Αποστολέας Θέμα: Τεχνολογία/Internet  (Αναγνώστηκε 125463 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #300 στις: Οκτώβριος 03, 2020, 11:51:52 πμ »
To internet είναι άκρως απαραίτητο για την Gestapo την Α.Α.Δ.Ε την έκδοση online ηλεκτρονικών αποδείξεων οπου σε αυτήν την «ανεξάρτητη» Αρχή ουτε το Κράτος δεν εχει πρόσβαση……είναι κατευθείαν συνδεμένη με Frankfurt Germans.
Είναι απαραίτητο για τις τράπεζες οπου το αφεντικό της E.C.B Mrs Christine Lagarde «ετοιμάζει» το e -euro (€) digital euro που δεν θα εχει καμία σχέση με τα cryptocurrencies και θα εχει σταθερή «κλειδωμένη» ισοτιμία. (δεν θέλουν να εκδώσουν τυπώσουν νέο χρήμα).

Πηγή:
https://www.ecb.europa.eu/euro/html/digitaleuro.en.html

Eιναι απαραίτητο για μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων smart -phones-TV -pc etc και για ταινίες Netflix -παιχνίδια tik-tok την Amazon οπου πρόσφατα στοιχεία μας λένε ότι από τον Μάρτιο 19,000 υπάλληλοί τους αρρώστησαν από τον covid-19 …….και εδώ μας λένε για 100 πολίτες που αρρώστησαν στα βλαχοχώρια της Ματρακόμης ……και της Πέλας.
Είναι απαραίτητο για τις face recognition cameras οπου σε ενα πλάνο γίνεται focus από μια «κουκίδα» προσώπου στο πλήθος και βγαίνει ο αλγόριθμος (ένα τετράγωνο) και δίπλα εχει menu με τα πάντα μέχρι τι αγόρασες τελευταία (τραπεζικά, αεροπορικά ,eBay etc.).
Tα υπόλοιπα που γράφεις αναφορικά με τις ταχύτητες φιλική συμβουλή ποτε μην κυνηγάς κάτι από γκόμενα μέχρι άλλες «ευκαιρίες»……..γιατί θα σε λαχανιάσουν.
Τι να το κάνω φίλε μου την οπτική ινα 5G όταν το 100% ολων των κτηρίων η δομημένη καλωδίωση δεν είναι κατευθείαν από τον κατανεμητή με οπτική ινα;
(θέλει ειδικό μηχάνημα συνδέσεων  γιατί αυτά που βλέπουμε στους δρόμους αφορά το χοντρό σπιράλ που περνάνε οι εταιρείες από κατανεμητή σε κατανεμητή και μετα ερχεται άλλη εταιρεία με ένα χοντρό πιστόλι με μπίλια και συνδέει την οπτική ινα και την περνάει)

Έχω εργαστεί Ιταλία στην Varese τμηματικά για δύο χρόνια εργολαβία από την Huawei και σε μερικά αλλα ορεινά βλαχοχώρια τους και η μικρή μου εμπειρία είναι αν θέλετε να κάνετε δουλειά βάλτε Κινέζους και όχι τον Κρατικό τομέα τουλάχιστον Ιταλία.
Το καλό που εχουν οι Ιταλοί είναι ότι ολο το Δημόσιο -Τράπεζες -Ιδιωτικός τομέας τις ωρες 13:00 -15:00 εχουν break lunch time φαγητό και μόνο επιχειρήσεις εστίασης λειτουργούν.
Το Ιταλικό δημόσιο είναι σαν το Ελληνικό εποχής κάπου 1990 με εκατομμύρια κρατικούς υπαλλήλους και χιλιάδες οργανισμούς μέχρι το τελευταίο βλαχοχώρι βλέπεις 10 κρατικές υπηρεσίες εχουν παρακλάδια 500 άλλες κρατικές υπηρεσίες με χιλιάδες εργαζομένους να τους «κρύβουν» από την E.U.
H Ηuawei που πληρωθήκαμε ολόκληρος κολοσσός πολυεθνική στην Ιταλία έχουν δύο υπαλλήλους εκ των οποίων ενας 35-άρης Κινέζος ειναι ο Διευθυντής και πληρωμές cash άμεσα όχι σαν το Ιταλικό δημόσιο ……επιταγή και όταν…….εχω λεφτά και αμα δεν σου κάνω haircut…….τοτε πληρώνω………
 ;)Άψογοι οι Chinese άψογοι! ;)





Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #301 στις: Οκτώβριος 07, 2020, 11:45:31 πμ »
Τα μαύρα μας τα χάλια δεν τα βλέπουμε στο πόσο χάλια είναι οι τηλεφωνικές γραμμές μας να «δεχθούν» την νέα τεχνολογία 5G.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς ……μας λέει μια παροιμία επομένως όταν οι «πάροχοι» θέλουν να μας διπλασιάσουν την τρέχουσα μηνιαία συνδρομή μας σαν «αναβάθμιση» τότε θα πρέπει να εξετάσουν και τις γραμμές μεταφοράς.
Συνήθως μας βάζουν να κάνουμε online tests σε δικά τους προγράμματα για να μας κάνουν «ευτυχισμένους» ότι μπορούμε να «αναβαθμιστούμε» ……..με διπλάσιες μηνιαίες συνδρομές…….!
Δηλαδή δεν μπορεί να μου κάνεις tests από το Κέντρο σου μέχρι τον κατανεμητή που οντως υπάρχει η διασύνδεση οπτικής ινας 5G αλλά από τον κάθε κατανεμητή σε κάθε γειτονιά μέχρι τις κατοικίες να εχουμε τα «μαύρα» μας τα χάλια μέχρι και στην κτηριακή δομημένη καλωδίωση.
Στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας που σήμερα έχουμε 4G δεν γίνεται να συνυπάρχει με το 5G αν δεν αντικατασταθούν γιατί χρειάζονται τουλάχιστον 12GB μνήμη.
Για να το καταλάβετε απλά κάντε την σύγκριση στο κατά πόσο μπορούσαμε με τους παλιούς projectors να παρακολουθούσαμε High definition movies 3D κλπ αν δεν ειχαμε projector 3D ultra high difinition.
Κακά τα ψέματα τα ιδια θα είναι και η διαφορά εικόνας μεταξύ μιας συσκευής 4G και 5G οσους ενισχυτές και να βάλουν οι πάροχοι να ενισχύσουν το σήμα και τα ιδια θα ισχύουν και στις landlines επίγειες υπάρχουσες γραμμές του υφιστάμενου δικτύου.
Όσους ενισχυτές εικόνας και αντικαταστάσεις των υπαρχόντων Routers 4G με νέας τεχνολογίας Router 5G και να βάλουν τα αποτελέσματα θα είναι και οι καταναλωτές να πληρώνουν πανάκριβα μια τεχνολογία που δεν θα έχουν αλλά και η ποιότητα ταχύτητες ,εικόνας δεν θα είναι 5G.
Οι λόγοι είναι τόσο ότι από τον κάθε κατανεμητή της γειτονιάς μέχρι τις κατοικίες οι γραμμές δεν θα αντικατασταθούν από τους «παρόχους» όπου όλοι οι κατανεμητές σε κάθε γειτονιά είναι ιδιοκτησίας Deutsche Telekom και απλά οι «πάροχοι» ενοικιάζουν μέρος των υπαρχόντων γραμμών μεταφοράς.
Δεν μπορούν οι «πάροχοι» να μου εχει ο καθένας δικό του internet speed και να μου πουλάει papa-τζες όταν δεν υπάρχουν τα standard από την Europa οταν στην καλύτερη περίπτωση για να γίνει η μετάβαση επίγειων γραμμών στην 5G η μέτρηση κυμαίνεται από τα 300 mbit/s - 280 Mbit / s μέχρι και 140 mbit/s.
Ο καθένας να κάνει την κριτική του παραθέτω ένα link μετρήσεων να το εξακριβώσετε χωρίς να το διαφημίζω γιατι άλλωστε η περίοδος είναι ακόμα σε trial landlines status μολονότι στην smartphones τεχνολογία έχει εγκατασταθεί.
Πηγή:
https://www.netztest.at/en/

Επαναλαμβάνω δεν κάνω διαφήμιση άλλη είναι η εργασία μου απλά τα παραθέτω για ενημέρωση οπου απλά στον υπολογιστή σας προτού κάνετε το test γραμμής να πάτε στο Search και να γράψετε Disk cleanup να σταματήσει κάθε πρόγραμμα που τρέχει στο background για οσο το δυνατόν αξιοπιστία του test.

Επιστροφή στα «παλιά» απο το Instagram που εορτάζει τα δέκα (10) χρόνια λειτουργίας του με εικονίδια «παλιά»!
Exoυμε ομως και αλλα γενέθλια όπως τα 25 χρόνια που κυκλοφόρησε Europa το πρώτο Playstation 3D.

Πηγή:
https://www.gizguide.com/2020/10/how-to-change-instagram-icon.html

Πηγή:
https://www.instagram.com/








 

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #302 στις: Οκτώβριος 08, 2020, 12:33:47 μμ »
Είναι παραδεκτό ότι ο κόσμος σήμερα κατακλύζεται από μυριάδες «προσφορές» ;) παρόχων διαφόρων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας που διαφημίζουν την «πραμάτεια» τους σαν «ευκαιρία ;)».
Άλλο αν ……δεν διευκρινίζουν αν η «ευκαιρία» αφορά τον ίδιο τον πάροχο υπηρεσιών και όχι τον καταναλωτή  :) γιατί η εμπειρία μας εχει δείξει ότι ο κοσμάκης μια ζωή αυτές τις «ευκαιρίες» πληρώνει (που απερίσκεπτα ….πάει να προλάβει).
Αφορμή της τωρινής μου ανάρτησης είναι οι «πάροχοι» τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Οι δικαιολογημένες «γκρίνιες» είναι ότι είναι «νταβατζηλίκι» συνολικά €52/μήνα όλο το «πακέτο» adsl.
Δεν εχω βάλει “πακέτο» αλλά πληρώνω περίπου €19/μήνα ενώ για τηλεοπτικά προγράμματα εχω αγοράσει εδώ και 4-ετία Chromecast και Miracast στα €10 -€6 αντίστοιχα διασύνδεση του tablet με την TV και βλέπω ότι θέλω.
Τα  hybrid modem και πιθανή αλλαγή των routers για Netflix και Amazon video δεν θα λύσουν το υπάρχων πρόβλημα αν δεν αντικατασταθούν οι χάλκινες ομοαξονικές γραμμές μεταφοράς με γραμμές οπτικής ινας εως τον κεντρικό κατανεμητή κάθε οικίας και από εκει και πέρα είναι του καθενός δικά του «τζοβαϊρικά».
Παραλείπω ότι όλα σχεδόν τα routers δρομολογητές είναι τεχνολογίας «Καποδίστρια» δεκαπενταετίας και «πίσω»……ενώ οι «πάροχοι» χρεώνουν μας υποτίθεται δικιά “μας” IP address για γρηγοράδα και «ασφάλεια» δεν το συζητάω χρεώσεις περίπου +€5 /μήνα.(€5 χ12 μήνες = €60)
Το Υπουργείο Υποδομών «ακούει»;
Όταν τα πάντα στις τηλεπικοινωνίες είναι ιδιοκτησίας DeutceTelecom ο «νόμος» ότι οι ευρυζωνικές αγορές μπορούν να είναι ανταγωνιστικές ;)ακόμη και όταν υπάρχει μόνο ένας πάροχος Διαδικτύου……..;

Ακολούθως παραθέτω χρεώσεις υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών που μου έστειλαν φίλοι μου.

1.Στον Καναδά (Ontario) υπάρχουν μόνο δύο πάροχοι στην αγορά, οι Bell και Rogers, οι οποίοι είναι και  μονοπώλια.
 Ένα πακέτο με γρήγορο internet και καλωδιακή τηλεόραση κοστίζει γρήγορα έως και Ca$200 ευρώ το μήνα με την πιο΄normal τιμή χαμηλής ταχύτητας να κυμαίνετε απο €100 έως €150 και χωρίς άλλες χρεώσεις!

2. Aυστρία
Speedpack M, 125/12
€ 35.99 / month + € 12 / year service fee
Alternative:
Gaming 100, 100/30
€ 36 / month + € 27 / year service
fee Gigakraft 250, 250/50
€ 40 / month + € 27 / year service fee

3. South Korea 60 Mbps, Unlimited Data, Cable / ADSL, 20 Euro per month η επίσημη τιμή ενώ το δίκτυο σε κανέναν δεν «πέφτει» κάτω από τα 150 Mbps
Thailand 60 Mbps, Unlimited Data, Cable / ADSL, 15 Euro per month
Vietnam 60 Mbps, Unlimited Data, Cable / ADSL, 13 Euro per month


Σύμφωνοι με το συνολικό κόστος ζωής αυτές οι χρεώσεις «ακούγονται» παιχνιδι για εμάς (που έχουμε χρεοκοπήσει υπόψιν και ζούμε από χρήματα του Qatar όπως και η Turkey) αλλά να μου αρχινάνε «προσφορές» οι «πάροχοι» και να «πάιζουν» στην μηνιαία συνδρομή ενώ μελλοντικά θα υποχρεώνομαι να πληρώνω κάθε μήνα service maintenance αν «ζεστάθηκε» η «κρύωσε» ο router είναι «συζητήσιμο»……

4. Παραθέτω αντιπροσωπευτικά τιμές παρόχου στην Αυστρία να δείτε πώς «τσιμπολογάνε» ;) στα «πακέτα» τις τιμές χωρίς να κάνω διαφήμιση γιατί οι τιμές είναι στάνταρ και για άλλους παρόχους και «παίζουν» στα ετήσια service.
Θα τα δούμε και στο Yunanistan αυτά γιατί εκεί τουλάχιστον στην διάρκεια της ημέρας άλλοι πάροχοι μειώνουν το ping να «παίζουν» παιχνίδια οι καταναλωτές συνήθως παιδιά εως το απόγευμα και μετα τις 18:00 το αυξάνουν να μην «ακούνε» τα «εξ αμάξης» από τους καταναλωτές για παρακολούθηση video και «φόρτωμα» σελίδας από τον Chrome.
Παράδειγμα Γερμανία Frankfurt που πήγε φίλος Έλληνας Κρατικός δημόσιος υπάλληλος με μετάθεση και ενοικίασε σπίτι (πανάκριβα…) και όταν πήγε να βάλει internet ο «τεχνικός» ήθελε €30 να του κάνει setup router username (τον κωδικό που φαίνεται στο δίκτυο) όπως και password.
Nα είναι καλά τα προγράμματα viewer (δωρεάν έκδοση) συνδεθήκαμε και του έκανα setup router από Ελλάδα όπως τον πονήρεψα στην αρχή κάθε 10-ήμερο πώς να αλλάζει το όνομα και τον κωδικό στον δρομολογητή router του και μετα κάθε 20-ήμερο κλπ μετα το να βάζει το όνομα κάποιας Υπηρεσίας κλπ αλλά ποτέ να μην βάλει ονόματα ανθρώπων Κίτσα -Λίτσα -Πίτσα -Πίπης -Κούλης κλπ.

Πηγή:
https://www.magenta.at/content/dam/magenta_at/pdfs/consumer/kundmachung/Kundmachung_fuer_Bestandskunden_ab_20201201.pdf?utm_source=tarife.at&utm_medium=CPO&utm_campaign=tarife.at&utm_term=8163b9fc120748d48c80869d8d957ec7&emid=5f7d676d75551e529c42bc47








Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.111 Chrome 86.0.4240.111
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #303 στις: Οκτώβριος 30, 2020, 22:35:27 μμ »
Για Android smartphones η Google θα αναπτύξει στο μέλλον δικό της online VPN για την προστασία των προσωπικών δεδομένων οταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο και εισαγουμε Digital Bank card για online πληρωμές.

Καθεστε σε μια καφετέρια αναζητώντας το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα και εισαγάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα μη ασφαλές δίκτυο Wi-Fi. Αν και βολικό, ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi ενδέχεται να είναι λιγότερο ασφαλές από το προσωπικό σας. Αυτό μπορεί να θέσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε κίνδυνο κλοπής από χάκερ.
Για να σας παρέχουμε την ηρεμία ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, ανακοινώνουμε το νέο VPN από το Google One στο 2 TB και σε νέα σχέδια για την παροχή ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας στο διαδίκτυο για το τηλέφωνό σας Android.

Πηγή:
More online protection with the new VPN by Google One
https://blog.google/products/google-one/new-vpn-by-google-one/

Προσωπικά μόνο απο Windows λειτουργικό κάνω πληρωμές και πάντα μετα απο virus scan με το antivirus που εχω στον υπολογιστή και πάντα μετα απο εξιδεικευμένα auto tests .
Ποτέ απο androids! (ουτε και απο το Google Play εφαρμογή της τράπεζας!).
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.111 Chrome 86.0.4240.111
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #304 στις: Νοέμβριος 01, 2020, 21:01:27 μμ »
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Προειδοποίηση για κακόβουλο λογισμικό μέσω email - Μέτρα ψηφιακής προστασίας

Πολλά και διαφορετικά είναι τα περιστατικά λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) που εμπεριέχουν αρχεία κακόβουλου λογισμικού (malware) τα οποία και καταγγέλλονται στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΔΗΕ) το τελευταίο διάστημα.
Ειδικότερα, το (υποψήφιο) θύμα λαμβάνει μήνυμα από άγνωστη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο το εμφανιζόμενο όνομα αποστολέα είναι υπαρκτό και ανήκει στη λίστα επαφών του, με το περιεχόμενο του μηνύματος να αποτελεί απόσπασμα προγενέστερης συνομιλίας μεταξύ του εμφανιζόμενου αποστολέα και άλλης επαφής (ή και του ίδιου του θύματος).

Αυτό περιλαμβάνει συνημμένο αρχείο (συνήθως τύπου Word), το οποίο εμπεριέχει (συγκεκαλυμμένο) τον κακόβουλο εκτελέσιμο κώδικα.

Από τις έως τώρα έρευνες, διαπιστώνεται ότι το συνημμένο κακόβουλο αρχείο ανήκει στην κατηγορία «Δούρειος Ίππος» (Trojanhorse), το οποίο επιτρέπει στον επιτιθέμενο από το να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα του χρήστη, μέχρι και να και να αποκτήσει τον έλεγχο της προσβληθείσας συσκευής!
Μέτρα ψηφιακής προστασίας και ασφάλειας

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι χρήστες του διαδικτύου και οι διαχειριστές δικτύων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν μέτρα ψηφιακής προστασίας και ασφάλειας για την αποφυγή προσβολής από το κακόβουλο λογισμικό, όπως:

Να παρατηρούν τη διεύθυνση του αποστολέα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιδιαίτερα τις διαφορές στο εμφανιζόμενο όνομα και το email του αποστολέα.
Να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων (backup) σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης και να τα διατηρούν εκτός δικτύου, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αποκατάστασή τους.
Στις περιπτώσεις όπου λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άγνωστους αποστολείς ή άγνωστη προέλευση, να μην ανοίγουν τους συνδέσμους (links) και να μην κατεβάζουν συνημμένα αρχεία, που περιέχονται στα μηνύματα αυτά, για τα οποία δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τον αποστολέα και το περιεχόμενο του συνημμένου αρχείου.
Να χρησιμοποιούν γνήσια λογισμικά προγράμματα, ενημερωμένα στην τελευταία τους έκδοση, ενώ θα πρέπει να υπάρχει πάντα ενημερωμένο πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Να ελέγχουν και να έχουν πάντοτε ενημερωμένη την έκδοση του λειτουργικού τους συστήματος.
Να απενεργοποιήσουν την εκτέλεση μακροεντολών και JavaScript στις εφαρμογές με τις οποίες ανοίγουν αρχεία τύπου .docx και .pdf.
Να φροντίζουν για την προστασία και των φορητών τους συσκευών (tablets & smartphones).

Πηγή:
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/929947_dioxi-ilektronikoy-egklimatos-proeidopoiisi-gia-kakovoylo

Πηγή:
http://cyberalert.gr/mobile-malware/



Προσωπικά οπως εχω ξαναγράψει δεν χρησιμοποιώ e-banking απο το smartphone ακόμα και με την GooglePlay εφαρμογή της Τράπεζας το κάνω μόνο μέσω του υπολογιστή στον οποίο εχω καθημερινά ενημερωμένο το antivirus και αλλα καθημερινά εξιδεικευμένα autotest ελέγχου.
Eιναι εξειδικευυμένα αυτα αλλά αμα δεν θέλετε να τα χρησιμοποιείται καθημερινά τότε αλλος τρόπος αυτοπροστασίας ειναι αμα δεν γνωρίζεται τότε καποιος φίλος σας να σας κάνει εγκατάσταση στον υπολογιστή σας το VMware workstation.
Ειναι στην ουσία ενας "νέος" υπολογιστής στην ηδη επιφάνεια εργασίας του "παλιού" σας και χρειάζεται πάλι πέρασμα windows -Office -Antivirus κλπ οτι εφαρμογές ειχατε στην "παλιά" επιφάνεια εργασίας σας.
Δύσκολο δεν ειναι πάρτε ενα φύλλο χαρτί και ακριβώς να γράψετε βήμα-βήμα ολες τις εντολές πως θα εγκαταστήσει το πρόγραμμα ο φίλο σας που θα σας το εγκαταστήσει την πρώτη φορά.
Το που θα το βρείτε δεν μπορώ να γράψω και λόγω κανόνων του forum (γιατι ειναι ημιπαράνομο link) αλλά και η Gestapo των αιρετικών πορωμένων θρησκόληπτων κατα καιρούς βάζουν φραγή στα "γνωστά" links γιατι αυτα τα UFO θέωρούν "αμαρτία" για το "ποίμνιό" τους και τα τσοντοκαναλα sites.

Ο υπολογιστής θα αργεί γύρω στο 5-λεπτο να ανοίξει με το VWware αλλά θα ξενοιάσετε ολοι οι επαγγελματιες για να μην φάνε "κλαρίνο" απο τις εφαρμογές προγράμματα που τρέχουν δοκιμαστικά κάθε φορά εχουν το VMware και αμα "σκαλώσει" ο "νέος υπολογιστής" δηλαδή η νέα επιφάνεια εργασίας που "ανοίγει" πάνω στην παλία .......το στέλνουν στον αγύριστο delete απο το Control Panel και το ξαναπερνάνε ΄σίγουροι οτι οποιον ιό ειχαν απο την εφαρμογή που ετρεχαν εγινε delete.
Το ιδιο να κάνετε και εσείς κάθε τριμηνο ενα delete απο το Control Panel και να το ξαναπερνάτε "νέο" υπολογιστή στην επιφάνεια εργασίας σας προκειμένου να σιγουρευτειτε οτι δεν "κρατήσατε" κανένα virus απο διάφορα portals ,mails ,ταινιες κλπ.
Το σήμα του Vmware το εχω βάλει με το κοκκινο βέλος κατω δεξια στην ανω photo.
Το εχω χρόνια και στον παλιό υπολογιστή αλλά και στον καινούργιο απο "κάτω" που εργάζομαι και ποτέ δεν εχω κάνει format.
1,000% ασφάλεια και πάντα εχετε τον "παλιό" υπολογιστή σας καινούργιο χωρίς formats.
Aνοίξτε το youtube και εξοικιωθείτε πως το "τρέχουν" αλλοι χρήστες και πηγαινετε σε εναν φίλο που εμπιστεύεσται μαζι με ενα χαρτί και μολύβι να γράψετε ολες τις εντολές περάσματος.

Τέλος αλλάζουμε τα passwords .......δεν τα αφήνουμε τα ιδια......για να τα θυμωμαστε ;).......και πάντα μην ξεχνάτε να ενημερώνεται το antivirus στον υπολογιστή και.......scan-άρισμα τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα.......!

 :) Φυλακής μνήσασθε, ......ειδαλλως φυλάμε τα ρούχα μας για να τα εχουμε ολόκληρα!   :)

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 01, 2020, 21:14:05 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #305 στις: Νοέμβριος 08, 2020, 23:36:09 μμ »
Ο πόλεμος των browser τελείωσε ο Chrome είναι ο νικητής

Τα προγράμματα περιήγησης Google κυριαρχούν εδώ και χρόνια, ενώ ο Firefox εξακολούθησε να χάνει χρήστες - χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός
Ο γίγαντας IT Google σχεδιάζει αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome ο οποίος στο μέλλον δεν θα πρέπει πλέον να ταυτίζεται με σαφήνεια στους διάφορους ιστότοπους, αλλά μόνο μέσω "user agent hints".
Αντί του προγράμματος περιήγησης να αποκαλύπτει τα βασικά του δεδομένα (έκδοση, μηχανή HTML, λειτουργικό σύστημα κ.λπ.) μόνο του, οι ιστότοποι θα πρέπει να τα "ζητήσουν" αυτά στο μέλλον.
Με τις ρυθμίσεις τους, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν λόγο σε ποιο από τα δεδομένα θα θέλουν να γνωστοποιήσουν ενώ υπόσχεται μεγαλύτερη προστασία του απορρήτου σας.
Η λειτουργία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκδοση beta του Chrome 84 και μπορεί προαιρετικά να ενεργοποιηθεί. Δεν θα συμπεριληφθεί στη βάση ανοιχτού κώδικα του Chromium μέχρι το επόμενο έτος, έτσι ώστε τα σχόλια να μπορούν να αξιολογηθούν εκ των προτέρων.
Η σειρα «κατάταξης» των browsers ετους 2018 που εγινε η τελευταία μέτρηση ειναι:
Chrome : 69,19%                  Internet Explores : 5,37%
Firefox : 7,60%                      Safari : 3,69%
Edge : 7,48%                          Opera : 1,16%

Για smartphones συσκευές οι ακόλουθοι
Chrome : 63,72%                 
Safari : 26,40%                     
Samsung Browser : 4,22% 
QQ :1,29%                       

Ενώ στο λειτουργικό σύστημα τα Windows : 87,67% ,MacOS :9,42% ,Linux: 2,34%
Στα smartphones πρώτα έρχονται τα Androids:71,01% ,IOS :28,48%,.

Εχει πολλά χρήσιμα στοιχεία το link για Desktop,Mobile,Tablet etc.

Πηγή:
https://netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?options=%7B%22filter%22%3A%7B%22%24and%22%3A%5B%7B%22deviceType%22%3A%7B%22%24in%22%3A%5B%22Desktop%2Flaptop%22%5D%7D%7D%5D%7D%2C%22dateLabel%22%3A%22Trend%22%2C%22attributes%22%3A%22share%22%2C%22group%22%3A%22browser%22%2C%22sort%22%3A%7B%22share%22%3A-1%7D%2C%22id%22%3A%22browsersDesktop%22%2C%22dateInterval%22%3A%22Monthly%22%2C%22dateStart%22%3A%222019-10%22%2C%22dateEnd%22%3A%222020-09%22%2C%22segments%22%3A%22-1000%22%7D


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.183 Chrome 86.0.4240.183
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #306 στις: Νοέμβριος 09, 2020, 22:31:46 μμ »
Τα ψέυτικα τα "λογια" reviews των sites........Amazon ......πάνω απο 14,000 screenshots of Amazon order confirmations και 5 -άστερα για "αγορές" και βαθμολογίες "πελατών".
"Παραβιασαν" υποτίθετε τον server της Amazon και υποτίθετε η Amazon......δεν το ηξερε και εδωσαν 14.000 screenshots οθόνης για επιβεβαιώσεις και κριτικές παραγγελιών του Amazon.
Η συντακτική ομάδα "C't" (ενός portal) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια ομάδα ή ένα άτομο είχε οργανώσει περισσότερες από 7.000 βαθμολογίες πέντε αστέρων και αρχειοθέτησε τα υποστηρικτικά έγγραφα σε αυτόν τον διακομιστή. Οι κριτικές για το Amazon υπήρξαν επί μακρόν αμφιλεγόμενες ως βοήθημα στη λήψη αποφάσεων.

Πηγή:
A data leak shows how Amazon reviews are bought
An open server gives an idea of ​​the extent to which a system of Chinese retailers, middlemen and greedy customers falsifies reviews on Amazon.
https://www.heise.de/news/Ein-Datenleck-zeigt-wie-Amazon-Bewertungen-gekauft-werden-4944863.html
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.193 Chrome 86.0.4240.193
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #307 στις: Νοέμβριος 14, 2020, 23:32:52 μμ »
Μέσα στην κρίση …….είναι μια κάποια λύση αμα θυμηθούμε και το ποίημα του Κώστα Καβάφη «Περιμένοντας τους βαρβάρους».

Η συνολική αγορά υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένων των δισκων) ανήλθε για δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο, με συνολικές αποστολές 124,5 εκατομμυρίων τεμαχίων, μια αύξηση 23% από έτος σε έτος.
Η Lenovo ηγείται της παγκόσμιας αγοράς με 23,5 εκατομμύρια tablet, φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές ακολουθούμενη από την Apple με 22,1 εκατομμύρια Macs και Ipads. Η HP, η Dell και η Samsung συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.
Τα Chromebook ήταν το προϊόν υπολογιστή με την καλύτερη απόδοση στο τρίτο τρίμηνο, καθώς οι αποστολές αυξήθηκαν 122% ανερχόμενα σε 9,4 συνολικά εκατομμύρια.
Τα φορητά (tablet και φορητοί υπολογιστές) αυξήθηκαν κατά 88% και ήταν η δεύτερη κατηγορία με την καλύτερη απόδοση στον προσωπικό υπολογιστή.
Στους επιτραπέζιους υπολογιστές, τα all-in-one αυξήθηκαν 7% παρά τη συνολική πτώση της αγοράς επιτραπέζιων υπολογιστών κατά 32%.

Πηγή:
Canalys: Tablets and Chromebooks the new hotspots for growth in the PC market
https://www.canalys.com/newsroom/worldwide-pc-market-Q3-2020

Από hardware πάντως η δική μου «έρευνα» μου λέει οτι οι Webcams ήρθαν πρώτες…… ;)


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #308 στις: Νοέμβριος 21, 2020, 21:19:41 μμ »
Τα Windows λειτουργικό σύστημα εχουν γενέθλια 35 χρόνων!

Πηγή:
MICROSOFT
WINDOWS TURNS 35: A VISUAL HISTORY
From Windows 1.0 to Windows 10
https://www.theverge.com/2015/11/19/9759874/microsoft-windows-35-years-old-visual-history



35 Years Of Microsoft's Windows Operating System | Asianet Newsable

https://www.youtube.com/watch?v=7LIyI2qKjIk
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 86.0.4240.198 Chrome 86.0.4240.198
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #309 στις: Δεκέμβριος 01, 2020, 22:44:43 μμ »
ΟΟΣΑ: Η πανδημία έχει αποκαλύψει το ψηφιακό χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών

Τα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης)  έχουν διπλάσιες συνδρομές στο κατά κεφαλήν κινητών Internet υψηλής ταχύτητας από ό, τι τα μη μέλη και τρεις φορές περισσότερες στις συνδρομές των ευρυζωνικών τους συνδέσεων.
Υφίσταται ψηφιακό χάσμα ακόμη και εντός του ΟΟΣΑ με το 82% των ευρυζωνικών συνδέσεων να πραγματοποιούνται με συνδέσεις υψηλής ταχύτητας οπτικές  ίνες οπως στη Νότια Κορέα και το 79% στην Ιαπωνία.
Τα επίπεδα είναι κάτω από 5% στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η μέση χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ανά συνδρομή σε χώρες του ΟΟΣΑ τετραπλασιάστηκε τα τέσσερα χρόνια έως τον Ιούνιο του 2019 και οι τιμές των ευρυζωνικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας να μειώθηκαν κατά 59% μεταξύ 2013 και 2019.
Από τον Ιούνιο του 2020, οι υπηρεσίες 5G τελευταίας γενιάς ήταν διαθέσιμες σε 22 χώρες του ΟΟΣΑ.
Το 2019, το 70% έως 95% των ενηλίκων χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο στις χώρες του ΟΟΣΑ με τα smartphone να έγιναν η αγαπημένη συσκευή πρόσβασης στο Διαδίκτυο.
Τα άτομα περνούν επίσης περισσότερο χρόνο on-line, λόγω καθημερινών χρήσεων στις Χώρες  ΟΟΣΑ με τον χρόνο συνδέσεων να αυξάνεται κατά 30 λεπτά κατά μέσο όρο για την περίοδο 2014-19. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές στη χρήση ανά ηλικιακή ομάδα ή επίπεδο εκπαίδευσης.
Για παράδειγμα, μόνο το 58% των ατόμων ηλικίας 55-74 ετών χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο το 2019 - από 30% το ετος 2010, αλλά πολύ παρακάτω από το ποσοστό σχεδόν 95% των καθημερινών χρηστών του Διαδικτύου ηλικίας 16-24 ετών.
Το 2018, μόνο το 40% των ενηλίκων σε χώρες του ΟΟΣΑ με χαμηλή ή καθόλου τυπική εκπαίδευση χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο για συνδέσεις με τις κρατικές υπηρεσίες σε σύγκριση με το 80% των ατόμων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα κενά παραμένουν επίσης μεταξύ μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων. Για παράδειγμα, το ηλεκτρονικό εμπόριο αντιπροσώπευε το 24% του οικονομικού κύκλου εργασιών σε μεγάλες επιχειρήσεις το 2019, αλλά μόνο το 10% στις μικρές επιχειρήσεις

Πηγή:
https://www.oecd-ilibrary.org/sites/bb167041-en/index.html?itemId=/content/publication/bb167041-en


Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.88 Chrome 87.0.4280.88
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #310 στις: Δεκέμβριος 16, 2020, 22:48:34 μμ »
Adobe Flash player Goodbye…………..

Παλιότερα, για να αποκτήσει ένας browser τη δυνατότητα εμφάνισης flash περιεχομένου στις ιστοσελίδες θα έπρεπε να είχε εγκατασταθεί το αντίστοιχο Flash Player plugin.
Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον η εγκατάσταση του plugin δε κρίνεται απαραίτητη αφού ορισμένοι browser, όπως ο Chrome και ο Internet Explorer στα Windows 8/8.x, διαθέτουν ήδη ενσωματωμένο το plugin ως μέρος της εφαρμογής.
1.Ο Google Chrome διαθέτει ενσωματωμένο το Flash player και είναι ενεργοποιημένο από τη πρώτη στιγμή που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε μεμονωμένα το Flash Player στον υπολογιστή σας. Το έχετε ήδη.
2.Αν χρησιμοποιείτε τον Mozilla Firefox browser τότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Flash Player στον υπολογιστή σας για να εμφανίζεται το flash περιεχόμενο στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το Flash Player στον Firefox δε βρίσκεται ενσωματωμένο στον browser, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Chrome.
Για πολλά χρόνια, το Flash ήταν απαραίτητη τεχνολογία Ιστού διότι μπορούσαμε και βλέπαμε με τους παλιούς browsers Αnimation photos -pictures και ταινίες μικρού μήκους, παιχνίδια προγράμματος περιήγησης, υπερφορτωμένες αρχικές σελίδες και ψηφιακά έργα τέχνης.
 
JibJab.com - Time for Some Campaignin'
 
https://www.youtube.com/watch?v=adc3MSS5Ydc&feature=emb_logo
 
To Flasher αρχικά αναπτύχθηκε από τη Macromedia, ενω αργότερα το «κατάπιε» η Adobe, και ήταν ένας σημαντικός καταλύτης για δημιουργικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.
Aπο τις 12 Ιανουαρίου 2021 το Flash player σταματάει την λειτουργία του και το στέλνει στην «συνταξιοδότηση» ενώ η πρώτη λειτουργία του Version1 ηταν πρίν από 23 χρόνια το 1997.
( Οι androids συσκευές δεν θα επηρεαστούν γιατί έχουν εγκατεστημένο τον Chrome browser)
Θα γίνει μια ενημέρωση και θα δοθεί ειδοποίηση καταληκτικής ημερομηνίας παύσης λειτουργίας του Flash player.
Πηγή:
Release Notes for Flash Player 32 and AIR 32
Welcome to the Flash Player and AIR 32 release notes!
December 8, 2020
 
https://helpx.adobe.com/flash-player/release-note/fp_32_air_32_release_notes.html
 
O «αντικαταστάτης» του θα είναι το Ruffle player ειδάλλως τον Chrome που είναι εγκατεστημένος.
Πηγή:
https://ruffle.rs/
 
Το Γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο Federal Court of Justice (BGH) αποφάσισε την προηγούμενη Πέμπτη ότι για τα αναρτημένα πειρατικά video youtube οι ενάγοντες δεν εχουν δικαίωμα σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις IP.
Πηγή:
http://juris.bundesgerichtshof.de/cgi-bin/rechtsprechung/document.py?Gericht=bgh&Art=en&az=I%20ZR%20153/17&nr=93933
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.88 Chrome 87.0.4280.88
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #311 στις: Δεκέμβριος 16, 2020, 22:52:03 μμ »
Kαταστροφές των εργαζομένων στο εργοστάσιο παραγωγής Apple iPhone στην Ινδία

Σκηνές βίας και εκτεταμένες καταστροφές προκλήθηκαν το Σάββατο 12-12-2020 στην Ινδία στην πόλη Bengaluru της επαρχίας Karnataka στο εργοστάσιο της iPhone της Tawan Wistron Corporation.
Όταν τελείωσαν την νυκτερινή εργασία τους 2,000 Πτυχιούχοι και ηρθε η πρωινή βάρδια των εργαζομένων άρχισαν να καταστρέφουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό κα τα έπιπλα ενώ έβαλαν φωτιές σε αυτοκίνητα.
Ο λόγος που εξαγριώθηκαν ήταν ότι η Αpple iPhone της Tawan Wistron Corporation αρχικά τους προσέλαβε με Rs21,000 (€234) τον μήνα και μετα τους μείωσαν τον μισθό στα Rs16,000 (€178) και μετέπειτα στα Rs12,000 (€134) ενώ όσοι δεν είχαν πτυχίο ο μισθός τους μειώθηκε στα Rs8,000 (€89).

Yπήρξαν καταγγελίες ορισμένων εργαζομένων ότι η εταιρεία τους έβαλε στους τραπεζικούς λογαριασμούς Rs500 (€5,5).
H Tawan Wistron Corporation κατασκευάζει στην Ινδία Apple smartphone ,iphoneSE ,διαδικτυακό εξοπλισμό κλπ. ενώ συνολικά εργάζονται 10,000 εργαζόμενοι.
Πηγή:
Violence breaks out at Wistron Corp’s iPhone manufacturing p ..

https://timesofindia.indiatimes.com/city/bengaluru/violence-breaks-out-at-wistron-corps-iphone-manufacturing-plant-near-bengaluru/articleshow/79691511.cms

Angry iPhone Factory Employees In Karnataka's Kolar Destroy Equipment Over Unpaid Salaries| CRUX

https://www.youtube.com/watch?v=f-VzxTDs5eA







Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.88 Chrome 87.0.4280.88
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #312 στις: Δεκέμβριος 17, 2020, 22:00:04 μμ »
Συνεργασία Huawei -Megvii για την ανάπτυξης recognition cameras για την φυλή Uyghur Μουσουλμάνων

Η Huawei η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας της China και η Megvii ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προγραμμάτων αναγνώρισης προσώπου της χώρας συνεργάστηκαν για να δοκιμάσουν και να επικυρώσουν εντοπισμό με camera  Κινέζων της φυλής Uyghur Μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την «έκθεση «διαλειτουργικότητας» της Huawei που βρήκε η IPVM.
Παρακολουθήστε το βίντεο 85 δευτερολέπτων να δείτε την αναφορά:
Huawei Megvii Uyghur Alarms
 
https://www.youtube.com/watch?v=8aMyVkYtMFQ&feature=youtu.be

Η Επίσημη αναφορά στα Κινέζικα είναι στο link:
Πηγή:
https://d1tzzns6d79su2.cloudfront.net/uploads/embedded_file/7a5c7231788844c43cdabae1aaea8340a138bff47e5a69c60c48ea9b49f5381b/8ece7111-f067-4545-ab0c-49146d51391e.pdf

Οι επεξηγήσεις και μεταφράσεις βρίσκονται στο link:
Πηγή:
https://ipvm.com/reports/huawei-megvii-uygur.html

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.88 Chrome 87.0.4280.88
Απ: Τεχνολογία/Internet
« Απάντηση #313 στις: Δεκέμβριος 22, 2020, 22:17:08 μμ »
Την υψηλότερη κερδοφορία στο YouTube για το 2020 την εχει o εννιάχρονος Ryan Kaji με κερδη $29.5m  σύμφωνα και με το Forbes που δημοσίευσε την λίστα των top earners.

The Highest-Paid YouTube Stars Of 2020

10 | Jeffree Star
Earnings: $15 million -Total Views (from June 2019 to June 2020): 600 million
Total Subscribers: 16.9 million

9 | David Dobrik
Earnings: $15.5 million -Views: 2.7 billion- Subscribers: 18 million

8 | Blippi (Stevin John)
Earnings: $17 million -Views: 8.2 billion-Subscribers: 27.4 million

7 Nastya (Anastasia Radzinskaya)
Earnings: $18.5 million- Views: 39 billion- Subscribers: 190.6 million

6 | Preston Arsement
Earnings: $19 million - Views: 3.3 billion- Subscribers: 33.4 million

5 | Markiplier (Mark Fischbach)
Earnings: $19.5 million- Views: 3.1 billion- Subscribers: 27.8 million

4 | Rhett and Link
Earnings: $20 million - Views: 1.9 billion- Subscribers: 41.8 million

3 | Dude Perfect
Earnings: $23 million -Views: 2.77 billion- Subscribers: 57.5 million

2 | Mr. Beast (Jimmy Donaldson)
Earnings: $24 million- Views: 3 billion-Subscribers: 47.8 million

1 | Ryan Kaji[/color]
Earnings: $29.5 million - Views: 12.2 billion -Subscribers: 41.7 million
Ο Ryan Kaji είναι στην κορυφή και πάλι φέτος με το παιχνίδι του και τα unboxing videos


Πηγή:
The Highest-Paid YouTube Stars Of 2020
https://www.forbes.com/sites/maddieberg/2020/12/18/the-highest-paid-youtube-stars-of-2020/?sh=4e5f90b36e50

Πηγή:
Ryan Kaji, 9, earns $29.5m as this year's highest-paid YouTuber
Ryan’s World ‘child influencer’ also made estimated $200m from branded toys and clothing

Δική μου παρατήρηση είναι ότι η διαφήμιση παιδικών προϊόντων πρέπει απλώς να απαγορευτεί ...

What's in the BOX Holiday Christmas Surprise Edition!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uuxRmLj8b7U




Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie