Αποστολέας Θέμα: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη  (Αναγνώστηκε 91833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billko

  • **
  • Μηνύματα: 56
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #165 στις: Οκτώβριος 16, 2012, 23:57:16 μμ »
Μη κάνετε συγκρίσεις παιδιά. Και μη πιστεύετε οτι οι Ταϋλανδοί είναι φτωχοί. Οι Ferrari, Lamborghini, Porsche, Audi κλπ που κυκλοφορούν εδώ είναι μάλλον περισσότερα αναλογικά από αυτά, που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Κάντε μία βόλτα από το παρκινγκ του Σιαμ Πάραγκον και θα καταλάβετε τι εννοώ. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολύ φτωχοί, όπως υπάρχουν και πολλοί πολύ πλούσιοι.
Εχεις απολυτο δικιο. Βεβαια παρα πολλοι ανθρωποι δανειζονται κιολας και χρωστουν, δοσεις τραπεζες και ιστοριες, αλλα εχουν κατι αμαξονια 4χ4 ..., και φυσικα τα μηχανακια ειναι συμβολο status, δεν πα να πεινας, το παπακι ειναι must σε πιτσιρικαδες κιολας, εε οπως σχεδον παντου. Στη Ελλαδα, παιρνανε δανεια για να πανε στα μπουζουκια. χαχα τους λατρευω τους thai. Βρισκομαστε σ'αυτη την χωρα, με τη συγκεκριμενη χλωριδα, πανιδα, κατοικους, γεωγραφικη θεση, πολιτισμο, πολεμους κτλ., νομιζω ολοι καταλαβαινουμε τους λογους που πολλα πραγματα μπορει να συμβαινουν και τη σχετικη εκμεταλλευση καθε ειδους απο οποιον και να προερχεται.

Αν δυτικοποιηθει, τελειως, και η ταυλανδη, η προσοχη θα παει, αν καλυτερευσουν τα πραγματα, στη burma, ή αλλες τετοιες χωρες, και ουτω καθεξης, ετσι εχουν τα πραγματα, και ετσι ειναι οι ανθρωποι, τωρα να καθομαστε και να διαφωνουμε, ή να κρινουμε ατελειωτα μονο χωρις να βοηθαμε, προσωπικα εχω πολλα πραγματα να κανω. Βεβαια νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφία, θα καταδικασει φαινομενα παι....ιας. Απ'την αλλη, τις πολυ νεαρες αυτες ηλικιες, ειτε thai ειτε βιρμ, μιλαμε για 14, το πολυ 15-16, τις επισκεπτονται οι ιδιοι οι thai, και αν παει πιο πανω απ'αυτο, παει, προς τέρψιν...φαλανγκος.

Ομως διαβαζοντας το thread, εκτος αν μου ξεφυγε κατι, μαλλον δεν εχει αναφερθει ιδιαιτερα, οτι ΕΑΝ δεν υπηρχε ο Βουδισμος σαν θρησκεια εδω, τα πραγματα πολυ, πολυ, πιθανον να ειχαν παρει μια τελειως μα τελειως διαφορετικη τροπη. Ειμαι λιγο σχετικος με αυτα, και εχω βρεθει και εχω δει(με μεσολαβηση ενος γνωστου που μας πηγε), αγιους πραγματικα ανθρωπους εδω καπου τριγυρω, αραχαντς. Θα τολμουσα να πω, νομιζω και οι thai ετσι τους θεωρουν, συγχρονες Βουδες. Οταν μπαινεις στο temple τους, και χωρις να εχεις καποια ιδεα απ'αυτα, αυτοματα νιωθεις μια πολυ μεγαλη επεκταση ενεργειας και συνειδησης...
τελοσπαντον


Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

  • **
  • Μηνύματα: 67
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #166 στις: Οκτώβριος 17, 2012, 23:11:29 μμ »
Bilko
Πεστα χρυσοστομε.

Phom Phui

Ειπες
πολυ πιο ευκολο να βρεις πληρωμενο σεξ στην αθηνα και πιο φθηνο απο ταυλανδη οποιαδηποτε ωρα και στιγμη, αυτο τα λεει ολα προφανως οποιος ξενος επισκεπτης (τουριστας) περασει απο αθηνα ομονοια μοναστηρακι μεταξουργιο αγ παντελεημονα πολυγωνο, θα νομισει οτι ολη η αθηνα ειναι ενας απεραντος οικος ανοχης! θα εχει αδικο?

Απαντω
Η Αθηνα ειναι πρωτευουσα 3.700.000 κατοικων.
Η Πατονγκ ειναι η παραλια της Κατου και δευτερος ναος του σεξ παγκοσμιος μετα την Πατταγια δηλαδη μονον Ομονοια, Μοναστηρακι, Μεταξουργιο.
Αγ. παντελεημονας, Πολυγωνο.
Η διαφορα ειναι οτι η ρεσεπσιονιστ στο Μεταξουργειο δεν ψαχνει σπονσορα.

dimitrisdtc
Ειπες
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ( και σ αυτή την περίπτωση προφανώς σ ειρωνεύομαι, όχι φυσικά συνολικά ως προσωπικότητα, αλλα για το πως διαχειρίζεσαι αυτό το θέμα): ρώτησα λέει και καλά τρεις ταϊλανδούς και  χτυπιούνται απ τα γέλια. ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ  ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΩΤΗΣΑ? Άσε που και όντως να tous ρώτησες θες να τους ρωτήσουμε και για αλλα πράγματα που πως γνωστόν αν και αφορούν την χωρα τους δεν έχουν συχνά ιδέα?
Μάλιστα βρίσκονται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά απ την Patong -εκτος ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ?(άκου χιλιάδες!!) αλλα μπορούν να εκτιμήσουν με ακρίβεια τα ποσοστά.
Το αστείο είναι πως εγώ δεν έγραψα την προσωπική μου γνώμη , δεν έδωσα καν ποσοστά, εξέφρασα  το ποσο ανόητο είναι να δώσει κανεις ποσοστά σ ένα τέτοιο ερώτημα.

Απαντω:
Αποσταση Πουκετ Ταουν - Νονγκ Και = 1206,49 χιλιομετρα.
Οντως σε πολλα δεν εχουν ιδεα. Σε αυτο ομως εχουν. Αν νομιζεις οτι δεν υπαρχουν κοπελλες απο Ιζαν που να μην εχουν παει η που εστω να εχουν ακουσει απο τις κολλητες τι εστι Πατταγια  - Πατονγκ και οτι η αποσταση απο το νοτιοτερο σημειο εως το πλεον βορειο ξεπερνα τα 1800 χιλιομετρα τοτε δεν εχεις ιδεα απο Ταιλανδη.

ΥΓ. Εχεις δικιο ισως τελικα είναι ανοητο να δώσει κανεις ποσοστά σ ένα τέτοιο ερώτημα.
Ειναι απολυτος λογικο ο απλος τουριστας οπως η Ιριδα να τα βλεπει χωρις παρωπιδες.
Οι Ταιλανδοι δεν εδωσαν καν ποσοστα. Απλα εσκασαν στα γελια. Σου λεει κατι;

Επειδη θεωρω οτι το παρατραβηξαμε και επιεδη στο τελος οσοι δεν εχουν εμπειρια και διαβαζουν αυτο το τοπικ θα νομιζουν οτι αυτα που λεμε ισχυουν για ολη τη χωρα.
Καμια σχεση.
Απλα ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του αναλογως το πως το βλεπει και τι ψαχνει.
Εγω παντως ως τελευταια κουβεντα θα αναφερω οτι Πατονγκ και Πατταγια δεν ειναι για ζευγαρια η κοπελλες.
Αλλωστε το νοτιο και βορειο Πουκετ ειναι υπεροχο. Μπορει να δει την Πατονγκ ο τουριστας οπως η Ιριδα για μια νυχτα ως nighhtlife και αυτο αρκει.
Συνεπως σεβαστες ολες οι αποψεις και καλη μας νυχτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2012, 00:14:07 πμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος billko

  • **
  • Μηνύματα: 56
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #167 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 00:09:48 πμ »
Νομιζω αυτο που ηθελα να πω το ειπα, δεν το εγραψα για να διαλεξω στρατοπεδο αντιπαραθεσης κτλ, αλλα απλως οτι δεν υπαρχει λογος να αναλωνονται οι ανθρωποι για τετοια θεματα. Ειναι αυτο που ειναι. Θα μπορουσε να ειναι χειροτερα, ή καλυτερα. Καποιοι ανθρωποι κανουν και κρινονται απ'τις επιλογες τους, αλλοι δεν εχουν καν επιλογη. Υπαρχει προσφορα, λογω πολλων θεματων, κυριως φτωχιας, υπαρχει και ζητηση. Μη κρινουμε και τελειως τον οποιον τουρισμο, αφου απ'αυτον ζουν και εχουν πλουτισει παρα πολλοι ανθρωποι. Ειναι το κυριως(και οχι το μοναδικο) προιον τους και εχουν χτισει ετσι το συστημα σε πολλες πολεις. Απ'την αλλη δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο θα πρεπει να κριθει, και κυριως να απολογηθει ο καθε ανθρωπος που παει για αυτον τον ειδικο λογο και σκοπο στη Ταυλανδη. Θα μπορουσα να διαφωνω, ή οχι με αυτο, αλλα πολλα μελη εδω φαινεται οτι θιχτηκαν απ'τα λογια της ιριδας κτλ. Εε οχι ρε φιλε, αν πας για αυτον τον ιδιαιτερο λογο εκει, γουστο και καπελο σου, δεν καταλαβα, γιατι θεωρεις σημαντικοτερη τη γνωμη οποιουδηποτε απ'τη δικη σου, και ναι ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα, και στο σεξ, εστω και ετσι, τι να κανουν οι ανθρωποι δλδ να μεινουν μονοι τους, δες και την αλλη πλευρα, βοηθας οικονομικα τον αλλον. Τι ψαχνουμε τωρα ποιος φταιει και γιατι πανε εκει. Εε ναι, πολλες θελουν σπονσορα, και αλλες οχι. Εξαλλου υπαρχουν πολλες πλουσιες ταυλ, απο οικογενια, ή απο μονες τους, που δεν το κανουν για τα χρηματα. Πολλες απλως θελουν φαλανγκ, γιατι τις εκτιμουν και τις σεβονται πιο πολυ απο τους ανδρες ται.
Ξερω μια περιπτωση, οπου δυτικος καθοταν σ'ενα open τυπου εστιατοριο και ετρωγε, περναει απο'κει κοντα μια κοπελα, φτωχη, τα ρουχα της λιγο κουρελιασμενα, νομιζω, αν θυμαμαι καλα, ψιλοζητιανα. Ο δυτικος την λυπηθηκε, τη φωναζει κοντα, για να της προσφερει φαγητο, ανοιξαν συζητηση, γνωριστηκαν, και τελοσπαντον, εδω και 10 χρονια ειναι μαζι, την παντρευτηκε, εχουν και 1 παιδακι, και αυτη δεν υπαρχει μερα που να μην το ευγνωμονει και να το αγαπαει σαν θεο της για ολα οσα της προσφερε, μια καινουρια ζωη, οπως και αυτος φυσικα ειναι πολυ καλα μαζι της. Ποιος δεν θα ηταν με μια γυναικα που σε εκτιμα και σε ευγνωμονει καθημερινα. Βεβαια υπαρχουν χιλιαδες τετοιες ιστοριες, και δεν εχουν ολες καλο τελος. Σ'αυτη την περιπτωση ομως, και οι δυο επωφεληθηκαν και ειναι πολυ καλα μαζι.
Το λαθος, κατα την γνωμη που εκαναν, πολλοι, αντεδρασαν λιγο παρορμητικα στα γραφομενα, και στην κριση της ιριδας, σαν γυναικα. Ενω θα μπορουσαν να εχουν γραψει: Ναι, κοπελα μου, ακριβως γι'αυτον τον λογο παμε εκει, μα ακριβως ομως, και να σου πω κατι, ειναι τεεεελιο, κριμα που δεν θα το γευτεις  ποτε σου οπως εμεις οι ανδρες."  Και τελειωνει εκει. Ξανα-θυμιζω, υπαρχει προσφορα και ζητηση, και οι ιδιοι το στηριζουν και το συντηρουν, οποτε υπαρχει μια ανταλλαγη υπηρεσιων. Βεβαια πολλα απ'αυτα θα μπορουσαν να χρησιμοπιηθουν και σαν αντεπιχειρημα, αλλα αρκετα εγραψα, τελος.

PutMakRuMak, δεν εχω καταλαβει γιατι ανακινεις το θεμα συνεχεια, αφου ξερεις και τις 2 οψεις, ποιος ο λογος  :)
Μη κρινεις, για να μην κριθεις λεει το ρητο... Τωρα το να κατσω να κρινω τον καθενα τι κανει και πως...

Αποσυνδεδεμένος diamantis

  • ***
  • Μηνύματα: 534
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #168 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 11:33:28 πμ »
Νομιζω αυτο που ηθελα να πω το ειπα, δεν το εγραψα για να διαλεξω στρατοπεδο αντιπαραθεσης κτλ, αλλα απλως οτι δεν υπαρχει λογος να αναλωνονται οι ανθρωποι για τετοια θεματα. Ειναι αυτο που ειναι. Θα μπορουσε να ειναι χειροτερα, ή καλυτερα. Καποιοι ανθρωποι κανουν και κρινονται απ'τις επιλογες τους, αλλοι δεν εχουν καν επιλογη. Υπαρχει προσφορα, λογω πολλων θεματων, κυριως φτωχιας, υπαρχει και ζητηση. Μη κρινουμε και τελειως τον οποιον τουρισμο, αφου απ'αυτον ζουν και εχουν πλουτισει παρα πολλοι ανθρωποι. Ειναι το κυριως(και οχι το μοναδικο) προιον τους και εχουν χτισει ετσι το συστημα σε πολλες πολεις. Απ'την αλλη δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο θα πρεπει να κριθει, και κυριως να απολογηθει ο καθε ανθρωπος που παει για αυτον τον ειδικο λογο και σκοπο στη Ταυλανδη. Θα μπορουσα να διαφωνω, ή οχι με αυτο, αλλα πολλα μελη εδω φαινεται οτι θιχτηκαν απ'τα λογια της ιριδας κτλ. Εε οχι ρε φιλε, αν πας για αυτον τον ιδιαιτερο λογο εκει, γουστο και καπελο σου, δεν καταλαβα, γιατι θεωρεις σημαντικοτερη τη γνωμη οποιουδηποτε απ'τη δικη σου, και ναι ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα, και στο σεξ, εστω και ετσι, τι να κανουν οι ανθρωποι δλδ να μεινουν μονοι τους, δες και την αλλη πλευρα, βοηθας οικονομικα τον αλλον. Τι ψαχνουμε τωρα ποιος φταιει και γιατι πανε εκει. Εε ναι, πολλες θελουν σπονσορα, και αλλες οχι. Εξαλλου υπαρχουν πολλες πλουσιες ταυλ, απο οικογενια, ή απο μονες τους, που δεν το κανουν για τα χρηματα. Πολλες απλως θελουν φαλανγκ, γιατι τις εκτιμουν και τις σεβονται πιο πολυ απο τους ανδρες ται.
Ξερω μια περιπτωση, οπου δυτικος καθοταν σ'ενα open τυπου εστιατοριο και ετρωγε, περναει απο'κει κοντα μια κοπελα, φτωχη, τα ρουχα της λιγο κουρελιασμενα, νομιζω, αν θυμαμαι καλα, ψιλοζητιανα. Ο δυτικος την λυπηθηκε, τη φωναζει κοντα, για να της προσφερει φαγητο, ανοιξαν συζητηση, γνωριστηκαν, και τελοσπαντον, εδω και 10 χρονια ειναι μαζι, την παντρευτηκε, εχουν και 1 παιδακι, και αυτη δεν υπαρχει μερα που να μην το ευγνωμονει και να το αγαπαει σαν θεο της για ολα οσα της προσφερε, μια καινουρια ζωη, οπως και αυτος φυσικα ειναι πολυ καλα μαζι της. Ποιος δεν θα ηταν με μια γυναικα που σε εκτιμα και σε ευγνωμονει καθημερινα. Βεβαια υπαρχουν χιλιαδες τετοιες ιστοριες, και δεν εχουν ολες καλο τελος. Σ'αυτη την περιπτωση ομως, και οι δυο επωφεληθηκαν και ειναι πολυ καλα μαζι.
Το λαθος, κατα την γνωμη που εκαναν, πολλοι, αντεδρασαν λιγο παρορμητικα στα γραφομενα, και στην κριση της ιριδας, σαν γυναικα. Ενω θα μπορουσαν να εχουν γραψει: Ναι, κοπελα μου, ακριβως γι'αυτον τον λογο παμε εκει, μα ακριβως ομως, και να σου πω κατι, ειναι τεεεελιο, κριμα που δεν θα το γευτεις  ποτε σου οπως εμεις οι ανδρες."  Και τελειωνει εκει. Ξανα-θυμιζω, υπαρχει προσφορα και ζητηση, και οι ιδιοι το στηριζουν και το συντηρουν, οποτε υπαρχει μια ανταλλαγη υπηρεσιων. Βεβαια πολλα απ'αυτα θα μπορουσαν να χρησιμοπιηθουν και σαν αντεπιχειρημα, αλλα αρκετα εγραψα, τελος.

PutMakRuMak, δεν εχω καταλαβει γιατι ανακινεις το θεμα συνεχεια, αφου ξερεις και τις 2 οψεις, ποιος ο λογος  :)
Μη κρινεις, για να μην κριθεις λεει το ρητο... Τωρα το να κατσω να κρινω τον καθενα τι κανει και πως...
Πολύ ωραίο δίνει τις σωστές διαστάσεις. Και εξηγούμαι. Πάμε για διακοπές.Επομένως για να ''διακόψουμε'' τα συνηθισμένα που κάνουμε καθημερινά. Ετσι αναλόγως το που μένει κανείς και τον τρόπο που ζει επιλέγει τι θα κάνει εκεί για να τον ξεκουράσει να αλλάξει,να φορτίσει τις δικές του ''μπαταρίες'' γιαυτό δεν είναι δυνατόν όλοι να θέλουν να κάνουν τα ίδια πράγματα .
 Επειδή δεν είμαι ''παντογνώστης'' εξηγώ γαιτί πάω εγώ κάτω και ίσως το καταλάβετε.
 Ταξιδεύω Χριστούγεννα μόλις κλείσουν τα σχολεία δεν γίνεται να αφήσω τη δουλειά μου και έτσι πληρώνω ''γαμπριάτικα'' τα εισιτήρια και όχι μόνο.Φεύγω όταν εδώ κάνει κρύο και πάω σε καολκαιρινές συνθήκες.Δεν θα μπορούσα να πάω Κεντρική Ευρώπη πολύ φθηνά αν δεν με ενδιέφερε να κάνει ζέστη? Εχω μανία με τη θάλασσα, μου αρέσει να κολυμπάω 3-4 χιλιόμετρα κάθε μέρα.Ταξίδεψα Μπαλί.Κούβα Αίγυπτο( Σαρλμ Ελ Σέιχ),Μαλαισία και αποφάσισα πως στο Πουκέτ έχει και αρκετές παραλίες και με σχετικά καλή ποιότητα νερού που μοιάζει με τα δικά μας που είναι κορυφαία στο κόσμο.Επειδή ζω τα 15 τελευταία χρόνια σε πόλη 10-15.000 κατοίκων δεν έχει έντονη ζωή το χειμώνα έτσι λοιπόν θέλω και λίγη φασαρία,αφού εκεί νυχτώνει από τις 6.Επέλεξα λοιπόν Πατόνκ αφού έχει νυχτερινή ζωή.Κάποιος έσπευσε μάλλον να ''ειρωνευτεί'' που ενώ μένω Πατόνκ μου αρέσει η θάλασσα.Ε λοιπόν τη πρώτη φορά έμεινα Καρόν και κάθε  βράδυ πηγαινοερχόμουνα Πατόνκ για να δω λίγο ζωή (το 2005). Ε ναι έχει πολύ προσφορά σε σεξ ,και λοιπόν τι έγινε? σε υποχρεώνει κανείς να πας με το ζόρι? Καλά κάνουν να έχουν όσους ''σπόνσορες'' θέλουν, και καλά κάνουν και αυτοί που τους τα δίνουν. Ελεος πιά.Ενήλικες είναι.
 Τα είπα και ''ξεθύμανα'' λιγάκι . Ας το ελαφρύνουμε και λίγο  ρε παιδιά

Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

  • **
  • Μηνύματα: 67
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #169 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 12:01:51 μμ »
diamantis μαζι σου.
Απλα το θεμα μας ηταν κατα ποσον η Πατονγκ ειναι για ατομα σαν την Ιριδα που εψαχναν μονο παραλια και χαλαρωση και κατα
ποσο γενικοτερα η Πατονγκ πλεον παραλιας προσφερετε γι αυτο που εψαχνε η κοπελλα.
Δεν καταδικασα τη ζωη στην Πατονγκ ουτε το τι ψαχνουν.
Καθε τοπος εχει και τον τουριστα του. Ομως δεν μπορουσα να βλεπω μηνυματα που περναγαν στον κοσμο οτι η Πατονγκ η Πατταγια απο μονες τους σχεδον προσφερονται για οικογενειακες διακοπες.
Καποιοι που δεν ξερουν ακουν Πουκετ, τους κλεινουν Πατονγκ και βλεπουν αλλο παραδεισο απο αυτον που θα περιμεναν.
Συμφωνο απολυτα μαζι σου και με τον biliko σε οτι γραφετε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2012, 12:11:41 μμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

  • ***
  • Μηνύματα: 254
  • Happiness is the absence of fear and greed
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #170 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 12:26:00 μμ »
diamantis μαζι σου.
Απλα το θεμα μας ηταν κατα ποσον η Πατονγκ ειναι για ατομα σαν την Ιριδα που εψαχναν μονο παραλια και χαλαρωση και κατα
ποσο γενικοτερα η Πατονγκ πλεον παραλιας προσφερετε γι αυτο που εψαχνε η κοπελλα.
Δεν καταδικασα τη ζωη στην Πατονγκ ουτε το τι ψαχνουν.
Καθε τοπος εχει και τον τουριστα του. Ομως δεν μπορουσα να βλεπω μηνυματα που περναγαν στον κοσμο οτι η Πατονγκ η Πατταγια απο μονες τους σχεδον προσφερονται για οικογενειακες διακοπες.
Καποιοι που δεν ξερουν ακουν Πουκετ, τους κλεινουν Πατονγκ και βλεπουν αλλο παραδεισο απο αυτον που θα περιμεναν.
Συμφωνο απολυτα μαζι σου και με τον biliko σε οτι γραφετε.

μπουρδες! το πουκετ ειναι ενα πανεμορφο μερος και το αφηνω στην ακρη, γιατι αυτο που θα πω για την παταγια ισχυει 10 φορες για το πουκετ!  οι ρωσοι εχουν αποικισει κανονικα τη παταγια, (που ειναι και ψιλοαθλιο μερος απο ομορφια για διακοπες)  μιλαμε για εισβολη και ως επι το πλειστον ειναι ζευγαρακια και οικογενειες! δεν ειδα να εχουν κανενα θεμα, με το σεξοπανυγυρι της walking street και της beach road!  πας παραπερα (τζομτιεν, νακλουα) και εχεις την ησυχια σου! και αν τυχει και περασεις τα μικρα παιδια σου δεν ειναι κακο να δουν οτι υπαρχει και αυτη η εκδοχη της ζωης!  μια χαρα ανετοι ειναι οι ρωσοι! η ελληναρες του στυλ σου (και της ιριδας)  ειναι το προβλημα!  ελεος με την ηθικολογια!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2012, 12:30:28 μμ από phohm phuy »
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

  • **
  • Μηνύματα: 67
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #171 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 12:36:55 μμ »
Αντε παλι.
Ποιος ηθικολογησε μωρε;
Ειδες πουθενα να λεω οτι ειναι ανηθικο αυτο που συμβαινεί;
Σου ειπα εγω οτι ειμαι τουριστας σαν την Ιριδα;
Οντως το Πουκετ ειναι πανεμορφο, το εγραψα δεκα φορες αλλωστε.
Ειπα οτι ατομα σαν την Ιριδα δεν πρεπει να κλεινουν ξενοδοχειο στην Πατονγκ.
Τωρα εαν θες να πας τα παιδια σου να δουν μια αλλη εκδοχη της ζωης στην Πατονγκ και στην Παταγγια ειδικα μετα τις 8 το βραδυ
εγω δεν θα σε ακολουθησω. Μ εαυτη τη λογικη περασε τα και απο το Μεταξουργειο το βραδυ....
Εκτος και εαν εχεις αγορακι οποτε σε καταλαβαινω ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2012, 12:42:47 μμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

  • ***
  • Μηνύματα: 254
  • Happiness is the absence of fear and greed
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #172 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 12:57:03 μμ »
Αντε παλι.
Ποιος ηθικολογησε μωρε;
Ειδες πουθενα να λεω οτι ειναι ανηθικο αυτο που συμβαινεί;
Σου ειπα εγω οτι ειμαι τουριστας σαν την Ιριδα;
Οντως το Πουκετ ειναι πανεμορφο, το εγραψα δεκα φορες αλλωστε.
Ειπα οτι ατομα σαν την Ιριδα δεν πρεπει να κλεινουν ξενοδοχειο στην Πατονγκ.
Τωρα εαν θες να πας τα παιδια σου να δουν μια αλλη εκδοχη της ζωης στην Πατονγκ και στην Παταγγια ειδικα μετα τις 8 το βραδυ
εγω δεν θα σε ακολουθησω. Μ εαυτη τη λογικη περασε τα και απο το Μεταξουργειο το βραδυ....
Εκτος και εαν εχεις αγορακι οποτε σε καταλαβαινω ::)

οι ιστοριες  που  πλαθεις απ το μυαλο σου για τα παιδια μου (που δεν εχω) ειναι περα απο καθε φαντασια! φυσικα δειχνουν και τη ποιοτητα του χαρακτηρα  σου!  ουτε οι ρωσοι πανε στη παταγια επι τουτου! αλλα μπορει να περασουν απ τη γουκινγκ στριτ, η τη μπαγκλα στο πουκετ, μαζι με τα παιδια τους! και τι εγινε? εχω δει δεκαδες ζευγαρια δυτικων αλλα και αλλων ασιατων με τα παιδια τους να βολταρουν!!!! εχω 4 χρονια ισως να περασω και απ τους 2 δρομους!  και τι εγινε?  τι παθαν αυτα τα χιλιαδες παιδακια που περασαν μια βολτα απο κει?   
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

  • **
  • Μηνύματα: 67
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #173 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 13:13:50 μμ »
Εδω ηθελα να σε φερω.
Τωρα ειμαστε οκ.
Δεν εχω πλεον λογο να το συνεχισω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2012, 13:24:34 μμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος kosa

  • ****
  • Μηνύματα: 871
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #174 στις: Οκτώβριος 18, 2012, 14:21:21 μμ »
πρόκειται για έναν τεράστιο οίκο ανοχής. Ολες και όλοι πωλούνται για μερικές δεκάδες ευρώ. Τα κορίτσια για 25 (απ' ότι έμαθα από έμπειρους φίλους)

Σωστο
  




πέσαμε σε περίοδο εκπτώσεων  ιδεών. όταν δεν μπορείς  να   στηρίξεις την άποψη σου    διαρκώς  την   μεταβάλεις  μεχρι κάπου  να σου  κάτσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 18, 2012, 14:32:28 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/