Αποστολέας Θέμα: LAMAI BURI  (Αναγνώστηκε 1391 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Polis

  • *
  • Μηνύματα: 10
  • OS:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
LAMAI BURI
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2010, 20:20:33 μμ »
Ημασταν στο Lamai buri για 15 μέρες και φυσικά με τη βοήθεια του Χρήστου από το tropical easy. Δεν μας το είχε προτείνει και μετά απο δική μας επιμονή προθυμοποιήθηκε να μας εξυπηρετήσει. Βέβαια όταν γυρίσαμε το νησί καταλάβαμε το λάθος μας βλέποντας τα καταλλύματα που μας είχε προτείνει ο Χρήστος και διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ καλύτερα και με την ίδια ή και λιγότερη τιμή.
Οχι πως δεν ήταν καλό το ξενοδοχείο, άλλά υπήρχαν πολύ καλύτερα με σημαντικό προνόμιο την άμεση πρόσβαση στην παραλία.
Ενα τέτοιο παράδειγμα ήταν το crystal bay.
Από τα υπέρ του LAmai Buri είναι ότι έχει πολύ φιλικό προσωπικό, αν και ανεπαρκή στη συννενόηση λόγω φτωχών αγγλικών, αρκετά καλή πισίνα, καθημερινή καθαριότητα του δωματίου αν και μερικές φορές ανεπαρκής.
Από τα μειονεκτηματα είναι ότι είναι μακριά από την παραλία (10 λεπτά), το πρωινό σχετικά φτωχό, τα σκεπάσματα  κιτρινισμένα, ο ιδιοκτήτης από ότι πληροφορηθήκαμε δεν έκανε απεντόμωση με συνέπεια πολλά κουνούπια και έντομα.
Γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι χάλια το ξενοδοχείο αλλά με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαμε να πάμε σε πολύ καλύτερο.
Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε αλλά αυή τη φορά όχι στο Λαμάι γιατί κατά τη γνώμη μας το Βοphut και η Maenam είναι καλύτερες περιοχές και πιο κοντά στην Chaweng γι όποιους δεν θέλουν να είναι μεσα στην καρδιά της πόλης αλλά όχι και μακριά από αυτήνthai.gr

LAMAI BURI
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2010, 20:20:33 μμ »