Αποστολέας Θέμα: Τα νέα της Etihad Airways  (Αναγνώστηκε 25297 φορές)

Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Firefox 38.0 Firefox 38.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 03, 2015, 17:55:38 μμ »
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πέτυχε ισχυρότερα οικονομικά αποτελέσματα το 2014, σημειώνοντας καθαρά κέρδη ύψους 73 εκατ. δολ. σε συνολικά έσοδα ύψους US 7,6 δισ. δολ., σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 52,1% και 26,7% αντίστοιχα κατά το προηγούμενο έτος.

Η απόδοση ρεκόρ, η οποία σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχή χρονιά καθαρής κερδοφορίας της αεροπορικής εταιρείας, συνοδεύτηκε επίσης από κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT) ύψους 32,5% στα 257 εκατ. δολ. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων, αποσβέσεων και ενοικίων (EBITDAR) αυξήθηκαν κατά 16,2% στα 1,100 δισ. δολ., που αντιπροσωπεύουν το 15% των οριακών εσόδων στα συνολικά έσοδα.

Οι οικονομικές καταστάσεις της Etihad Airways ελέγχθηκαν από την KPMG και είναι σύμφωνες με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ).

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Ο μέτοχός μας έχει θέσει μια σαφή εμπορική εντολή για αυτή την επιχείρηση και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις επιχειρήσεις μας σύμφωνα με την εν λόγω εντολή. Το γεγονός ότι εστιάζουμε στη βιώσιμη κερδοφορία και στο τέταρτο έτος καθαρών κερδών, σε μια στιγμή που συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες αερογραμμές, νέα αεροσκάφη, νέα προϊόντα και νέες υποδομές που απαιτούνται για να ανταγωνιστούμε αποτελεσματικά, αποδεικνύει πως παίρνουμε στα σοβαρά την επίτευξη αυτού του στόχου.

Οι επιδόσεις μας το 2014 έχουν εδραιώσει την Etihad Airways ως την καλύτερη στην κατηγορία της, κερδοφόρα και αυτοτροφοδοτούμενη διεθνή αεροπορική εταιρεία. Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, όχι μόνο ως προς το μέγεθος, τη φήμη και τις επιδόσεις, αλλά και ως προς την ωριμότητα, καθώς εξελισσόμαστε από μια αεροπορική εταιρεία σε έναν ποικιλόμορφο παγκόσμιο αεροπορικό και τουριστικό όμιλο. Αυτό έχει επιτευχθεί μέσα από μια μοναδική στρατηγική που συνδυάζει την κορυφαία οργανική ανάπτυξη με την ευρεία συνεργασία και τις επενδύσεις μειοψηφικής συμμετοχής στο κεφάλαιο άλλων αεροπορικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο”.

Η Etihad Airways μετέφερε συνολικά 14,8 εκατ. επιβάτες το 2014, μια αύξηση της τάξης του 22,3 τοις εκατό από έτος σε έτος. Τα Έσοδα των Επιβατοχιλιομέτρων (Revenue Passenger Kilometres, RPK) – μετρώντας τα ταξίδια των επιβατών - αυξήθηκαν κατά 23,6% σε 68,6 εκατ. (55,5 δισ.), ενώ οι Διαθέσιμες Θέσεις ανά Χιλιόμετρο (Available Seat Kilometres, ASKs) –που αντιπροσωπεύουν τη χωρητικότητα - αυξήθηκαν κατά 21,8% σε 86,6 δισ. (71,1 δισ). Η αύξηση στη ζήτηση των επιβατών και των εσόδων κατά την περίοδο των 12 μηνών εξακολουθούν να ξεπερνούν τη μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγικής ικανότητας της Etihad Airways, αναδεικνύοντας τη δύναμη της μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξής της.

Ο αριθμός των επιβατών ενισχύθηκε από την συνεχιζόμενη αύξηση του παγκόσμιου δικτύου της Etihad Airways πέρυσι. Η αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε δρομολόγια σε 10 νέους προορισμούς οκτώ χωρών -Λος Άντζελες, Ντάλας, Σαν Φρανσίσκο, Ρώμη, Ζυρίχη, Μεδίνα, Ερεβάν, Τζαϊπούρ, Πουκέτ και Περθ- και αύξησε τη χωρητικότητα σε 23 υπάρχουσες διαδρομές. Μέχρι το τέλος του έτους, ο μέσος συντελεστής πληρότητας του δικτύου ανήλθε στο 79,2%, σε σύγκριση με το 78% το 2013.

Μια κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης της Etihad Airways για το 2014 ήταν η στρατηγική των εταιρικών σχέσεών της, η οποία βασίστηκε σε κοινούς κώδικες ευρείας κλίμακας και στη μοναδική προσέγγιση των στρατηγικών επενδύσεων σε μειοψηφικές συμμετοχές σε στρατηγικής σημασίας αεροπορικές εταιρείες. Αυτό έχει επιταχύνει την ανάπτυξης του δικτύου, δίνοντας στην Etihad Airways το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής, ξεπερνώντας τους 500 προορισμούς. Έχει ενισχύσει τις πωλήσεις και τις ευκαιρίες μάρκετινγκ σε βασικές αγορές, καθώς και τις σημαντικές επιχειρηματικές συνέργιες και την εξοικονόμηση κόστους.

Η στρατηγική αυτή επέφερε έσοδα ύψους 1,100 δισ. δολ. το 2014, σημειώνοντας αύξηση 37,7% (820 εκατ. δολ.), και αντιπροσώπευσε το 24% των συνολικών εσόδων από τους επιβάτες της Etihad Airways.

Το 2014, η Etihad Airways έλαβε την τελική έγκριση για το 49 τοις εκατό των επενδύσεων της στην Air Serbia. Επένδυσε επίσης 560 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το 49% των μετοχών της New Alitalia, το 75% των τόκων της Alitalia Loyalty, η οποία χειρίζεται το MilleMiglia πρόγραμμα επιβράβευσης συχνών ταξιδιωτών, και τη μελλοντική αγορά δικαιωμάτων πέντε πτήσεων στο Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου για μίσθωση στην Alitalia. Η συναλλαγή τέθηκε σε ισχύ στις 31 Δεκεμβρίου 2014, μετά την  έγκριση της συγκέντρωσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Air Serbia και η Alitalia είναι οι τελευταίες προσθήκες στο δίκτυο συνεργατών ιδίων κεφαλαίων της Etihad Airways. Η Etihad Airways κατέχει επίσης μειοψηφική συμμετοχή στις airberlin, Air Seychelles, Aer Lingus (το ποσοστό αυξήθηκε σε 4,99% το 2014), Jet Airways και Virgin Australia (το ποσοστό αυξήθηκε σε 22,9% το 2014). Μια επένδυση στην ελβετική Etihad Regional, που λειτουργεί από την Darwin Airline, έχει πλέον επισημοποιηθεί μετά την έγκριση της ελβετικής κυβέρνησης νωρίτερα αυτό το χρόνο.

Η Etihad Airways ξεκίνησε νέες συμφωνίες κοινού κωδικού με τις Air Europa, jetBlue, Philippine Airlines, GOL, SAS, Hong Kong Airlines και Aerolineas Argentinas, ενώ η ήδη υπάρχουσα συμφωνία κοινού κώδικα της Etihad Airways με τις South African Airways, Alitalia και Jet Airways, ήταν σημαντικά ενισχυμένη.

Επιπλέον, η Etihad Airways Partners παρουσιάστηκε πέρυσι, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο εταιρικής σχέσης για να προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές μέσα από βελτιωμένα δίκτυα και δρομολόγια, καθώς και ενισχυμένα προνόμια τακτικών επιβατών. Η σχέση αυτή στηρίζεται επίσης σε μεγαλύτερες συνέργιες για τις συμμετέχουσες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες περιλαμβάνουν σήμερα τις airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional, Jet Airways και NIKI.

Ένα ακόμη στοιχείο της ανάπτυξης της Etihad Airways ήταν η αύξηση των μελών του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών, Etihad Guest. Το 2014, ο αριθμός των μελών αυξήθηκε από τα 2,3 εκατ. στα 2,9 εκατ., παρουσιάζοντας άνοδο της τάξης του 26,1 τοις εκατό, δηλαδή μέση αύξηση της τάξης των 50.000 νέων μελών ανά μήνα. Η Etihad Guest έχει εισέλθει στην επόμενη φάση της ανάπτυξης εφόσον απέκτησε μεμονωμένη νομική οντότητα το 2014. Αυτό υποστηρίζει την ανάπτυξή της ως κορυφαία οργάνωση στην αφοσίωση των πελατών και τις υπηρεσίες μάρκετινγκ, και θα βελτιώσει τη δέσμευση των κρατών και τις αποδόσεις για τους εταίρους του προγράμματος.

Η Etihad Airways έκανε επίσης σημαντικές επενδύσεις στις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές υποδομές της, τη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων της για να εξασφαλίσει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στα πρότυπα των υπηρεσιών της και την παράδοση.

Το 2014, το τμήμα εκπαίδευσης πιλότων αεροσκαφών της Horizon International Flight Academy αποκτήθηκε από τη Mubadala και οδήγησε στη δημιουργία του Etihad Flight College, το οποίο εκπαιδεύει έως και 200 δοκίμους σε ετήσια βάση και παρέχει μια πηγή εκπαιδευμένων πιλότων στην Etihad Airways. Τα τμήματα των μη-μηχανών της Abu Dhabi Aircraft Technologies (ADAT) έχουν επίσης αποκτηθεί από τη Mubadala και μετονομάστηκαν σε Etihad Airways Engineering. Η επένδυση περιλαμβάνει υπόστεγα, εργαστήρια και εγκαταστάσεις βαφής στο Abu Dhabi, καθώς και εξειδικευμένες δυνατότητες συντήρησης και μηχανικής. Οι επενδύσεις αυτές έχουν ενισχύσει την ικανότητα της Etihad Airways για την ανάληψη ατράκτων αεροσκαφών και τη συντήρηση των παρελκομένων στα αεροσκάφη της, καθώς και την υποστήριξη των ιδίων κεφαλαίων εταίρων και τρίτων πελατών.

Η Etihad Airways συνέχισε να διαφοροποιεί το χαρτοφυλάκιό της αναφορικά με τις παγκόσμιες πηγές χρηματοδότησης και επέκτεινε το εύρος των σχέσεων δανεισμού στους 75 δανειστές, επενδυτές και εκμισθωτές. Κατά τη διάρκεια του έτους, η Etihad Airways εξασφάλισε 3,5 δισ. δολ. χρηματοδότησης του χρέους στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Επίσης, η Etihad Airways από κοινού με τους ιδίων κεφαλαίων εταίρους, Alitalia, airberlin, Air Serbia, Air Seychelles και Jet Airways, συγκροτούν μία συνολική χρηματοδοτική πλατφόρμα που θα επιτρέπει σε κάθε φορέα να έχει τους κατάλληλους πόρους στο εγγύς μέλλον, μέσω μιας ολοκληρωμένης χρηματοδοτικής λύσης.

Στο τέλος του 2014, ο στόλος της Etihad Airways αποτελούνταν από 110 αεροσκάφη (αύξηση της τάξης του 23,6% από έτος σε έτος), με μέσο όρο ηλικίας τα 5,5 χρόνια, έναν από τους νεότερους στόλους. Η αεροπορική εταιρεία παρέλαβε το πρώτο της Airbus A380 και το πρώτο της Boeing 787-9 το Δεκέμβριο, δύο εξαίσια αεροσκάφη προσφέροντας νέα κορυφαία πρότυπα στους εσωτερικούς χώρους της καμπίνας, σε συνδυασμό με σημαντική οικονομία καυσίμου και περιβαλλοντικές βελτιώσεις.

Εννέα επιπλέον αεροσκάφη Airbus (δύο A330-200, τρία A321, τρία Α320 και ένα A330-200F) και έξι αεροσκάφη Boeing (ένα 777-300ER, πέντε 777-200LR) ελήφθησαν το 2014, ενώ περαιτέρω χωρητικότητας μισθωμένα αεροσκάφη προστέθηκαν επίσης για να ενισχύσουν την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας.

Περισσότερα από 200 αεροσκάφη χρησιμοποιούνται σταθερά, μαζί με τις επιλογές και τα δικαιώματα αγοράς για 66 επιπλέον αεροσκάφη. Το 2015, η Etihad Airways σχεδιάζει να εισαγάγει 16 αεροσκάφη στο στόλο της, μεταξύ των οποίων εννέα ευρείας ατράκτου (ένα Boeing 777-300ER, τέσσερα Boeing 787 Dreamliner και τέσσερα Airbus Α380) και επτά Airbus στενής ατράκτου της οικογένειας Airbus Α320 (έξι A321 και ένα Α320).
 
Ο κ. Hogan πρόσθεσε: “Η ικανότητά μας να παρέχουμε στους επιβάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ενισχύθηκε από μια σειρά σημαντικών εξελίξεων του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένης και της άφιξης του πρώτου μας αεροσκάφους Airbus A380 και Boeing 787, με την νέα μας εμφάνιση ‘Όψεις του Άμπου Ντάμπι’ στις στολές, την ‘Κατοικία’ από την Etihad και τις υπηρεσίες επόμενης γενιάς στην Πρώτη, Διακεκριμένη και Οικονομική Θέση, και μία νέα εκλεπτυσμένη στολή, όπως παρουσιάστηκε το περασμένο έτος”.

Η έναρξη του πρώτου αεροσκάφους τύπου Airbus A380 της αεροπορικής εταιρίας και του πρώτου Boeing 787, μαζί με τη νέα στολή του πληρώματος καμπίνας, οδήγησε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού και στη σημαντική αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας διαδικτυακά. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μόνο, η Etihad Airways συγκέντρωσε περισσότερα από 145 εκατομμύρια impressions σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια περίοδο δύο εβδομάδων μετά την έναρξη.

Άλλες εξελίξεις των προϊόντων και των υπηρεσιών για το 2014 περιλαμβάνουν το άνοιγμα των διακεκριμένων χώρων αναμονής στο Σίδνεϊ και το Άμπου Ντάμπι, καθώς και τον πρώτο χώρο αναμονής στην αίθουσα αφίξεων της Etihad Airways, που επίσης βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε ένα μεγάλο πρόγραμμα για να βελτιώσει την εμπειρία του ύπνου των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της πτήσης, εισήγαγε κιτ περιορισμένης έκδοσης σχεδιασμένο και εμπνευσμένο από τα Εμιράτα σε συνεργασία με το Sougha, πρόσθεσε “ιπτάμενες νταντάδες” για την παροχή υπηρεσιών στα παιδιά, ολοκλήρωσε την  εγκατάσταση του εν πτήσει Wi- Fi σε όλα τα αεροσκάφη της, και προχώρησε στην εισαγωγή ζωντανής τηλεοπτικής συνδεσιμότητας και κινητών τηλεφώνων για τα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου.

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους της Etihad Airways είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης και εμπορικά βιώσιμης βιομηχανίας βιοκαυσίμων στο Άμπου Ντάμπι, σε συνεργασία με διεθνείς εταίρους, όπως η Masdar Institute, η Boeing, η GE, η Total, Takreer και άλλοι. Τον Ιανουάριο του 2014, η αεροπορική εταιρεία διεξήγαγε μία πτήση ορόσημο με σκοπό την επίδειξη του αεροσκάφους Boeing 777-300ER, που τροφοδοτείται εν μέρει από την πρώτη αεροπορία βιοκαυσίμου των ΗΑΕ.

Ο κ. Hogan δήλωσε: “Παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξή μας συνεχίστηκε αυστηρά με βάση το σχέδιο του 2014, είμαστε σήμερα αντιμέτωποι με πρωτοφανείς εξωτερικές προκλήσεις. Ιδιαίτερη ανησυχία ήταν η άνοδος του κλίματος προστατευτισμού στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, όπου και η Etihad Airways αλλά και οι αεροπορικές εταιρείες που είναι εταίροι μας βρίσκονται στο στόχαστρο. Αυτές οι προσπάθειες για τον περιορισμό του ανταγωνισμού είναι επιζήμιες για την επιλογή του καταναλωτή. Απειλούν να βλάψουν τη σημαντική πρόοδο της αεροπορικής εταιρείας μας που μπορεί και προσφέρει βελτιωμένες συγκοινωνίες, πρότυπα προϊόντων και υπηρεσιών, και οικονομικές τιμές.

Παρά τα εμπόδια, η Etihad Airways θα συνεχίσει να αυξάνεται, όπως έχει προγραμματίσει το 2015, σε συνεργασία με την ισότητα και κοινού κωδικού συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο για να εξυπηρετήσει τους προορισμούς που οι πελάτες μας θέλουν να επισκεφθούν και τις ώρες που θέλουν να ταξιδέψουν”.

Η Etihad Airways κέρδισε περισσότερα από 55 βραβεία κατά το 2014, ανάμεσα σε αυτά, κατάφερε να ονομαστεί Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο για έκτη συνεχόμενη χρονιά στα World Travel Awards (WTA).

Η Etihad Airways απασχολεί 24.206 άνθρωποι από 144 εθνικότητες από το τέλος του 2014, μια αύξηση της τάξης του 37,5 τοις εκατό σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Οι υπήκοοι των ΗΑΕ  παραμένουν η νούμερο ένα ομάδα ιθαγένειας μεταξύ του συνόλου του προσωπικού με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και μεταξύ των εργαζομένων σε επίπεδο Διεύθυνσης, εκτελεστικού επιπέδου όσο και σε πιλοτική κοινότητα της Etihad Airways. Ο αριθμός αυτής της ομάδας εργαζομένων αυξήθηκε κατά περισσότερο από 37% σε 2.017 μέχρι το τέλος του 2014, μετά από ένα έτος-ρεκόρ για την πρόσληψη υπηκόων των ΗΑΕ.

Η Etihad Airways έχει λάβει πολύ κολακευτικά σχόλια για την εθνική της στρατηγική αναπτυξιακή που βασίζεται στις αξίες των ΗΑΕ, με στόχο την οικοδόμηση μιας αεροπορικής με συγκεκριμένες δυνατότητες για το μέλλον με περισσότερα από 20 εξειδικευμένα προγράμματα σε όλη την επιχείρηση με διευθυντές που κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους και συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και των διαχειριστών του αερολιμένα, τους πιλότους των δοκίμων, τους τεχνικούς μηχανικούς και επισκέπτες υπηρεσιών και παράγοντες του κέντρου επαφών. Η αεροπορική εταιρεία έχει ανακοινώσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της να προσλάβει επιπλέον 6.000 υπηκόων των ΗΑΕ μέχρι το 2020.

“Η Etihad Airways είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς νέους εργοδότες στον κόσμο του 21ου αιώνα, σύμφωνα με το LinkedIn ως μία από τις 100 εταιρείες με τη μεγαλύτερη αναζήτηση για εργασία. Προσπαθούμε να προσελκύσουμε τα κορυφαία ταλέντα στη βιομηχανία να εργαστούν για εμάς. Δημιουργούμε θέσεις εργασίας σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και σήμερα το εργατικό δυναμικό μας  περιλαμβάνει περισσότερες από 140 εθνικότητες” δήλωσε ο κ. Hogan. “Πέρυσι, είχαμε 57 φορές περισσότερες αιτήσεις από ό, τι είχαμε συνολικά θέσεις εργασίας, οι οποίες περιλάμβαναν 1.700 θέσεις πληρώματος και περίπου 500 θέσεις πιλότων”. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/60031#sthash.mG8VP37R.dpuf

Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 7 Windows 7
 • Browser:
 • Firefox 38.0 Firefox 38.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 16, 2015, 17:47:32 μμ »
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει επεκτείνει τη συμφωνία κοινού κώδικα με τη Hong Kong Airlines, μια διεθνώς αναγνωρισμένη αεροπορική εταιρεία 4 αστέρων σύμφωνα με το Skytrax, προκειμένου να προσφέρουν στους ταξιδιώτες τη βελτιωμένη σύνδεση μεταξύ της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της διευρυμένης συμφωνίας πτήσεων κοινού κώδικα, η Hong Kong Airlines θα τοποθετήσει τον κώδικα ‘HX’ στις πτήσεις της Etihad Airways μεταξύ του Χονγκ Κονγκ, του τρίτου σημαντικότερου οικονομικού κέντρου του κόσμου, και του Abu Dhabi, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η Etihad Airways θα ξεκινήσει σε καθημερινή συχνότητα τη διαδρομή από τις 15 Ιουνίου 2015, προσφέροντας 3.620 θέσεις εβδομαδιαίως με αεροσκάφος Airbus A330-200.

Επιπλέον, η Hong Kong Airlines θα πραγματοποιήσει πτήσεις κοινού κώδικα για τη νέα υπηρεσία της Etihad Airways μεταξύ του Abu Dhabi και της Μαδρίτης, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Η διαδρομή, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2015, λειτουργεί τέσσερις φορές την εβδομάδα και προσφέρει 2.096 θέσεις εβδομαδιαίως, με Airbus A330-200 δύο κατηγοριών  θέσεων.

Ο Kevin Knight, Chief Strategy and Planning Officer της Etihad Airways, δήλωσε: “Η συμφωνία μας για πτήσεις κοινού κώδικα με τη Hong Kong Airlines ξεκίνησε πέρυσι με επίκεντρο κυρίως την ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Η διεύρυνση του κοινού κώδικα θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω εμπορική επιτυχία και για τις δύο αεροπορικές εταιρείες, και κυρίως θα προσφέρει πραγματικά οφέλη στη συνεργασία προσφέροντας σε επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής ενισχυμένη σύνδεση και συχνότερες πτήσεις μεταξύ της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης”.

Ο Li Dianchun, Commercial Director της Hong Kong Airlines, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύουμε τη συνεργασία με την Etihad Airways μέσω της επέκτασης ενός κοινού κώδικα. Υπάρχει μια ολοένα και πιο ισχυρή ζήτηση στην Ασία για ταξίδια στην περιοχή του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Η βελτιωμένη σύνδεση θα παρέχει στους επιβάτες μας ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών, ενώ θα ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν υπηρεσίες και προϊόντα παγκοσμίου κλάσης που προσφέρονται και από τις δύο αεροπορικές εταιρείες”.

Η Etihad Airways και η Hong Kong Airlines ξεκίνησαν τις πτήσεις κοινού κώδικα τον Δεκέμβριο του 2014, επιτρέποντας στην Etihad Airways να τοποθετήσει τον κώδικα “EY” σε πτήσεις της Hong Kong Airlines μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της Μπανγκόκ, και στις πτήσεις μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της Οκινάουα, ενώ η Hong Kong Airlines τοποθέτησε τον κώδικα “ΗΧ” στις υπηρεσίες της Etihad Airways μεταξύ Abu Dhabi και Μπανγκόκ.

Η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων της στην Μπανγκόκ από τρεις σε τέσσερις πτήσεις την ημέρα από την 1η Ιουλίου 2015, ενώ η Hong Kong Airlines, επίσης θα χρησιμοποιήσει τον κοινό κώδικα για την πρόσθετη πτήση.


 http://traveldailynews.gr/news/article/60117#sthash.0QPqs7xU.dpuf

Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Firefox 40.0 Firefox 40.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #77 στις: Αύγουστος 19, 2015, 18:19:02 μμ »
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κέρδισε τρεις διακρίσεις στα Βραβεία “Australian Business Traveller”, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου τίτλου “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας”. Επίσης κέρδισε τα βραβεία “Καλύτερης Πρώτης Θέσης” και “Καλύτερου Χώρου Αναμονής Αφίξεων”.

Τα βραβεία καθορίζονται από μια ομάδα συγγραφέων της Australian Business Traveller, κορυφαίας ιστοσελίδας της ευρύτερης περιοχής της Ασίας-Ειρηνικού Ωκεανού για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες καθώς και για τους συχνούς ταξιδιώτες. Οι νικητές αναδεικνύονται με βάση τα σχόλια από τους συχνούς ταξιδιώτες τα οποία αξιολογούνται από τη συντακτική ομάδα.

Ο κ. Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε ότι τα βραβεία αυτά αντανακλούν τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας για τους επισκέπτες της.

“Στην Etihad Airways στόχος μας δεν είναι να είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο – αλλά να είμαστε η καλύτερη.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η Etihad Airways έφερε νέα επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης για τους ταξιδιώτες με την παρουσίαση των αεροσκαφών Airbus A380 και Boeing 787-9 Dreamliner που διαθέτουν πρωτοποριακές καμπίνες επόμενης γενιάς.

Η ονομασία μας ‘καλύτερη εταιρεία στον ουρανό’ από την Australian Business Traveller - μια έκδοση η οποία αντικατοπτρίζει τις απαιτήσεις των επιχειρηματιών ταξιδιωτών και συχνών επιβατών – αποτελεί μια ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη στρατηγική μας για την καινοτομία και την εμπειρία των επισκεπτών μας”.

Ο κ. David Flynn, συντάκτης της Australian Business Traveller δήλωσε ότι οι καμπίνες των αεροσκαφών επόμενης γενιάς Airbus A380 και 787-9 Dreamliner της εταιρείας, έδωσε στην Etihad Airways το προβάδισμα στην κατηγορία “καλύτερη αεροπορική εταιρεία”.

Η Εκστρατεία της Etihad Airways “Επαναπροσδιορίζοντας την Ιπτάμενη Εμπειρία”, ήταν φιλόδοξη και εκτελέστηκε εξαιρετικά, έχοντας ως κορύφωσή της την παρουσίαση του στόλου Airbus A380 και Boeing 787 της αεροπορικής εταιρείας που ανεβάζουν τον πήχη του πολυτελούς ταξιδιού σε νέα ύψη.“Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε υψηλούς επαίνους από τους αναγνώστες μας για την Πρώτη και τη Διακεκριμένη Θέση της Etihad, για τα γεύματα και την εξυπηρέτηση, το σύνολο των οποίων έχει βοηθήσει καταλυτικά την Etihad Airways για να κερδίσει το φετινό τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας”.

Ο κ. Flynn ανέφερε ότι η προσοχή της Etihad Airways στις λεπτομέρειες, αλλά και τα καινοτόμα προιόντα της, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν στις κατηγορίες “Καλύτερης Πρώτης Θέσης” και “Καλύτερου Χώρου Αναμονής Αφίξεων”.

”Η Etihad Airways επαναπροσδιόρισε αποτελεσματικά την ιπτάμενη εμπειρία της Πρώτης Θέσης με την παρουσία των Διαμερισμάτων Πρώτης Θέσης του Airbus A380, αφήνοντας πίσω της τους ανταγωνιστές, προσφέροντας 39 τετραγωνικά πόδια χώρου, ο οποίος αποτελείται από μια ξεχωριστή πολυθρόνα-κρεβάτι, προσωπικά ντουλάπια και μπουντουάρ καθώς και ένα ντουλάπι διατήρησης ψύξης των ποτών. Από τον κομψό φωτισμό, μέχρι τη δερμάτινη επένδυση της Poltrona Frau υπάρχει μια ασυμβίβαστη προσοχή στη λεπτομέρεια στα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης.

Οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες φτάνοντας στον προορισμό τους από πτήσεις μεγάλων αποστάσεων εκτιμούν το χώρο αναμονής αφίξεων στον οποίο μπορούν να ανανεωθούν και να αναζωογονηθούν. Η Etihad Airways έχει πάει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας υπηρεσίες ‘υγρού ξυρίσματος’, σιδερώματος ατμού και γυαλίσματος παπουτσιών - εξαιρετικά προσεγμένες ‘πινελιές’ για τους πολυάσχολους επιχειρηματίες που θέλουν πάντοτε να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους”.

Τα Βραβεία Australian Business Traveller αναγνωρίζουν τα πρότυπα τάσεων και τους παίκτες που αλλάζουν τα δεδομένα στην άκρως ανταγωνιστική αγορά των επαγγελματικών ταξιδιών σε 33 κατηγορίες. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/60496#sthash.w4pKvMXM.dpuf
Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Firefox 40.0 Firefox 40.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #78 στις: Αύγουστος 24, 2015, 20:20:30 μμ »
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα εφαρμόσει μια νέα διάρθρωση των ναύλων από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 που θα παρέχουν περισσότερες επιλογές και σαφήνεια κατά την κράτηση των πτήσεων.

Συνολικά οκτώ νέες “Επιλογές Ναύλων” θα εισαχθούν και θα επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να προσαρμόζουν τις κρατήσεις τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι “Επιλογές Ναύλων” είναι ξεκάθαρες και διαφέρουν ως προς το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, την ευελιξία και συμπεριλαμβανόμενες παροχές που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να αγοραστούν ξεχωριστά. Επιπλέον, μια προσαρμοσμένη πολιτική για τις αποσκευές θα προσφέρει στους επισκέπτες μια πιο τυποποιημένη δομή επιτρεπόμενου βάρους αποσκευών σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Etihad Airways, ενώ επίσης θα υπάρξει μείωση της τιμής για την χρέωση επιπλέον αποσκευών στις περισσότερες διαδρομές.

Όλες οι κρατήσεις εισιτηρίων από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα χωριστούν σε διακριτές επιλογές ναύλου. Η δομή της Οικονομικής Θέσης περιλαμβάνει τις διαβαθμίσεις Economy Breaking Deals, Economy Saver, Economy Value και Economy Freedom. Η Διακεκριμένη Θέση περιλαμβάνει τα Business Breaking Deals, Business Saver και Business Freedom, ενώ η Πρώτη Θέση θα έχει μόνο μία επιλογή, αυτή του “Ελεύθερου Οικογενειακού” ναύλου.Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για την παροχή επιλογών. Στις περισσότερες βιομηχανίες, υπάρχει μια τάση προς αυτή την κατεύθυνση, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόζουν τις ανάγκες τους σύμφωνα με την εμπειρία που θέλουν να έχουν, και η δική μας νοοτροπία δεν είναι διαφορετική. Όταν πρόκειται για την κράτηση πτήσεων, όλες οι ανάγκες δεν είναι ίδιες. Ορισμένοι πελάτες θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς πολλές αποσκευές και με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, ενώ άλλοι θέλουν να είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις τελευταίας στιγμής για το ταξίδι τους, να μεταφέρουν επιπλέον αποσκευές ή να κερδίζουν περισσότερα μίλια. Για παράδειγμα, αν ένας πελάτης θέλει περισσότερη ευελιξία, περισσότερες αποσκευές, και προτεραιότητα στο check-in, μπορεί να επιλέξει την επιλογή του ναύλου εισιτηρίου ‘Economy Freedom’”.

Μια νέα πολιτική αποσκευών έχει επίσης ανακοινωθεί για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ατομικές ανάγκες του πελάτη και για την καλύτερη ευθυγράμμιση της Etihad Airways με άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες της Etihad Airways Partner.

Ως μέρος αυτής της αλλαγής πολιτικής, το κόστος των επιπλέον αποσκευών θα μειωθεί δραματικά για την πλειονότητα των ναύλων. Σε ορισμένες διαδρομές, το κόστος για την αγορά μιας επιπλέον αποσκευής 23 κιλά θα μειωθεί έως και 90%, με περαιτέρω μείωση έως και 30%, αν προ-αγοραστεί άμεσα μέσω της Etihad Airways μέχρι και 24 ώρες πριν από το ταξίδι. Η νέα πολιτική για τις αποσκευές θα τεθεί επίσης σε ισχύ για κρατήσεις από ή μετά τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η νέα ευέλικτη δομή των ναύλων θα είναι διαθέσιμη μέσω όλων των καναλιών κράτησης της Etihad Airways, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της (etihad.com), τα καταστήματα λιανικής πώλησης, τα contact centers, καθώς και τα ταξιδιωτικά γραφεία. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/60524#sthash.b4ZjxJ7i.dpuf

Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 10 Windows 10
 • Browser:
 • Firefox 41.0 Firefox 41.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 17:52:02 μμ »
H Etihad Airways πρόσφατα κατέφυγε σε λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε γερμανικό δικαστήριο για την προστασία πτήσεων κοινού κωδικού με την airberlin.

Η έναρξη της συγκεκριμένης νομικής δράσης έχει επίσης στόχο να βοηθήσει στην προστασία των 8.000 εργαζομένων της γερμανικής αεροπορικής και την παροχή διαφάνειας και εμπιστοσύνης στους επιβάτες. Η Etihad Airways κατέχει το 29,2% της airberlin, της δεύτερης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Γερμανίας.

Η Etihad Airways, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερο τη γερμανική κυβέρνηση να λάβει μια απόφαση σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να εγκρίνει τις πτήσεις κοινού κωδικού της Etihad με την airberlin προς 29 προορισμούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις οποίες έχουν γίνει ήδη πάνω από 82.000 κρατήσεις από επιβάτες.

Οι πτήσεις αυτές αφορούν στα χειμερινά δρομολόγια για το 2015/16, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες και καλύπτουν την περίοδο πέντε μηνών από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου του 2016.

Η έλλειψη οποιασδήποτε απόφασης από τις γερμανικές αρχές - που έχουν εγκρίνει επτά δρομολόγια της Etihad Airways, συμπεριλαμβανομένων όλων των κοινών πτήσεων της airberlin από το 2012 - η αεροπορική εταιρεία δεν έχει καμία εναλλακτική λύση, παρά να καταθέσει μια προληπτική λήψη ασφαλιστικών μέτρων στο Διοικητικό Δικαστήριο του Braunschweig. -

 http://traveldailynews.gr/news/article/60916#sthash.2zo3pbkh.dpuf

Αποσυνδεδεμένος lostromos

 • Συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 4403
 • OS:
 • Windows 10 Windows 10
 • Browser:
 • Firefox 42.0 Firefox 42.0
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 16, 2015, 22:37:48 μμ »
3 διακρισεις για την εταιρια για τον χρονο που φευγει

2015 World’s Leading Airline - First Class
2015 World’s Leading Airline Inflight Entertainment
2015 World’s Leading Cabin Crew


Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 10 Windows 10
 • Browser:
 • Firefox 43.0 Firefox 43.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουάριος 05, 2016, 08:41:48 πμ »

Η Etihad Airways, κέρδισε δύο κορυφαίες παγκόσμιες οικονομικές διακρίσεις, σε διαφορετικές απονομές βραβείων στο Λονδίνο, μέσα σε μια εβδομάδα.

Η πενταετής συμφωνία-ορόσημο, της τάξης των 700 εκατ. δολ., η οποία συμφωνήθηκε από την Etihad Airways Partners (EAP) για τη χρηματοδότηση επέκτασης, βραβεύτηκε από τη διάσημη οργάνωση πληροφοριών για τη Διεθνή Αγορά Οικονομικών Στοιχείων (IFR) με το βραβείο “Νεοεμφανιζόμενος συνδετικός κρίκος της χρονιάς για Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Αφρική”.

Το βραβείο, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο, αναγνώρισε την πρώτη κοινή συμφωνία χρηματοδότησης του είδους της στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών, στις οποίες η επικεφαλής σύμβουλος εταιρεία, Goldman Sachs, ενίσχυσε με επιτυχία τα ίδια κεφάλαια από τις αγορές για την Etihad Airways, τη θυγατρική της Etihad Airport Services και πέντε από τους στρατηγικούς της συνεργάτες - airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia και Jet Airways - εντός της Etihad Airways Partners.

Η συναλλαγή αφορούσε σε μία ένωση κεφαλαιουχικών δαπανών και επενδύσεων στο στόλο, και την αναχρηματοδότηση ανάλογα με τις μεμονωμένες ανάγκες της κάθε επιχειρησιακής μονάδας. Το βραβείο αναγνώρισε την εμπιστοσύνη που έδειξαν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο της Etihad Airways, το οποίο επικεντρώνεται στη δημιουργία συνεργιών μεταξύ των επιχειρήσεων στις οποίες έχει επενδύσει η εταιρεία.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Etihad Airways τιμήθηκε στο Λονδίνο από το κορυφαίο οικονομικό περιοδικό “Treasury Management International” για την τεχνολογία αιχμής και την ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών για την απλοποίηση των διαδικασιών, δημιουργώντας μια σταθερά ισχυρή και ασφαλή προσέγγιση για τα συστήματα πληρωμών, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και ενισχύοντας τις διαδικασίες εταιρικής χρηματοδότησης.


Το ΤΜΙ 2015, Βραβείο Εταιρικής Αναγνώρισης για την Καινοτομία και την Αριστεία, βασίστηκε σε υποψηφιότητες από τρίτα μέλη. Η Etihad Airways λοιπόν κρίθηκε από τους συνεργάτες της στον παγκόσμιο οικονομικό χώρο ως μια εταιρεία που έχει θέσει κορυφαία παγκόσμια πρότυπα και έχει το καλύτερο επενδυτικό ταμείο και πιο καινοτόμο στην κατηγορία.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Και τα δύο αυτά βραβεία αποδεικνύουν πώς η Etihad Airways είναι συγκεντρωμένη στο να είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, είτε πρόκειται για προϊόντα και υπηρεσίες, είτε πρόκειται για κινήσεις πίσω από τα παρασκήνια που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη καινοτόμων, ισχυρών διαδικασιών για τη στήριξη του μοναδικού μοντέλου ανάπτυξης της επιχείρησής μας.

Ο γενικός οικονομικός διευθυντής, James Rigney, και η ομάδα του έχουν ανοίξει ξεκάθαρα το δρόμο για την ανάπτυξη διαδικασιών ενίσχυσης της επιχείρησης, είτε εάν αυτό πραγματοποιηθεί με σκληρές διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η καλύτερη οικονομική συμφωνία, είτε με τη δημιουργία πρωτοποριακών τρόπων που θα οδηγήσουν την επιχείρηση στην κορυφή και θα δημιουργήσουν σαφή ορόσημα σε ένα ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον”.Μετά την παραλαβή του Βραβείου του International Financing Review, Emerging Europe Middle East and Africa Bond of the Year Award στο Λονδίνο. Από αριστερά: Ο Ulf Huettmeyer, οικονομικός αντιπρόεδρος της Partner Airlines της Εtihad Airways, ο Bassam Al Mosa, αντιπρόεδρος Εταιρικών Επενδύσεων και Θυγατρικών, ο James Rigney, γενικός οικονομικός διευθυντής και ο Ricky Thirion, διευθυντής Χρηματοοικονομικών. -


http://traveldailynews.gr/news/article/61497#sthash.EXhOlwFW.dpuf

Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 10 Windows 10
 • Browser:
 • Firefox 50.0 Firefox 50.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #82 στις: Νοέμβριος 22, 2016, 07:10:09 πμ »
Τη θέση του Περιφερειακού Γενικού Διευθυντή Ελλάδας και Τουρκίας για την Etihad Airways, τον διεθνή αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές.

Ο κ. Καραγκιουλές, κατέχει πολυετή εμπειρία στο εμπορικό τμήμα, στις εταιρίες Etihad Airways, United και Delta Air Lines, για περισσότερα από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των πωλήσεων και του Marketing τόσο στην Ευρώπη όσο και την Ασία. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Etihad το 2009, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ελλάδας και το 2015, διορίστηκε ως Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στην Ταϊλάνδη.

Με έδρα την Αθήνα, ο κ Καραγκιουλές αναλαμβάνει την ευρύτερη εμπορική ευθύνη για την Ελλάδα και την Τουρκία, με σκοπό να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη την εμπορική στρατηγική της εταιρείας, καθώς και σε διάνθηση των σχέσεων της Etihad Airways με τον κλάδο του ταξιδιωτικού εμπορίου, καθώς και τους εταιρικούς πελάτες.

Ο κ. Daniel Barranger, Senior Vice President Global Sales της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κ. Καραγκιουλές έχει αποκτήσει μια πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ταϊλάνδη. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο και θα ηγηθεί των εμπορικών δραστηριοτήτων της Etihad Airways στην ευρύτερη περιοχή και αναμένουμε την επέκταση των πωλήσεων μας».

http://www.sofokleousin.gr/archives/325704.htmlimage upload for forums

Συνδεδεμένος Oytopikos

 • ************
 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 10806
 • Φύλο: Άντρας
 • สมน้ำหน้า
 • OS:
 • Windows 10 Windows 10
 • Browser:
 • Firefox 50.0 Firefox 50.0
  • Thailand
Απ: Τα νέα της Etihad Airways
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 02, 2017, 11:18:07 πμ »
Νέα συφωνία υπογράφτηκε μεταξύ της εταιρίας και του ΤΑΤ (οργανισμου τουρισμού Ταϊλάνδης) στην Μπανγκόκ,για διαφήμιση της Ταϊλάνδης ως προορισμού και αύξηση της τουριστικής κ΄πινησης προς αυτήν.

Η εταιρία Etihad πραγματοποιεί 5 πτήσεις ημερησιώς προς την χώρα (4 ΒΚΚ&1 Πουκετ).

Το 2016 με την εταιρία ταξίδεψαν περίπου 800.000 ταξιδιώτες προς και από Ταϊλάνδη.

http://www.gdnonline.com/Details/167365/Etihad,-Thailand-Tourism-sign-new-tourism-agreement

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 8836
 • Φύλο: Άντρας
 • OS:
 • Windows 10 Windows 10
 • Browser:
 • Firefox 55.0 Firefox 55.0
  • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απετράπη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε πτήση της Etihad Airways
« Απάντηση #84 στις: Αύγουστος 22, 2017, 22:19:22 μμ »
Απετράπη από τις αρχές της Αυστραλίας, επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας που σχεδίαζε να ανατιναχθεί σε αεροπλάνο με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Νόχαντ Μαχνούκ, ο υπουργός Εσωτερικών του Λιβάνου, δήλωσε στον σαουδαραβικό τηλεοπτικό σταθμό Al-Arabiya Al-Hadath πως ο βομβιστής ήταν Λιβανέζος και πως σχεδίαζε να ανατιναχθεί μέσα σε αεροπλάνο με προορισμό το Αμπού Ντάμπι.
 
Νωρίτερα αυτό τον μήνα ένας Αυστραλός συνελήφθη στο Σίδνεϊ σε εφόδους που πραγματοποίησαν οι αρχές για να διαλύσουν αυτό που χαρακτήρισαν ως συνωμοσία για την ανατίναξη ενός αεροσκάφους της Etihad Airways.
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

thai.gr

Απετράπη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε πτήση της Etihad Airways
« Απάντηση #84 στις: Αύγουστος 22, 2017, 22:19:22 μμ »