Αποστολέας Θέμα: Eρώτηση για μονιμη διαμονή στο Σαμούι  (Αναγνώστηκε 33852 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

rainforest

• Επισκέπτης
Απ: Eρώτηση για μονιμη διαμονή στο Σαμούι
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 13:00:56 μμ »
οχι σαν ελληνες ολος ο κοσμος. απλα ηθελα να σου δειξω οτι η ευγενια σου στη κριση σου για εμενα δεν διαφερει πολυ απο τις βρισιες ισως ειναι πιο μουλοχτη.αυτα αν σε ενοχλησα σε κατι συγνωμη τελος απο εμενα

[off-topic]ρε συ rainforest που το βρήκες το ρευμα;[/off-topic]
[off-topic]κοπικε πριν λιγο μας ματιαξες χαχα.τα λεμε φιλε μου αντε γεια[/off-topic]
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 13:14:20 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
    • Audiolabs
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 13:28:56 μμ »
Εγω λεω να το αφησουμε εκει που εμεινε,για να βοηθησουμε και το Θεμα ρε παιδες! Το οποιο θεμα ειναι Μονινη διαμονη στο Σαμουι, και στο οτι αν πας για μονιμα εχεις διαφορετικες τιμες απο οταν πας για διακοπες,αυτο εννοειται,γινεται παντου. Εμεις το μπερδεψαμε λιγο αλλα mai pen rai :)- Rainforest πραγματικα δεν εχω κατι μαζι σου-εκτος του οτι με πειραξε ο λιγο αγενης-επιθετικος σου λογος- (και εγω αλητακος ειμαι και ολοι μπορουμε να βριζουμε -ειδικα μεσα απο ενα σαιτ) αλλα κρατιεμαι πολλες φορες-αλλοι ισως οχι ,αλλα νερο κι αλατι, πραγματικα θελω να σε βρω αν ερθω Σαμουι γεναρη -Παντως θα θελα πολυ να ειμαι εκει τωρα ,ετσι με την καταιγιδα....

Αποσυνδεδεμένος YACHTMAN

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 22:27:25 μμ »
...ετσι για να γελασουμε...(μαλλον):..λοιπον ,στο κεντρο της Chaweng,στο Koh Samui,κυκλοφορει ενα κοριτσακι 9 χρονων απο το isaan (το ρωτησα εγω προσωπικα),που πουλαει λουλουδια στα ζευγαρια των farang.Στο κοριτσακι αυτο λοιπον,καποιοι εχουν "βαλει" ενα CD,με δυο tracks.Το ενα track,απευθυνεται σ'αυτους που αγοραζουν λουλουδια και λεει:"thank you very much..,you are very beautifull couple..."Tο αλλο track απευθυνεται σ'αυτους που δεν αγοραζουν και λενε στο κοριτσακι¨"no thanks.."και τοτε, λεει απευθυνομενο στον αντρα:"you are a lady boy..,you are a lady boy.."Αστειο ακουγεται,αλλα αν το σκεφτουμε βαθυτερα,σιγουρα εχει και την...τραγικη του πλευρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 22:30:46 μμ από YACHTMAN »

rainforest

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 17:47:15 μμ »
Εγω λεω να το αφησουμε εκει που εμεινε,για να βοηθησουμε και το Θεμα ρε παιδες! Το οποιο θεμα ειναι Μονινη διαμονη στο Σαμουι, και στο οτι αν πας για μονιμα εχεις διαφορετικες τιμες απο οταν πας για διακοπες,αυτο εννοειται,γινεται παντου. Εμεις το μπερδεψαμε λιγο αλλα mai pen rai :)- Rainforest πραγματικα δεν εχω κατι μαζι σου-εκτος του οτι με πειραξε ο λιγο αγενης-επιθετικος σου λογος- (και εγω αλητακος ειμαι και ολοι μπορουμε να βριζουμε -ειδικα μεσα απο ενα σαιτ) αλλα κρατιεμαι πολλες φορες-αλλοι ισως οχι ,αλλα νερο κι αλατι, πραγματικα θελω να σε βρω αν ερθω Σαμουι γεναρη -Παντως θα θελα πολυ να ειμαι εκει τωρα ,ετσι με την καταιγιδα....
μπο πεν γιαν ντογκ σαμπαι σαμπαι!!

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 18:12:36 μμ »
...ετσι για να γελασουμε...(μαλλον):..λοιπον ,στο κεντρο της Chaweng,στο Koh Samui,κυκλοφορει ενα κοριτσακι 9 χρονων απο το isaan (το ρωτησα εγω προσωπικα),που πουλαει λουλουδια στα ζευγαρια των farang.Στο κοριτσακι αυτο λοιπον,καποιοι εχουν "βαλει" ενα CD,με δυο tracks.Το ενα track,απευθυνεται σ'αυτους που αγοραζουν λουλουδια και λεει:"thank you very much..,you are very beautifull couple..."Tο αλλο track απευθυνεται σ'αυτους που δεν αγοραζουν και λενε στο κοριτσακι¨"no thanks.."και τοτε, λεει απευθυνομενο στον αντρα:"you are a lady boy..,you are a lady boy.."Αστειο ακουγεται,αλλα αν το σκεφτουμε βαθυτερα,σιγουρα εχει και την...τραγικη του πλευρα.

Η τραγική πλευρά είναι τα περισσότερα παιδάκια είναι απο γειτονικές χώρες και τα κουβαλάνε πέρα-δώθε μεσα σε ημιφορτηγά σε όλη τη Chaweng, σε ένα βράδυ όπου και να πάς τα βλέπεις μπροστά σου τα ίδια.
Αντι να αγοράζετε φρου-φρου για να μαζεύουν τα φράγκα οι επιτήδειοι καλύτερα να τους αγοράζετε κάτι να φάνε.

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
    • Audiolabs
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 20:21:14 μμ »
μπο πεν γιαν ντογκ σαμπαι σαμπαι!!

Για βοηθα λιγο !!

Αποσυνδεδεμένος xasapogatos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 21:33:50 μμ »
Ο καθενας μας εχει την εμπειρια του(οποια εχει)και αυτα που εχει δει με τα ματια του και τι εχει ζησει(εστω και αν δεν ζει μονιμα)........Ο Taxidiwtis απλα μας ειπε το ανθρωπος τι ειδε με τα ΜΑΤΙΑ του....και αμεσως καποιοι πηγατε να τον "φατε"........ δεν μπορω να καταλαβω γιατι!!!και απ'οτι διαβασα(διαβασα ολο το ποστ)Μιλησε πολυ ευγενικα και λογικα και χωρις να "επιτεθει" σε κανεναν!!το παιδι ηθελε να βοηθησει.....
Γιατι φιλε,rainforest εσυ του "επιτιθεσαι"????και δεν μιλησες και πολυ ευγενικα!!!
Βγες και πες απλα και εσυ τι ειδες με τα ματια σου και τι ζεις εκει και οι αλλοι θα κρινουν ποιος λεει "χαζα" η οχι!!!
αλλα δυστυχως εχουμε αυτο το κακο συνηθειο να "βριζουμε" με οποιους λενε κατι διαφορετικο απο εμας.....
Τωρα για την μονιμη διαμονη,θα συμφωνησω με τα προηγουμενα παιδια οτι ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για να το αποφασισω!!!Αφου υπαρχει και παιδι στην μεση,100 φορες παραπανω
και να πω την αληθεια,αν ηθελα να φυγω απ'την Ελλαδα θα προτιμουσα μια αλλη Ευρωπαικη χωρα παρα Ταυλανδη

αλλα ο καθενας ας παρει την αποφαση του......Μεγαλα παιδια ειμαστε και υποτιθεται οτι εχουμε και 1 μυαλο για να σκεφτομαστε....Τωρα αν παρουμε μια αποφαση και δεν μας "βγει",ειναι "χαζο" να βγαινουμε μετα και να "κλαιγομαστε" οτι δεν ηρθαν τα πραγματα οπως τα περιμεναμε.......Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη

Καλη τυχη στον φιλο που σκεφτεται να παει κατω για μονιμα.......Μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!

rainforest

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 12:53:59 μμ »
Για βοηθα λιγο !!
[off-topic]mai pen arai στα ταιλανδεζικα bo pen ian ntog στο ισαν. (μπο=μαι.αρνηση. πεν παρεμενει πεν, αραι=ιαν. ντοκ=λο(εξου και μαιπεναραιλο) σαμπαι ντι μαι στα ται σαμπαι ντι μπο(προφερετε μποα) στο ισαν. σαμπαι σαμπαι=ολα καλα ,σαμπαι ντι πολυ καλα.
μαι αο= μπο αο=δεν θελω, αο μαι= αο μπο ερωτηση  μι μπο=μι μαι ερωτηση. μι 2λοι μαι=μι2λοι μπο=εχεις 200 μπατ? κτλ
αραι να=ιαν κο  τα λεμε φιλε μου[/off-topic]
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2010, 13:07:17 μμ από Oytopikos »

rainforest

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 13:08:02 μμ »
Ο καθενας μας εχει την εμπειρια του(οποια εχει)και αυτα που εχει δει με τα ματια του και τι εχει ζησει(εστω και αν δεν ζει μονιμα)........Ο Taxidiwtis απλα μας ειπε το ανθρωπος τι ειδε με τα ΜΑΤΙΑ του....και αμεσως καποιοι πηγατε να τον "φατε"........ δεν μπορω να καταλαβω γιατι!!!και απ'οτι διαβασα(διαβασα ολο το ποστ)Μιλησε πολυ ευγενικα και λογικα και χωρις να "επιτεθει" σε κανεναν!!το παιδι ηθελε να βοηθησει.....
Γιατι φιλε,rainforest εσυ του "επιτιθεσαι"????και δεν μιλησες και πολυ ευγενικα!!!
Βγες και πες απλα και εσυ τι ειδες με τα ματια σου και τι ζεις εκει και οι αλλοι θα κρινουν ποιος λεει "χαζα" η οχι!!!
αλλα δυστυχως εχουμε αυτο το κακο συνηθειο να "βριζουμε" με οποιους λενε κατι διαφορετικο απο εμας.....
Τωρα για την μονιμη διαμονη,θα συμφωνησω με τα προηγουμενα παιδια οτι ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για να το αποφασισω!!!Αφου υπαρχει και παιδι στην μεση,100 φορες παραπανω
και να πω την αληθεια,αν ηθελα να φυγω απ'την Ελλαδα θα προτιμουσα μια αλλη Ευρωπαικη χωρα παρα Ταυλανδη

αλλα ο καθενας ας παρει την αποφαση του......Μεγαλα παιδια ειμαστε και υποτιθεται οτι εχουμε και 1 μυαλο για να σκεφτομαστε....Τωρα αν παρουμε μια αποφαση και δεν μας "βγει",ειναι "χαζο" να βγαινουμε μετα και να "κλαιγομαστε" οτι δεν ηρθαν τα πραγματα οπως τα περιμεναμε.......Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη

Καλη τυχη στον φιλο που σκεφτεται να παει κατω για μονιμα.......Μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!
δικιο εχεις αλλα τωρα τελευταια καλυτερεψα δεν βριζω και πολυ ισα ισα που χανω και το δικιο μου αμα βριζω δεν με συμφερει αλλα ολοι μας εχουμε αδυναμιες το θεμα ειναι να παραδεχεσαι τα λαθη σου και ναι το παραδεχομαι επρεπε να ειμαι πιο ευγενικος! τα λεμε