο ταξίδι θα ξαναπήγαινα σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 8499
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 23, 2010, 17:10:58 μμ »
Τι μου θύμησες τώρα με τις φωτογραφίες......Εχω κ εγώ πολλές αλλα δεν ξερώ πως τις ανεβάζετε. ,

τωρα ξερεις
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1424.0
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=2490.0
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

  • ***
  • Μηνύματα: 369
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 23, 2010, 17:34:41 μμ »
lamai


« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2010, 10:58:03 πμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος Ko_Ton

  • *
  • Μηνύματα: 3
  • OS:
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 23, 2010, 20:45:59 μμ »
Είμαστε Πουκέτ, για λίγες μέρες ακόμα δυστυχώς! Ότι και να πω είναι λίγο.... είναι φοβερό μέρος με καταπληκτικούς ανθρώπους. Τα όσα διαβάσαμε στο site πριν έρθουμε μας βοήθησαν πάρα πολύ στο να μην νιώθουμε σαν χαμένοι και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε πολλά περισσότερα από μόνοι μας. Το μόνο που θα πω είναι ότι όταν γυρίσουμε με το καλό θα ανυπομονούμε να ξανάρθουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

  • ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • ***
  • Μηνύματα: 913
  • Φύλο: Άντρας
  • Ubi bene, ibi patria...
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Audiolabs
Απ: Η εμπειρία μου από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 23, 2010, 21:00:22 μμ »
Είμαστε Πουκέτ, για λίγες μέρες ακόμα δυστυχώς! Ότι και να πω είναι λίγο.... είναι φοβερό μέρος με καταπληκτικούς ανθρώπους. Τα όσα διαβάσαμε στο site πριν έρθουμε μας βοήθησαν πάρα πολύ στο να μην νιώθουμε σαν χαμένοι και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε πολλά περισσότερα από μόνοι μας. Το μόνο που θα πω είναι ότι όταν γυρίσουμε με το καλό θα ανυπομονούμε να ξανάρθουμε!!!

Πιειτε μια Singha για μενα ρε παιδια!!! Α και στειλτε και καμια φρεσκια φωτο να  παρουμε λιγο τα πανω μας...  :)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ''tropical garden'' Koh Samui.....και να γράφουμε τιμές
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 31, 2010, 09:34:36 πμ »
Φαίνεται οτι το εχει ο ιστότοπος να κάνω τον δυσάρεστο σε κάθε θέμα που παρουσιάζεται και.......μα χαλάω τον υπνο και....τον ρομαντισμο ορισμένων.
Διάβασα ολη την σελίδα.......και τις πιθανολουγούμενες λεπτομέρειες ενος trip που λέμε αλλά.......ρομαντικές τιμές δεν εοδα.
Απο κόστος πτήσης απο Bangkok μεχρι ξενοδοχεία με και χωρίς πισίνα (αν και σε αυτο.....τέλος πάντων να πάς σε ενα πανέμορφο τόπο   νησι οπως οι γράφοντες αναφέρουν.....και να προτιμάς να κολυμπάς σε πισίνα......ακούγεται λίγο εγωιστικό και εκτός συγκεκριμένου τόπου που οπως οι ιδιοι εξιστορούν ειναι ομορφος ,τοπία,παραλίες).
Απο την Bangkok πλήρωσα την πτήση με την Air -Asia  για Phuket 1500 baht  η  3000 baht return trip ( 30 euros one way and 60 euros return trip τιμές να γράφεται) και απο Phuket/Patong ο βαρκάρης ηθελε να με πάει στα Samui......απο 1500 baht εως......τρεχαγύρευε 2000-3000 baht.
Εδώ κάτι...παίζει διότι τα διανυθέντα μίλια απο Bangkok -Phuket ειναι σε χιλιόμετρα 800 km και υποθέτω απο Patong για Samui
θα ειναι λιγότερα με καραβάκι που λέμε η speed boat τώρα με Bangkok air πουναι λίγο.....τσιμπημένα τα εισιτήρια και για Phuket 100-120 euros αμα δεν τακλείσεις απο πρίν
Τιμές απο φαγητά, bar μέχρι ξενοδοχεία και .....νερό και οχι τα special orders που παραγγέλνει ο  Λάκης -Μάκης -Μανωλάκης που επισκέπτεται με την Κίτσα του τα Samui και πληρώνει στον πιθανό Ταυλανδό σπεσια-ληστή καμμία φορά.
Η τιμή σε κάθε τόπο αποκαλύπτει την κλεπτοκρατία που υπάρχει και για να χαιδέψω τα αυτιά των ρομαντικών θα πω χαριστικά την....ποιότητα των υπηρεσιών του.( απο coca cola / refreshements ,τσιγάρα, μεχρι οτιδήποτε περιέπεσε στην αντίληψη του κάθε επισκέπτη και ηλικιακή κατανομή επισκεπτών Αστυνομία κλπ.)
Επαναλαμβάνω οτι υπάρχει γενικά πληθωρισμός πληροφοριών......γενικών .....πληροφοριών του τύπου η Ταυλάνδη ειναι πανέμορφη χώρα (αποδεκτό δεν λέω αλλά τιμές δεν εχω δεί πουθενά.....τσάμπα μείνατε  ρε παιδιά ) και οτι...οι Ταυλανδέζες ειναι....ομορφες (γενικά...αποδεκτό αλλά....θέλει ψάξιμο η θολοκουλτούρα της μητριαρχικής εκ πρώτης οψεως τοπικής κοινωνίας ).
Στην Ελλάδα τα golden boy/girl tour operator κλείνουν 200 και....που λέμε δωμάτια με τιμή 5-10 -12 ευρώ και τα πουλάνε =ενοικιάζουνε απο 70 εψς.....το ιδιο και τις εκδρομές που πληρώνουμε τον μεροκαματιάρξ οδηγό τουριστικου λεωφορείου αντε βαρειά -βαρειά που λέμε μισθό 1000 ευρώ το μήνα (συνήθως 700 -800 ευρώ ) και οι εκδρομές εχουν εκτοξευθεί .......
Πήγα Ταυλάνδη για 1,5 μήνα Bangkok -Phuket /Patong,Phi-Phi island , James Bond island ,Chaing Rai,Chaing Mai etc.
Tα post που εχω γράψει αμ τα αναζητήσεται δεν ειναι του τύπου η Ταυλάνδη ειναι...μια ομορφη χώρα γιατι αφορούν τιμές συγκεκριμένων προιόντων και υπηρεσιών και οχι......αεριτζήδικες πληροφορίες οτι οι κήποι του......τάδε τόπου ειναι ανθηροί οσο και αν ο......γνωστός φίλος μου με κατηγορεί για ανακριβιες ( τι ανκρίβιες αφου τα χρήματα τα πλήρωσα στην ακρίβεια που λέμε και δεν εγραψα πληροφορίες του τύπου οι Ταυλανδέζες ειναι ομορφες η οτι το Siam Paragon Mall,MBK Mall κλπ της Bangkok ειναι μοντέρνος χώρος γιατί εγραψα ακριβέστατα τιμές απο ρούχα επώνυμα - παπούτσια που αγόρασα μεχρι τιμή fReduccino ).
Στο συγκεκριμένο τόπο που αναφέρονατι οι γράφοντες στην ιστοσελιδα πηγαίνου κατα το πλείστον ζευγάρια που ακουσαν,διάβασαν ......οτι ο κήπος ειναι ανθηρός που λέμε και οχι τιμές προκειμένου να κάνουν τον εγκαιρο προγραμματισμό που λέμε (τα κουμάντα τους) και γιατι οχι να προτείνουν σε φίλους να τον επισκεφθούν,
Πάντες ανθρωποι του ειδαίνε ορέγονται φύσιν σημείον δει η των αισθήσεων αγάπησις εγραωε κάποιος πρόγονός μας και εγώ θα συμπληρώσω σημείον (απόδειξις_ δει πρέπει να ειναι και να τον αγαπάνε οι τιμές....για να ξανα-ξανα πάει.
Ειδομεν η καλύτερα αναμένομεν...............
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2010, 10:58:43 πμ από thailandgr »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie