ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Προβληματα με την προβολη φωτογραφιων
sakis_larisa:
... Έχω κάνει καμμιά 10ριά reload και έχω συνέχεια το ίδιο αποτέλεσμα ... Φαίνεται μόνο το 10% των φωτογραφιών ... Τις μισές φορές που προσπαθώ γενικά στο thai.gr να δω πολλές φωτογραφίες μαζί συμβαίνει το ίδιο ... Σε άλλα forum δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα ...
Oytopikos:
--- Παράθεση από: sakis_larisa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 01:40:45 πμ ---... Έχω κάνει καμμιά 10ριά reload και έχω συνέχεια το ίδιο αποτέλεσμα ... Φαίνεται μόνο το 10% των φωτογραφιών ... Τις μισές φορές που προσπαθώ γενικά στο thai.gr να δω πολλές φωτογραφίες μαζί συμβαίνει το ίδιο ... Σε άλλα forum δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο , υπάρχει αυτό το πρόβλημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε.
Καλό είναι βέβαια να μην ποσταρονται μαζεμένες πολλές φωτογραφίες ή να μπαίνουν σε μορφή slide show.
dstergio:
--- Παράθεση από: Oytopikos στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 01:43:19 πμ ---
--- Παράθεση από: sakis_larisa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 01:40:45 πμ ---... Έχω κάνει καμμιά 10ριά reload και έχω συνέχεια το ίδιο αποτέλεσμα ... Φαίνεται μόνο το 10% των φωτογραφιών ... Τις μισές φορές που προσπαθώ γενικά στο thai.gr να δω πολλές φωτογραφίες μαζί συμβαίνει το ίδιο ... Σε άλλα forum δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο , υπάρχει αυτό το πρόβλημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε.
Καλό είναι βέβαια να μην ποσταρονται μαζεμένες πολλές φωτογραφίες ή να μπαίνουν σε μορφή slide show.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ούτε εγω μπορώ να τις δώ έχουν σπάσει οι περισσότερες, η συμπίεση δε βοηθάει και πολύ αν είναι πολλά τα photo καλλίτερα να ανεβαίνουν με link τουλάχιστον να μη κρεμάει όλη η σελίδα.
thailandgr:
Λοιπον το πρόβλημα δημιουργείται γιατί ανεβάζετε φωτογραφίες με διαστασεις πολυ μεγαλύτερες απο 800χ600 και παραααα πολλες μαζι !
Για παραδειγμα οι φωτο του αντωνη ειναι 3.264px × 2.448px
Ετσι λοιπον ενα εσωτερικο Module το forum "προσπαθεί" να τις υποβιβασει σε μεγεθος 800χ600 .
Και εκει χαλαει η συνταγη .
Ανεβαστε τις φωτο σε 800χ600 px και ολα θα ειναι καλα .
ΟΚ ?
Υγ : καντε ενα κλικ και δειτε το πραγματικο μεγεθος της φωτο του αντωνη http://img25.imageshack.us/img25/4521/dsc00586jz.jpg
και μετα δεξι κλικ και ιδιωτητες να δειτε το 3.264px × 2.448px
dstergio:
--- Παράθεση από: thailandgr στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 21:10:46 μμ ---Λοιπον το πρόβλημα δημιουργείται γιατί ανεβάζετε φωτογραφίες με διαστασεις πολυ μεγαλύτερες απο 800χ600 και παραααα πολλες μαζι !
Για παραδειγμα οι φωτο του αντωνη ειναι 3.264px × 2.448px
Ετσι λοιπον ενα εσωτερικο Module το forum "προσπαθεί" να τις υποβιβασει σε μεγεθος 800χ600 .
Και εκει χαλαει η συνταγη .
Ανεβαστε τις φωτο σε 800χ600 px και ολα θα ειναι καλα .
ΟΚ ?
Υγ : καντε ενα κλικ και δειτε το πραγματικο μεγεθος της φωτο του αντωνη http://img25.imageshack.us/img25/4521/dsc00586jz.jpg
και μετα δεξι κλικ και ιδιωτητες να δειτε το 3.264px × 2.448px
--- Τέλος παράθεσης ---
Sorry αλλά η διάσταση δε λύνει το πρόβλημα π.χ. αν αλλάξεις to photo σε 800Χ600 px και έχει ανάλυση 3000dpi πάλι 10 ώρες θα κάνει να κατέβει γιατι τα MB καθορίζονται στη ουσία απο την ανάλυση (dpi) και οχι απο τη διάσταση (px), απλά αλλάζεις τη διάσταση που βλέπεις και όχι το μέγεθος σε χωρητικότητα που είναι κρίσιμο.
Άλλο 100dpi και άλλο 1000dpi στην ίδια διάσταση.Αν το submodul υποβιβάζει την ανάλυση σε 400 -700 Kb σε διάσταση 800 Χ 600 (η οποιαδήποτε άλλη) αντί μόνο τη διάσταση τότε θα είναι οκ.
Οπότε καλό θα ήταν προς το παρόν να ανεβάζουμε τα photo απο 400 έως 700 KΒ το πολύ.Μιά χαρα θα φαίνονται και θα πηγαίνει και σφαίρα το σύστημα (και δε θα πιάνουν και τσάμπα χώρο).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση